Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Bírálják Merkelt a menedékkérők beengedése miatt
  2015-09-06 22:12:13, vasárnap
 
  2015. 09. 06. - 11:28
forrás: MTI

Bírálják Merkelt a menedékkérők beengedése miatt

A német kormánypártok egyike, a bajor konzervatív Keresztényszociális Unió (CSU) bírálja Angela Merkel kancellár döntését a Magyarországról indult menedékkérők beengedéséről.
Joachim Herrmann bajor belügyminiszter már szombaton kifogásolta a szövetségi kormány döntését. A Magyarországról Ausztrián keresztül érkező menedékkérők beengedése "teljesen rossz jelzés", és a döntést korrigálni kell - mondta a tartományt vezető CSU politikusa újságíróknak, amikor meglátogatta a passaui rendőrség központját. Szombat este a CSU elnöksége telefonon megbeszélést tartott, amelyen a Bild am Sonntag című vasárnapi lap beszámolója szerint egyetértettek abban, hogy a szövetségi kormány rossz döntést hozott.




A lap értesülései szerint a CSU a koalíciós egyeztető tanács vasárnap esti berlini ülésén napirendre akarja venni "Németország befogadóképessége" ügyét és arra törekszik, hogy hozzanak döntéseket a menekültek beáramlásának korlátozásáról. Minderről a párt főtitkára, Andreas Scheuer a Bild am Sonntag című lapnak azt mondta, hogy az elnökségi megbeszélésen indokoltan fogalmaztak "nagyon határozottan".

"Véget kell vetni a menekültek csak Németországba irányuló tömeges áradatának" - szögezte le az Angela Merkel vezette CDU testvérpártjának főtitkára. Ugyanakkor a konzervatív CDU/CSU pártszövetséggel nagykoalícióban kormányzó szociáldemokrata párt (SPD) a védelmébe vette a szövetségi kormány döntését. A Magyarországról elindult menedékkérők beengedése volt "az egyetlen helyes lépés a rendkívüli humanitárius helyzetben" - mondta a Bild am Sonntagnak Yasmin Fahimi, az SPD főtitkára.

A koalíciós pártok vezetői vasárnap este Berlinben a menekültválság kezeléséről tárgyalnak. A témák között szerepel, hogy a szövetségi kormány miként enyhítheti a tartományok és a helyi önkormányzatok terheit a menekültek ellátásban, és hogyan lehet felgyorsítani a menedékjogi eljárásokat.

Több ügyben vita várható. Például a konzervatív pártok sürgetik, hogy csökkentsék a menedékkérők pénzbeli támogatását és növeljék a természetbeni juttatások arányát, amit az SPD elutasít. A konzervatívok pedig azt az SPD-s javaslatot utasítják el, hogy az egészbiztosításban alkalmazott chipkártyás rendszerhez hasonlóan a menedékkérők ellátásában vezessenek be kártyás rendszert.

Németországba az idén 800 ezer menedékkérő érkezhet a szövetségi kormány előrejelzése szerint. Ez a tavalyinak a négyszerese. Több tartományi vezető szerint az idő a már háromszor fölfelé módosított előrejelzést is felülírhatja, és így akár az egymilliót is elérheti a menedékkérők száma.


http://www.hirado.hu/2015/09/06/biraljak-merkelt-a-menedekkerok-beengedese-miatt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Orbán-kormány titka
  2015-09-06 22:06:12, vasárnap
 
  Az Orbán-kormány titka

hogy sose kell csinálni semmi értelmeset, valakire úgyis rádől az egész szemétdomb helyettünk, és megint mi jövünk ki belőle győztesen. Csak egy kicsit pörköltfoltosabban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miután bejelentették, hogy a Keleti pályaudvar tranzit zónáj
  2015-09-06 22:01:15, vasárnap
 
  Miután bejelentették, hogy a Keleti pályaudvar tranzit zónájában elhelyezett óriás kivetítőn az esti futballmérkőzést közvetítik, a migránsok válságtanácskozást tartottak, majd gyalog nekiindultak a határnak.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegények..most ezért utaztak ennyit..
  2015-09-06 21:57:26, vasárnap
 
  Szegények..most ezért utaztak ennyit..

