Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Fényörző
  2015-09-14 22:24:12, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
Ébredés
  2015-09-14 22:23:19, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
Kardamom
  2015-09-14 22:17:08, hétfő
 
 



A csodatévő kardamom: fogyaszt, megszabadít a vesekőtől, javítja az emésztést

A kardamom a világ legdrágább fűszere, többe kerül, mint a vanília, a sáfrány, vagy éppen a szarvasgomba. Ez elsősorban a különleges és intenzív aromának köszönhető, Indiában a fűszerek királynőjének tartják, hiszen minden finomságot még ízletesebbé varázsol.

A növény kis magvai a legértékesebbek, pontosabban a bennük rejlő illóolajok számítanak nagy kincsnek. A zöld és a fekete kardamom a legismertebb, a zöld változat valamivel finomabb a feketénél. Az arab világban a kardamommal ízesített kávé nagyon különleges ínyencség, mikor megőrölik a babkávét, közéjük pár kardamom szemet is beletesznek. Egyes helyeken a kávés dobozba kardamom magot is szórnak, hogy a kávészemek átvegyék a különleges illatot.

A zöld kardamomt Dél-Ázsiában gyakran gyógyszerként alkalmazzák, hiszen segít megelőzni a fogínygyulladást, megszűnteti az emésztési nehézségeket, de véd az epe-, illetve vesekő kialakulása ellen is. Javítja az étvágyat, a gázok, a puffadás ellen is nagyszerűen hat.

A Berlini és Hamburgi Egyetemeken azon dolgoznak, hogy kimutassák azt, hogy a kardamom segít a fogyásban is. A kardamomból készült fahéjas tea enyhíti a torokfáját és a rekedtséget is megszünteti.

A kardamom antibakteriális, gomba- és vírusellenes hatóanyagokat tartalmaz, de sok antioxidáns anyag is van benne.

Többé nem lesz kellemetlen a lehelete annak, aki pár kardamom magot elrágcsál, ezzel a légzési nehézségek, az asztma és a tüdőbetegségek ellen is sokat tesz. Remekül méregteleníti a szervezetet, napi tíz mag fogyasztása ajánlott, emellett energiával tölt fél és csodás afrodiziákum is. A fekélyes betegségeket is hatásosan lehet vele kezelni, ugyanúgy, mint a húgyúti bajokat.

Készítsünk tinktúrát

120 gramm kardamom magot daráljunk le, ehhez adjunk hozzá 550 ml alkoholt, amelynek erőssége legyen 52 fok. Egy hétig érleljük, időként kicsit rázzuk fel a keveréket. Egy hét múlva szűrjük le, és kisebb, sötét színű üvegekben tároljuk. A kardamom tinktúra nagyon jó az impotenciával küzdő férfiaknak, a frigiditástól szenvedőknek, akik gyakran fáradnak, és akik a lassú emésztésükre panaszkodnak.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító táplálékok  
Te mitől félsz?
  2015-09-14 21:21:02, hétfő
 
 



Ismerd meg a világhírű tanító, Ruediger Dahlke öngyógyító programját!

Ruediger Dahlke orvosként kezdte pályafutását, majd természetgyógyászként és spirituális tanítóként lett világhírű. Legújabb könyvében, a Te mitől félsz? című írásában arra keresi a választ, miként változtathatjuk a félelem negatív erőit pozitívvá az életünkben.

Dahlke szerint alapvetően két energia van: a boldogság, nyitottság, fény energiái és a szűkösségség, szorongás, félelem erői.

A modern boldogságkutatás már régen felismerte, hogy a boldogság megnyilvánulása az úgynevezett "flow", az "áramlás", az élet sodrásának, folytonosságának megélése. Ezzel szemben a félelem a szűkösség érzésével önt el minket, bezár és megrekeszti az élet folyását.

Félelmek és szorongások
Két alapvető félelmünk van, ebből ered az összes többi: az egyik a születés traumájában átélt félelem, a másik a haláltól, elmúlástól való félelem. Az előbbit tudatossággal fel lehet dolgozni, az utóbbit pedig el kell fogadni, meg kell békélni vele. Alapvető lelki alkatunk meghatározza, hogyan nyilvánulnak meg ezek, milyen konkrét formát öltenek.

A víz-eleműek félelmei
A Rák jegyét eredendően a Hold-energia jellemzi, témája az érzés. Alapvető félelme a védtelenség és a gyámoltalanság. A Skorpiót a plutonikus energia jellemzi. Témája az ösztönök feletti uralom elsajátítása. Alapvető félelme az önkontroll elvesztése. A Halakat a neptunuszi energia jellemzi, témája az élet iránti bizalom. Alapvető félelme, hogy nem veszi ki a részét az élet folyásából, hogy elszigetelődik.

