Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Cicahízelgés gif
  2015-10-09 21:54:34, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Hosszú de megfontolandó tippek
  2015-10-09 21:47:50, péntek
 
 



30 dolog - amit száműznöd kell az életedből, hogy boldog lehess!
Vannak olyan szokások, amiket abba kell hagynod a saját belső békéd és boldogságod érdekében! Következzen egy lista minden olyan dologról, amit még ma abba kell hagynod, hogy valóban boldog lehess!


1.Ne pazarold az időd fölöslegesen olyan emberi kapcsolatokra, amelyek nem építő jelleggel hatnak rád!
- Hidd el, az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsd el a drága időd, akik csak elszívják energiádat.
- Soha, de soha ne ragaszkodj azokhoz az emberekhez, akik figyelmét elkerüli, milyen értékeid is vannak valójában. Es emlékezz mindig arra, hogy az igaz barátok nem azok, akik csak akkor állnak melletted, ha épp csúcsformában vagy az élet minden területén, hanem azok, akik a nehézségek ellenére is melletted maradnak és kiállnak érted.

2.Ne menekülj el a problémáid elől - Nézz szembe velük, ismerd fel és oldd meg őket!
-Tudom, nem lesz könnyű... Hidd el, nincs olyan ember a Földön, aki képes minden elé gördülő akadályt hibátlanul, makulátlanul kezelni, irányítani.
- Nem az a cél, hogy nyomban megoldjuk az adott problémát, ezen soha ne stresszelj!
- Mi, emberek egészen más ,,elv" alapján működünk... Egyszerűen engedd meg magadnak, hogy dühös, szomorú, sértett, elesett légy! Fogd fel úgy, ez csupán egy feladat, amit a sors állít Eléd. Ezáltal tanulsz, és tanít Téged.
- Valójában az egész életünk célja szembenézni az elénk gördülő akadályokkal, problémánkkal, tanulni, fejlődni, és megoldani ezeket az idő folyamatában. Hiszen éppen ezek azok a dolgok, amelyek formálnak bennünket, amelyek által végül megtaláljuk önmagunkat és formát ölt ,,tényleges" személyiségünk.

3.Ne hazudj magadnak és legfőképpen ne csapd be saját magad!!!!
- Bárkinek a világon hazudhatsz önmagadon kívül.... Életünk során a fejlődésünk első mérföldköve a kockázatvállalás. A kockázatvállalás első lépcsőfoka: őszinteség saját magunkkal szemben.

4.Fejezd be, hogy mindig mások akaratát helyezed előtérbe a saját magadéval szemben. Ne feledd: Te vagy a legfontosabb!!!
- Az egyik legfájdalmasabb dolog elveszíteni saját személyiségünk, emberi lényünk fontosságát, miközben többnyire a másik emberre fókuszálunk, és őt jobban szeretjük, mint saját magunkat.

5.Ne próbálj olyan emberré válni, aki valójában nem is Te vagy!
- Az Élet egyik legnagyobb kihívása Önmagad maradni, hiszen a világ, a környezeted folyamatosan arra próbál kényszeríteni, hogy légy valaki egészen más.
- Mindig lesz valaki, aki csinosabb, szebb, fiatalabb, okosabb, de ezek az emberek soha nem lesznek: TE!!!! Soha ne változz meg attól az ötlettől vezérelve, hogy kivívd a környezeted szeretetét ezzel. Légy önmagad, hiszen az igazi barátok és a jó emberek azért szeretnek, aki valójában TE saját magad vagy, a látszólagos hibáiddal és tökéletlenségeiddel együtt.

6.Ne rekedj meg, engedd el a múltat!
- Hogyan is tudnál új fejezetet nyitni életed könyvében, amikor újra és újra visszalapozol benne?