Az osztrák migráns utaztatók találkoztak a zord valósággal: a bevándorlók nagy többségét nem családok, hanem fiatal, életerős férfiak alkotják. Most el vannak szontyolodva, mert a Die Presse, meg az ORF nem ezt mondta

*****************************


2015. 09. 6. 21:05

Az osztrák migráns-utaztatók találkoztak a valósággal Budapesten

Az osztrák migráns utaztatók találkoztak a zord valósággal: a bevándorlók nagy többségét nem családok, hanem fiatal, életerős férfiak alkotják. Most el vannak szontyolodva, mert a Die Presse, meg az ORF nem ezt mondta.


Az Index azt írja a II. János Pál Pápa téren az Ausztriából érkezett migráns-utaztató konvoj sofőrjei nem veszik fel az egyedülálló férfiakat. Azt mondják, inkább üres kocsival mennek haza, mert ők az itt ragadt családokat jöttek "kimenteni". 6-7 autó el is indult üresen vissza.

Nos, ebból nem nehéz levonni azt a következtetést, hogy
egyszerűen nem találtak Budapesten elég migráns családot, mert a többség bizony egyedül vándorló férfiember.
Kedves osztrák libsik, kedves Valóság! Hadd mutassalak be egymásnak benneteket. Van mit megbeszélnetek...


http://alfahir.hu/az_osztrak_migrans_utaztatok_talalkoztak_a_valosaggal_budapeste n
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Információink szerint akkora a fejetlenség a kormányban, hog
  2015-09-06 21:46:47, vasárnap
 
  Információink szerint akkora a fejetlenség a kormányban, hogy jövő héten újra felavatják a Várbazárt...  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Élősködők az élősködőkért. – “Europérek”
  2015-09-06 20:59:51, vasárnap
 
  Élősködők az élősködőkért. - “Europérek"

A bodzaszedők “hivatást" váltottak. - Többségében cigányok az embercsempészek!

A Fidesz rejtett erőforrásai segítségével zúdul a nyakunkba az idegen megszálló és újabb élősködő emberáradat.
Amit ezek az embercsempész cigányok művelnek, már bőven kimeríti a hazaárulás fogalmát. Ismét bebizonyosodott, hogy a cigányok többségének semmit nem jelent ez a hon, csupán a Fidesz, a baloldal, és a liberálisok által nyújtott lehetőségeket végletekig kimerítve nemcsak igényt tartanak (és meg is kapják!) minden segélyre, pusztítják le környezetüket (sajnos ezzel együtt a miénket is) de egy “kiló lencséért" képesek kiszolgáltatni az országot, és benne a magyar népet a migráns áradatnak.
Ezeknek a migránsoknak a java része hasonló mentalitással, és “értékrenddel" van megáldva mint a cigányaink, ezért is értik meg egymást olyan remekül.
Mondhatni: “Csák egy kis ápró pízért segítik a segíny rokonyokát...

Már nagyon itt lenne az ideje annak, hogy ezeket a “Balog féle jótét lelkeket", és a háttérben őket segítő, támogató, uszító, “kurtított ivarszervű" másik országfoglaló fajjal egyetemben kiebrudaljuk hazánkból!
(SVPSZ)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Többségbe kerültek az EU-tagságot elvetők Nagy-Britanniában
  2015-09-06 20:46:57, vasárnap
 
  2015. szeptember 6. / 13:40

Többségbe kerültek az EU-tagságot elvetők Nagy-Britanniában

Hosszú évek óta először többségbe kerültek azok, akik Nagy-Britannia kilépésére szavaznának a brit EU-tagság sorsáról tervezett népszavazáson.



A legfrissebb országos felmérés, amelyet a Mail on Sunday című konzervatív vasárnapi brit lap megbízásából készített a Survation közvélemény-kutató cég, kimutatta, hogy ha a 2017 végéig tervezett referendumot "holnap" rendeznék, a brit választók 51 százaléka arra voksolna, hogy Nagy-Britannia lépjen ki az Európai Unióból. A lap magyarázata szerint a fordulat egyértelműen az európai menekültválsághoz köthető. Az elmúlt évek hasonló közvélemény-kutatásai rendre a brit EU-tagságot pártoló szavazótábor kényelmes többségét jelezték, és még az előző, júliusban elvégzett felmérés is 54-46 százalékos megoszlást mutatott az EU-pártiak javára. Az évtized elején, a munkáspárti Tony Blair miniszterelnökségének idején előfordult, hogy a brit szavazók több mint 60 százaléka támogatta Nagy-Britannia uniós tagságát.

