Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Így kaszál 12 milliárdot Szijjártó barátja
  2015-10-13 20:16:26, kedd
 
  Így kaszál 12 milliárdot Szijjártó barátja

Propeller ma, 10:42

12 milliárd forintnyi forgalmat zsebelhetnek be jövőre Kuna Tibor cégei, a Young & Partners és a Trinity Communications. Kuna Tibor civilben Szijjártó Péter külügyminiszter közeli barátja - írja a 444.hu.

Kuna sikerében a jó kapcsolatoknak mindig is szerepe volt: először Deutsch Tamás sportminisztériumában dolgozott, s e Fidelitas-közeli időszakból datálódik jó viszonya Szijjártó Péterrel. 2002-ben már utóbbi ajánlotta be Kunát a Fidesz-frakcióhoz, 2005 után pedig gyakran szerepeltek együtt nyilvánosan.

A Young & Partners kis, egyszemélyes cégnek indult, ám állami megbízást már a Gyurcsány-érában is kapott:

Nagyobb szerződést nem kaphatott mert fent tudták róla, hogy fideszes, de amit rábíztunk azt megcsinálta, és nem volt rá panasz.

- nyilatkozta egy bennfentes tisztviselő.

Az állami bevételek csak a 2010-es kormányváltás után kezdtek nőni a cég portfóliójában.

Már 2010-ben kamatoztak a régi kapcsolatok: ahányszor a Dunaújvárosi Főiskola, vagy Veszprém Önkormányzata kommunikáció témában írt ki tendert, garantált volt a Y&P-s siker. De nyertek az OEP-nél, a Főtávnál,a Mentőszolgálatnál, és később a Vízműveknél is olyan tendereket, amik arról szóltak, hogy miként lehet egy közszolgáltatást népszerűbbé tenni a lakosság körében, és jó hírük volt a piacon. Ezek jellemzően 10-20 milliós megbízások voltak, amik nem zavarták Simicska-központot.

Az első nagy állami megbízás 2011 végén jött a Miniszterelnökségtől - ekkor Szijjártó már ott dolgozott. Innentől kezdve Kunának csak megszületni volt nehéz. A Kreatív elemzésére hivatkozva a 444.hu ugyanis azt írja, hogy

a Young 2010 és 2014 között elnyert közbeszerzési pénzeinek közel 80 százalékát úgy szerezte meg, hogy egyetlen ellenfele sem volt.

A 444.hu forrásai szerint a Y&P politikai hátszelét érezni lehetett a nagy cégekkel kötött stratégiai megállapodások során is:

A 444-nek három, egymást nem ismerő (két állami, egy piaci) forrás is arról beszélt, hogy amikor Szijjártó írta alá a megállapodást, ,,ajánlott" volt a Y&P-vel szerződni a sajtótájékoztatók, kitelepülések és egyéb PR-teendők megszervezésére.

Nem csoda hát, hogy Kuna cége mára a legnagyobb lett a piacon:

A tulajdonos 2013-ban már 421 millió forintot, az előző évi nyereség 323%-át vehetett ki osztalékként. Egy-egy közbeszerzésen többet nyertek, mint amennyi versenytársaik teljes éves árbevétele, így lettek 2013-ra a legnagyobbak a PR-piacon.

Úgy tudni azonban, hogy Lázár János elégedetlen volt a Y&P által a Miniszterelnökségnek nyújtott szolgáltatásokkal, emiatt meg is romlott a viszonya Szijjártó Péterrel, sőt, a Y&P is ellenlábasának tartja a kancelláriaminisztert. Hasonlóan kellemetlenül érintette a céget a Simicska-konfliktus, méghozzá az időközben tető alá hozott közös bizniszek miatt.

