Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Lázár nem családbarát
  2015-04-22 20:35:01, szerda
 
  Lázár nem családbarát

Serfőző Béla 2015. április 22., szerda 14:14

Hetente ötvenen mondanak fel, de nagyjából ennyien is érkeznek Lázár János minisztériumába. A legnagyobb káosz a volt Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél van.

Az ügyek állnak, az apparátus nem túl motivált, hiszen a Miniszterelnökségről menekülő munkatársakat tapasztalatlan fiatalokkal helyettesítik, akik épphogy kijöttek a felsőoktatásból.lazarj

A Magyar Nemzet adott hírt elsőként arról, hogy Lázár János bevezette a tízórás munkarendet tárcájánál. A lap azt is közölte, hogy több családos munkavállaló kénytelen volt felmondani, mert nem mehettek hat óra után a gyerekeikért iskolába, vagy éppen óvodába. A Nemzet azonban nem tett említést arról, hogy heti ötvenen hagynák ott Lázár János hivatalát. Lázár egyébként cinikusan azt mondta, a meghosszabbított munkarendről, hogy tárcája nem családbarát.

http://patacsipilvax.hu/?p=54536
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi történt veled, kedves Viktor?
  2015-04-22 20:09:16, szerda
 
  Mi történt veled, kedves Viktor?

Posted on 2015/04/22 Szerző: Admin

Solymosi Frigyes akadémikus, a Nemzeti Kör tagja és egyben Orbán Viktor korábbi tisztelője kemény intelmeket fogalmazott meg a miniszterelnökkel szemben. A Népszabadságnak írt Mi történt veled, kedves Viktor? című publicisztikájában azt a kérdést tette fel a kormányfőnek, hogyan veszíthette el józan ítélőképességét, és miért miért tért le a demokratikus kormányzás útjáról.
Solymosi az írásában visszaemlékezett Orbán Viktorral való megismerkedésére. “1996-ban találkoztunk először, amikor ,,már számos jel mutatott arra, hogy a konzervatív, keresztény demokrata szellemiség felé közeledsz". Ezután azonban gyorsan rátért az első Fidesz-kormányzás idejére, az akadémikus szerint ugyanis 2002-től Orbán már mutatott némi agressziót, miután a Fidesz a jobboldali testvérpártot, az MDF-et is elkezdte támadni.
A 2010-es győzelem után Solymosi egyre élesebb kritikákat fogalmaz meg: ,,sajnálatos módon nem tudtál, nem tudtatok ellenállni a hatalom kínálta lehetőségeknek, ami előhívta belőled a - biztosan mindnyájunkban meglévő - uralkodni vágyást", majd felteszi azokat a kérdéseket, amiket valószínűleg már sokan feltehettünk magunkban:
Miért volt szükség arra, hogy át nem gondolt intézkedésekkel, sajátságos törvénykezéssel kiváltsátok szövetségeseink, az EU és a demokratikus világ mind erősebb ellenérzéseit? Hogyan gondolhattál arra, hogy ezeket a külhoni bírálatokat harccal, dacos visszavágásokkal lehet semlegesíteni? Nem merült fel benned, hogy a Nyugat elleni csatározást az ország sínyli meg? Hogyan veszíthetted el éleslátásodat, józan ítélőképességedet? Hogyan gondolhattál arra, hogy a magyar nép a keleti önkényuralmi rendszereket tekintené példaképnek, hogy az ottani életkörülmények után vágyakozna? Miért nem szenteltél némi figyelmet néhány korábbi harcostársadnak, akik aggályaikkal kénytelenek voltak kimenni a nyilvánosság elé? Kormányod és - ami fontosabb - az ország hitele nemzetközi szinten soha nem látott mélypontra süllyedt - írja a publicisztikában.
Solymosi nem kevésbé éles intelmekkel fejezi be Orbán bírálatát, hiszen ő is a miniszterelnök lemondását javasolja. “Az ország - és pártod - érdekében kívánatos lenne átmeneti visszavonulásod, kilépésed ebből az elképesztő feszültségeket teremtő munkakörből, és a miniszterelnöki tisztség átadása valamelyik kevésbé elfáradt munkatársadnak" - zárja gondolatait az akadémikus.
(Népszava)
Bal-Rad komm: “... “Az ország - és pártod - érdekében kívánatos lenne átmeneti visszavonulásod...és a miniszterelnöki tisztség átadása valamelyik kevésbé elfáradt munkatársadnak..." - aki persze garantálná az udvari léhűtőhorda további, zavartalan abrakolását. Mert bizony itt a Nemmzzetthy Ökörkör attól tart, hogy a Keresztapa bukásával kiesnek a pixisből, és elapad az apanázs.
Persze attól, hogy cégért váltana, vagy Új Keresztapa kerülne a Családfői székbe-a Család és a jellem nem változna.
“...Mi történt veled, kedves Viktor?..."
-Semmi nem történt. Hülyére vett mindenkit (mint ahogyan a többi maffiabanda is!) Kifosztotta-kifosztották az országot, elszegényítették és kilátástalanságba, reménytelenségbe taszították a népet! Miközben ŐK magauk és udvartartásaik dagadtra híztak! Ez történt!
Meglesz az a visszavonulás! Mi nem így mondanánk. Forgalomból való kivonás lesz az! Végleges kivonás a forgalomból. De felelősségrevonás is lesz! NEM POLITIKAI! BÜNTETŐJOGI!

