Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Íme, egy 5 ezer éves természetes készítmény...
  2015-09-15 22:18:05, kedd
 
  Íme, egy 5 ezer éves természetes készítmény, amely meggyógyítja a tüdőt, segít leküzdeni az impotenciát, az ízületi gyulladást, a gyomorhurutot és csökkenti a magas vérnyomást is!

Hűséges olvasóink talán már rájöttek arra, hogy ennek a gyógykészítménynek az alapját a fokhagyma adja. Jó hír azoknak, akik annyira nem kedvelik e népszerű fűszerzöldség illatát, hiszen a következő recept útmutatásait betartva, nem fog érződni szinte semmi.





Fotó: deeprootsathome.com

A keleti országok lakói esküsznek e természetes gyógyszer hatására, de vigyázat, az annyira erős készítmény, hogy 5 évben csak egyszer szabad alkalmazni.

Ezt a receptet nagyon régen egy tibeti szerzetes találta meg, amelyről kiderült, hogy több mint 5 ezer éves.

A fokhagymáról köztudott, hogy egyike a legerősebb természetes antibakteriális zöldségeknek, amelyek képesek kiirtani a szervezetben megtelepedő vírusokat, gombákat, élősködőket.

Lássuk mi kell ehhez a csodálatos recepthez.

Hozzávalók:

350 g fokhagyma, megtisztítva, apróra felvágva
200 ml 95 fokos teljesen tiszta alkohol, vagy rum

Elkészítés:

Készítsük elő a megpucolt, felaprózott fokhagymákat. Ezután öntsük rá az alkoholt, keverjük össze és tegyük egy lezárható üvegbe. Tíz nap múlva szűrjük le a lét, és töltsük vissza az üvegbe, majd két napig tároljuk a hűtőben.

Fogyasztás:

A kúra 12 napig tarthat, nem szabad ennél több napig alkalmazni. Reggeli, ebéd és vacsora előtt egy pohár vízbe cseppentsük pár cseppet a fokhagymás, alkoholos csodaszerből, és igyuk meg.

Az első napon, reggeli előtt csak 1 cseppet tegyünk a pohár vízbe, ebéd előtt 2 cseppet, vacsora előtt pedig 3-at. A kúrát a következőkben így kell alkalmazni:
Napok Reggel Délben Este
1. nap 1 csepp 2 csepp 3 csepp
2. nap 4 csepp 5 csepp 6 csepp
3. nap 7 csepp 8 csepp 9 csepp
4. nap 10 csepp 11 csepp 12 csepp
5. nap 13 csepp 14 csepp 15 csepp
6. nap 15 csepp 14 csepp 13 csepp
7. nap 12 csepp 11 csepp 10 csepp
8. nap 9 csepp 8 csepp 7 csepp
9. nap 6 csepp 5 csepp 4 csepp
10. nap 3 csepp 2 csepp 1 csepp
11. naptól 3*25 csepp

Ez a csodagyógyszer kigyógyít az érelmeszesedésből, ezáltal pedig csökkenti a magas vérnyomást is, a merevedési zavaroktól is megszabadítja a férfiakat, de enyhíti az ízületi gyulladások okozta fájdalmakat, a gyomorhurutot, javítja a látást, a halást, serkenti az emésztést és erősíti az immunrendszert is.

Forrás: http://filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Angyal
  2015-09-15 22:14:36, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyalok, angyalos történetek  
Kell-e félnünk a halál angyalától?
  2015-09-15 22:04:43, kedd
 
  Kell-e félnünk a halál angyalától?

Az általános felfogásban - talán nem meglepő módon - a halál fogalma negatív köntösben jelenik meg. Legtöbben a félelemmel, a fájdalommal és szenvedéssel társítjuk, amelyeknek puszta gondolata is elborzaszt és megrémít. A halál ilyen szerepben való feltüntetéséhez talán a történetíróknak és a filmiparban jeleskedő rendezőknek is van némi hozzájárulásuk. Valóban megalapozott a haláltól való félelmünk? Vajon nem teljesen másról szól-e a történet, mint ahogyan mi azt elképzeljük? És nem a vele kapcsolatos tudatlanságunk, az ismereteink hiánya szüli-e a haláltól való rettegést?






A tanatofóbia a haláltól való ösztönös félelem. Az ilyen emberek rettegnek mindattól a szenvedéstől, amin halálukkor kell keresztülmenniük, félnek, ha arra gondolnak, mi történik velük a halál után, félnek, hogy vajon a mennyországba vagy a pokolba jutnak-e majd, s hogy egyáltalán létezni fognak-e valamilyen formában a haláluk után, vagy teljesen megsemmisülnek.

Tételezzük fel, hogy mindezen aggodalmak és félelmek alaptalanok. Hogy halálunkkor nem leszünk egyedül. Szebb volna arra gondolni, hogy a földi életünk végén több angyal vigyáz ránk, akik mellettünk vannak, megkönnyebbülést hoznak lelkünkre, aztán szépen elkísérnek minket a túlvilágra...

