Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A magukat jobb- és baloldalinak mondók...
  2015-09-17 21:52:50, csütörtök
 
  ... egyetlen-egy és végképpen tragikus körülményben megegyeznek és ez annak eltussolása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.
*
Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.
*
Kiépült a III/III-as pol. oszt. titkos szolg. hálózata oly mértékben, hogy az egy főre jutó számuk kettő volt már akkor amikor B.P.mint belügyéres átszervezte és többnyire bújtatott polgári állásokban elhelyezte őket...
*
A HELYCSERÉS támadással nem csak az új "elit" réteg alakult ki az 1980-as évekre, hanem az új munkás-parasztság, amelyikért már nem fájt senkinek a szíve. Ezeket az akkorra munkássá váló gyökértelen, lebutított és tönkretett családokat már könnyű szívvel áldozta föl a magát még 1990 után is szocialistának és munkáspártnak becézgető pártvezetés és tagság... Na, ez az, amiről nem tudnak a határon túlra szakadt magyarok! Így az Magyarok Világszövetségének sincs tudomása arról, hogy határon belül miért nem haladnak a dolgok.
*
Azért, mert az új középosztály, aki a kádári időkben szerezte viszonylagos jómódúságát átgázolt ezen az új munkásságon és szemrebbenés nélkül becsődöltette a szocializmust, fölszámolta a munkásosztályt - miközben a mai napig azt hazudja, hogy az ő érdekében politizál! A nagy büdös lópikulát! Hazudnak kórusban!!!
*
A határról túlról jöttek meg csak bambulnak értetlenül... Az erdélyiek sírnak, hogy milyen rossz volt nekik a román szekusok csesztetése!!! És itt mi volt? Amikor a saját fajtájával nyíratták és nyírják ki a magyarságukhoz ragaszkodók maradékait és utódait?
*
Az előbbiek miatt nincs nép, amelyik érdekében folyik a szervezkedés. - miközben köztudott, hogy NEM OV-nek létkérdés a nato magyarországi jelenléte! Hanem, ellenségeinek!
*
Nem akarja senki tudomásul venni, hogy mindezek miatt a történések miatt nincs nép, amelyik átvehetné a hatalmat! Kétféle nyáj van, amelyik ordítozva ott béget a maga vezére mögött!
*
Jobb- és baloldalon a koncot félti mindegyik és még az anyját is elárulja és odalöki az ellenségnek, csakhogy mentse a saját vagyonát és hatalmát!
*
KIHALT AZ A KOROSZTÁLY, amelyikből munkás-parasztot faragtak... vagy annyira lepusztult állapotban érte 1990, hogy már nem volt képes talpra állni, amikor kiprivatizálták alóla a gyárakat, üzemeket, ahova 40 évvel korábban erőszakkal terelték be szüleiket. Velük halt az az ERKÖLCSI ALAP is, amely alapján jogosan lázadhatnának a hatalmat hazugsággal megszerzők ellen!!!
*
Mára már az ő gyerekeik is elérték a 40-es életévüket és most őket sanyargatja az EU népirtásos technikája. Lásd a Luganoi tanulmányban leírtakat, amely alapján működik az EU!!!
*
Nyilvánvaló, hogy ebbe nem szabad beletörődni! Sőt, minden eszközzel meg kell akadályozni a további pusztítást!
*
Elsősorban ajánlatos figyelembe venni azokat a népirtásos technikákat, amivel már ,,sikerrel" a temetőbe küldték azt a korosztályt, amelyiket 40 éves kora körül ért az 1990-es rendszerváltozásnak mondott változás.
*
Annál inkább fontos lenne a FELÜLVIZSGÁLAT, mert mára már ennek a korosztálynak a gyermekei is 40 éves korba kerülve ugyanolyan módszerekkel vannak ellehetetlenítve, miközben rájuk nehezedik a szüleik korosztályának nyugdíjának kitermelése és az utódokról való gondoskodás is.
*
Sajnos, köztudott mára, hogy a mai aktív-korúak számára még szüleikénél is rosszabb sorsot szán az EU mögé bújó hatalom...
Úgyhogy, mindenki elmehet a búsba, mert már nagyon is ismerjük azt, hogy senki még csak nem is szellenthet ebben az országban a titkos szolgálatok MEGBÍZÓI által MEGBÍZOTT jelengetői tudta nélkül!
*
Naná, hogy miniszterelnök, de még képviselő sem lehet az, akinek az nincs megengedve!!!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amit minden európainak életbevágóan tudnia kellene...
  2015-09-17 18:17:57, csütörtök
 
  Az iszlám legfontosabb tanítása: Alah az egyedüli Isten.
(Tagadják a Szentháromságot, ugyanakkor, az a hit, hogy Isten az ember sorsát döntően meghatározza, közel áll a keresztény predestináció tanításához.)
*
Nekünk, egyistenhívőknek tudnunk kell, hogy ugyanarról az istenségről van szó, csak a köré kerekített legenda, kultúrkör egészen más!

*
El kellene végre az emberiségnek jutnia ahhoz a felismeréshez, hogy ugyanúgy tisztelettel kellene közelíteni a különböző kultúrkörökben, különböző néven nevezett egy-de ugyanazon Istenhez!

Le kellene állni ISTEN HIRNÖKEINEK (prófétáinak) gyalázásával!
*
Ez a mostani migrációs invázió azért is veszélyes, mert a menekültek közé elvegyülve dzsihadista fanatikusok veszélyeztetik hazánkat és a benne élő magyarságot. Sajnos, a "művelt" Nyugat okot is adott nekik erre! Gondoljunk csak a párizsi újságírók Mohamedet és Krisztust gyalázó karikatúráira!

A tagországok miniszterelnökei, pedig karonfogva demonstráltak a gyalázkodó újságírók temetésén, Ebbéli kiállásukkal odatették magukat és hazánkat is az Isten-gyalázók mellé!!! Ezzel kitették egész Magyarországot a "mohamedán" dzsihadisták bosszújának!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 60
  • e Hét: 402
  • e Hónap: 3528
  • e Év: 35258
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.