Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Meghalt Emma néni, a kilakoltatott rokkant nyugdíjas
  2015-10-19 10:09:52, hétfő
 
  MEGHALT EMMA NÉNI

http://www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=meghalt-emma-neni

*

KOMMENT:
Milyen egy ország az, ahol a lakhatáshoz való jog nincs állampolgárai számára biztosítva alkotmányosan? Ezzel szemben, viszont minden "bevándorlónak" igen! Nem a bevándorlóktól (pl. kínaiaktól) sajnálom, hogy alig teszik magyar földre a lábukat, máris minden biztosított számukra, ami a magyar embernek NEM!
A LAKHATÁS sem!
*
Így már érthető, hogy 1991-ben miért gerjesztett a Díjbeszedő mesterségesen hátralékot olyan volt tanácsi bérlakásoknál, melyeket a pénzeszsák haverok kinéztek maguknak!!! Azért, hogy 'se-perc alatt ki lehessen lakoltatni ezeket a szerencsétlen embereket!!! Az is érthető, így utólag, hogy miért nem jelenhetett meg az a szociográfia, amelyben erről írt a szerző - egyébként díjnyertes pályamunkájában?!!!
*
Talán, azért, mert annak az Írószövetség által meghirdetett MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN című szociográfiai pályázatnak az volt a célja, hogy felmérje milyen állapotban van 1996-ban a magyarság.
Két évig tartott, míg el tudták bírálni a több, mint 2000 pályaművet.... melyekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni! Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak...
Így fordulhatott elő, hogy - a MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL - 1998. december 5-én a Gellért Szálló Tea-Szalonjában átadták a díjakat. http://furaila.xfree.hu/55534
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194889&aid=257487
*
Ennek már 17 éve és még most sem jelenhetnek meg ezek a pályamunkák! Még most sem lehet róla beszélni, sem írni anélkül, hogy ne tiltanák le azonnal!
*
Az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA A LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!

*

ÚJABB HÍR:
Bármennyi tanácsadó, jóval több pénzért
http://rtl.hu/.../hirek/barmennyi-tanacsado-joval-tobb-penzert
*
ÚJABB KOMMENT:
Miért költ a Fidesz ennyi pénzt ezekre a tanácsadókra és irodáikra, személyzetre?
Miért, ha abból kizárólag a Fidesznek, valamint azoknak a pártok képviselőinek - akikkel megkötötték a HAZAÁRULÓ PAKTUMOT - ÉS politikusainak van hasznuk!???
Lásd a 2005-2006-os Nemzeti Konzultációs irodát és az abban az un. konzulenseket!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225154&aid=257851
Akik a tengersok információ birtokában SEMMIT NEM TETTEK azon kívül, hogy ELHALLGATTÁK és AGYONHALLGATTÁK a nép jaját!!!

*

ISMÉT MEGNYITNÁK A KONZULTÁCIÓS IRODÁT IS...
http://444.hu/.../rogan-szukseg-van-egy-nemzeti-konzultacios-...
*
2005-ben Orbán Viktor megnyitotta a Nemzeti Konzultációs Irodát, a budapesti Madách tér 3. sz. alatt, ahol az általa létrehozott Nemzeti Konzultációs Testületbe meghívott - nemzetközi szaktekintélynek számító - személyiségek fogadták az embereket.
Kik is vállalták azt a nagyon fontos feladatot, hogy egy megadott helyen és időpontban leülnek egy asztalhoz a ,,NÉP"-hez tartozókkal ,,konzultálni"?
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=159749&aid=256559
*
Igen, ők azok a fenti képen, kikhez özönlött a nép panaszáradatával, azt gondolván, hogy majd a tudós testület tagjainak lesz hallása a nép panaszára!
DE NEM ÍGY TÖRTÉNT!
Pedig, ők nagyon is jól tudták, hogy mennyi sebből vérzik a magyar társadalom!
Már csak azt kellene kideríteni, hogy elkészült-e az erről szóló ELEMZÉS és az orvoslásra tett javaslatokat tartalmazó TERV????
Vagy - ha elkészült mindez, akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudtunk róla?
*
Hogyan lehetséges, hogy a szavazópolgárok mit sem sejtő tömegeit - újra és újra - félre lehet vezetni?
Hogyan lehetséges, hogy még mindig minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy tönkretegyék generációk életét?
Hogyan lehetséges, hogy szóba sem kerülhet semmiféle ELSZÁMOLTATÁS?
*
Az évek, évtizedek távlatából már egyértelmű, hogy a Fidesz is - betartva a PAKTUMOT - magára hagyta ezeket a VESZTESEKET és tétlenül végignézte lepusztulásos kipusztulásukat! Nyílvánvalóan kivárta, míg kihal ez a generáció!

*

Mint Emma néni példája is mutatja, az ELSZÁMOLTATÁSRA, mint jogos ÖNVÉDELEMRE nagyon-nagy szüksége lenne Magyarország népének!
Főleg azoknak, akik vesztesei voltak az ún. szocializmusnak is, mert őket teljesen lenullázott állapotban érte az, amit rendszerváltozásnak mondanak. Nem rendelkeztek semmilyen (sem anyagi, sem tudásbéli, sem kapcsolati) tőkével, amivel (rendszert) tudtak volna VÁLTANI. Ebből logikusan következik, hogy ők lettek a rendszerváltozásnak is potenciális vesztesei.
Ugyanis, mindaddig fennáll a VESZÉLYEZTETÉS helyzete, míg semmit nem tesznek azok ellen, akik mások számára ártó szándékkal cselekszenek és ezért őt- őket soha nem vonja senki felelősségre!
*
Ilyenkor szaladnak a NYERTESEK - ,,fasiszta jobboldali veszélyre" hivatkozva - SIPÍTOZVA az EU-ba panaszkodni. Éppen ezért, érvényt kellene végre szerezni annak jogosságának, ha az ÁRTÓ SZÁNDÉKOT és CSELEKEDETET tetten érjük, LELEPLEZZÜK az NEM BOSSZÚ, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM!

Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK (mint pl. Amma néni) - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ÁRTÓ SZÁNDÉKÚAK DIKTATÚRÁJA!!!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 109
  • e Hét: 245
  • e Hónap: 1192
  • e Év: 37133
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.