https://balrad.wordpress.com/2015/04/22/mi-tortent-veled-kedves-viktor/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy skizofrén rendszeresen és zavartalanul jár-kel a minisz
  2015-04-22 20:05:55, szerda
 
 
Könyörögve kérem a TEK-et!


2015. április 21. 16:32

Egy skizofrén rendszeresen és zavartalanul jár-kel a miniszterelnöki dolgozószobában.

,,Nem tud azzal mit kezdeni, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát, vagy annak nevezik az újságok. Ezt mondta ma Orbán Habony Árpádról.

Tegyük fel, hogy kellően hülye vagyok és elhiszem mindezt.

De akkor könyörögve kérem a TEK-et, tegyen valamit, mert ezek szerint egy skizofrén rendszeresen és zavartalanul jár-kel a miniszterelnöki dolgozószobában, a hermetikusan lezárt frakcióülésen, a választási központban, vagy épp a Polgári Pikniken, közvetlenül a miniszterelnök közelében."



A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/84635


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kemény üzenet az álkeresztény rablóbandának?!
  2015-04-22 19:55:19, szerda
 
  Kemény üzenet az álkeresztény rablóbandának?!


Posted on 2015/04/22 Szerző: Admin


Április 13-án pont akkor kapcsoltam az ATV-re, amikor G. Fodor Gábor a Csatt című műsor stúdiójában a következő mondatokat mondta:
,,Szerintem, ami az embereket a legjobban ingerli, az az, ha úgy érzik, hogy meg akarják nekik mondani, hogy merre van az előre; hogyan kell élniük. Szerintem ez az egész kérdés, minden más, hogy valaki szélsőséges-e vagy nem szélsőséges, ez mind alárendelődik annak a problémának, hogy a választópolgárok kritikus tömegei úgy érzik-e, hogy egész egyszerűen megmondják nekik - felülről, vagy valakik, akik az igazság letéteményeseinek tekintik magukat -, hogy hogyan éljenek. Én azt gondolom, hogy ez a legfőbb tanulsága az elmúlt fél évnek: hogy úgy kell kormányozni, hogy ezt a feltételezést ki kell védeni.
És ebben, szerintem, döntő része van - és itt a szabad vasárnap kérdését hozom elő - annak, hogy szerintem egy kisebbik párt, akiről ma egyértelműen azt gondolják a választópolgárok, hogy egy ilyen militáns, fundamentalista pártalakulat, akit nem választott meg senki - idáig nem lehet eljutni egy kormányzó pártnak. Amikor kormányoz az ember, akkor arról van szó, hogy megkönnyíti az emberek életviszonyait, nem pedig beleszól az életükbe. Szerintem ez a döntő kérdés. (...) Hogy ha ez megoldódik, tehát hogy ha az emberekről lekerül ez a lelki teher, hogy azt gondolják, hogy megmondják nekik, hogyan éljenek, akkor szerintem minden másképp lesz."
Mindez a tapolcai választás másnapján hangzott el, és megütötte bár a fülemet, de az időközin aratott Jobbik-győzelem elemzése valahogy ,,elvitte a show-t". Pedig, gondoljunk csak bele, a Fidesz mellett működő agytröszt stratégiai igazgatója senki által meg nem választott, ,,militáns, fundamentalista pártalakulat"-nak nevezte a KDNP-t... És mit jelent az, hogy ,,ha ez megoldódik"? Hogyan képzeljük el azt, hogy ,,az emberekről lekerül ez a lelki teher"? Orbán megrendszabályozza Semjénéket? Vagy egyenesen felbomlik a koalíció?
Nem tudom, az is lehet, hogy egyszerűen csak azt vesszük majd észre: a kormányoldalon visszaszorulnak a KDNP-sek. Az mindenesetre biztos, hogy G. Fodor Gábor értékelése nem hirtelen, esetleges gondolatkísérlet volt.