A levegő-eleműek félelmei
A Mérleg jegyét a Vénusz energiái jellemzik, témája a párkapcsolat. Alapvető félelme az elválás. A Vízöntőt az uránuszi energia jellemzi, témája a meg- és felszabadulás, a függőségek felszámolása. Félelmének legfőbb tárgya a kötöttség, a felelősség. Az Ikrek jegyét a merkúri energia jellemzi, témája a kapcsolatteremtés. Alapvető félelme a kommunikációhiány, az elszigetelődés, a félreértések, a lehetőségek beszűkülése.

A föld-eleműek félelmei
A Bak jegyét a szaturnuszi energia jellemzi, témája a felelősségvállalás az egész világért. Legfőbb félelme a kudarc. A Bika-típust a vénuszi energia jellemzi, témája a biztonság. Alapvető félelme a bizonytalanság, fél a veszteségektől, a múlandóságtól. A Szűz-típus merkúri energia jellemzi, témája a rend és az ész uralma, félelme a káosz, a zűrzavar.

A tűz-eleműek félelmei
A Kost a marsi energia jellemzi, témája a cselekvés. Alapvető félelme a tétlenség, a határozatlanság, az alulmaradás. Az Oroszlánt a Nap-energia jellemzi, témája az élet teremtő módon történő alakítása. Alapvető félelme a kudarc, a felsülés, a megszégyenülés. A Nyilast a jupiteri energia jellemzi, alapvető témája a hit, az élet értelmének megtalálása. Legfőbb félelme a jelentéktelenség, fél, hogy a küzdelme hiábavaló, hogy talán nincs Isten.

Na de hogyan küzdjünk meg a félelemmel?
Erre Dahlke konkrét stratégiát kínál. A félelmet táplálja, ha menekülünk tőle. Holott a félelem üzenetet hordoz - megmutatja, mivel van éppen dolgunk, feladatunk. Ahelyett, hogy menekülnénk előle, szembe kellene vele nézni, és megérteni az üzenetét. Ha ez sikerül, a félelem magától megszűnik.

Sokan, akik pánikbetegségben, vagy szorongásos panaszokkal küzdenek, a nap 24 órájában a félelemmel táplálkoznak. Dahlke szerint két dologgal küzdhetünk ez ellen.

Az első, hogy adjunk keretet a félelemnek, vegyük át mi az irányítást. Legyen egy szertartásunk erre. Jelöljünk ki minden nap fél órát, amikor a meditáció keretében a legmélyebb félelmeinkre összpontosítunk. Ha napközben ránk tör a szorongás, azzal hessentsük el, hogy ,,most nem, majd a kijelölt időben!" Pár nap alatt elkezd működni a dolog, és annyi hasznunk máris van, hogy nem az egész napunkat rontja el a szorongás...

A kijelölt időben pedig nézzünk szembe vele: képzeljük el a legrosszabbat, ami történhet a szituációval kapcsolatban, és hagyjuk, hogy átjárjon a páni félelem. Azt vesszük majd észre egy idő után, hogy kezdünk immunissá válni a félelem dermesztő erejével szemben.

Ennek a két tanácsnak a megfogadásával ismét a kezünkben tarthatjuk az irányítást - a félelmek csak akkor jelentkeznek, amikor mi engedjük nekik, és erejükből veszítenek a szembenézés által.

Dahlke harmadik tanácsa pedig az ellensúlyozás. Adjunk minél több teret az életünkben az ellentétes pólus, az öröm, a fény, a nyitottság energiáinak megélésére!

Forrás: Jóportál hivazkozva Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Találd meg a nyugalmat
  2015-09-14 21:08:17, hétfő
 
 



Stresszes életmódunknak köszönhetően sokaknál jelentkezik a bizonytalan belső nyugtalanság, szorongás. Tippjeinkkel könnyebben leküzdheted ezeket!

Van, amikor indokolt az idegesség, stresszes élethelyzetekben, vizsgák, szereplések előtt, magánéleti krízisben. Ám ha a nyugtalanságnak semmi kiváltó oka nincsen, meghatározhatatlan és állandósuló, akkor a következő tippek sokat segíthetnek!

