|
1/2 oldal
|
Bejegyzések száma: 16
|
|
|
|
2015-04-13 20:07:41, hétfő
|
|
|
Míg alszunk, leoldja rólunk a zsírt ez a mágikus főzet
Fogyókúrázók álma a következő keverék. Nem szükséges hosszú kilométereket futni, vagy edzőteremben sínylődni, elég, ha lefekvés előtt megisszuk a szükséges adagot az alábbi keverékből, és máris karcsúbban ébredünk fel.
A fahéj és méz keveréke akkor is dolgozik, ha csak ülünk vagy fekszünk, ehhez persze szükséges ismernünk a hozzávalók mágikus és gyógyító hatását. A keverék felgyorsítja az anyagcserét, beindítja az emésztést is sikeresen szabadít meg a fölösleges kilóktól és a méreganyagoktól. Közben a méz értékes vitaminokkal tölti fel a szervezetet.
Egy teáskanál fahéjat és két evőkanál mézet keverjünk el 250 ml forró vízben és igyuk meg. Ennyi az egész. Előbb forrósítsuk fel a vizet, keverjük el benne a fahéjat, fedjük le, és addig hagyjuk állni, míg kihűl, ekkor adjuk hozzá a mézet, és ezt is jól keverjük el.
Természetesen nagyobb adagot is készíthetünk az arányok megnövelésével, és így a nap folyamán bármikor ihatunk belőle egy-egy pohárral. A legfontosabb, hogy betartsuk azt, hogy lefekvés előtt igyunk meg egy pohárral, és rögtön felkelés után is.
Ne felejtsük, csak éhgyomorra fogyasztva működik.
Filantropikum.com |
|
|
0 komment
, kategória: Fogyókúra |
|
|
|
|
|
2015-04-13 17:28:25, hétfő
|
|
|
Hozzávalók:
8 tojás
8 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi vaj
1 teáskanálnyi sütőpor
A krémhez:
6 dl habtejszín
20 dkg mascarpone
2 tasak vaníliás cukor
2 evőkanál rum aroma
3 evőkanál porcukor
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőport, a kakaót, és a lisztet is. A csokoládét vízgőz fölött megolvasszuk és belekeverjük a vajat, majd langyosra hűtjük és a tojássárgájás krémhez adjuk. Ezt követően az egészet összedolgozzuk a tojáshabbal, óvatosan, hogy ne törjön. Kivajazott sütőformába öntjük és 35 perc alatt 180 fokon készre sütjük. Közben elkészítjük a krémet. A habot felverjük, a mascarponét a cukorral, a vaníliás cukorral és a rum aromával simára keverjük, majd összedolgozzuk a habbal. Mikor a piskóta megsült háromba vágjuk, hagyjuk kihűlni, majd megkenjük a krémmel. A tetejét is bevonjuk vele és 1 órára hűtőbe tesszük, ezt követően szeletelhetjük is.
|
|
|
0 komment
, kategória: Ételek-italok |
|
|
|
|
|
1/2 oldal
|
Bejegyzések száma: 16
|
|
|
|
2015. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
620 db bejegyzés |
e év: |
7211 db bejegyzés |
Összes: |
69029 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1161
- e Hét: 6818
- e Hónap: 46430
- e Év: 275367
|
|
|