Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Eltéró kulturák találkozása
  2015-08-20 19:39:15, csütörtök
 
 

Tegnap elmentem a Keletihez, hogy személyesen is lássam mi a helyzet.
Emberek fekszenek mindenfelé a saját maguk álltal generált szemétben pedig a kukák ott vannak nyitva és üresen.....
Gyerekek játszanak közöttük. A gyerekek már csak ilyenek, mindenhol feltalálják magukat.
Szívesen "megmentettem" volna mindet. Ilyenek az ösztönök, felülírnak minden racionalitást.
Két őszhajú néni érkezett és ruhákat, szendvicseket, játékokat, plüssöket osztogattak. Kevésnek a szájából hangzott el a köszönöm. (bármilyen nyelven is) Nekik ez jár.
Két köztisztasági munkás jött és az emberek mellől szedték össze azok otthagyott mocskát. Rájuk se néztek. Nekik ez jár.
5 perc elteltével azt látom mindenfelé plüssök vannak eldobálva szanaszét és a munkások szedik össze. Kérdezgetik, hogy kié de mivel mindenki a fejét rázza bedobják a kukákba.
Plüssök, éltek 5 percet......
Az én fiamnak mindene megvan de biztos nem dobná el miután megkapta. Örülne neki.
Talán ki kellene venni a kukából.
Ááá az má milyen.....
15 percet voltam ott, de ennyi idő alatt is tisztán látszott a két "kultúra" közötti óriási szakadék.

Gál Norbert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzeti lávakő is kell!!!
  2015-08-20 19:22:02, csütörtök
 
  Nemzeti lávakő is kell!!!

A téli tüzelöt látom .Apropó hol a kenyér? Csak nem az a fekete izé....?Egy szénégető valahol felsír álmában.
Egy miniszter kell hozzá hogy megsüljön ? anélkül nem is megy ?
Lehet, közmunkások és diákok sütötték a Londonba és nyugatra áttelepült pékek helyett.
Nekem a nagyméretű péklapát teszik, amellyel egyszerre lehetne megcsapni az egész kormányt!
díszfaszok lávakövet sütöttek.
Fazekas Sándor az az ember, akiről senki nem tudja, hogy mit keres még a kormányban/szabadlábon.Érdekes módon a kenyérrel és cirkusszal (egy-kép pappal) mindig lehetett etetni a népet. Örülnek és boldogok; legjobb pr a kenyér, szentelve pedig egyenesen párt atombomba:

http://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.zalatajkiado.hu%2Fonline_cikk%2Fs imlis01.jpg&key=kDs0x9RWm8D-sYBWS5ukdw&w=600&h=316

http://img.444.hu/k%C3%A1rp%C3%A1t-medence-kenyere.jpg





Fazekas Sándor értő felügyelete mellett emelték ki a kemencéből a Kárpát-medence kenyerét

ma 15:35


Augusztus 20. a kenyérről szól, az agrárminiszter pedig aggódva figyelte, ahogy Septe József, a Magyar Pékszövetség elnöke kiemeli a kemencéből a Kárpát-medence kenyerét a Szolnoki Művésztelepen. Hagyományosan anyaországi és határon túli pékek sütötték meg a 250 kilós pityókás(!) kenyeret, megáldott búzából.


http://444.hu/2015/08/20/fazekas-sandor-erto-felugyelete-mellett-emeltek-ki-a-kem encebol-a-karpat-medence-kenyeret/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír
  2015-08-20 19:18:42, csütörtök
 
  A házelnök az összes képviselőtől megvonta egyhavi illetményét, mivel az utolsó ülésnapon elmulasztottáka leköszönő kormányt ütemes "Szép volt fiúk, szép volt fiúk" skandálással búcsúztatni. Az ellenzéki sorokból felhangzó "Megvárunk, megvárunk" bekiabálások miatt ők kéthavi büntetést kaptak.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Svédországban már vezet a szélsőjobb! Nagyon helyes!!!!!!!!!
  2015-08-20 19:07:54, csütörtök
 
 
Svédországban már vezet a szélsőjobb

ma 14:48


A bevándorlást ellenző Svéd Demokraták számítanak a legnépszerűbb pártnak Svédországban - ez derül ki azokból a felmérésekből, amelyeket a Yougov kutató intézet készített az északi ország lakossai között augusztusban a helyi Metró újság megbízásából.

