Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Lemondott az Orbán-kormány
  2015-08-27 21:54:41, csütörtök
 
 
2015. aug 27.
Lemondott az Orbán-kormány
írta: E_S

Tessék nyugodtan visszatenni a pezsgőt a hűtőbe, a békemenetes nagyit pedig újra indítani! Nem a hatalomról, pláne nem a pénzről mondott le a kormány. Csupán annak a látszatáról, hogy ők értünk tesznek éjt nappallá.

Lemondani ma csupán Zombor Gábor egészségügyi államtitkár volt képes, családi és magánéleti okokra hivatkozva.

Nagyon helyes! Első a család és a magánélet. Vagyunk ezzel így páran, akiknek szintén fontos mindez, de valahogy jó lenne a családnak egy normális országban magánélnie. Zombor Gábor biztosan talál munkát, vélhetőleg nem lesz szüksége közmunkára. Ha túlságosan nem nyitotta ki a száját, akkor talán nem nyúl utána ártunk és ormányunk, ahogy tette ezt sok esetben, másokkal. A nyugodt élet titka a szorosan összeszorított száj. Menni fog, azt hiszem.

Az egészségügy meg eldöglődik még egy darabig, ahogyan eddig is tette. Kicsit többen halnak meg olyanok, akik még élhettek volna, de ezek elszigetelt esetek, nem lesz belőlük országos ügy. Mert mi csodálkozni való van azon, ha egy idős ember hirtelen meghal? Semmi. Az a dolga. Igaz, hogy esetleg egy szimpla ficammal, sérvvel, vagy egyszerű vérnyomás problémával került kórházba, de kevés az orvos. Meg kevés az ápoló. Nagymamit/nagypapit betolják a demens részleg "megfigyelő"-nek becézett elfekvőjébe, telinyomják nyugtatóval aztán szevasz.

Ügyes kezű barkácsolók háznál vállalnak kisebb műtéteket, felmegy az ázsiója a javasasszonyoknak, füvesembereknek. Nem kell minden aprósággal orvoshoz rohangálni. Ha pedig fogy a lakosság, az csak jó. Főleg, ha az idősebb, sérült, rokkant lakosság fogy. Természetes szelekció.

Mivel a nyugdíjkassza is roskadozik, az ország csak jól jár, ha kevesebb nyugdíjat kell fizetni. Hamarosan amúgy sem lesz miből, addig is hadd szokja a nép. A magán-nyugdíjvagyont eltapsolta a kormány, a mostani középkorúak nem nagyon fognak nyugdíjat kapni. Egyrészt, mert a lakosság természetes úton is fogy, másrészt nem természetes úton is fogy. A napokban olvastam, hogy az Angliában élő gazdasági menekültek nagy számban kérik az állampolgárságot, hogy maradhassanak, ha a szigetország ki találna lépni az Unióból. Az angliai magyar nagykövetség becslése szerint jelenleg 400-500 ezer magyar él az Egyesült Királyságban. Érdekes szám. Már csak azért is, mert tudomásom szerint Németországban és Ausztriában ennél is több gazdasági menekült él túrórudi-országból. A naponta átjárók száma sem kicsi, ők szintén nem a magyar államkasszába fizetik a sápot.

A közmunkások sokszázezres tömege nem fizet nyugdíjjárulékot, tehát ők sem mentik meg a szép jövőt. Becslések szerint 400 ezer keményen munkanélküli kisembernek egyáltalán nincs társadalombiztosítása. Ezt úgy lehet elérni, hogy az ember elveszíti az állását valamiért. Akár azért, mert megsérül, tartósan megbetegszik, vagy szimplán megszűnik a munkahelye. Amennyiben nem jut közmunkához sem, akkor nincs meg a ledolgozott napok száma. Ha az nincs meg, akkor nem kap álláskeresési járadékot, vagy mi a francot. Tehát az a szép helyzet áll elő, hogy egy minden bevétel nélkül tengődő embernek önmagának kellene befizetnie a havi TB járulékot, amit mi a francból is fizetne? Ha pedig nem fizeti, nincs biztosítása. Ha nincs biztosítása, kaphat ugyan sürgősségi ellátást, ha esetleg összeesik az utcán az éhezéstől, be fogja vinni a mentő a kórházba. Ott kap macisajtot, fél kiflit és miután szépen kihízott, mehet dolgára. Aztán jön a borsos számla a kórháztól, amit megintcsak nem tud miből befizetni. Innentől sakk-matt, mert a tartozást behajtja az állam. Ha el kell árverezni a tetőt a macisajt-zabáló potyautas feje fölül, akkor az fog történni. Amennyiben emberünk szerencsés, olyan erős a szervezete, mint a vas és nem kerül orvoskézre, akkor is gáz van. Ugyanis amennyiben valami csoda folytán állást talál, fizetést akkor sem nagyon fog kapni, mert visszamenőleg levonják a be nem fizetett társadalombiztosítási járulékot. Öt évre visszamenőleg. Ja kérem, ez így korrekt!

