Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Kirúgták az MTVA-tól a március 15-i nagy összeomlás rendező
  2015-03-18 18:36:17, szerda
 
  MTV, HírTV, ATV..., ajjaj....

Kirúgták az MTVA-tól a március 15-i nagy
összeomlás rendezőjét. Hoffmann György tapasztalt rendező, több éve volt az MTVA munkatársa. Sem Hoffmann György, sem felesége, Kálmán Olga nem akart a dologról nyilatkozni. Nos...., nem is az most a lényeg, hogy kirúgták vagy nem, hanem a feleségstátusz ami elgondolkodtató. Figyelj "pórnép" kiátkozod a Simicskás Hírtv-t és bevállalod, - isteníted -, a köztévét ahol a mai napig az ATV-s Kámán Olga férje volt az adásrendező, az egyik főrendező. (És még hány ilyen keresztül kasul bogozódó összefonódás van, ha te azt tudnád....) Miféle tudathasadásos állapot ez? Gondolod sohasem beszélte meg az MTV-s férj és az ATV-s feleség a dolgokat vacsi közben otthon a kandalló előtt? Hát így szurkolj az M1-nek barátom, így tedd le a voksodat az előtt amit nem ismersz és így vond meg a bizalmadat attól amit évekig ajnároztál....(JR)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindennap közelebb a háborúhoz
  2015-03-18 18:34:54, szerda
 
  Mindennap közelebb a háborúhoz

2015. március 18. szerda, 09:15


Az USA és Lengyelország újabb hadgyakorlatot tart. Nem telik nap hadgyakorlat nélkül. Mindez Oroszország közelében. Mindennap közelebb a háborúhoz.

Ti szavatok:

,,Amerikai és lengyel erők közös hadgyakorlatot tartanak a hónap végén. A gyakorlaton az US hadsereg egy Patriot rakétákkal felszerelt százada, lengyel részről pedig a 3. Varsói Légvédelmi Dandár vesz részt. - jelentette be Steve Warren ezredes, az US hadsereg szóvivője. A gyakorlaton mintegy 100 amerikai katona és 30 harci jármű vesz részt."

Forrás: http://www.defense.gov/

Mindennap közelebb a háborúhoz

Mi szavunk:

A NATO tavaly szeptemberi csúcstalálkozója döntött úgy, hogy válaszul az ,,orosz agresszióra" hadgyakorlatok egész sorát folytatják le az orosz határ közelében, és folyamatosan USA- és NATO-katonákat állomásoztatnak a térségben. Így kezdődnek a háborúk. Legyünk éberek!


http://munkaspart.hu/mi-ti-archiv/38700-2015-03-18-08-19-46
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
tripla csütörtök :)
  2015-03-18 18:24:40, szerda
 
  tripla csütörtök

Ez az mikor azt mondja szegényke hogy napsütéses éjszaka?

Napsütéses éjszaka után logikus a csütörtöki 30-35 fok


http://31.media.tumblr.com/0ee8ce408da254195a87c8b97a33a732/tumblr_nlewkvN0al1sd7 qr3o1_500.gif
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden idők legjobb felmondása:-))
  2015-03-18 18:18:20, szerda
 
  Minden idők legjobb felmondása:-))

http://40.media.tumblr.com/5cde3c06033c64b55c8e2d21907802c1/tumblr_nlelu3eXKQ1qbg oyio1_1280.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A németek nem lacifacáznak, megvédik a jogaikat Ök tanultak
  2015-03-18 18:16:05, szerda
 
  A németek nem lacifacáznak, megvédik a jogaikat Ök tanultak a multbol!



Gyújtogatás és összecsapás Frankfurtban
Összecsaptak a rendőrökkel szerdán Frankfurtban az Európai Központi Bank (ECB) ellen az intézmény új székházának átadására szervezett tüntetések részvevői.

Az euróövezeti válságkezeléshez, a kapitalizmushoz és a globalizációhoz radikális kritikával viszonyuló szervezetek Blockupy nevű szövetségének demonstrációja hivatalosan csak 11 órakor kezdődik a bankszékházánál, de helyszíni beszámolók szerint a 185 méter magas felkarcoló körüli utcákban már hajnalban barikádokat építettek és több autót felgyújtottak az euróövezet számos országából - főleg az államadósság-válságot leginkább megszenvedő déli perifériáról - összesereglett tüntetők, és délelőttig több alkalommal összecsaptak a rendőrökkel.

A hatóságok adatai szerint legkevesebb egy rendőr megsebesült. A Blockupy szerint a rendőrök "polgárháborús forgatókönyvet" követve provokálták a tüntetőket és rájuk támadtak, egyebek közt könnygáz bevetésével.

