Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Tárt ajtókkal várják a terroristákat Soros György pártkatoná
  2015-10-14 21:13:35, szerda
 
  hidfo.ru 2015.10.14. 05:58 Belföld
Tárt ajtókkal várják a terroristákat Soros György pártkatonái

Nem létező terrorveszéllyel riogat a kormány, de valójában nem is érkeznek terroristák Európába a Demokratikus Koalíció szerint. A párt nem tudott megoldásjavaslatot kidolgozni a migrációs válságban rejlő biztonsági kockázatokra, ezért inkább a probléma egészét letagadja.

Gréczy Zsolt, a radikális atlantista párt szóvivője keddi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy pártja szerint nem létezik a terrorfenyegetés, amivel “a kormány riogat". Állítását arra alapozza, hogy az Index.hu liberális sajtóorgánum egy újságírója előkereste a Terrorelhárítási Központ egy tavaly év végén megjelent tanulmányát, ami szerint az illegális bevándorlás nem jelent terrorfenyegetést. Igaz, tavaly év végén még a kormány sem beszélt terrorfenyegetésről, mert a határsértéssel hazánkba érkező migránsok száma idén kezdett exponenciálisan növekedni.

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal adatai alapján 2012-ben 2.157-en, 2013-ban 18.900-an, 2014-ben pedig 42.777-en jutottak be Magyarországra menekültként. 2015 második felében már egy hét alatt érkeznek ennyien. Tavaly az illegális bevándorlók esetében a szervezett bűnözői háttér jelentette a legnagyobb potenciális biztonsági kockázatot, így akkor még helytálló lehetett a szakértők azon állásfoglalása, miszerint az illegális bevándorlás nem jelent terrorfenyegetést. A későbbiekben azonban a migráció jellege alapjaiban megváltozott. 2015-ben hazánk már egy olyan migrációs hullámmal kell szembenézzen, ami mögött a szakértők szerint katonai logisztika áll, és vélhetően egy nagyhatalom titkosszolgálati munkája zúdítja Európára bevándorlók millióit. Földi László - titkosszolgálati szakértő - a Magyar Hírlapnak nyilatkozva kifejtette, hogy ,,tudatosan megtervezett, felépített rendszerrel állunk szemben, amelybe mindenki, még az utolsó ember is be van csatornázva".

Terrorfenyegetést jelent-e, ha egy idegen ország titkosszolgálatai másfél millió, személyazonosító okmányokkal nem rendelkező személyt zúdítanak Európára? Az Index újságírója és a Demokratikus Koalíció politikusai szerint nem.

Magyarország titkosszolgálatainak azonban vizsgálnia kell, hogy milyen biztonsági kockázatok rejlenek másfél millió, ellenőrizhetetlen személyazonosságú egyén hazánkon átutazásában. Horváth József, a katonai titkosszolgálat és a polgári elhárítás volt főigazgató-helyettese a Magyar Időknek kifejtette, hogy senkinek semmilyen lehetősége nem volt a migránsok csomagjainak átvizsgálására. Ha robbanószerkezeteket hoznak be Magyarországra, arról a hatóságok nem tudhatnak, hiszen határellenőrzés nélkül a személyek átvizsgálása sem lehetséges. A migránsok egy része kapcsolatba sem kerül a hatóságokkal, így azok is csak feltételezések, miszerint annyian léptek be az ország területére, amennyit összeszámoltak. Szintén alaptalan feltételezés, miszerint nem rejtőzött el ötezer terrorista Magyarországon, mert aki akar, az máig be tud sétálni az ország területére.

A Demokratikus Koalíció azonban egyértelműen tudni véli, hogy nincs terrorfenyegetés. A párt vezetői úgy gondolják, hogy azt a problémát, amire nem tudnak megoldási javaslattal előállni, letagadni sokkal egyszerűbb. Ideológiai alapon, az euroatlanti-integráció fontosságát mindenek fölé helyezve magyar állampolgárok millióinak életével játszanak, mert a határellenőrzés visszaállítása nélkül senki nem tudja garantálni, hogy az országba nem érkeznek terroristák.

http://hidfo.ru/2015/10/tart-ajtokkal-varjak-a-terroristakat-soros-gyorgy-partkat onai/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A németek többsége nincs megelégedve az Európai Unióval
  2015-10-14 21:11:12, szerda
 
  2015.10.14. 11:55

A németek többsége nincs megelégedve az Európai Unióval


A németek több mint fele úgy gondolja, eljött az ideje annak, hogy az Európai Unió visszaadjon egyes jogköröket a tagállamok kormányainak kezébe, mert Brüsszel a tagállamok lakosságának bevonása nélkül hozza meg a legfontosabb döntéseket.