Talán az lehet a kormány koncepciója, hogy egyfajta passzív euthanáziával igyekszik megelőzni a nyugdíjrendszer bedőlését. Ha még néhány milliárdot rászánnak az ügyre és teleszórják az országot óriásplakátokkal, amin Balog miniszter úr mosolyog kenetteljesen, akkor minden rendben lesz. Csak majd azt kell ügyesen kommunikálni, hogy a fekete ruhás nővérek simán telhetetlen, önző, aljas dögök és rendben is leszünk.

Vargabetűről vargabetűre haladunk a jövő felé. A kormánynak válaszai nincsenek (amúgy csak jelzem: semmire nincsenek válaszai, megoldásai főleg nincsenek), de propagandája szerencsére van. Az pont elég nekünk.

Mindenesetre azt javaslom a honfitársaimnak, hogy használják ki a nyár utolsó napjait és menjenek gyógynövényt gyűjteni.

Biztos, ami biztos.


http://orditok.blog.hu/2015/08/27/lemondott_az_orban-kormany?utm_source=bloghu_me gosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem különös? Az illegális bevándorlók meglepően nagy százalé
  2015-08-27 21:50:49, csütörtök
 
 
2015. 08. 27. - 20:25
forrás: MTI
Nem különös? Az illegális bevándorlók meglepően nagy százaléka fiatal férfi...

Áttekintették az illegális bevándorlással kapcsolatos jelenlegi budapesti helyzetet az érintett szervek vezetői csütörtökön, a jövő héten 373 millió forint elkülönítésére tesznek javaslatot a Fővárosi Közgyűlésben - közölte a Fővárosi Önkormányzat önkormányzati és rendészeti tanácsnoka az MTI-vel.
Kocsis Máté, aki egyúttal a VIII. kerület polgármestere, azt írta: az egyeztetésen Tarlós István főpolgármesteren kívül részt vett Bucsek Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya, Pető György, a Fővárosi Önkormányzat rendészeti igazgatóságának vezetője, Kiss Attila, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) általános főigazgató-helyettese, valamint Erdélyi István, a hivatal Budapesti és Pest Megyei Regionális Igazgatóságának vezetője, akik részletes tájékoztatást adtak az eddigi intézkedésekről és az elkövetkező időszak várható feladatairól.



A fővárosi lakosok panaszaival kapcsolatban, amelyek szerint szemmel látható, hogy az illegális bevándorlók többsége fiatal férfi, a BÁH főigazgató-helyettese tájékoztatta a főváros vezetését arról: a január elseje óta regisztrált 135 ezer illegális határátlépő 81,3 százaléka, azaz mintegy 110 ezer ember férfi, ebből a fiatal, 18-34 év közöttiek aránya több mint 66 százalék, 73 ezer ember. További 11 százalékuk, 15 ezren pedig 34 évnél idősebb férfiak. Közölte, hogy a hivatal dolgozóinak létszámát folyamatosan növelik.

A közlemény szerint Bucsek Gábor arról számolt be: a rendőrség folyamatosan emelt létszámmal vigyázza a budapestiek biztonságát, és egyre több eszközzel lép fel az embercsempészekkel szemben. A rendőrfőkapitány tájékoztatása szerint az elmúlt időszakban mintegy 50 embert állítottak elő embercsempészet gyanújával. Ez kiugróan magas szám, hiszen a fővárosban a tavaly még szinte egyáltalán nem voltak embercsempészek.

Kocsis Máté azt írta: a résztvevők megvitatták a Verseny utcában kialakítandó, kizárólag rövid tartózkodásra való új tranzitzónához kapcsolódó kérdéseket, és felmérték a jövőbeni feladatokat. A mintegy négyezer négyzetméteres területen a főváros biztosítja a tisztálkodás és egészségügyi ellátás lehetőségét, továbbá az őszi esős időszakra tekintettel fedett részeket hoz létre az egykori piacon. A Fővárosi Közgyűlés jövő heti ülésén javaslatot tesznek az illegális bevándorlókkal kapcsolatos kiadások 373 millió forintos fedezetének biztosítására - tette hozzá.

