Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
A cseh elnök a hadsereget is bevetné a menekültek ellen
  2015-08-04 23:42:24, kedd
 
  Milos Zeman pedig baloldali. Úgy látszik a szegény magyaroknak baloldalból is csak a selejt jutott.

************************



A cseh elnök a hadsereget is bevetné a menekültek ellen


Három mondatban foglalta össze véleményét a menekültügyről a cseh elnök, akit a Blesk TV internetes portál szólaltatott meg. Arról faggatták, hogy miként kommentálja a bevándorlók egy csoportjának lázadását, az egyik kelet-csehországi táborban, akik azonnal szabadon bocsátásukat követelték. Továbbá azt is, hogy Németországba távozhassanak.

,,Senki sem hívta magukat hozzánk. Ha már itt vannak, akkor tartsák tiszteletben szokásainkat és törvényeinket, miként mi is így tennénk, ha az önök országába mennénk. Ha meg nem tetszenek az itteni körülmények, akkor menjenek vissza, ahonnan jöttek" - hangzott Milos Zeman válasza.

Az államfő még hozzátette, hogy egyesek ezeket a mondatokat az ,,alantas ösztönök hergelésének" minősíthetik, pedig mindössze ugyanolyan álláspont, mint az, hogy a magyarok kerítést építenek a szerb határon. Erre készül David Cameron brit kormányfő is, s ugyanezt tették az amerikaiak is a mexikói határon, mintegy kétezer kilométernyi területen, holott azok sokkal könnyebben lennének képesek asszimilálódni az Egyesült Államokban, mint az ázsiaiak és afrikaiak nálunk - szögezte le Zeman.

A cseh elnök aggasztónak nevezte a növekvő menekültáradatot, ezért már tárgyalt Josef Becvár vezérkari főnökkel arról, hogy szükség esetén legalább 1500 katonával erősítenék meg az ország határainak őrzését, főleg Szlovákia és Ausztria felől. Ugyanakkor leszögezte, hogy ezek az intézkedések legfeljebb tüneti kezelések lehetnek. Szerinte javulást az EU külső határainak a jelenleginél hatékonyabb őrzése jelenthetne, miként az ENSZ kéksisakos alakulatainak bevetése is, amelyek felszámolnák a terroristák kiképző táborait, valamint az embercsempész hálózatokat.


http://nol.hu/kulfold/csehorszag-a-hadsereg-beveteset-is-fontolgatja-1555097
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bős nemet mondott a behatolóknak szánt táborra - a szavazók
  2015-08-04 23:26:19, kedd
 
  2015. augusztus 2., vasárnap

Bős nemet mondott a behatolóknak szánt táborra - a szavazók 96%-a hallgatott a józan eszére


Elutasították a felvidéki Bős község lakói a helyi migrációs tábor újranyitását azon a népszavazáson, amelyet a kérdésről vasárnap tartottak a településen.