Meditáció
Ülj le, vagy feküdj le, hunyd le a szemed, lazítsd el a karod és a lábad, lélegezz mélyeket, és koncentrálj valami szépre, neked kedves dologra. Az interneten sok vezetett meditációt találsz, ezeket érdemes kipróbálni. Az autogén tréning elsajátítása is jó megoldás lehet.

Nyugtató tea
Keverj össze 60 g golgotavirágot, 20-20 g macskagyökeret és mentalevelet. A keverékből két teáskanálnyit önts le 250 ml forró vízzel, hagyd állni 10 percig, majd szűrd le. Reggel és kora délután igyál meg belőle 2-3 csészényit.

Forró fürdő
A macskagyökér, a levendula és a szénavirág keveréke szintén segíti az ellazulást. Készíts belőlük főzetet, majd ezt add a fürdővízhez. 10 perc fürdőzés után még pihenj betakarózva 20 percet az ágyban.

Akupresszúra
Hajlítsd a csuklódat az alkar irányába. A kisujj oldalán, a jól kitapintható ín mellett van egy pont, amit ha egy percig masszírozol, feloldhatod a feszültséget.

Forrás: jóforrás hivatkozva : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Ezért vonzod be újra és újra ...
  2015-09-14 21:02:05, hétfő
 
 



Ezért vonzod be újra és újra ugyanazt a problémát az életedbe

Ismerős az érzés, amikor újra és újra ugyanazokkal a megoldandó feladatokkal, problémákkal találkozol? Mintha minden ismétlődne... Csak a szereplők változnak körülötted, de a főszerepben még mindig Te vagy...

A vonzás törvénye értelmében mi vonzzuk magunkhoz az adott problémát, a gondolatainkkal, érzéseinkkel, tetteinkkel.

Ha változást akarsz elérni és a problémát megoldani és nem újra és újra megélni szeretnéd, akkor engedd el a következő viselkedési mintákat:

1.Panaszkodás

Ha folyton újra és újra mindenkinek, akivel találkozol, a problémádról mesélsz, akkor soha nem fogsz megszabadulni tőle. Az események újbóli átélése folyamatosan annak az állapotában tart, mintha a probléma folyamatosan jelen lenne az életedben és a részeddé válna.

Tulajdonképpen erőt adsz neki ahhoz, hogy az életed részévé váljon. Minden alkalommal, amikor beszélsz róla, a probléma rezgését veszed fel és így ebben a rezgési állapotban folyamatosan hasonló helyzetekkel fogsz találkozni.

Sokan a múltban átélt negatív tapasztalataikról, válásukról, korábbi rossz munkahelyükről...stb. tartanak beszámolót. De amíg felidézed az élményeket, újból átéled a régi érzéseket. Ezek szintén mágnesként vonzzák hozzád negatív tapasztalásaidat ismét.

Megoldás: tudatos ember vagy, aki képes irányítani, hogy miről beszéljen és miről ne. Szokj le a panaszkodásról! És kerüld a panaszkodókat!



2.Folyamatos félelem a problémák miatt

Úgy tartja a mondás, hogy jobb félni, mint megijedni. Várjuk a legrosszabbat, készüljünk fel rá, és akkor nem érhet meglepetés. Lehet ez a mondás bevált, amikor megszületett. Azonban a mai világban, amikor a teremtőerők felgyorsultak, az állandó aggódással és félelemmel csak problémát generálunk.

Ha valaminek a fogadására készülünk, az villámsebességgel érkezi meg az életünkbe.

Sokan tudják, hogy a negatív gondolkodás, az aggodalmak, a félelmek problémákat generálnak. Azonban annál kevesebben tesznek az ellen a gyakorlatban, hogy a negatív gondolatok helyett pozitív érzéseket válasszanak.

Megoldás: Figyeld a gondolataidat. Amikor azon kapod magad, hogy aggódsz vagy éppen a fejedben harcos párbeszédet folytatsz egy még meg sem történt sérelem miatt, akkor mond azt: Állj. Tudom, hogy bármi is történik az életemben, képes vagyok azt megoldani. Most viszont a jelenre koncentrálok. A MOST-ban vagyok!



3.Az áldozat szerep vállalása

Egy kialakult helyzetért folyton a körülményeket, a környezeted okolod. ,,Szegény én." ,,Szerencsétlen én." - mondod magadról. Mindenki hibás a kialakult helyzetért, csak te nem. Te vagy az, aki elszenvedi ezt a helyzetet. Ezzel azt üzened az univerzumnak és a környezetednek: szerencsétlen vagyok, erőtlen, aki nem képes felelősséget vállalni a saját életéért.

