Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Madamokat és lányokat cserélnek néhány vidéki döbrögista kup
  2015-05-19 23:01:45, kedd
 
  Madamokat és lányokat cserélnek néhány vidéki döbrögista kuplerájban


Posted on 2015/05/19 Szerző: Admin

Az utcára került belső problémák és személyes ellentétek miatt feloszlatták a Fidesz ózdi szervezetét. (Is)
Riz Gábor választókerületi elnök, országgyűlési képviselő szavait idézve a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megjelenő Észak-Magyarország keddi cikke emlékeztet arra, hogy a Fidesz az elmúlt ciklusban a KDNP-vel szövetségben vezette Ózdot.
Megbomlott a frakció
A párt jelöltje nyerte az országgyűlési képviselő-választást, ezután viszont több olyan probléma merült fel, amelyet nem kezeltek a súlyának megfelelően, ezért a polgármester-választáson a Jobbik győzött.
Ugyanakkor hiába került a pártszövetség az önkormányzati testületben többségben, a frakció megbomlott, ez vezetett a szervezet feloszlatásához.
Újraszervezés
Riz Gábor elmondta: megkezdték a szervezet újjáépítését, a napokban minden tagot levélben értesítenek a felbomlásról és a további lépésekről. Az országgyűlési képviselő szerint az értékeket meg kell tartania a pártnak, de szükség van a megújulásra, és néhány új arcra is, akikkel nekivághatnak majd a következő választásoknak - olvasható az Észak-Magyarországban.
Esztergomban is felosztlott a Fidesz
Ózdhoz hasonlóan a Fidesz feloszlatta alapszervezetét Esztergomban is. Völner Pál a választókerület elnöke szerint a feloszlatásra az ő kezdeményezésére került sor, mivel az alapszervezet nem működött harmonikusan, illetve sok feszültség volt a korábbi fideszes polgármester, Meggyes Tamás és a régi képviselő-testület tagjai, valamint a szervezet többi tagja között.
(origo)
Bal-Rad komm: Rendcsinálásba kezdett a döbrögista horda a helyi marakodók között! Keresik-és meg is találják-rendre a kudarcok okát! A helyi Keresztapák és Keresztapa-jelöltek a kudarcok okai, akik a koncon civakodnak. Pontosan úgy, mint a PESTI NAGYOK!
Akik aztán-mármint a PESTI NAGYOK-széjjelcsapnak a vidéki helyiek között. Új Madamot és új kurvacsapatot szerveznek a lepukkadt kuplerájba. Mert “a bótnak menni köll!"
Csakhát a kundschaftok bugyellárisa kezd kiürülni!

https://balrad.wordpress.com/2015/05/19/madamokat-es-lanyokat-cserelnek-nehany-vi deki-dobrogista-kuplerajban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Varga Mihály nem hallott olyanról, hogy egy iskolában krétár
  2015-05-19 22:55:34, kedd
 
  Kemény ....

Varga még nem hallott olyanról, hogy kényelmetlen a lámpavason lógni. Hiába, ki kell próbálnia ezt is...



Varga Mihály nem hallott olyanról, hogy egy iskolában krétára vagy papírra nem jutott pénz
Bede Márton

május 18., hétfő 22:45


Baló György vendége volt az RTL Klubon Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, akit a 2016-os költségvetésről kérdeztek. A magyar kormány legfegyelmezettebb hivatalnoka viszonylag jól állta a sarat egészen addig, amíg a két legérzékenyebb területre, az egészségügyre és az oktatásra nem terelődött a szó.

Az egészségügyről Varga kifejtette, hogy azért jut most arányaiban kevesebb pénz a területre, mert kevesebben vagyunk, és kifutottak a korábbi uniós beruházások. És hogy el kell fogadni, hogy Magyarországon ennyire van pénz. Valamint felvetette, hogy talán az egyes kórházak vezetői is felelősek azért, ami folyik náluk.

http://444.hu/2015/05/18/varga-mihaly-nem-hallott-olyanrol-hogy-egy-iskolaban-kre tara-vagy-papirra-nem-jutott-penz/

Varga szerint a pedagógusok bére általában nőtt Magyarországon, és ő még nem hallott olyanról, hogy egy iskolából hiányzott volna a kréta vagy a papír.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azt a viccet ismeritek, hogy a KDNP-s Semjén Zsolt és az ex-
  2015-05-19 22:43:03, kedd
 
  Azt a viccet ismeritek, hogy a KDNP-s Semjén Zsolt és az ex-MSZMP-s ex-MSZP Szili Katalin közös imareggelivel indítja a munkanapot a Miniszterelnökségen?
Enni imádkozás közben?

