Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
70 millió eurót költenének a nürnbergi nemzetiszocialista pá
  2015-09-03 21:27:39, csütörtök
 
  70 millió eurót költenének a nürnbergi nemzetiszocialista pártnapok helyszínének felújítására


Fű és moha lepi be az egykor szebb napokat is látott nürnbergi Zeppelin-mezőn található létesítményt, ahonnan a Führer szavait százezrek hallgatták.

Kevés emblematikusabb hely létezik a Nürnberg délkeleti előterében található Zeppelin-mezőnél, mégis, az Albert Speer tervei nyomán megépült létesítmény és az azt uraló Zeppelin-főtribün homlokzata rossz állapotban van, egyre több területet kell lezárni a látogatók biztonsága érdekében. A Zeppelin-mező a Reichsparteitagsgelände része, ahol 1933 és 1938 között a Nemzetiszocialista Párt tartotta éves tömegrendezvényét, a Birodalmi Pártnapokat.

Speer a létesítményt az örökkévalóságnak tervezte, azonban a Zeppelin-főtribün szerkezete betonból és téglából készült, amelyet márványlapokkal borítottak; egy olyan anyaggal, amely ugyan jól passzol a Mediterráneum éghajlatához, de kevésbé bírja a közép-európai kemény fagyokat. Nem csoda tehát, hogy már 1938-ban - az utolsó évben, amikor Hitler a főtribünön állva beszédet intézett hallgatóságához - megjelentek rajta az első repedések.

Felújítása 70 millió euróba kerülne - ami talán nem is olyan nagy összeg, ha a tartományi és a szövetségi kormány is beszállna a költségekbe, adott reményének hangot Alexander Schmidt, a nürnbergi Dokumentációs Központ történésze. ,,A város kész invesztálni a projektbe, de szükségünk van segítségre, különben minden tönkremegy" - kongatta meg a vészharangot a kutató.

Évi 200 ezres látogatószámával a Zeppelin-mező Nürnberg egyik leglátogatottabb nevezetessége. Lelátóin valaha 70 ezer, rendezvényterén pedig 500 ezer ember fért el, ugyanis a 140 ezer négyzetméteres mező adott teret a Birodalmi Pártnapok legmonumentálisabb tömegrendezvényeinek.

1945 áprilisában azonban amerikai csapatok foglalták el a létesítményt: a katonák előbb jelképes győzelmi felvonulást tartottak a nemzetiszocialista templomként aposztrofált épületben, majd felrobbantották a Zeppelin-főtribün tetején elhelyezett hatalmas horogkeresztet. A Zeppelin-mező sorsa ezzel hosszú időre megpecsételődött.

Olyannyira, hogy az épület állapotát csak a hatvanas években vizsgálták meg, és megállapították, hogy az 1945 óta elégtelen állagmegóvás miatt a főtribün az összedőlés határán van, majd 1967-ben - az életveszélyt elkerülendő - felrobbantották a főtribünhöz két oldalról csatlakozó oszlopsort. A szónoki emelvény alatti, ma is körbejárható Arany Csarnok mellett említést érdemel a nürnbergi kongresszusi központ, Németország legnagyobb nemzetiszocialista épülete, amelynek északi részében 2001-ben nyílt meg a Dokumentációs Központ. A monumentális épületet eredetileg 70 méter magasra tervezték, de a második világháború közbeszólt, így 1939-re csak 39 méter valósult meg ebből - ha elkészül, 50 ezer befogadóképességű lett volna, igaz, évente csak egyszer, a nemzetiszocialista pártkongresszus idején használták volna.
(Múlt-kor)


http://harcunk.info/index.php/archiv/576-70-millio-eurot-koltenenek-a-nurnbergi-n emzetiszocialista-partnapok-helyszinenek-felujitasara
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma­gyar csa­lá­dok sír­nak a Ke­le­ti­ben, nem tud­nak ha­za
  2015-09-03 21:04:49, csütörtök
 
  Ma­gyar csa­lá­dok sír­nak a Ke­le­ti­ben, nem tud­nak ha­za­jutni


Egye­lőre egyet­len vonat sem indul a Ke­leti pá­lya­ud­var­ról nyu­gat felé, a me­ne­kül­tek pedig nem haj­lan­dóak le­szállni a vo­na­tok­ról.



Kilenc órája Szerző: Brenner Balázs

Mint ahogy azt a korábban megírta, ma reggel fél 9 körül elvonultak a rohamrendőrök a főbejárat elől, és megnyíltak a Keleti-pályaudvar kapui a menekültek előtt. Hömpölygött a tömeg a peronon a vonatok felé, de alig néhány perccel később a hangosbemondókban bemondták, hogy a vonatok nem indulnak el.