A történelem során számos vallási megközelítésben szóltak már a ,,halál Angyaláról", akinek pont ez a feladata. Sok olyan esetről hallhattunk, amikor a klinikai halálból ,,visszatért" emberek angyalokat véltek látni rövid utazásuk során, akik segítettek nekik és békességgel töltötték el őket. Leírják, mit láttak és hallottak odaát - az 1931-ben elhunyt Thomas Edison szavai szerint például ,,ott annyira csodálatos!".

A keresztény Biblia nem nevez meg egy bizonyos Angyalt, akit ,,halál Angyalának" hív, viszont a zsidókhoz írt levélben így írja le őket: ,,Avagy nem szolgáló lelkek-é mindazok, elküldve szolgálatra azokért, a kik örökölni fogják az idvességet?" (zsidók 1:14), a halált pedig szent eseményként mutatja be: ,,Az Úr szemei előtt drága az ő kegyeseinek halála." (zsoltárok könyve, 116:15).

A Tibeti Halottaskönyv (eredeti nevén Bardo Tödol, ami a köztes létből való megszabadulást jelenti) szerint azok, akik még nincsenek felkészülve arra, hogy Isten színe elé járuljanak, haláluk pillanatában egy angyali személy van velük (bodhisattva), aki segíti és irányítja az elhunyt lelkét az új létformájuk felé.
Léteznek Angyalok, akik vigaszt és bátorságot adnak a haldoklóknak

Ilyen lények létezéséről nem csak a halálból visszatértek adtak már számot. Valamely szerettük halálos ágya mellett ülve nem kevesen számoltak be Angyalok látványáról, angyali zenéről és erős, kellemes illatokról, miközben érezték az Angyalok jelenlétét, orvosok számolnak be haldokló pácienseik angyal-élményeiről.

Billy Graham keresztény lelkész az ,,Angyalok: Isten ügynökei" című könyvében írja, hogy nagyanyja közvetlen halála előtt ,,a szoba megtelt isteni, égi fénnyel, ő pedig felemelkedett az ágyból és majdnem nevetve azt mondta: «Látom Jézust! Kinyújtja felém karjait. Látom Bent (néhány éve meghalt férje) és látom az Angyalokat.»"
Léteznek Angyalok, akik a lelket elkísérik a túlvilágra

Amikor meghalunk, lelkünket az Angyalok egy másik dimenzióba kísérik, ahol más formában létezünk majd. Jöhet egy Angyal, vagy jöhet egész Angyalcsoport, hogy elkísérjen minket.

A muzulmán hitben, a halál pillanatában Azrael arkangyal elválasztja a lelket a testtől, ezután pedig a többi Angyallal együtt kísérik őt a túlvilágba. A zsidó vallás szerint több ilyen kísérő Angyal van, mint például Gábriel, Samael, Sariel vagy Jeremiel Arkangyalok.

A keresztény Bibliában Lukács evangéliumában olvashatunk arról, hogy Jézus miként mesél Angyalokról: ,,Lőn pedig, hogy meghala a koldus, és viteték az angyaloktól az Ábrahám kebelébe; meghala pedig a gazdag is, és eltemetteték." (Lk. 16:22). A katolikus hitben Mihály Arkangyal kíséri a holtak lelkét a másvilágra, ahol Isten rendelkezik fölöttük. Ő ugyanakkor meg is látogathatja a lelket távozása előtt és figyelmeztetheti őt a földi élete végére, így buzdítva őt a kibékülésre és megbocsátásra, hogy ezáltal halála előtt megváltást nyerhessen.

Létünk tehát nem ér véget testünk halála után, ez csupán a földi életünk eszköze, lakhelye. Lelkünk soha nem vész el, a halál csupán két létforma közötti átmenet, általa pedig egy másik dimenzióba kerülünk - amit sokan hívnak Otthonnak.

Egyed Zsuzsanna/Filantropikum.com

Forrás: http://filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok, angyalos történetek  
Így léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal!
  2015-09-15 22:00:00, kedd
 
  Így léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal!

Sokan felteszik maguknak a kérdést, hogyan lehet kapcsolatba lépni az őrangyalokkal. A válasz az, hogy az angyalok már kapcsolatban vannak velünk. Annyi a dolgunk, hogy megszilárdítsuk a kapcsolatot, ami az őrangyalunk és közöttünk fennáll.






Az őrangyalok születésünk óta velünk vannak, tisztában vannak a minket érintő isteni tervvel, végtelen szeretettel szeretnek bennünket, és bármit is teszünk, szeretetük irányunkban soha nem fog csökkenni. Egyedüli küldetésük, hogy segítsenek minket egy boldog, egészséges élet megélésében, úgy hogy az Isten születésünkkor elrendelte. Az angyalok az elsők, akik a segítségünkre sietnek, amikor Isten hívjuk segítségül.

Ezért fontos, hogy szoros kapcsolatot ápoljunk az őrangyalunkkal, és ez egyáltalán nem nehéz: meditáljunk gyakrabban, emeljük meg rezgésszintünket és próbáljunk minél inkább becsatornázni az isteni útmutatásokat. Minden alkalommal, amikor angyalokkal dolgozunk, akkor az isteni fénnyel dolgozunk, és a lényünk pozitívan reagál, és a rezgésszintünk emelkedik. Az az angyali lényeknek mivel jóval magasabb a rezgésszintjük, ezért sokkal könnyebben képesek kapcsolódni az emberekhez.