A főpolgármester jelezte, a budapestiek nyugalma és biztonsága érdekében a fővárosi önkormányzat minden segítséget megad a rendvédelmi szerveknek, az eljáró hatóságoknak, és erre utasítja a főváros érintett cégeit és intézményeit is. Budapest segítséget ad ahhoz is, hogy az illegális bevándorlók mielőbb eljuthassanak a BÁH befogadóállomásaira, ugyanakkor érvényesíteni fogja a közterületek rendjére vonatkozó szabályokat, illetve betartatja a fővárosiak által joggal elvárt normákat.


http://www.hirado.hu/2015/08/27/nem-kulonos-az-illegalis-bevandorlok-meglepoen-na gy-szazaleka-fiatal-ferfi/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Következő lépés: ráolvasás!
  2015-08-27 21:47:31, csütörtök
 
  Következő lépés: ráolvasás!


Posted on 2015/08/27 Szerző: Admin


Plakátok Szíriában, földprivatizáció - erről döntött a kormány



Másfél héttel a megszokott időpont előtt, már jövő csütörtök-pénteken összeül a parlament - jelentette be Lázár János. A miniszter szerint nem a menekültügy az EU legfontosabb kérdése, hanem a határvédelem. A kormány döntött a földprivatizációról is.
Augusztus 31-ére fog elkészülni az első határzár - mondta el Lázár János több, mint kétórásra nyúlt sajtótájékoztatóján. A miniszter hozzátette azt is: arra kérte Kövér László t, hogy szeptember 1-jére hívjon össze parlamenti bizottsági ülést, a jövő hét csütörtök-péntekjére pedig plenáris ülést. Ezen tárgyalják meg a határzárral kapcsolatos törvénymódosításokat - a szigorúbb szabályok törvényeit hamarosan beadják.
Módosítják a Btk-t, valamint a menekültügyi rendszerrel kapcsolatos törvényeket is - közölte Lázár. A miniszter szerint nem a menekültügy az EU legfontosabb kérdése, hanem a határvédelem.
A kerítés és a NATO-drót közé még egy harmadik, biztonsági létesítményt terveznek - jelentette be a miniszter. Erről végső döntés még nem született.
A kormány megbíz egy nemzetközi ügynökséget, hogy a tranzitországokban és a menekültek származási országában is folytasson tájékoztatást. Lázár korábban még azt mondta: csak a tranzitországokban lesz tájékoztató kampány, mivel Afganisztán vagy Szíria háborús övezeteiben nincs értelme plakátolni. Most ez a kijelentés már arra változott: a nemzetbiztonsági bizottság ajánlása alapján döntenek arról, melyik, sok menekültet adó országban legyen kampány. A kampány “több millió euróba" fog kerülni, amit a költségvetési tartalékokból finanszíroznak. A miniszter később kérdésre válaszolva megerősítette, hogy szíriai és afganisztáni plakátolásba is belekezdhetnek.
Különleges intézkedéseket kell sorra keríteni a szerb határon - mondta a miniszter. Ezt azzal indokolta, hogy a szerb hatóságok tájékoztatása szerint a mostani napi menekültszám megduplázódhat. A honvédség bevetésének “lehetőségét nem zárja ki a kormány", sőt, meggyőződésük szerint szükség lesz a honvédségre, de ehhez előbb a parlament beleegyezésére van szükség. Azt még vizsgálják, hogy az alkotmányt is módosítani kell-e.
Arra a kérdésre, hogy a mostani túlzsúfolt börtönök mellett hova vinnék a menekülteket, Lázár azt válaszolta: meghallgatták a büntetés-végrehajtás vezetését, akik biztosítottak arról, hogy lesz elég hely. Arra a kérdésre, hogy hány menekült van most Magyarországon, annyit felelt: “minél többen jönnek, annál többen vannak".
Indulhat a földprivatizáció