A Svéd Demokraták feliratokkal tiltakoznak a kormány politikája ellen a stockholm-i metróban. Fotó: AFP / TT NEWS AGENCY / BERTI ERICSSON.


A jobboldali pártot a választók bő 25 százaléka támogatja. Közvetlenül követik őket a kormányon lévő szociáldemokraták 23,4 százalékkal, és a jobbközép Mérsékeltek, 21 százalékkal. A fejlemény minden bizonnyal összefügg azzal, hogy populációjához mérten Svédország fogadta be az elmúlt években a legtöbb bevándorlót.

A Financial Times szerint az SD népszerűségének megugrása ezen túl összefüggésben lehet az augusztus 10-én történt tragédiával, amikor migránsok halálra késeltek két embert egy Stockholmhoz közeli IKEA-áruházban.

Az SD szóvivője “történelminek" nevezte a momentumot. Nem egyedüli jelenség ez a skandináv országokban: Dániában a szélsőjobboldali Dán Emberek Pártja júniusban a második legtöbb szavazatot kapta, az Igaz Finnek pedig hasonlóan jól végeztek az áprilisi választásokon.

Ellentétben például az Igaz Finnekkel, az SD eddig nem lépett koalícióra más pártokkal, mert a neonáci mozgalomhoz fűződő kapcsolatai miatt a politikai elit eddig kiközösítette őket, és ez az izoláció, valamint a migránsok okozta problémák vezethettek végül megerősödésükhöz.

(Financial Times)

http://444.hu/2015/08/20/svedorszagban-mar-vezet-a-szelsojobb/

***************************


Dicsak buksi!
Lehet (!), hogy közre játszik a svéd radikális pártok megerősödésében az egyik svéd IKEA-ban történt késelős esemény is...

Vagy..
...lehet (!), hogy az erőltetett bevándorló/menekült befogadásnak is köze lehet ehhez...


Az északi svéd faj felébred és védekezik a zsidók által vállaltan irányított "multikulturalizmus" fedőnevű népvándorlással és mesterséges fajkeveredéssel szemben.
Európa őslakos fajai, és köztük a legősibb turáni magyar faj meg fogják védeni magukat.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Illegális bevándorlás – Biztonsági őröket kér a menekü
  2015-08-20 19:00:15, csütörtök
 
  Illegális bevándorlás - Biztonsági őröket kér a menekültjáratokra a Vasutasok Szakszervezete


Félnek és az utasokat is féltik a menekültjáratokon dolgozó jegyvizsgálók, ezért biztonsági őröket kér az érintett járatokra a Vasutasok Szakszervezete - közölte a szakszervezet szerdán az MTI-vel.

2015.08.19

A közleményben azt írták: a jegyvizsgálók tapasztalata szerint a bevándorlókat szállító szerelvényeken egyre gyakoribbak a konfliktusok, “már mindennaposak a bevándorlók közötti összetűzések, amelyek egyre gyakrabban végződnek verekedéssel", ami a nyílt pályán életveszélyes helyzetet is teremthet.
Meleg János, a VSZ elnöke szerint ez a feszült helyzet nagyon megviseli a jegyvizsgálókat, főleg a nőket, volt, hogy leköpték egyiküket, de az is előfordult, hogy átnéznek rajtuk, semmibe véve a szabályok betartása érdekében tett intézkedésüket, kérésüket.
A szakszervezet együtt érez a bevándorlókkal, de egyre veszélyesebbnek tartja ezeket a járatokat, ezért “az esetleges tragédia elkerülése érdekében azonnali intézkedést vár a cégvezetéstől" - olvasható a közleményben.
Megjegyezték: a szakszervezet már korábban is kért biztonsági kíséretet egyes “veszélyeztetett" járatokra, mert vannak olyan viszonylatok - zömében az északi és keleti országrészben - , amelyeken kiemelten sok az összetűzés, ahol naponta éri atrocitás a jegyvizsgálókat. A MÁV-Start azonban egyelőre éppen ezekre a járatokra nem adott erősítést, miközben az intercity vonatok többségén működik biztonsági szolgálat - írták.
Az érdekképviselet egy rehabilitációs rendszer kialakítását is kéri, amely segít feldolgozni a dolgozókat érő atrocitásokat, a vétlen balesetek és öngyilkosságok utáni sokkot. A szakszervezet ehhez kész szakmai segítséget adni, konkrét javaslatot tenni - jelezték.
(MTI)

http://szebbjovo.hu/illegalis-bevandorlas-biztonsagi-oroket-ker-a-menekultjaratok ra-a-vasutasok-szakszervezete/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lemond a görög miniszterelnök!
  2015-08-20 18:39:25, csütörtök
 