Kuna ekkor rántotta elő a Trinity Communications nevű céget, mellyel szintén elkezdett közbeszerzéseket nyerni. Ő maga a belső verseny szükségességére hivatkozott a váltáskor, ám mások szerint a Szijjártó-féle villa-ügy és a Közgéptől való elhatárolódás miatt kellett a Youngot hátrébb tolni. A 444.hu most azt írja,

az NFM-ben - ahol a Simicska-vonalat Seszták körei váltották - a Trinity lett az új libling.

A Trinity sikeresen szerepelt azon a tenderen is, mely az állami cégek kommunikációs költéseit allokálta, noha a Trinity egyébként nem felelt meg a feltételeknek, mert sem ő, sem jogelődje nem rendelkezett elég múltbéli megbízással.

A Trinity végül a miskolci SPRINT nyomdaipari céggel közösen került be a kiválasztott három konzorcium közé. Mellette a Rogán-közeliként ismert Csetényi Csaba és Krskó Tibor vállalata, a HG360 által vezetett konzorcium, és meglepetésre a fideszes körökön kívüli Mindshare médiaügynökség foglalkozhat majd állami intézmények reklámköltéseivel a következő egy évben.

A cég 2016-ra 12 milliárdos forgalommal számol.

http://propeller.hu/itthon/3163211-igy-kaszal-12-milliardot-szijjarto-baratja?utm _source=mm-2015-10-13&utm_medium=email&utm_campaign=%C3%8Dgy%20kasz%C3%A1 l%2012%20milli%C3%A1rdot%20Szijj%C3%A1rt%C3%B3%20bar%C3%A1tja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatalmas! Orbán barátja gazdagodik a pénztárgépek és a NAV
  2015-10-13 19:35:39, kedd
 
  2015. 10. 13. 17:35
Apáti István

Hatalmas! Orbán barátja gazdagodik a pénztárgépek és a NAV közötti adatforgalmon

Úgy tűnik, hogy akik Orbán Viktor miniszterelnök rokoni, baráti, haveri köreihez tartoznak azok számára semmi nem lehetetlen, azok számára megnyílnak az állami aranybányák kapui - mondta el Apáti István a Jobbik alelnöke szerda délutáni, budapesti sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus szerint a jéghegy egyik csúcsa a Mobil Adat Kft., mely 2012 decemberében alakult. Ez a dátum önmagában ,,gyanús", hiszen a cég létrejöttének dátuma egybeesik az online pénztárgépekkel kapcsolatos rendelet nyilvánosságra kerülésével.

A Mobil Adat Kft. biztosítja a kapcsolatot a NAV és az online pénztárgépek között. A szolgáltatás havidíja 1500 Ft. Mivel a SIM-kártyát be kell forrasztani a készülékbe ezért a pénztárgép megvásárlásával a mobilnetet biztosító távközlési szolgáltató mellett is elkötelezi magát a kereskedő.

A jobbikos országgyűlési képviselő elmondta, hogy a Mobil Adat Kft. 2013-ban csupán 89 millió forintos forgalmat bonyolított le, de 2014-ben ennek az összegnek már majdnem tizenhétszeresét: másfél milliárdosat. Ugyanezen idő alatt a cég adózás utáni nyerésségét sikerült 1,3 millió forintról 226 millió forintra növelni. Így ameddig tavalyelőtt nulla forintot osztalékot fizetett a Mobil Adat Kft, tavaly 200 millió forint került innen az egyértelműen Orbán-kegyencnek nevezhető Garancsi Istvánoz, a cég egyik résztulajdonosához.

Apáti szerint a Mobil Adat Kft. cégtörténete is érdekesen alakult. Elmondta, hogy az alapítás után a kezdeményezés az Orbán Viktor vejéhez tartozó baráti kör egyik tagjától átkerült Garancsi Istvánhoz. Ebben az időben Orbán vejének bátya a NAV informatikai főosztályvezetője volt, akinek egykori főnöke Vágujhelyi István a NAV elnökhelyettes volt. Vágujhelyi sportbarátja pedig Hauser Gábor, a Mobil Adat Kft. másik résztulajdonosa.