A magyar kormány megtárgyalta a Magosz és az agrárkamara javaslatát - közölte Lázár János. “A föld azé legyen, aki megműveli", ezért a kormány felkérte a Nemzeti Földalapot és Fazekas Sándort, hogy készítsen tervet az állami tulajdonú földterületek kezelésére és egy részének értékesítésére. Természetvédelmi és erdőterületet nem lehet értékesíteni, szántót, legelőt, gyümölcsöst viszont igen. Így 300-380 ezer hektárnyi ma állami tulajdonban lévő földterületet értékesíthetnek. Csak olyan magyar állampolgár veheti ezeket meg, aki életvitelszerűen helyben lakik, és életvitelszerűen földműves.
A három hektár alatti területeket nyilvános hirdetéseken keresztül, a nagyobbakat nyilvános árverésen értékesíthetik. A nyilvános árverésen a helyi piaci értéknél tíz százalékkal magasabb lehet a minimális kikiáltási ár, kedvezmények értékesítés nem lehet - mondta a miniszter. Lefelé ettől nem lehet elmozdulni. Az értékesítéshez az MFB húszéves lejáratú, kedvezményes kamatozású hitelt biztosít. Az értékesítés után húsz évig nem lehet elidegeníteni a földet, az állam viszont visszavásárolhatja ugyanennyi időn belül. Aki most állami földterületet bérel, annak két lehetősége van: vagy a következő tulajdonostól bérli tovább, vagy megvásárolja. Aki már legalább három éve bérlő, annak elővásárlási joga lesz, de csak akkor, ha rá is érvényesek a vásárláshoz szabott feltételek.
(vg.hu)
Bal-Rad komm: Ki-ki döntse el, hogy sír vagy röhög az újabb plakátkampány ötletén. A kerítés, a rendőrök kevés! Jöhet a ráolvasás!
“...A kormány megbíz egy nemzetközi ügynökséget...A kampány “több millió euróba" fog kerülni...szíriai és afganisztáni plakátolásba is belekezdhetnek...A kerítés és a NATO-drót közé még egy harmadik, biztonsági létesítményt terveznek..."
-Ebben a pár kiragadott idézetben minden benne van! Többmillió euros qrmánymegbízás plakátkampányra (régi, jól bevált lopási módszer) plusz ez a “harmadik létesítmény"! Hogy ez mi lehet? Mennyibe kerülhet?-azt csak Janiék tudhatják! (Mi javasolnánk, hogy tereljék oda Mészáros Lőrinc mangalicakondáit. Hátha a disznóútáló muszlimhitűek elvadulnának a látványtól.)
Ez a lézerjanis kijelentés viszont nagyon frappáns: “...minél többen jönnek, annál többen vannak..." - Ezek szerint nem nagyon mennek már tovább? Csak gyűlnek-gyűlnek a nagy magyar rónán?!
-Amit egyébiránt most lopnak el!
Tényleg el kellene már gondolkodnunk: milyen csapás az, amire a magyar fölébred végre?!
Hazánkat megszállják, MÁR A FÖLDÜNKET IS ELLOPJÁK!-és a magyar ül, hosszú méla lesben. A televízió előtt! És nézi a...
Mindegy is mit néz! Addig is tartja a pofáját!
Qrmányunk meg az ellenmaffiái pedig teszik a dolgukat! Egyre vadabb tempóban lopnak! Mintha úgy éreznék, hogy sietni kell!

https://balrad.wordpress.com/2015/08/27/kovetkezo-lepes-raolvasas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazaárulás: a kormány eladja majdnem az összes állami földe
  2015-08-27 21:45:44, csütörtök
 
  Míg az ország a menekültekkel van elfoglalva, a kormány szépen eladja az állami földeket. Itt lehet az évszázad lenyúlása.


***

2015. 08. 27. 15:38
MTI nyomán

Hazaárulás: a kormány eladja majdnem az összes állami földet

Az állami földek egy részének értékesítéséről szóló terv elkészítésére kérte fel a kormány Fazekas Sándor földművelésügyi minisztert és a nemzeti földalapot - közölte a Miniszterelnökség vezetője szokásos csütörtöki tájékoztatóján, Budapesten.

Jó hír ez, a Fidesz közeli oligarcháknak. Mészáros Lőrincnek és társainak bizonyára le fog hullani még pár ezer hektár földecske feltételezhetően fillérekért. Ez lehet az évszázad lenyúlása.

Lázár János elmondta, hogy a kabinet több irányelvet is lefektetett ezzel kapcsolatban: így például természetvédelmi területeket és erdőket nem lehet eladni, amik szóba jöhetnek, azok a szántók, a legelők és a gyümölcsösök.