Rabelében, szabad a Tóra olvasása közben dohányozni?


http://40.media.tumblr.com/99a7fc50ee310077fd3719c467635bcb/tumblr_nolbt3KFfj1qbg oyio1_1280.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cion bolcse:18.
  2015-05-19 22:37:29, kedd
 
  Cion bolcse:18./

Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő, fajta testvéreink számára...... ........


**************

http://m.blikk.hu/blikk_aktualis/100-ezer-csalad-lakasat-viheti-a-bank-2359389



100 ezer család lakását viheti a bank
2015. 05. 16.

Budapest — Most jön a feketeleves sok hitelesnek? Az eddigi mentőcsomagok adósok tömegein nem tudtak segíteni, s nem úgy tűnik, hogy a jövőben megoldódna a bedőlt hitelesek sorsa.

A bankok elszámoltatásával Orbán Viktor miniszterelnök szerint a kormány ,,elment a falig", vagyis újabb jelentős segítség aligha várható.

Pedig bőven vannak még, akiknek fogalmuk sincsen róla, mit hoz a jövő. A Magyar Nemzeti Bank adatai szerint tavaly év végén 115 ezer olyan jelzáloghiteles volt, aki legalább 90 napja nem törlesztett, vagyis szerződésüket nagy valószínűséggel felmondták a hitelintézetek. Velük kapcsolatban a jegybank alelnöke, Balog Ádám a múlt héten egy konferencián azt fejtegette: mintegy 100 ezer hitelesen a jelenlegi lehetőségek sem segíthetnek, tehát belátható időn belül ennyi ingatlan kényszerértékesítésére kerülhet sor.

Sok hiteles teljesen elkeseredett, hiszen nemcsak az eddigi ,,adósmentő" akciókban csalódtak, de a banki elszámoltatás sem nyújtott számukra reményt. Az autószerelő Kerékgyártó Lászlónál (53) két éve bármelyik nap kopogtathat a végrehajtó.

- Megvédem a házam az életem árán is! Csak a testemen keresztül fog ide bejutni bárki - jelentette ki László, aki 2007-ben 24 millió forint hitelt vett fel óbudai ingatlanára.

- A törlesztőrészlet a kezdeti 123 ezerről 271 ezer forintra nőtt, és 2013-ban már nem tudtuk fizetni. Hiába próbáltunk egyezkedni a bankkal, felmondták a hitelszerződést. Azóta hetente járok a közjegyzőhöz, hogy megtudjam, kiállították-e már a végrehajtási záradékot. Ha igen, azonnal megtámadjuk bíróságon, és kérjük a végrehajtás megszüntetését - magyarázta László, akin még 45 milliót követelnek. Kerékgyártóék így több évet nyerhetnek, hiszen amíg per alatt van az ügy, felfüggesztik a végrehajtást. Hogy az­után mi lesz, azt László sem tudja.

A hitelesek helyzetét az is súlyosbítja, hogy év elején megszűnt a korábbi kényszerértékesítési kvóta. Ez azt írta elő, hogy a bankok a bedőlt hitelesek laká­sainak csak 2-5 százalékát verhették dobra negyedévente.

- Százezer adósnál bármikor kopogtathat a végrehajtó - mondta Lénárd Mariann, a Banki Hitelkárosultak Egyesületének főtitkára.

- Ők elsősorban az időt húzhatják, ha meg akarják tartani a lakásukat. A banki elszámolás után azok, akik nem elégedettek, a pénzügyi békéltető testülethez fordulhatnak, majd pereskedhetnek a bankkal, addig pedig a végrehajtást felfüggesztik.