Hannah Eberle, a Blockupy szóvivője a Deutschlandfunk közszolgálati rádiónak azt mondta, hogy az ECB a pénzügyi szektor érdekeit az emberek érdekei fölé helyező, elhibázott válságkezelő politika egyik fő alakítója. "Az ECB emberek életével játszik", ezt mutatja például az öngyilkossági ráta emelkedése és a születésszám csökkenése Görögországban - mondta a szóvivő.

Az ECB új székházát 2010-ben kezdték építeni, a beruházásra eredetileg 850 millió eurót szántak, de nem sikerült betartani a tervet, s a székházra végül csaknem 1,2 milliárd eurót költöttek.


http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/gyujtogatas_es_osszecsapas_frankfurtban.59 5062.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
úgy tudjuk, hogy az adáslebonyolító rendszerhez nem sikerült
  2015-03-18 18:13:57, szerda
 
  “úgy tudjuk, hogy az adáslebonyolító rendszerhez nem sikerült olyan tárhelykapacitású szervert beszerezni, ami elég nagy lett volna ahhoz, hogy ne teljen be március 16-ra. Ide töltöttek fel mindent a vágók és szerkesztők, nyersanyagot, vágott anyagot, szerkesztett bejátszókat, és mivel kezelni nem nagyon tudják az új rendszert (nem csoda, jó tíz napja kapták kezükbe a világ egyik legjobb, egyben legdrágább és meglehetősen bonyolult hírrendszerét, a Quantel Enterprise sQ-t), nem tudtak törölni az egyre jobban betelő hordozókról. Jobb híján jött a parlamenti közvetítés."
— Én óránként meg vagyok győződve, hogy kész, M1 témában nincs feljebb, ez a csúcs, aztán mindig jön egy újabb WTF!
BETELT A TÁRHELY !!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
izraeli választások, gyorsan korrigálták
  2015-03-18 18:12:21, szerda
 
  A gyakornoknak csak ez az egy dolguk van!

ez az eddig legjobb elbaszás (izraeli választások, gyorsan korrigálták)


http://41.media.tumblr.com/01942372de518530755614c7bc3e3b2d/tumblr_nleumhKTiC1r5a 44to1_500.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A legújabb adatok szerint
  2015-03-18 18:03:16, szerda
 
  A legújabb adatok szerint

már 15 millió magyar nézi az M1 hírcsatorna műsorát, ebből következően Orbán Viktor is 15 millió magyar vezére. A Századvég ugyanakkor kiderítette, hogy ezek a színes műsorok már számos szingaléz és piréz nézőt is a képernyő elé vonzottak

Ez volt a célunk, - jelentette ki a miniszterelnök - hogy a magyar emberek a maga valójában kapjanak képet arról, hogy én mit gondolok a világról.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemmzetthy értékvédelem bármi áron
  2015-03-18 17:45:42, szerda
 