Szerinte 300-380 ezer hektár állami területet értékesíthetnek. A miniszter közölte: előírás az is, hogy kizárólag magyar állampolgároknak lehet állami földet eladni, közülük is csak az élethivatásszerűen földművelést végzőknek és a helyben lakóknak.

A Jobbik korábban azt közölte: minden parlamenti és törvényes eszközzel élni fog annak érdekében, hogy a még megmaradt állami földek értékesítését megakadályozza. A mai napon egy vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezik. Azt szeretné kideríteni, hogy milyen következményekkel járna, ha a megmaradt állami földvagyont is széthordanák. Ebben számítanak más frakciók támogatására is

http://alfahir.hu/hazaarulas_a_kormany_eladja_majdnem_az_osszes_allami_foldet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kecskeméten váltották ki a halottakkal teli hűtőkocsi rendsz
  2015-08-27 21:37:27, csütörtök
 
  Kecskeméten váltották ki a halottakkal teli hűtőkocsi rendszámát


Posted on 2015/08/27 Szerző: Admin


A rendőrség adatai szerint egy román állampolgár váltotta ki Kecskeméten az Ausztriában talált, halottakkal teli hűtőkocsi magyar rendszámát. A járművet egy szlovák cégtől vásárolhatták. Ezek is erősítik azt a feltételezést, hogy szervezett embercsempészek áldozatainak maradványait találták meg az A4-es sztrádán, Parndorfnál félreállított kamionban - mondta a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János szerint az osztrák rendőrség már jelezte az esetet a magyarnak.

hűtős
A szokásos csütörtöki kormányszóvivői tájékoztató elején jelentette be Lázár János, hogy magyar rendszáma volt az Ausztriában talált, halottakkal teli hűtőkamionnak. A miniszter azt mondta, hogy legalább 20 halott lehetett a járműben, más források legalább 50 tetemet említettek. Az elhunytak azonosítását megkezdték, az osztrák rendőrség már tájékoztatta a magyart az esetről.
A magyar kormány együttérzését fejezi ki az elhunytak hozzátartozóinak, legyenek bárhol is - tette hozzá Lázár János.
(HVG)
Bal-Rad komm: Na most ilyen galád dologra mit lehet mondani? Migránsok voltak-DE EMBEREK! Nehéz szavakat találni erre az embertelen cselekedetre.
Nyugodjanak békében azok a szerencsétlenek!
A sofőrt meg kapcsolják le minél előbb, és tegyék a migránsok közé! Még Görögországban!


https://balrad.wordpress.com/2015/08/27/kecskemeten-valtottak-ki-a-halottakkal-te li-hutokocsi-rendszamat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Magyar Justitia Bizottság felháborodott Balog Zoltán nyila
  2015-08-27 21:21:00, csütörtök
 
  A Magyar Justitia Bizottság felháborodott Balog Zoltán nyilatkozatán
2015/08/26 Nifadmin

Tisztelt Honfitársak! (Miniszterelnök Úr!)

Megdöbbenéssel hallgathatjuk Balog Zoltán nyilatkozatát, az INDEX-en!

ÍME: A videó a képre kattintva megtekinthető

http://embed.indavideo.hu/player/video/d6e1416961?t=popout&start=67.39&au tostart=1&hq=true


Balog Zoltán


Hogyan képzeli, hogy a független országunkra rátörő népségre egy fillért is áldozzunk a továbbiakban? Akikhez gyakorlatilag semmi közünk! Ez a realitás! (Akár tetszik ez valakiknek, akár nem!)

Amikor a magyar nép fiai, lányai, kisgyerekei, öregjei, évtizedek óta egyre nehezebben élnek, akkor majd vadidegenekre fogunk pénzt -milliárdokat- költeni? Az egyre több nyomorgó terhére???

Hol marad a lakosság iránti jogos önvédelem megalapozása és a szolidaritás? Ennek az embernek, meg a hozzá hasonlóknak tényleg elment a józan esze?! Üzenjük neki barátilag, ha ezt folytatják, élen a személyével, rossz vége lesz meggondolatlan kijelentéseinek! A nép türelmének is van határa!

Őseink nem azért áldozták életüket, évszázadok vérzivatarain át, hogy mások (élen az USA-val) bűnös terhét, a mi nyakunkba varrva viseljük!

Birka módján!

