Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Sírva fakadt a kutya, miután kölykeivel együtt megmentették.
  2015-08-12 21:17:42, szerda
 
  A könnyező kutyamamáról készült felvételt néhány nap alatt százezernél is többen osztották meg.
Sajnos a mindössze 13 másodperces felvétel készítésének körülményeiről csak keveset tudni: ami biztos, hogy a nőstény kutyát és kölykeit sorsára hagyták, és egy jószívű állatvédő csapatnak köszönhetően kerültek végre biztonságba. A videót a kis családról közvetlenül a megmentésük után készítették és ezen jól látszik, hogy a felnőtt kutya szeméből könnyek potyognak.
...... ........... ......




 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Hunyadvári Erzsébet 83 évesen hunyt el. Puskás öcsi özvegye
  2015-08-12 20:59:31, szerda
 
  Hunyadvári Erzsébet 83 évesen hunyt el. Ötvenhat éven át voltak a világhírű magyar labdarúgóval férj és feleség.
A puskas.com arról számolt be, keddről szerdára virradó éjszaka budai otthonában, életének 84. évében elhunyt Puskás Ferencné, a világhírű magyar labdarúgó, Puskás Ferenc (1927-2006) özvegye.
.......


Hunyadvári Erzsébet 1932-ben született Budapesten, a Kispesti AC 16 esztendős kézilabdázójaként ismerkedett meg Puskás Ferenccel, a klub futballcsapatának sztárjával, akinek 1950-ben esküdött örök hűséget a kispesti Nagyboldogasszony-templomban
1952-ben született meg egyetlen gyermekük, Puskás Anikó, aki 2011-ben a spanyolországi Valenciában hunyt el. Puskás Ferencné 1956. december 1-jén többszöri sikertelen próbálkozás után jutott ki négyéves kislányával együtt, éjszaka gyalog menekülve a szovjet hadsereg által megszállt Magyarországról Ausztriába, hogy azután Olaszországban csatlakozzon férjéhez, a november 1. óta Nyugat-Európában túrázó Budapesti Honvéd csapatkapitányához - eleveníti fel a menekülést a puskas.com.
Puskás Ferencné Észak-Amerikától Ausztráliáig szinte mindenhova követte férjét, akivel a demokratikus fordulat után, 1991-ben költöztek vissza Magyarországra. Ötvenhat éven át voltak férj és feleség.
Puskás Ferencnét a PUSKAS.COM Kft. saját halottjának tekinti.
 
 
0 komment , kategória:  Elhunyt híres emberek  
UEFA Év játékosa: hárman maradtak versenyben.
  2015-08-12 20:56:07, szerda
 
  Lionel Messi és Luis Suárez, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona két futballistája, valamint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid támadója közül kerül ki az Év játékosa az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA).
Az UEFA honlapjának szerdai beszámolója szerint a 2014/15-ös szezon győztesét augusztus 27-én hirdetik ki a Monacóban sorra kerülő élő szavazás után, a Bajnokok Ligája csoportbeosztásának sorsolásakor
...... .....


Az elmúlt évekhez hasonlóan az UEFA 54 tagországának újságírói körében megtartott voksolás első fordulójában tíz játékos került be a legjobbak közé, közülük a Barcelona argentin és uruguayi játékosa, illetve a Real Madrid portugál sztárja kapta a legtöbb pontot.
A díjat ötödször ítélik oda, 2011-ben Lionel Messi, 2012-ben Andrés Iniesta, 2013-ban Franck Ribéry, míg tavaly Ronaldo lett az első. A portugál kiválóság minden alkalommal ott volt a három között.
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Barcelona 5. alkalommal nyerte el a szuper kupát.
  2015-08-12 07:49:24, szerda
 
  - Európa szuper kupa
Barcelona - Sevilla - 5-4 (3-1, 4-4, 4-4) - hosszabbítás után
Tbiliszi, Borisz Pajcsadze Stadion, 50 000 néző.V: Collum (skót)
Góllövők: Messi 2, , L. Suárez, Rafinha, Pedro illetve Banega, Reyes, Gameiro, Konoplyanka
7. PERC EGYENLŐ! LIONEL MESSI BALLAL A BAL FELSŐ SAROKBA TEKERI A LABDÁT! Messi szabadrúgás gólja Link 1:1
Ezzel együtt a legutóbbi hat Sevilla elleni meccsén 10. gólját vágta Messi
Messi szabadrúgás gólja Link 2:1
Videós összefoglaló Link
Barcelona 5. alkalommal nyerte el ezt a kupát.
........


