Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Megvan a baj! Nem jönnek a migránsok!
  2015-10-18 21:44:39, vasárnap
 
  Megvan a baj! Nem jönnek a migránsok!


Posted on 2015-10-18 by Admin

Kormányszóvivő: eseménytelenül telnek az órák

“Gyakorlatilag eseménytelenül telnek az órák" - jelezte Kovács Zoltán. Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó a tájékoztatón azt mondta: péntek nulla órától szombat nulla óráig a szerb, a horvát és a szlovén határszakaszokon összesen 870 illegális bevándorlóval szemben kellett intézkedni.
Ennek többsége az a 859 migráns, akiket nem sokkal péntek éjfél után, a határzár elrendelésekor Zákánynál még beengedtek Magyarország területére, de már ők sincsenek a térségben. A szerb határszakaszon nyolc, a szlovén határon, Tornyiszentmiklósnál két emberrel szemben intézkedett a rendőrség - mivel ott nincs határzár, ellenük szabálysértési eljárás indul -, az országhatártól távolabb pedig egy embert fogott el a készenléti rendőrség az eltelt 24 órában.
Az összesített adatok szerint idén eddig 390 646 illegális bevándorló ellen kellett intézkedni, közülük 176 424 nyújtott be menekültügyi kérelmet, de ez utóbbi eljárások többségét meg kellett szüntetni, mert az érintettek “eltűntek". Mostanáig 750 emberrel szemben indult büntetőeljárás - közölte.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Nnnah! Megtörtént a baj! Túl jól sikerült a döbrögisták legújabb-“Megvédjük a magyar határokat, megvédjük a magyar embereket"!-akciósorozata. A qrmányzati fogcsikorgatás + a csodaGYODA (kb. harmincöt-milliárdért!) Aqrvamigránsoknemgyünnek!
Pedig ott áll a határhoz közel-lesben-qrmányszóvivő, biztonsági főtanácsnok, sündőrség, TEK! Tettre és nyilatkozatra készen, de egy árva teremtett migráns nem ront a kerítésnek!
A horvátok kibabráltak velünk! Meg a szlovénok. Meg a labancok!
Lehet hogy ezek hárman összeszövetkeztek ellenünk! Így aztán a horvátok vonatra pakolják a migránsokat, és Horvátországon-Szlovénián keresztül egyenesen a sógorokhoz transzportálják őket.
A magyar készültség meg!-csak vár árgus szemekkel, lecsapásra készen! A semmire!
Dejakkurvajéletbe! Hát mi lesz itt ha a migránsok meg nem jönnek? Nem lesz miről beszélni! Kifogy a nép a témából! Oszt' még majd elkezd a földlopásokról meg várba költözködésről, meg szegénységről, meg munkanélküliségről témázni! Meg még az is föl fog majd tűnni a népekenek, hogy ha ismét jönnek a migránsok-DE MÁR AUSZTRIA-FELŐL!-miért nem mennek?! (Azt majd Ragály Tonyó propagandaminisztériuma kimagyarázza! Azok nem migránsok, hanem Nyugat-Európa reményvesztettjei-hiszen arrólfelől jönnek!-keresik a boldogulás lehetőségét-NÁLUNK! Mert hallották, hog Magyarország jobban teljesít, meg...! Szóval értjük.)
Legalább tucatnyi migráns közelítené meg azt a qrva kerítést! Két hétig minimum lehetne rugózni a dolgon!


http://www.balrad.com/2015/10/18/megvan-a-baj-nem-jonnek-a-migransok/
De így! Vissza kell térni dolog hiányában pestre szóvivőnek, szagértőnek. Ugrik a kiküldetési lóvé is!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A feleség és szeretője éppen a házasságtörés kellős közepén
  2015-10-18 21:41:01, vasárnap
 