Mindannyian kerülhetünk rossz kapcsolatba, rossz munkahelyre. De a mi döntésünk, hogy onnan méltósággal felállunk, bízva abban, hogy nekünk sokkal jobbat tartogat a sors. Ahogyan az is a mi döntésünk, ha ott maradunk és azzal nyugtatjuk magunkat, hogy a jelenlegi helyzetben, nehéz körülményekben, nekünk úgysem jár jobb...és tovább panaszkodunk és sajnáltatjuk magunkat.

Megoldás: Ismerd fel az erődet! Körülményeid alakítója lehetsz a döntéseiddel, a hiteddel. Sorsodért Te felelsz. Te döntesz. Így meg van a hatalmad, hogy jó helyzeteket, jó embereket és jó körülményeket teremts magad köré!

Mindenki ott tart ebben a pillanatban, ahová a gondolatai, a tettei, a belső meggyőződései vezették. Ezért felesleges irigykedni és felesleges azt gondolni, mi hátránnyal indulunk az Élet nevű játékban.

Hidd el, hogy sorsodat alakítod és képes vagy a problémáidra megoldást találni. A teremtő erő minden embernek isteni ajándéka. Nem veheti el tőlünk senki! Éljünk vele!
Szeretettel: Sándor Judit
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Védd meg az aurádat
  2015-09-14 20:55:17, hétfő
 
 



Te is tapasztaltad már, hogy bizonyos találkozások vagy helyzetek után gyenge és erőtlen vagy? Eláruljuk, mi okozza ezt, és hogyan védekezhetsz ellene!

Az auránk ideális esetben úgy működik, mint egy védőpajzs: egyszerűen lepattan róla minden ártó erő és támadás. A folyamatos terhelés azonban gyengíti ezt az energiaburkot, ezért újra és újra meg kell erősítenünk, mielőtt testileg-lelkileg teljesen kimerülnénk.

Mi gyengíti?
Az örökké kötözködő, panaszkodó vagy az agresszív ismerősök - különösen, ha a haragjuk ellened irányul.

A negatív erőkkel, szomorúsággal telített helyek, például a temetők, a kórházak, az erőszakos cselekmények helyszínei.

A szellemidézés és más ezoterikus tevékenységek jó mókának tűnnek, azonban még a profi mágusok számára sem veszélytelenek!


Hogyan erősítheted?
Szakítsd meg a kapcsolatot az összes ,,energiavámpír" ismerősöddel, vagy legalábbis kerüld el őket!

Igyekezz kialudni magadat, fogyassz egészséges ételeket, és néha tarts húsmentes napokat.

Ne szakadj el a természettől: kirándulj sokat, és legyenek szobanövényeid!
Forrás: jóportál
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
7 mágikus pont a talpon, amit mindenkinek ismernie kell!
  2015-09-14 20:48:02, hétfő
 
  Egy kínai mondás szerint '"Az életöröm a talpunkból ára''. A talpon több ezer idegvégződés található, melyek közvetlen kapcsolatban állnak létfontosságú szerveinkkel.

Ezek masszírozása által beindíthatjuk a szervezet öngyógyító mechanizmusait, és eltávolíthatjuk a betegségeket kiváltó blokkokat, méreganyagokat.

A talpmasszázs pozitívan befolyásolja a szervezet egész működését. A módszer nagyon egyszerű, önmagunknak is végezhetjük, és már perceken belül érződik hatása.



Dr. W. H. Fitzgerald amerikai orvos felfedezte, hogy a talp egészen pontosan, térképszerűen tükrözi az emberi szervezetet. Az alábbi hét fontos pont masszírozásával könnyedén visszanyerhetjük az emberi szervezet egyensúlyát, és serkenthetjük az egészségi állapotot.



Nézzük, melyik ez a 7 legfontosabb pont.

1. A nagylábujj oldalsó részén helyezkedik el, masszírozása az hipotalamusz működését befolyásolja. Azoknak ajánlott ennek a pontnak a masszírozása, akik súlyproblémával küzdenek. Segítségével szabályozhatjuk az étvágyat. A depressziós, hangulati ingadozásokkal küzdő embereknek is erre a pontra ajánlott koncentrálni.

2. A nagylábujj talp felőli részén, középen helyezkedik el. Masszírozásával az agyalapi mirigy működését serkenthetjük. Segítségével szabályozhatjuk a hormonális egyensúlyt.

3. A nagylábujj végén található pont a pajzsmirigy egészségét szolgálja. Masszírozása számos betegségre jelenthet megoldást.

