Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Lengyelország szakított a Visegrádi Négyekkel
  2015-09-22 21:53:33, kedd
 
  Lengyelország szakított a Visegrádi Négyekkel


,,Pillanatnyilag megszűnt a visegrádi csoport" - nyilatkozta Milan Chovanec cseh belügyminiszter Brüsszelben, miután Lengyelország megszavazta a kvótarendszert. A kvótákat Csehország, Szlovákia és Magyarország utasította el, míg Lengyelország a többséghez csatlakozva megszavazta. Elutasító álláspontra helyezkedett Románia is, míg Finnország tartózkodott.

,,A puszta ellenkezés ahhoz vezetett volna, hogy nem lenne beleszólásunk a döntéshozatalba, elértük követeléseink teljesítését" - érvelt Rafal Trzaskowski. A lengyel belügyminiszter szerint Varsó a tárgyalások során elérte, amit akart. Mint ismertette, Lengyelország 4500 menekültet vállal át, az elsők - a görögországi és olaszországi befogadóközpontokban lefolytatott biztonsági eljárás után - a jövő év elejétől érkeznek.

Trzaskowski a legfontosabb tárgyalási sikernek az automatikus kvóták elutasítását nevezte, valamint azt, hogy Lengyelországnak nem kell befogadnia azokat a menekülteket, akiknek identitásáról kétségei támadnak.

Arra az újságírói kérdésre, hogy a Csehországtól, Magyarországtól és Szlovákiától eltérő szavazás nem okoz-e törést a visegrádi négyek között, Trzaskowski elmondta, a csoport országai folyamatosan egyeztették álláspontjaikat, de a keddi találkozón hozott döntést a minősített többségi szavazás miatt nem lehetett megakadályozni. ,,A csehek és a magyarok jelképes okokból szavaztak ellene, a megszavazott tervet úgyis teljesítik. Számunkra fontos volt a mi feltételeink kieszközlése" - szögezte le a diplomata.

Forrás: MTI

http://pestisracok.hu/lengyelorszag-szakitott-a-visegradi-negyekkel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
félek a hányástól = nem fogok inni = na vajon, akkor mit csi
  2015-09-22 21:50:42, kedd
 
  Azt is el tudom mondani, hogy miért nem próbáltam ki semmilyen kábítószert. Kilenc éves lehettem, amikor láttam egy NSZK tévéfilmet filmet, ami egy kamaszlányról szólt, aki betépett valamilyen kábítószertől. Ez vizuálisan úgy volt ábrázolva, hogy szédül, émelyeg, és hány. Én pedig betegesen rettegek a hányástól. Kilenc éves koromban bennem az rögzült. Más a póktól fél, más az anakondától, bennem a hányástól van ilyen félelem.

Deutsch Tamás


félek a hányástól = nem fogok inni = na vajon, akkor mit csinálok?


http://40.media.tumblr.com/02fe36ece48e09c5118c752ae40d52ff/tumblr_ngdssahUvM1qg5 e9go1_r1_1280.png
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Romániában is magyar közpénzből épülnek a stadionok
  2015-09-22 21:26:45, kedd
 
 
Romániában is magyar közpénzből épülnek a stadionok

2015.9.22.

A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint nincs kétség: a magyar adófizetők milliárdjaiból építenek focistadionokat Romániában. Orbán őrült pocsékolása már a határokon is átcsap, miközben itthon alapfeladatok ellátására nem jut pénz.


A csíkszeredai focicsapat edzője szerint a magyar kormány 1200 millió forintnyi támogatást adott a harmadosztályú romániai klubnak. Más források szerint nem a kormány, hanem a Puskás Akadémia bélelte ki a Csíkszereda FK-t. A lényeget tekintve ez mindegy is: Orbán Viktor kiskedvence öt év alatt 9 milliárd átirányított adóforintot kapott, vagyis mindenképp magyar közpénzből épülnek a műfüves pályák, éjszakai világítás és fedett lelátók Romániában.

Miközben a magyar emberek szinte kivétel nélkül elutasítják a hazai stadionépítéseket is, miközben a kormány alapvető feladatok ellátásához sem biztosít forrást, tökéletesen elfogadhatatlan, hogy külföldi profi focicsapatokat szponzorálnak a magyar adófizetők pénzéből.

A PM támogatja, hogy közpénzzel segítsük a határon túli magyarok kulturális önazonosságának megőrzését, de ebbe biztosan nem tartoznak bele a milliárdos romániai stadionépítések.

