Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Nem fogom be pörös számat...
  2015-07-31 00:59:20, péntek
 
 


Mit csinálhat a hatalom egy olyan emberrel, aki elmúlt már "ennyi meg ennyi", és nem lehet a lelkiismeretét pénzért megvenni? A felfedezés, ami csak Magyarországon 15.000 életet menthetne évente, óriási szálka a gyógyszergyárak szemében, akik milliárdos üzletektől esnek el, ha Horváth Professzor úr szérumát megkapják az emberek. Megpróbálják kóklernek, csalónak kikiáltani, de ő csak mosolyog és tudja, hogy az igazság nem az ő személyének szól, hanem azon emberek százezreinek, akiknek az életét meg lehetne menteni ezzel a világraszóló találmánnyal. Nem adta el sem Kínának, sem Amerikának, mert azt akarja, hogy itthon maradjon és hazánkat és annak polgárait gyógyítsa és gazdagítsa.
Link

Link

Orbitális hazugságban élünk

Az emberiség olyan, mint aki a félelem tüzénél melegedő öngyilkos. Évszázadok alatt létrehozta a tűzfelügyelők végtelen bürokráciáját. Energiájának 99%-át a félelem újabb eszközeinek kifejlesztésére fordítja, életének jobbá tétele helyett.
Ki merem jelenteni, hogy civilizációnk kollektív meséje nem működik és a halottas ágyán rettegve fetreng. Eközben minden percben a saját maga által kreált borzalmait szívja magába, ami által egyre tehetetlenebb görcsökben vonaglik, a tiszta szeretetről, a békéről és a szebb jövőről papol.
Csoda, hogy el tudtunk eddig totyogni, lábainkra és kezeinkre magunk által vert bilincseinkben. De a legnagyobb csoda, ami egyben orbitális katasztrófa, hogy nem vettük észre, hogy mit művelünk magunkkal.
A szakadék széléről már leléptünk és zuhanunk, de energiánkat még mindig a félelemre összpontosítjuk, megfosztva magunkat attól a csodálatos élménytől, amit a zuhanás percei adhatnának életünknek.
Képzeljétek el, hogy most taktikát váltunk, hiszen már nincs mit vesztenünk. Ha nem a gyógyszerek, a mérgezett ételek, vagy a HAARP és a Chem trail légypapírján akadunk fenn, akkor a kannibálok szolgálnak fel besamel mártással.
A zuhanás pillanata az egyetlen dolog, ami történik velünk az életben, az összes többi azokról a korlátokról, semmittevésről, vágyakozásról, dögunalomról szól, amit életnek hívtunk.
Ismételgetjük magunknak Istenünk igéit a szeretetről, a jóságról és a könyörületről, miközben egy óra alatt keresztre feszítenénk a Jézust, ha újra eljönne közénk. Hiszen egy terrorista természetgyógyász Afrikából, aki nem hajlandó beoltatni magát, és nem vesz részt az iskolai oktatásunkban. 2000 éve szajkózzuk a Megváltó történetét, mi lenne, ha most már a tanításai szerint élnénk?!
Ez nem adna többet, minthogy kinyílna az ernyő a zuhanás közben a fejünk felett, és úgy érnénk földet, hogy ráébrednénk, minek is születtünk, és mi végre is élünk itt, ezen a gyönyörű bolygón.

Jakab István

forrás: VNTV www.vivanatura.hu
Viva Natura, az egészség megőrzője

Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Albert Einstein levele lányához...
  2015-07-28 15:01:50, kedd
 
  Albert Einstein levele lányához, Lieserlhez: Az UNIVERZUM ereje a SZERETET!




Egy, a szeretett lányának címzett levelében Einstein így ír az Univerzum legnagyobb erejéről, a szeretetről:

,,Amikor a relativitás elméletét indítványoztam, nagyon kevesen értettek csak meg, amit pedig most felfedek az emberiség előtt, az ugyancsak a világ félreértéseibe és előítéleteibe fog ütközni.

Kérlek, addig őrizd meg ezeket a leveleket, ameddig csak szükséges, évekig, évtizedekig, ameddig a társadalom eléggé fejlett nem lesz ahhoz, hogy el tudja fogadni azt, amit alább kifejtek.