4. A talp középső részén található pont masszírozása hatékonyan oldja a stresszt és a lelki görcsöket, a szorongást.





5. Ez a pont a talp belső szélén helyezkedik el, a mellékvese aktivitásával áll kapcsolatban.
Ha fáradtnak, kimerültnek érezzük magunkat, masszírozzuk ezt a pontot, energiával tölt fel.

6. Ez a pont az anyagcsere serkentését szolgája.

7. A sarok talp felőli részén, középen elhelyezkedő pont masszírozásával megszabadulhatunk a szervezetben lerakódott méreganyagoktól.

Ezt a hét pontot masszírozzuk nap, mint nap, kellemes kikapcsolódással, és egészséges feltöltődéssel járhat a nap végén.
Forrás:jóportál
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
10 útja annak, hogy újra higgy Önmagadban!
  2015-09-14 20:36:04, hétfő
 
 


"Higgy magadban, ezáltal minden a helyére kerül. Higgy a képességeidben, dolgozz keményen és nem lesz semmi, amit ne tudnál elérni!"- Brad Henry

Nagyon jól ismert tény, ha valaki sikeressé akar válni az életben, első körben önmagában kell hinnie. Hinnünk kell, a képességeinkben is, hiszen a belső hit teremti meg a külső, látható eredményeket.

Az emberek a rendszeres kudarcélmények hatására könnyen elveszítik az önmagunkba vetett hitüket. Ha nem bízol, ezt mások is megérzik és nem fognak komolyan venni. Nem sok ember éli azt az életet, amit mindig is szeretett volna, hiszen már az első kudarc és negatív élmény után feladják álmaikat. A legfőbb oka pedig ennek a következő: nem hisznek eléggé önmagukban!

A világ, amiben élünk, tele van versengéssel, kihívásokkal. Csordultig vagyunk kétségekkel, megkérdőjelezzük saját képességeinket, amikor az első kudarcélménnyel találjuk szembe magunkat. De néhány ,,bukás" még nem a világ vége. Csak föl kell állnod újra és folytatni tovább. Nem feladni!

Hogyan is teheted ezt egyszerűbbé?

1.Fogadd el a jelenlegi helyzeted!
Az első, és nagyon fontos dolog: ha tényleg föl akarsz állni ,folytatni tovább, és újra hinni önmagadban, el kell fogadnod azt a helyzetet,amiben vagy! Békélj meg a dolgok jelenlegi állásával,azzal, ,amilyennek az életed tűnik a jelen pillanatban. A ténnyel is,ami ennek kialakulásához vezetett. Harcolni a jelenlegi helyzeteddel nem tűnik a legjobb megoldásnak. Ellenállni nem célszerű. Így hát,az elfogadás az első lépés. Csak ezt követően lesz elég energiád változtatni az életeden...

,,Elsőként fogadd el a szomorúságod létezését. Vedd észre, hogy veszteség nélkül nyerni nem olyan felemelő érzés! - Alyssa Milano



2.Gondolj a korábbi sikereidre!
Ha letörtnek és kiégettnek érzed magad, idézz fel bátran múltbéli eseményeket és emlékeket, hogy erőt adjanak újra! Emlékezz a múltbéli, önfeledt dolgaidra, amiket örömmel csináltál! Amikor még kitörő örömmel álltál hozzá mindenhez. Forgasd vissza az idő kerekét és gondolj vissza azokra a dolgokra, amiket valaha szenvedéllyel tettél. Nos, már csak az is éltessen, hogy ezeket újra tudod csinálni, bármikor, korlátok és gondolkodás nélkül. Sokkal könnyebb persze a fájdalmas időkre emlékezni, de pontosan ugyanennyi időt és energiát emészt fel, ha a szép időket idézed fel... Engedd meg, hogy a múltad a javad szolgálja!

,,Minden egyes nap egy új lehetőség. A múlt sikereire tudsz alapozni valamint a múltad hibáit magad mögött tudod hagyni. Ilyen az élet. Egy új játék kezdete, minden egyes nap"- Bob Feller

3.Bízz magadban!
Ez az egyik legfontosabb dolog, ami segít visszaszerezni a hited és az önbizalmad. Az összes erő, energia, bátorság, szilárdság és önbizalom benned van. Legbelül. Tölts el egy kis önmagaddal, hogy fel tudd fedezni ezt. Teheted ezt jógán, naplóíráson, vagy egyéb olyan tevékenységeken keresztül, amelyek kikapcsolnak.