Orbán Viktor álljon ki, és válaszoljon két kérdésre: a tudtával és jóváhagyásával zajlanak-e magyar pénzből a romániai stadion-építések? Támogatja-e például a magyarországi gyermekéhezés felszámolását célzó Nemzeti Minimum programot? Nincs több kérdésünk.


https://parbeszedmagyarorszagert.hu/hir/romaniaban-magyar-kozpenzbol-epulnek-stad ionok

Budapest,. 2015. szeptember 22.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kollégiumot nyitnak a császárvárosban, hogy elősegítsék az a
  2015-09-22 21:15:03, kedd
 
  Persze, ha iskolába küldik őket, majd szépen rászarnak a billentyűzetre, aztán üvöltik, hogy "FREEDOOOM", meg azt nyilatkozzák, hogy nem azért menekültek el Szíriából, hogy itt is megmondják nekik, hogy mit csináljanak, valamint milyen rasszista a kormány, hogy még lakást meg kocsit sem ad egyből, miközben a helyi lakosoknak van, ez csakis diszkrimináció lehet.
Kitanítják számítástechnikára, programozásra, aztán hackerekké válnak az Iszlám Állam szolgálatában szerte Európában. Kiváló "európai" ötlet, hogy a mi költségünkre képezzük ki ellenségeinket.


**********************


2015. szeptember 22. 07:36


Kollégiumot nyitnak a császárvárosban, hogy elősegítsék az agysebészek beilleszkedését

Kollégiumot nyitnak a "menekült fiataloknak" Bécsben, januártól ezer fiatal vehet részt a kurzusokon, amelyek többek között az oktatási rendszerbe való "beilleszkedésüket" segítik majd. Az angol és német nyelvi, valamint számítástechnikai kiscsoportos tanfolyamokat 15 és 21 év közötti "fiatalok" látogathatják, a képzésekre minden hónapban lehet jelentkezni. A belügyminisztérium adatai alapján az utóbbi tíz napban százezren utaztak át Ausztrián, azonban csak ötezren kértek menekültkérelmet. A tárca közlése szerint a hétvégén 21 ezren érkeztek Ausztriába, közülük a legtöbben továbbutaztak Németországba. A kezdeményezés hatmillió euróból valósítható meg, ebből hárommillió eurót az Európai Szociális Alap áll. A képzési központ pontos helyéről még tárgyalnak. A bécsi rendőrség közlése szerint az elmúlt hétvégén 325 menekültkérelmet adtak be az osztrák fővárosban. Hétfőn délután 250 ember volt a bécsi Westbahnhofon, 400 a Hauptbahnhofon. Hétfőn összesen 14 ezer befogadóhely állt az újonnan érkezők rendelkezésére. A vöröskereszt illetékese szerint a vasárnap éjszakát 8700 új európai töltötte szükségszálláson, 2400-an pedig a gyűjtőpontokon aludtak. Szombaton 11 ezren érkeztek, 10500-an Magyarország felől, ötszáz pedig a szlovén-osztrák határ felől, Stájerország tartománynál lépték át a határt. Vasárnap tízezer betolakodó lépte át a határt Miklóshalmánál (Nickelsdorf). (MTI nyomán)


Forrás: https://kuruc.info/r/4/148695/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Háború kezdete! Amerika fegyvereket küld Romániába, Putyin b
  2015-09-22 20:58:11, kedd
 
 
Háború kezdete! Amerika fegyvereket küld Romániába, Putyin beígérte a támadást ha ez megtörténik


Kedves Barátaim!
Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld
Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad.

S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába.
Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak. A FB-n nagyon jó cikkek jelennek meg! Európa, az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van!
Ébredjenek! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni kell! Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát! Csak idő kérdése és ez kiderül!
Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!


EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK!
1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK “VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN" A FÉL
VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL
OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?
2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓRÓLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, ÁLLÍTÓLAG?
3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ “ÉLETERŐS" FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL?
NEMDE? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?
4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A
CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT... AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?
5. HOL A “HAZA BECSÜLETE..." VAGY “DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE", HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!
6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETEKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI
ELLENSÉG VAN!!
7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM - NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM
ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!
8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ. MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT!! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS.
9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK ... ÉBRESZTŐ!
ITT NAGY BAJ LESZ!
EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI
LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON...
Dr. Paulin Ferenc
professzor emeritus
a Magyar Tudományos Akadémia doktora


http://adatlistazo.hu/haboru-kezdete-amerika-fegyvereket-kuld-romaniaba-putyin-be igerte-a-tamadast-ha-ez-megtortenik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bokám lefosom.... Lopta az áramot,Lajos rezsit csökkentett
  2015-09-22 20:46:35, kedd
 
  Lagzi Lajcsi sittes Lajos?


2015. szeptember 22. 18:46
Hunhír.info

A feol.hu több forrásból is úgy értesült, hogy Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi a székesfehérvári kapitányság fogdájának ,,vendége".

A feol.hu úgy tudja, kedd reggel Fejér megyei rendőrök intézkedtek a Komárom-Esztergom megyei Mocsán egy luxusvillában, rengeteg rendőr volt a helyszínen.