A Forsa közvélemény-kutató intézet legfrissebb mérése szerint jelenleg a német lakosság 54%-a gondolja úgy, hogy vissza kell adni a hatalmat a tagállamok kezébe, mert az európai integráció rossz irányt vett. A megkérdezettek több mint fele nagyobb szerepet és több mozgásteret akar a tagállamoknak, és támogatja a brit kormány azon törekvését is, hogy újratárgyalja az uniós tagság feltételeit.

Nagy-Britannia 2017-ben tartana referendumot az uniós tagság megszüntetéséről, de lehetséges, hogy a szavazást már jövő tavasszal megtartják. Annak ellenére, hogy a szakértők várakozásai szerint a német lakosság a további integráció pártján kellene álljon, a válaszokból az derült ki, hogy

a németek többsége követendő példának tartja a brit elszakadási törekvéseket.

A Forsa által készített felmérésből az is kiderült, hogy a németek többsége támogatja a többszintű integrációt; vagyis nem tartják szükségesnek, hogy minden tagállam idővel minden állami jogkört átadjon Brüsszelnek - ehelyett az Európai Unióban eltöltött évtizedek után úgy gondolják, hogy egyes tagállamoknak jobb, ha kimaradnak a mélyebb integrációból.

A német lakosság többsége pozitívan viszonyul az olyan együttműködésekhez, melynek részeként egy-egy meghatározott problémát Brüsszeltől függetlenül azok a tagállamok oldanának meg, melyeket a probléma közvetlenül érint. A válaszok alapján ez részben annak köszönhető, hogy a németek úgy gondolják, a perifériaországok problémái túl sok pénzbe kerülnek Németországnak, emiatt az Európai Unió további centralizálása helyett hagyni kellene, hogy a tagállamok helyi szinten oldják meg a helyi jellegű problémákat.

A Forsa mérése szerint a németek 69%-a egyetért a brit miniszterelnök elgondolásával, miszerint a tagállamok annak megfelelően kell korlátozzák a segélyek összegét, hogy eddig hány bevándorlót fogadtak be. A válaszadók 72%-a azt is támogatja, hogy ha egy országban a társadalom jelentős hányada támogatja az Európai Unió elhagyását, arról ügydöntő népszavazást tarthasson.


http://hidfo.ru/2015/10/a-nemetek-tobbsege-nincs-megelegedve-az-europai-unioval/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki legyen Orbán Viktor utódja?
  2015-10-14 20:53:17, szerda
 
 
Ki legyen Orbán Viktor utódja?
2015.10.13. 18:04

Ez nem lehet kérdés, hiszen csakis Orbán Viktor jöhet szóba. Mint egy igazi királynak aki uralkodik tündérország felett a stadionok földjén már az utódláson jár az a maradék esze. Szerinte még van egy két jó éve a politikában, mert a normálisan gondolkodó emberek szerint a többit pedig börtönben kellene majd letöltenie, hogy ott rohadjon el tolvaj lelke. Na persze Orbán Viktor nem erre készül, ahogy azt a Bibó kollégiumban való tavaszi vendégeskedése során elhangzott beszélgetés tükrözi, amit még hangfelvétel formájában is megörökítettek a nemzet számára. Ő inkább azon elmélkedik a felvétel tanúsága szerint, milyen is legyen aki követi őt az ország további fosztogatásában. Beszél még másról is, főleg saját nagyságát emelve ki önmagából, amikor is kiderül tud ultizni, fekvőtámaszozni nem, átverni a világot az általa a pénzügyi csőd szélére juttatott ország érdekében nagyon igen. De a legjobb az őt követő miniszterelnöknek szóló kihívások való megfelelés Orbán Viktor mércéje szerint.

