Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
A finnek is megelégelték az élősködőket
  2015-09-25 21:07:19, péntek
 
  A finnek is megelégelték az élősködőket

2015. szeptember 25. 19:16
Hunhír.info

30-40 tüntető támadt egy menekülteket szállító buszra a dél-finnországi Lahtiban. A helyi média beszámolója szerint a köveket és petárdákat dobálók között volt, aki a Ku-Klux-Klan fehér csuklyáját viselte, mások finn zászlóba burkolózva voltak jelen. A buszon negyven élősködő utazott.

Közben Kouvola városában Molotov-koktélt dobtak egy befogadóállomásra - senki sem sérült meg.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86976
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem szolgálta teljes erőből Izraelt az amerikai képviselőház
  2015-09-25 20:54:47, péntek
 
  Nem szolgálta teljes erőből Izraelt az amerikai képviselőház elnöke - lemondatták

2015. szeptember 25. 16:50
Hunhír.info

A pártján belüli konzervatívok nyomására október végén távozik hivatalából és kongresszusi mandátumáról is lemond John Boehner, az amerikai képviselőház republikánus párti elnöke.

Boehner ezt váratlanul, pénteken zárt ajtók mögött jelentette be képviselőtársainak az amerikai sajtóban megjelent tudósítások szerint. A házelnök, akitől a republikánusok jobbszárnya konfrontatívabb magatartást követelt Barack Obama demokrata párti elnökkel és a képpiselőház demokrata tagjaival szemben, közölte, hogy döntésével el akarta kerülni a párton belüli zűrzavart. Hivatali utódja a várakozások szerint Kevin McCarthy, a képviselőházi republikánus többség vezetője (frakcióvezető) lesz.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86970
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Washington atomfegyverekkel tartaná kontroll alatt Európát
  2015-09-25 20:52:11, péntek
 
  Washington atomfegyverekkel tartaná kontroll alatt Európát

USA-atomfegyver-hidfo.ru 1

Európa újra egy lehetséges atomháború ütközőzónájában van. A német sajtó épp az imént számolt be arról, hogy az Egyesült Államok újabb 20 atomfegyvert telepít Németországba, és ez már részét képezi a 2015-ös amerikai költségvetésnek.

Az újabb amerikai atomfegyverek érkezéséről a ZDF német televízió számolt be. Az Egyesült Államok immár bevallottan modernizálja nem csak a Németországban elhelyezett atomfegyvereit, de egész Európa azzal kell szembenézzen, hogy az amerikaiak egyre nagyobb atomfegyver-arzenált akarnak idetelepíteni. Belgiumban, Hollandiában, Olaszországban, Törökországban szintén készenlétben vannak az amerikai atomfegyverek, hogy egy háború esetén csapást mérjenek a politikai ellenfélre.

Marija Zaharova, Oroszország külügyminisztériumának szóvivője a hír leközlését követően rendkívüli interjút adott a ZDF televíziónak, melyben kijelentette; Moszkva számára fokozott aggodalomra ad okot, hogy az Egyesült Államok modernizálja a Németországba telepített amerikai atomfegyvereket, mert ez egyértelműen az Oroszország elleni háborús készülődés részét képezi. Egyértelműen ? hiszen a német TV-csatorna szerint az atomtöltetek az ?orosz veszély? miatt kerülnek Európába.

Zaharova szerint Európában is fokozott aggodalmat kelt Washington lépése, ami nem csak Európát sodorja veszélybe, de globális léptékben is visszájára fordíthatja a nukleáris leszerelés terén eddig elért eredményeket.

?Európában ? és nem csak Németországban, hanem Belgiumban, Hollandiában, Olaszországban ? továbbra is készenlétben állnak az amerikai taktikai atomtöltetek. Az amerikaiak modernizálják a bombáikat, a NATO európai tagjai pedig modernizálják a légierőt, ami ezeket a bombákat célba juttathatja.?