A népszavazáson a település megközelítőleg 4300 szavazásra jogosult polgárának 58,43 százaléka vett részt, így a referendum érvényes volt - jelentette be a szavazatok összeszámolását követően a népszavazási bizottság elnöke. A reggel héttől este hétig tartó voksoláson a résztvevők 96 százaléka igennel, 4 százaléka pedig nemmel válaszolt a referendum egyetlen kérdésére, amely így hangzott: "Ellenzi Ön egy ideiglenes menekülttábor létesítését Bősön, a Szlovák Műszaki Egyetem Épületében?"
A népszavazás a műállam szerint hatályos törvények szerint nem számít ügydöntőnek, vagyis annak eredménye semmire sem kötelezi a menekülttábor újranyitásáról döntést hozó belügyminisztériumot, amely erre korábban közleményben is felhívta a figyelmet.
A többségében magyarok lakta, csallóközi Bősön, amely alig húsz kilométerre van a határ túloldalán, Vámosszabadiban működő tábortól, azt követően írták ki a népszavazást, hogy a helyiek és a többi környékbeli település lakói körében komoly tiltakozáshullámot váltott ki annak a híre, hogy a szlovák belügyi tárca újra kívánja nyitni a településen 2009-ig működő és akkor bezárt tábort.
A tót belügyi tárca Bősre ideiglenesen 500 - korábban az ausztriai traiskircheni táborban elhelyezett - migránst készül áttelepíteni.
A migránsok ideiglenes felvidéki elhelyezéséről július 21-én Bécsben írt alá megállapodást a tót és az osztrák belügyminiszter. A megállapodás és a migrációs tábor várható újranyitása ellenérzéseket váltott ki a helyiekben, akik leginkább saját biztonságuk miatt aggódnak, illetve azért is, mert úgy vélik, a turisták szemében csökkenhet az idegenforgalmi bevételekre is számító település attraktivitása.
A népszavazás eredménye a helyi közhangulat alapján "borítékolható" volt, kérdésesnek inkább a választói részvétel aránya számított: a csaknem 60 százalék viszonylag magasnak számít, tekintve, hogy a településen a mostanit megelőzően egy alkalommal már rendeztek népszavazást a kilencvenes években, akkor a község várossá nyilvánításáról dönthettek volna a helyiek, ám a referendumon csak a voksolásra jogosultak 47 százaléka vett részt, így az nem volt érvényes.
Fenes Iván, Bős polgármestere az eredmények ismertetése után az MTI-nek jónak minősítette a voksolás részvételi arányát. Hozzátette: az eredmény feljogosítja arra, hogy a jövő hét folyamán levélben forduljon a belügyminisztériumhoz és a bevándorlási Hivatalhoz, s kérje az illetékesektől, hogy vegyék figyelembe a referendum eredményét.
A bősi táborba már augusztusban megérkezne a migránsok első, 250 fős csoportja, a fennmaradó 250 migránst pedig szeptemberben helyeznék át - közölte az MTI-vel a "szlovák" belügyminisztérium sajtóosztálya pénteken.


http://fajvedelem.blogspot.hu/2015/08/bos-nemet-mondott-behatoloknak-szant.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Andy Vajna Magyarország legkártékonyabb gazdasági vándorlój
  2015-08-04 23:16:15, kedd
 
 
Andy Vajna Magyarország legkártékonyabb gazdasági vándorlója

Semjén Zsolt, a brókerkormány miniszterelnök-helyettese két hónappal ezelőtt azt mondta, ,,Andrew G. Vajna kormánybiztos nemzetbiztonsági átvilágítása folyamatban van". Az MSZP szeretné tudni, hogy áll a vizsgálat. Ugyanakkor az MSZP szerint elengedhetetlen, hogy induljon vagyonosodási vizsgálat is Andy Vajna ellen, mert ha igazak a sajtóban megjelent hírek, az amerikai üzletember hazánk legkártékonyabb gazdasági vándorlója, aki mindig oda megy lakni, ahol több pénzt lehet zsebre rakni.

A vizsgálat azért indokolt, mert a fideszes filmügyi biztos immár négy éve tölt be kormányzati tisztséget, és erős a gyanú, hogy a Fidesz 2010-es hatalomra kerülése óta hazánkban is milliárdokat kaszáló Vajna offshore-paradicsomokba menekíti a pofátlan állami pénzlenyúlással szerzett vagyonát.

Az MSZP szerint nem dollármilliárdos filmipari mágnások és Gucci-táskával közlekedő miniszterelnöki tanácsadók zsebébe, hanem például a romokban heverő egészségügyi és szociális ellátórendszerbe kellene közpénzeket pumpálnia a kormánynak, ezért Andy Vajna mesefilmbe illő gyarapodása mellett Garancsi István, Rogán Antal, Mészáros Lőrinc, Habony Árpád és a többi fideszes mesés meggazdagodást is alaposan ki kell vizsgálni.