Még, hogy vadidegen gyerekeket beiskolázni akarnak? Miből, kinek a terhére? S milyen alapon? Kinek a felhatalmazásából? Szoktak ezek az emberek a nép eszével gondolkodni?

Megáll a józan ész!

Ezek a migránsok egyébként nem is nálunk akarnak élni, hanem a minálunk gazdagabb országokban! Miért kell a nyakunkra erőltetni őket? (Észveszejtő felelőtlenség)

Megjátszani a nagy humánust, a saját fajtánk meg dögöljön meg!!!

Már Szegeden különvonatokra kell rakni mindet s kiutaztatni őket nyugatra, ahová vágynak! Nem a mi államkasszánk és amúgy is lerobbant szociális szolgáltatásunk terhére kell velük foglalkozni! Ugyanis NINCS miből? Ezt épp Balog miniszter úr nem tudja? Hát micsoda kuplerájt csináltak az országból, törvénytelenül ránk törve.(?!) S mindezt hónapok óta, tétlenül tűri az ország vezetés!

Felháborító!

Nem elfelejtendő, hogy a kormánytagok és képviselők esküt tettek a HAZA védelmére! Ha ezt megszegik, automatikusan, hazaárulóvá válik mind! Cáfolhatatlanul! Erre próbáljanak már kicsit koncentrálni, az összes meghunyászkodó, tehetetlenkedő, tüneti kezelésekkel bajlódó, beosztott fantaszta!

Vegyék már tudomásul ők is, meg mindenki más, Hazánk nem szemétlerakó hely és gátlástalan betolakodók lerakóhelye! Ezt jegyezzék meg egy életre, a T. Ház lakói is és tisztségviselői egyaránt, élen a kormánnyal!

Az EU elavult szabályzói, amelyek nem e világra lettek megalkotva anno, semmisnek tekintendők! A szükség törvényt bont, s ha ezt megtehetik a betolakodók ellenünkre, akkor mi is joggal tehetjük meg, velük szemben!

A HAZA VÉDELME IRÁNTI CSELEKVÉS MINDENT FELÜLÍR! Ezt senki nem róhatja föl minekünk!

Azonnal SZÜKSÉGÁLLAPOTOT KELL KIHIRDETNI!

A hadsereg és önkéntesek bevetésével a határon folyamatos vízágyúkkal és könnygáz bombákkal kell visszatartani az engedély nélkül behatolókat! Hangosbemondókon folyamatosan felszólítva a tömeget, hogy akinek van papírja, föl tudja mutatni, azt átviszik a hivatalos határőr állomásra. S ha mindent rendben találnak, beléphet az ország területére. Akinek ilyen nincs, forduljon vissza békével! Különben vízágyú és könnygáz felhő fogadja!

Ez a kérésünk az illetékesek felé, nem más, mint a ,,A NÉP HANGJA"! A lakosság 90%-a ugyanis ezt kívánja a szíve mélyén, amiket vázolok! Hagyjanak föl a megfelelési kényszer hozzáállással, a szemforgató, kettős mércés művi politizálással!!! Amit már nagyon unnak a választópolgárok!!!

Ha nem fogadják meg javaslatainkat, nagyon drágán fognak fizetni érte. Ez nem riogatás, időben megtett baráti figyelmeztetés!

Legyenek államférfiak, ne csak jellemtelen bábuk!

Nőjenek föl a feladathoz, minden felelős tisztségviselőre vonatkoztatva!

Jó munkát, sok sikert, mihamarabb, a HAZA tényleges szolgálatára, védelmére!

/Péteri Attila Árpád/
MJB elnökségi tag

Magyar Justitia Bizottság

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/08/26/a-magyar-justitia-bizottsag-felh aborodott-balog-zoltan-nyilatkozatan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár megint megráncigálta Tarlós bajszát
  2015-08-27 21:18:17, csütörtök
 
  Lázár megint megráncigálta Tarlós bajszát

2015. augusztus 27., csütörtök, 20:40

Szerző: hvg.hu

Szinte ugyanannyiba kerül a 3-as metrókocsik felújítása, mintha újat vettünk volna. Ráadásul még légkondi sem lesz rajtuk, és tűz esetén átjárhatók sem lesznek. Lázár János szerint a felelősség a fővárost terheli. A főváros viszont korábban új szerelvények vásárlását javasolta a kormánynak.