7.Ne félj hibázni, ne félj attól, hogy hibákat követsz, követhetsz el!
- Úgy vélem, még mindig célravezetőbb cselekedni, és bevállalni, hogy a végeredmény talán nem lesz épp a legtökéletesebb, mintsem tétlenül a tapsra várni. A sikerhez vezető út sosem könnyű, gyakran jár kudarcok sorozatával, DE minden kudarc út a siker felé!
- Ha megtorpansz, csak gondolkodj el picit azon, mi a jobb: bánkódni, rágódni, hogy miért nem cselekedtél,és mi lett volna,ha...vagy cselekedni,és haladni előre!

8.Ne ostorozd magad a múltban elkövetett hibáid miatt!
- A hibák tanítanak. Mindannyian követünk el hibákat, mindenkinek megvannak a saját harcai, küzdelmei, és valamennyien bánunk dolgokat a múltunkból. Emberek vagyunk...DE! Te nem a saját hibád vagy, és nem a saját harcodat személyesíted meg! Ne téveszd szem elől: Itt vagy, most vagy a jelenben, az erőddel együtt, hatalmadban áll formálni a jelened és ezáltal a jövőd!!!
- Minden egyes dolog, ami valaha is történt az életedben, felkészít a jövődre, azokra a pillanatokra, amelyek még várnak rád,és szembe kell nézned vele.

9.Ne próbáld megvásárolni a boldogságod!
- A legtöbb dolog, ami után pillanatnyilag vágyakozunk, többnyire pénzen megvehető, materiális dolog, és nagyon drága. De a nagy igazság az, hogy ami igazán és tökéletesen boldoggá, elégedetté tesz bennünket, teljesen ingyen van—szeretet, szerelem, nevetés, valamint a valós szenvedélyünknek élni és hódolni. Ezt nem vásárolhatod meg pénzért...

10.Ne várd el mindenkitől, hogy kizárólag a boldogságot sugározza feléd!
- Ha te nem találod a belső békéd, és belső boldogságod, sosem leszel képes arra, hogy hosszú ideig boldog légy bármely más ember társaságában, vagy boldoggá tégy bárkit is. Első lépés: megtalálnod a saját életed biztos pontjait, stabilitását, és csak ezt követően leszel képes megosztani ezt másokkal is.

11.Ne várd tétlenül, hogy a dolgok maguktól megoldódnak!
- Ne gondolkodj, túl sokat vagy ne kreálj magadnak nem létező problémákat. Mérlegelj, értékeld ki azt, helyzetet, feladatot, amit épp eléd pakolt a sors, és tégy döntő lépéseket. Az időhúzás nem változtat a tényeken: nézz szembe vele! Merj kockáztatni! Fogd fel úgy személyiséged fejlődésének első lépéseként!
Ne feledd: Sosem tudod megtenni a második lépést az első előtt!!!

12.Ne gondolj arra, hogy te még nem állsz készen!
- Senki de senki sem érzi azt, hogy 100%-ban készen áll, amikor egy új lehetőség adódik. Többnyire a legkiválóbb lehetőségek az életben akkor bukkannak fel, amikor nem számítunk rá, és kényszerítenek arra, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból. Első nekifutásra kényelmetlennek tűnik, de megéri...

13.Sose erőltess kapcsolatot, barátságot valótlan okokra hivatkozva!
- Egy kapcsolat, barátság mindig legyen bölcs döntés, választás eredménye. Inkább légy egyedül, mint egy rossz kapcsolatban szenvedj! Nem kell rohanni sehová, ne félj attól, hogy lekésel bármit is... Ha valakinek szerepe van az életedben, akkor az épp a megfelelő időben, a megfelelő helyen, épp a legjobbkor fog megjelenni benne!
- Azért légy szerelmes, mert készen állsz a szerelemre, és ne azért, mert magányos vagy!!!

14.Ne félj új kapcsolatokat, barátságokat kialakítani, új embereket beengedni az életedbe csak azért, mert a régiek nem működnek. Adj teret az újaknak!
- Az életedbe becsöppenő emberek mindegyike okkal kerül oda. Néhány azért, hogy próbára tegyen, megtanítson, valamire, néhány azért, épp kihasználjon téged. De a legfontosabb, hogy valamennyien a legjobbat fogják kihozni belőled, segítenek még mélyebben megismerni önmagad!