https://balrad.wordpress.com/2015/04/22/kemeny-uzenet-az-alkereszteny-rablobandan ak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bomlás virágai nyílnak a magyar narancsfán (is)
  2015-04-22 19:44:49, szerda
 
  A bomlás virágai nyílnak a magyar narancsfán (is)

Posted on 2015/04/22 Szerző: Admin

Kibékíthetlen ellentétekről írnak.

Két ellenséges táborra szakadt a XV. kerületi Fidesz, ezért a párt budapesti választmánya feloszlatja a szervezetet - értesült az Index. László Tamás parlamenti képviselő, volt polgármester, illetve a volt alpolgármesterei által fémjelzett táborok között már évek óta húzódik a vita, a Fidesz budapesti vezetése most úgy próbál rendet rakni, hogy mindenkinek megszünteti a tagságát.
A budapesti XV. kerületi helyi szervezet tagsága (...) már hosszú ideje dúló és a felek között egyre jobban elmérgesedő belháború eredményeként olyan nagymértékben megosztottá vált, hogy a kialakult állapot már a helyi szervezet legalapvetőbb működését is veszélyezteti. Ezt állapította meg a Fidesz etikai bizottsága tavaly december közepén, amikor az egyik helyi tag kizárásáról döntött.
Az Index birtokába került határozat szerint a bizottság nem lát reményt “az egymással végletesen szembefordult" felek kibékítésére és a további együttműködésükre. Mivel a szervezet mostani működése az etikai bizottság szerint a párt érdekeit, illetve Fidesz jó hírét is “súlyosan sérti", drasztikus megoldást javasol: a helyi szervezet feloszlatását.
A belső viszály a párt eredményességén is meglátszott. Tavaly tavasszal a parlamenti választáson - a Fidesz országos tarolása ellenére - László Tamás csak hajszállal, 277 szavazattal tudta legyőzni az MSZP-s Móricz Esztert. Az önkormányzati választáson viszont elbukott a Fidesz: a DK-s Hajdu László lett a polgármester, és a Fidesz el is vesztette az abszolút többségét a testületben.
(civishir)
Közben a birkamenetes szervezőhordán belül is valami háborúság robbanhatott ki, mert Facebook oldaluk megszűnésének bejelentlse után nem sokkal ismét “újraindították" az oldalt. Hogy mire utalhat az oldalra írt bejegyzésben “Az oldal megszüntetését NÉZETELTÉRÉS MIATT felfüggesztjük"-ezt csak találgatni lehet.



Valamivel több mint egy nap alatt az újraindított oldalt (ma délig) HÁRMAN lájkolták!

https://balrad.wordpress.com/2015/04/22/a-bomlas-viragai-nyilnak-a-magyar-narancs fan-is/
A jelek szerint a döbrögista narancsfán is nyíladoznak a bomlás virágai!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik vagy ma hazudik, vagy eddig hazudott
  2015-04-22 19:34:02, szerda
 
