Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Mily drága nékünk ez a jó hír
  2015-04-29 22:57:40, szerda
 
 
Aszáf - Mily drága nékünk.... Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2015-04-29 22:59:10
feltöltő: dandej
nézettség: 459
szavazatok: 1
kommentek: 0
kulcs: Aszáf, Mily, drága, nékünk,
kategória: család
leírás:

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


Mily drága nékünk ez a jó hír,
Mily édes örömtelten zeng!
Halljátok a nagy szabadítást,
Mely Jézusban lett a mienk!

Ó bízd magad e kegyelemre,
Mely gazdagon árad feléd,
Váltságát tedd a magadévá,
Hidd, az számodra is elég.

Leszállott a mennyei fényből,
Elhagyta dicső hazát,
Hogy eltörhesse rabbilincsünk,
Hogy hintsen az éjbe sugárt.

Ó bízd magad e kegyelemre...

Ó jöjj el hatalmas urunkhoz,
Fáradt, szomorú, jer ide!
Érted gyötrődött a kereszten,
Hát bízva jöhetsz elébe.

Ó bízd magad e kegyelemre...

Csak Jézus az, aki segíthet,
Üdvöt nem ad más, csakis Ő.
Itt áll, és türelmesen vár még.
Mit késel? Nincs már sok idő!

Ó bízd magad e kegyelemre...
Link
 
 
0 komment , kategória:  ISTEN DÍCSÉRETE  
Egy újszülött üzenete édesanyjához
  2015-04-29 17:59:30, szerda
 
 

Ha a baba beszélni tudna... egy újszülött üzenete édesanyjához:

"1. Nem azért sírok, hogy megnehezítsem az életedet. Azért sírok, mert valami baj van. Még ha nem is látszik másból.

2. Vadiúj vagyok. Nem irányítom teljesen az idegrendszerem. Szervezetlen vagyok. Megnyugtat, ha veled vagyok, hallom a szívverésed, érzem az illatodat... Segítesz ezzel nekem.

3. Az, hogy nem bírom abbahagyni a sírást, nem a te hibád. Tudom, hogy megteszed, ami tőled telik. Még csak most ismerkedünk egymással. Eljutunk majd oda.... tarts ki, kérlek.

4. Te vagy az egész világom. A mindenem. Rajtad kívül nem is ismerek mást. Senki sem tudja mindazt biztosítani számomra, amit te igen.

5. Nem kell sírnom. Nem erősíti a tüdőmet, sem más előnye nincs.

6. A stresszhormonok, melyek felszabadulnak, amikor sírok (és velem maradnak egy életre) csökkennek, ha a karodban tartasz ilyenkor.

7. Kérlek, szoptass meg. Mindegy, mennyire sokszor kérem. Felejtsd el az órát és hogy milyen fáradt vagy. Ha a szoptatástól abbahagyom a sírást, kérlek, szoptass meg.

8. Ne hallgass senki másra! Se a szomszédra, se a nagynénédre. Felejtsd el a könyvet, amit olvastál az önnyugtatásról. Csak rám hallgass. És magadra. Felejtsd el a külvilágot.

9. Nem tudom megnyugtatni önmagam. Lehetetlen. Ha abbahagyom a sírást, amikor magamra hagysz, az azért van, mert feladtam a reményt, hogy megvigasztalsz.

10. Ha elérted a végkimerülést, kérj segítséget - a mosogatnivalóval, a mosással, a főzéssel. Ha jól elvagyok más karjában, akkor az időt használd zuhanyzásra, vagy hogy igyál egy csésze teát.

11. Tudom, ezt nehéz hallani: olyan világban élünk, mely mások érdekeit helyezi előrébb. Az én szükségleteim valósak, és valóban szükségem van rád - még ha ez azt is jelenti, hogy fél kézzel kell ebédelned, mosatlan hajjal. Én a te kisbabád vagyok. Te az anyukám vagy.

12. Mindez nem tart örökké. Most ugyan úgy tűnhet, mert a gyermekágy időtorzításában létezünk épp. Ha most megvigasztalsz, hamarabb leszek nyugodt baba. Közelebb kerülünk egymáshoz. Ennek az időszaknak vége szakad majd, nem fog életed végéig tartani. És noha nem fog majd hiányozni a sírásom, a bölcsebbik feled hálás lesz majd, hogy bíztál bennem és magadban, kezdettől fogva."




 
 
0 komment , kategória:  Család  
Jézus meg tud gyógyítani
  2015-04-29 09:34:52, szerda
 
 

,,Amikor Jézus meglátta őt, előszólította, és ezt mondta neki: >Asszony, megszabadultál betegségedből." (Lukács 13:12)

A Biblia azt mondja: "Egyszer valamelyik zsinagógában tanított szombaton. Íme, volt ott egy asszony, akiben betegség lelke lakott tizennyolc éve, és annyira meggörnyedt, hogy egyáltalán nem volt képes felegyenesedni. Amikor Jézus meglátta őt, előszólította, és ezt mondta neki: >Asszony, megszabadultál betegségedből.< És rátette a kezét, mire ő nyomban felegyenesedett, és dicsőítette az Istent. A zsinagógai elöljáró azonban megharagudott, hogy szombaton gyógyított Jézus..." (Lukács 13:10-14).

Három dologra érdemes felfigyelnünk ezzel az asszonnyal kapcsolatban:

1) Hosszan tartó problémája volt. Mindenki láthatta, mennyire beteg. Sok ember van azonban, akik belül szenvednek: évek óta küzdenek nehéz helyzetekkel, fájdalmas kérdésekkel, melyek végül kihatnak megjelenésükre, viselkedésükre is. Figyelmeseknek és együtt érzőknek kell lennünk velük.

2) Bármennyire próbált is, nem tudott felegyenesedni. Olyan terhet cipelt, melyet senki nem tudott róla levenni, csakis Jézus, nélküle sohasem vált volna szabaddá. Látsz hasonlóságot az ő élete és a magadé között? Fájdalmadat fáradhatatlan munkával, rossz kapcsolatokkal vagy hangulatmódosító szerekkel próbálod csillapítani? Annyira hozzászoktál már problémádhoz, hogy még akkor sem akarod elengedni, amikor lehetőséged lenne a szabadulásra, mert úgy érzed, ez ad biztonságot? Jézus megszabadít, ha hozzá fordulsz!

3) Jézus érintésére volt szüksége. A gyülekezet, ahová járt, nem tudott segíteni rajta. A zsinagóga vezetője még el is ítélte Jézust, amiért szombatnapon gyógyította meg az asszonyt. Félre a tehetetlen vallásossággal, amely nem ad válaszokat! Ma fordulj Jézushoz, aki a testi és a lelki sebeket egyaránt meggyógyítja.

Bob Gass * Mai Ige
Link
 
 
0 komment , kategória:   Mai Ige * Bob Gass *  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 82 db bejegyzés
e év: 906 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1265
  • e Hét: 3425
  • e Hónap: 14478
  • e Év: 75779
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.