Először is ne legyen magas. Alacsony sem. Nő sem. Férfi sem, csak harcolni tudjon. Tudjon kaszabolni. Szeresse a focit. Na ne annyira tudjon játszani, inkább csak építse a hozzávalókat. Egyet a háza mellé, de csak szerényet. Viszont azt jó drágán, és szenvedélyesen az ország rovására. Ne legyen bal oldala az illetőnek, csak nemzeti, előtte lehet KISZ-titkár. Korábban legyen liberális, aztán konzervatív, de főleg zavarja ki az oroszokat ha azok már éppen indulóban vannak. Aztán hívja vissza őket. Legyen demokrata de csak szavakban, bontson le minden ellenőrzést maga felett. Kerülj a valóságot ismertetését, csak a maga által elképzelt világról beszéljen. Ezt várja el minden követőjétől, ezért adjon nekik jutalmat. Sose hazudjon véletlenül, és csak az igazat ne mondja el. Vagy inkább mégsem.

Másodszor ne legyen mohó. Hagyja a piszkos munkát másra, ne legyen semmi a nevén. Adjon el pártszékházat, annak egy részét tartsa meg a családnak, és adja oda a kedves papának. Kedvelje először Tokaj környékét, aztán legyen minden Felcsút körül az övé. Szeresse a családját. Legyen a feleség nevén jó sok birtok, ingatlan, ha fiú gyermek van annak legyen focicsapata, a lány álljon meg a saját lábán kellően kivilágítva a kedvéért az városokat. Ne hagyja hogy visszaéljenek a nevével, és arra hivatkozva jogtalan gazdasági előnyöket szerezve bárki is meggazdagodjon a gázszerelésre építve. Inkább a jó istenben és a szorgalmas munkában bízzon aki így akar magának sok földet, és állami megrendelést.

Harmadszor ne legyen geci. Mindig jutalmazza meg a barátait a közpénzből. A régieket ne hagyja az út szélén, számukra közgépesítsen, majd felejtse el őket. Vigyázzon az újakra akik segítik a munkáját. Neki építsenek közmédiát sok sok milliárdból. Figyeljen oda a hűséges emberekre, akik törvényesítenek minden rablást az ország gazdaságának a rovására. Számukra jól fizető állami állásokat hozzon létre, esetleg valamelyik minisztériumban legyen nekik megfelelő hely, és beosztás, sofőrrel, titkárnővel. Ha az érdeke úgy kívánja, egy egész minisztériumot is hozzon nekik létre, hagy hazudozzanak kedvükre az ő érdekében.

Szeresse a pártját, mint az édes gyermekét, hiszen annak köszönheti a hatalmát. Meg a maga érdekében átírt törvényeknek, legyen az akár alap, vagy választási, de lehet sokszor módosított, vagy csak a mutyit szolgáló. Legyen legalább egy koalíciós partnere. Nem kell nagy, csak egy nagyon mocskos, és szemét banda. Egymagában nehéz ennyire hülyének lenni egy miniszterelnöknek az ország rombolásában. Kell hozzá a segítségnek egy álszent, mérhetetlen támogatású, vadászni szerető, vasárnap templomba járó gerinctelen talpnyalók bevonása a maga érdekében.

Ezek a kiválasztás fő sarokpontjai, de lelkes civilek a Békemenet során máris keresik a megfelelő utódot a genetikai zsákutcában. A hívek tudják, ilyen nagyság csak egyszer születik egy jászolban, ezért túrják fel inkább a turulmadár fészkét a hagyományok szellemében.

Végül is ami az elmúlt öt évben végbement az országban azt nem szabad veszni hagyni. Orbán Viktor folyamatosságát fent kell tartani minden áron, hiszen sok ember megélhetése függ tőle. Még belegondolni is borzasztó, valaki a keményen dolgozó kisember példáját követve bérből, és fizetésből éljen meg ebben az országban az elvégzett munkája után. Abból nem lehet a sok adót kifizetni amit a nem megszorítás során sikerült bevezetni. El kell nyomni a tehetséget mindenképpen ha az nem Orbán Viktor érdekeit szolgálja, de legalábbis külföldre kell kényszeríteni a megélhetésért. Ha már itthon nem ismer senkit a boldogulni vágyó aki hozzásegítené némi földhöz, vagy egy trafikhoz. Mindenképpen abban a hitben kell tartani az embereket, azt higgyék el amit mondanak nekik, ne azt amit tapasztalnak. Ne legyen ebben az országban értelem, maradjon meg mindenki az érzelmeinél, amit a komcsikkal mindig fel lehet korbácsolni a választások során.