A lap kérdésére Kiss Z. Edward a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta:

"A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak."

Ahogy a Bors korábban megírta, rendőri közreműködéssel illegális áram-, gáz- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók Galambos Lajos mocsai birtokán, az áttételes tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. közeli telephelyén, illetve a személyéhez köthető tatai Boglárka Apartmanparkban. Az ügyben eljáró Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság akkor házkutatást is tartott: akkor a rendőrök azt mondták, ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, a gyanú pedig vesztegetés. Galambos Lajos lapunknak azt mondta, ő csak reklámarca az épületegyüttesnek.

Bors



http://index.hu/kultur/2015/09/22/orizetbe_vettek_lagzi_lajcsit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hiányzik egy jó táborparancsnok!
  2015-09-22 20:43:07, kedd
 
  ,,A tábor bejáratánál elszabadult a pokol"
2015. szeptember 22. 17:49
Hunhír.info

,,A tábor bejáratánál elszabadult a pokol" - jelentette a horvátországi Opatovac befogadótáborától az M1 tudósítója, aki elmondta, kitört a tömeg a területről, miközben a rendőrök nagyon durván bánnak az emberekkel. Horvát sajtóhírek szerint már 6800 embert vittek el Magyarország felé.

Zavargások törtek ki kedd délután Horvátországban az opatovaci befogadótábornál - jelentette a helyszínről az M1 tudósítója.

A beszámoló szerint kedd délután ,,kitört a tömeg" a táborból, s megrohamozták az ott lévő buszokat. Bejelentkezésekor épp egy ájult embert emeltek ki a tömegből. Az M1 munkatársa látott a buszokhoz siető a gyermeküket magukhoz szorító nőket, de felnőtt férfiak is dulakodva igyekeztek feljutni a buszokra. Nagyon durvák voltak velük a rendőrök - hangzott el a tudósításban.

Kitért arra is, hogy horvát sajtóhírek szerint már 6800 embert vittek el Magyarország felé. A hatóságok kedd délután is azzal próbálták csendesíteni az embereket a horvát tábornál, hogy hamarosan tíz autóbusz érkezik értük, de a bevándorlók ezt nem hitték el.

A tudósító úgy fogalmazott: ,,a tábor bejáratánál elszabadult a pokol". A probléma az lehet, hogy a helyszínen nincs elég kapacitásuk, hogy regisztrálják az embereket - hangzott el. A területre további több mint kétezer érkezhet Macedónia felől Szerbián keresztül.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86872
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A SOK ÖSSZESZART VONATOT, aMÍG KITAKARÍTJÁK!
  2015-09-22 20:37:57, kedd
 
  2015. 09. 22. 13:59
MTI

A München-Salzburg vonalon legalább október 4-ig nem járnak a vonatok


A menekültválság miatt legalább október 4-ig nem járnak a személyszállító vonatok a München-Salzburg vonalon - közölte kedden a Deutsche Bahn (DB) német vasúttársaság.

A német hatóságok utasításai alapján átalakított menetrend szerint a Budapest-Bécs-Salzburg-München vonalon közlekedő Railjet 90-es járat ideiglenesen csak az ausztriai Salzburgig jár.

Salzburg és a németországi München között nem közlekednek vonatok - áll a közleményben.

A német-osztrák határnál fekvő Salzburg és a németországi oldalon fekvő Freilassing között még a városi gyorsvasút (S-bahn) sem közlekedik, de a Salzburg-Freilassing vonalon közlekedő buszok továbbra is járnak. A két város közötti távolság nagyjából 10 kilométer.

A vasúti közlekedés szeptember 17-én állt le. A forgalom a határellenőrzés visszaállítása miatt bénult meg. Az utazók iratainak ellenőrzése olyan sokáig tart a vonatokon, hogy nem lehetett tartani a menetrendet.

Az Ausztriából Németországban igyekvő menedékkérők nagy része Freilassingban lép be Németországba. A határellenőrzést szeptember 13-án állította vissza a német kormány, az ideiglenes intézkedést a belső határellenőrzés nélküli schengeni övezet működését szabályozó Schengeni határ-ellenőrzési kódex előírásai alapján vezették be.

A határellenőrzés súlypontja az Ausztriával közös határ. Ebben a térségben, Bajorország tartományban éri el Németországot a menekülthullám. A hullám az utóbbi napokban ismét erősödött: szombaton 1710 határsértőt tartóztattak fel a német szövetségi rendőrség munkatársai, vasárnap pedig 5098-at. Hétfőn újabb 4300 ember lépett be németországi tartózkodásra feljogosító papírok nélkül. Többségük Salzburgból érkezett, gyalog. Kedden délelőtt további 600 határsértőt vettek nyilvántartásba.

