Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Álommanók.....
  2015-07-27 18:53:37, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép hetet......
  2015-07-27 18:47:15, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szeretlek fiam.......
  2015-07-27 18:27:49, hétfő
 
  21 év házasság után a feleségem arra kért, hogy vigyek el egy másik nőt egy vacsorára és utána esetleg egy mozira. Majd hozzátette:





Szeretlek, de tudom, hogy ez a másik nő is szeret és jól esne neki, ha egy kis időt együtt töltenétek...

És ez a bizonyos másik nő, akivel a feleségem kért, hogy randizzak nem más volt mint az Édesanyám, aki már 19 éve özvegy volt, viszont a munkám és a 3 gyerek miatt ritkábban tudtam látogatni, jóformán csak a nagyon jeles alkalmakkor. Még aznap este felhívtam, hogy menjünk el egy vacsorára meg esetleg egy moziba utána...

Mi történt, jól vagy, minden rendben? - kérdezte aggódva.

Talán nem is csodálom, viszonylag későn este hívtam és ez a meghívás eléggé váratlan is volt, mivel ilyen randink soha nem is volt még.

Semmi baj nem történt, csak gondoltam jó lenne egyet vacsorázni, beszélgetni. válaszoltam. Csak te és én. ..Majd egy kis néma csönd után rávágta, hogy Nagyon szeretném, ez nem is kérdés.

Azon a pénteken ahogy érte mentem, hogy felvegyem a házánál egy kicsit ideges voltam, bár láttam rajta, hogy ő is elég izgatott a randi miatt. Az ajtóban várt, már a kabátját is magára vette. Még fodrásznál is volt előtte, a haja szépen begöndörítve és azt a ruhát viselte, amit a legutolsó házassági évfordulójukon vett fel. Úgy mosolygott mint egy angyal. Mondtam a barátnőknek, hogy randink lesz, teljesen odavoltak- szólt egyből, ahogy beült az autóba. Alig várják, hogy meséljek mi volt a találkánkon. Elmentünk egy hangulatos kis étterembe, úgy belém karolt mintha csak a First Lady lett volna. Éreztem, hogy milyen büszkén állt az oldalamon, mint, ahogy egy igazi anyának kell.

Miután leültünk, elkezdtem felolvasni a menüt, mivel nem igazán látta tisztán az apró betűket. Ahogy olvastam, nagyjából a felénél felnéztem és láttam, milyen ámulattal bámul engem, egy kedves mosollyal az arcán. Régebben mindig én olvastam fel a menüt neked amikor kicsi voltál. - mondta, majd a tekintetében látszódott is, hogy elmerengett ezeken a régi szép időkön. Nagyon kellemes, jó kis beszélgetés volt.

Lényegében átbeszéltük kinek mik a jelenlegi dolgai, élményei stb. tehát jól elnyúlt, sőt olyannyira, hogy le is késtük a mozit is. Később, ahogy megérkeztünk a házhoz ezt mondta: Mit szólsz egy következő alkalomhoz, de csakis ha megengeded, hogy a vendégem légy kisfiam. Mondtam legyen, semmi gond.

Milyen volt a randi? - kérdezte a feleségem, mikor hazaértem.Nagyon jó, sokkal jobb, mint amit elképzeltem - válaszoltam neki lelkesen.

Pár nappal később édesanyám meghalt egy hirtelen szívrohamban. Nem tudtam semmit tenni, teljesen váratlan volt, így elbúcsúzni sem volt lehetőségem. Nem sokkal rá pedig jött egy boríték, egy előre kifizetett számlával, rajta az étterem neve, ahol a közös randink volt, benne egy cetlivel: Előre kifizettem a számlát, mert nem voltam benne biztos, hogy már ott lehetek. Két főre, egyik a tiéd a másik pedig a feleségedé. Soha nem fogod megtudni, milyen fontos volt nekem az az este!

Szeretlek fiam!.

Most már tudom, hogy milyen fontos, hogy kimondjuk: Szeretlek- és azt a másikat akkor szeressük amikor lehet, amikor velünk van. Semmi más az életben nincs olyan fontos mint a családunk. Szánjunk rá elég időt és ezt akkor tegyük amikor lehet, ne akkor amikor már esetleg késő...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Délutáni mosoly......
  2015-07-27 17:20:21, hétfő
 
 
Egy 40 év feletti férfi tollából...

Ahogy öregszem, egyre inkább a 40 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért:
Egy 40 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: "Mire gondolsz, drágám?"


Fütyül rá, mire gondolsz.

Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.

Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől.

Kevés olyan 40 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.

A nőknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.

Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.

40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek.

Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.

Egy negyvenen túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.

A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 40 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet.

Úgyis mindig tudja.

Egy 40 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.

Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.

Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz!

Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.

Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a negyvenen túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán. Hölgyeim, elnézést kérek érte.



És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idők. Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Grillezés.....
  2015-07-27 16:51:36, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia........
  2015-07-27 16:37:29, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-07-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Élvezet hatja át.



Cipő - Az utazó és utazás

Modern szimbólum. A külvilággal való kapcsolatokat jelképezi, ahogy az ismert sláger is mondja: ,,Ha a cipőm mesélni tudna..."! A cipő egyben mások vélemény nyilvánításáról is szólhat, de jelölhet utazást, vagy szerelmi kalandot is. A cipő társítható ősi rokonaival, a saruval és a csizmával. A saru az ókori Rómában a szabad polgárt jelölte a mezítlábas szolgákkal ellentétben. A cipő a zsidó hagyományban a tulajdonra utalt: a megvásárolt területre dobott cipő a jogos birtoklást jelentette. A csizma a hatalmat, az elnyomást is jelképezi. A régi világban a gazdagság jelképe is volt.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek szerelmi kísértés, megcsalás, megcsalatás esélye. Párkeresők számára új kapcsolat lehetősége.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a külvilággal is fontos tartani a kapcsolatot, nem csak a belső hanggal. Vizsgáld meg, hogy nem esel-e át a ló másik oldalára, azaz nem túl fontos-e neked a külvilág véleménye.
Mennyire befolyásolják döntéseidet a külső elvárások?
Üzeni, hogy nem érdemes másokra hallhatni, ha az az elveiddel szöges ellentétben van.

Erre is gondolj: A hétmérföldet lépő csizma, a ,,rámás csizma" a gazdagságot jelképezi. Ugyanúgy szája, nyelve van, mint az embernek.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 200 db bejegyzés
e év: 2550 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1284
  • e Hét: 5684
  • e Hónap: 19770
  • e Év: 72328
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.