  A feleség és szeretője éppen a házasságtörés kellős közepén tartanak, amikor kulcs csikordul a zárban.
- Úristen, ez a férjem! - ugrik fel az asszony. - Gyerünk, gyorsan fogd a ruháidat, aztán ugorj ki az ablakon!
- Dehogy ugrok - húzódozik a férfi. - Látod, vihar van odakint, zuhog az eső!
- De ugorj, ha a férjem elkap, mindkettőnket megöl! - esik pánikba a nő.
A szerető fogja a cuccait és kiugrik az udvarra, majd onnan a kerítésen át az utcára, ahol éppen egy maratoni futóverseny mezőnyében találja magát. Nem tud mit tenni, elkezd ő is futni, mintha versenyző lenne. A mellette futóknak feltűnik, hogy teljesen meztelen. Egyikük megszólítja:
- Elnézést, de miért ruha nélkül fut?
- Tudja, így sokkal élvezetesebb a futás. Érzem, ahogy a szél hűti a felhevült testemet.
- És akkor miért van Önnél a ruhája?
- Amikor beérek a célba, akkor felveszem, és már indulhatok is haza, nem kell átöltöznöm - feleli a meztelen férfi.
- És mindig gumi óvszert is felhúz a futáshoz?
- Á, nem. Csak ha esik az eső.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Vonyítanak a farkasok!-egymásra.
  2015-10-18 21:30:51, vasárnap
 
 

Vonyítanak a farkasok!-egymásra.


Posted on 2015-10-18 by Admin


FIDESZ: AZOK PRÉDIKÁLNAK SZEGÉNYSÉGRŐL, AKIK ELSZEGÉNYÍTETTÉK AZ ORSZÁGOT
A Fidesz szerint ma ugyanazok prédikálnak szegénységről, akik kormányzásuk alatt elszegényítették az országot.
A nagyobbik kormánypárt szombati ellenzéki nyilatkozatokra reagáló, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Gyurcsány Ferenc és a szocialisták megduplázták a munkanélküliséget, sorozatosan adót emeltek, háromszorosára emelték a gáz árát, elvették a családi adókedvezményt, csökkentették a fizetéseket és a nyugdíjat, adósságba hajszolták a családokat. A baloldal elszegényítette, a Fidesz megerősíti a családokat - tették hozzá.

A kommüniké szerint a polgári kormányzás óta egyre többen tudnak a szegénységből kivezető útra lépni, mert a segélyt több százezer családban felváltotta a munka, huszonhárom éve nem dolgoztak annyian, mint ma. Egyre több pénz marad a családoknál, mert minden évben nő a minimálbér, bővül a családi adókedvezmény, egyre több ágazatban nőnek a fizetések, csökken az adó, a rezsi és csökkentek a nyomasztó törlesztőrészletek is.

A Fidesz szerint a rászoruló családoknak jelentős segítség az ingyenes gyermekétkeztetés és tankönyv, a szociális tüzelőprogram, a szociális üdültetés és a családi csődvédelem. A családok és a dolgozók ma bizakodóak lehetnek, mert Magyarország növekedési pályára lépett, és elég erős a további adócsökkentésekhez és a béremelésekhez is - olvasható a nagyobbik kormánypárt reagálásában.
Az MSZP vezetői sajtótájékoztatójukon a szegénység elleni fellépés szükségességét hangsúlyozták. Botka László választmányi elnök állásfoglalásukat ismertetve elmondta: követelik, hogy a közszféra 700 ezer dolgozója kapjon 50 százalékos fizetésemelést, emeljék meg a minimálbért nettó 100 ezer forintra, valamint a 28 500 forintos minimálnyugdíjat emeljék 50 ezer forintra.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke a párt küldöttgyűlésén elképzeléseik között említette a jövedelmi és vagyoni egyenlőtlenségek csökkentését, a törekvők polgárosodásának erősítését és a középosztály lecsúszásának megállítását.
(MTI)
Bal-Rad komm: A rabló tolvajt ordítozik!-és viszont! Most ennek az ideje következik, hiszen a migránsok átutaztatásának lassan vége, és ezzel a galádságok ezen firhangja a sutba kerül. Rablóhordáink ismét nekifognak a MAGYAROK meggyőzésének: ŐK!-a rosszak, ŐK-minden bajnak okozói, MI!-vagyunk a jók, MI!-vagyunk a remény!
A magyarok pedig hisznek hol egyiknek, hol másiknak!
Pedig csupán a MAGYAROKAT KIRABOLÓ politikai szélhámosok és bűnbandák purparléja zajlik!


http://www.balrad.com/2015/10/18/vonyitanak-a-farkasok-egymasra/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbrögisztán királyának magalábán forgó vára
  2015-10-18 21:28:47, vasárnap
 
