Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Eddig helytelenül mostad az arcod, ezután így kell csináld!
  2015-07-06 19:21:10, hétfő
 
  Az arc talán a legkényesebb testrész, ami az ápoltságot illeti, hiszen a szemek, a tekintet után ez a második ,,legnézettebb" terület, amelyet szemügyre veszünk. Az arcbőr megfelelő kezelése, tisztántartása ezért kulcskérdés, így most segítünk abban, hogy az arcmosást mindenki helyesen végezze.




Link

Azt gondolnánk nincs semmi ördöngösség az arcmosásban, de van pár dolog, amit rosszul csinálhatunk. Az arctisztító lemosót sokan a száraz bőrre szokták felvinni, ami eléggé nagy hiba, hiszen csak benedvesített arcbőrön tudja kifejteni hatását.

Apropó arclemosók: nem mindenik jó, nem lehet egy bizonyos terméket csak azért használni, mert az ismerősünknek is az van. A bőrtípusnak megfelelőt kell választani. Ha nem tudjuk, hogy milyen terméket vásároljunk, előbb kérjük ki egy kozmetikus, vagy bőrgyógyász tanácsát.

Nem elég csak este, lefekvés előtt megmosni az arcot, reggel se hagyjuk ki, mivel tökéletesen felfrissülünk, és a bőrünk is üdévé, hidratálttá válik. A smink eltávolításához nem elég tiszta vízzel megmosni az arcunkat, speciális arclemosó szükséges ehhez.

Ne használjunk érdes törülközőt arcunk megszárításakor, hiszen ez felsértheti, irritálhatja a bőrt, és még új ráncokat is előidézhet. Inkább használjunk egy rendkívül puha, selymes törülközőt, és enyhén paskoljuk addig arcunkat, ameddig nagyrészt megszárad. Ha marad egy kevés víz rajta, nem gond, hagyhatjuk, hogy magától elpárologjon az a pár csepp víz.

A megfelelő hidratálás a legfontosabb arcápolási eljárás, ugyanis a krém egy védőréteget képez maga a bőrréteg és a szennyeződések között, így elkerülhetjük a bőrt érő káros hatásokat. Mikor bekenjük arcunkat, igyekezzünk felfele ívelő mozdulatokat tenni, ne lefele, mert ezáltal elkerülhetjük a bőr megnyúlását.

A cikk forrása: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
10 lépés a boldogság felé, amelyre mindenki képes lehet!
  2015-07-06 19:19:33, hétfő
 
  Szeressük az életet, találjuk meg azokat az örömforrásokat, amelyek boldogságot okoznak, és fogadjunk meg pár bölcs tanácsot, hiszen lehet, hogy első halásra túl egyszerűnek tűnnek, de sokkal boldogabb pillanatokat szerezhetünk magunknak, ha az életet egyszerűen éljük meg.




Link

1. Higgyünk a karmában

Mikor valami pozitív dolgot csinálunk, vagy kedvesek, megértőek vagyunk valakivel szemben, akkor ez később kifizetődik, hiszen amikor segítségre szorulunk, a semmiből fog előbukkanni valaki, vagy valami, ami elhárítja a problémát. A karma szerint, ha jót cselekedünk, jóra számíthatunk.
2. Vállajunk önkéntes munkát

Bármilyen önkéntes feladatot vállalunk, ha azt szívből csináljuk, hozzáteszünk valamit, amitől boldogabb lehet az életünk. Egy önzetlen segítségnyújtás, egy jó szó akár egy ember életét is megváltoztathatja.
3. Fogadjuk el önmagunkat

Igen, emberek vagyunk, és olykor haragot, dühöt, féltékenységet, félelmet érzünk. Nem fenékig tejföl az élet, ahol minden szép és nagyszerű. Tisztába kell legyünk az érzéseinkkel, így elkerülhetjük azt, hogy másokat is megsértsünk.
4. Gondoljunk mindennap valami jóra