Bangóné Borbély Ildikó
országgyűlési képviselő


http://mszp.hu/hirek/andy_vajna_magyarorszag_legkartekonyabb_gazdasagi_vandorloja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír
  2015-08-04 23:13:17, kedd
 
  ÁLHÍR

A kormány bejelentette, hogy a 2024-es olimpia rendezési jogának elnyerése semmilyen plusz költséggel nem járna az országnak, hisz kizárólag amúgy is megvalósuló beruházásokat jelentene, így például Csepel lakosságának erőszakba is torkolló követeléseinek engedve amúgy sem várhat már tovább a 120 ezres gyeplabda stadion felépítése.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A MOB elnöke szerint természetes, hogy nem olvasta a budapes
  2015-08-04 22:55:23, kedd
 
  A MOB elnöke szerint természetes, hogy nem olvasta a budapesti olimpia megvalósíthatósági tanulmányát

Propeller ma, 13:05

"Az, hogy 1300 oldalt nem olvastam el, ez természetes. Nem tettem meg" - nyilatkozta Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a budapesti olimpia megvalósíthatósági tanulmányáról a Hír TV-nek. Pedig pont, hogy a MOB rendelte meg a dokumentum elkészítését.

Borkai arról is beszélt, hogy örömteli, hogy az emberek megismerhették a teljes, 1300-1400 oldalas tanulmányt, "ez örömteli és jó dolog". Holott ez még nem történhetett meg, hiszen azt a budapesti olimpia támogatásáról szavazó országgyűlési képviselők sem ismerték teljesen, csak az összefoglalót olvashatták.

Később már a MOB-elnök is azt mondta:

Éppen illetékesekkel beszéltem, és mondtam egy héttel ezelőtt, hogy én nem látok abban rizikót, sőt, azt gondolom, hogy a tisztaság megköveteli azt, hogy igenis tudomására kell jutnia minden magyar embernek, és hozzáférhetővé kell tenni ezt a több mint 1000 oldalas anyagot.

Ha Ön is megnézné a furcsákat beszélő Borkait, itt teheti meg.

http://propeller.hu/itthon/3138023-mob-elnoke-szerint-termeszetes-hogy-nem?utm_so urce=mm-2015-08-04&utm_medium=email&utm_campaign=A%20MOB%20eln%C3%B6ke%20 szerint%20term%C3%A9szetes%2C%20hogy%20nem%20olvasta%20a%20budapesti%20olimpia%20 megval%C3%B3s%C3%ADthat%C3%B3s%C3%A1gi%20...

*************

Egyetlen ember van Magyarországon aki nem olvasta és érintett. A MOB elnöke. Ő már tudja, hogy olimpia nem lesz. A pénzt meg lenyúlják vele együtt. Érthető. Minek olvassa el ?
Ez a FIDESZ tempó, amit már Paks 2 ügyében is nyilvánvalóan megismerhettünk, csak akkor még nem volt képük bevallani, hogy kizárólag a Szeretett Vezető pillanatnyi döntését szentesítették szavazatukkal. (Persze volt már korábban is ilyen - Grippen ügyben!)
A helyzet csak fokozódik, ha veszi a bátorságot a MOB elnöke, s bele mondja a kamerába, hogy olyan témában kampányolt mintegy 10 mrd. előkészítési pénz bukásáért, amiről legfeljebb sejtése lehet, de valójában az sem, hiszen a Főnök már eldöntötte, hogy MI ki fogjuk fizetni az újabb játszóterét.
Mint tudjuk: Magyarország jobban teljesít! a valóban érdekes ügyekről való figyelem-elterelésben, hisze már alig esik szó arról, ki volt a többi öt, avagy hová tűntek a bróker-százmilliárdok - amikből pl. az egészségügyet, az oktatást, a szarrá ment utakat, a borzalmasan zötyögő MÁV-ot, a gyermek-étkeztetést stb. csodásan meg lehetett volna oldani. Persze abból - valószínű - az új elvtársak kevesebbet tudtak volna a saját zsebükbe irányítani. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Tűrjetek csak, ha már ezt választottátok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fegyverkeznek a déli határvidéken
  2015-08-04 22:33:32, kedd
 
  2015. 08. 4. 21:16

Fegyverkeznek a déli határvidéken

Megugrott a szegedi vadász- és fegyverboltok forgalma -adja hírül a Napi Gazdaság.