Néhány órával később a menekültek még mindig nem akarták tudomásul venni, hogy semmilyen vonat nem indul a Keletiből Nyugat-Európa felé, és nem hajlandók elhagyni a pályaudvaron vesztegelő szerelvényeket.
Ez is érdekelhet:
Teljes a káosz a Keletiben, a menekültek a sínek között ugrálnak
(Fotó: Markovics Gábor)

Ugyanakkor a MÁV, biztonsági intézkedésekre hivatkozva, nem indította el a járatait, így az utazóközönségnek is várakoznia kellett. Egy idős magyar házaspár két kisgyermekkel mindenáron a menekültekkel teli vonatra próbált felszállni. A kérdésére határozottan állították,

"az a vonat Sopronba megy, ők pedig haza akarnak jutni."

Menetrend szerint 10:10-kor indult volna a 8-as vágányról, de az információs irodában kérdésünkre azt mondták, hogy még bizonytalan, mikor és melyik vonat megy Sopron felé.
(Fotó: Markovics Gábor)

Egyre több magyar család nehezményezi a bizonytalanságot,

"egyelőre kilátástalan, hogyan és mikor fognak hazajutni. Többen a szemünk láttára elsírták magukat."

(Fotó: Markovics Gábor)

A nemzetközi jegypénztárhoz és az információs irodába képtelenség bejutni, egy Münchenbe tartó magyar hölgy testvére azt mondta a helyszíni tudósítójának,
Eközben a címlapon

"hogy szeretnének Hegyeshalomig eljutni, mert onnan már indulnak a nemzetközi vonatok."

AMÁV még nem adott ki hivatalos közleményt arról, mikor indulnak újra a nyugat felé tartó vonatok.


http://ripost.hu/cikk-magyar-csaladok-sirnak-a-keletiben-nem-tudnak-hazajutni/?so urce=hirkereso
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miferink nyakából mán csak az a tábla hiányzik, hogy "Én is
  2015-09-03 20:47:46, csütörtök
 
  Miferink nyakából mán csak az a tábla hiányzik, hogy "Én is szír vagyok!"
"Gyurcsány közlése szerint egyébként a migránsok nem tudják, hogy ki az, aki befogadja őket."

De asztán, mikor mektutták...

Egy hétig nem mostak kezet utána.

Amugy sem, de emigy asztán mégugyse

De asztán, mikor mektutták...

Akkor lett volna baj, ha megtutták volna a szálláshelyük eredetét is, hogy egy vallásos zsidótól zabrálta el egy ateista zsidó, akinek a lyányonokája férjeura, aki renceresen bérmálkozik, "törvényesen és tisztességesen" adóoptimalizálva újította föl és modernizálta azt.

A muszlimok is nagyra értékelik az ijesmit, a szíriai ortodox keresztényekről nem is beszélve.

Evtásilag tisztelettel:

S

aki egy kis ismertetőt is bebiggyeszt okulásul a jövőre nézve:

A tolvaj férfinak és a tolvaj nőnek, mindkettőnek vágjátok le a kezét, fizetségként azért, amit elkövettek, és példaadó büntetésként Allahtól. Allah Erős és Bölcs. Az, aki megbánást tanúsít igazságtalansága [elkövetése] után, és megjavul, nos Allah kiengesztelődve fordul feléje. Bizony, Allah Megbocsátó és Irgalmas.

vagy/és

A társadalomra nézve legveszélyesebb lopás, a közvagyonból való rablás.

Mit ád Úrlényin, véletlenül pont arra járt geci Gréczy Élvtárs is a fotómasinájával:

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/3/6/1/MED_0013173361.jpg

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Német sajtó: Kijevben elbukik a nyugatbarát kormány
  2015-09-03 20:40:39, csütörtök
 
  hidfo.ru 2015.09.02. 19:00 Térségi hírek


Német sajtó: Kijevben elbukik a nyugatbarát kormány

Az Európai Unió és Egyesült Államok által szponzorált ukrán kormány nemsokára elbukik, annak ellenére, hogy a Nyugat dollár-milliárdokat költött a kormány pozícióban tartására.

A Deutsche Wirtschafts Nachrichten publicisztikája szerint az ukrán gazdasági válság olyan méreteket öltött, hogy már hiába költenek a nyugati országok egyre nagyobb összegeket a hatalom stabilizálására; a válság elkerülhetetlenül a nyugatbarát kormány megdöntését segíti elő, és számítani lehet arra, hogy a tél közeledtével egyre inkább felgyorsulnak az események. Petro Porosenko rákényszerült arra, hogy a délkeleti frontra kevesebb figyelmet fordítson, mert a hátországban fokozottan instabillá vált a helyzet, és mostanra a Nyugat-Ukrajnában kialakuló fronttal is számolnia kell.