  Döbrögisztán királyának magalábán forgó vára

Posted on 2015-10-18 by Admin

Mert úgy gondolja ez már jár neki. És Orbán Viktor szerint ez az egyetlen méltó hely az országban ahonnan egy uralkodó letekinthet a népére. És most meg akarja szerezni magának. Be is fog költözni, ha már fel lesz újítva. Addig is lehet ezen a borzalmas ötleten nagyon szépen keresni, így a vár akár saját lábon állóként is megállja majd a helyét. Nincs az a közpénzherdálás, ami akadályt jelentene, ha egy bomlott elme királyi ambíciókat táplált.

oki
Felcsút kisvasútja mellett, a sertéstelep háta mögött a disznó ganajából, na abból építhetsz magadnak hozzád méltó várat, te ország szégyene.
Most nem arról van szó, hogy egy miniszterelnöknek szolgálnia kell az országot, a hatalmát annak boldogulására kell felhasználni. De igen, arról van szó. Orbán Viktor esetében az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez pusztán csak arról szól, a hatalom segítségével ő és a haverjai jól megszedjék magukat az ország többségének a rovására, és végül uralkodjanak az emberek felett.
Pedig Orbán Viktor szerint csak pár tíz milliárdról van szó, ami igazán nem nagy ár akkor ha valaki szeretne egy magához méltónak gondolt helyről, egy cseppet sem szerény körülmények között munkálkodni a maga érdekében. Minden más nem számít, csak kapja meg azt, ami szerinte jár neki. Ehhez nem is kell sokat áldoznia a közös vagyonból, ami jó nagy részben az emberek adójából tevődik össze. Addig minden más várathat magára, hiszen a saját szempont szerint most az a legfontosabb, hogy Orbán Viktor majd jól érezze magát a Várban. Végül is már minden rendben van az országban, csak a miniszterelnök dolgozik méltatlanul szerény körülmények között. Elért az ország végre oda a jobban teljesítésben, már nem érdekes az oktatás helyzete, nem fontos a várólisták hossza, most már nem kell az államadósság ellen sem harcolni. Nincs jelentősége a munkabéreknek, nem kell adót csökkenteni, a forint is erős és stabil. Ha egy véletlenül erre járó befektető szétnéz a délről kerítéssel határolt tündérország napsugártól ragyogó, szétosztásra váró földjén, szinte látja a maga valóságában az egymillió megvalósult munkahelyet. A felét a külföldre menekült munka vállaló adja, a kisebbik részt pedig az itthon közmunkából megélő.

döki
Sajnos nagyon sok olyan területet fel lehet sorolni manapság az Orbán kormány áldásosnak nem mondható rablóhadjárata kapcsán, melyet az elmúlt öt évben végzett a fülkeforradalom óta, ahol nagyobb szükség lenne erre a meggondolatlanul elherdált közpénzre. És nem csak erre, de a szabadságharcnak nevezett félrevezetés során eltékozolt milliárdok is egyre jobban hiányoznak a növekvő számú szegény ember mindennapjaiból. De elég lenne a nyom nélkül eltűnt magánvagyon láthatatlanságának a megvédésére gondolni.
Sokba, nagyon sokba került eddig is az ország nagy részének Orbán Viktor csillapíthatatlan hatalom éhsége. Na meg a magának félrerakott közpénz sem piskóta. Még nem volt olyan esemény Orbán Viktor kormányzása alatt, amikor bármi hibát is beismert volna, vagy bármely tévedésének ne mással fizette volna ki az árát. Ezek között legtöbbször a saját választói is ott voltak, de ők egy sajátos sötétségben szemlélik a világuk tönkre tételét, és még tapsolnak is hozzá. Minden esetben az ország látta a kárát a sok félre sikerült szabadságharcnak. Elég ilyen esetben a nem megszorítás adóemelésére gondolni.
De mivel semmi nem számít, most egy újabb lélekemelő győzelemnek mondott értelmetlenséget kell majd elviselnie az mára elfeledett keményen dolgozó kisembernek. A szerény, puritán kormányzást ígérő Fidesz éppen egy újabb rongyrázásra készül. Az ország nagy részén sokan éheznek és fáznak, de nekik most mindenképpen újra át kell majd adni a Várkert bazárt, és hogy Orbán Viktor ne utazzon olyan sokat a két átadás között, hát költözzön is be oda. A körülményei sem lehetnek szerények, mindenre ott van megoldásnak a közpénz.
Fognak majd az emberek kellően felháborodni a Várba költözésen? Igen. Fogja ez Orbán Viktort érdekelni? Nem. Pont.
Ahogy eddig is mindent megúszott következmények nélkül, a Várban is jól fogja magát érezni. Majd arra fog hivatkozni, ez is az emberek érdekében történik, és kifejezetten miattuk kell majd neki oda cuccolni. Majd onnan folytatja az ország tönkretételét, a saját vagyonának a gyarapítását ahonnan az eddigi dolgozó szobájában abba sem hagyta.
Azért van egy kis baj ezzel a költözéssel. Nem annyira buta és lusta a magyar ember, hogy mindent le lehessen vele nyeletni, és közben még hülyének is nézzék. Most még nem nagyon van a láthatáron olyan erő, amely megállítaná ezt az ámokfutást, de végül is ennek csak maga a választó az akadálya. Egyszer majd az érzelmei helyett a józan esze fogja irányítani a cselekedeteit, képes lesz a maga érdeke mellé a másikét is elfogadni, és akkor Orbán Viktor is a megfelelő helyére kerül a Várban. Annak a pince részébe, talpig vasban, mellette Polt Péter készül majd a védő beszédére. És nagyon sokan lesznek még ott.
(kím)