Kérdeztük a kormányt is, terveznek-e bármilyen újabb mentőcsomagot, de a gazdasági tárcától csak azt a választ kaptuk, a kabinet folyamatosan vizsgálja a nehéz helyzetbe került adósok helyzetét. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a héten úgy nyilatkozott: a bedőlt adósok lakásait felvásárló állami Nemzeti Eszközkezelő forrásait kell bővíteni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Növöget a GDP? Kit érdekel! Ugyanolyan pocséknak érezzük a h
  2015-05-19 22:34:00, kedd
 
  Növöget a GDP? Kit érdekel! Ugyanolyan pocséknak érezzük a helyzetünket


Posted on 2015/05/19 Szerző: Admin


Pocsék a magyar lakosság hangulata az OECD felmérése szerint, és csak a görögök múlnak alul bennünket ezen a téren a 34 legfejlettebb ipari ország közül. A jövedelmi és lakáskörülmények, az egészség és a munka területén is rosszul állunk, az oktatás, a közbiztonság vagy a környezet terén talán közepesen.

korona
Sok minden más van a GDP-n és a hasonló száraz statisztikai számokon túl, ami befolyásolja az emberek jólétét, elégedettségét - ez a felismerés vezette a világ legfejlettebb államait tömörítő OECD nevű szervezetet néhány évvel ezelőtt, hogy megalkossa a Better Life Indexet. Ez egyfajta ,,élhetőségi indexként" a jövedelmeken kívül is sok más tényezőt próbál felmérni.
A GDP ugyan leírja, hogy az országban mennyi áru, szolgáltatás, érték jött létre, de semmit nem mond arról, hogy ezt hogyan osztották el. Lehet, hogy a többlet a vállalatokhoz ment beruházások, rosszabb esetben eladatlan készletek formájában. Lehet, hogy a lakossághoz, de az is lehet, hogy néhány oligarcha szétlopta az országot, és a többiek a növekvő GDP mellett is csak még jobban nyomorognak. Azt az eshetőséget se hagyjuk ki, hogy a kormánykézben levő statisztikai hivatalok esetleg itt-ott kozmetikázzák a főbb adatokat.
A görögök a nyakunkban lihegnek

Az OECD kutatása számos tényezőt értékel a jövedelmektől a lakásviszonyokig, az oktatástól az egészségig, várható élettartamig. A friss, 2015-ös dátumot viselő felmérésben az élettel való elégedettség területén, amely talán a legáltalánosabb - és eléggé szubjektív - mutató a sorban, Magyarország jobban teljesít - de kizárólag Görögországnál.
Az összes további, szám szerint 32 OECD-országban jobban érzik magukat az emberek, az átlag 6,6, míg mi 4,9-et értünk el. A görögök is a nyakunkban lihegnek, pontszámuk 4,8. Úgy tűnik, Magyarországon a nép érzülete szerint még nem múlt el a válság.
Más területen is van lemaradás
Tavalyhoz képest egyébként alig változott valami ebben a mutatóban, a görögök 0,1 pontot javítottak, mi változatlan szinten maradtunk. A 2013-as évben viszont ők még 5,1, mi 4,7 pontot értünk el, azaz akkor mi voltunk az abszolút sereghajtók.
Ami a többi mutatót illeti, ha nem is ennyire, de rosszak a mutatóink a jövedelmek terén (income), a lakhatási körülményekben (housing), a munkaerőpiacon (jobs), az egészségügy területén (helath) és a társadalmi kapcsolatok terén (community). (A kis grafikonokon Magyarország pontszámai láthatók és helyzetünk az OECD-országok mezőnyében.)
Fejenként csak egy szoba jut
Ami például a lakhatást illeti, Magyaroszágon 1,1 szoba jut átlagosan egy lakosra, Ausztriában 1,6, a fejlett nyugat-európai országokban általában majdnem a mienk duplája, 1,7-1,9. (Úgy látszik, sajátságosan valósult meg az orbáni ,,három szoba, három gyerek, négy kerék" vízió.)
Talán, legfeljebb közepesnek mondható a helyezésünk az oktatásban (education), a környezet területén (environment, amibe a természeti és városi környezet is beletartozik), a biztonság terén (safety), vagy a munka-szabadidő egyenlegnél.
Jobb mielőbb távozni?
Az ismérvek alapján a felső harmadba egyik területen sem sikerült bekerülnünk, a munka-szabadidő egyenleg valahol annak a határán van. Összességében eléggé elmaradott országnak fest le minket a felmérés, valahol a mezőny vége felé.
Két évvel ezelőtti, az amerikai sajtó alapján készült cikkünk egyenesen olyan helynek írta le Magyarországot, ahonnét ,,jobb mielőbb távozni", a hetedik legélhetetlenebb helynek az OECD-ben. A helyzet a jelek szerint azóta sem sokat javult.