Apáti szerint az állami - esetleg testreszabott - jogalkotás által megteremtett extraigény nélkül a Mobil Adat Kft. nem tudott volna ilyen sikereket elérni. A politikus hozzátette, hogy a Mobil Adat Kft. bevétele ugyan egy szolidabb tétel - a Simicska Lajos, Mészáros Lőrinc vagy Nyerges Zsolt által felhalmozott vagyonokhoz képest - de egy átlagember ekkora keresetre vagy megtakarításra egy teljes élet alatt nem lenne képes. A jobbikos országgyűlési képviselő úgy látja, hogy aki Orbán Viktorral összerúgja a port, annak "csillaga leáldozik", de aki rokoni, baráti, haveri köreihez tartozik annak ez hosszabb távon is kifizetődik.

Apáti kifejtette, hogy
lehet mondani azt, hogy papíron minden rendben, de az akkor is érdekes, hogy mindig Orbán Viktorhoz annak mindenféle rendű-rangú ismeretségéhez vezetnek a szálak.

Apáti ezzel kapcsolatban utalt Mészáros Lőrinc felcsúti mangalicatelepeire illetve Andy Vajna államilag biztosított kaszinóüzletére, amivel együtt több ezer alkalmazott lett munkanélküli.

A NAV szeptemberben közleményben figyelmeztet arra, hogy amennyiben a kereskedő nem köt olyan szerződést, amellyel biztosítani lehet a pénztárgép és az adóhatóság közötti kommunikációt vagy a szolgáltatás díját nem fizeti meg, úgy mulasztási bírsággal sújtható. Ennek összege 1 millió forintig terjedhet. A SIM modul letiltásra kerülhet, véglegesen, így az online pénztárgép is alkalmatlanná válik az előírásoknak megfelelő használatra. A pénztárgép ismételt használatára csak új AEE-modul megvásárlásával és beszerelésével kerülhet sor, melynek egyszeri költsége az üzemeltetőt terheli.

A Mobil Adat Kft. tehát tényleg egy leleményes bevételi forrást jelenhet a kormány kegyenceinek. Orbán Viktor barátai gazdagodnak, miközben a magyar kiskereskedőket keményen és többszörösen is megbüntetik.

http://alfahir.hu/hatalmas_orban_baratja_gazdagodik_a_penztargepek_es_a_nav_kozot ti_adatforgalmon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eszement pénzbehajtás helyett élhető Budapestet!
  2015-10-13 19:30:33, kedd
 
  Eszement pénzbehajtás helyett élhető Budapestet!
2015. október 13. 15:08
Hunhír.info

Tarlós István évi 5000 forintos Budapest-matricájára és az azt kiegészítő, egyelőre még nem ismert napidíjára nemrégiben az LMP-s Csárdi Antal rátett egy lapáttal: ő napi 700 forintot fizettetne a budapesti autósokkal.

Év elejétől fizetőssé vált a fővárosi forgalmi terhelését csökkenteni hivatott M0-s autóút, most pedig újabb díjtételek következnek. Véleményünk szerint a fideszes vezetés a béka megfőzésének receptjét alkalmazza.

A főpolgármester írásbeli kérdésemre válaszolva korábban elismerte, hogy a dugódíjra vonatkozóan nincs kötelezően meghatározva se a díjfizetős zóna legkisebb mérete, sem pedig a minimális fizetendő díjtétel. Ebből következik, hogy a zónahatár méretében és a díjak mértékében való licit csupán egy-egy adófizetői forintokra éhes politikus agyszüleménye, szó sincs brüsszeli kötelezésről. Az ún. dugódíj nem oldja meg Budapest közlekedési problémáit.

