Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Történetek
  2015-09-15 09:36:26, kedd
 
  Történetek.!

Engedj el mindent, ami hátráltat - és repülj!

Mindannyian csodás életre születtünk. Egészségre, bőségre, szerelemre, harmóniára. Isten vagy az Univerzum, - vagy nevezzük bárhogy azt a végtelen szeretet energiát, ami nekünk az életet adta-, ugyanolyan gondoskodó, védelmező és adakozó szeretettel szeret minket és nekem vagy neked, vagy bárkinek éppen úgy, ugyan azt a jót akarja...ha el tudjuk fogadni.

Az egyetlen különbség közted és köztem az út, amin járunk, utazásunk mérföldkövei, ahol tartunk.

Hátizsákunkban ugyanazok az utazásunkat segítő dolgok vannak: az érzéseink, a gondolataink és a kapcsolatteremtő képességünk a végtelen szeretet forrásával.

Hogy hogyan élünk vele: rajtunk áll.

A negatív érzések és gondolatok: a sértettség, a harag, az irigység nehéz kövek. Minél több kő van a hátizsákunkba, annál kényelmetlenebb az utazás.

Vannak az úton kísérőink. Vannak, akik igazi társainkká válnak és kölcsönösen segítjük egymást. És vannak, akik csak köveiket pakolják ránk, mert náluk már nem fér el...és nem tudnak a köveik nélkül élni. Ez is mindenkinek a saját döntése...

Ismerd fel: ki az, aki csak nehezíti utad és ki az, aki segít, hogy meglásd az utazásban rejlő csodákat.

Vannak, akik örömmel fogadják a napfényt és az esőt, és vannak, akik csak zsörtölődnek miattuk.

Ha jó társakat akarsz az utazáshoz: el kell, engedd a régieket, akik csak lehúznak. Ha könnyű hátizsákot akarsz a hátadra, le kell, hogy rakd a köveidet...

Amikor nem marad más csak a szeretet érzése, ami mutatja az irányt. Akkor szárnyakat kapsz, repülni tudsz...és az út fölé emelkedsz.

Akkor látod meg:

Egy az út, amin járunk. És nincs végállomás. Mert az mindig is ott volt benned! Önmagadhoz érkezel. És egyetlen cél van: maga a szeretet. Hogy szeretettel tudj magadra és az összes létezőre tekinteni.

Hogy bánj úgy minden élővel és létezővel, ahogy veled szeretnéd, hogy bánjanak...Ez az egyetlen szabály.

Éld meg az utazás csodáját örömmel. Ez a legnagyobb ajándékunk.

Körülményeink -illúziók.

Rakj le minden követ, ami már nem szolgál Téged. Engedj el mindent, ami hátráltat!

Repülj és lásd meg fentről:

Egyek vagyunk.

Jó utazást!


Sándor Judit



 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Történetek
  2015-09-15 09:31:21, kedd
 
  Elgondolkodtató történetek és gondolatok

Nézd csak meg jól, mi minden van körülöttünk. A víz háborog, a föld rá sem hederít. Látod a magasba nyúló hegyeket?! A fákat, a fényt, amely a nap minden percében változtatja erejét és színét. A halakat, amelyek más halakat kergetnek, miközben azon vannak, hogy elkerüljék a sirályok csőrét. Hallod a zajokat, a hullámok moraját, a szél susogását, a homok neszezését, a sokféle zajt, amely harmóniává olvad? És az élet meg az anyagok e valószerűtlen hangversenyének kellős közepén itt vagyunk mi, te meg én és a körülöttünk lévő sok-sok ember. Vajon hányan látják meg közülünk azt, amit most leírtam? Hányan értik meg reggelenként, micsoda kiváltság, hogy fölébrednek, hogy láthatnak, szagolhatnak, tapinthatnak, hallhatnak, érezhetnek? Közülünk hányan képesek egy pillanatra megfeledkezni a nyűglődéseikről, hogy elámuljanak ezen a csodás látványon? Úgy tetszik: az ember éppen annak van a legkevésbé tudatában, hogy él.

Marc Levy


 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Történetek
  2015-09-15 09:26:17, kedd
 
  Történetek.!