Az élet nem tökéletes, semmi sem az. Inkább fogjuk fel úgy a helyzetünket, hogy száz százalék az, hogy vannak, akik nálunk is rosszabb helyzetben vannak. Gondoljunk inkább mindennap arra, hogy mennyi mindennek örülhetünk.
5. Örüljünk, hogy a szeretteink mellett lehetünk

Viselkedjünk, cselekedjünk úgy, mintha ez lenne az utolsó napunk a földön. Mutassuk ki szeretetünket, hálánkat a szüleink, barátaink iránt. Közöljük velük, hogy nagyon szeretjük őket.
6. Ne ítélkezzünk, inkább legyünk toleránsak

Senki sem tökéletes, mindenkinek meg vannak a maga hibái. Meg kell tanulnunk elfogadni másokat, hibáikkal együtt. Ez akkor fog sikerülni, ha magunkkal is rendben vagyunk. Ez a viselkedés elégedettséggel és boldogsággal fog majd eltölteni.
7. Meditáljunk

Elmélyedve gondolatainkban képesek leszünk megnyugtatni magunkat, lezárni a negatív érzéseket, megbocsátani másoknak. Meditációval képesek leszünk visszanyerni lelki egyensúlyunkat. Naponta 5 perc erejéig csendesedjünk el, és rálelünk a harmóniára.
8. Készítsünk listát teendőinkről

Elsőre kissé viccesnek hangzik, de sokkal rendezettebb, nyugodtabb lesz az életünk, ha mindennap felírjuk egy lapra, hogy ma mit fogunk elintézni. A nap végén sokkal elégedettebbek leszünk magunkkal.
9. Szabaduljunk meg a feszültségtől

Meg kell találnunk azokat a kikapcsolódási formákat, szabadidős tevékenységeket, ahol a lelkünk újból erőre kaphat. Itt kiadhatjuk a felgyűlt feszültséget, utána pedig sokkal könnyebbnek érezzük majd magunkat.
10. Hallgassunk a szívünkre, na meg az eszünkre is

Tegyük fel a kérdést magunknak, akár kétszer is, hogy ,,Valóban szükségem van arra a pár új cipőre?" Legyünk őszinték magunkkal, tudjunk mérlegelni, hogy mi a helyes döntés, mi nem az, így a jövőben sok hibás lépést meg tudunk akadályozni.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Fogta a raklapot és elkezdte átalakítani
  2015-07-06 19:17:39, hétfő
 
  Fogta a raklapot és elkezdte átalakítani. A végén rendkívül hasznos bútor lett belőle!
Egy ideje már hódít a raklap mánia. Egymásnak adják át a tutibbnál-tutibb ötleteket az ismerősök. Nagyon praktikus és olcsó bútorok készülhetnek a minden terhet kibíró raklapokból. Az alábbiakban egy profi előszobai cipősszekrényt mutatunk.




Link

Két nagyobb méretű raklapra lesz szükség, ha szerencsénk van még ingyen is tudunk guberálni valahol. Első lépésben el kell távolítani a raklap alját. Ehhez kell egy erős harapófogó vagy egy villás végű kalapács.

Akasszuk bele a szegekbe, és húzzuk ki egy határozott mozdulattal, hogy ne sérüljön a deszka. Ezután vágjuk ketté középen a raklapokat, majd próbáljuk egymásra állítani. Fontos, hogy egyforma szélességű darabokat vágjunk, hiszen ezek fogják alkotni a polcokat.

A cikk az alábbi linken további képekkel illusztrálva tovább is folytatódik: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
12 gyakori fájdalom, ami lelki okokra vezethető vissza
  2015-07-06 19:15:07, hétfő
 
 


Link

A feszült, stresszel teli hétköznapok egyes személyeknél pszichoszomatikus tüneteket is produkálhatnak, amelynek hátterében egy régóta húzódó, megoldatlan lelki eredetű probléma állhat. És ezt már tudományosan is alátámasztották, hiszen az érzelmek hatással vannak a testi egészségre is. Most kiderül, hogy mely fájdalomtípusok, milyen lelki eredetű, negatív érzésekkel hozhatók összefüggésbe.