Létezik egy rendkívüli erő, amelyre, legalábbis máig, a tudomány nem talált formális magyarázatot. Ez az az erő, amely mindent magába foglal és irányít, ami az Univerzum minden egyes jelensége mögött áll, és amit még nem azonosítottunk. Ez az Univerzális erő a szeretet.

Amikor a tudósok az Univerzum egyesítő elméletét megfogalmazták, megfeledkeztek a legerősebb láthatatlan erőről. A szeretet a fény, amely bevilágítja azokat, akik adják, és azokat, akik kapják. A szeretet gravitáció, mert az embereket egymáshoz vonzza. A szeretet erő, mert megsokszorozza a jót, és esélyt ad az emberiségnek arra, hogy ne pusztuljon bele saját vak önzőségébe. A szeretet kibontakozik és megnyilvánul. A szeretetért élünk és halunk meg. A szeretet Isten és Isten a szeretet.

Ez az erő mindent megmagyaráz és értelmet ad az életnek. Ez az a változó, amelyet túl sok ideje megtagadtunk, lehet, hogy azért, mert félünk a szeretettől, mert ez az Univerzum egyetlen energiája, amelyet az emberi lény még nem tanult meg kénye kedve szerint irányítani.

A szeretet leírására egy egyszerű helyettesítést alkottam meg, az egyik leghíresebb egyenletemben. Ha az helyett elfogadjuk azt, hogy a világot meggyógyító energia kifejezhető a szeretet és fénysebesség négyzetének szorzatával, akkor arra következtethetünk, hogy a szeretet a létező legerősebb erő, mert nincsenek határai.

Az emberiség azon kudarca után, hogy irányította és felhasználta az Univerzum többi forrásait, amelyek végül ellene fordultak, igen sürgető lenne egy másfajta energiaforrásból töltekezni...

Ha azt akarjuk, hogy fajunk túléljen, ha fel akarjuk fedezni az élet értelmét, ha meg akarjuk menteni a világot annak minden tudatos élőlényével, akkor a szeretet az egyetlen válasz.

Talán nem vagyunk még készek szeretetbombát létrehozni, egy elég erős szerkezetet, ami elpusztíthatná a bolygót romboló gyűlöletet, hiúságot és kapzsiságot.

Mindezek ellenére, minden egyén magában hordoz egy kicsi, de erős szeretetgenerátort, amely energiája arra vár, hogy kiszabadítsák.

Amikor megtanuljuk felajánlani és elfogadni ezt az Univerzális energiát, drága Lieselr, akkor ki fogjuk tudni jelenteni, hogy a szeretet mindent legyőz, hogy bármit túlél, mert a szeretet az élet esszenciája.

Mélységesen bánom, hogy nem tudtam kifejezni mindazt, ami a szívemben van, ami egész életemben csendesen dobogott érted. Talán túl késő bocsánatot kérni, de mivel az idő relatív, szükségét érzem elmondani neked, hogy Szeretlek, és te juttattál el a végső válaszhoz!

Édesapád,

Albert Einstein."

A Jeruzsálemi Héber Egyetem birtokában levő Albert Einstein Archívum körülbelül 55.000 dokumentumot tartalmaz, melynek teljes egészéről - emellett a szerzői jogról és képének használatáról - Einstein végrendeletében úgy rendelkezett, hogy az egyetem tulajdonába bocsájtja. 2012 márciusában az egyetem bejelentette, hogy az archívum teljes egészét digitalizálták és online elérhetővé tették mindenki számára. A gyűjtemény tartalmazza több személyes jegyzetét, kutatási eredményeit, szerelmes leveleit, és általa soha nem látott lányának, Lieserlnek írt leveleit is. Az 1901-ben született Lieserl teljes neve és későbbi sorsa homályos, egyesek szerint korán meghalt, mások szerint pedig rokonai nevelték.

forrás:superiorhirek.hu

Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 53 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 35
  • e Hét: 232
  • e Hónap: 617
  • e Év: 5959
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.