(privatbankar)
Bal-Rad komm: Ez a GDP egy hatalmas vetítés csupán. Egy eszköz csupán a mindenkori kormányzó politikai maffia kezében, amit állandóan csűr-csavar az adathalmazból, amíg az Ő SZÁMÁRA egy nagyon kedvező képet tud kialakítani, amit aztán nagy csinnadrattával a nép elé tár! Önnön dicsőítésére!
Csakhogy valamit ne felejtsünk el a GDP adathalmazából. Ebben a masszában valójában már csak EGYETLEN MAGYAR alkotóelem van: A NÉP!

kivándorló
A gazdaságra vonatkozó összetevőkhöz pedig a NÉPnek sok köze nincs! Mint ahogyan MAGYARORSZÁGNAK sincs! Mert a világ rendje mindig is az volt, hogy a GYARMAT CSAK ADALÉK A GYARMATTARTÓ Gazdasági mutatóiban.

https://balrad.wordpress.com/2015/05/19/novoget-a-gdp-kit-erdekel-ugyanolyan-pocs eknak-erezzuk-a-helyzetunket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a „magyar” győztes dupla áron vállalkozik,
  2015-05-19 22:30:39, kedd
 
  Az is elég baj, hogy a közbeszerzésen a ,,magyar" győztes dupla áron vállalkozik, ráadásul szar munkát végez, mert nincs gyakorlata, egyébként meg azért a pénzért kétszer annyit lehetne építeni, például utakat, ha korrekt lenne a pályáztatás. Azért ez így, sok százmilliárdos szinten elég gáz!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán számára mi csak haszonállatok vagyunk
  2015-05-19 22:22:46, kedd
 
  Orbán számára mi csak haszonállatok vagyunk
Nagy túlélők. Mint a csótányok, azok is túlélnek mindent. Ha ember nem lesz már a Földön, csótány akkor is lesz.


Orbán eltrappol Brüsszelbe megvédeni önmagát. Orbán harcol. Önmagáért, a hatalmáért, a zsákmányolható vagyonért, előjogokért. A birodalmát védi, a királyságát Európa szivében. Nem téged, nem engem, nem a családokat, nem az embereket. Orbán számára mi csak haszonállatok vagyunk. Minket meg lehet fejni, velünk lehet cipeltetni a terheket, tőlünk el lehet venni minden értékünket: a szabadságunkat, a jogainkat, a jövőnket. A mi gyermekeink csak "szaporulat", a jövő haszonállata. Nem számítunk.

A megszerezhető vagyon számít, a kiosztható földek, trafikok, kaszinók, bányák, színházak, bankok, üzletágak, közpénzek és Uniós források számítanak. A külföldön vezetett titkos számlák, a hűséges "családoknak" kiosztható hűbérbirtokok, a hatalmat támogató, a királyságot védelmező oligarchák fontosak. Semmi más.

A nagy hazugságok, apró svindlik, nyílt rablások, zsarolások tartják életben ezt a mocskos rendszert. A nemzeti mázzal leöntött, szabadságharcos csatakiáltással generált, kereszténységre hivatkozó élősködők sikeresek ebben az országban. Nagy túlélők. Mint a csótányok, azok is túlélnek mindent. Ha ember nem lesz már a Földön, csótány akkor is lesz. Mert alkalmazkodik, mert nincs lelkiismerete, csak a saját léte számít, hogy legyen mit zabálni, hogy tudjon szaporodni.