  Lemond a görög miniszterelnök!
2015.08.20 18:28

Miután a görög kormányfő délután pártbeli tanácsadóival egyeztetett, eldöntötte: szeptember 20-án tartják az előrehozott választásokat. Ez azt is jelenti, hogy Alekszisz Ciprasz 7 hónap után mondott le.


http://www.portfolio.hu/gazdasag/lemond_a_gorog_miniszterelnok.218491.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A térségi országok a hadsereg bevetését tervezik a bevándorl
  2015-08-20 18:37:20, csütörtök
 
  NEKIK VAN BEVETHETŐ HADSEREGÜK


hidfo.ru 2015.08.19. 10:26


A térségi országok a hadsereg bevetését tervezik a bevándorlók ellen

A hazai média-fősodor szuggesztióival ellentétben nem magyar kezdeményezés a déli határzár építése és a határvadász századok újbóli felállítása. A kormány európai trendet követ a migrációs nyomás kezelésében, és se többet, se kevesebbet nem tesznek, mint ami Európában megengedett.

Csehország elnöke, Milos Zeman múlt hét kedd folyamán bejelentette, hogy az Európai Unió azonnal fizikai védelem alá kell vonja a jelenlegi schengeni övezet teljes külső határát, ellenkező esetben Csehország saját határait erősíti meg, és a hadsereget veti be az illegális bevándorlás leállítására. Zeman kedden találkozott Milan Stech kongresszusi képviselővel és Jan Hamáček házelnökkel, amit közös bejelentés követett. Ez a bejelentés kinyilvánította, hogy a schengeni övezet jelenlegi protokollja kudarcot vallott, és a tagállamok eltökéltséget mutatnak a nemzeti határok helyreállítására, amennyiben az Európai Unió nem képes kezelni a tömeges bevándorlást.

Hamáček egyetértését juttatta kifejezésre arra vonatkozóan, hogy a hosszú távú megoldás az Európai Unió külső határainak megerősítése. Átmeneti válságkezelő intézkedésként azonban elfogadhatónak tartja a Brüsszel jóváhagyása nélkül meglépett nemzeti válságkezelő megoldásokat, vagyis a tagállamok fegyveres erőinek bevonását az épülő határzárak védelmére. Csehország úttörő ebben a vonatkozásban, és a hadsereg bevetésével próbálja leállítani az országon át zajló népvándorlást. Ezzel kijelölte a Visegrádi Négyek új válságkezelési irányelvét, amit a V4 más országai is követni fognak, vélhetően Magyarország is. Hazánkban tehát alapvetően nem belpolitikai kérdés, nem a választók megfogását, és a Jobbik erősödésének hátráltatását célozza a határzár építése, a határvadász századok felállítása. A kormány egyetlen olyan lépést sem hozott eddig a migrációs válság kezelésében, amire ne lett volna precedens Európában az elmúlt egy év során. A térségi trendnek megfelelően vélhetően a hadsereg is bevetésre kerül majd Magyarország déli határainak védelmére, ennek felvezetése azonban időt, jogi változtatásokat és diplomáciai előkészítést igényel.

A cseh politikus szerint szükség van arra, hogy a térségi országok egyénileg is határozott fellépést mutassanak az illegális bevándorlás korlátozása terén, és ezek az intézkedések egyetlen közös irányvonal mentén történjenek, hogy ezzel Brüsszelre közös erővel nyomást gyakorolhassanak.

Zeman bejelentése kapcsán azonban nem feltétlen kell teljes határzárra, és a bevándorlókra tüzet nyitó egyenruhásokra gondolni. Csehország a közeljövőben számos hadgyakorlatot jelenthet be, ezek mindegyike a határ mentén, a bevándorlók legnépszerűbb útvonalait átvágva fog zajlani. A bevándorlók a cseh határ közelében becsapódó bombák és géppuska hangját fogják hallani, ami tényleges fellépés nélkül is minimálisra csökkenti a Csehországba irányuló illegális bevándorlást, emellett lehetővé teszi a kormány számára, hogy humanitárius indokkal lezárjon bizonyos határ menti területeket.

Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter tegnap jelentette be, hogy több ezer rendőr bevonásával határvadász századok jönnek létre a rendőrség szervezeti egységén belül, az egyre agresszívabbá váló bevándorlók elleni hatékony fellépés érdekében. Az intézkedés semmivel nem radikálisabb, mint más európai országok fellépése. Magyarország továbbra is az európai trendnek megfelelően lép fel az illegális bevándorlás ellen, de a kormány vélhetően követni fogja a térségi országok lépéseit, amennyiben a V4 a hadsereg bevetését helyezi kilátásba, így a jelenleginél “radikálisabb" fellépésre is számítani lehet. Ezek az intézkedések azonban rávilágítanak, hogy a schengeni övezet határvédelme kudarcot vallott, és ha átmeneti jelleggel is, de a nemzeti határellenőrzés visszaállítása minden térségi országban szükségessé válik.


http://hidfo.ru/2015/08/a-tersegi-orszagok-a-hadsereg-beveteset-tervezik-a-bevand orlok-ellen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bevándorlás: Macedónia rendkívüli állapotot hirdetett
  2015-08-20 18:27:39, csütörtök
 
  RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT MACEDÓNIÁBAN A BEVÁNDORLÓK MIATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bevándorlás: Macedónia rendkívüli állapotot hirdetett


Posted on 2015/08/20


A macedón kormány kihirdette a rendkívüli állapotot a balkáni országba érkező migránstömegek miatt - jelentették be Szkopjéban csütörtökön.
A szkopjei sajtó beszámolói szerint a macedón rendőrség és katonaság a macedón-görög határszakaszon járőrözik, ahol megpróbálják megakadályozni a migránsokat abban, hogy bejussanak az országba. A tudósítások szerint több ezer migráns rekedt a határsávban, mert nem sikerült átjutniuk Macedóniába.
Ezzel egy időben több ezer migráns tartóztatta fel a Szalonikiből Szkopjéba tartó személy- és teherszállításra használt vonatokat.
Ezt a vasútvonalat használja a legtöbb migráns arra, hogy Görögországból Macedóniába, majd onnan Szerbiába jusson. A legtöbben azért választják a vasutat, mert a vonatjegyek jelentősen olcsóbbak a buszjegyeknél vagy a taxisok fuvardíjainál.

A macedón-görög határ melletti Gyevgyelija városkában naponta több mint ezren próbálnak meg feljutni a szerelvényekre, az utóbbi napokban többször is összeütközések voltak a migránsok között, a helyekért folytatott tusakodásban többen is megsérültek. Mivel kevés a vasúti vagon, Szkopje a szomszédos országoktól kért segítséget, eddig azonban egyik kormány sem válaszolt.
Csak az utóbbi egy hónapban majdnem 39 ezer migránst regisztráltak Macedóniában, többségük Szíriából indult útnak. A hivatalos adatok szerint mintegy kétezer migráns lépi át minden nap a görög-macedón határt, ahonnan Szerbiába, majd Magyarország és más európai uniós országok felé folytatják útjukat.
(figyelo)
Bal-Rad komm: Ez a tömeg rendesen megedződik mire a magyar határra ér! Mert ideér! Egy ilyen felajzott, edzett tömeget pedig sem kerítés, sem pedig párszáz botcsinálta határvadász fel nem tartóztat!

https://balrad.wordpress.com/2015/08/20/bevandorlas-macedonia-rendkivuli-allapoto t-hirdetett/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szánalmas baloldali messiásvárás - az MSZP és a bajnaisták
  2015-08-20 18:24:01, csütörtök
 
  Szánalmas baloldali messiásvárás - az MSZP és a bajnaisták semmiből nem tanulnak


2015. augusztus 20. 14:29 - Első Kézből

Vége a nyárnak, belpolitikánk is visszatér lassan a maga kerékvágásába. A Fidesz persze a vakáció alatt sem tétlenkedett: ahogy azt sejteni lehetett, az egész nyarat kihúzták a menekültellenes hisztéria újabb és újabb hullámainak korbácsolásával.

Baloldali fertályról azonban sem az MSZP, sem a bajnaista holdudvar nem sokat hallatott magáról az elmúlt hónapokban. Eddig. Az Index ugyanis megtudta: mindkét khmm.. szellemi műhelyben lázasan keresik Orbán Viktor legyőzésének receptjét.

