Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Nagykövet - Békekövet
  2015-09-25 21:52:29, péntek
 
  Talán megfordult már a fejedben ?Ki vagyok én, hogy hallgatnának rám az emberek? Én egy nagyon pici pont vagyok!? Nos, itt a felelet: ? követ ? vagy, nagykövet.?

Olvasd csak: Mi tehát Krisztus követei vagyunk az emberek között. Úgy kérünk, és biztatunk benneteket, mintha Isten szólna általunk. Krisztusért kérünk titeket: ? Béküljetek ki Istennel !? Krisztus sohasem vétkezett, de Isten Őt bűnért való áldozattá tette. Azért történt ez, hogy mi Krisztus áldozata által elfogadhatóvá váljunk Isten számára.? 2Korintusi levél 5:20-21. Egyszerű fordítás

Tehát, követ vagy. Méghozzá nem egy ismeretlen afrikai állam követe, nem is Magyarországé, sőt nem is egy szuperhatalomé, mint az USA. Isten országának nagykövete vagy. Aki téged elutasít ? ha az evangélium jó hírével akarod elérni ? az magát Jézust utasítja el. Gondoltad-e, hogy ekkora tekintély áll mögötted?

A Bibliaszöveg nem azt mondja, hogy szólítsd fel az embereket, hogy tartsák meg a szombatot, hogy tisztán étkezzenek, hogy szüntessék meg az élettársi kapcsolatot, hanem, hogy béküljenek meg Istennel.

Miért? Tán haragszanak a Teremtőre? Bizony haragszanak! Miért engedte meg, hogy essen az eső, miért van forróság, miért vagyok beteg, miért hagyott el a házastársam? Bármi bajuk van, még véletlenül sem ők az okai, csakis és egyedül Isten! Talán neked sem ismeretlen ez a hozzáállás?

Szükségük van arra, hogy valaki megbékítse őket Istennel. Segítségre van szükségük, hogy a nagy küzdelem eseményeit úgy lássák, ahogy azok valójában zajlanak, nem úgy, ahogy azt Sátán akarja bemutatni. Az ördögnek sok ügynöke van. Te legyél Jézusé!

Nos, Nagykövet Úr! Nagykövet Asszony! Szedd össze magad, és imádkozz, hogy ma legalább egy embernek segíthess, hogy a megbékélés útjára lépjen!

Reggeli dicséret
Link Link 2 Korintusi 5
 
 
0 komment , kategória:  Reggeli dicséret   
NP Photo - hobby
  2015-09-25 21:00:20, péntek
 
  Korniss Péter: "Az exponálás egy pillanatot búcsúztat:
a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz.
A képen annak lenyomatát őrizzük - ami volt."

NP-Photo-hobby
Link



 
 
0 komment , kategória:  NP Photo - hobby  
Minden nap egyre közelebb
  2015-09-25 10:07:39, péntek
 
 

Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők: Aki énbennem marad, én pedig őbenne, az terem gyümölcsöt: mert nálam nélkül semmit sem cselekedhettek.- János 15:5

A Jézusban való maradás nem automatikusan adatik meg a hívők számára.

Ez olyan életstílus, ami fegyelmet és erőfeszítést követel.

Meg kell hoznunk azt a döntést, hogy egységben járunk az Úrral, és a figyelmünket elsődlegesen Őfelé fordítjuk. Ha szellemileg fel akarunk növekedni, ha az Úr erejében és Vele közösségben akarunk járni, akkor rá kell szánnunk a szükséges időt az Ő megismerésére.


Az nem működik, hogy egy darabig így teszünk, aztán elfeledkezünk róla. Minden nap Vele kell járnunk. Abban a pillanatban, ahogy megállunk a Jézus felé való közeledésben, azonnal kezdünk eltávolodni.

Tudod, ebben a természetes világban istentelenség vesz bennünket körül. A tested teljesen természeti szinten van. Ha nem szállsz vele szembe minden nap úgy, hogy időt töltesz imádságban és az Igében, akkor a tested és az elméd egyszerűen engedni fog a feléd irányuló nyomásnak, és a világ útját választja.

Dönts amellett, hogy átadod magad az Úr dolgainak. A figyelmedet irányítsd az Úr felé. Vedd körül magad az Igével. Hallgass tanítókazettákat, miközben öltözködsz, autót vezetsz, vacsorát készítesz, az autódon dolgozol, tornázol, takarítasz, és lefekvés közben.

Bármikor, bárhol hallgathatod Isten Igéjét!

Maradj ma is Jézusban.

Gloria Copeland * Igei olvasmány: János 15:1-11
Link

Link

 
 
0 komment , kategória:  Kenneth & Gloria Copeland  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 68 db bejegyzés
e év: 906 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 381
  • e Hét: 2951
  • e Hónap: 10658
  • e Év: 60223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.