A magyar nép valamiért szeret szenvedni. Mi szeretünk fejjel rohanni a falnak. Ötször, hatszor. Aztán még a bukósisakot is levesszük és nekiugrunk hetedszer is. Közben ott az ajtó, csak le kellene nyomni a kilincset. Mi nem nyomjuk, büszke nép vagyunk. Mi a falon keresztül akarunk bejutni. Vagy ki. Mindegy, csak ne ott legyünk, ahol vagyunk. Mi királyt akarunk demokrácia helyett. Földesurakat akarunk. Rablólovagokat. Nagy varázslókat. Csodatévő vásári mutatványosokat. Mi nem szeretjük azt a politikust, aki igazat mond. Nekünk nem kell, aki nem képes minket szórakoztatni, akiért nem lehet üvöltve rajongani. A csöndes szakértelem, az őszinteség nekünk nem jó. Mi álmodni akarunk. Nagy-Magyarországról, Édes Erdélyről, Európa hős népéről, a szabadságharcosok bátor utódairól, a Nóbel-díjasok sokaságáról, híres magyarokról, büszke harcosokról.

Magyarország akkora, amekkorává mi tesszük. Nem a terület számít, hanem az emberi, társadalmi minőség. Erdély itt van, karnyújtásra. Nincsenek határok. Mehetünk, ők jöhetnek. Szabadságharcot most önmagunkkal, a saját népünkből saját nyakunkra ültetett zsarnokokkal kellene vívnunk. De elbukunk. Nem vagyunk szabadságharcos nép. Együtt nem. Csak Mária nővérek vannak, András juhászok, Horváth Andrások. Egyetemisták vannak, iskolát védelmező szülők, földjükért harcoló családok. Kishantos van, civil szervezetek vannak. Igazgyöngy alapítvány van. Külön-külön.

Meg vannak "ŐK" . Külön hadsereggel védett Orbánok, cinikusan vigyorgó Balog Zoltánok, Kövér Lászlók, Szijjártók, Rogánok, Zsiga Marcellek. Csizmadiák, Bayerek, cöfök, békemenetek. A nevek nem számítanak. Az számít, hogy Orbán veje havonta milliárdos megbízást nyer. Orbán apja milliárdos a bányáiból. Orbán felesége nagybirtokos. Orbán lánya a maga lábán áll. Ez nem lenne baj. Normális esetben nem lenne. Normális esetben Orbán veje azért nyerne havonta, mert folyamatosan fejleszt, új, innovatív, költséghatékony rendszereket dolgoz ki, új munkahelyeket teremt, versenyképes árakon dolgozik. Azért nyerne, mert jó. Jobb, mint más.

Orbán apja sok munkával, hozzáértéssel, folyamatos fejlesztésekkel, a piaci verseny szabályai szerint építhetné fel a birodalmát. Normális esetben.

Orbán felesége jól keresne, a keresetét ügyesen forgatva fejleszthetné a birtokot, az ott megtermelt tőkét visszaforgatva vásárolna újabb területeket. Orbán lánya szerényen és szorgalmasan tanulna, miköben tudná: szerencsés és kivételezett helyzetben van és ezért hálás. Normális esetben.

Nem így van, nincs normális eset.

Most a miniszterelnök Brüsszelbe megy, hogy megvédje, ami az övé. A korlátlan hatalmat, a korrupciót, amire ez a hatalom felépült, a jobbágyi rendszert, a közmunkát, a rohamosan növekvő nyomort, a fejlődésnek hazudott rombolást. Nem minket, a mi érdekeinket védi. Soha nem is tett ilyet. Neki itt üzleti vállalkozása van. A rokkantak csökkentett támogatásából, a munkanélküliek juttatásainak megvonásából, a közmunkások kilátástalanságából, a minimálbéresek kivéreztetéséből, Mária nővérek könnyeiből, András juhászok fejfáiból, ezer kilométerre szálló szülői sóhajokból.

Jó utat, miniszterelnök úr!

http://hu.blastingnews.com/hir/2015/05/orban-szamara-mi-csak-haszonallatok-vagyun k-00401409.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány eladná a Corvinus budai kampuszát, hogy a pénzt a
  2015-05-19 22:19:02, kedd
 
 
A kormány eladná a Corvinus budai kampuszát, hogy a pénzt a Vár újjáépítésére költse

ma 14:38


Szerdán fél egykor dolgozói állománygyűlést és hallgatói fórumot tartanak a Budapesti Corvinus Egyetem budai kampuszán, az egykori Kertészeti Egyetemen. A téma a hozzánk befutott levelek és a VS.hu értesülései szerint is a kampusz felszámolása és eladása lesz:

magyarán, a kormány feldarabolja a Corvinust.

