Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Ismeretlen orvosok lettek feltüntetve - Orvosok
  2015-06-23 13:39:25, kedd
 
  Beléptem ma az ügyfélkapun, hogy lekérdezzem a betegség előzményeket, melyeket érthetetlen módon az OEP csak 15 évig visszamenőleg tart nyilván, holott az elmeosztály visszaélése emberek áldozásával maguk helyett születésem óta tart. Az emberek nem lehetnek betegek, egyszeri életűek, nem karmikusok, nincsen megérdemelt, sem hozott betegségük. Legalább 1977-es szülés óta van szükség a kivizsgálásra, mert akkor kezdte el az média az Íziszes játékot, aminek az a vége, hogy felkiáltok: Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? Azóta romlott fokozatosan az egészségem, bár addig is rengeteg merénylet ért a szereplők sorsát elhordoztatva velem.

2001-től vagyok így csak nyilvántartásban, de 2001-nél le is állt a feljegyzés az orvosi vizsgálatokról. A Nyírő Gyula kórházba Pestre az agyi defectesek helyett vittek, mert a csapásokat állítólag a kórházban kicserélték fejem megtámadása után három évvel. Az orvosok neve helyett egy szám szerepel kilencesekkel azzal, hogy nem beazonosíthatóak. Egyetlen orvos nevét írták ki, dr. Csepegő nőgyógyászét, akihez azért mentem, hogy meg van dagadva a méhem, nő a hasam. Csepegő genetikai vizsgálatot végzett, majd felkiáltott, hogy magának még lehet gyereke. Akkor voltam negyven éves, mikor klimaxoltattak a romák helyett a Klimaxx együttes bizonyítéka szerint. Ha nem azonosítható az engem legyógyszerező, meghurcoló, tönkre tevő orvosok neve, akkor az elmeosztályokat büntetni sem lehet, meg ki is büntetné meg őket. Már 14 éve tart az iszonyatuk, 1998. óta fekszem összegörnyedve, mert hatalmas erővel cipel a médiai elmeosztálya, ami a Rákóczi teret jelenti, a másik meg bennem nő, a miskolci II-es elmeosztálya Benkőéknek. Hatalmas erő kell ahhoz, hogy a napi dolgaimat intézni tudjam, hogy állandóan bizonyítsam, nem vagyok skizopren, az emberek nem annak születnek, hogy a skizoprenek hajtották végre az ezer éves református karmikusok könyveit rajtam. Születésem óta kb. négyezer elmeosztály szülött sorsán mentek végig, ezek azt hiszik, maguknak köszönhetik szép életüket. Dr. Dávid Mónika 2001-ben éppen a fanatikus hívők helyett ítélt el. Ha nem veszem be az elme xanaxát, hatalmasra dagadok. Miskolc városa valamennyi már nyugdíjas elmebetegét szociális otthonokban helyezte el, ezek a szociális hálózat tagjai is, őket iskolázták be húsz éve már.

Hatalmas erő ez, prüszköléssel, köhögtetéssel, nyomogatással, tehetetlen báb vagyok a karmai között. Még így nem csonkítottak és gyaláztak meg a miskolciak egyetlen embert sem a világon!

Ma éjszaka kettőkor azt játszotta, hogy egy mérges kígyót tett rám és folyamatosan támadta a hátamat, hatalmas csípéseket éreztem. Felriadtam, éreztem a hátamon a hüllő hidegséget, a melleim alatt mozogtak a csápjai. Felgyújtottam a villanyt (akár, mint jelentkezésekor 1992-ben, amikor fojtogatott éjjelente és nekem csapódott álmomban hatalmas erővel a priccsesek helyett, őket emelték már), bekapcsoltam zenét és sokára aludhattam el reggel felé. A kilencvenes években sokan azt hitték, hogy én tisztában vagyok a szerepekkel, holott két évvel ezelőttig semmiről sem tudtam, mert ez túlmegy az ésszerűségen. Urbán akkor közölte velem, hogy ne éljem bele magam nagyon a szerepekbe, meg hogy figyeljem meg a részleteket. Én írok az elmeosztály helyett, ők dolgoznak, tanulnak, utazgatnak, házasodnak, szaporodnak. Nem látom a végét az ember áldozásának Románia csapásainak Magyarországgal együtt egész kelet és a cigányság nemesítésével, emberré emelésével.

Az apokalipszis együttesei közé beállították az Orvosokat, az Elmeosztállyal együtt, valamennyien kislány áldozók.

Húsz éve az alkoholisták, füvesek helyett áldoztak meg minket, az öcsém bele is halt. Most halt meg Gyuri bátyám, akit kiskorában Heilig Gábor miatt áldoztak meg, mert Heilig mindig vigyorgott. Segítségre van szükségem, hogy legalább egyszeri életemben az öregkoromat emberhez méltóan élhessem, vagy altassanak el, talán sikerülhet ilyen állapotban is megszűnnöm örökre. Nem bírom tovább! Ennek soha nem lesz vége. Rám mérgesek a megváltottak, híresztelnek, kizárnak csoportokból.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 656 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 441
  • e Hét: 3373
  • e Hónap: 5732
  • e Év: 57998
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.