Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A vihar
  2015-02-20 19:00:39, péntek
 
 












A VIHAR


A vihar (eredeti címén La Tempestad) egy 2013-as mexikói filmsorozat. Főszereplői: William Levy, Ximena Navarrete, Iván Sánchez, Laura Carmine, Daniela Romo és César Évora. Magyarországon elsőként az egyik kereskedelmi csatorna műsorán volt látható.

2015-ben az egyik kereskedelmi csatornán ujból kitört A Vihar! Akinek anno nem volt lehetősége, és nem szeretett korán reggel 5 órakor kelni, hogy megnézze a sorozatot, és inkább a tévéből szereti nézni a sorozatokat, annak most újra itt a fantasztikus lehetőség!

Ha A vihar rajongó vagy, és lemaradtál, most újranézheted. Mostantól bármikor megteheted!







TOMBOLÓ SZENVEDÉLYEK, VILLÁMLÓ INDULATOK! - AZ ÉRZELMEK CSATÁJA!

Csodálatos betétdala pedig ma már világsláger!



Hoy Tengo Ganas De Ti ft. Christina Aguilera





Link








Marina Reverte (Ximena Navarrete) hotelmenedzser kiáll egy meggyalázott alkalmazottja mellett, amiért elveszíti az állását. Marina a tüdőbeteg édesanyjára gondolva elfogadja egy váratlanul feltűnt jóakarója ajánlatát. Új élete helyszínén - egy isten háta mögötti faluban - a helyi kiskirály lánya reménytelenül szerelmes a faragatlan, ám becsületes és vonzó halászhajó-kapitányba. Vonzalma a férfi iránt könnyelmű tettre sarkallja Esthercitát egy bódult éjszakán...


Főszereplők:


William Levy - Damián Fabré








Damian a történet főhőse, egy halászhajó faragatlan, de vonzó és becsületes kapitánya.
William Kubában született egy nagyon szegény családba, így már korán a saját lábára kellett állnia. Sportösztöndíjának köszönhetően elvégezte az iskolát, vonzó külsejének hála pedig a modellszakma is felfigyelt rá. A következő állomás már az első tévészerepe volt. Óriási népszerűségnek örvend, latin Brad Pittnek is szokták emlegetni.


Ximena Navarrete - Marina Reverte











Ximena mexikói modell, 2010-ben az ő fejére került a Miss Universe modellverseny koronája. Ezután világszerte felfigyeltek a nevére, számos nagy márka reklámarca lett. A vihar az első olyan felkérése, ahol színésznőként is kipróbálhatta magát


Iván Sánchez - Hernán Saldana





Iván az iskola befejezése után úgy döntött, hogy szeretne világot látni, ehhez pedig tökéletes lehetőséget nyújtott ígéretes modell karrierje. Első sorozat- és filmszerepeivel is hamar megtalálták. Hazájában, Spanyolországban óriási népszerűségnek örvend.
Hernánt gyerekkorában mindig piszkálták az iskolában, egyedül Marina védte meg a többi gyerektől. Felnőttként rossz útra tért és csatlakozott a maffiához, Marina iránt érzett rajongása azonban nem szűnt meg.


Laura Carmin - Esthercita





Laura először egyáltalán nem úgy tervezte, hogy a kamerák előtt szerepel majd: marketing diplomát szerzett az egyetemen. Később Mexikóba költözött, hogy színésznő legyen. Televíziós karrierje 2008-ban indult be.
Esthercita Damian ex-felesége, aki sok nehézségen megy keresztül. Egy súlyos hajóbaleset után új személyazonossággal tér vissza.











 
 
0 komment , kategória:  Film - színház  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.01 2015. Február 2015.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 41 db bejegyzés
e év: 469 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2695
  • e Hét: 11150
  • e Hónap: 50971
  • e Év: 228846
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.