Zaharova szerint a nukleáris leszerelés ezzel globális szinten lehetetlenné válik. Felbomolhat a nukleáris leszerelésről 1970-ben, 191 ország által aláírt egyezmény, és a világ országai újra atomfegyverek felhalmozására fognak törekedni, mert az Egyesült Államok egyértelmű jelzést adott arra, hogy a nukleáris csapásmérő erő fokozásával akarják megtartani az amerikai katonai fölényt az Egyesült Államok határain kívül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kivándorolt fiatalok miatt megrokkanhat a magyar gazdaság
  2015-09-25 20:46:34, péntek
 
  MAJD JÖNNEK A PAKISZTÁNI ATOMTUDÓSOK, PIRÉZ INFORMATIKUSOK, AFGÁN AGYSEBÉSZEK, PÁNIKRA SEMMI OK!

******************************


A kivándorolt fiatalok miatt megrokkanhat a magyar gazdaság


Propeller ma, 13:09

"Elfogyott a munkaerő. Aki írni, számolni tud, akinek nem okoz gondot, hogy reggel 6-ra bejöjjön, és 2 óráig dolgozzon, az elment külföldre, pedig még különösebb szakképzettség sem kell" - panaszkodott egy autóipari vállalkozásokat összefogó szervezet elnöke, Gellén László a VS.hu-nak.

Csak egy példa a sok közül: az ajkai Bakony-Balaton Gépjárműipari és Mechatronikai Klaszter szeptember elejére országos munkaerő-toborzást hirdetett meg, de kénytelen volt később lefújni, mert nem voltak jelentkezők.

Egyre nagyobb a munkaerőhiány az országban, például Kelet-Magyarországon 93 ezer állás volt betöltetlen júliusban. Ez főleg a kisebb hazai beszállítókat sújtja, a nagyobb multik mint az Audi vagy Bosch túl tudnak jutni rajta.
A kivándorolt fiatalok miatt megrokkanhat a magyar gazdaságForrás: VS.hu

Gelléna felvetésre, hogy ha jogilag lehetségessé válik a menekültek foglalkoztatása, akkor élnének-e vele, azt felelte:

A plakátkampány nem segített abban, hogy itt maradjanak, rohannak át az országon. Csak az a baj, hogy a magyarok is mennek abba az irányba...

A lap szerint megtorpant a magyar ipar növekedésének lendülete. Miután az uniós pénzből finanszírozott állami beruházások egyelőre kifutottak, a mezőgazdaságot pedig aszály sújtotta, így ezen az autóipari vállalatok segíthetnének.


http://propeller.hu/itthon/3157483-kivandorolt-fiatalok-miatt-megrokkanhat-magyar -gazdasag?utm_source=mm-2015-09-25&utm_medium=email&utm_campaign=A%20kiv% C3%A1ndorolt%20fiatalok%20miatt%20megrokkanhat%20a%20magyar%20gazdas%C3%A1g
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felálltak a PÖCS-ök: egymásról kell jelentgetnie a tanárokna
  2015-09-25 20:44:33, péntek
 
  Felálltak a PÖCS-ök: egymásról kell jelentgetnie a tanároknak


Propeller ma, 09:52

Megalakultak a Pedagógus Önértékelési Csoportok, azaz a PÖCS-ök. A pedagógusoknak ezentúl magukról és egymásról is jelenteniük kell kétévente - írta az eduline.hu.

Az intézményi önértékelés célja, hogy a kiemelkedő, illetve a fejleszthető területeket meghatározzák, amihez az Oktatási Hivatal már ki is dolgozott ''önértékelési standardokat'' tartalmazó kézikönyveket, amelyek itt érhetőek el. Az önértékelés három szintje az alábbi lesz: az intézményi, a vezetői és a pedagógusi.