15.Hagyd abba a másokkal való versengést!
- Ne arra koncentrálj, hogy ki mit csinál jobban, mint te. Csak és kizárólag a saját eredményeid tartsd szem előtt nap, mint nap! A siker csupán a saját magaddal szemben vívott nyertes csata eredménye legyen!!!

16. Ne légy irigy és féltékeny másokra!
- Az irigység amellett, hogy időpocsékolás, plusz még valaki más áldásainak a számlálgatása, ahelyett, hogy a saját életed pozitívumaira koncentrálnál. Energiád fölösleges pazarlása helyett inkább kérdezd meg magadtól: Vajon mi is lehet az, ami nekem van és mindenki más azt akarja?

17.Hagyd abba a panaszkodást és az önsajnálatot!
- Az élet nem véletlenül dobja elénk a ,,csavart" labdákat bonyolultnak tűnő röppályával.... Így tereli az utad a helyes irányba. Nem kell mindig és mindent és azonnal abban a pillanatban megértened bármennyire tűnik is nehéznek. Gyakran fogod tapasztalni, hogy ezek a ,,csavart" labdák ,,vezérfonalként" vagy mankóként szolgálnak, hogy eljuss a neked szánt személyhez, helyhez, lelkiállapotba, vagy épp élethelyzetbe.
-Ne csüggedj, maradj pozitív és mosolyogj! J Hadd tudja és érezze csak meg mindenki ma, hogy sokkal erősebb vagy, mint tegnap voltál, és ez még csak a kezdet...hiszen a jövőben még erősebb leszel!!!

18.Ne táplálj haragot senki iránt és ne tarts haragot senkivel!
- Ne élj gyűlölettel és haraggal a szívedben. A végén sokkal jobban sérülsz te, mint az az ember, akit gyűlölsz. A megbocsájtás sosem arról szól, hogy amit velem tettél az rendjén van, hanem a következőt: nem engedem meg azt a luxust magamnak, hogy amit a múltban tettél velem, megmérgezze és tönkretegye a boldogságom örökre....A megbocsájtás tulajdonképpen egy válasz ,általa tudsz továbblépni,és találod, meg a belső békéd valamint szabadulsz föl egyszerre!
- A megbocsátás sosem csupán a másik személynek szól, ugyanúgy fontos az önmagadnak való megbocsájtás képessége!

19.Ne hagyd, hogy mások lenyomjanak az ő szintjükre!
- Mindig te légy az erősebb! Neked kell ,,magasabb frekvencián"lenned ahhoz, hogy gond nélkül fogadd az alacsonyabb szintű energiákat, és alacsonyabb rezgésű embereket.

20.Ne vesztegesd az időd fölösleges magyarázkodással!
- Senkinek nem kell megmagyaráznod a saját viselkedésed, és hogy mit miért csinálsz! A barátaid számára ez nem szükséges az ellenségeid pedig úgysem fognak hinni neked.
- Hallgass a szívedre, és kövesd, amit súg neked. A szív sosem téved. Mindig tudja, mi a Te igazságod.

21.Tarts szünetet! Szállj ki a mókuskerékből!
- Épp akkor jött el az ideje annak, hogy végy egy mély lélegzetet, amikor úgy érzed, nincs rá időd. Időnként meg kell pihenned ahhoz, hogy tisztán lásd a dolgokat magadon körül.

22.Ne hunyj szemet az apró dolgok szépsége felett!
- Értékeld az élet apró örömeit, mert egy napon, amikor visszatekintesz, fölfedezed, hogy ezek voltak a legcsodásabb pillanatok...
- Életed legszebb darabkái azok a jelentéktelennek tűnő mozzanatok, amelyeket mosolyogva és boldogan töltesz el azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak neked.