Az a cél, hogy minél több fényt és energiát vonzzunk a fizikai, érzelmi és energetikai testünkbe. Hogyan emeljük a rezgésszintünket?

- Szabaduljunk meg a negatív gondolatoktól, és próbáljunk mindent a szeretet szemüvegén keresztül nézni

- Meditáljunk gyakrabban

- Ne panaszkodjunk, ne csináljunk áldozatot magunkból, mivel ez alacsony rezgésszámú energiákat szabadít fel, és ez blokkolja az angyalokkal való kommunikációt

- Legyünk jól magunkkal, a természettel, másokkal és az állatokkal. Mindannyian egyek vagyunk, ezért nem tudunk úgy rosszat tenni mással, hogy magunknak ne okozzunk kárt.

- Bocsássunk meg önmagunknak és másoknak. Az angyalok azt mondják, hogy mindig azt tesszük, amiről azt gondoljuk, hogy jó nekünk, és az Isten színe előtt mindannyian ártatlanok vagyunk. Fogadjuk el ezt az igazságot.

- Tartózkodjunk minél többet a természetben, legyünk kapcsolatban az anyafölddel. Az angyalok oxigénmolekulák révén válaszolnak az imádságainkra, így könnyebben meghalljuk az isteni útmutatást a természetben.

- Dolgozzunk kristályokkal, illóolajokkal és színekkel.

- Használjuk gyógyításra az isteni energiát (reiki, radiesztézia)

- Kerüljük a drogokat és az alkoholt.

- Olvassunk spiritualitásról szóló könyveket.

- Engedjük el a múltat, mivel az ott őrzött negatív energiák nemcsak az angyalokkal való kommunikációt blokkolják, hanem az életet is.

- Táplálkozzunk egészségesen.

- Keressük a harmóniát az emberi kapcsolatainkban, keressük a pozitív gondolkodású emberek társaságát.

- Kérjük az angyalokat, hogy segítsenek a rezgésszintünk megemelésében, és ők boldogan megteszik ezt.

Forrás: http://filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok, angyalos történetek  
3 jele annak, hogy angyalok vigyáznak rád
  2015-09-15 21:57:05, kedd
 
  3 jele annak, hogy angyalok vigyáznak rád

Tapasztaltad már életedben az angyalok jelenlétét? Bármi is legyen erre a válaszod, egyben biztos lehetsz: minden kétséget kizáróan vigyáznak rád angyalok, akik folyamatosan figyelnek téged a fizikai világ színfalai mögül.






Igaz, az angyalok néha csodálatos módon fizikai testet öltenek, hogy segíthessenek, de sokkal inkább jellemző rájuk az, hogy a háttérből a helyes irányba bökjenek minket. Az az ők szándékuk, hogy megvédjenek a bajtól, segítsenek a gyógyulásban és minél több lehetőséget nyújtsanak a boldogság, szeretet és növekedés megtapasztalására.

Ne aggódj, ha még nem tapasztaltad az angyalok jelenlétét. Az ők energiájuk annyira fényes és tiszta, annyira magas frekvencián rezegnek, hogy tudatos érzékelésükhöz először saját energiaszintedet kell megnövelned és nyitottnak kell lenniük szubtilis érzékeidnek. Meg lehet tanulni látni, hallani és érzékelni az angyalokat.

Megéri a fáradtságot, hogy közvetlenül kapcsolatba kerüljünk az angyalokkal és útmutatásaikkal, ez ugyanis gyakorlás és kitartás kérdése. A jó hír viszont az, hogy az angyalok bizony gyakran hagynak jeleket és nyomravezető ismertetőjegyeket az utunkban, hogy éreztessék jelenlétüket. Mindenki kap angyali jeleket, de sokan túl elfoglaltak és szűk látókörűek ahhoz, hogy észrevegyék ezeket.

Mielőtt ráhangolódnánk az angyali gondviselés jeleire, először is el kell kezdenünk jobban figyelni rájuk és keresni őket! A jelek a segítségük és támogatásuk kérésére adott válaszként jöhetnek, vagy előtűnhetnek egyszerűen a semmiből, hogy megmutassák ezek által, szeretnek és támogatnak minket.

Láttál már angyali alakot felhőkben vagy virágokban? Esetleg folyton pénzérmét vagy tollakat találsz az utadban? Bizonyos visszatérő, ismétlődő számokra leszel figyelmes? Ezek mind olyan jelek, amelyeket az angyalok használnak, hogy éreztessék jelenlétüket - és még sok más ezekhez hasonló van. Lássuk, melyek a leggyakoribb jelek, amelyek arra utalnak, hogy melletted vannak az angyalok:
Fényvillanások

Az angyalok fénylények, így gyakran láthatjuk őket egy futó, csillanó fényvillanás formájában meditáció közben, az álmunkban vagy éppen a szemünk sarkából. De szintén használhatnak fénygömböket, szivárványt vagy fentről jövő fénycsóvákat, hogy felkeltsék figyelmedet, hogy igazolják és biztosítsanak afelől, hogy veled vannak és a jó úton haladsz.
Mély szeretet és béke érzése

Amikor az angyalok szerető szárnyaikkal átkarolnak, az egy hihetetlenül békés és kényelmes érzéssel tölt el. Amikor például egy nehéz döntés miatt tépelődünk, és végül megállapodunk egy lehetséges választásnál, hirtelen béke és nyugalom tölt el, nyugalom lesz úrrá rajtunk. Az őrangyalunk átölelt.