Link

1. Fejfájás

Arra figyelmeztet, hogy többet kell pihenjünk. Legtöbbször a napi stressz, a felgyűlt feszültség okoz fejfájást. Legyünk nyitottak, figyelmesek, vegyük észre a lehetőségeket, és higgyünk abba, hogy minden problémát meg lehet oldani.
2. Fájdalom a nyak tájékán

Ez arra utalhat, hogy gondot okoz a megbocsátás, de magunkkal sem tudunk megbékélni. Ilyenkor gondoljunk azokra a dolgokra, amelyeket nagyon szeretünk, és amiket a közeli hozzátartozóink is imádnak.
3. Vállfájás

Ez a kellemetlen panasz is egy erős, megoldatlan érzelmi problémára utalhat. Beszéljünk ezekről a nyomasztó dolgokról a szeretteinkkel, ez segíthet.
4. A hát felső részének fájdalma

Ha gyakran érzünk fájdalmat a hátunk felső részén, valószínűleg azt érezzük, hogy nem szeretnek igazán bennünket, vagy aki számunkra kedves, nem viszonozza a szeretetünket, közeledésünket.
5. A hát alsó részének fájdalma

Ez esetben az aggódás tárgyát a pénz, az anyagi javak jelenthetik. Hogy enyhítsünk a panaszokon, osszuk jobban be a pénzt, spóroljunk.
6. Könyökfájás

Ha ezzel a kellemetlen tünettel találkozunk, akkor valószínűleg nem szeretjük a változásokat az életünkben.
7. Kézfájás

A kéz a másokkal való kapcsolattartásra, ismerkedésre utal. Ha gyakran megfájdul a kezünk, akkor annak az lehet az oka, hogy nem szeretnénk mások felé nyitni, új embereket megismerni. Ahhoz, hogy ez a panasz megszűnjön, változtatnunk kell, legyünk barátságosak, ismerjünk meg új embereket.
8. Csípőfájdalom

Ez annak tudható be, hogy nem akarunk továbblépni az életben, túlságosan, görcsösen ragaszkodunk a megszokott életvitelünkhöz. Félünk döntéseket hozni. Ne halogassunk semmit, változtassunk az életünkön, hiszen sosem késő.
9. Térdfájás

Ennek több oka lehet, de az is előfordulhat, hogy ebben az esetben a beképzeltség, az egoizmus okozza a problémát. Kissé vegyünk vissza, legyünk szerényebbek, és vegyük észre másokban is a pozitív tulajdonságokat.
10. Csuklófájás

Ezt a negatív érzelmet úgy hívják, hogy féltékenység, ez okozhatja a fájdalmat.
11. Bokafájás

Meglepő módon e mögött a romantika hiánya húzódhat. Ha szeretnénk enyhíteni a tüneteken, akkor lepjük meg kedvesünket pár szép szóval, ajándékkal, virággal.
12. Lábfájás

Ezt leginkább a depresszió, a negatív gondolatok, a pesszimizmus okozhatja. Inkább vegyük észre az apró szépségeket, utána jobb lesz minden.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Csináld végig az alábbi személyiségtesztet
  2015-07-06 19:10:10, hétfő
 
  Csináld végig az alábbi személyiségtesztet, és biztosan meg fog lepődni a kapott eredményen!
Fogjunk egy írószert, egy lapot, és válaszoljunk írásban az alábbi kérdésekre. Nem kell sietni, az érzéseinket, gondolatainkat kell papírra vetni, attól függően, hogy éppen mi a kérdés. Nem gond, ha pár kérdésre a válasz teljesen megegyezik, vagy hasonít valamennyire.




Link

1. Képzeld el, hogy előtted van a tenger, és egyenesen az óriási kék vízmennyiséget nézed. Mit érzel ebben a pillanatban? A legelső érzést kell leírnod.