  A Jobbik vagy ma hazudik, vagy eddig hazudott


Posted on 2015/04/22 Szerző: Admin


A szélsőséges politika a legnagyobb veszély a magyar munkahelyekre, a magyar vállalkozásokra, a gazdasági növekedésre és a szociális biztonságra - reagált a Fidesz-frakció a jobbikos Volner János szerdai sajtótájékoztatójára, amelyen kiszámítható gazdasági környezetet sürgetett a vállalkozásoknak.
A parlament vállalkozásfejlesztési bizottságának jobbikos elnöke azután nyilatkozott, hogy a testület autóipari cégekkel egyeztetett. A politikus pártja nevében biztosította a cégek képviselőit, hogy a következő néhány éven belül nem tervezik Magyarország európai uniós csatlakozásának felmondását.
A Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott reagálásában azt írta, hogy “a Jobbik vagy ma hazudik, vagy eddig hazudott a választóinak: nemrég még EU-ellenes demonstrációkat szervezett, ahol Vona Gáborral az élen népszavazást követeltek az Európai Unióból való kilépés érdekében".
A kormánypártiak szerint a szélsőséges politika soha nem lehet kiszámítható és versenyképes.
(MTI)
Bal-Rad komm: Hja kérem! Az idők szava! Amit a Jobbik meghallott. (Csak éppen a VÁLASZTÓK!-azok nem értenek meg.) Esetleg (!) mindegyik Család hazudott, hazudik, és hazudni is fog! De hiszen politikusok! Pontosan a döbrögisták kifogásolják más társulás hazudozásait?!
Ezzel együtt is Volner helyesen nyilatkozott. Ugyanakkor várjuk már, hogy Gabriellán mikor tűnik fel az uniós kitűző?! Nincs az az idő már messze!
De mondott ám még valami más, IGEN FIGYELEMRE MÉLTÓ DOLGOT ma Volner János. “Azt mondta, minden párt abban érdekelt, hogy az autóipari cégek megfelelő profitkilátások mellett kiszámítható jogi környezetben tudjanak működni."
Ezt meg már értse mindenki úgy, ahogy akarja! A Bal-Rad úgy értelmezi, hogy a Jobbik szerint MINDEN OK! Nincs szükség semmiféle változtatásra! Hát nem cuki?!


https://balrad.wordpress.com/2015/04/22/a-jobbik-vagy-ma-hazudik-vagy-eddig-hazud ott/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz honlapja szerint is a miniszterelnök tanácsadója H
  2015-04-22 19:30:17, szerda
 
  Komoly műhiba perekre számíthatnak a grazi agyturkászok! Emlékezet és gondolat nélküli zombit csináltak szegény személyiségzavaros cigányból.

Hat mindenre Viktor sem emlekezhet.
Eletosztona az van, de ha elmulasztja a tabletta bevetelet, akkor altalaban ez van.

**************************

A Fidesz honlapja szerint is a miniszterelnök tanácsadója Habony Árpád
markoferko


ma 15:12


Orbán Viktor kedden Miskolcon cáfolta, hogy Habony Árpád a tanácsadója lenne. Az Index kérdésére azt válaszolta, hogy Habony Árpád ,,nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népesség-nyilvántartóhoz." Kicsit később, és kicsit ingerültebben hozzátette, hogy

,,semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal."

A Hír24 szúrta ki, hogy a Fidesz.hu ellentmond a miniszterelnöknek. A Schmitt Pál lemondásáról beszámoló anyag utolsó bekezdésében az szerepel, hogy

,,Schmitt Pál beszédét követően Orbán Viktor miniszterelnök társaságában a parlamenti dolgozószobájába ment, később csatlakozott hozzájuk Kövér László, Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, Giró-Szász András kormányszóvivő és Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó is."



http://444.hu/2015/04/22/a-fidesz-honlapja-szerint-is-a-miniszterelnok-tanacsadoj a-habony-arpad/











 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bayer-szakos alapképzésről
  2015-04-22 19:19:30, szerda
 
  A bayer-szakos alapképzésről

2015.04.22. 00:58




" Nincs két misi. Havi egy misi van. (Bayer Zsolt)"
http://www.hir24.hu/nagyinterju/2015/04/20/bayer-zsolt-nem-gyulolni-nehez/



Palkovics államtitkár úr szerint nem keresnek eleget a formatervezők, ezért inkább golyóscsapágyakat kellene képezni az egyetemeken, és egyébként is túl sok szak van, a franc se tudja őket fejben tartani, ha mondjuk mindenki mechatronikai mérnök volna, akkor csak egy rubrika lenne, és oda szép műszaki betűkkel be lehetne írni, hogy merre van az arra, és pont arra lenne. És azt mindenki tudná és nem jelentkeznének összevissza mindenféle hülye szakokra, hogy andragógia vagy mi, úgy hangzik, mint valamiféle gyógynövény, egyszakos osztatlan egyenesenüljvagypofánváglakalogarléccel képzésben meg lehetne oldani az ország minden problémáját. Különösen azokat a problémákat, amelyek kapcsolatosak a karburátorokkal, és hát, van más? Na, ugye.