Hívtad már valaha őrangyalodat meditáció közben? Érezted ilyenkor a meleg bizsergést egész testedben? Ha igen... lazulj el és élvezd. Az őrangyalok veled vannak.
Egyetemes megismerés érzése

Az angyalok Isten hírnökei, tehát megtapasztalni az angyali gondviselést minden bizonnyal arról árulkodik, hogy igaz összhangban vagy a dharmáddal, az életcéloddal.

Volt már, hogy egy fontos döntés előtt állva hirtelen, szinte a semmiből jöttél rá, hogy mit kell tenned, és teljesen biztos voltál benne? Vagy segítséget kértél a gyógyuláshoz és hirtelen ihletet kaptál a tudatosabb élethez, a holisztikusabb életvitelhez, a természet közelségéhez...

Vagy egyszerűen csak tisztában vagy azzal, hogy őrangyalaid veled vannak, még ha nem is vagy egészen biztos abban, hogy honnan és miért. Tudni azt, hogy angyali gondviselésben részesülsz - biztosít afelől, hogy tényleg, valóban veled vannak az angyalok.

Figyelj rájuk, és köszönd meg angyalaidnak a gondviselést, intuíciót és jeleket, amiket az utad során küldenek neked. Ahogy elkezded észrevenni az angyalok jelenlétének akár a legapróbb jeleit is, úgy jó úton haladsz a további, részletesebb és látványosabb megtapasztalások felé, az égi segítőid nyújtotta segítség és támogatás érzékelése felé.

Egyed Zsuzsanna

Forrás: http://filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok, angyalos történetek  
Azért vannak az őrangyalok, hogy bizalommal kérjük...
  2015-09-15 21:54:13, kedd
 
  Azért vannak az őrangyalok, hogy bizalommal kérjük segítségüket.

Nézd meg, kinek a segítségét kell kérned különböző helyzetekben!

Az Arkangyalok a legmagasabb rangú angyalok, Isten szolgái és hírvivői, akik Isten akaratát közvetítik a szellemi és az anyagi világ között. Legfőbb feladatuk védelmezni minket és utat mutatni nekünk, hogy segítsenek helytállni az élet során adódó nehézségekben.






Mindenütt jelen vannak, ezért bárhol és bármikor kérhetjük az Arkangyalok segítségét. Ha pártfogásukért, támogatásukért imádkozunk, akkor ők jönni fognak. Mivel a Szabad Akarat törvényét tiszteletben tartják, ezért csakis akkor jönnek a segítségünkre, ha mi, imádságunk által erre feljogosítjuk őket - amikor viszont életveszélynek vagyunk kitéve, akkor hívás nélkül is segítségünkre sietnek.

Valahányszor egy Arkangyal segítségét kéred, előre köszönd meg pártfogását, így tanúsítva azon hitedet, hogy kérésed benne meghallgatásra lel.

1. Mihály Arkangyal

Ha félelmek nyugtalanítanak, vagy negatív energiákat tapasztalsz magadban, környezetedben, akkor imádkozz Mihály Arkangyalhoz. Ő a védelem angyala, aki eltávolít minden olyan energiát, ami nem a fényből és az isteni szeretetből árad.

,,Köszönöm neked, Mihály Arkangyal, hogy ebben a helyzetben megszabadítasz engem minden negatív energiától és mindig megvédesz engem a számomra haszontalan energiáktól. Ámen."

2. Gabriel Arkangyal

Ha a gondolataid kifejezéséhez van szükséged segítségre, akkor Gabriel Arkangyalhoz imádkozz. Ő segít abban, hogy tisztán ki tudjuk fejezni önmagunkat, ő van jelen az írók, költők mellett is.

,,Köszönöm neked, Gabriel Arkangyal, hogy segítesz nekem tökéletesen kifejezni magam ebben a helyzetben. Ámen."

3. Uriel Arkangyal

Ha valamilyen helyzetben motivációra van szükséged, akkor kérd Uriel Arkangyal segítségét. Ő segíthet neked megtalálni és beteljesíteni életed célját is. Megadja neked azt az ösztönzést, amire egy-egy válságos helyzetben szükséged van.

,,Köszönöm neked, Uriel Arkangyal, hogy segítesz nekem megismerni életem célját, és segítesz meglátni azt, hogy mit kell tennem ennek beteljesítéséért. Ámen."