,,Az orvos csalódottan rázta meg fejét. Betegén a javulás legkisebb jele sem látszott. Immár tíz napja, hogy az idős úr semmiféle gyógykezelésre nem reagált. Úgy tűnt, ereje sincs már, hogy az életéért küzdjön. Elfáradt, beletörődött sorsába.
Másnap az orvos ismét megrázta a fejét, ám ezúttal a meglepetéstől. Az idős úr minden életfunkciója a normális értéket mutatta. Párnájára támaszkodva ült az ágyon, teljesen visszanyerve egészséges színét.
- Mi történt Önnel? - kérdezte az orvos. - Tegnap már teljesen feladtuk a reményt, most pedig minden tökéletesen működik.
Az öregúr mosolyogva bólintott.
- Igaza van, doktor úr, tegnap valami történt: meglátogatott az unokám, és azt mondta nekem: "Nagypapa, gyorsan haza kell jönnöd, mert elromlott a biciklim!"



 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Történetek
  2015-09-15 09:18:30, kedd
 
  35 darab Viagrát vett be egy férfi. Ezt az iszonyatot élte át utána!

A kínok kínját élte át a 36 éves férfi, aki túladagolta a Viagrát.

Nem volt már szomjas a brit építőmunkás, amikor hazaért a munkából. Daniel Medforth szexre vágyott, s bár még csak 36 éves, úgy gondolta, nem árt, ha biztosra megy, és potencianövelőt vesz be.

Mivel azonban az alkohol hatására nem kontrollálta egészen a gondolkodását, nem egy, hanem 35 darab Viagrát nyelt le. Nagyjából öt perc után jött a rosszullét. Szédült, hallucinált, mindent zöld színben látott, az egekben volt a vérnyomása. Erekciója pedig a kórházba szállítása után sem szűnt 5 (!) napig.

Most két dolognaK örül. Az egyik, hogy felesége megbocsátotta hülyeségét, a másik pedig, hogy pénisze megmenekült. 2013-ban, ugyanis egy 66 éves kolumbiai férfi péniszét amputálni kellett egy hasonló mutatvány után, mert gyulladt testrészén az üszkösödés jelei mutatkoztak. Az efféle tabletták nagy dózisban életveszélyesek, legfőképpen a nemi szerven kívül keringést és a szívet károsíthatják.



 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Történetek
  2015-09-15 09:00:12, kedd
 
  Létezik szerelem első látásra
Létezik szerelem első látásra
Az én vagyis a mi történetünk még 2010-ben kezdődött. Az egyik barátnőm elé mentem éppen a munkahelyére amikor a bejáratnál találkoztam egy sráccal és rögtön el is kezdtem kérdezgetni a barátnőmet, hogy ki ő és mit tud róla! Már az első pillanatban megtetszett, de nem mertem ráírni mert nem akartam túl rámenősnek tűnni.

Így teltek a hetek, majd 2 hónap múlva írt nekem egy üzenetet , hogy mióta találkoztunk folyamatosaan rám gondol, és mi lenne ha találkoznánk! Persze, hogy belementem, hisz nekem is csak ő járt az eszemben! Másnap délután találkoztunk, minden tökéletes volt... és megtörtént az első csók is..:D Akkor már tudtam, hogy az igazi, vagy ahogy mondani szokás a 'NAGY Ő'! 2 évig együtt voltunk, semmi baj és vita nem volt köztünk, viszont valamiért ezután elkezdődtek a gondok. Folyamatos veszekedés, és egy volt évfolyamtársam is bejött a képbe, hogy ő már régóta ismeri a barátomat és gyereket vár tőle, mikor ezt meghallottam egy világ omlott össze bennem. A barátom azt állitotta, hogy igen ismeri, de soha semmi nem történt köztük. Én nem tudtam, hogy kinek higyjek, mert egy értelmes nő nem hazudna csak úgy ilyet. Szakítottunk! Eltelt hét hónap, úgy, hogy nem is találkoztunk, mert kijöttem édesanyámhoz külföldre. Aztán mikor hazamentem, találkoztam a lánnyal aki már ott tolta a babakocsit és bemutatott a barátjának aki nem mellesleg a gyermeke apja. Ledöbbentem mikor ezt kimondta. Egyből kérdőre vontam és azt mondta, hogy akkor csak azért hazudott, mert kétségbe volt esve, hogy nem tudja majd egyedül felnevelni a kicsit, és az ismerősei közül, az én párom tűnt a legmegbizhatóbbnak. Persze ezután egyből rohantam megkeresni a páromat és azt sem tudtam, hogy kérjek bocsánatot ezért az őrületes hibáért. De megbocsájtott! És megint minden rendben volt. Azóta eltelt 2 és fél év, már túl vagyunk az eljegyzésen, mi is kiköltöztünk külföldre és a szívem alatt hordom a már 6 hónapos pocaklakónkat. Azt hiszem ennél boldogabb életet nem is képzelhettem vona! Tanúlság: igenis van szerelem első látásra, és mindig adj mindenkinek egy esélyt arra, hogy megmagyarázhassa mi is történt valójában.