Az utódlás kérdése fontos szempont ha Orbán Viktor vissza akar vonulni a jól megérdemelt közpénz nyújtotta anyagi biztonságba. Ott őt ne háborgassa senki, neki azt élveznie kell ha már a hatalom segítségével hozzájutott. Egy ország szétrombolása, emberek biztonságának, megélhetésének a tönkretétele nem nagy ár ezért a meg nem érdemelt jutalomért. Ha végül nem az Orbán Viktor kívántak szerint történnek a dolgok, és nem a megfelelő utód kerül a hatalomba, akkor annak nagyon tökösnek, és tisztességesnek kell lennie, hogy a hatalomból vagyont szerzőket a rács mögé juttassa majd. Legyenek azok bárkik.

http://banditapolitika.blog.hu/2015/10/13/ki_legyen_orban_viktor_utodja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A helyzet rendkívüli
  2015-10-14 20:48:24, szerda
 
  A helyzet rendkívüli

JámborAndrás
2015. október 13. kedd, 20:17


oktatás jóléti állam egészségügy bevándorlás menekült kormányzás kivándorlás Fidesz

A helyzet nem rendkívüli. Vagyis rendkívüli, de nem szokatlan. Magyarország ma egy unalmas művészfilm, amely hosszan mutatja, ahogy egy biciklit szétmar a rozsda, és közben a vázról ellopnak mindent, amit csak lehet. A bicikli felett pedig egy felirat virít: A rozsda a közös jövőnk.

11391507_687709508002153_8447589533188484700_n.jpg

Miközben a kormány betömi a szánkat a menekültekkel való riogatással, valójában mögöttünk rohad szét az egész ország. És pontosan azokat a dolgokat vesszük el saját magunktól is, amiket megtagadunk a menekültektől.

A menekültek ne használják ingyen a közlekedést, ne használják a mi pénzünkből fenntartott egészségügyet, ne használják az oktatásunkat, ne éljenek vissza a szociális ellátó rendszerünkkel, ne vegyék el a munkánkat, és legfőképp, hagyjanak minket békén, ne okozzanak gondot.

Ezek a más kultúrából jött emberek ugyanis egyes emberek állítása szerint nem érdemesek a mi jólétünkre. És milyen érdekes, amiket féltünk tőlük, és ami miatt mérhetetlen indulattal viseltetünk irántuk, azt maguknak nem követeljük ki. Sőt. Hagyjuk elúszni a fenébe. Míg rettegünk a menekültektől, aközben szép lassan elúszik még az a jólét is, amit az elmúlt 25 évben felépítettünk, és nagyrészt pont azért, mert a jólét védelme helyett a menekültekkel folytatott politikai csetepatéra figyelünk.

Közben szétrohad az egészségügy. Négy óránként húz el külföldre egy egészségügyi dolgozó. Betöltetlenek a kórházi állások, háziorvosi helyek, túlórában, megalázó fizetésért dolgoznak a nővérek és a kiegészítő személyzet, nincsenek új műszerek, vannak viszont várólisták, és van nemzeti hősünk is: a férfi, aki saját magát operálta meg, hogy ne haljon meg. Csodáljuk őt, mert mi inkább meghalunk.

De van oktatási rendszerünk is, amely például a digitális szövegértés terén Európa leggyengébben teljesítő diákjait termeli ki, akik viszont legalább minden nap énekelnek. Ahol kréta nincs, kötszer nincs, eszközök nincsenek, de a pedagógusok saját maguk állíthatják fel PÖCS-eiket, hogy egymást értékeljék. Ahol a felsőoktatásban félévente indul egy tüntetéssorozat az éppen aktuális idiotizmus ellen. Az oktatási rendszerünkre 2010-ben még a GDP 6 %-át költöttük, idén 4,5 %-át.