A PÖCS-ök feladata az alábbi lesz:

- az éves önértékelési terv elkészítése és feltöltése az Oktatási Hivatal működtette online felületre
- az önértékelés előkészítése és megtervezése
- a tanárok, szülők, diákok tájékoztatása
- az önértékelésbe bevont pedagógusok felkészítése és támogatása

A pedagógusokról egyébként csak pont azokat nem fogják megkérdezni, akiket tanítanak: a diákokat. Ellenben szüleiknek is nyilatkozniuk kell majd arról, milyen a tanár.

A pedagógusoknak kollégáikról az alábbiakat kell majd jelentenie:

- mennyire ismeri a Nemzeti Alaptanterv szerinti tantárgyi követelményeket
- áttekinthetőek-e a beszámolói, alapos-e a dokumentációja
- nevelési kérdésekben konzultál-e velük
- szervez-e a diákoknak szabadidős programokat
- örömmel tanít-e
- szakmai vitákban nyitott és toleráns-e
- képezi-e magát
- vannak-e új kezdeményezései.

Az önértékelő kérdőívben is hasonló kérdések szerepelnek majd.

http://propeller.hu/itthon/3157367-megszulettek-pocs-ok-egymasrol-kell-jelentgetn ie?utm_source=mm-2015-09-25&utm_medium=email&utm_campaign=Fel%C3%A1lltak% 20a%20P%C3%96CS-%C3%B6k%3A%20egym%C3%A1sr%C3%B3l%20kell%20jelentgetnie%20a%20tan% C3%A1roknak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A menekült-invázió Nagy Izrael előkészítése
  2015-09-25 20:22:55, péntek
 
 
A menekült-invázió Nagy Izrael előkészítése

By NemzetiArcvonal.net •




Több írásunkban hangsúlyoztuk, hogy a menekültáradatot cionista háttérhatalmi erők irányítják. Elég megnézni a zsidó származású szakértőkkel kitömött jogvédő szervezeteket, akik pénzzel, élelemmel és ruhákkal látják el a beözönlőket. Ők a jogokra hivatkoznak, a háttérben viszont sokkal sötétebb tervek lappanganak, melyeket a zsidóságnak a szabadkőművességgel összefonódott rétege próbál megvalósítani.

Utalunk itt a cionista világuralmi törekvésekre, melyek a Cion bölcseinek jegyzőkönyveiben vannak megfogalmazva. Ezek között létezik egy terv, mely a zsidó világbirodalmat készíti elő különböző fokozatokon keresztül.

Ennek első része a zsidó állam létrehozása. Ez már egy jó ideje megtörtént. Izrael a második világháború után komoly világpolitikai tényezővé nőtte ki magát amerikai háttértámogatással.

A terv második foka a Nagy Izrael létrehozása, és ez az, ami jelen helyzetben a legaktuálisabb. Nagy Izrael az Eufrátesztől a Nílusig terjedne, ez a terület magába foglalná a jelenlegi Izraelt, Szíriát, Egyiptomot és Irak egy részét. Más szóval a Közel-Kelet felét elfoglalná. Érdekes módon pont ezekből az országokból érkezik a legtöbb bevándorló Európába. Ezek az országok viszonylag jó gazdasággal és természeti erőforrásokkal rendelkeztek, például olajjal. Az Amerikai Egyesült Államok Izrael kérésére pontosan ezért itt robbantott ki háborúkat és lehetetlenítette el az életet. Mivel az említett országok területeit az eljövendő Nagy Izraelben zsidóknak kell, hogy lakjanak, így az ottani lakosságot fel kell számolni. A háborúk által romba döntött országok lassan kiürülnek. Akik mégis maradnak, azokat a szintén zsidó irányítás alatt lévő ISIS - (ellen-iszlám/ellen-állam) terrorszervezete irtja ki, megteremtve ezzel az életteret a zsidók számára. Mivel ilyen nagy számban még sosem érkeztek bevándorlók Európába a Közel-Keletről, így joggal mondhatjuk, hogy Izrael elkezdte megteremteni magának az életteret és munkálkodik egy nagyobb állam létrehozásán.