23.Ne próbálj mindig a tökéletességre törekedni!
- A valós élet nem a tökéletességet, hanem a sikeresen elvégzett munkát jutalmazza.

24.Légy merész! Ne kövesd a hagyományos, bejárt utakat!
- Az élet nem könnyíti meg a dolgod, ha valami különleges, egyedülálló cél elérésén fáradozol. De légy bátor, merész, merj kockáztatni, és valami, látszólag ,,őrült"dolgot csinálni.

25.Ne tégy úgy, hogy minden rendben van körülötted!
- Annak ellenére, hogy valójában semmi sincs rendjén....
- Nem kell mindig erősnek mutatkoznod, nem kell azt sugároznod a külvilág felé, hogy minden rendben, és legfőképpen azzal ne törődj, hogy mások mit gondolnak rólad. Sírj, ha épp sírni akarsz, a könnyek segítenek megtisztulni....
- Minél hamarabb engeded szabadon a valós,de olykor fájdalmas érzéseid,annál hamarabb könnyebbülsz meg és leszel képes mosolyogni újra. J

26.Vállald a felelősséget: hagyd abba, hogy másokat hibáztatsz a problémáidért!
- Hogy mennyire, milyen mértékben vagy képes elérni az álmaid,céljaid, attól függ,milyen mértékben vagy képes vállalni a felelősséget az életedért.
- Amikor másokat hibáztatsz azért, ami veled történik, tulajdonképpen megtagadod a felelősségvállalást, mintegy másoknak adsz hatalmat az életed egy része fölött.

27.Ne próbálj megfelelni egyszerre mindenkinek!
- Ha így teszel, szépen lassan, de ki fogsz égni.... Elfelejtesz mosolyogni. Egyetlen egy ember mosolya gyakran képes megváltoztatni a világot. Nos, lehet nem az egész világot, de egy részét mindenképpen J. Próbálj meg erre fókuszálni, talán könnyebben fog menni!

28.Ne aggodalmaskodj folyamatosan és fölöslegesen!
- Az aggódás nem szabadít meg a holnap terheitől ellenben megfoszt a jelen pillanat örömeitől.
- Az egyik módja, hogy rájöjj, érdemes e rágódnod az adott dolgon, föltenni magadnak a következő kérdést: vajon mennyire lesz fontos az aggodalmam tárgya lesz 1 év múlva,3 év múlva, vagy épp öt év múlva? Ha úgy érzed, hogy nem, icipicit sem lesz domináns életed hátralévő részében, semmi értelme a további aggódásnak.

29.Ne koncentrálj arra, amit nem akarsz, hogy megtörténjen!
-Minden sikertörténet kiindulópontja a pozitív gondolkodás. Ha minden reggel abban a tudatban ébredsz föl, hogy valami csodálatos dolog fog történni veled, ez így is lesz. De ne feledd: a fordítottja ugyanezen, elv alapján működik...

30.Ne elégedetlenkedj: Légy hálás mindenért!
- Nem számít, hogy mennyire érzed magad jól vagy rosszul, ébredj föl minden reggel úgy, hogy köszönetet mondasz az Életedért!!! Valahol valaki lehet éppen elkeseredetten, reménytelenül harcol a sajátjáért...
- Fordítsd meg a gondolkodásmódod: ahelyett, hogy valaminek a hiányán töröd a fejed, adj hálát azért, amid van! és más embernek épp az hiányzik az életéből.
Fordította: Lázár Judit Forrás: http://www.lifebuzz.com/just-stop/
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
A tudatossági szint növelése
  2015-10-09 21:18:13, péntek
 
 



Benne és nem mögötte! - A kozmikus történés még mindig eleven, mint a hagyományban.
A régiek mitológiái nem babonák. Éles és helyes megfigyelések. Mindegyikük egy nagyon finom anyagú, immateriális, isteninek tekintett előérzetről szól. A katasztrófát mindig megelőzte az isteni figyelmeztetés.