Az MSZP és Fidesz által egyaránt preferált büntető-pénzbehajtó szemléletmód helyett a Jobbik a pozitív ösztönzésben látja a megoldást. Nagy számú, a közösségi közlekedéshez közvetlenül kapcsolódó, több szintes létesítményként megépülő P+R parkolóra lenne szükség, melyeket BKK (BKV) bérlettel díjmentesen használhatnának az autósok. Így mindenki jól járna: az autós értékes szolgáltatást kapna a pénzéért, fedett helyen, biztonságosan tárolhatná az autóját, a fővárosban pedig szabadon utazhatna a BKV, a Volán, valamint a MÁV járatain. A bérletek értékesítéséből származó bevételt a közösségi közlekedés javítására lehetne fordítani.

Noha három dimenzióban élünk, a közlekedéspolitikai döntések meghozatalakor jellemzően két dimenzióban gondolkodnak. Ahogy a városiasodással a családi házakat a nagyobb népsűrűséggel összefüggésben felváltják a tömbházak, úgy adja magát a megoldás, hogy a megnövekedett számú gépjármű megfelelő elhelyezésére is többszintes, lehetőség szerint mélyépítéssel megvalósuló parkolóházakat kellene létrehozni. Fizetős Budapest helyett élhető Budapestet!

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=87458
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pofátlan élősködők jelentették fel a német hivatalt: nem kap
  2015-10-13 19:23:22, kedd
 
  Pofátlan élősködők jelentették fel a német hivatalt: nem kapják meg a juttatásokat
2015. október 13. 17:51
Hunhír.info

Berlinbe érkezett migránsok egy csoportja feljelentette a bíróságon a német főváros szociális hivatalát, mert elmondásuk szerint hetek óta nem regisztrálták őket és nem kapják meg a megélhetési juttatásaikat sem.

Húsz menedékkérő feljelentette a berlini tartományi egészségügyi és szociális hivatalt (Lageso), mert szerintük nem kapják meg a nekik járó juttatásokat. Elmondásuk szerint hetek óta hiába várnak regisztrálásra, és nem kapnak pénzt sem a megélhetésükhöz. Most a bírósághoz fordultak a szerintük jogos jussukért - írja a Die Welt.

A menedékkérők először szállást kapnak, majd pedig megélhetési segély jár nekik a törvény alapján. Migránsszervezetek és támogatóik már hónapok óta panaszkodnak, hogy egyre több menedékkérőnek kell a szabadban éjszakáznia, mert a Lageso reménytelenül túlterhelt. Most egy október közepén nyitandó új berlini regisztrációs állomástól várják a terhek enyhülését.

A lap beszámol arról is: továbbra is özönlenek a migránsok Berlinbe. Szeptember 5-e óta több mint 18 ezer menekültet vett föl a német főváros, de most hétfőn is 430 migráns érkezett Dél-Németországból vonattal Berlinbe.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=87464
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szászországban függetlenségi mozgalom indul: elszakadnának N
  2015-10-13 11:13:34, kedd
 
  hidfo.ru 2015.10.13. 08:57 Nyugati világ


Szászországban függetlenségi mozgalom indul: elszakadnának Németországtól és az Európai Uniótól

A szervezők becslése szerint mintegy kilencezren gyűltek össze Drezdában, hétfő este, a Pegida bevándorlás ellen tiltakozó tüntetésére. Németország leállítja a bevándorlást, vagy szembe kell nézzen egy erősödő függetlenségi mozgalommal.

A Pegida (“Patrióta Európaiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen") 2014 októberében kezdett tüntetéseket szervezni Drezdában - kezdetben néhány száz, majd több ezer fő részvételével. A Dresdner Neueste Nachrichten újság most a hétfő esti megmozdulás kapcsán emlékeztet arra, hogy Tatjana Festerling, a Pegida jelöltje júniusban a helyi választásokon a szavazatok mintegy 10%-át szerezte meg, és a mozgalom támogatottsága a migrációs válság hatására egyre nő. Festerling a hétfő esti tüntetésen felszólította a kormányt, hogy Szászország tegyen lépéseket a Németországtól és az Európai Uniótól elszakadás irányába, mert Berlin bevándorláspolitikája lehetetlenné teszi az ország megvédését. A hétfő esti megmozdulás során egy akasztófát állítottak fel, amire Angela Merkel neve is felkerült.