http://www.balrad.com/2015/10/18/dobrogisztan-kiralyanak-magalaban-forgo-vara/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán király vára.
  2015-10-18 21:25:29, vasárnap
 
 
Orbán király vára.
2015.10.17. 19:17

Mert úgy gondolja ez már jár neki. És Orbán Viktor szerint ez az egyetlen méltó hely az országban ahonnan egy uralkodó letekinthet a népére. És most meg akarja szerezni magának. Be is fog költözni ha már fel lesz újítva. Addig is lehet ezen a borzalmas ötleten nagyon szépen keresni, így a vár akár saját lábon állóként is megállja majd a helyét. Nincs az a közpénzherdálás ami akadályt jelentene ha egy bomlott elme királyi ambíciókat táplál maga iránt.

Felcsút kisvasútja mellett, a sertéstelep háta mögött a disznó ganajából, na abból építhetsz magadnak hozzád méltó várat te ország szégyene.

Most nem arról van szó egy miniszterelnöknek szolgálnia kell az országot, a hatalmát annak boldogulására kell felhasználni. De igen, arról van szó. Orbán Viktor esetében az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez pusztán csak arról szól, a hatalom segítségével ő és a haverjai jól megszedjék magukat az ország többségének a rovására, és végül uralkodjanak az emberek felett.

Pedig Orbán Viktor szerint csak pár tíz milliárdról van szó, ami igazán nem nagy ár akkor ha valaki szeretne egy magához méltónak gondolt helyről, egy cseppet sem szerény körülmények között munkálkodni a maga érdekében. Minden más nem számít, csak kapja meg azt ami szerinte jár neki. Ehhez nem is kell sokat áldoznia a közös vagyonból, ami jó nagy részben az emberek adójából tevődik össze. Addig minden más várathat magára, hiszen a saját szempont szerint most az a legfontosabb, Orbán Viktor majd jól érezze magát a Várban. Végül is már minden rendben van az országban, csak a miniszterelnök dolgozik méltatlanul szerény körülmények között. Elért az ország végre oda a jobban teljesítésben, már nem érdekes az oktatás helyzete, nem fontos a várólisták hossza, most már nem kell az államadósság ellen sem harcolni. Nincs jelentősége a munkabéreknek, nem kell adót csökkenteni, a forint is erős és stabil. Ha egy véletlenül erre járó befektető szétnéz a délről kerítéssel határolt tündérország napsugártól ragyogó szétosztásra váró földjén, szinte látja a maga valóságában az egymillió megvalósult munkahelyet. A felét a külföldre menekült munka vállaló adja, a kisebbik részt pedig az itthon közmunkából megélő.