Vannak szegényeink is, akik elmehetnek közmunkára, szakképzést nem tudnak szerezni, dolgozni nem tudnak a közmunka mellett, de 48 ezer forintot tudnak keresni, hogy ne látványosan haljanak éhen. Mi vagyunk az az ország, ahol közel 2 és félmillió embernek(!) van lakbér- vagy rezsihátraléka, de az úszómedence fűtésére több pénzt ad az állam a rezsicsökkentéssel, mint amennyivel a panellakás konyhaköltségeibe száll be. Miközben pedig egyre drágul a lakhatás, a kormány az év elején megszüntette azokat a támogatásokat, amik arra voltak hivatottak, hogy akiket a lakóhelyük elvesztése fenyeget, ne kerüljenek utcára. Szerencsére persze megtörtént a devizahitelek forintosítása is, amely számos embernek nagyobb terhet hagyott hátra, mint ami a forintosítás előtt volt. De ne aggódjunk, mert a képzetlen, nyelveket nem beszélő munkaerő nem tud elhelyezkedni Magyarországon, miközben aki szakképzett, az alacsony bérek miatt elhúz külföldre.

És ne felejtsük el, hogy lopják szét az országot a politikusaink, hogy tűnik el évente a többszöröse annak, mint amennyibe a menekültek ellátása kerülne. Mégis nem az ellen tiltakozunk, hogy miért tűnik el a ránk fordítandó közös adóbevételünk, hanem veszetten ordibálunk, hogy a már ellopottból ne adjanak másnak. Miközben ha nem lopnának, jutna mindannyiunknak.

A helyzet azért rendkívüli valójában, és azért nem szokatlan, mert percről percre, óráról órára, napról napra éljük fel azt a jövőnket amelyben egy boldogabb Magyarországon élhetnénk.

Ha például a menekültek gyűlölete, a tőlük való félelem helyett, közös ügyeinkre koncentrálnánk, és csupán azt várnánk a menekültektől, hogy normálisan egymást tiszteletben tartva éljünk együtt, akkor mindannyian jobban élnének.

De ehelyett kidobjuk a menekülteket, be se engedjük őket, és ameddig a kormány propagandisztikus harcot vív velük, szépen rohad szét az ország. És azok a jóléti vívmányok és jogok, amiket megtagadnánk a menekültektől, pár év múlva már nekünk se lesznek elérhetőek. Az oktatás, az egészségügy, a szociális biztonság, a tisztességes megélhetést biztosító munka. Így válunk szépen lassan menekültekké a saját hazánkban.


http://kettosmerce.blog.hu/2015/10/13/a_helyzet_rendkivuli
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megjósoltuk Mészáros Lőrinc győzelmét, bejött
  2015-10-14 20:34:56, szerda
 
  "a bicskei fideszes polgármester öccse Mészáros Lőrinc lányával, Mészáros Beatrixszal alkot egy párt."
Ez az egész Fidesz olyan belterjes, hogy már vérfertőzés az egész.
Mindenki valakinek a fia, borja, keresztgyereke, sógora, apja, szomszédja, kollégiumi szobatársa, szeretője...SZERETŐJE!!! Egy normális sincs már köztük! Kitermelték maguk közül a genetikai és emberi hulladékokat.
Hajrá magyarok ...mondá Orbán, hát ők teljesítették!

*********************


Megjósoltuk Mészáros Lőrinc győzelmét, bejött

Propeller ma, 16:15

Ahogy a menekültválság közepette megjósolta a Propeller: Mészáros Lőrinc cége, a Fejér B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. nyerte el a bicskei uszoda korszerűsítésének lehetőségét.

Orbán Viktor jó barátjának cége két riválisát legyőzve, hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban nyerte el a megbízást. A munkára 150 millió forint állt rendelkezésre, Mészáros Lőrincék bruttó 149 millió 886 ezer forintos ajánlatot adtak be - ami végül a legolcsóbbnak bizonyult. Az atv.hu birtokába jutott határozat szerint ugyanis ,,megfelel az ajánlattételi felhívásban és dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek, és a bírálati szempontra tekintettel a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlatot adta".

Pálfy Károly, Bicske fideszes polgármesterének egyébként annyira fontos volt a projekt, hogy szeptember 4-én rendkívüli ülést hívott össze emiatt. Tehát ugyanarra a napra, mikor a Bicskénél ragadt menekültekkel teli vonatra figyelt a világ.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a bicskei fideszes polgármester öccse Mészáros Lőrinc lányával, Mészáros Beatrixszal alkot egy párt.


http://propeller.hu/itthon/3163734-megjosoltuk-meszaros-lorinc-gyozelmet-bejott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán elismerte, hogy seggfej
  2015-10-14 20:30:39, szerda
 