A vasárnap ismertetett új felmérés kimutatta azt is, hogy a britek jelentős többsége - a kormányhoz hasonlóan - nem pártolja az EU-országokba érkező menekültek kvóta szerinti elosztásának tervét. A megkérdezettek 64 százaléka értett egyet azzal, hogy David Cameron miniszterelnök elvetette ezt az elképzelést, és mindössze 21 százalék támogatta az elosztási kvóta gondolatát.

Jórészt egyenlően oszlik meg a brit közvélemény abban a kérdésben, hogy Nagy-Britanniának be kellene-e fogadnia szíriai menekülteket. A felmérésbe bevont választók 29 százaléka azon a véleményen van, hogy egyetlen szíriait sem kellene befogadni - ez a legnagyobb egyedi csoport -, 12, 15, illetve 4 százalék, vagyis összesen 31 százalék ugyanakkor elfogadhatónak tartaná háromezer, tízezer, illetve 30 ezer szíriai menekült nagy-britanniai letelepülését. Cameron a héten bejelentette, hogy Nagy-Britannia több ezer szíriai menekült befogadására készül. A brit kormányfő szerint a menekülteket a Szíria körül létesített ENSZ-menekülttáborokból szállítják Nagy-Britanniába. Cameron szerint ennek az a célja, hogy a befogadott menekülők közvetlen, biztonságos úton jussanak el Nagy-Britanniába, és ne kelljen segítség nélkül vállalkozniuk az Európába vezető veszélyes utazásra, amely már eddig is rengeteg emberéletet követelt. A brit kormányfő nem tért ki arra, hogy pontosan hány menekült érkezhet e kezdeményezés alapján Nagy-Britanniába; a részleteket várhatóan hétfőn ismerteti a nyári szünetről visszatérő alsóházban.

Az ENSZ menekültügyi szakosított szervezetének tudomása szerint a brit kormány négyezer szíriai menekült áttelepítését tervezi Nagy-Britanniába a szír határok körüli menekülttáborokból. A The Sunday Times című tekintélyes konzervatív vasárnapi brit lap kormányzati forrásai szerint ugyanakkor London ennek több mint a háromszorosát, összesen 15 ezer szíriai menekült befogadását fontolgatja. A lapnak nyilatkozó bennfentes források szerint a Downing Street-i megbeszéléseken felmerült akár 20 ezer menekült áttelepítésének lehetősége is, de Cameron jelenlegi álláspontja alapján a brit kormány egyelőre arra készül, hogy 15 ezer embert szállít a szíriai határok mentén létesített menekülttáborokból Nagy-Britanniába.

A The Sunday Times forrásai szerint Cameron emellett szeretné kiterjeszteni a brit királyi légierő jelenleg Irakra korlátozódó hadműveleteit az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet szíriai állásaira is.

A lap szerint a brit kormányfő az embercsempész bűnszervezetek elleni katonai és hírszerzési fellépés terveinek felvázolását is elrendelte.


http://itthon.ma/nagyvilag.php?cikk_id=9374
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mennyi esze van a románnak! Tobb, mint nekünk
  2015-09-06 20:40:15, vasárnap
 
  Traian Basescu volt államfő szerint Romániának el kell utasítania a migránsok átvételét más uniós országoktól, mert nem lesz képes integrálni őket, ahogy a "romákat sem tudta integrálni annyi évtizeden keresztül" közölte a Mediafax hírügynökség a volt elnök egy televíziós interjúját idézve.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyüzemileg gyártják a hamisított szíriai útleveleket
  2015-09-06 20:37:10, vasárnap
 
  2015. szeptember 4. / 22:00

Nagyüzemileg gyártják a hamisított szíriai útleveleket


Több ezer terrorista léphette már át a határt, később terrortámadásokat követhetnek el - mondta el Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádiónak.