 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
21. századi tündérmese
  2015-09-15 08:48:17, kedd
 
  21. századi tündérmese

7 milliárd ember él a földön. Ennek a többsége ma már valamilyen szinten megtalálható az interneten. Közösségi oldalak, fórumok stb...S valamennyien átélték már azt a bizonyos "szerelem első látásra" dolgot.

Valamennyien tudják milyen érzés, mikor a szembe jövő helyes idegentől majd kiugrik a szívük. De vajon hányan tudják milyen a "szerelem első írásra"?!

Annak ellenére, hogy az emberek többsége, ma már megtalálható az interneten, sokan még is félnek ismerkedni rajta, hiszen nem tudhatjuk, hogy aki ír nekünk ki is valójában, így a félelem, tulajdonképp jogos...

Ám ha olyasvalakivel futunk össze, kit angyali énje vezérel örök barátságok, s szerelmek szövődhetnek... Íme az én történetem:

2012. október eleje: Rám írt egy fiú. A profilképe alapján egész helyes, de nem az esetem. Visszaírtam, s Ő ismét rám írt. Beszélgettünk. Megkedvelt. Megkedveltem.

2012. október. 05. BELÉMSZERETETT! Beszélgettünk, s megkérdezte, leszek e a barátnője. Igent mondtam, s akkor valami különöset éreztem. Valamit, amit azelőtt még SOHA. BELÉSZERETTEM.

De messze lakott..:(

Minden este beszélgettünk. De ez nem volt elég, nem bírtuk. SZAKÍTOTTUNK. Megviselt. Ő is szenvedett, s én is. Összejött az exével. Összetörtem. Tönkretettem magam lelkileg, s testileg. A szüleim tudta nélkül dohányoztam, a csuklómon pedig ennek a rossz emléknek örök nyoma maradt...

Aztán rájött, nem tud nélkülem élni, s dobta a lányt. Én akkor elmondtam min mentem át...
Sírt, s zokogott, ahogy én is, s rájöttünk nem tudunk egymás nélkül élni. :)) Elmondta, hogy a lányban végig engem keresett, s szíve csak értem verdesett. A szülinapom estéjén újra összejöttünk s boldogok voltunk. Telt az idő, s megbeszéltük, hogy találkozunk...

De csúnyán összevesztünk, útjaink ismét külön váltak. Sírtam zokogtam nem hallottam felőle. Aztán 1 hónap múlva ismét felbukkant. Beszélgettünk. Rájöttem, hogy Ő az igazi. Ő is rájött, s többé nem akart elengedni.

Találkoztunk. Szemembe nézett, gyengéden megcsókolt, s elmondta szeret. Azóta útjaink örökre összefonódtak, s nem váltak többé külön.

Hozzá költöztem. Most már itt vagyok! Minden este vele merülök álomba, a karjai közt, s vele ébredek reggelente. Míg élek nem felejtem el önfeledt nevetésünk, s a romantikus esti sétákat, melyre minden este elmegyünk. Nem felejtem el, a rózsákat, a gyertyákat, s a többi romantikus pillanatot, melyet átéltem vele, s még átfogok.

2013 október 05. Az első évfordulónk. Hihetetlen, már egy éve együtt. Most már biztosra tudom, Ő az igazi. Neki adtam magam...Gyengéd volt, s óvatos. Telis tele szerelemmel.

2013 november: Kisbabát várok! Tőle. A szerelmemtől. Akinek én, ( vagyis most már mi) vagyunk a MINDENE!

Számomra ez egy 21. századi tündérmese, melynek a vége, Happy End lett...



 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Szép napot mindenkinek!
  2015-09-15 08:45:51, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 210 db bejegyzés
e év: 2826 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1024
  • e Hét: 4060
  • e Hónap: 13243
  • e Év: 65951
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.