A DWN szerint eközben a válság az ukrán politikai erők közti ellentéteket is kiélezi - már a külső anyagi támogatás sem volt elég ahhoz, hogy egyben maradjon a kormánykoalíció. A lap emlékeztet arra, hogy korábban az amerikai beavatkozások hasonló eredménnyel zárultak, mint ami Ukrajnában látszik kialakulni: tűzharc az utcákon, robbantások, mindinkább terjedő káosz, amit az Európai Unió és az Egyesült Államok már nem tud irányítás alatt tartani, emiatt tétlenül figyelik, ahogy elfajulnak az események.

Törésvonal alakult ki a minszki megállapodás megítélése kapcsán is: a forradalom és háború tovább folytatásában érdekelt szélsőségesek nem támogatják, hanem nyíltan akadályozzák a békefolyamatot, emellett számos nyugatbarát politikus - beleértve Julia Timosenkot is - ellenzi az alkotmányos reformot (aminek végrehajtása a minszki egyezmény egy feltétele).

A német lap felhívja a figyelmet arra, hogy az orosz felkelők ellenőrzése alatt maradó területek mostanra szervezettebbnek látszanak, mint Nyugat-Ukrajna; a rubel lassan átveszi a hrivnya helyét a Donbassz régióban, és a hatóságok demonstratív jelleggel hivatalosan is bevezetik az orosz fizetőeszközt, ami lehetővé teszi, hogy a helyi gazdaság relatív stabilitáshoz jusson. Relatív, mert eközben Nyugat-Ukrajna a teljes gazdasági összeomlás szélére jutott, és a helyi lakosságnak nemsokára szembe kell néznie azzal a helyzettel, amiben a puszta túlélés újra mindennapi problémává válik.

A DWN szerint mostanra látható, hogy a kialakult helyzetért nem lehet Vlagyimir Putyint okolni; bár Porosenko próbálná továbbra is az orosz államfőt hibáztatni, valójában a jelenlegi ukrán kormány több mint egy éve van hatalomban, és ez alatt az idő alatt zajlott le Nyugat-Ukrajna teljes leépülése. A kialakult helyzetért így a nyugatbarát kormány a felelős - ezzel pedig az emberek is tisztában vannak, és valószínűtlen, hogy egy nyugatos kormány újra demokratikus legitimitást kapna Ukrajnában.


http://hidfo.ru/2015/09/nemet-sajto-kijevben-elbukik-a-nyugatbarat-kormany/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A francia gazdák követelik az Oroszország elleni szankciók e
  2015-09-03 20:37:47, csütörtök
 
  hidfo.ru 2015.09.03. 18:02
A francia gazdák követelik az Oroszország elleni szankciók eltörlését

Több ezer francia gazda vonult fel traktorokkal a fővárosba, hogy tiltakozzanak a mezőgazdaság szétverése ellen - a szankciós politika folytatása ugyanis a teljes iparágat válságba sodorta.

A Párizsban kezdődő megmozduláson több mint ötezer gazda jelent meg, sokan a gazdaszervezetek által szervezett buszjárattal, mások traktorokkal vonultak fel, és most azzal fenyegetik a kormányt, hogy blokád alá vonják a Párizsba tartó autóutakat. A megmozduláson eddig több mint 500 traktorral vonultak fel, hogy megbénítsák a város közlekedését.

A megmozdulás résztvevői követelik, hogy a kormány

engedje el a mezőgazdasági vállalkozások adósságait,
csökkentse az adókat,
növelje a felvásárlói árakat, és
haladéktalanul szüntesse be az Oroszország elleni szankciókat.

A gazdák eddig több milliárd euró veszteséget szenvedtek el az Oroszország elleni szankcióháború miatt; a termékek bent rekedtek az uniós piacon, így kínálati piac alakult ki, és több termékcsoport esetében az előállítási költségek alá nyomta le a felvásárlási árakat. Franciaországban a mezőgazdasági vállalkozások nagy részét a csőd fenyegeti, mert a termékeiket eladni nem tudják, de a hiteleket továbbra is törleszteni kell, miközben nem tudják tartani a versenyt az olcsóbb kelet-európai termékekkel. Az országban rohamosan esik a sertés- és marhahús ára, emellett drasztikusan csökkent a tej felvásárlói ára is, a termelők működését egyik évről a másikra ellehetetlenítette a szankcióháború.

Franciaországban hónapok óta folyamatban vannak a tüntetések. Augusztus közepén több száz traktor blokkolta a Lidl beszállítói raktárainak bejáratát Cambrai területén, és követelték, hogy az áruházláncok azonnal állítsák le a külföldi termékek behozatalát. A gazdák más városok közelében és határ közeli autóutakon is égő traktorgumikból álló úttorlaszokat emeltek, hogy megakadályozzák az áruházlánc logisztikájának működését.