  Nemmzetthy értékvédelem bármi áron

Posted on 2015/03/18 Szerző: Admin

A kormánynak ellenzéki támogatással rendelkezésére áll a kurdisztáni katonai misszióhoz szükséges parlamenti többség, a miniszterelnök motivációja azonban kérdéses. Korábban ő maga szólta le az értékalapú külpolitikát, mondván, azt az okos országok találták ki a félnótásoknak.
A kormány a Közel- és Közép-Keletért felelős amerikai Középső Parancsnokság, a CENTCOM kérésére katonai alakulatot tervez küldeni az Iszlám Állam elleni koalícióba. A két korábbi biztonsági tanácsi határozaton alapuló katonai műveletben 60-62 ország vesz részt. A százfős magyar egység az iraki Kurdisztán fővárosában, Erbilben őrizné azt a támaszpontot, ahol német, illetve olasz parancsnokság alatt kurd katonákat képeznének ki a szunnita szélsőségesek elleni harcra.
A feladat konvojok védelmére is kiterjed, és nem veszélytelen, jóllehet Kurdisztán jelenleg Irak legbiztonságosabb térsége. A misszió földrajzi értelemben korlátozott, előre láthatóan 2017 végéig tart és évi 20 milliárd forintot fog felemészteni. A honvédségnek mintegy hétmilliárd forint értékű amerikai felszerelésre is szüksége lesz. Az Országgyűlés külügyi bizottságának szerdai ülésén Szijjártó Péter külügyminiszter szájából elhangzott, hogy részvételünk miatt Magyarország és a külföldi magyar képviseletek terrorfenyegetettsége is nőni fog.
Előző nap Orbán Viktor miniszterelnök a Parlamentben a Népszabadságnak arra a kérdésére, hogy érkezett-e hivatalos amerikai felkérés, azt válaszolta: nincs tudomása erről, a külügyminiszter folytatja az egyeztetéseket. A részvételt a miniszterelnök azzal indokolta, hogy ,,mi a nyugati katonai koalíció része vagyunk, és az kötelességekkel is jár, nemcsak biztonssági garanciával, és ilyenkor amit lehet, azt vállalni kell". Másrészt meghaladja a 150 főt azoknak a magyaroknak száma, akik a térségben dolgoznak, ,,tehát, ha van a világ távoli pontján érdeke Magyarországnak, akkor itt most van, mert magyar embereket és magyar beruházásokat kell védeni". Végül azzal indokolta a szerepvállalást, hogy a terror-állam nem egyedüli, de legsúlyosabb áldozatai a keresztények, ,,mi keresztény alapon álló ország vagyunk, és nem tehetjük meg, hogy az adott keretek között nem teszünk meg mindent a keresztények védelme érdekében".
Kormányzati szinten most arról beszélnek, hogy a katonai misszió értékrendbeli elkötelezettségünk bizonyítéka. Ezzel ,,fényesen" ki van pipálva a magyar NATO-szövetségesi szerepvállalás. Korábban azonban Orbán többször is megvetően nyilatkozott az értékelvű külpolitikáról, mondván, azt az okos országok találták ki a félnótásoknak. A tavaly augusztusi nagyköveti értekezleten fogalmazott így, de úgy tudjuk, hogy a Fidesz-frakció előtt már merőben más hangot ütött meg, ismét a nyugati értékekre hivatkozott. A szocialista Mesterházy Attila a bizottsági ülésen hangot is adott annak a véleményének, hogy Orbán kizárólag politikai okokból, saját mozgásterének növelése érdekében küldi a magyar katonákat Irakba.
A képviselő Molnár Zsolttal és Hiller Istvánnal együtt mégis hajlik arra, hogy támogassa a katonai missziót, amelyről az MSZP-frakcióban megoszlanak a vélemények. A szocialisták csak pénteken, a nemzetbiztonsági és a honvédelmi bizottság ülése után döntenek, s elképzelhető, hogy feltételekhez kötik a támogatásukat.
De a kormánynak nélkülük is meglesz a szükséges kétharmados többsége, mivel a Fidesz-KDNP frakcióból csak egy képviselő, Boldog István ellenzi a missziót, amelyet a DK és az Együtt is támogat. A Jobbik, az LMP, a Párbeszéd Magyarországért - és esetleg az MSZP - ellenkezése ebben az esetben nem tudja megakadályozni a döntést, amely egy sokak által emlegetett, de nyilvánosságra nem hozott felmérés szerint nem túl népszerű.
(NOL)
Bal-Rad komm: “...Szijjártó Péter külügyminiszter szájából elhangzott, hogy részvételünk miatt Magyarország és a külföldi magyar képviseletek terrorfenyegetettsége is nőni fog..." - ami viszont nem számít, hiszen “...mi a nyugati katonai koalíció része vagyunk, és az kötelességekkel is jár, nemcsak biztonssági garanciával, és ilyenkor amit lehet, azt vállalni kell..." - azaz Hernádi Zsotya és a haveri biznisz védelme BÁRMI ÁRAT MEGÉR! Meg különben is: KÉRTÉK az amerikaiak. Ez a buli a bolondnak is megéri!-nem hogy nekünk! Félnótásoknak!
Túl a cikkben említett évi húszmilliárdos “működési költségen"-évi néhánytucat merényletet is be kell vállalnunk “természetes barátaink és szövetségeseink" (meg az ÉRTÉKEINK) védelmében. Hétmilliárdért máris veszünk AMERIKAI felszereléseket a táborozáshoz.


https://balrad.wordpress.com/2015/03/18/nemmzetthy-ertekvedelem-barmi-aron/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha Orbán menne, jönne az épeszű ember számára a rosszabbik
  2015-03-18 17:35:27, szerda
 
  Kár azon rugózni, hogy mi van Orbánnal, meg Simicskával, mert ez a lényeg, ezek vagyunk mi, magyarok. Ha Orbán menne, jönne az épeszű ember számára a rosszabbik.

ha túl veszélyes lesz a fidesznek a jobbik, majd előveszik az aktákat, ügyeket és lejáratják őket. még nincs itt az ideje. majd akkor, amikor Viktor jelez.

inkább egy koala néz ki 2018-ra, senki sem kapna abszolút többséget. az lenne az igazán szép. a különvált Együtt és PM meg együtt megy majd a lecsóba.

a görögöknél is koalíció van. a héten közölték az ottani kormányfővel, hogy jobb lenne felbontani ezt, mert a jobboldali partnerhez képest az elefánt a porcelánboltban maga a kéjhömpöly. nemsokára kiderül a görögök sorsa. a fidesznek is és jobbiknak is ez megmutatja majd az európai mozgásteret.

http://41.media.tumblr.com/b3ad78e7e86d1aba4718567b31665abb/tumblr_nle48ri1lA1qfg 4ufo1_500.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2015.02 2015. Március 2015.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 610 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 849
  • e Hét: 2336
  • e Hónap: 13447
  • e Év: 166943
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.