A tervek szerint a kertészettudományi kart a gödöllői Szent István Egyetemhez csapják, a tájépitészeti kart a BME vagy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kaphatja, az élelmiszer-tudományi kart pedig a Szegedi Tudományegyetem hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karához, vagy a BME-hez kerül.

A Villányi úti kampuszt - benne az 7,3 hektáros arborétummal - pedig értékesíteni fogják, hogy az így befolyó összeget Orbán Viktor aktuális kedvenc tervére, a Budai Vár felújítására költhessék - ez utóbbiról állította Orbán, hogy a felújítás a magyarság évtizedes vágya.

Az értesüléseket az Emberi Erőforrások minisztériuma nem cáfolta, de nem is erősítette meg. (Via VS)


http://444.hu/2015/05/19/a-kormany-eladna-a-corvinus-budai-kampuszat-hogy-a-penzt -a-var-ujjaepitesere-koltse/

***********************

Még is, feldarabolni egy egyetemet azért, hogy a Csúti Törpe a a várba költözhessen!?
Miért nem lázadsz, Magyarország?
Nem lehetne inkább, hogy a kormány tagjai és közeli hozzátartózói a rákospalotai szemétégető mellett keressék meg a budai Vár fejlesztésének költségeit ?

állami tulajdont, a nép megkérdezése nélkül elkótyavetyélnek, hogy egy olyan projektbe fektessék (= lopják ki) a pénzt, amire az országnak az ég egy adta világon semmi szüksége nincs, egyszerűen felháborító. Tönkre vágnak egy infrastruktúrát, ami helyett ezek a Karok nem kapnak újat, mi viszont kapunk egy méregdrága presztízsberuházást, ami a legtöbb ember prioritáslistáján valahol a személyigazolványok átszínezése és az ország határainak trikolórral való körberajzolása között helyezkedik el.

A kormány eladná a Corvinus budai kampuszát, hogy a pénzt a Vár újjáépítésére költse"

Aztán meg eladná a várat, hogy a pénzt a Ráchel Vendéglátóipari Kutatóegyetemre költse.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EGy SZEMÉLYISÉGZAVAROS CIGÁNY MAGYARÁZKODÁSA!
  2015-05-19 22:08:45, kedd
 
  EGY SZEMÉLYISÉGZAVAROS CIGÁNY MAGYARÁZKODÁSA!


Orbán nem a magyarokat, csak saját hatalmát védte Strasbourgban

szerző
narancs.hu
publikálva
2015. máj. 19., 20:05

Erős volt a mai felhozatal, Kövér és Szijjártó is megszólalt, de a főnökéhez fogható felháborító marhaságot ők sem tudtak mondani. Legnagyobb sajnálatunkra kedden csak negatív vagy szánalmas híreket találtunk.

Orbán Viktor elutazott az Európai Parlament magyarországi helyzetről tartott vitanapjára, hogy képviselje a ,,magyar álláspontot". Természetesen Strasbourgban szóba sem került a ,,magyar emberek véleménye", vagy Magyarország helyzete általában, kifejezetten Orbán elmúlt hetekben elkövetett kínos nyilatkozatait és cselekedeteit vették elő a képviselők: így a halálbüntetés visszaállíthatóságát és a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt. A miniszterelnök tehát lényegében a saját bizonyítványát magyarázta, és már a vita előtti sajtótájékoztatón magasra tette a lécet. ,,Mi értéknek tekintjük azt, hogy Magyarország egy homogén ország, kultúrájában, gondolkodásmódjában, civilizációs szokásaiban meglehetősen homogén képet mutat" - azonosította újfent saját pártját (esetleg saját magát) nemzetével Orbán. A halálbüntetés felvetéséről azt mondta, az nem a büntetőjog, hanem a szólásszabadság - még egyszer -, a szólásszabadság kérdése.