Angela Merkel támogatottsága fokozatosan csökken, ahogy egyre több bevándorló érkezik Németországba. A hatóságok becslései szerint év végére másfél millió migráns kérhet menedékjogot Németországban, ami a második világháború óta történt legnagyobb népmozgás térségünkben. A tömeges bevándorlás mostanra nem csak a német gazdaságot fenyegeti és a társadalmi feszültségeket fokozza, de az ország területi egységét is megbonthatja. A Pegida képviselőjének tegnap esti bejelentése azt mutatja, hogy Németország-szerte várható a függetlenségi mozgalmak megerősödése, és a bevándorláspárti politika fenntartása szélsőséges esetben az ország széteséséhez is vezethet.

Csütörtökön Horst Seehofer, Bajorország miniszterelnöke bejelentette, hogy amennyiben a szövetségi kormány nem hajlandó fellépni a bevándorlás azonnali leállítása érdekében, Bajorország Németországtól függetlenül fogja lezárni saját határait. Pénteken a bajor kormány már azzal fenyegetett, hogy a szövetségi kormány tagjai alkotmánybíróság előtt kell feleljenek, amiért semmit nem tesznek az észak-afrikai és közel-keleti migránsok határon kívül tartása érdekében. Seehofer nyilatkozata - melyben kijelentette, hogy Berlintől függetlenül, Vlagyimir Putyinnal együttműködve akar hozzájárulni a válság rendezéséhez - azt mutatja, hogy Bajorország nem csak a belpolitika és rendfenntartás, de a külpolitika terén is hajlandó független lépéseket tenni, ha a szövetségi kormány nem állítja le a tömeges bevándorlást. A Pegida képviselőjének bejelentése tehát nem első és nem is utolsó eset; Németország-szerte erősödő függetlenségi törekvések és szeparatista mozgalmak megjelenéséhez vezethet, ha a szövetségi kormány a többségi lakosság ellenállását figyelmen kívül hagyva, erőszakkal akarja eltorzítani az ország kulturális-civilizációs hátterét.


http://hidfo.ru/2015/10/szaszorszagban-fuggetlensegi-mozgalom-indul-elszakadnanak -nemetorszagtol-es-az-europai-uniotol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem tetszett a Fidesz-KDNP többségnek a jobbikos szigor
  2015-10-13 09:05:07, kedd
 
  2015. 10. 12. 14:05

Nem tetszett a Fidesz-KDNP többségnek a jobbikos szigor

A Jobbik elévülhetetlenné tenné a politikusi korrupció büntethetőségét, illetve átláthatóbbá tenné a közpénzek elköltését. A Fidesz-KDNP többség azonban ezt nem akarja, le is söpörték szépen az asztalról a jobbikos javaslatokat az Igazságügyi bizottság múlt heti ülésén. Erről Staudt Gábor országgyűlési képviselő, az Igazságügyi bizottság jobbikos tagja számolt be hétfői parlamenti sajtótájékoztatóján.

A korrupciós bűncselekményekkel kapcsolatos törvénykönyv módosításról szóló javaslatot Mirkóczki Ádámmal jegyzi Staudt. A javaslat lényege, hogy a politikai közéletben részt vevő, választott tisztségen alapuló pozíciót betöltő és ezért tiszteletdíjban részesülő személyek (a köznyelv szerinti politikusok) a jelenlegi korrupciós bűncselekményekhez kapcsolódó elévülési idő elteltét követően is felelősségre vonhatóak legyenek. Staudt Gábor arra hívta fel a figyelmet, hogy a jelenlegi szabályozás mellett, sok esetben vagy nem indul el a nyomozás korrupciós ügyben, vagy nem adják ki az érintett országgyűlési képviselő mentelmi jogát. A jobbikos képviselő rámutatott: ez a gyakorlat könnyen a korrupciós ügyek elévüléséhez vezethet, és vezetett is sokszor az elmúlt évtizedekben. Ezért a Jobbik azt javasolta, hogy a megnevezett korrupciós bűncselekmények az el nem évülő büntethetőségű cselekmények közé kerüljenek be a Büntető Törvénykönyvbe, amennyiben azokat politikus követte el.