4. Haniel Arkangyal

Ha interjúra kell menned, bemutatót tartasz vagy egy első találkozás előtt állsz, imádkozz Haniel Arkangyalhoz, hogy melletted legyen és magabiztosságot adjon. Ő segíteni fog, hogy minden rendben menjen és segít megnyugodni ezekben a fontos pillanatokban.

,,Köszönöm neked, Haniel Arkangyal, hogy segíteni fogsz engem az interjú alatt (vagy más alkalomból), és így minden kivételesen jól fog sikerülni. Ámen."

5. Azrael Arkangyal

A haldokló betegek szenvedéseinek enyhítéséért imádkozz Azrael Arkangyalhoz. Ő az, aki üdvözli az eltávozottak lelkét, és aki elkíséri őket egy másik létforma felé. Kérheted őt, hogy hozzon fényt, szeretetet és békét a már elhunytak lelkének.

,,Köszönöm neked, Azrael Arkangyal, hogy őt Isten békéje, fénye és szeretete felé vezeted. Ámen."

6. Rafael Arkangyal

Amikor bármily nemű gyógyulásra van szükséged, kérd ehhez Rafael Arkangyal segítségét. Ő az, aki segít a testi- és lelki gyógyulásban.

,,Köszönöm neked, Rafael Arkangyal, hogy segítesz nekem kigyógyulni ebből a betegségből. Ámen."

Egyed Zsuzsanna

Forrás: http://filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok, angyalos történetek  
5 szuper technika, amivel kiűzheted a fejedből a negatív...
  2015-09-15 21:12:06, kedd
 
  5 szuper technika, amivel kiűzheted a fejedből a negatív gondolatokat!

Néha mindenkit a hatalmába kerítenek, hosszabb-rövidebb időre, a sötét gondolatok, amikor úgy érezzük, hogy nem történik semmi jó, semmi szép az életünkben, ezért lehangolttá, elgyötörté válunk. Ez többnyire normális is, ennek a hátterében a leggyakrabban a félelem áll.






A félelmet pedig az igazi boldogsággal, a szeretettel és az együttérzéssel lehet legyőzni.

Mi okozza a félelmet? Elsősorban a negatív szemlélet, a rossz és káros gondolatok, amelyek évek alatt beleívódtak a tudatunkba, amelyek meghatározzák az életünket, elbizonytalanítanak, és ezért legtöbbször rossz döntések is hozzunk.

Most itt van 5 módszer, amelyekkel kiűzhetjük ezeket a negatív gondolatokat:

1. A Bruce Lee módszer

A világhírű sztár a következőket tette, ha egy rossz gondolat beékelődött a fejébe, és nem tudott tőle megszabadulni: leírta egy papírra, felolvasta, majd elővett egy erre a célra használt hamutartót, meggyújtotta a lapot és elégette benne. Közben figyelmesen nézte, amint a papír hamuvá válik. Ezután megindult kifele, de még egy pillantást vetett a hamutartóra, és erősen arra gondolt, hogy a negatív gondolat megsemmisült és oda került, ahová szerette volna.

2. Zen-technika

Mikor érzed, hogy egy negatív gondolat kezdi elborítani az elméd, képzeld el a következőket: egy nagy mozi teremben vagy, és a vásznon egy gyönyörű kék ég jelenik meg, amelyen közeleg egy kisméretű, sötét felhő. Az a te gondolatod. Járd körbe a termet, figyeld a felhődet, ne félj tőle. Nem kell azt mondanod: ,,Menj el innen, nem szeretlek, és nem akarom, hogy rettegésben tarts", helyette inkább mond ezt: ,,Szervusz, Félelem! Hogy vagy ma?" Ilyenkor már tudni fogod, hogy miként kell a félelmedet kezelni, és a hatását az életedre a minimálisra csökkenteni, amelyet szép lassan, de arrébb fúj a szél.

3. Marius Simion módszer

A román mentális és lelki egészség erősítésével foglalkozó Marius Simion azt tanácsolja, hogy készítsünk listát a félelmeinkről, és ekkor tudatosulni fog bennünk, hogy azok a dolgok, amiket leírunk egy papírlapra, csak érzések és nincs közük a realistáshoz. És ez védelmet, erőt ad.

4. Tony Robbins módszere

Tony Robbins író, színész, életmódguru, aki olyanoknak is adott tanácsokat, mint Diana hercegnő, Bill Clinton, vagy Anthony Hopkins, azt mondja, hogy válasszunk ki egy különleges, zárható ládikát, amelyet varázserővel ruházunk fel, és ott tároljuk majd a negatív gondolatokat. Ha bármilyen rossz gondolatunk támad, írjuk rá egy darab papírra, majd tegyük be a ládába és zárjuk be. A láda majd elintézi a dolgokat, vigyáz rá, hogy többé ne szabaduljon ki. Lelki megkönnyebbülés kerít majd hatalmába.

5. Mark Hansen módszere

Ha semmilyen más technika ne válik be, akkor érdemes ezt kipróbálni. Annyit kell tenni, hogy egy befőttes üvegek lezárására használt gumikarikát teszünk a csuklónkra. Ha bármilyen negatív gondolat jut eszünkbe, húzzuk meg a gumit, és enyhén csapjuk meg vele a bőrünket, majd hangosan, de magunkban is mondhatjuk, mondjuk a következőket: ,,Érvénytelenítem és kitörlöm a negatív gondolatot".