Az Európai Unió az Egyesült Államok kezdeményezésére hozott szankciókat Oroszország ellen. Washington célja, hogy a minimumra csökkentse a kereskedelmi kapcsolatokat az Európai Unió és az Eurázsiai Gazdasági Unió tagállamai közt. Ez ugyanis lehetővé teszi, hogy az európai vállalkozások kivonulásával létrejött piaci résbe az amerikai cégek nyomuljanak be. Alekszej Puskov, az orosz Állami Duma külügyi bizottságának vezetője szerint a szankcióháború kezdete óta az amerikai-orosz kereskedelmi kapcsolatok közel tíz százalékkal bővültek.

http://hidfo.ru/2015/09/a-francia-gazdak-kovetelik-az-oroszorszag-elleni-szankcio k-eltorleset/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
AZ a BAJ!
  2015-09-03 20:35:43, csütörtök
 
 
Innentől kezdve befejeztem a menekült kérdést! Ez a véleményem, semmi és senki nem fogja megváltoztatni. Többet nem izgatnak ezek az ügyek!!!!

Mr. Menekült! Hozzád szólok, én, egy Magyar állampolgár, akinek a hazájába beszöktél, be menekültél! Nem azzal van bajom, hogy itt vagy, hanem azzal, ahogy viselkedsz!!! Lehet hogy bántó szavakkal szólok hozzád, de te is értsd meg a mi problémánkat!! Miért kiabálsz? Miért lázadsz? Ha rendben vannak a papírjaid, mehetsz, ahova akarsz, de ez idő!! Megértem én, hogy hazádban most nem jó, megértem én, hogy vallásod miatt üldöznek...megértem.....de te is értsd meg a mi helyzetünket!!! Ide jöttök, piszkot, mocskot, szemetet hagytok magatok után, ami lehet hogy nálatok természetes, de nálunk, civilizált embereknél nem az! Kiabálsz egy magyar rendőrrel?? Ezt mégis hogy mered megtenni? A ti országotokban lenne bátorságod ehhez? Lázadsz, mert napi egyszer kapsz ételt, italt, ellátást, mindezt ingyen?! Vannak nálunk is hontalanok.....nem kevesen.....ők hálásak, ha valaki segít nekik akár egy szál cigarettával vagy 20 forinttal....hálásak! Tudod mit jelent az, hogy hálásnak lenni???? Nem azt, amit te csinálsz, nem azt, ahogy viselkedsz! Itt nem arról van szó Mr., hogy kinyald a seggünket, mert segítünk, hanem elvárjuk a közreműködésed, elvárjuk, hogy ha már megengedtük, hogy a tereinken pihend ki a fáradalmaidat, akkor ne szemetelj, ne mocskolj össze mindent és a legfontosabb, hogy ne lázadj! Engedünk tovább utadra, de ennek vannak szabályai, a szabályokat be kell tartani, főleg ha kiszolgáltatott helyzetbem vagy! Örülj neki, hogy nem géppuska lövedékek záporában kellet beszöknöd, örülj neki, hogy nyugodtan aludhatsz egy biztonságosnak tűnő országban, örülj annak, hogy élsz!!!!
Egyik menekült társad által tartott plakáton kérdezitek, hogy 5000 emberre 1 illemhely!? Kérdezem én: otthon a te országodba is feltennéd ezt a kérdést?? Örüljetek annak az egynek is, azt ti használjátok, az csak a tietek! Gyermekeitek kezébe SEGITSÉG felirattal ellátott plakátot adtok? Hát milyen a szülők vagytok?! Miért kell a gyerekeket bevonni? Mert buta, primitívek vagytok, saját fajtátokat gyilkoljátok, üldözitek!! Emberiség szégyenei vagytok, mert ahogy viselkedtek, az n méltó egy emberhez.....
Megkapod Mr. a engedélyt a tovább útra, akkor mihamarabb tedd, mert a Magyar nép birka, de ha megindulnak, akkor rosszabb lesz, mint ahonnan elindultál! Hangsúlyozom, nem az a baj, hogy itt vagy, hanem ahogy viselkedsz AZ A BAJ!


