Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Református értéktelenség egy életen keresztül - megszüntetés
  2015-04-28 04:05:49, kedd
 
  Születésem óta a reformátusok sorsát egyesével hajtják végre rajtunk, bárhonnan is erednek, legyen bolond, skizopren, halál szülött, mint Nagy Anna, aki helyett a lányom tartott el, ugyanis a begyűjtését Magyarország csapásainak rá gondolták, így született meg.

Születésem óta én vagyok a Johannájuk, összes vasfüggönyös Annájuk a reformátusoknak, én vagyok a vasfüggönyös határlezáró Varga, aki semmi sem lehet egész életében és az arca nem lesz ismerős. Nekik vannak jogaik, emberjogi bizottságaik, kormányuk, skizopren refren világ-könyvtárat rajtunk átírva végrehajtóik.

Müller Péter Sziámi elmeosztálya 1997-ben az életműnek nevezett addigi írásaimat, dalaimat, mesejátékaimat, melyek a világ történelemről szóltak, korszakokról, egykori Istenekről, tőlük való elpörölésről - bezúzta. Azután ebből emelkedett a jelenlegi vasfüggönyös összes egyház.

Most ezt ismételte meg a reformátusok népe, akik megváltották sorsukat egyetlen áldozással a megváltási tervük szerint. Miután egy éven keresztül értéktelennek kiabáltak, mindennek elmondva engem, megalázva apa nevét nácinak nevezve engem, törölték az összes róluk szóló sorsomat jelentő életművemet. Ismét megsemmisítettek. Még egyszer nem építem fel, nem írom meg, hogyan és milyen szerepekben aláztak meg egy életen keresztül Misztikus titkokkal kezdődő berendezésével az országnak.

A magyar elme apokaliptikus csapásai és ezer éves református állandó könyvekkel rendelkező szerepjátékosai az Időjelek világvégi testenyészeteivel, világ-könyvtárnyi szereplőkkel harcukat emberek áldozásával megharcolták, az embereket megölték, méhüket kihalatták, Jeruzsálem népét megváltották. A kislány áldozásuk végére örök fogságban maguk helyetti skizopren és valamennyi betegségük csapás-sorozatával végleges elmúlást és megszüntetést terveztek el. A miskolci Rákóczi tér, mint világ-könyvtár berendezés népét felemelte, férjhez adta, kiházasította, könyveit végrehajtotta skizopren refrénjeivel, kelet és cigányság népét emberré nemesítve.

Magyarország befejezte a hidegháborúját a vasfüggönyösöknek Katalinjaival és Annáival, a szentháromsággal kezdődő végtelen Illés apokalipszissel, a Mónika Show fertelmeseivel, amik éjjel-nappal kínoznak elpörölve mindenkitől születésem óta. Ez Benkő Dániel emberek halálából született médiája. Magyarország megmentette Gábor Zsazsa kezdettel Európa összepisilésére létrehozott Ciccioline szőke női csapásokat, összehúzott minket helyettük.

Csak emlékeimben él a tehetség és a szépség. Mindent megszüntettek, végtelen kínzásra, gyalázásra ítéltek Miskolc városával. Az összes névlistájukban lévő könyvszereplő innen ered a médiával együtt, valamennyi politikussal. Magyarország az emberek elleni szívből éneklés miatt kezdett világmegváltási tervét, világ tisztítását befejezte. Egyesek lepleztek,de név nélkül, nem árulták el nyíltan, hogy születésem óta ember - kislány áldozás történik. A rajtunk végrehajtott első életmű írásain az egészségügy folyamatosan ment végig, majd a sötétkapus református kíséretek, amit ma is látható. Felszámolták az emberiséget, az embereket, az emberséget.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 32 db bejegyzés
e év: 656 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1062
  • e Hét: 3384
  • e Hónap: 9625
  • e Év: 61891
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.