  Orbán elismerte, hogy seggfej

Sajnos csak némi késéssel fogtam fel, hogy ez történt, mert a Kedves Vezető nem coming outot hajtott végre, nem nyíltan ismerte ezt be, hanem csak áttételesen, utalásokkal.
Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: nocenz_Ura | 2015. október 14. | 6 hozzászólás

OrbánAz történt, hogy a 444.hu tegnapelőtt nyilvánosságra hozta Orbán G. Viktor még tavasszal, a Bibó Szakkollégiumban elmondott nem nyilvános beszédének egy részét a birtokába jutott hangfelvétel alapján. Ebben az a legfontosabb, hogy kifejtette, szerinte milyennek kell lennie az utódjának, egyáltalán, egy magyar kormányfőnek.

Úgy vélem, nem tévedek, ha akként értelmezem Orbán mondandóját, hogy az utódnak azt kell folytatnia, amit ő elkezdett, lehetőleg olyannak kell lennie, mint a mai miniszterelnöknek. Ha pedig így van, akkor az utód leírása egyben Orbán önértelmezése is.
hirdetés

Nos, milyen is legyen az utód? A legfontosabb Orbán szerint, hogy ügyes és könyörtelen legyen a hatalmi harcokban. A politikai küzdelmet csatának, harcnak tekintse. A kritika peregjen le róla, a karaktergyilkosságokat többszörösen torolja meg. Ellenfeleit ellenségnek tekintse, olyanoknak, akik másként gondolkodnak és ellentétben vele nem hisznek egy szuverén Magyarországban, azaz hazaárulóknak. Ügyeskedjen, dörzsöltnek kell lennie, vagyis ,,tudjon ultizni". Amire nincs szüksége: egy-egy területen mély szaktudásra, ,,mert arra ott van a miniszterek meg a főhivatalnokok értékes tudása is." Neki ahhoz kell értenie, hogy döntsön a szakmák közötti vitákban. Végül az utód legyen ,,rendes magyar ember", vagyis eléggé nemzeti érzelmű.

Miről nem beszélt Orbán? Egy kurva szóval sem említette, hogy a kormányfőnek legyenek elvei, például legyen demokrata, tartsa tiszteletben a törvényeket és az emberi jogokat. Hogy szolgálja az állampolgárokat, a választókat, az adófizetőket - egyáltalán, az ország népét. Egy szót sem szólt arról, milyen programja, milyen tervei, céljai legyenek egy szerinte jó kormányfőnek.

Összegzésképpen azt mondanám, Orbán szerint a kormányfőnek ügyes(kedő), hatalommániás, agresszív és az elvekkel nem nagyon törődő politikusnak kell lennie. Egy seggfejnek.

http://gepnarancs.hu/2015/10/orban-elismerte-hogy-seggfej/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy hangos, ápolatlan és egyáltalán nem vonzó kinézetű nő me
  2015-10-14 20:24:46, szerda
 
  Egy hangos, ápolatlan és egyáltalán nem vonzó kinézetű nő megy be két toporzékoló gyermekével a TESCO-ba. Az ajtóban álló hölgy kedvesen köszönti:
- Jó reggelt kívánok, kedves Asszonyom! Üdvözlöm a TESCO bevásárlóközpontunkban. Kedves gyerekei vannak. Ikrek?
A nő abbahagyta a kiabálást, s odafordul a hölgyhöz:
- Nem, vazzeg, nem ikrek! A nagy 9, a kicsi 7 éves. Miért gondoltad, Te ütődött tehén, hogy a gyerekek ikrek? Vak vagy, vagy csak egyszerűen hülye vagy?
- Kedves Asszonyom, nem vagyok sem vak, sem hülye! Csak nem akartam elhinni, hogy Önt valaki kétszer is megdugta.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Egyre károsabb az országnak, hogy ilyen keveset keresünk
  2015-10-14 20:05:40, szerda
 
  a magyar gazdaság teljesítménye a 2/3-a az EU-s átlagnak, miközben a magyar bérek az 1/3-a az EU-s átlagnak, vagyis a gazdaság teljesítménye már régóta 2x ekkora béreket tenne lehetővé. a magyar ember egyszerűen birka, nincs benne semmi szolidaritás, inkább a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás a jellemző. ezért nincsenek itt tömegtüntetések, sztrájkok, a szakszervezetek szart se csinálnak (a lopáson kívül), stb. a kapitalizmus pedig nem jótékonysági intézmény, a munkaadók maguktól soha nem fognak emelni, csak ha a melósok kőkemény módszerekkel kikényszerítik belőlük

--------------------------------------------------------------------------------- ----------------------

Egyre károsabb az országnak, hogy ilyen keveset keresünk

kasnyikm
gazdaság
ma 14:26


Most már inkább gátja a magyar növekedésnek a jövedelmek túl alacsony szintje - írja elemzésében a Policy Agenda.