Sajnos nagyon sok olyan területet fel lehet sorolni manapság az Orbán kormány áldásosnak nem mondható rablóhadjárata során melyet az elmúlt öt évben végzett a fülkeforradalom óta, ahol nagyobb szükség lenne erre a meggondolatlanul elherdált közpénzre. És nem csak erre, de a szabadságharcnak nevezett félrevezetés során eltékozolt milliárdok is egyre jobban hiányoznak a növekvő számú szegény ember mindennapjaiból. De elég lenne a nyom nélkül eltűnt magánvagyon láthatatlanságnak a megvédésére gondolni.

Sokba, nagyon sokba került eddig is az ország nagy részének Orbán Viktor csillapíthatatlan hatalom éhsége. Na meg a magának félre rakott közpénz sem piskóta. Még nem volt olyan esemény Orbán Viktor kormányzása alatt mikor bármi hibát is beismert volna, vagy bármely tévedésének ne mással fizette volna ki az árát. Ezek között legtöbbször a saját választói is ott voltak, de ők egy sajátos sötétségben szemlélik a világuk tönkre tételét, és még tapsolnak is hozzá. Minden esetben az ország látta a kárát a sok félre sikerült szabadságharcnak. Elég ilyen esetben a nem megszorítás adóemelésére gondolni.

De mivel semmi nem számít, a sok lélekemelő győzelemnek mondott értelmetlenséget most egy újabbal kell majd elviselnie az mára elfeledett keményen dolgozó kisembernek. A szerény, puritán kormányzást ígérő Fidesz éppen egy újabb rongyrázásra készül a fény és pompa felé. Az ország nagy részén sokan éheznek és fáznak, de nekik most mindenképpen újra át kell majd adni a Várkert bazárt, és hogy Orbán Viktor ne utazzon olyan sokat a két átadás között, hát költözzön is be oda. A körülményei sem lehetnek szerények, mindenre ott van megoldásnak a közpénz.

Fognak majd az emberek kellően felháborodni a Várba költözésen? Igen. Fogja ez Orbán Viktort érdekelni? Nem. Pont.

Ahogy eddig is mindent megúszott következmények nélkül, a Várban is jól fogja magát érezni. Majd arra fog hivatkozni, ez is az emberek érdekében történik, és kifejezetten miattuk kell majd neki oda cuccolni. Majd onnan folytatja az ország tönkre tételét, a saját vagyonának a gyarapítását ahonnan az eddigi dolgozó szobájában abba sem hagyta.

Azért van egy kis baj ezzel a költözéssel. Nem annyira buta, és lusta a magyar ember mindent le lehessen vele nyeletni, és közben még hülyének is legyen nézve. Most még nem nagyon van a láthatáron olyan erő ami megállítaná ezt az ámokfutást, de végül is ennek csak maga a választó az akadálya. Egyszer majd az érzelmei helyett a józan esze fogja irányítani a cselekedeteit, képes lesz a maga érdeke mellé a másikét is elfogadni, és akkor Orbán Viktor is a megfelelő helyére kerül a Várban. Annak a pince részébe, talpig vasban, mellette Polt Péter készül majd a védő beszédére. És nagyon sokan lesznek még ott.


http://banditapolitika.blog.hu/2015/10/17/orban_kiraly_vara
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar élet
  2015-10-18 21:13:43, vasárnap
 
  Magyar élet alatt orbán nyilván rasit, lőrincet, lázárt, rogánt, az ananászfejűt és a többieket érti, akik "megdolgoztak" érte. Enniben viszont teljesen igaza van...

*********************

Magyar élet




"...egy magyar élet nem jár mindenkinek, csak azoknak, akik megdolgoztak érte" (Orbán Viktor, aki megdolgozott a magyar életért, a kedves vejével, fogorvosával, gázszerelőjével, ultipartnereivel együtt)


A magyar élet átlagosan havi 154000 forint nettó jövedelmet jelent, fizikai munkások esetében 105000 forintot, utóbbi ebben a pillanatban 250 fontot ér, a brit minimálbér negyedét. Ez az a magyar élet, ami nem jár mindenkinek, csak azoknak, akik megdolgoztak érte.

Orbán Viktor szerint neki elsősorban a saját népével kell törődnie, amiben tulajdonképpen igaza van. A törődés jelenleg egy olyan oktatási rendszerben nyilvánul meg, amelybe kerülvén a havi 250 fontot kereső szülők gyermeke készen áll majd arra, hogy ő is havi 250 fontot keressen. Pontosan ennyire van vele törődve.