Gábor Borbély
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Muszlim szülők azt követelték, hogy Montreal (Kanada) egyik
  2015-09-03 20:34:52, csütörtök
 
  Muszlim szülők azt követelték, hogy Montreal (Kanada) egyik elővárosának minden iskolai menzájáról tiltsák ki a disznóhúst. A polgármester elutasította a követelést, a jegyző pedig levelet küldött minden szülőnek, amelyben megmagyarázta, hogy miért.
,,Önöknek, muszlimoknak meg kell tanulniuk, hogy Kanada és Quebec szokásaihoz, hagyományaihoz és az ottani életformához alkalmazkodjanak, mert a bevándorlásukkor ezt választották. Meg kell érteniük, hogy integrálódniuk kell, mert önöknek kell az életmódjukon változtatni, nem a kanadaiaknak, akik önöket nagyvonalúan befogadták. Meg kell érteniük, hogy a kanadaiak sem nem rasszisták, sem nem idegengyűlölők, hogy már eddig is sok muszlim bevándorlót fogadtak el. A kanadaiak nem hajlandók arra, hogy azonosságukat és kultúrájukat feladják. És ha Kanada befogadó ország, akkor nem a polgármester az, aki a külföldieket befogadta, hanem Kanada-Quebec népe. Végül meg kell érteniük, hogy Kanada a maga zsidó-keresztény gyökereivel, karácsonyfáival, templomaival és vallási ünnepeivel a vallást a magánélet keretei között tartja.
A községnek joga volt arra, hogy mindenféle megegyezést az iszlámmal és sariával elhárítson. Mindazoknak a muszlimoknak, akik ezt a világszemléletet nem tudják elfogadni, és nem érzik jól magukat Kanadában, azt tudjuk mondani, hogy a világon 57 csodaszép muszlim ország van, a legtöbbjükben népességhiány van, és készek arra, hogy a szegényeket a sariával összhangban szeretettel fogadják. Ha önök a hazájukat Kanadával és nem valamelyik muszlim országgal cserélték fel, akkor ez azért volt, mert a kanadai élet kellemesebb mint bárhol másutt.
Tegyék fel egyszer maguknak a kérdést: Miért jobb itt, Kanadában mint ott, ahonnan jöttek? A válaszunk: egy menza disznóhússal.

Forrás: Ethos 05/15
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megtévesztés miatt özönlenek a bevándorlók
  2015-09-03 20:30:46, csütörtök
 
  Megtévesztés miatt özönlenek a bevándorlók

Bevándorlás hidfo.ru

Kovács Zoltán kormányszóvivő pénteki bejelentése szerint a kormány úgy gondolja, a bevándorlást mint problémát a gyökereinél kell kezelni, és a problémát a bevándorlás kiinduló országaiban kell megoldani, hogy az emberek el se induljanak onnan. Mivel a bevándorlás kérdése sikeresen bekerült a közéleti viták középpontjába, mostanra számos megoldási javaslat felmerült ennek kapcsán. Orbán Viktor szerint el kell terjeszteni annak a hírét, hogy Magyarországon összefogják és kiutasítják a bevándorlókat, vagyis a kormányfő szerint a kiinduló országokban kifejtett propagandával csökkenthető lenne a bevándorlás.

A Jobbik ugyanakkor azt a megoldási javaslatot képviseli, miszerint a bevándorlást nagyon is Magyarországon kell kezelni. Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint a határok tisztességes védelmére, a menekültszállók zárttá tételére van szükség, és a magyarok többségének egyértelmű elvárása van arra vonatkozóan, hogy az Európai Unióhoz történő csatlakozást követően felszámolt határvédelem haladéktalanul kerüljön visszaállításra.

Az Orbán-kormány bevándorlókkal kapcsolatos hozzáállásáról általánosságban elmondható, hogy az amerikai külpolitikára jellemző intervencionalizmus logikája mentén fogják meg a problémát. Ennek részben oka, hogy a kormány Washington elvárása miatt magyar katonákat küld Irakba az ISIS elleni harcra. Ugyan mostanra az iraki közélet központi témája lett, hogy a terrorszervezetet a nyugati országok pénzelik, a kormány amerikai nyomásra mégis a beavatkozás támogatása mellett döntött. Az amerikai intervencionalizmus a bevándorló-kérdés kezelésének mozgatórugójává vált. Ugyanakkor látni kell, hogy a bevándorlás lassításához nem beavatkozni kell, hanem épp ellenkezőleg: be kell szüntetni azt.

A bevándorlás gyorsulása két alapvető okra vezethető vissza: a közvetlen nyugati beavatkozásra (katonai/politikai), és a közvetett nyugati beavatkozásra (propaganda).

Előbbi alatt azt kell érteni, hogy a nyugati országok saját gazdasági érdekeik mentén az észak-afrikai és közel-keleti országokat destabilizálják. A szénhidrogén-tartalékok kitermelése miatt egyetlen háborús övezetté vált a régió, ami a nyugati gazdasági terjeszkedésre, és az azt támogató katonai/politikai terjeszkedésre vezethető vissza. A bevándorlók részben azért jönnek Európába, mert otthonaikban évek óta állandósult a háború. A városok romokban hevernek, a gazdaság összeomlott, az életkörülmények drasztikusan romlottak, és a háborús viszonyok közepette általános a létbizonytalanság. Ha azt akarjuk, hogy a bevándorlók ne érkezzenek tömegesen Európába, ezt az állapotot meg kell szüntetni. Nem kell támogatni a nyugati katonai beavatkozásokat, nem kell támogatni a demokrácia terjesztését a nem-nyugati országokban.