A gáz- és riasztófegyverek iránti megnövekedett keresletről egy szegedi vadászbolt vezetője számolt be a lapnak. Nem ez az első fegyvervásárlási hullám. A boltos emlékeztetett: ha olyan, az emberek szubjektív biztonságérzetét érintő esemény történt, mint például a sorozatgyilkos garázdálkodása a tanyavilágban, vagy Marian Cozma meggyilkolása, az emberek néhány hétig nagyobb számban vásároltak önvédelmi eszközöket.

A kereskedő elmondta: elsősorban a 20-25 ezer forintos gáz-riasztó pisztolyokat keresik a vevők, ezeket bejelentés után, külön vizsga nélkül közterületen, rejtve maguknál hordhatják. A kifejezetten otthonvédelmi, csak a saját ingatlan területén tartható és használható gumilövedékes, nagyobb tűzerejű fegyverek kevésbé fogynak. Igaz, ezek jóval többe - 50-100 ezer forintba is kerülnek.

A déli határszélen élők biztonságérzetét tovább rontja, hogy Délvidékről egyre riasztóbb hírek érkeznek. A menekültek házakhoz mennek be, a határ közelében egy asszonyra rátámadtak, beköltöztek tanyákra, ahonnan csak rendőri erővel lehetett kitessékelni őket,, és Királyhalma temetőjének halottasházát is feltörték. A délvidéki magyar nyelvű sajtóban megjelent hírek szerint az ottani gazdák is fegyverkeznek, féltik családjukat, javaikat.


http://alfahir.hu/fegyverkeznek_a_deli_hatarvideken
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németországban a szerb menedékkérők többsége cigány
  2015-08-04 22:30:55, kedd
 
  2015. 07. 30. 13:12
MTI
cigányság

Németországban a szerb menedékkérők többsége cigány

Németországban a kormány adatai szerint a szerb állampolgárságú menedékkérők 91 százaléka cigány volt az idei első negyedévben.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lap online kiadásában ismertetett kormányzati kimutatás szerint a nyugat-balkáni térségből az első negyedévben érkezett 42 ezer menedékkérő 34 százaléka volt cigány. Arányuk a legnagyobb a szerb állampolgárok között volt. Szerbia után Macedónia következik 72 százalékos aránnyal, majd Bosznia-Hercegovina 60 százalékkal, Montenegró 42 százalékkal, és Koszovó és Albánia 9-9 százalékkal.
A cigányok nem politikai okból távoznak Szerbiából

Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök a napokban egy német lapinterjúban azt mondta, hogy a Németországban menedékjogot kérő szerb állampolgárok nem politikai okokból távoznak hazájukból.

,,Ezek nem is menedékkérők. Csak a németek pénzét akarják"

- mondta Vucic a Süddeutsche Zeitung című lapban megjelent interjúban, arra a kérdésre, hogy mi válthatja ki a szerb menedékkérők számának nagymértékű emelkedését Németországban.

A Szerbiát elhagyó emberek többsége cigány, pedig Szerbiában a cigányoknak ,,nincsenek politikai ellenfelei", és a kormány ,,aggódik" az életkörülményeik miatt

- tette hozzá a szerb kormányfő.

Arra a kérdésre, hogy miért nehezebb a cigányok sorsa, mint másoké, azt mondta, hogy ez ,,történelmi okokból" alakult így, és a cigányok ,,hagyományosan szegények". A cigány közösség nehéz helyzetének ,,nincsen semmi más oka", hiszen ,,nem vagyunk mi rasszisták és nacionalisták, és minden polgárunknak ugyanolyan esélyeket biztosítunk" - mondta Aleksandar Vucic.
Németországban a cigányok megtalálhatják a számításukat?

A Német Szintik és Romák Központi Tanácsa kutatóintézetének vezetője a kormányzati adatokkal kapcsolatban óvott az általánosítástól. ,,A romák nem alkotnak homogén csoportot, és minden leegyszerűsítő általánosítás tévedésekhez vezet" - mondta Herbert Heuß a FAZ-nak, rámutatva, hogy a Nyugat-Balkánról éppen a ,,jól képzett emberek" vándorolnak ki, mert kilátástalannak ítélik a helyzetüket, a német munkaerőpiacon pedig a cigányok is ,,megtalálhatják a számításukat", a magasabb képesítést igénylő állásokban, vagy a vendéglátásban és a beteg-, és idősápolás területén egyaránt.

