Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Engedd,hogy az Ige harcolja meg a harcát - meg van írva -
  2015-06-19 10:31:56, péntek
 
  KENNETH * Tarts ki!

Így lesz az én Igém, amely számból kimegy, nem tér hozzám üresen, hanem megcselekszi, amit akarok, és áldott lesz ott, ahová küldöttem. Ézsaiás 55:11


Tudtad, hogy a harc színtere a problémáddal kapcsolatban az elmédben és a szádban van? Ha az ördögöt fejbe csapod az Igével, és a gondodat Istenre veted, győzedelmeskedni fogsz.

De figyelmeztetlek, hogy nem mindig könnyű az Igéhez ragaszkodni. Az ördög tudja, hogy ha nem tudja ellopni tőled az Igét, akkor ki fogod kényszeríteni a vereségét az Ige által.

Tehát ne lepődj meg, ha egy gonosz szellemet küld, aki Isten Igéjével szembeszáll. Ha beteg vagy, talán azt fogja mondani neked: ,,Nem gyógyultál meg. Tudod, hogy a gyógyulás már nem létezik. Még ha létezne is, neked akkor sem működne. Talán másnak működik, de neked nem."

Ha ilyeneket mond neked, ne vedd be! Ne kezdj el aggodalmaskodni, és azt gondolni, ,,Attól félek, nem fogok meggyógyulni. Nem érzem magam egészségesnek. Valószínűleg csak egyre romlani fog az állapotom."

Emlékeztesd magad erre: az Ige végzi el a munkát, nem az, aki ragaszkodik hozzá. Bárkinek működik, aki működteti. Neked éppúgy működik, ahogy Jézusnak, amikor a földön járt.

Jézus azt mondta a sátánnak: ,,meg van írva"!

Nem számít, mit mond neked az ördög, ne engedd el az Igét. Mondd meg az ördögnek, hogy mi van megírva a helyzeteddel kapcsolatban. Engedd, hogy az Ige harcolja meg a harcát. Minden alkalommal le fogja győzni az ördögöt!

Igei olvasmány: Zsoltárok 19:7-14
Link
 
 
0 komment , kategória:  Kenneth & Gloria Copeland  
Ne feledd: még nem értél haza
  2015-06-19 09:54:02, péntek
 
  Link

,,Mivel nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra, mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók." (2Kor. 4:18)

Miközben megpróbálod elérni a céljaidat, fontos, hogy észben tartsd: a földi lét csak átmeneti megbízás. Ez a felismerés gyökeresen megváltoztathatja az értékrended, és az örökkévalóságban is fontos dolgokra irányíthatja a figyelmed.

Ahogyan C.S. Lewis megállapította: ,,Mindörökre haszontalan, ami nem örökkévaló."

Végzetes hiba azt gondolni, hogy Isten célja az életeddel az anyagi jólétben vagy a népszerűségben áll. A gazdag életnek semmi köze az anyagi gazdagsághoz. Az Úrhoz való hűség nem garantálja a sikeres karriert vagy akár a sikeres szolgálatot. Soha ne a múló dicsőségekre fókuszálj.

Pál hűséges volt - börtönben végezte. Keresztelő János is hűséges volt - lefejezték. Hűséges hívők millió haltak mártírhalált, veszítettek el mindent, vagy értek életük végére anélkül, hogy bármit felmutathattak volna. Az élet vége azonban nem jelenti mindennek a végét.

A Korinthusbeliekhez írott levélben ez áll: ,,Mivel nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra, mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók." (2Kor 4:18, TEV fordítás)

Amikor az élet kemény, amikor kétségek és nehézségek gyötörnek, amikor azon töprengsz, hogy a Krisztusban való élet megéri-e egyáltalán azt a rengeteg erőfeszítést emlékezz: még nem értél haza. A halállal nem elhagyod az otthonod - épphogy megérkezel oda.

Beszéljetek róla

- Gondolkozz el azokon a célokon, amelyek felé nap mint nap igyekszel. Illenek-e az erőfeszítéseid az örökkévalóság perspektívájába?
- Ez a nézőpont hogyan befolyásolja a kapcsolataidat, a hozzáállásodat, a bizonyságtételedet?
-Mit gondolsz, miért áld meg Isten anyagi javakkal, ha a világi dolgok nem fontosak?

*(Daily Hope by Rick Warren, 2015.06.12.) Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Döntés, fegyelem és eltökéltség
  2015-06-19 09:48:55, péntek
 
 


,,Aki tehát tudna jót tenni, de nem teszi: bűne az annak." (Jakab 4:17)

Brian Tracy mondja: ,,Olyan sok jó dolog van, amit megtehetünk, hogy a köztük való választás képessége az, ami döntően befolyásolja, hogy végül mit fogunk véghezvinni. Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor elborít a túl sok tennivaló, viszont túl kevés időd van rá.

Mark Twain egyszer viccesen megjegyezte, hogy ha minden reggel az az első dolgunk, hogy megegyünk egy békát, akkor a nap többi része már könnyen fog menni, mert tudjuk, hogy a legrosszabbon már túl vagyunk! Számodra a -béka- a legfontosabb feladatod... az, amit hajlamos vagy halogatni... az, amelyiknek a legnagyobb pozitív hatása lehet... kezeld ezt személyes kihívásként... állj ellen a kísértésnek, amely a könnyebb feladatokkal akar kezdeni. Ha először -lenyeled a békát-, az energiát és lendületet fog adni a többihez.

A sikert a szokásaink határozzák meg. A fontossági sorrend felállítása, a halogatás leküzdése, és a fontos feladattal való foglalkozás olyan mentális és fizikai készség, amit gyakorlással és ismétléssel lehet elsajátítani, míg aztán viselkedésünk állandó részévé válik. Amikor már szokássá vált, akkor automatikusan és könnyen működik. A befejezett munka - legyen bármekkora, vagy bármilyen fontosságú - hatalmas energialöketet ad. Endorfint áraszt szét a szervezetben, ami feldobottá tesz. Ettől pozitívnak, kellemesnek, kreatívnak és magabiztosnak érzed magad."

Amit holnapra hagysz, azt holnap megint el fogod napolni. Ráadásul bűn az, ha valaki tudja, mit kellene tenni, de nem teszi meg (ld. Jakab 4:17). A sikerhez döntés, fegyelem és eltökéltség kell. Hozd meg a döntést, szoktasd fegyelemre magad, míg automatikussá nem válik, és maradj eltökélt, míg az eltökéltség személyiséged részévé válik.

Bob Gass * Mai Ige
Link
 
 
0 komment , kategória:   Mai Ige * Bob Gass *  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 85 db bejegyzés
e év: 906 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 329
  • e Hét: 1017
  • e Hónap: 4818
  • e Év: 66119
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.