A másik kiváltó ok legalább annyira jelentős, mint a katonai intervenció. Az Egyesült Államok és nyugati vazallus-országai a nyugati típusú liberális demokráciát exportálják azokba az országokba, ahol a gazdasági terjeszkedés már javában zajlik. A liberális demokrácia velejárója a nyugati emberkép és eurocentrizmus, amit szintén exportálnak a nem-nyugati országokba, a demokráciával együtt. A “demokratizált" országokban nyugati médiamonopólium épül ki, ami a tömeges bevándorlás közvetlen kiváltó oka. Ez a médiamonopólium ugyanis a “nyugati értékeket" jeleníti meg a demokratizált országokban, és meghonosítja az atlanti országokban általánosan elfogadott eurocentrikus világképet. A demokratizált országokban egy olyan értékrendet közvetít az import média, ami Európát a világ középpontjának, a civilizáció központjának mutatja, egy fejlett vidéknek, ahová érdemes elvándorolni.

A bevándorlók százezrei, akik a nem-nyugati országokból Európába érkeznek, abba a hamis hitbe lettek kergetve, hogy Európában jólét van, Európa egy fejlett vidék, ahol megszerezhetik a létbiztonságot és boldogulhatnak. A nem-nyugati országokban kialakított nyugati médiamonopólium egyfajta toborzóirodaként működik, ami százezrével küldi a jobb életben és anyagi jólétben reménykedőket az Európai Unió területére.

A Jobbik megoldási javaslata egy rövid távú megoldás, ami a tünetet átmenetileg kezeli, de a problémát nem oldja meg. Ennek ellenére a logikus megoldások közül ez a leginkább megvalósítható: a határok lezárása. Ez azonban azt is jelenti, hogy hátat fordítunk, és cserben hagyjuk emberek millióit, akik a mi adónkból fenntartott média által lettek meggyőzve arról, hogy bevándorlóként Európába induljanak.

A probléma valós megoldása ezzel szemben az lenne, hogy megszüntetjük a probléma kiváltó okát. A bevándorlást két lépéssel lehet megállítani: a nemzetközi politikában fel kell szólalni minden intervenció ellen, amit a nyugati országok nem-nyugati országokban akarnak kezdeni. Ha a NATO nem rombol porig városokat a demokrácia terjesztésére hivatkozva, némileg csökkenni fog a bevándorlás. A legfontosabb lépés azonban a nyugati médiamonopólium felszámolása a nem-nyugati országokban. Meg kell akadályozni, hogy a “demokratizálást" követően a nyugati pénzből felállított médiahálózat elkezdje ráerőltetni a nyugati értékrendet a nem-nyugati társadalomra. Európa nem a világ közepe, ezért nem is kell a nem-európai embereket meggyőzni arról, hogy Európa a világ közepe. Ha a média nem győzi meg az embereket arról, hogy az Európai Unió területén boldogságot és gazdasági jólétet találnak, eszükbe sem jutna ide jönni. Miért is jönnének? Európa nem a világ közepe - csak az európai médiapropaganda szerint.

http://hidfo.ru/2015/04/megtevesztes-miatt-ozonlenek-a-bevandorlok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NEMSOKÁRa MAJDAN!!!!!
  2015-09-03 20:25:49, csütörtök
 
  Döbrögi aláírta saját “politikai kivégzési kérelmét"?