Magyarország nem csak a felső-középosztályhoz tartozó budapestieket jelenti. A magyar vidék, beleértve a vidéki nagyvárosok jelentős részét, nem túlságosan élhető hely, nem nyomorúságos, de azért meglehetősen szürke és szomorú. Persze a magyar életek negyven százaléka mégis csak nyomorúságos, és a következő harminc-negyven százaléknyi élet sem csillog-villog, leélhető éppen, de jelentős miértekkel.

Orbán Viktor elfelejtette hozzátenni, hogy azok, akiktől félti a magyar életet, egyáltalán nem akarják a magyar életet, és azok jelentős része sem óhajtja a magyar életet, akiknek tulajdonképpen járna. Azok a magyar fiatalok, akik teleírják a Facebookot azzal, hogy mennyire szeretnék halva látni a migránsokat, néha azzal is teleírják a Facebookot, hogy mennyire szeretnének egy állást egy londoni étterem konyhájában.

Nem jó a magyar élet. Nagy átlagban akár kurva rossznak is nevezhetnénk. Utálják is rendesen a magyar életet a magyar életet élők, és az a kis öröm, hogy most esetleg valakiknek még rosszabb lesz, nem biztos, hogy kitart a következő fizetésig.


http://orulunkvincent.blog.hu/2015/10/17/magyar_elet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb 60 milliárdunk megy el a bevándorlókra
  2015-10-18 21:10:42, vasárnap
 
  Milyen jój jött ez a bevándorlás, most aztán mindent rá lehet fogni, számolatlanul költeni az adófizetők pénzét.

És miből gondoljátok,hogy ez a pénz a bevándorlókra megy?Ellopják a politikusok ezt is,mint a többit.Meg a csókosaik,Vajna és a hasonlók.
A nyugdíjasoknak azt mondják, hogy azért nincs nyugdíjemelés, mert nincs infláció. De ebből a pénzből lehetne egy kicsit emelni az életszinvonalukat, ne 80 eFt-ból tengődjenek havonta. A minimálbéres dolgozókról már nem is beszélve. Ők napi 8 órát dolgoznak azért a minimálbérért.


**********************


2015. október 18. 13:06


Újabb 60 milliárdunk megy el a bevándorlókra

Az Országgyűlés következő kéthetes ülésén teheti le a miniszteri esküjét a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetésére kinevezett Rogán Antal. A képviselők emellett részben a migránshelyzettel összefüggésben nagyobb átcsoportosításokat hajthatnak végre az idei költségvetésben, valamint vitanapot tarthatnak a termőföldek privatizációjáról. A házelnök előzetes napirendi javaslata alapján a parlament ülésének első fele hétfőtől csütörtökig tart, majd a következő hétfőn ér véget. Az első ülésnap 13 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, ezt követheti a Fidesz-frakció éléről távozó Rogán Antal eskütétele. Az Országgyűlés az előző héten az általános politikai koordinációért felelős tárcaként hozta létre a Miniszterelnöki Kabinetirodát, amely a harmadik Orbán-kormány tizedik tárcája. Az interpellációk és azonnali kérdések elhangzása után a kedden elfogadni tervezett előterjesztések bizottsági jelentéseit és összegző módosító javaslatait vitatják meg a képviselők, akik emellett általános vitát tartanak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság jövő évi költségvetéséről, valamint tavalyi zárszámadásáról. A Ház ezt követően - a Költségvetési Tanács véleményének megérkezése esetén - kedden szavazhat például az idei költségvetés módosításáról, aminek eredményeként a migrációs krízis kezelése érdekében 60 milliárd forinttal emelkedik a rendkívüli kormányzati intézkedések kerete. A változtatás tartalmazza továbbá a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) 47,2 milliárd forintos hitelének átvállalását is. A parlament módosíthatja az egészségügyi törvényt is, így az országos tisztifőorvos kötelező egészségügyi szűrővizsgálatot rendelhet el a menedékkérőknek a válsághelyzetekben. Kedden a szavazásokat követően általános vitát tartanak a környezetvédelmi termékdíjról szóló, valamint a szabálysértési törvény módosításáról, és az arcképelemzési nyilvántartásról szóló törvényjavaslatról. Ugyancsak megvitatják a rendészeti törvény változtatását, a Magyar Fejlesztési Bankról szóló jogszabály módosítását, és az egyes jogállási tárgyú törvényekét. Szerdán a Kúria, valamint az Országos Bírósági Hivatal elnökeinek 2014. évi tevékenységéről szóló beszámolókat tárgyalja meg a parlament, de az idei ügyészségi tevékenységről is számot ad a legfőbb ügyész. A Ház vitázni fog az adótörvények módosításáról is, valamint az egyes pénzügyi tárgyú törvények megváltoztatásáról. Csütörtökön az Országgyűlés tárgyal az európai ügyek bizottságának jelentéséről is. Ez azon uniós rendelet módosítását érinti, amely a menekültkrízishez kapcsolódóan az áthelyezési válságmechanizmus létrehozásáról szól. A képviselők vitáznak még a természetes személyek adósságrendezéséről szóló előterjesztés módosításáról, valamint annak a jogszabálynak a megváltoztatásáról, amely az árubemutatókhoz kötött termékértékesítés során szolgálja a fogyasztók védelmét. Lefolytatják még a csődtörvény és az egyes közlekedéssel összefüggő törvények vitáját is. Az Országgyűlés hétfőn kezdődő kéthetes ülése október 26-án, hétfőn ér véget. Akkor a napirend előtti felszólalásokat, a kérdéseket és az azonnali kérdéseket követően megtartják az állami termőföldek értékesítéséről szóló vitanapot is a teljes szocialista- és LMP-frakció, valamint számos jobbikos képviselő kezdeményezésére.