2. Egy erdőben sétálsz, közben a talajt nézed. Mit érzel pontosan?

3. Elrepül feletted egy sirály. Gyorsan írd le az érzésed!

4. Mi van akkor, ha egy ménest látsz? Mit érzel?




Link
Fotó: Flickr.com

5. Képzeld el, hogy egy sivatagban vagy, és egy falnak támaszkodsz, amelyen van egy kis lyuk. Ezen a lyukon keresztül megpillanthatod a hűsítő oázist. Mit tennél? Ebben az eseten a cselekedetedet kell leírnod, nem az érzelmeidet.

6. Még mindig a sivatagban vagy. Teljesen ki vagy merülve, szomjazol. Hirtelen megpillantasz egy vízzel teli kancsót. Ebben az esetben is azt kell leírjad, hogy mit tennél. Nem gond, ha a cselekedeted banális, a legelső gondolatot írd le a lapra.

7. Eltévedtél az erdőben, este van, és megpillantasz egy házikót, ahol fények vannak. Írd le, hogy mit tennél.




Link
Fotó: Flickr.com

8. Köd vesz körül. Jegyezd le, hogy mit tennél ebben a helyzetben.

Válaszértelmezés:

1-es kérdés: a válaszod az élettel, érzelmekkel való viszonyodat tükrözi.

2-es kérdés: a válaszod azt tükrözi, hogy miként érzed magad a családod társaságában.

3-as kérdés: a nőkkel való viszonyodat árulja el.

4-es kérdés: a férfiakkal való viszonyodat árulja el.

5-ös kérdés: a válaszod arról rántja le a leplet, hogy milyen életstratégiád van, milyen céljaid vannak az életben, és a problémákat hogyan oldod meg.

6-os kérdés: az erre adott válasz azt sugallja, hogy mennyire válogatod a partnereidet.

7-es válasz: a válasz elárulja, hogy mennyire vagy felkészülve a házasságra.

8-as válasz: a halálhoz fűződő viszonyodról ad képet.

A cikk forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Egyetlen növény, amely gyógyítja a cukorbetegséget és megáll
  2015-07-06 19:02:09, hétfő
 
  Ez a rücskös uborkához hasonlító gyümölcs közvetlen rokonságban áll a sütő- és főzőtökökkel, az uborkával, na meg nyilván a dinnyefélékkel is. Ez a trópusi éghajlatot kedvelő növény, amelyet még karélának, balzsamkörtének, vagy keserűtöknek is neveznek, Afrikában, a Karib-tenger övezetében, Ázsiában és Dél-Amerikában terem.




Link

A keleti civilizáció már több évszázada ismerik a keserű dinnye egészségvédő hatásait. Elsősorban bőrbántalmak, vesekövek, malária, bélgörcsök, zöldhályog, magas koleszterin, hasmenés, aranyér és láz ellen használták, de a magas vérnyomás csökkentésére is alkalmazták.

A különleges gyümölcsben egy sor olyan hatóanyag található, amely megvéd a bakteriális, vírusos fertőzésekkel szemben, és erősíti az immunrendszert is. Szakemberek tanulmányai alapján megállapították, hogy rákellenes is, de a 2-es típusú cukorbetegséget is nagyszerűen lehet kezelni vele.

A keserű dinnyében olyan természetes kémiai anyagok is megtalálhatók, amelyek arra ösztönzik a glükózt, hogy az a sejtekből a véráramba kerüljön, így onnan pedig a szervezet a fölösleges mennyiséget kiszűri, ezáltal csökkentve a vércukorszintet.

A Saint Louis Egyetemen nemrég elvégzett új kutatás során arra jöttek rá, hogy a keserű dinnyéből készült kivonat megállítja és el is pusztítja a mellben kialakuló rákos sejteket. Ezt a kivonatot nyugodtan lehet étrenkiegészítőnek használni, főleg azoknak a nőknek ajánlott, akiknek a családjában volt olyan hozzátartozó, aki a mellrákkal kellett megküzdjön.

Természetesen a gyümölcsöt, magára, nyersen is lehet fogyasztani, de üdítő ital is készíthető belőle, a kivonatot pedig a gyógynövény szaküzletekből is be lehet szerezni.