Posted on 2015/09/03 Szerző: Admin


Orbán megdöbbentő kijelentést tett Brüsszelben

Brüsszel, 2015. szeptember 3. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke (j) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt Brüsszelben, az EP épületében 2015. szeptember 3-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
Orbán Viktor miniszterelnök ma egyeztetett az unió vezetőivel az európai migrációs válsághelyzetről, miközben a kormányfő és Fidesz egyre erőteljesebben támadja Brüsszelt. Az Európai Parlament elnökével tartott közös sajtókonferencián a kormányfő ismét azt hangsúlyozta: veszély fenyegeti a schengeni rendszert. Míg Martin Schulz közös európai megoldást és a menekültek tagállamok közötti elosztására szolgáló kvótarendszert szorgalmazott, addig Orbán azt hangsúlyozta, hogy a menekültválság nem európai, hanem német probléma.
“Nem hiszem, hogy egyedi megoldásokkal sikert tudunk elérni, közös európai megoldásokra van szükség" - mondta a német politikus.
Schulz kvótarendszert akar
Úgy vélekedett, hogy ha az EU-ban bevezetnének a tagállamok lakosságán, gazdasági teljesítőképességén és az adott tagállamban eddig befogadott menekültek számán alapuló elosztási kulcsot a menekültek elosztására, akkor Magyarország valószínűleg jobb helyzetben lenne, mint azokkal az intézkedésekkel, amelyeket jelenleg alkalmaz. Schulz közölte: felkérte Orbán Viktort arra, hogy segítsen közös európai megoldásra jutni a legális bevándorlást, a polgárháborús menekülteknek nyújtandó ideiglenes védelmet és a politikai menekültek befogadását illetően egyaránt.
Visszautasítja a kormány a kvótarendszert
A magyar kormány egyértelműen és változatlanul elutasítja a kvótarendszert, többek között azért, mert egy ilyen szabályozás nem csak a menekülteket, de az embercsempészeket is tovább ösztönözné" - közölte a kancellária, pontosabban a Kormányzati Információs Központ, miután a berlini magyar nagykövet ZDF-nek adott interjújából sokan enyhülésre következtettek. Czukor ugyanis lehetséges megoldásként emlegette a kvótarendszer bevezetését a német közszolgálati csatornának.
Három dolgot kell tisztázni
Az EP elnöke szerint három dolgot kell tisztázniuk a menekültválság kezelése érdekében a tagállamoknak: egy közös alapot kell találniuk arra, hogy mi a jogszerű bevándorlás Európába, kibővített eszközökre van szükség azok védelmére, akik Szíriából jönnek és “ideiglenes védelemre" van szükségük, és biztosítani a politikai menedékjogot azoknak, akiket az megillet. Ez utóbbi veszélybe kerülhet akkor, ha minden bevándorlási kérdést “a dublini rendszer alá akarunk besorolni". Schulz szerint ezekben a kérdésekben jelenleg “egoizmus érvényesül" Európában, és ha nem tudnak megállapodást találni a tagállamok, akkor “a legnagyobb szakadás keletkezhet Európában".
Meg kell védeni határainkat
Orbán az Európai Bizottság elnökével tartott közös sajtókonferenciáján azt mondta: az adott tagállam felelőssége a határok védelme. A miniszterelnök szerint mindenkit tájékoztatni fognak, hogyan lehet Magyarországra érkezni, szerinte ez sikeres lesz. A magyar miniszterelnök leszögezte, hogy a schengeni kódex, a dublini szerződés, valamint a Frontex-szabályok világosan kimondják, hogy a határok ellenőrzése és őrizete a schengeni határországok felelőssége és kötelessége, és Magyarország ilyen ország. Orbán Viktor közölte, hogy Magyarország mindent megtett, ami tőle tellett, hogy betartsa ezeket a szabályokat.
A migránsválság szabályozás kérdése
A magyarországi migránsválság kezelése nem stratégia, hanem szabályozás kérdése - szögezte le Orbán a ZDF televízió munkatársának kérdésére válaszolva mondta ez. “Teljesen világos szabályozások vannak európai szinten. A német kancellár és az osztrák kancellár elmondta: senki nem hagyhatja el Magyarországot úgy, hogy nem regisztráltuk. Mindenkit regisztrálnunk kell" - szögezte le Orbán Viktor, és hozzátette, hogy ez nem “stratégia", hanem jogérvényesítés.
Német probléma, nem európai
A magyar miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy ez nem európai, hanem német probléma. “Senki nem akar Magyarországon maradni. Nincsenek nehézségeink azokkal, akik Magyarországon szeretnének maradni, de senki nem akar Magyarországon maradni, sem Szlovákiában, sem Lengyelországban, sem Észtországban. Mindannyian Németországba kívánnak menni. A mi munkánk csak az, hogy regisztráljuk őket" - mondta Orbán Viktor. Hozzátette: a magyar parlament szigorítani készül a szabályokat, fizikai határt építettek ki. Az új szabályozás szeptember közepétől lép életbe.

Brüsszel, 2015. szeptember 3. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke sajtótájékoztatót tart Brüsszelben 2015. szeptember 3-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
A közel-keletről érkező menekültek növekvő számának ismeretében Európának többet kell tennie a migránsválság kezelése érdekében - mondta Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke brüsszeli sajtótájékoztatón, miután tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnökkel.
Tusk szerint azoknak az országoknak, amelyeket nem érint közvetlenül a migránsválság, és amelyek már szolidaritást tapasztaltak az EU részéről a múltban, ugyanilyen a szolidaritást kell most tanúsítsanak azok számára, amelyek ezt igénylik.
“Nagyon nagy ellentmondás az, hogy a legnagyobb országok Európában - olyanok mint Németország és Olaszország - a szolidaritásunkra szorulnak, csakúgy, mint Magyarország" - mondta Tusk, és hozzátette, hogy komolyan kell foglalkozni a migránshullám megfékezésével, méghozzá a határok megerősítése révén.
A brüsszeli vezető fontosnak nevezte, hogy jóval nagyobb európai hozzájárulást kapjon minden olyan intézmény és szervezet, amely a migránsfolyam kezelésével foglalkozik.