Tudatossági szint növelése a KSHAM mantrával

- Az Isten teremtő fénye nadi csatornája: kezdő pontja: 3. szem csakra (két szemöldök közötti pont, tobozmirigy- idegköteg)- végpontja: szájpadlás teteje (kemény szájpad közepe)
mantrája: ksham.
- zenei hangja: cisz
- A nadinál szereplő összes lelki és mentális tulajdonság, érzelem felkelthető a következő technikával:
Ülve helyezkedjen el kényelmesen! Válasszon ki egy (a nadin keresztül elérhető) megvalósítani kívánt (átélendő, megtapasztalandó) érzelmet, tulajdonságot, képességet!
- A ksham esetében ezek: mentális erőkoncentráció, tudatossági szint növekedése, isteni bedszédmód megértése, egészség megőrzése, vitalitás, serkentés, összekapcsolódottság érzet, megalapozott föltevés, kapcsolatigény, önmagával szembeni maximalizmus, belső nyugalom áldásimpulzusa, Isten teremtő fénye, gondolat átalakító ereje, megronthatatlanság.
- Gondolatban mondja ezt: Áradjon a ksham mantra ereje Virág Anna (név) mentáltestébe, és napról-napra növelje tudatossági szintjét a mai naptól, x településen! Ámen!
- Rezegtesse az aum mantrát 13-szor: ksshhaamm. A gyakorlatot naponta egy alkalommal végezze!
Szerző : Késmárki László:Nadi-jóga A gyógyító prána Ankh Kiadó 2012.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Megszabadulás a fájdalomtól
  2015-10-09 21:05:26, péntek
 
 



A fájdalomtól fájdalomtesttől való megszabadulás azzal a felismeréssel kezdődik, hogy van fájdalomtested.

Ezt követően - és ez a fontosabb - képesnek kell elég jelenlevőnek és ébernek lenned ahhoz, hogy észre tudd venni magadban a fájdalomtest aktiválódását, ami negatív érzelem intenzív beáramlásaként jelentkezik.

Amint fölismered a fájdalomtestet, az már nem tud úgy tenni, mintha ő te lennél, nem tud rajtad keresztül létezni és így önmagát megújítani.

Tudatos jelenléted az, ami megtöri a fájdalomtesttel való azonosulást. Amint nem azonosulsz vele, a fájdalomtest többé már képtelen irányítani a gondolkodásodat, és ezért nem tudja megújítani magát azzal, hogy a gondolataidból táplálkozik.

A fájdalomtest a legtöbb esetben nem oldódik fel azonnal, ám amint megszakítottad a közte és a gondolkodásod közti kapcsolatot, energiát kezd veszíteni.
Gondolkodásodat többé már nem felhőzi be érzelem; jelenlegi észleléseidet nem torzítja el a múlt. A fájdalomtestben csapdába esett energia megváltoztatja rezgési frekvenciáját, és jelenlétté transzmutálódik. Ily módon a fájdalomtest a tudat ,,üzemanyagává" válik. Ez a magyarázata, hogy a bolygónkon élő számos, kivételesen bölcs, megvilágosodott férfi és nő közül soknak régebben súlyos fájdalomteste volt.

Függetlenül attól, hogy mit mondasz és teszel, vagy hogy milyen arcot mutatsz a világnak, a mentális-érzelmi állapotodat képtelenség elrejteni.

Minden emberi lény energiamezőt sugároz, ami összhangban áll az illető belső állapotával, és azt a legtöbb ember érzékelni képes, bár lehet, hogy csak szubliminálisan, tehát a tudatküszöb alatt.