Forás: http://filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Tudj meg mindent az oroszlánról!
  2015-09-15 18:32:50, kedd
 
  Tudj meg mindent az oroszlánról!





Az Oroszlán csillagjegyű ember feladata, hogy sugározza környezete felé az életenergiát, ahogyan a Nap teszi. ,,Élj! Szeress! Nevess!" - ahogyan AlexiszZorbász mondja életfelfogásában.

Az Oroszlán egyén élvezi létét, mintha most csak ez lenne a dolga, és nem gondol az élet árnyoldalaira. Élvezi a nap fényét és sugárzását. Úgy érzi, hogy ő a Nap, ő a mindenség központja, így saját szemszögéből tekint az univerzumra, képes azt teljes mértékben önmagához alakítani. Ezért is jellemző az Oroszlán típusú emberekre a szeretetteljes kisugárzás. Az Oroszlán a tüzes jegy, ami azt jelzi, hogy az aktivitás, a mozgás, a cselekvés vágya mindig jelen van személyiségében. Szeretné tetteivel és alkotásaival a dolgokat megszilárdítani, világossá tenni, az a vágya, hogy maradandót alkosson.

Az Oroszlán jegy a bőség és az egyéni személyiség, az ego csúcspontjának jegye, mely azt jelenti, hogy szeretné a teljes önkifejezést megélni, melyet korlátozás nélkül szeretne megtenni. Ezen a jegyen keresztül juttatja kifejezésre valódi személyiségét az egyén. Ahogyan a Nap a Naprendszer centruma, mely körül a bolygók keringenek, úgy jelenik meg ő is a környezetében, és maga köré vonja a népet, amelyen uralkodhat. Ugyanúgy, mint a Nap, ő is megköveteli, hogy felnézzenek rá, körülötte legyenek az emberek, vezeti őket, hogy tervei szerint fejlődjenek. Hiszen a király is csak akkor tudja hatalmát, erejét kifejteni, ha vannak követői, vannak körülötte olyanok, akiket vezethet. Akkor tud igazán Nap lenni, ha van kinek adnia, sugároznia az energiát.

Az Oroszlán igazi királyi jegy, mindig benne van a személyiségben az önérzet, a büszkeség, a parancsolni tudó tekintély. Erőit a maga érvényesülésére összpontosítja, de arról sem feledkezik meg, hogy híveit, környezetét magával együtt felemelje. Tehát rendkívül fontos számára, hogy a körülötte lévők is jól érezzék magukat. Ez is a magasabb szintű gondoskodást fejezi ki. Ö megadja a lehetőséget az embereknek, amennyiben elfogadják és követik őt, akkor az Ő életük is szebb és jobb lesz. Az anyagi dolgokat azért becsüli, mert örömet szerezhetnek, és másoknak is adhat belőlük, természetesen ezzel is kiemelheti saját magasztosságát. Rá az jellemző, hogy nem gyűjt, nem óvja meg dolgait, hanem szétosztja, de igyekszik igazságosan mérlegelni. Mindig szükségesnek érzi az igazságosságot, mert ez is hozzátartozik méltóságához.

A legnagyobb királynak is szüksége van arra, hogy megbizonyosodjon tettei helyességéről. Elismerést, megerősítést vár a külvilágtól, ami egyfajta visszaigazolás, és biztonságot ad. Ha nem kapja meg a visszajelzést, önbizalomhiány-érzet alakulhat ki benne. Arra is nagy súlyt kell fektetnie, hogy megfelelően, azaz kellő méltósággal tudja kezelni a dühét, a haragját, a nagyravágyását. Belső szenvedélyeit és megszállottságát nem szabad vakon elfojtani, hanem lágyan meg kell szelídítenie, egészséges keretek közé terelnie. Ennek az erőnek már nem szabad az ösztönök szintjén hatni, hanem a tudatosság szintjén, ahol az erő az utat mutatja az élethez, a személyiség kibontakozásához. Mindenki Oroszlán valahol, de tudnunk kell, hogy életünk mely területén élhetjük ki királyi adottságainkat, képességeinket. Nem lehetünk mindig mindenhol a legjobbak!






Törekszik az élet örömeinek kiélvezésére, sok mindent megkíván, és igényeit maradéktalanul képes kielégíteni. Nem nagyon érdekli a dolgok háttere, viszont érdekli minden, ami szép és élvezetes lehet az életben. Megszerez minden elérhető gazdagságot, de nagylelkűen szét is osztogatja. Viselkedésében van egy spontán természet. Szereti a kihívást, a kockázatvállalást. Hatalmas életenergiával, alkotó szellemmel rendelkezik, melyet kifejezésre kell juttatnia. Célja, hogy cselekedeteivel maradandót, figyelemre méltót alkosson, hogy nyugtázhassa, ,,ez vagyok én!", hiszen benne van minden Oroszlán típusú személyiségben, hogy valami nagy dologra született. Mindig valami nagyszabású dologba fog bele, melyet sokszor a rendíthetetlen önbizalmának köszönhetően valósít meg. Lelkesedésével és lendületével magához tudja vonzani az embereket egy adott ügy érdekében. Fellépésével és nyitottságával hamar elnyeri az emberek szimpátiáját.