A túl alacsony bérek miatt ugyanis a motiváltabb munkaerő jelentős része inkább elmegy az országból, de legalábbis nem ösztönzi arra sok minden, hogy munkát keressen. Így Magyarországon már inkább szakemberhiányt, mint versenyképességet hoz a kirívóan alacsony bérszínvonal - és nem csak a komolyabb képzettséget igénylő állásoknál, hanem egyre inkább a szakképzettséget nem igénylő munkáknál is.

Az alábbi ábrából azt lehet kiolvasni, hogy ugyan az infláció nálunk volt a legmagasabb, és a minimálbér is nagyon jelentősen nőtt nálunk 2008 és 2014 között, az alacsony jövedelműek bére Magyarországon nőtt a legkevésbé.

Tehát az alacsony keresetűek semmit, de semmit nem észleltek a minimálbéremelkedésből, és a magasabb infláció miatt a jövedelmük sokkal kevesebbet ér, mint 2008-ban.

Forrás: KSH, Eurostat, Policy Agenda. Ábra: 444.

Különösen tehát az alacsony keresetűek, a nettó bér felét vagy kétharmadát keresők jártak rosszul az utóbbi években - márpedig a magyar munkavállalók nagyjából fele keres kevesebbet a nettó átlagbér 80 százalékánál (ami havi 120-130 ezer forintos nettó fizetést jelent most).


http://444.hu/2015/10/14/egyre-karosabb-az-orszagnak-hogy-ilyen-keveset-keresunk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Angela Merkel menekültpolitikája ellen tiltakoznak
  2015-10-14 19:57:58, szerda
 
  Angela Merkel menekültpolitikája ellen tiltakoznak
2015. október 14. 15:36
Hunhír.info

Németországban a konzervatív CDU-ból már 126 politikus írta alá a pártelnök-kancellár Angela Merkel menekültpolitikája ellen tiltakozó levelet - írta szerdán a Bild című lap online kiadásában.

A beszámoló szerint a múlt héten 34 CDU-s politikus aláírásával útnak indított levél a párton belüli növekvő elégedetlenséget kifejező "lánclevéllé" vált. Az Angela Merkelnek címzett levél aláírói szerint meg kell tagadni a belépést a határokon minden menedékkérőtől, akinek ügyében Németország nem illetékes, a kancellár által követett "nyitott határok politikája" pedig sem az európai, sem pedig a német jognak nem felel meg, és a CDU programjával sincs összhangban.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=87491
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mitől pech az, hogy nem tudunk focizni ?
  2015-10-14 19:45:47, szerda
 
  Mitől pech az, hogy nem tudunk focizni ?
az a baj, hogy nincs még elég stadion


Majdnem sikerült kijutni a 2020-as Európa Bajnokságra!
(sci-fi)