Zárkóznak

Kövér László a Napi Gazdaságnak nyilatkozott hasonló szellemben: szerinte a menekültekre vonatkozó kvótarendszer csak egy csali, amivel az EU föderalizációját akarja Brüsszel elősegíteni. Értsd: éppen azért gyanús az új tervezet, mert túl kevés menekült befogadását írná elő Magyarországnak, a föderalizáció irányába pedig a tagállamokra, nemzeti kormányokra lebontott kötelezettségek mutatnak. Gratulálunk a megfejtéshez!

Nem maradt le sokkal párttársai mögött Szijjártó Péter sem, az ifjú titán a külügyminiszterek találkozóján azt találta mondani, Európának a második világháború óta sosem kellett annyi kihívással szembenéznie, mint ma. Szijjártó az ukrajnai háborút, az EU előtt álló gazdasági nehézségeket, minden idők legbrutálisabb terrorfenyegetettségét és minden idők legsúlyosabb illegális bevándorlási gondját említette. Arról a kihívást jelentő személyről, aki éppen az EP-ben köpi szemen az unió alapértékeit, a külügyminiszter hallgatott.

Katasztrófa

Leszállás közben túlfutott a kifutópályán és ripityára tört egy magyar Gripen Csehországban. A pilóták szerencsére még időben katapultáltak, személyi sérülés így nem történt. Az eset körülményeit vizsgálják az illetékesek.

A vs.hu információi szerint szétdarabolná a kormány a Corvinus Egyetem budai campusát, a terv szerint a kertészettudományi kar, a tájépítészeti kar és az élelmiszer-tudományi kar tagozódna más intézményekbe. Az államtitkárság a lap megkeresésére nem cáfolta a hírt, tehát szinte bizonyosan felmerült ilyen elképzelés. Az igazán érdekes az, hogy a kormány állítólag privatizálná a kiürített épületeket, a bevételt pedig - most kapaszkodjanak meg - a budai vár rekonstrukciójára fordítaná.

Bulvár

A Juhász Péter-Deutsch Tamás drogvád után újabb alacsonyan szálló politikai meccs látszik kibontakozni hazánkban: Ungár Klára egykori fideszes politikus Orbán tegnapi, homoszexualitást tárgyaló nyilatkozata után írta ki a Facebookra, hogy Kocsis Máté és Szájer József meleg. Eddig csak Kocsis reagált, azt írta, olyan messze áll a homoszexualitástól, mint Makó Jeruzsálemtől, és beperli Ungár Klárát.

Mindezek után egészen szívderítő fejlemény, hogy a Hír24 hiába próbált vicceskedő-szexista interjút készíteni a parlament legjobb nőjének választott Demeter Mártával, a szocialista politikusról lepattantak a kérdések.


http://magyarnarancs.hu/hirnarancs/orban-nem-a-magyarokat-csak-sajat-hatalmat-ved te-strasbourgban-95010
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Reszkess, te kurva Európa!
  2015-05-19 22:06:33, kedd
 
  2015.05.19. 04:48

Reszkess, te kurva Európa!


Civilbe Öltözött Fideszeséknél megint elgurult a gyógyszer, egy icipicit sikerült túlértékelniük magukat ismét. Aszongya a főbolond, figyeljél:

"amennyiben az EP továbbra sem veszi figyelembe az európai civil társadalom követeléseit, akkor kénytelenek lesznek nyomást gyakorolni az uniós intézményrendszerre."

Érted, ugye? Nyomást fognak gyakorolni azok, akik legutóbb már Tapolcára sem tudtak annyi embert összerántani hirtelen, ami egy nyugdíjas klubsétát kiadott volna legalább látszatra. A meggyőző erejükről már nem is beszélve, ugye. Na, ezek most úgy érzik megmondhatják az Unió tagállamaiból választott képviselőknek, hogy mivel foglalkozzanak, mivel meg ne, és odabiggyesztenek egy mer'különbent.

Mintha ezen kívül bármi máshoz lenne tehetségük:

cofi1.jpg

Legalább úgy.

http://varanus.blog.hu/2015/05/19/reszkess_te_kurva_europa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2015.04 2015. Május 2015.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 578 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 904
  • e Hét: 4668
  • e Hónap: 8413
  • e Év: 161909
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.