Úgy tűnik, ahogy vége lesz a nyárnak és az uborkaszezonnak, úgy kezdődik újra a Lázár-Tarlós-csörte a fővárosi közlekedés körül. A hvg.hu a 3-as metrókocsik felújításáról kérdezte Lázár Jánost: a szerződés aláírása után ugyanis kiderült, hogy egyáltalán nem olcsóbb a felújítás, min az új kocsik beszerzése, illetve a felújított szerelvények elég "fapadosak" lesznek.

Lázár János erre úgy reagált, hogy a kormány tulajdonképpen csak a költségekre vállalta a garanciát, a főváros döntött arról, hogy mi legyen a 3-as metrókocsik sorsa. "A felelősség a fővárost terheli" - mondta.

A teljes választ itt nézheti meg:

A kormány és a főváros nem először dobálja egymás között a labdát ebben az ügyben, ám úgy tűnik, Lázár János elfelejti, hogy eredetileg mit javasolt a Fővárosi Önkormányzat. Egy birtokunkban került 2014 januári levél szerint Tarlós István több minisztériumnak (NGM, NFM, Miniszterelnökség) is leírta a 3-as metró állapotát. Ebben többek között szerepel, hogy a főpolgármester szerint a 25 és 38 éves kocsik felújítása ugyan életképes és műszakilag megvalósítható alternatíva lehet. "Azonban műszakilag és a hosszú távú gazdaságosság szempontjából új járművek beszerzése javasolt, Budapest főpolgármestereként is ezt támogatom." A levélben az is áll, amennyiben a kormány az ehhez szükséges uniós forrsáokat nem tudja biztosítani, úgy a meglévő járműpark felújítása nélkülözhetetlen.

A kormány végül egy augusztus 19-i kormányhatározatban a felújítást támogatta a fővárosi tervek közül.

http://hvg.hu/itthon/20150827_lazar_3as_metro
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sáskahad!
  2015-08-27 21:17:23, csütörtök
 
  Sáskahad!

Ellepik az országot, felzabálnak, lelaknak mindent, és bűzlő szeméthegyekett hagynak maguk után. Jönnek, jönnek, mint eldugult mosogatóból a szennyvíz, mint kanálisból a bűzlő mocsok. Ott lesznek mindenütt, a parkokban, az utcákon, a buszokon, ott lesznek a bevásárlóközpontokban és a piactereken, de ott lesznek erdőn mezőn, mindenütt, és nem lesz egy szabad perced sem, hogy ne találkozz velük valahol. Ott lesznek, és követelnek: jogokat, kosztot, kvártélyt, követelni fogják a házadat, a földedet, aztán követelni fogják a Hazádat is! És amikor már elég sokan lesznek, belakják e földet, és kitúrnak mindenkit innen, mint kakukk a fészekből. Sáskahad. De lehet, hogy inkább döglegyek, keselyűk, kik a felfalni jöttek a döglött Európa rothadó, bűzös testét.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pluszjogokat adna a kormány a befogadott menekülteknek
  2015-08-27 21:12:57, csütörtök
 
  Pluszjogokat adna a kormány a befogadott menekülteknek

2015. augusztus 27., csütörtök, 10:59 Utolsó frissítés: 8 órája

Szerző: hvg.hu

Megjelentek a kormány honlapján a menekültügyi módosítások, amelyek között van néhány meglepő is: a jövőben nemcsak a menekült-, hanem az oltalmazott státuszúak is részesülhetnek családtámogatásban. A módosítások között szerepel az is, hogy a magyar állam meghálálná a segítséget az embercsempészek leleplezésében segítő menedékkérőknek. A befogadottaknak kötelező jelleggel el kell fogadniuk a felajánlott közmunkát - ez is a tervezett változások közé tartozik.

Az oltalmazott státuszt megszerző menedékkérők is belföldi jogállásúak lehetnek, és akár családtámogatásban is részesülhetnek - derül ki azokból a menekültügyi módosítástervezetekből, amelyeket a kormány honlapján hoztak nyilvánosságra.

A Magyar Nemzet csütörtöki számában arról ír, hogy a tervezett változások alapján a befogadott bevándorlóknak pluszjogokat szán a kormány. Például a társadalombiztosítási törvény módosításával azok a menedékkérők, akik menekültstátuszt nem, de oltalmazott státuszt kaptak, a jövőben belföldi jogállásúnak minősülnének.

Kiterjedne rájuk a családtámogatási törvény hatálya is, tehát az oltalmazottak is kaphatnának családtámogatást.