Megbuktatják ők a Fideszt. Most aztán tényleg és becsszóra.

ciimlap.png

Az MSZP állítólag egy titkos castingon már meg is mérte a szóba jöhető "nagyágyúit" (értsd: Kunhalmi Ágnes, Harangozó Tamás és a többiek), és az jött ki, hogy az eddig nem túl ismert Tóth Bertalannak vannak a legjobb esélyei, hogy megszorongassa Orbánt.

Az új szocialista reménység mögé már stylistból, médiaszakemberből és tanácsadókból álló csapatot raktak: haját újrafazonírozták, kecskeszakállát levágatták és a legújabb szereplései alapján le is fogyott.

Ám ami ennél talán picit fontosabb: Tóth Bertalan építkezését nem más segíti a háttérből, mint Puch László, az MSZP egykori hírhedt pártpénztárnoka. Aki újabban kibékült Simicskával és akihez tisztességes embernek egyetlen kérdése lehet: miért is van még maga szabadlábon?

Reméljük, mindenki megnyugodott hát. A világ állandóan változik, de az MSZP és a mögötte álló gazdasági érdekcsoport örök.

De van itt más érdekes is: szintén az Index derítette ki, hogy azok az emberek, akik korábban Bajnai Gordon visszatérését, valamit Falus Ferenc főpolgármesteri ambícióit egyengették, most Kontroll Csoport néven szervezkednek.

Az ambiciózus nevű társaság mások mellett Bárándy Péterből, Bitó Lászlóból, Balázs Péterből, Haris Évából áll. Ők mind hivatalosan a Bajnai-féle Haza és Haladás Egyesület alapítói voltak. Főszervezőjük az a Papp Edit, aki egyenesen Falus Ferenc kampányfőnöke volt tavaly. Személyesen neki köszönhetjük Falus Ferenc rövid, ám annál emlékezetesebb közéleti ámokfutását.

Papp Edit most az Indexnek azt mondta: egy 8-10 fős mag gyűlik össze minden héten, és "szakpolitikai alternatívákról egyeztetnek" Meg azt: "Egy víziót szeretnénk bemutatni Magyarországról."

967868_10205458882861444_316398625_n.jpg

Puch László és Szigetvári Viktor. Nagy a vidámság.

Beszédes mindkét csoport hozzáállása a politikacsináláshoz. Semmit nem tanultak az elmúlt évek kudarcaiból, még mindig fordítva ülnek a lovon: a saját hatalmi érdekeik (MSZP) és gazdasági dogmáik (Együtt) alapján akarják ráerőltetni a "víziójukat" az országra, miközben el sem jut hozzájuk a szavazópolgárok millióinak ügye, bánata, problémája, panasza.

A legrosszabb szárszói örökséget viszik tovább: egymással egyeztetgetnek és paktálnak, majd ők fentről eldöntik, mi a tuti. Márpedig: "A felsőbbrendű tudat / rossz utat mutat".

Ezek az emberek soha nem megérteni és elfogadni akarták az egyszerű állampolgárokat, mindig csak kioktatni és irányítani. Soha nem forrásként, mindig csak fogyasztóként tekintettek a saját népükre. Akik majd szépen megeszik, amit ők kifőztek nekik. Nem vált be.

Aki az állampolgárok szavazataira ácsingózik, az állampolgárok adóforintjaiból óhajt fizetést kapni, és az állampolgárok szolgálatára vállalkozik, az nem nézheti le úgy a népet, mint az egymással paktálgató MSZP-sek és bajnaisták.

Tessék körbejárni, elmenni, ott lenni, beszélgetni, meghallgatni, gyűjteni, adakozni, segíteni, együtt lenni, építeni. Nem lehet Kálmán Olga lélegeztetőgépén, virtuális médiapártként működni. Nem lehet megspórolni az aprómunkát, mert az a bukás garanciája.

http://nyugatifeny.blog.hu/2015/08/20/szanalmas_baloldali_messiasvaras_az_mszp_es _a_bajnaistak_semmibol_nem_tanulnak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Berki Krisztián megaceleb elégedetten nyilatkozott herevasal
  2015-08-20 18:16:41, csütörtök
 
  Berki Krisztián megaceleb elégedetten nyilatkozott herevasalásának eredményéről, mert az így nyert sima felületre immár könnyedén rá tudja tetováltatni saját arcmását. A közelmúltban agyzsugorításon is átesett médiatényező kijelentette, hogy következő nagy dobása, a hasnyálmirigy pirszing felhelyezése lesz.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 446 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 558
  • e Hét: 2216
  • e Hónap: 19009
  • e Év: 151926
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.