Mindazonáltal, itt van ez a misi. Ha volumenükben nézzük a dolgokat, nemcsak tekintetükben és vonatkozásukban, megállapíthatjuk, hogy a legoptimálisabb képzési forma a bayer-szakos alapképzés lenne. Tízmillió misi, azaz tízmisimisi havonta, az tíz bili, az már dzsídipi a javából, arra már nézne az ájemef, mint Ernő bácsi a törökfürdőben.

Ez a bayerzsoltság afféle komparatív előnyünk lehetne. A magyar karakternek egyfajta kvintesszenciájáról beszélünk. A nyugati ember mára teljesen elfelejtette, hogyan kell egyszerre rohadtul aljasnak és mégis figyelemreméltóan középszerűnek lennie, mindenkit elárulnia, akit ismer, és néha még olyanokat is, akikről fogalma sincs, hogy kicsoda. Mi ebben szocializálódtunk. Jó, van, aki nem iszik, de nem mehet mindenki mesterképzésre.

Az exportlehetőségek szinte kimeríthetetlenek. Ruandában évek óta nem szabdaltak senkit szét machétével, mert valamiféle kényszerképzetük támadt, hogy mégis csak az jó, ha többé-kevésbé mindenki életben marad. Már azt sem tudják, hogyan lehetne kirobbantani egy tisztességes tömegmészárlást, egyszerűen képtelen egy hutu egy tuszit azzal a régi hévvel gyűlölni, ami után sorba lehetne rendezni a koponyákat a polcokon. A melegeket, a zsidókat, a cigányokat minden tulokarcú náci tudja utálni, de azért rühellni valakit, esetleg agyon is verni, mert az illető nem szereti a spenótot, az már művészet. A posztmodern korban az emberek annyit nézegetik a hülye mobiltelefonjaikat, hogy nem marad idejük arra, hogy hazudozzanak, lopjanak, csaljanak, politikusok seggét nyalják, pláne, hogy valakinek rendesen tönkre tegyék az életét.

Piacvezetők lehetnénk a bayerségben. Állna a hülye labanc a Nemzeti Színház színpadán, sipítozna, hogy mennyire aggódik, mert ilyen rettentő egy gusztustalan ország lett belőlünk, mi meg nem picsognánk, mint valamiféle seggbecsippentett blaskópéter, hanem kihúznánk magunkat, és büszkén mennénk ki a büfébe a fél cseresznyéért, vagy tán egészen azért.

http://orulunkvincent.blog.hu/2015/04/22/bayer-szakos_alapkepzes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
No ,azért egy darutollas csendőr helyre rakná!
  2015-04-22 19:16:48, szerda
 
  Még a börtönben sem bírnak a nőket erőszakoló, számtalanszor visszaeső kancigánnyal


Agresszív, és a börtönben is verekszik az a fiatalember, akit azzal vádolnak, hogy két nőt erőszakolt meg tavaly.

N. Sándort (24) bilincsbe verve vitték tegnap a Budapest Környéki Törvényszékre, mert egy szakértői vélemény szerint a férfi akár az életét is kiolthatta volna első áldozatának, aki egy magas beosztású rendőr felesége volt. A tárgyalás azonban elmaradt, N. Sándor ugyanis az utolsó pillanatban ügyvédet váltott, aki nem tudott felkészülni.

Az agresszív "fiatalemberről" egy percre sem vették le a bilincseket, a legszigorúbb biztonsági fokozatban őrzik, hiszen a rácsok mögött sem nyugodott meg. A bulvárlap információi szerint volt, hogy azért kapott fegyelmit, mert összeverekedett cellatársával, és volt, hogy azért, mert önmagában akart kárt tenni. Értesülésük szerint lenyelt valamit, nagy valószínűséggel pengét.