"Az Univerzumban minden benned van. Minden kérdésedre megtalálod a választ, csak kérdezd meg önmagad."- Rumi

4.Beszélgess önmagaddal
Csak te vagy a felelős azért, ami, és aki vagy. Te döntöd el, mivé is kivé szeretnél válni. Minden egyes napon meg tudod erősíteni ezt, a hiteddel és önmonológjaid által. Fontos, hogy ,,társalogj" önmagaddal, és motiváld magad. Ne a mások megerősítésére várj, bízz a saját megérzéseidben.

"Az elme egyszerűen abban hisz, amire a leggyakrabban gondolsz. Amit magadról gondolsz és mondasz, azt teremted meg. Nincs más választása. Ha azt mondogatod magadnak, hogy nem tudod megcsinálni, mi más lehet az egyetlen eredmény? - Shad Helmstetter.

5.Ne hagyd, hogy a félelmeid korlátozzanak
A félelem rövidítése: olyan hamis bizonyítékok, amelyek valósnak tűnnek. A félelmek azon fontos dolgok, amelyek visszatartanak attól, hogy újra és jobban higgy önmagadban, mint bármi másban. Nézz szembe a félelmeiddel és ne hagyd, hogy megállítsanak céljaid elérésében.

"Mindig azt tedd, amit félsz megtenni." - Ralph Waldo Emerson

6. Ne kínozd magad tovább
Meg kell bocsájtanod magadnak a múltban elkövetett hibáidért és sérelmeidért, amit szereztél, és tovább kell lépned! A jövő felé tekints, ne a múltadban élj... Légy megbocsájtó önmagaddal szemben!

7. Legyen pozitív a hozzáállásod
Pozitív hozzáállással tudjuk a leggyorsabban a céljainkat elérni, legfőképpen visszanyerni az önmagunkba vetett hitünket és önbizalmunkat. Légy hálás azért, aki, vagy és amid van! Lásd meg a jót a világban és állj pozitívan mindenhez!

8. Egy jó életvezető bármikor a segítségedre lehet

Lehet ez egy barát, családtag, de egy speciálisan ezzel foglalkozó, életvezetési tanácsadó is kiváló segítség lehet. Segít, irányít. Segít abban, hogy felismerd és észrevedd a képességeidet, és készségeidet. Segítenek abban, hogyan tűzz ki új célokat, és emlékezz a korábbi sikereidre. Amikor tele vagy kétségekkel, egy jó életvezető akkor is hinni fog benned, és segít, hogyan higgy újra önmagadban.

9. Bátran haladj előre és soha ne nézz vissza
" Ha nem tudsz repülni, akkor fuss. Ha nem tudsz futni, sétálj, ha nem tudsz sétálni, akkor kússz, de bármit is teszel, mindig előrefelé haladj!"- Martin Luther King Jr.

Biztosan lesz még számtalan olyan alkalom az életedben, amikor rossz hangulatban leszel, vagy úgy érzed, feladod! Az a bizonyos hang a fejedben azt súgja neked, hogy ne haladj előre és kezdj el kételkedni önmagadban! Soha ne hallgass erre a hangra! Légy erős, és tudj tovább lépni.

Soha ne add fel! Ki kell tartanod és végezetül el fogod érni a célod! S mikor eléred azt, rájössz, hogy mennyivel erősebb lettél.

10. Sodródj életed árjával
Engedd, hogy életed a saját természetes áramlását kövesse. Amint megtanulod, hogyan add át magad ennek, föl fogod fedezni milyen csodálatos és értékes az. Ha hagyod, hogy az életed irányítson, el fog árasztani az ajándékaival és a határtalan gazdagságával. El kell fogadnod, amit az élet kínál, és meg kell tanulni kikapcsolódni is. Engedni és hagyni, hogy sodródj abba az irányba, amerre terel, téged azt jelenti: meg fogod találni a sikered!

"Mindannyian különböző dolgokon megyünk keresztül a mindennapjainkban, és nagyon fontos tudnunk, hogy a nap végére- nem számít, mivel találod, magad szemben- ezt a csatát te nyered meg. Muszáj hinned magadban. Hinned kell Istenben, tudván, hogy át fog segíteni minden nehézségen!" - Kelly Rowland.
Fordította: Lázár Judit
Forrás:jóportál
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Lélektársak
  2015-09-14 14:52:28, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 592 db bejegyzés
e év: 6254 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1512
  • e Hét: 6357
  • e Hónap: 37843
  • e Év: 242544
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.