A cikk forrása: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Gyerek a szülők válásában: A hang, amit senki sem hall!
  2015-07-06 19:00:17, hétfő
 
  Nyílt levél egy gyerek tollából, akinek a szülei éppen válófélben vannak.




Link
Drága édesanyám, édesapám!

Tudom, hogy szenvedtek, én is nagyon szenvedek... Nagyon rosszul esik, hogy nem figyeltek rám. Még lehet kicsi vagyok, nem is tudom annyira szavakba önteni az érzéseimet, de tisztában vagyok azzal, hogy milyen hatást vált ki belőletek, az, hogy elváltok egymástól. Úgy érzem, hogy a szívem meghasad, minden egyes alkalommal, mikor veszekedni látlak benneteket.

Tudom, hogy csak gyerek vagyok, de nekem is vannak érzéseim, ahogyan nektek is. Nekem is szükségem van a szeretetre, az odafigyelésre, a törődésre, a megértésre, a türelemre, és talán ami a legfontosabb, hogy érezzem, hogy még van helyem a ti életetekben.

Értem ne veszekedjetek, és ne is keverjetek bele a kettőtök között dúló konfliktusaitokba! Ne hazudjatok, hogy minden rendben van, mert tudom, hogy nincs ez így. Mindketten azt bizonyítjátok be a veszekedéseitekkel, hogy a házasságotok egy hibás lépés volt, és ha tekintettel lennétek rám, akkor tudnátok, hogy tönkreteszitek az egész gyerekkoromat.

A válásotokkal mindent kiöltök belőlem, amit korábban a szerelem pozitív oldaláról gondoltam, és pedig a legfontosabbat, azt, hogy a szerelem és az egymás iránti szeretet feltétel nélküli. Azt a példát mutatjátok a válással, hogy bárki, könnyedén pótolható. Azt sugalljátok a marakodásaitokkal, hogy ne essek szerelembe, ne szeressek senkit, mert a végén csalódás, és sok fájdalom fog érni, amiből nagyon nehéz lesz majd felállnom.

Lehet, hogy még nem értek mindent, de tudnotok kell, hogy felelősek vagytok értem, és a vitatkozásaitokkal az én lelki biztonságomat kockáztatjátok, mert azt szeretném érezni, hogy vigyáztok rám, megvédtek a rossz dolgoktól, számíthatok a segítségetekre.

A válásotok olyan félelemmel tölt el, hogy abba bele sem tudtok gondolni, hiszen a következő jó pár évet csak egy szülővel fogom eltölteni, nem lesz anya és apa egyszerre a lakásban.

A ti különválásotok örökre nyomot fog hagyni a szívemben, és azt a mondást fogja eszembe juttatni, hogy ,,A jó dolgok, csak a jó emberekkel történnek..." , ez pedig azt jelenti, hogy én rossz vagyok.

Ne feledjétek, én csak egy gyerek vagyok, a ti válásotokban.

Forrás: Link - Itt is található egy videó!
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
A világ legidősebb orvosa
  2015-07-06 18:55:33, hétfő
 
 
A világ legidősebb orvosa most mindenkivel megosztja, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy sokáig egészségesen éljünk!
Dr. Shigeaki Hinohara jelenleg a világ legidősebb, még aktívan praktizáló orvosa. Tavaly októberben töltötte be a 103. életévét, és most 10 pontban foglalja össze, hogy mi a hosszú élet titka.




Link

1. A legfontosabb, hogy érezzük magunkat jól a saját bőrünkben

A helyes táplálkozás, a pihenés elengedhetetlen a hosszú élethez, de a legfontosabb az, hogy jól érezzük magukat. Mikor a gyerekek játszanak, megfeledkeznek arról, hogy álmosak, vagy éhesek. A felnőttek is, ha olyan dolgot művelnek, amiben örömüket lelik, akkor energiával telítődnek, és minden akadályt képesek leküzdeni.
2. Figyeljünk oda a testsúlyunkra

A testünk nem sokáig fogja tűrni, ha folyamatosan túlsúlyt kell cipelnie. Étkezzünk egészségesen, könnyű ételeket fogyasztva. Nem szabad tele tömnünk magunkat, mert lusták leszünk, nehéznek, fáradtnak fogjuk érezni magunkat.