A Németországban elhelyezkedő cigányok ,,többsége annyira jól beilleszkedik, hogy környezetük nem is cigányként tartja számon őket"

- véli Herbert Heuß.
A németek gyorsítanák a menedékkérők kérelmének az elbírálását

Németországban a Nyugat-Balkánról érkező menedékkérők ügye kiemelten fontos, mert a térség országainak állampolgárai alkotják a menedékkérők legnagyobb csoportját, nagyjából 40 százalékát, és körükben az elfogadott kérelmek aránya a 0,5 százalékot sem éri el, mert a menekültügyi hatóság a menekültek jogi helyzetét szabályozó genfi egyezmény alapján a rossz gazdasági helyzetet nem tekinti a menekült státusz megadását lehetővé tévő körülménynek.

Így a menekültválság kezeléséről zajló politikai diskurzus egyik fő témája, hogy miként lehet csökkenteni a nyugat-balkáni menedékkérők arányát. A legtöbben a menekültügyi eljárás felgyorsítását sürgetik. Ezt a lakosság többsége is támogatja. A Bild című lapban csütörtökön ismertetett felmérés szerint a németek 62 százaléka szeretné, hogy a nem háborús övezetből érkező menedékkérők esetében gyorsítsák fel a kérelmek elbírálását.

Ugyanakkor a kormány igyekszik tenni mindazon menedékkérők, és úgynevezettet befogadott státusban lévők minél gyorsabb beilleszkedéséért, akiknek van esélyük arra, hogy hosszabb távon Németországban maradjanak. A kabinet lazított egyebek mellett a munkavállalás feltételein is, így már csak a németországi tartózkodás első három hónapjában tilos munkát vállalni, és csak az első 15 hónapban érvényes az a szabály, hogy menedékkérő vagy befogadott kizárólag akkor kaphat meg egy munkát, ha nincs német vagy uniós állampolgár jelentkező, vagy harmadik országból származó jelentkező, aki ugyanolyan feltételekkel vállalhat állást, mint az uniós állampolgárok. Szerdai ülésén pedig a kormány arról határozott, hogy tovább szélesítik azoknak a gyakorlati szakmai képzési formáknak a körét, amelyekben menedékkérők vagy befogadottak a munkaügyi hivatal külön engedélye nélkül részt vehetnek.



http://alfahir.hu/nemetorszagban_a_szerb_menedekkerok_tobbsege_cigany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Négy kínzó kérdés qrmányunkhoz “ukránnyugdíj-ügyben
  2015-08-04 18:45:43, kedd
 
 
Gondolkodik a döbrögista horda! Ez nem jó jel.


Négy kínzó kérdés qrmányunkhoz “ukránnyugdíj-ügyben"