(MTI)
Forrás: https://kuruc.info/r/2/149965/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rogánék elmemérgezése miatt indul konzultáció
  2015-10-18 20:52:44, vasárnap
 
  ANYÁDADAT INDITSD HÉTFŐN, TE GECI!

A mai napig nem értem, hogy minek kell két intézmény a minielnök mellé??!!

1. Miniszertelnökségi Minisztérium ( a tucatnyi államtitkárral, és azok helyettesével, a szóvivökkel, azok helyetteeivel,a büfés néni, a WC-s néni, a londoni hotel-titKÀRnök hada...
2. Most meg a miniszterelnöki kabinetiroda, a sok vezetövel, azok helyetteaseivel,
a parlamenti államtitkáraival, azok helyetteseivel, a büfés néni, a Wc-s néni, a
louisvouittontáskás kétéltüekkel...

Jaaaaa, hogy sok még a tartalékpénz a MNB-ban ???

**

Rogánék elmemérgezése miatt indul konzultáció


Propeller ma, 14:41

Hétfőtől "nemzeti konzultációt" indít a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetésére kinevezett Rogán Antalról és tárcájáról a Párbeszéd Magyarországért, mondta a párt szóvivője vasárnap.

Barabás Richárd szerint a kormány így is "80 milliárd forintot költ közpénzből kormánypropagandára a közmédiában", és ehhez képest hétfőn Rogán Antalt kinevezik "kvázi propagandaminiszternek". Tudható - tette hozzá -, hogy ennek a minisztériumnak 25 milliárdos keret áll rendelkezésére, hogy állami hirdetéseket vásároljon különböző médiafelületeken, tehát

"lesz bőven arra közpénz, hogy tovább mérgezzék az emberek elméjét".

Úgy fogalmazott: a Fidesz-frakció éléről távozó Rogán Antalnak számtalan megbízottja, tanácsadója lehet, ezért szerinte az új tárca létrehozása arról is szól, hogy "Rogán Antal odavihesse a sleppjét".

Közölte: PM szerint nagyon fontos a konzultáció, az emberek véleményének meghallgatása, ezért hétfőtől négy kérdésből álló konzultációt indítanak, amely a párt internetes oldalán és a Facebookon lesz elérhető. A kérdésekben a többi között szó lesz Rogán Antal ingatlanügyeiről, a letelepedési kötvényekről és az új tárcáról is.