Az óriásnál is óriásibb, szinte már-már leírhatatlan balszerencsével maradtunk csak le a 2020-as Európa Bajnokságról! Úgy látszik, még mindig hat a turáni átok, még mindig mi vagyunk azok, akiket a balsors régen tép!
De haladjunk sorrendben!
Amikor a korrupció miatt megbuktatott Michel Platini megüresedett helyét a frissen kinevezett díszdoktor Schmitt Pál foglalta el az UEFA élén és kihirdette, hogy a 2020-as Európa Bajnokságot már 64 csapatosra bővíti, mindannyian reménykedtünk. Reményeink csak fokozódtak, amikor kiderült, hogy a selejtezőcsoportokból csak a három legrosszabb utolsó helyezett nem jut ki automatikusan a tornára. A legrosszabb utolsó helyezett kiesik, az előtte lévő két legrosszabb utolsó pedig pótselejtezőt játszat a kijutásért. A felcsúti Puskás Akadémia dísztermében megtartott sorsolás után az egész nemzet egy emberként bizakodott. Az Ü ,,halál" csoport így festett:
- Magyarország
- Levédia
- Baskíria
- Északi Sark
- Németországi Szír Kanton (NSZK)
- Fríz-szigetek
Esélyeinket tovább növelte, hogy velünk ellentétben egyetlen ellenfelünknek sem volt egyetlen profi játékosa sem, kivéve a 42 éves baskír Ürmüt Yognakit, aki a Puskás Akadémia cserekapusa és akit a honi futballszakma csak a Csúti Tizenegyesölő néven ismer, amióta egy Alcsút-Felcsút kupameccsen egy beívelés után egyszerre ütötte le mindkét csapat tizenegyes számú játékosát.
A selejtező sorozat nem kezdődött jól, de a Magyarország - Északi Sark 2:7 (Puskás Stadion, ötvenezer fizetett néző, gól: Gera, Böde ill. Tatszanotti Szekanihu 7) mérkőzés után történt kapitányváltás, amikor is a sokadszor reaktivált Mészöly Kálmánt Bognár György váltotta, meghozta gyümölcsét, a Fríz-szigetekről némi szerencsével elhoztuk a megérdemelt egy pontot. Ezután újabb vereségek és újabb kapitány cserék következtek, míg végül nagy küzdelemben sikerült elérni a csoport utolsó helyét.
Nagy számolgatás kezdődött. Kiderült, hogy amennyiben a W csoport záró meccsén Gibraltár nem győzi le Vatikánt, akkor nem legrosszabb utolsóként pótselejtezőt játszhatunk a Független Bröton Kiskirályság ellen.
Szerda este az egész ország a tévé előtt ült és a Barátok köztöt nézte. Eközben a Sport 1 stúdiójában Hegyi Iván szakíró, Török Gábor politológus, Dzsudzsák Balázs szövetségi kapitány és a még mindig aktív Király Gábor kétszázszoros válogatott kapus ásítozott a képernyő előtt. Kezdetben nekünk kedvezően alakult a mérkőzés és félidőben Vatikán 8:0-s vezetésével vonulhattak pihenni a csapatok. Ám a szünet után váratlanul minden rosszra fordult, és amikor a 94. percben a végig indiszponáltan játszó Ferenc pápa tizenegyesből lőtt öngóljával Gibraltár 9:8-ra megnyerte a rangadót, a televízióban elszabadult a pokol.
- Ezt a balszerencsét! Ilyesmi is csak velünk fordulhat elő! - köpött a földre Dzsudzsák Balázs, majd a stúdióból kirohanva bánatában ripityára törte a legújabb MLSZ logós Lamborghinijét.
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke másnapi sajtótájékoztatóján a kiesés felelőseként az Európa Bajnokságra kijutott 64 országot nevezte meg, majd ígértetett tett arra, hogy a magyar labdarúgásba még az eddiginél is több pénz lesz beinvesztálva és fel lesz gyorsítva a Stadiont Minden Tanyaközpontba projekt. Mondandóját a ,,Minden pénzt a fociba feccölünk, még ha a szátoktól is kell megvonnom a falatot! A következő EB-re pedig kijutunk, ha beledöglötök is!" szavakkal fejezte be, majd a sportgazdasági szükségállapotra való hivatkozással zároltatta a lakossági betéteket és a vastapsgép hangjára kivonult a teremből.
Azóta sincs egyebünk, csak a remény...


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////


Ezt a rohadt pechet: pótselejtezni megy a magyar válogatott

Bede Márton
futball
október 13., kedd 22:38


Amire már senki sem számított, mégis bekövetkezett. Hatalmas meglepetésre a kazahok idegenben megverték a letteket, a törökök pedig 10 emberrel játszva, a 89. percben szerzett szabadrúgásgóllal 1:0-ra legyőzték Izlandot.

Ez azt jelenti, hogy a törökök lettek a 9 Eb-selejtezőcsoport legjobb harmadik helyezettje, a magyar válogatottnak pedig novemberben közepén pótselejtezőt kell játszania. Ellenfelünk Írország, Norvégia, Dánia vagy Szlovénia lehet, a sorsolás október 18-án lesz.

http://444.hu/2015/10/13/ezt-a-rohadt-pechet-potselejtezni-megy-a-
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 514 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 5849
  • e Hónap: 16960
  • e Év: 170456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.