Posted on 2015/08/04 Szerző: Admin

Bármely orosz és ukrán állampolgár jogosult Magyarországon nyugellátásra, amennyiben bejelentett magyar lakcímmel rendelkezik és lemond az orosz, vagy ukrán nyugdíjáról.
“A jelenleg is hatályos, az 1963. évi 16. számú törvényerejű rendelettel kihirdetett magyar-szovjet szociálpolitikai egyezmény rendelkezéseit kell alkalmazni Magyarország, Oroszország és Ukrajna vonatkozásában is a nyugellátás megállapításakor.
Az egyezmény értelmében a nyugellátást annak az országnak az illetékes szerve állapítja meg és folyósítja a nála érvényes jogszabályok szerint a mindkét ország területén szerzett szolgálati idők összeszámításával, amelynek területén a nyugdíjigénylőnek a kérelem benyújtása időpontjában állandó lakóhelye van és ahová végleges szándékkal letelepedett.
Azoknak az állampolgároknak a részére, akik az egyik ország területéről a másik ország területére költöztek, azonban az átköltözés után nem dolgoztak tovább, a nyugellátás összegét a nyugdíjigénylő által leghosszabb ideig betöltött, szolgálati időként figyelembevételre kerülő munkakörben, ennek hiányában ahhoz hasonló munkakörben a nyugellátás megállapításának időpontjában elért országos átlagkereset alapján kell meghatározni." (Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság)
Fordítom magyarról magyarra: bármely orosz és ukrán állampolgár jogosult Magyarországon nyugellátásra, amennyiben bejelentett magyar lakcímmel rendelkezik és lemond az orosz, vagy ukrán nyugdíjáról. A nyugdíj összegét az Oroszországban, vagy Ukrajnában elért szolgálati idő és a Magyarországon a nyugdíjkérelmező munkakörének megfelelő átlagkereset alapján állapítja meg a magyar nyugdíjbiztosító és ennek alapján folyósítja a nyugdíjat. Tehát aki 40-45-50 éven át Oroszországban, Ukrajnában élt és dolgozott, ott fizette a járadékokat, ott adózott, az egyszerűen lemond az adott ország javára a neki járó nyugdíjról, bejelentkezik Magyarországra és a magyar adófizetők befizetéseiből köszöni szépen, jól él. Ukrajnából igen sokan élnek ezzel a lehetőséggel, hiszen az itteni nyugdíj többszöröse az ukrán nyugdíjaknak, viszont Ukrajnában a megélhetés nagyságrendekkel olcsóbb, mint nálunk. Elméletileg persze itt kellene élnie az illetőnek, de nem itt él, nem itt költi el a pénzét, hanem a szülőhazájában. A hatóságoknak kötelessége lenne ellenőrizni az ittlakás tényét, de erre ritkán kerül sor.
Magyarországi lakcímmel rendelkező ukrán állampolgárnak jár a rokkantellátás, ingyenes egészségügyi ellátás, gyógyszertámogatás. Miközben a magyar államkasszába egy fillért sem fizetett be az illető.
Ezzel szemben annak a magyar állampolgárnak, aki ténylegesen itt él, itt dolgozott, adózott 10-20-30 éven keresztül, de akár betegsége, rokkantsága okán (ami nem éri el azt a mértéket, hogy rokkantellátást kapjon, de túlságosan beteg/sérült hozzá, hogy munkát tudjon találni/végezni) kiesik a biztosítási rendszerből, mert nincs miből fizetnie a havi TB-t, nem jár sem egészségügyi ellátás, sem gyógyszertámogatás. Ahogy a későbbiekben nyugdíj sem fog járni, hiszen nem tudja megszerezni a jogosultságot.
Kérdés: miért van még mindig érvényben ez az 1962-ben aláírt, 1963-ban kihirdetett rendelet? Miért kell a magyar adókból eltartani olyan külföldieket, akik másik országban fizették a járulékokat? Miközben Magyarországon egyre nő a szegénység, a nyugdíjasok jókora hányada létminimum alatt él, a jövendő nyugdíjasok nyugdíja egyre bizonytalanabb, nyugdíjkorhatárt még el nem ért rokkantak járadékát csökkenti, vagy vonja meg az állam, akkor miért nem bontottuk még fel ezt a hülye megállapodást a már nem is létező Szovjetúnióval?
Hány ukrajnai nyugdíjasnak fizet a magyar állam ellátást? Évente hány új átjelentkezővel kell számolni?
Nemzetiségekre vonatkozó statisztika utoljára a 2011-es népszámlálási adatokban található. Itt nem egészen 8 ezer ukrán szerepel, de a népszámláláskor önkéntes nyilatkozat alapján vették fel ezt az adatot. Ha én ukránnak vallom magam, akkor az kerül a statisztikába, ha egy ukrán magyarnak vallja magát, akkor az. Tehát nem a valós adatokat tükrözi.
“Az egyezmény újrafogalmazásával legutóbb a Bajnai-kormány próbálkozott, s 2009-ben hosszas tárgyalások után megszületett az új tervezet. Bár a megállapodás kizárólag a pénzbeli ellátásokról szólt, de mivel az átfogalmazott szerződés életbe léptetése egyben a régi hatályon kívül helyezését is jelentette, az egészségügyi szolgáltatások igénybevételét és elszámolását szintén új alapokra helyezte - volna. A megegyezés azonban - máig nem tudni miért - kútba esett." (Horváth Judit/MedicalOnline)
Ez a tervezet miért nem realizálódott?
Mennyibe kerül havi/éves szinten az ukrán megélhetési-áttalapültek ellátása a magyar adófizetőknek?
Miért értékesebb az az ember, aki soha egy fillért a magyar kasszába nem fizetett be, mint az, aki igen?
Mit és mikor óhajt tenni a kormány ennek a tarthatatlan helyzetnek a megszüntetése érdekében?
Várom a választ.