Barabás Richárd megjegyezte: ez természetesen ironikus hangvételű konzultáció lesz, de "nem lesz nevetségesebb", mint a korábbi nemzeti konzultációk. Jelezte: a Fidesz a kicsi, hatékony állam ígéretével kampányolt, ehhez képest "elképesztő mértékben duzzasztják fel a kormányzati pozíciókat", amire az új minisztérium létrehozása is jó példa.



http://propeller.hu/itthon/3164940-roganek-mergezese-miatt-konzultaciot-indit-pm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez beteg rendszer, racionális hazafiakat büntet, cionista ha
  2015-10-18 20:45:55, vasárnap
 
  Ez beteg rendszer, racionális hazafiakat büntet, cionista hazaárulókat jutalmaz


2015. október 18. 13:44

Merkelék országvesztő politikája miatt késelték meg a kölni főpolgármester-jelöltet


Bevándorló- és iszlámellenes nézetei késztették támadásra azt a munkanélküli német férfit, aki szombaton életveszélyesen megsebesítette a kölni főpolgármester-választás egyik jelöltjét. A választás vasárnap reggel rendben elkezdődött. Zoom A Rajna-parti város önkormányzatának honlapján közölt adatok szerint délelőtt 11 óráig a választásra jogosultak 7,8 százaléka adta le szavazatát. A negyedik legnagyobb német városban 810 ezren szavazhatnak, 18 óráig adhatják le voksukat. Zoom Részt akar venni a választáson a merénylet áldozata is, a konzervatív CDU, a Zöldek és a liberális FDP támogatásával indult pártonkívüli Henriette Reker, aki a kölni egyetemi klinika intenzív osztályán fekszik. Az önkormányzat szóvivője közölte: lehetővé teszik, hogy leadhassa voksát. A támadó a nyakán sebesítette meg a politikust egy vadászkéssel. Orvosai szerint állapota stabil, és lehet bízni teljes felépülésében. A támadót a helyszínen elfogták. Kihallgatásán a bevándorláspolitika, "kiváltképp a menekültekre vonatkozó gyakorlat miatt kialakult hangulatát jelölte meg tettének motivációjaként" - mondta Ulf Willuhn kölni főügyész a Westdeutscher Rundfunk (WDR) regionális közszolgálati médiatársaságnak. (MTI nyomán)


Forrás: https://kuruc.info/r/4/149966/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha a Fideszen múlik, soha nem ér véget az elmúltnyolcév
  2015-10-18 20:35:29, vasárnap
 
  Csak a szokásos sablonközlemény. Szerintem ezeket nem is ember írja, hanem valami közleménygenerátor szoftver küldi automatikusan. :)
valami dimenziókapu lehet a Lendvay utcában...vagy valami új dizájnerdrog...


Ha a Fideszen múlik, soha nem ér véget az elmúltnyolcév


Propeller ma, 14:44

A Fidesz szerint "az oktatást a szocialisták verték szét", akik kormányzásuk alatt bizonytalanná tették a fiatalok, a pedagógusok és az iskolák jövőjét is. A nagyobbik kormánypárt frakciója ezzel Kunhalmi Ágnes budapesti MSZP-elnök vasárnapi kijelentéseire reagált.

A szocialista politikus sajtótájékoztatóján azt mondta: az oktatási rendszer "tudatos szétverése" a legnagyobb akadály az emberek boldogulása, jóléte előtt. A Fidesz-frakció reagálásában az áll, hogy a szocialista párt kormányzása alatt a kistelepülések iskoláinak százaira tettek lakatot, több ezer pedagógust tettek utcára, kötelező tandíj bevezetését tervezték, a szakképzést és a diplomát elértéktelenítették, megduplázták a fiatalok munkanélküliségét és már a tanulásuk alatt eladósították őket.

"A polgári kormány mindent megtesz azért, hogy a fiatalok versenyképes tudást szerezhessenek, és a tudás ne pénz kérdése legyen" - tették hozzá. Az oktatási reformnak köszönhetően újra becsülete és értéke lesz a szakképzésnek, a diplomának és a pedagógusi hivatásnak is. A pedagógusok béremelési programja mellett béremelés indulhat a felsőoktatásban is - írták.


http://propeller.hu/itthon/3164941-ha-fideszen-mulik-soha-nem-er?utm_source=mm-20 15-10-18&utm_medium=email&utm_campaign=Ha%20a%20Fideszen%20m%C3%BAlik%2C% 20soha%20nem%20%C3%A9r%20v%C3%A9get%20az%20elm%C3%BAltnyolc%C3%A9v
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 514 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 760
  • e Hét: 2247
  • e Hónap: 13358
  • e Év: 166854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.