Amennyiben a németországi tartózkodásra engedéllyel nem rendelkező emberek a határon jelzik, hogy menedékjogi kérelmet akarnak benyújtani Németországban, a szövetségi rendőrség rögzíti az adataikat és elszállítja őket menedékkérőket befogadó állomásokra, ahol elkezdődik a menekültügyi eljárás.


http://alfahir.hu/a_munchen_salzburg_vonalon_legalabb_oktober_4_ig_nem_jarnak_a_v onatok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Andy Vajna vett egy minisztériumot Rogán Antalnak?
  2015-09-22 20:28:51, kedd
 
  2015. 09. 22. 16:30

Andy Vajna vett egy minisztériumot Rogán Antalnak?

Érdekes fejleménye a hazai politikának, hogy a kaszinómutyi nyertesével, az offshore-lovag Andy Vajnával köztudottan jó kapcsolatot ápoló Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetiroda néven önálló tárcát kap - írta közleményében Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője. Mint írtuk, megéltük azt is, hogy Rogán Antalból tárcavezető lett...

A nemzeti ellenzék parlamenti képviselője közleményében arra emlékeztet, hogy a lépés a súlyos feszültségekkel terhelt Fidesz belharcainak frontvonalaira világít rá: a Miniszterelnökséget vezető miniszter így már nem lesz felelősségre vonható nyílt ellenlábasának lépéseiért, ugyanakkor
Rogán Antal nem beosztottként, hanem mondvacsinált miniszterként került hivatalosan is Orbán Viktor közelébe.

Az intézkedés révén Orbán Viktornak így már két második embere is lesz - olvasható Hegedűs Lorántné közleményében -, viszont az olcsóbb és takarékosabb állam terve továbbra is csak egy fideszes hazugság marad.

A Jobbik előre érdeklődik, mi a kormány és a miniszterelnök terve Rogán Antal másik két barátjával:

mikor nevezik ki Andy Vajnát kaszinó- és médiafelvásárlásért felelős miniszterré, valamint Habony Árpádot életművészügyekért felelős miniszterré?

http://alfahir.hu/andy_vajna_vett_egy_miniszteriumot_rogan_antalnak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Addig dolgozz, amíg élsz!
  2015-09-22 20:27:20, kedd
 
  2015. 09. 22. 14:17

Addig dolgozz, amíg élsz!

Élethosszig tartó tanulás helyett élethosszig tartó munkavállalás - így összegezte a kormánypárti politikusok hozzáállását a korkedvezményes nyugdíjaztatáshoz Sneider Tamás, a Jobbik és egyben az Országgyűlés alelnöke keddi sajtótájékoztatóján.
A képviselő azután tette ezt a kijelentést, hogy a Jobbik egyik határozati javaslatának tárgyalásán a kormánypárti politikusok nem találták szükségnek a változtatásokat. A nemzeti párt javaslatában azzal állt elő, hogy alakítsanak ki egy flexibilis nyugdíjrendszert, amiben

megszűnne a szociális hozzájárulási adó, helyére visszakerülne a nyugdíjjárulék
egyéni, virtuális és valós nyugdíjszámlát hoznának létre
40 év munkaviszony után, igény esetén férfiaknak is megadnák a nyugdíjlehetőséget
bizonyos szakmák külön korkedvezményes nyugdíjrendszert kapnának
beiktatnák az életpályamodellt, ami rekreációs modellt is tartalmazna, akár több hónapos szabadsággal

Sneider Tamás közölte: szándékosan azért nyújtottak be törvényjavaslat helyett határozati javaslatot, hogy a kormánypártok is alakíthassanak rajta, ha szeretnének. Ennek ellenére - tette hozzá - az egészet szükségtelennek ítélték meg, ami arra mutat, hogy szerintük az "élethosszig tartó tanulás helyett az élethosszig tartó munkára" van igény.

Az Országgyűlés jobbikos alelnöke elmondta, hogy a javaslat elutasításában az az indoklás is szerepelt, miszerint a szakmai jegyzékben olyan munkákra is ajánlják a korai nyugdíjazást, amelyek a technikai fejlődés miatt vagy nagyban változtak, vagy már meg is szűnhettek. Ez azt jelenti, hogy mintegy 60 éve nem vizsgálták felül a jegyzéket, s noha azóta új szakmák is létrejöttek, a kormánypártiak a frissítés helyett inkább az egészet lesöpörték az asztalról.

A mai állapot egy fűnyíró-elv alapján működik: aki megéri a 65 évet, az nyugdíjba mehet, aki nem, az nem. Ennyi a kormány nyugdíjpolitikája - közölte Sneider Tamás, aki szerint vannak olyan szakmák, ahol egyszerűen "lehetetlen megkövetelni", hogy az ember 65 éves koráig dolgozzon, így szükségesek az enyhítések.

http://alfahir.hu/addig_dolgozz_amig_elsz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 453 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.