Szerző: Wéber Andrea

Forrás: http://delina.hu/ezoteria
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Hogyan tedd élesebbé a hatodik érzéked
  2015-09-15 18:28:41, kedd
 
  [bHogyan tedd élesebbé a hatodik érzéked]





Sokszor volt már neked is megérzésed valami miatt, és nem tudtad honnan jött, de bevállt? Lehet az egy rossz megérzés mikor bliccelni akarsz, de mégis veszel jegyet, és pont akkor jön az ellenőr, vagy a suliba is amikor nem készülsz, nincs házid de mégis úgy érzed megúszod és valami miatt elmarad az óra? Elmagyarázzuk mi is ez.

Az előbb felsoroltak mindegyikében a hatodik érzéked játszik közre. Amennyiben csak kevésszer fordult veled elő ilyen, vagy csak párszor, de szeretnéd, hogy többször is előjöjjön akkor csak néhány dolgot kell tenned az ezotérikusok szerint. Az első dolog, hogy ne próbáld meg elfojtani magadban ezt az érzést, hanem próbálj meg rá figyelni kicsit. Tegyük fel, hogy készülsz valahová, reggel suliba például vagy munkahelyre és jó idő van, de mégis van egy érzésed, hogy esni fog. Akkor vigyél magaddal egy esernyőt. Figyelj a belső hangodra és fogadd meg a tanácsait. Ne furcsálld akkor se, ha nem fogalmazódik meg benned pontosan a gondolat, hogy esni fog, csak bevillan egy kép a viharról, vagy egy esernyőről.

Ennek a különös adottságnak a fejlesztése is lehetséges. Próbálj meg meditálni, mert az erősíti az elmédet. A meditáció során megtanulszösszpontosítani a belső hangra, a megérzésekre. A meditációval megtanulsz koncentrálni. Nem kell órákat rászánj a meditációra, elég napi 8-10 perc is csak akkor csinálj magadnak nyugodt környezetet ahol tudsz lazulni. Fontos a meditáció során, hogy zárd ki magadból a rossz gondolatokat, és a külvilág zaját, csak figyelj a belső életjeleidre. A szív dobbanására figyelj és kövesd azt. Ebben az állapotban megnyugszol majd és sokkal jobban fogod magad érezni, a letörtség is el fog kerülni, ha naponta meditálsz kicsit. Ennek a meditációnak akár pár héten belül is észreveheted majd a hatását, mert a tudatalattid küldi majd a jeleket, neked cask összpontosítani kell és hallgatni rá. Nagyon sok ember él a világon a megérzései alapján, és nem csak egyik napról a másikra. Fontos lehet munkád során is egy jó kis megérzés, hogy egy bemutatót mivel is kezdj, hogyan is vázold fel a dolgaid.






A hatodik érzéked fejlesztésében sokat segít még a gyakorlás is, amit többfajta módon is megtehetsz. Elmondjuk hogyan. Csak vegyél egy kis noteszt és jegyezd le, hogy milyen gondolataid, megérzéseid támadnak és majd napok múlva kövesd őket, hogy jó megérzések voltak e vagy sem. Vagy könnyedén tesztelheted még az érzéked, ha egy chatszobába vagy és beszélgetsz. Ha a beszélgetés alapján kiderülnek a megérzéseid az illetővel kapcsolatban, akkor jó úton haladsz, hogy fejleszd a megérzéseid. Amennyiben mégsem bizonyulnak jóvá a megérzéseid, akkor sem kell elcsüggedned, csak még kell kicsit fejleszd azokat. Csak tanulj meg bízni a megérzéseidben és azok majd egyre erősebbek lesznek.Próbáljuk minél gyakrabban kikapcsolni a tudatos gondolkodásunkat. Ám ne várjuk, hogy egy perc alatt mindentudókká válhatunk - intuíciónk élesedéséhez nem csak figyelemre, időre is szükség van.

A hatodik érzék sokféle területen megmutatkozik. Ha képesek vagyunk kombinálni a racionális gondolkodást és az intuíciót, a legbonyolultabb dilemmák idején is segíthet. Könnyebben eldönthetjük például, elfogadjunk-e egy állásajánlatot, vagy hogy melyik iskolát válasszuk a gyermekeink számára.

Egy kis érdekesség:A nők fölényesen vezetnek a férfiak előtt: náluk egy-egy ingerre 12-15 agyi terület aktiválódik, míg a férfiak esetében csupán 5-6.

A nőknél a két agyfélteke között jobb a kapcsolat, épp ezért hatékonyabb a logika és az érzelmek együttműködése.

Szerző: Nagy Laura

Forrás: http://delina.hu/ezoteria
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Ez nem az első földi életed, 2. rész!
  2015-09-15 18:02:34, kedd
 
  Ez nem az első földi életed, 2. rész!