Messi és Iniesta 25. szuper kupa trófeát nyerték meg.
Messi 103 kupán játszott eddig és 80 gólt lőtt.

A Sevilla edzője a hosszabbításban 5-4-re elbukott európai Szuperkupa-döntő után a Barcelona klasszisát magasztalta.
Unai Emery nyilván tiszteli, becsüli a Barcelonát, mint napjaink legeredményesebb futballklubját, dehogy nem szereti, az biztos. Mert hogyan is lehetne szeretni azt az ellenfelet, amelyet eddig húszból hússzor nem sikerült legyőznie edzőként? Próbálkozott már az Almería, a Valencia, a Szpartak Moszkva és a Sevilla vezetőedzőjeként. Talán a kedd esti Szuperkupa döntőn állt a legközelebb eddig ehhez.
Emery a mérkőzést követően úgy nyilatkozott, egy dolgot szeretne, hogy ez a csapat mindig versenyben legyen a győzelemért. Mindig, minden körülmények között."Elvesztettük a meccset ma este, de egyenlő ellenfelei voltunk a Barcelonának. Nagyon büszke vagyok a csapatra. Ez egy üzenet volt a rajongóinknak, hogy optimistán tekintünk a az előttünk álló Bajnokok Ligájára és a bajnokság kihívásaira" - összegzett Emery.
A Sevilla edzője külön kiemelte Lionel Messi. "Szeretnék gratulálni Lionel Messinek, hogy állandóan a legmagasabb szinten képes játszani a Barcelonában. Ő segítette most is őket a trófeához. Persze hatalmas mennyiségű csapatmunka van mögötte. Mindenkinek megvan a szerepe, de ő jelenti a különbséget. Vajon meg tudjuk megállítani őt legközelebb? Egy biztos, megpróbáljuk" - dicsérte igazi sportemberhez méltó módon a Barcelona klasszisát Emery.
Mondjuk a Barcelonai játékosok megállításával most is próbálkoztak rendesen. Íme egy példa. Alves felökleléséért furcsa módon csak sárga lapot kapott Krohn-Dehli, de a játékvezető a 120. percben már jobbnak látta nem tovább borzolni a kedélyeket.
- Luis Enrique amondó volt, ez a mérkőzés tökéletes példája volt annak, mennyire nehéz megnyerni egy-egy trófeát. "Nagyon kemény volt. A Sevilla reagált igazán remekül reagált. Nyilvánvaló, ha 4-1-re vezetsz, az ellenfélnek nincs semmi vesztenivalója. Ki kell elemezzük, mi történt 4-1 után, miként került vissza a mérkőzése a Sevilla. Az emberek azt hiszik Barca mindig minden körülmények között automatikusan nyer. Nem ez a helyzet. Büszkék lehetünk a játékosokra" - fogalmazott a Barcelona edzője.

Messi tíz percen belül kétszer verte meg Betót szabadrúgásból
...... .....


Az átmeneti feszültség ellenére leült a meccs, ami csak nyomatékosította, hogy a viharos első negyedóra után már sosem pörgött igazán, a sok gól ellenére sem. A Sevilla tömörült, a Barca gurigázott. Mígnem a 115. percben Messi szabadrúgást lőhetett. Elsőre kezeztek a sevillaiak, a kipattanót is kapura tűzte Messi, Beto bravúrral védett, de a lecsorgót Pedro közelről a kapuba vágta. A középpályást nagyon csábítja a Manchester United, nem lehetetlen, hogy kupadöntőn szerzett győztes góllal búcsúzik a Barcelonától.
.........


.........

 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 183 db bejegyzés
e év: 3156 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10329
  • e Hét: 21959
  • e Hónap: 55113
  • e Év: 288860
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.