ni
Nagy Izrael, az emberi minőség gyűlöletének földje, a sátán leendő otthona

Mire ezt megvalósítják, addigra Európa tele lesz idegen népekkel. A liberális jogvédők cionista gazdáik parancsára folyamatosan próbálják elfogadtatni az idegeneket. Velük való keveredésre illetve a kultúrák összeolvasztására ösztönöznek. Ezzel legyengítik és megsemmisítik az őshonos európai rasszt. Minőségtelen, öntudatlan véglényeket termelnek ki, akiket a zsidók hercege egyszerűen tud irányítani, illetve rabszolgának használni. Sajnos nyugaton ez már megvalósult. Most Kelet-Európát is megpróbálják multikulturális olvasztótégellyé változtatni. Ha Európa elbukik, onnantól már nagyon könnyű a zsidó világbirodalom megvalósítása. Birodalmuk az európai ember kiirtásával jár, és a káosz torz világa szabályainak érvényesítésével.

Nem engedhetjük, hogy megvalósítsák! Európa fiainak minden eszközzel fel kell lépniük a zsidó világuralmi törekvések ellen! Európában mi fogjuk érvényesíteni akaratunkat, mely helyreállítja a rendet és elűzi a hódítókat.

Varga-Vikernyés Sándor — NemzetiArcvonal.net

http://nemzetiarcvonal.net/2015/07/29/a-menekult-invazio-nagy-izrael-elokeszitese /?honnan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs Cím
  2015-09-25 20:21:29, péntek
 
  NEMZETBIZTONSÁG ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ:

Most, hogy az EU nyíltan, parancsszerűen kiadta, hogy mennyi “menekültet" kell befogadnunk, itt az ideje, hogy mi, magyarok pedig eldöntsük (sűrgősen), hogy egyszerűen visszautasítjuk ezt a diktátumot (ugye ismerősen hangzik a diktátum szó), vagy továbblépve egyszerűen megszüntessük a tagságunkat, vagyis kilépjünk.
Mert ahhoz kétség sem férhet, hogy e mögött a diktátum mögött zsarolás is van. “Ha nem teszed, amit mondok, akkor ez és ez fog következni". Pl. az IMF, vagy a Világbank ugyanezekkel a módszerekkel dolgozott, dolgozik. “Ha nem veszel fel kölcsönt tőlünk, akkor jönnek a pénzügyi megtorlások" (vagyis anyagilag tönkreteszünk). Ahhoz sem fér kétség, hogy ha engedünk a zsarolásnak, akkor további zsarolások következnek, vagyis ha egyszer engedünk, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy a zsaroló megelégszik annyival és békén hagy. Sőt! Akkor kezdődnek csak igazán a további zsarolások. Az engedékenységnek és a kompromisszumok kötésének is van határa. Ha pedig a nemzet biztonságáról van szó, akkor semmilyen kompromisszumnak nincs helye. Ha elsőként is, ha egyedül is, de lépnünk kell, egyben példát mutatva a többieknek (nem először a történelmünk során), mert akkor talán a többiek is, akik sorstársaink ebben az ügyben, csatlakozhatnak. Így összefogva erősebbek lennénk és ez az, amitől a háttérhatalom tart, mert ha a népek összefognak, akkor azt megállítani nem lehet. Persze tudom, hogy sok a feltételes mód, de valahol el kell kezdeni és cselekedni kell. Mert ha ezt nem tesszük, akkor biztos, hogy elbukunk. Akkor biztos, hogy rabszolgák leszünk. Ha kell, akkor egy gyors népszavazással, de el kell döntenünk, hogy “RABOK LEGYÜNK, VAGY SZABADOK"? Most minden magyar ember megmutathatja, hogy mennyire szereti a hazáját. Most a FIDESZ, a JOBBIK, vagy akármelyik párt megmutathatja, hogy kik is ők valójában.