Ha a menekült vagy oltalmazott nincs biztosítva, a tervezet szerint a jelenleg kb. havi 7000 forintos egészségügyi szolgáltatási járulékot kell kifizetnie - legalábbis ha úgynevezett integrációs szerződést kötött a menekültügyi hatósággal. A kiskorú bevándorlók egészségügyi ellátása továbbra is ingyenes lenne.

Fotó: MTI / Ujvári Sándor

Az integrációs szerződés, amelyet a hatóság a nemzetközi védelemben részesített személlyel köt, a módosítás szerint a jövőben közokiratnak minősülne. Tehát aki hamis adatot adna meg ebben, bűncselekményt követne el.

Azok a menedékkérők, akik segítik a hatóságokat az embercsempészek leleplezésében, humanitárius célú tartózkodási engedélyt, ellátást és támogatást kaphatnának cserébe.

Köteleznék a befogadottakat a munkára is: jelentkezniük kellene a tervezet szerint az állami foglalkoztatási szervnél, és kötelesek lennének elfogadni a felajánlott közfoglalkoztatást.

Új jogi kategóriát is bevezetne a módosító csomag: a "különleges eljárási igényekkel rendelkező személyek" azok körül kerülnének ki, akik egyéni körülményeik - szexuális irányultságuk, fogyatékosságuk, súlyos betegségük, mentális zavaruk, az általuk elszenvedett erőszak következményei - miatt csak korlátozott mértékben tudják a nekik biztosított jogokat élvezni.


http://hvg.hu/itthon/20150827_Pluszjogokat_adna_a_kormany_a_menedekkero
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
VALAKI,VALAKIK nAGYOT SZAKÍTOTTAK........
  2015-08-27 13:54:16, csütörtök
 
  VALAKI,VALAKIK NAGYOT SZAKÍTOTTAK........

Megnéztem,hogy egy üzletben mennyibe kerül az a Drótkerítés ami több
mint 22 milliárdba kerül az adófizetőknek!

Horganyzott kerítésoszlop,ugyan olyan mint amit a határon használnak!
4 m-es 5334 ft db Ezt 4 méterenként rakják le! Tehát akkor 175 km-be
43750 oszlopot raknak! Ennek az ára 233.362.500 ft,azaz
(Kettőszázharninchárommillióháromszázhatvankétezerötszáz)

Horgonyzott kerítés fonat ugyanolyan mint amit a határnál használnak!
4 m magas 1400 ft fm! tehát 175 ezer m x 1400= 245.000.000 azaz,
(Kettőszáznegyvenötmillió)

Betonacél amit ideiglenes kerítés oszlophoz használta 6 m 5 ezer ft,
de ezt 2 oszlophoz használták,vagyis ketté lett vágva!
akkor 2500 ft egy beton vas amit leraktak 4 méterenként!
A 175 km-be 43750-et raknak! szorozva 2500 ft=109.375.000 ft azaz,
(Egyszázkilencmillióháromszázhetvenötezer!)

Nátó pengés drót Átmérő: 45cm, kihúzható: 8 - 10m 7600 ft tekercs!

Tehát egy méter 760 ft ez 3 sor az annyi mint 2280 ft-ba kerül 1 m
teljes magasságában 175 km kerül 399.000.000 ft azaz
(Háromszázkilenvenkilencmillió!)

A kerítés nyomvonalának előkészítése kerüljön 200 millióba!
A földhasználat kárpótlása kerüljön 200 millióba!
A gépek bélése kerüljön az is 50 millióba!
A munkások elszállásolása kerüljön 50 millióba!
Munkabért nem számolok mert közmunkások!

........233.362.500
........245.000.000
........109.375.000
........399.000.000
........200.000.000
........200.000.000
...... .....50.000.000
...... .....50.000.000
____________
1.486.732.500 (Egymilliárdnégyszáznyolcvanhatmillióhétszázharminckétezerötszáz)

De,mivel ezeket a megrendeléseket a valamelyik jóbarát vagy rokon
szerezte be,nekik számoljunk háromszoros áron,mindent beleértve!
Akkor is 4,5 milliárd! De,még ezt az összeget is duplázzuk meg!
Akkor is 9 milliárd! AKKOR MIÉRT KERÜL 22 MILLIÁRDBA ????

(L.J)

Lengyel József bejegyzése https://www.facebook.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 446 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.