Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Könnyű álmot hozzon az éj.......
  2015-06-23 22:13:01, kedd
 
  Link


Charlie - Könnyű álmot hozzon az éj



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia.......
  2015-06-23 18:52:01, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-06-23)


Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Figyelmesség hatja át.



Falomb - tudatosítás, szellemi erők, intellektus

A fás-szárú lombok a tudatosságunkat, tudásunkat, fejlődésünk lezárt szakaszait mutatják. A friss hajtások az új lehetőségeket, amiket észre kellene venni. Ha a fa ágait levágjuk, a tudást okosan metsszük, mint egy jó kertész, a termés növekszik. Ha a fát nem metszik, sok terv születik, melyek félbe maradnak, ám új gyümölcsöket nem növeszthetnek. Hogy kezeled a saját tudásod fájának lombjait?
Ha fára mászunk, és a lombokban ülünk, tágabban láthatjuk környezetünket. Terveink megvalósulnak. A fa levelei környezetünket, kapcsolatainkat jelentik. Mássz fel a fára, nézz körül a lombok magasából. Állj a fák alá a napsütésben és nézz át a lombolon!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat szellemi oldalára hívja fel a figyelmet, a közös gondolkodás esélyére. Figyeld az új lehetőségeket életedben, tedd szebbé a mindennapokat! Párkeresőknek iltellektuálisan érett partnert jelezhet.

Ezt mondja neked:
Lépj ki mindennapi látókörödből, egy új dimenzióból szemléld az életedet.
Engedj az esztétikai varázslatnak, engedj néha a csábításnak, ami által megszépülhetnek hétköznapjaink is.
Szűrt fény az erdőben mindent más világításba helyezhet. A tudás által mindent másként látsz -a tudáshoz, ahogy egy lombkorona kialakulásához is, idő és alázat kell.

Erre is gondolj: A gyerekek imádnak a lombok közé épített kunyhókba rejtőzni - ha módod van, mássz fel te is oda! Több lombevő állat is él a földön, például a zsiráf, vagy a koala



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tanulságos történet.....
  2015-06-23 18:43:56, kedd
 
  Egy szegény férfi feleségül akart venni egy gazdag lányt. Ami ezután az életükben bekövetkezett, mindenki számára tanulság lehet

Egy fiatal, de szerény anyagiakkal rendelkező férfi beleszeretett egy gazdag ember lányába. El is ment a lányhoz, hogy megkérje a kezét, aki viszont ezt mondta.

- Hé! Ide figyelj, te egy hónapban annyit keresel, mint apám egy nap alatt. Hogy gondoltad, hogy hozzád megyek. Én nem tudlak szeretni, ezért jobb, ha valaki olyan keresel magadnak, akivel egy szinten vagy - mondta a lány.



A férfi beletörődött a visszautasításba. Eltelt 10 év, de még mindig a lányon járt az esze, és egyszer csak véletlenül összefutottak az utcán. A nő szólalt meg először.

- Hogy vagy? - kérdezte. Én férjhez mentem, és tudod, hogy mennyi a férjem fizetése? 15 ezer dollár egy hónapban? Elhiszed, és ráadásul még okos is!

A férfi szemei megteltek könnyekkel, mikor ezt meghallotta. Pillanatok múlva azonban megjelent a nő férje, és mielőtt az asszony bármit is tudott volna mondani, odaszólt a férfinek:

- Uram, ez az én feleségem! - majd odaszólt az asszonynak: - Drágám, hadd mutassalak be a főnökömnek, neki dolgozom, éppen egy száz milliót érő dolláros projektünk van, amit hamarosan be kell fejeznünk.

A nő szóhoz sem tudott jutni. Elment ki-ki a maga dolgára, majd a nagyravágyó nő férje odaszólt:

- Mondjak el neked egy érdekes történetet. A főnök valaha annyira szerelmes volt egy nőbe, hogy azóta sem tudta kiverni a fejéből, és most még mindig nőtlen.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy arrogánsan, felhordott orral viselkedjünk másokkal. És a dolgok változnak, sosem tudhatjuk, hogy mikor csúszik le valaki, vagy éppen lesz sikeres. Ne nézzünk le soha senkit!





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 176 db bejegyzés
e év: 2550 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2304
  • e Hét: 6704
  • e Hónap: 20790
  • e Év: 73348
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.