https://balrad.wordpress.com/2015/08/04/negy-kinzo-kerdes-qrmanyunkhoz-ukrannyugd ij-ugyben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolkodik a döbrögista horda! Ez nem jó jel.
  2015-08-04 18:43:14, kedd
 
  Gondolkodik a döbrögista horda! Ez nem jó jel.

Posted on 2015/08/04 Szerző: Admin

A Fidesz nem menekülttáborokban gondolkodik, hanem az illegális bevándorlás problémájának megoldásában - mondta Tuzson Bence, a kormánypárti frakció szóvivője, aki szerint ennek ellenére most szükség van ideiglenes befogadóállomások létrehozására, ám ezeket később be kell zárni.
A politikus keddi budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a bevándorlási hullám nő, az illegális határátlépők száma néhány napja átlépte a százezret, a friss adatok szerint az idén - az elmúlt éjfélig - 106 309-en érkeztek törvénytelenül Magyarországra, közülük 105 587-en Szerbia felől. Jelezte, alig több mint egy hónap alatt 40 ezren érkeztek illegálisan az országba, csaknem annyian, mint 2014-ben összesen.

A baranyai Martonfára és a Zala megyei Sormásra tervezett ideiglenes befogadóállomásokkal kapcsolatban Tuzson Bence úgy fogalmazott: nincs az országban olyan hely, ahol ideális lenne ezek kialakítása, ám most szükség van ilyen állomások létrehozására, de csak ideiglenes jelleggel, így amint csökken a bevándorlási hullám, ezeket be is kell zárni. Hozzátette, jelenleg is zajlanak az egyeztetések az érintett polgármesterekkel.
(atv)
Bal-Rad komm: A 220 lelkes mecseki falucskába tervezett tábor helyén a helybéliek összegyülekeztek. Nem akarván ezt a tábort. “Rájuk" érkezett egy csomó készenlétis rendőr. Nos...-azok parancsnoka közölte a MAGYAR KÖZLÖNYT NEM IGAZÁN NYÁLAZÓ MARTONFAIAKKAL ELŐSZÖR HIVATALOSAN, hogy ott bizony lesz menekülttábor. Ha fene fenét eszik!-akkor is! A martonfaiaknak meg kuss van! Merthogy állami földön lesz az a tábor, amit az állam építtet!
-Egyébként pedig “...friss adatok szerint az idén - az elmúlt éjfélig - 106 309-en érkeztek törvénytelenül Magyarországra..." - emmá döfi!-mondhatnánk a csinos számot látva. Persze lesz ez a duplája is! “Na majd addöfi"!
De ami érthetetlen: ha egyszer megépül az a kerítés, akkor mégis miként jöhetnek be illegálisan?


https://balrad.wordpress.com/2015/08/04/gondolkodik-a-dobrogista-horda-ez-nem-jo- jel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ceuta. Ásotthalom. Ceuta.
  2015-08-04 18:38:51, kedd
 
 

“Határzár - Elkezdődött a határzár építése Mórahalom térségében

Szöveg:Mórahalom, 2015. augusztus 3. NATO-drótból épült kerítés az ideiglenes biztonsági határzár mintaszakaszán, a magyar-szerb határon Mórahalom térségében 2015. augusztus 3-án.


MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely"

Ez mi? Ez KERÍTÉS???
Ez kerítés ...

ez biztos 4 méter magas?

1,8-ra saccolom ....

http://41.media.tumblr.com/14e7f51637a8225280707bf9c16a0b1e/tumblr_nsic27BN3x1qbg oyio1_1280.jpg



Ceuta Spanyolország

http://41.media.tumblr.com/f161f530cfee50ea15ca5cb7b0d11f62/tumblr_nsice8YQkZ1qbg oyio3_1280.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 446 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.