Dr. Shigeaki Hinohara menüje: ,,Reggelre egy kevés kávét iszok, majd egy pohár tejet és egy pohár narancslét, amelyben van egy evőkanál olívaolaj is, amely segít megőrizni a vérerek egészségét, és a bőrt is selymessé varázsolja. Délben egy pohár tejet és pár aprósüteményt fogyasztok, abban az esetben, ha nagyon elfoglalt vagyok. Nem érzem ilyenkor az éhséget, mert annyira koncentrálnom kell a munkámra. Vacsorakor a zöldségek kerülnek az asztalra, egy kevés hallal, és rizzsel, de ez egy héten csak kétszer fordul elő. A könnyű és egészséges húsból is hetente 100 grammot fogyasztok."
3. Legyen tervünk, és azt vigyük véghez

Hogy legyen amiért élni, meg kell találni azokat a dolgokat, tevékenységeket, amelyek örömet okoznak. Ez a testnek, de léleknek, a belső erőnek is nagyon jót tesz, hiszen hihetetlen energiák szabadulnak majd fel bennünk.
4. Szeressük, amit csinálunk

Azok az emberek, akik megszállottan szeretik a munkájukat, olyan energiával, erővel rendelkeznek, ami semmihez sem hasonlítható. Mindennap azt érzik, hogy előre kell lépniük, motiváltak a fejlődés iránt, és folyamatosan úgy érzik, hogy minden egyes nap tenniük kell valamit, és tovább szeretnének élni. 60 év felett is lehet a családunk, a társadalom számára is hasznos elfoglaltságot találni. Ha rálelünk az útra, amelyen haladni szeretnénk, sokáig fogunk élni.
5. Osszuk meg másokkal is a tudásunkat

Mindenhol vannak képzett, okos emberek, de sajnos nagyon kevesen vannak, akik odaadóan igyekeznek megosztani tudásukat. Ezt fel kell fedezze magában mindenki, hogy a megszerzett tudást jó érzés továbbadni. Ez gazdagabbá teszi az életünket.
6. Vegyük észre a természet csodáit

Nincs annál nyugtatóbb, öngyógyítóbb környezet, mint a békés, nyugodt természet közeli állapot. Mélyüljünk el a madarak énekében, egy kedves jószág simogatásában. Ezt a hatást semmilyen gyógyszerrel nem lehet elérni.
7. Menjünk fel a lépcsőn, ne használjuk a liftet

Ez egy nagyon egyszerű módszer, hogy formában, erőben tartsuk az izmainkat. Ne hagyjunk ki egyetlen lehetőséget sem, ha bírjuk magunkat, lépcsőzzünk!
8. Az anyagi javak nem jelentenek mindig boldogságot

Az igazán fontos dolgok nem mérhetők pénzben. Szeressük az életet, az életünket, a mellettünk élőket, a természetet.
9. A rosszban is lássuk meg a jót

Az élet kiszámíthatatlan, kétségkívül lesznek nehezebb időszakok, de ilyenkor is próbáljuk meg a pozitív oldalát nézni a dolgoknak, hiszen az élet szeretete, a jó dolgok felfedezése erőt ad.
10. Legyen példaképünk

Fontos, hogy legyenek olyan emberek, vagy akár egy, akire felnézhetünk, tisztelhetjük, elismerhetjük a tudását, és tanulhatunk tőle.

Forrás: Link - itt található egy videó is!
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Robin Cook: Az élet kegyetlen
  2015-07-06 18:50:50, hétfő
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
Müller Péter: Aki szeretetre vágyik
  2015-07-06 18:49:53, hétfő
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 310 db bejegyzés
e év: 5604 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1017
  • e Hét: 4453
  • e Hónap: 15467
  • e Év: 121611
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.