A reinkarnáció kérdése mindig is egy érdekes téma volt, viszont nagyon sokan mindmádig a sötétben tapogatóznak ezen a téren. A reinkarnáció lényegében azt jelenti, hogy a lelked már élet egy földi életet csak nem a jelenlegi testedben. Következik a cikk folytatása, amelyben további olyan jeleket osztunk meg, amelyből valószínűsíthető, hogy volt már egy előző életed.

Szeretsz egyedül lenni. Ezt pedig nem úgy kell értelmezni, hogy magányos vagy, esetleg antiszociális. Nem. Ilyesmikről szó sincs, csupán neked jól esik az egyedüllét is. Mások lehet, hogy becsavarodnának, ha egyedül kellene tölteniük egy estét, te viszont ebben a helyzetben is jól érzed magad. Sőt, sokszor szeretsz inkább egyedül lenni egy este, mint mondjuk a haverokkal vagy valamilyen buliban tartózkodni. Ennek az egyik legnyomósabb oka, hogy neked nincs szükséged másokra, ahhoz, hogy érvényesítsd az öntudatod, illetve hogy tudd értékelni önmagad. Ez pedig arra enged következtetni, hogy a saját lelkeddel való kapcsolat kifejezetten jó, az önértékelésed pedig ez alapján jön létre. Ez sok ember esetében máshogy történik, hiszen gyakran a társadalmi státusz jelentősen befolyásolja ezt. Az első életben mindenki hajlamos az úgynevezett játékszabályok szerint viselkedni, élni az életet. Ennek megfelelően pedig építkezni és kialakítani egy kényelmes, kedvező életet. Te azonban, ha már többször is éltél, akkor nem fogsz a merev szabályok szerint élni. Neked ugyanis már volt ebben részed, valamint tudod azt is, hogy igazából ez csak egy játék. A kiskapuk számodra kinyílhatnak, a határokat feszegetheted, egyszerűen sokkal lazábban értelmezed az élet szabályait, mint mások. Más embereknek a kikapcsolódás összefügg a szórakozással, de rád ez nincs akkora hatással, hiszen előző életeidben már hozzászokhattál az emberekhez és tudod, mit várhatsz tőlük. Neked az igazi kikapcsolódás, öröm, elégedettség az, ha érzed a belső békéd.

Kitűnsz a társaságból. Lényegében az egész életed során végigkísér ez a jelenség. Iskola, munkahely, baráti társaság, szinte mindegy, hiszen sehova sem illesz igazán, más vagy, mint a többiek. Már-már fájdalom a számodra a társaságban viselkedni, valamint értelmetlen beszélgetéseket folytatni. Sokszor elgondolkozol és csak csodálkozol azon, hogy a többiek miért viselkednek így. Te általában tudatos álmokról, állatok jogairól, spiritualitásról szeretsz beszélgetést kezdeményezni, viszont a körülötted lévők leginkább az időjárásról, sportról, mindennapi életről szeretnek társalogni. Néha kezdeményeznek veled beszélgetéseket kíváncsiságból, hiszen érdekled őket, mert talány vagy a többi ember számára. Nem kell hibáztatnod magad, hiszen igazából soha nem is igazán ment neked ez a beilleszkedősdi. Előző életeidben vagy kudarcot vallottál benne vagy kínos volt. Továbbá a szokásaidat, tetteidet mások általában furának tartják. Ilyen dolog lehet például, ha egy parkoló közepén leparkolsz csak azért, hogy a nap által sugárzott életerőt magadba szippantsd. Ezekkel a fura szokásaiddal viszont nem akarsz kitűnni a tömegből, hanem egyszerűen csak nem tudod, hogyan kell ,,normális" lenni.






Fejlett lélekkel rendelkezel. Ez pedig leginkább abban nyilvánul meg, hogy mások rendszeresen tanácsot kérnek tőled. Lényegében korosztálytól függetlenül történik ez, hiszen még az idősebbek is szívesen meghallgatják a véleményed. Ennek okán mások biztosan sokszor mondják rád, hogy a korodhoz képest bölcs vagy. Az áltagos embernél szélesebb értelemben fogod fel az élet kihívásait, jobban átlátod a dolgokat. Az előző életeidből származó tapasztalatból pedig már megtanulhattad, hogy mennyire fontos a türelem, őszinteség és önelemzés. Lényegében másnak ezt megtanulni akár egy évtizedbe is kerülhet, neked viszont egy év alatt is sikerülhet ráébredni erre. Nem véletlen, hiszen előző életeidben már rengeteg mindent átéltél. A te életedben is vannak/lesznek csapások, viszont az érett gondolkodásoddal hatékonyan tudod ezeket kezelni és ráébredsz, hogy mit is akar tanítani neked az élet saját magadról. Leginkább te lelki fejlődésre vágysz, mintsem hírnévre, anyagi jólétre, társadalmi státuszra.

Szerző: Márton Molly

Forrás: http://delina.hu/ezoteria
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 346 db bejegyzés
e év: 4135 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 171
  • e Hét: 1916
  • e Hónap: 10182
  • e Év: 126835
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.