Míg Ásotthalomnál személyes okmányok ezrei hevernek széttépve vagy elégetve a földön, addig Budapesten a migránsok kezében rengeteg vadonatúj útlevél látható, nagyüzemileg gyártják tehát a hamisított szír papírokat, ,,hála Merkel asszonynak", aki egy korábbi nyilatkozatában valamennyi szíriai menekült befogadásáról beszélt; bár később módosított álláspontján - magyarázta Georg Spöttle. Az Iszlám Állam is állíthatott ki okmányokat terroristáknak, hiszen Szíriában egyes kormányhivatalok elfoglalásával rengeteg biankó útlevelet kaparinthatott meg - tette hozzá.

Szerinte azok az emberek, akik kis híján nekitámadtak a rendőröknek, nem igazi menekültek, azok egy biztonságos országban, mint Magyarország is, nem viselkednek így. Más célok hajtják őket: el akarnak jutni Németországba vagy Skandináviába a jobb élet reményében. Rengetegen eközben nem rendelkeznek semmiféle képzettséggel, ők az adófizetők pénzén, szociális segélyeken fognak élni vagy bűnözésre adják a fejüket. Ráadásul több ezer terrorista léphette már át a határt, és később terrortámadásokat követhetnek el - emelte ki a biztonságpolitikai szakértő.

[ittHON.ma]

http://itthon.ma/nagyvilag.php?cikk_id=9336
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nálunk is vihetnék kormányostul, városvezetöstül
  2015-09-06 20:32:49, vasárnap
 
  Őrizetbe vették Bukarest főpolgármesterét

Propeller ma, 10:04

Vasárnapra virradó éjszaka őrizetbe vették Bukarestben Sorin Oprescut, a román főváros főpolgármesterét, miután tetten érték, hogy egy közvetítőtől, egy önkormányzati intézményvezetőtől 25 ezer euró kenőpénzt vett át - közölte a korrupcióellenes ügyészség (DNA).

A vádhatóság szerint Oprescu egy jól szervezett hálózatban vett részt a bukaresti főpolgármesteri hivatalnál, amely azzal a feltétellel adott megbízási szerződéseket különböző cégeknek, hogy azok nyereségük egy részével megvesztegessék a városháza döntéshozóit.

Őrizetbe vették Bukarest főpolgármesterét

A kivitelező nyeresége 30-33-százalékát tarthatta meg, a többi a városháza tisztségviselőihez jutott, Oprescu tíz százalékos részesedést kért a szerződés összértékéből - olvasható a DNA közleményben.

A főpolgármesternek állítólag egy bizalmi emberével történt előzetes egyeztetés alapján adott át az egyik önkormányzati intézmény vezetője 25 ezer eurót, amikor tetten érték. Az összeg annak a 60 ezer eurós kenőpénznek az első részlete volt, amelyet az ügyben feljelentőként szereplő négy vállalkozótól kértek Oprescu számára a közvetítők.

A DNA, a szükséges engedélyek megszerzése után, vasárnap 13 helyszínre, köztük három közintézményhez szállt ki házkutatást végezni Bukarestben és három környező megyében, hogy további bizonyítékokat gyűjtsön a bukaresti főpolgármesteri hivatalnál észlelt korrupciós bűncselekmények felderítése érdekében.

Oprescut, aki korábban a kormányzó Szociáldemokrata Párt (PSD) szenátora volt, 2008-ban és 2012-ben függetlenként választották meg Bukarest főpolgármesterévé. A legutóbbi, 2012-es önkormányzati választásokon már a PSD és Victor Ponta miniszterelnök támogatásával szerzett újabb mandátumot. A vezető kormánypártban elfogadott tényként kezelték, hogy jövőre is Oprescut támogatják a bukaresti főpolgármester-választáson.



http://propeller.hu/nagyvilag/3150490-orizetbe-vettek-bukarest-fopolgarmesteret?u tm_source=mm-2015-09-06&utm_medium=email&utm_campaign=%C5%90rizetbe%20vet t%C3%A9k%20Bukarest%20f%C5%91polg%C3%A1rmester%C3%A9t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 453 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.