Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
vonuljatok fedezékbe,mert robban a gazdaság
  2015-08-14 00:05:37, péntek
 
  néztek tévét?

Működik a magyar reform...negyedóránként

/megfigyeltem,mindent jövő időben mondanak/:)
...magasabb lett a nyugdíjam reálértéke,a gyerekvállalás már nem szegénységi kockázat..az infláció 0..% stb.

..csak azt nem értem,hogy,hogyan számolják ki....a cement ,mész,homok..stb qurva drága lett...a kötelező biztosítás is 30-40%-kal emelkedett.../én szerencsésebb vagyok,csak 10%-ot emeltek/...mondta az ügyintéző,ne újítsam meg,mert csak drágább lesz ..

vonuljatok fedezékbe,mert robban a gazdaság

..aszonták
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lett képviselő: az Európai Unió és NATO felelős a tömeges be
  2015-08-14 00:01:28, péntek
 
  hidfo.ru 2015.08.13. 06:57
Lett képviselő: az Európai Unió és NATO felelős a tömeges bevándorlásért

Katrina Iļjinska, Lettország szociáldemokrata pártjának képviselője szerint a tömeges bevándorlás az Európai Unió és a NATO hibája, mert a kiinduló országok belügyeibe beavatkozás idézte elő a napjainkban zajló népvándorlást.

A politikus rámutatott, hogy a Lettországba érkező bevándorlók főként Vietnámból, Afganisztánból és Irakból érkeznek, és többnyire olyan országokból, ahol a NATO országok valamilyen indokkal önös érdekből beavatkozást hajtottak végre. Iļjinska szerint a nyugati országok kormányai felelősek az Európába irányuló illegális bevándorlásért, mert ők maguk erőltették, hogy be kell avatkozni más országok, más népek belügyeibe, és a nyugati modellt exportálni. Ennek következményei szemmel láthatóak, menekültek és illegális bevándorlók lepik el Európát, a kormányoknak pedig vállalnia kell a felelősséget.

Az ENSZ adatai szerint 2015 első felében több ezer bevándorló halt meg a Földközi-tengeren útban Európa felé, és mintegy 137 ezren értek partot Európa déli tagállamaiban. A migránsok főleg Észak-Afrikából és a Közel-Keletről érkeznek, de nagy számú menekült van úton Közép-Ázsiából is.

A balti országok politikusai az európai átlagnál jóval élesebb reakciót adnak a kialakult helyzetre, őket a politikai korrektség is kevésbé korlátozza, mint Nyugat-Európa politikusait. Észtország volt külügyminisztere, Kristiina Ojuland májusban felszólította az Európai Uniót, hogy radikális fellépéssel állítsa le a Földközi-tengeren át zajló tömeges bevándorlást, mert a déli lakosság beözönlése olyan mértékűvé vált, hogy veszélyt jelent a fehér fajra. Ojuland kijelentette, fehér emberként úgy érzi, hogy a fehér faj ma veszélyben van, és a népvándorlás szerű állapotok miatt szükségessé vált a radikális fellépés. Mart Helme, a Konzervatív Néppárt vezetője támogatásáról biztosította a politikust, és nyilvánosan kijelentette, hogy az elhangzottakat a Konzervatív Néppárt teljes mértékben elfogadhatónak tartja.

Lettország belügyminisztere júniusban kijelentette, hogy a korábbi tapasztalatok alapján egyáltalán nem akarnak afrikai bevándorlókat befogadni, akkor sem, ha azok háborús övezetből érkeznek és “humanitárius szempontból indokolt" lenne. Rihards Kozlovskis külügyminiszter egyértelműen közölte; az Európai Uniós csatlakozás óta egyébként sincs náluk elég munkahely, nem tudnak álláslehetőséget biztosítani a bevándorlóknak, és az oktatásba sem tudják bevonni őket. Amellett, hogy ez technikailag lehetetlen, a lakosság többsége is ellenzi a déli menekültek befogadását.

Silvio Berlusconi, Olaszország volt miniszterelnöke a lett szociáldemokrata képviselővel hasonló állásfoglalást tett; a Nyugat hatalmas hibát követett el Moammer Kadhafi rendszerének megdöntésével, és az észak-afrikai kormánydöntések közvetlen vezettek a bevándorlási hullám megindulásához. Elmondása szerint az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország gazdaságilag érdekelt volt az észak-afrikai rezsimek megdöntésében, de nem rendelkeztek kész tervekkel arra vonatkozóan, mihez kezdjenek a káoszba taszított országokkal, emiatt azok az országok, ahová exportálni akarták a demokráciát, mostanra a teljes anarchiába süllyedtek, és a terrorizmus ő forrásaivá váltak.

Az Európába irányuló népvándorlás így közvetlen visszavezethető az intervencionalista politikára, ami a nyugati értékek mentén és külső beavatkozással akarná rendezni más civilizációk belső problémáit, de ezzel még nagyobb katasztrófát okoz. Az Európai Unió és NATO intervencionalizmusának köszönhetően nem csak gazdasági gondokkal és a közrend megbomlásával, de a faji ellentétek kiéleződésével is számolni kell az Európai Unióban.

http://hidfo.ru/2015/08/lett-kepviselo-az-europai-unio-es-nato-felelos-a-tomeges- bevandorlasert/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 446 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 568
  • e Hét: 907
  • e Hónap: 4652
  • e Év: 158148
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.