N. Sándort fiatal kora ellenére számtalanszor lecsukták már, ő maga sem tudja pontosan, hányszor. Tizennégy évesen kapta első elzárását, és 2012. szeptember 21-én szabadult legutóbbi, hat évig tartó hosszú börtönbüntetéséből. A lap tudomása szerint, akkor többrendbeli rablás és lopás miatt ítélték el. A fiatalember - él polkorrekt eufemizmussal a nem éppen nívójáról híres sajtótermék - az alkoholt sem vetette meg: úgy tudjuk, vénásan adta be magának a tömény szeszt, hogy gyorsabban hasson, azonban amikor elkapták, épp ,,tiszta volt".

A Blikk korábbi híradása szerint, az ösztönlény tavaly március 4-én Dunakeszin leszólított egy vonathoz siető nőt, majd megfenyegette, és megpróbálta megerőszakolni. Áldozata ellenállt, ekkor N. egy csavarhúzóval többször combon szúrta, sőt meg is harapta az áldozatát. A lány életét csak a szerencse mentette meg, a döfés pár centivel kerülte el a combartériát. A férfi elvette áldozatának táskáját, majd elmenekült. Másnap túszul ejtett egy a kerékpárúton futó nőt Sződön. Úgy tudjuk, áldozatát késsel sakkban tartva a Dunához hurcolta, majd itt megerőszakolta, és órák múlva engedte csak szabadon.

(Blikk nyomán)

http://harcunk.info/index.php/bulvar/662-meg-a-bortonben-sem-birnak-a-noket-erosz akolo-szamtalanszor-visszaeso-kancigannyal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország: Európa csórói között
  2015-04-22 19:02:23, szerda
 
  Magyarország: Európa csórói között
2015. április 22. szerda, 10:13



Magyarország: Európa csórói között

A magyar munkaerő olcsó, a bérek alacsonyak. Aki keveset keres, sokat adózik. Mi, magyarok Európa csórói között vagyunk. Meddig tűrjük, hogy a hatalom hazugságokkal etessen bennünket?

Ti szavatok:

,,Az alacsony keresetűek adóztatása nőtt az elmúlt években, így nálunk van az EU második legnagyobb terhelése. Az éves nettó átlagkereset terén Magyarország az EU harmadik, a bruttó bérköltség tekintetében pedig az ötödik legalacsonyabb értékét produkálja. ...Az, hogy Magyarország az EU legszegényebb államai közé tartozik, más statisztikák alapján is világos - az egy főre jutó GDP, az átlagbér és a fogyasztás persze annyira erősen összefügg, hogy nem is remélhetnénk más kimutatásokat. A háztartások fogyasztása tekintetében az EU-ban hátulról a 4. helyen állunk, vásárlóerő-paritáson számolva az unió átlagának mindössze 62 százalékát hozva.

Ami a szintén vásárlóerő-paritáson számolt egy főre jutó GDP-t illeti, Magyarország az uniós átlag 66 százalékán állt tavaly, amivel megint csak Romániát és Bulgáriát tudtuk felülmúlni, ráadásul EU-csatlakozásunk óta mindössze 4 százalékkal tudtunk közeledni az EU átlagához.

És bár tavaly csökkent a legszegényebbek aránya Magyarországon, sok tekintetben továbbra is az EU sereghajtói között állunk, ráadásul itt is az történt, hogy a visegrádi országokkal ellentétben az utóbbi éveket romló tendencia jellemezte. ,,

Forrás: http://www.napi.hu/

Magyarország: Európa csórói között

Mi szavunk:

Magyarországon a gazdagoknak jó. Változtatni kell! A multinacionális bevásárló központok és más multinacionális cégek fizessenek 45 százalékos adót! Adóztassuk meg a magyar nagytőkét egyszeri 40 százalékos vagyonadóval és folyamatos 45 százalékos adóval.


http://munkaspart.hu/mi-ti-archiv/38792-2015-04-22-09-17-17
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 564 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 310
  • e Hét: 649
  • e Hónap: 4394
  • e Év: 157890
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.