Peter Hullner
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma délután Mahmud El Sael aleppói könyvtáros a Barcs mellett
  2015-09-25 20:02:28, péntek
 
  Ma délután Mahmud El Sael aleppói könyvtáros a Barcs melletti sátrába kérette a magyar, a horvát és a szerb külügyminisztert, ahol felszólította őket, hogy ha lehetne, akkor egy kicsit halkabban, mert alszik a gyerek.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A VW konszern a leghatározottabban visszautasította, hog
  2015-09-25 20:00:27, péntek
 
  A VW konszern a leghatározottabban visszautasította, hogy bármilyen összefüggés lenne az USA-ban eladott autóik magas károsanyag kibocsátása és az ottani jelentős zsidó populáció között.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Német alkancellár felvetette az Oroszország elleni szankciók
  2015-09-25 19:58:23, péntek
 
  Német alkancellár felvetette az Oroszország elleni szankciók feloldását

2015. szeptember 25., 19:28

Javítani kell az Oroszországhoz fűződő viszonyt az európai menekültválság egyik fő kiváltó oka, a szíriai polgárháború lezárásához - jelentette ki pénteken Berlinben Sigmar Gabriel német alkancellár, aki az ukrán válság miatt elrendelt uniós szankciók feloldásának lehetőségét is felvetette.

“Mindenki elég okos ahhoz, hogy tudja, nem lehet az egyik oldalon hosszú távú szankciókat fenntartani, a másik oldalon pedig együttműködést kérni" - idézte az alkancellár nyilatkozatát a Deutschlandfunk országos közszolgálati rádió.
Sigmar Gabriel hozzátette: az ukrán válság nem terhelheti meg annyira Németország, az Európai Unió és az Egyesült Államok Oroszországhoz fűződő viszonyát, hogy Moszkva ne jöhessen számításba partnerként a szíriai konfliktus megoldását célzó erőfeszítésekben.
Az ukrán válság politikai rendezésére kidolgozott minszki megállapodást természetesen végre kell hajtani, de a szíriai helyzet rendezéséhez vissza kell nyerni Oroszországot - hangsúlyozta a szociáldemokrata párt (SPD) elnöke.
Ez az elem eddig nem jelent meg a berlini vezetés nyilatkozataiban. Ugyanakkor a szociáldemokrata Frank-Walter Steinmeier vezette külügyminisztérium szóvivője, Martin Schäfer a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón hangsúlyozta, hogy külön kell kezelni Ukrajna és Szíria ügyét. Félreérti a helyzetet, aki azt gondolja, hogy az orosz medve elé vetjük Ukrajnát, mert eredményeket akarunk elérni a szíriai fronton - hangoztatta a szóvivő.
A berlini vezetés nyilatkozataiban eddig az az elem sem jelent meg, hogy a szíriai polgárháború befejezéséhez közvetlen tárgyalásokra van szükség Bashar al-Assad szíriai elnökkel. Viszont Angela Merkel kancellár a csütörtökre virradó éjjel véget ért soron kívüli uniós csúcs után Brüsszelben, sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a konfliktus lezárásához sok szereplővel kell tárgyalni, és al-Assad is közéjük tartozik.
Angela Merkel néhány órával később Berlinben a törvényhozás alsóházában (Bundestag) ismertette kormánya álláspontját a menekültválság ügyében tartott uniós csúcs eredményeiről, és beszédében hangsúlyozta: a válság megoldásához együtt kell működni az Egyesült Államokkal, Oroszországgal és a “Közel-Kelettel".
A kancellár felvetését pozitívan fogadták a német politikában, de a külpolitikával foglalkozó liberális szakpolitikusok szinte kivétel nélkül mind megjegyezték, hogy Szíria távolabbi jövője csak Bashar al-Assad nélkül képzelhető el.

magyartudat.com


http://www.magyartudat.com/nemet-alkancellar-felvetette-az-oroszorszag-elleni-sza nkciok-feloldasat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 453 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.