A közpénzek elköltéséről szóló szerződések nyilvánossá tételéről szóló javaslatot már egyedül nyújtotta be Staudt Gábor. A Jobbik azt szeretné, ha automatikusan elérhetővé és nyilvánossá válnának a közpénzek elköltéséről szóló szerződések, mivel minden magyar állampolgárnak joga van tudni, hogy ezeket a pénzeket mire költi az állam, és mire költik el az önkormányzatok, esetleg egyéb szervezetek. Staudt javaslata szerint ameddig a hivatkozott közérdekű adatok nem lesznek átláthatóan kezelve egy mindenki által elérhető, nyílt felületen, addig a korrupció felszámolásáról szó sem eshet.

Staudt Gábor a sajtótájékoztatóján azt ígérte, hogy a jobbikos javaslatok elutasítása ellenére, azokat újra és újra be fogják nyújtani.


http://alfahir.hu/nem_tetszett_a_fidesz_kdnp_tobbsegnek_a_jobbikos_szigor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akasztófát vittek Merkelnek, ezrek tüntettek az iszlamizáció
  2015-10-13 08:34:23, kedd
 
  2015-10-13 06:44:00
Akasztófát vittek Merkelnek, ezrek tüntettek az iszlamizáció ellen

Ezrek vettek részt hétfő este a németországi Drezdában az Európai Hazafiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (Pegida) nevű mozgalom tüntetésén, amelyen a szónokok élesen bírálták a berlini vezetés menekültpolitikáját.
Akasztófát vittek Merkelnek, ezrek tüntettek az iszlamizáció ellen
Forrás: Pegida Facebook

Az egy hét híján egy éve alakult Pegida tüntetésein megjelentek számáról a rendőrség nem közöl adatokat, de a drezdai műszaki egyetem (TUD) diákjainak egy csoportja videófelvételek elemzése alapján mindig készít létszámbecslést a mozgalom szokásos hétfő esti felvonulásairól. Szerintük ezúttal 7500-9000 ember lehetett a menekült-, bevándorló- és iszlámellenes Pegida megmozdulásán Szászország tartomány fővárosában.

http://www.atv.hu/kulfold/20151013-akasztofat-vittek-merkelnek-ezrek-tuntettek-az -iszlamizacio-ellen/hirkereso
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Margit Kórház segítséget kér !
  2015-10-13 06:46:29, kedd
 
  A Margit Kórház segítséget kér !

Potom 4 milliárdra lenne szüksége.
Talán stadionok helyett?
Talán erdélyi focicsapat támogatás helyett?
Talán a migránsok zabáltatása és eü . ellátása helyett?
Talán a kormány öszes baromsága helyett?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izraelnek volt indítéka a Kennedy-gyilkosságra
  2015-10-13 06:45:34, kedd
 
  Izraelnek volt indítéka a Kennedy-gyilkosságra

2015. október 12. 21:00


Kincses Albin - Hunhír.inf




A Központi Hírszerző Ügynökség, CIA arra a következtetésre jutott egy visszaminősített jelentés kapcsán, hogy a kémügynökség korábbi igazgatója visszatartott információkat a Kennedy-gyilkossággal kapcsolatban. A CIA-jelentés, amelyet 2013-ban csendben visszaminősítettek, arra a következtetésre jutott, hogy John McCone korábbi CIA-vezér 1963-ban visszatartott egy sor olyan információt, amely a merénylet sikeres felderítését szolgálta volna. (A képen: John F. Kennedy amerikai elnök és CIA-igazgatók: Allen Dulles (balra), valamint John McCone)

A jelentés szerzője, a CIA-történész, David Robarge szerint McCone és más CIA-vezetők jóindulatúlag eltussolták az információkat, és így bűnrészeseknek tekinthetők.