Brüsszel, 2015. szeptember 3. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke megbeszélést folytat Brüsszelben, az EP épületében 2015. szeptember 3-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
Korábban írtuk: Orbán Viktor tegnap este megszólalt menekültügyben, a miniszterelnök a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lapba írt vendégkommentárt “Akit lerohannak, az senkit nem tud befogadni" címmel. A FAZ ismertetése szerint a kormányfő arra figyelmeztetett, hogy “robbanás" fenyegeti egész Európát, és védelmébe vette az ideiglenes műszaki határzár felépítését. Orbán azt írta, hogy az Európai Unió “elhibázott bevándorláspolitikát" folytat, és “felelőtlen minden európai politikus, aki a jobb élet reményével kecsegtetve arra bátorítja a bevándorlókat, hogy mindent hátrahagyva, életük kockáztatásával Európa felé vegyék az irányt".
Hangsúlyozta, hogy elengedhetetlen a külső határok védelme. “Ezért fontos az a kerítés, amit mi, magyarok építünk. Nem jókedvünkből tesszük, hanem mert szükség van rá". Hozzátette: “eléggé lehangoló, hogy rajtunk, magyarokon vagy éppen a spanyolokon kívül senki nem akarja megvédeni Európa határait". A miniszterelnök azt is írta, minden egyéb kérdésről “csak azután érdemes beszélni, ha feltartóztattuk az áradatot", ráadásul aggasztónak nevezte, hogy az európai eszme kisebbségbe kerülhet saját kontinensén. Vagy nem aggasztó-e önmagában is, “hogy az európai keresztény kultúra már arra is alig képes, hogy saját keresztény értékrendjében tartsa Európát?" - vetette fel Orbán.
A Fidesz nekiment Junckernek is
A magyar kormány továbbra is Brüsszelt támadja, sőt, a Fidesz nekiment Junckernek is. Tegnap arra az újságírói felvetésre, hogy a magyar-szerb határon megépült gyorstelepítésű drótakadály ellenére nem érkeznek kevesebben Magyarországra, Németh Szilárd fideszes képviselő azt mondta: nem jönnek kevesebben, mert vannak olyan felelőtlen uniós politikusok, mint például Juncker, aki “gyakorlatilag arra biztatja az embereket, hogy jöjjenek nyugodtan, nem lesz semmi probléma". “Mi ezzel ellentétesen, a jog talaján állunk" - közölte.
(nepszava)
Bal-Rad komm: VÉGRE HALLATTA A HANGJÁT DÖBRÖGINK MIGRÁNSÜGYBEN-ÁLTALUNK IS TÁMOGATHATÓ MÓDON!
Bár most tényleg jobban tette volna, ha hallgat! Mert amiket a parancskihirdetők pofájába vágott, azzal nem lopta be magát a parancskihirdetők-felügyelők szívébe!
Döbrögink-aki nagy politikai spekuláns-most könnyen lehet, hogy elkalkulálta magát! Nagy valószínűséggel ezt nem fogja “atyai arconpaskolással" megúszni! Ezt a keménykedését a Gazda nem fogja tűrni! Tetszhet ez a Döbrögi keménykedés nekünk bármilyen nagyon is-az EU-ezt nem fogja benyelni! Vélhetőleg már írják a Döbrögi-utáni forgatókönyvet, vagy a pesti Majdan szcenárióját.
Bizony könnyen előfordulhat, hogy Vitya a saját politikai kivégzésének kérelmét írta alá! Még az is előállhat, hogy MEG KELL ESETLEG VÉDENI! (Hová jutottunk?!)
A Nagy Időhúzó Taktikus-Döbrögi-most elkapkodva szólt.
El Qro felkészül?


https://balrad.wordpress.com/2015/09/03/dobrogi-alairta-sajat-politikai-kivegzesi -kerelmet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt a magyarázat a bicskei képekre
  2015-09-03 20:18:08, csütörtök
 
  Nézd meg mire képesek! 2006-ban az utcán te tudtad volna így zsarolni az akaratodat? Nem bizony mett a rendőrség szarrá vert volna! Látod hogy ha kell cse semővel együtt próbálkozik mert számára nincs következmény!


Itt a magyarázat a bicskei képekre


http://indavideo.hu/video/Itt_a_magyarazat_a_bicskei_kepekre?utm_source=flash& ;utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 453 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 519
  • e Hét: 2177
  • e Hónap: 18970
  • e Év: 151887
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.