Sok kutató kereste az okokat eddig már, különböző vélekedések láttak napvilágot. Annyit egyhangúlag megállapítottak, hogy a gyilkos Lee Harvey Oswald összeesküvés részese volt, amelynek hátterében egykoron Izrael, Kuba, vagy a Szovjetunió állhatott. Egyre erősebbek azok a vélemények, hogy leginkább Izraelnek volt oka megölni Kennedy elnököt, mert ellenezte az izraeli rezsim nukleáris fegyverprogramját Dimonában, hogy ez nukleáris fegyverkezési versenyt idéz elő a Közel-Keleten.

Izrael ellenállt annak a nyomásnak is, amikor a Kennedy-kormány atomtudósaival megvizsgáltatta a dimonai létesítményt, az atomtudósokat egyszerűen félrevezették 1962-ben. Így természetesen Izrael nem lett tagja a Nemzetközi Atomenergia Ügynökségnek, és így nem vizsgálták, hogy Izrael képes-e atomfegyver fejlesztésére.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=87430
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz újabb gyomrost vitt be a magyar történelemnek
  2015-10-13 06:42:51, kedd
 
  Most kell kenderkötelet gyártani. Nagy üzlet lesz.

A tulajdonosok a gázszerelők lesznek, akik megművelik, azok gázszerelők közmunkásai lesznek.
Szokás szerint csúsztatnak...a bamba nép meg mindent bevesz...a haverok, rokonok tovább gazdagodnak..a tömeget megfélemlítéssel, minimálbérrel,az elbocsájtás fenyegetettségével féken tartják. Ha pofázni mersz, éhen döglesz...ha tapsolsz, ha élteted a kormányzó pártot munkád is van....Minden szép és jó...csak egyre többen mennek külföldre és nem kívánnak visszajönni..ugyan miért?

*/*************

A Fidesz újabb gyomrost vitt be a magyar történelemnek

szerző
narancs.hu
publikálva
2015. okt. 12., 19:02


A kormánypárt legújabb közleményében megint Gyurcsányt támadja, de a pofon a magyar gazdákon csattan.

A Fidesz már öt éve van hatalmon, de még mindig nem tudott lehasadni a gyurcsányozásról. Legújabb közleményükben ezt írják: ,,Szigetvári Viktor, Gyurcsány Ferenc és társaik a magyar földet külföldiek, zöldbárók kezére akarják játszani, ahogyan ez már más európai uniós országokban megtörtént. Azok, akik Brüsszellel karöltve a korlátlan bevándorlást akarják Magyarországra erőltetni, most azon vannak, hogy külföldi kézre játsszák a magyar termőföldet."

Megszokhattuk az ilyet, mondhatnánk, szóra sem érdemes. Ám van a közleményben egy mondat, vagyis inkább jelmondat, ami nem Gyurcsányt, Szigetvárit sértegeti. Mert amikor azt írják: ,,Legyen a föld azé, aki megműveli: a magyar gazdáké", a híres 1945-ös földreformot idézik meg, melynek során megszűnt a nagybirtokrendszer, és 642 ezren kaptak összesen mintegy 3 millió hold földet.

Most meg?

Kérdezzék csak meg például Mészáros Lőrincet. Vagy Tiborcz Istvánt. Vagy Garancsi Istvánt. Vagy Flier Jánost. Vagy... de hagyjuk már, tudja mindenki, kiről s miről beszélünk.

http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/a-fidesz-ujabb-gyomrost-vitt-be-a-magyar-to rtenelemnek-96805#kommentek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 514 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 2439
  • e Hónap: 19232
  • e Év: 152149
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.