Ez azt jelenti, hogy nem tudják, hogy érzékelik, az mégis nagymértékben meghatározza, hogy mit éreznek az illetővel kapcsolatban, és hogyan reagálnak rá. Egyesek akkor vannak ennek legvilágosabban a tudatában, amikor valakivel először találkoznak, és még egyetlen szót sem váltottak. Kicsit később azonban a kapcsolatot a szavak veszik át, és a szavakkal már a legtöbb emberre jellemző szerepjátszás is beindul.A figyelem ekkor az elme világára terelődik, és a másik ember energiamezejét érzékelő képesség nagymértékben csökken. Tudattalan szinten azonban azt továbbra is érzed.

Amint megérted, hogy a fájdalomtestek - tudattalanul - további fájdalmat keresnek, tehát azt akarják, hogy valami rossz történjen, rájössz, hogy sok közúti balesetet valójában olyan gépkocsivezetők okoznak, akiknek a fájdalomteste éppen aktív.

Ha két aktív fájdalomtestű gépkocsivezető érkezik egyszerre a kereszteződésbe, akkor a baleset valószínűsége többszörösen nagyobb, mint normál körülmények között. Tudattalanul mindkettő akarja, hogy baleset történjen.

A fájdalomtestek közúti balesetekben játszott szerepe a ,,forgalmi düh" jelenségnél a legnyilvánvalóbb, amikor gépkocsivezetők testi erőszakra vetemednek, sokszor olyan jelentéktelen ok miatt, mint hogy az előttük haladó sofőr túl lassan hajt.

Sok erőszakoskodást ,,normális" emberek követnek el, akik időlegesen mániássá válnak.Világszerte számos bírósági tárgyalóteremben hangzik el védőügyvéd szájából: ,,Ez teljesen idegen a jellemétől"; illetve a vádlott szájából: ,,nem tudom, mi jött rám".

Tudtommal ez időig még egyetlen védőügyvéd sem mondta a bírónak - bár lehet, hogy e nap már nincs messze -: ,,Ez a csökkent beszámíthatóság esete. Védencem fájdalomteste aktiválódott, és nem tudta, mit tesz. Valójában nem ő tette, hanem a fájdalomteste."

Azt jelentené ez, hogy az emberek nem felelősek a tetteikért, amikor a fájdalomtest megszállja őket?

A válaszom: ugyan hogyan lennének? Hogyan lehetsz tudattalanul felelős valamiért, ha egyszer nem tudod, mit teszel?

A nagyobb tervben azonban az szerepel, hogy az embereknek tudatos lénnyé kell fejlődniük, és akik ezt nem teszik meg, azok tudattalanságuk következményeit megszenvedik.
Ők nem állnak összhangban az univerzum evolúciós irányával.

És még ez is csak viszonylagosan igaz. Magasabb nézőpontból tekintve: lehetetlen nem összhangban állni a világmindenség fejlődésével; és még az emberi tudattalanság és az általa okozott szenvedés is része az evolúciónak.
Amikor már nem bírod a szenvedés vég nélküli köreit, elkezdesz fölébredni. A nagyobb képben tehát a fájdalomtestnek is megvan a maga - szükséges - szerepe.
Forrás: Eckhart Tolle/holisztikusegeszsegmegorzes.blogspot.hu/ Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
5 tipp céljaid eléréséhez
  2015-10-09 20:58:22, péntek
 
  Minden a hozzáállásunkon múlik, nem csak a képességek, vagy tehetség hiánya állhatja utunkat, hanem az is, ha nem tudjuk jól kezelni, és irányítani az eseményeket. Van pár dolog, amit érdemes megfogadni, ha könnyebben szeretnénk érvényesülni.

Tanulj meg lassítani a sietségben
Sokszor azért rontunk el valamit, azért sülnek el a balul a dolgok, mert kapkodunk, mert hajlamosak vagyunk szétesni, ha tudjuk, hogy valamit nagyon gyorsan kellene megcsinálni. Tipikus példa erre a horrorfilmekben a zárnál babráló kis fruska, aki kétszer is elejti a kulcsot, mire bejut a lakásba, mert nem tud nyugodt maradni, amikor a gyilkos a nyakába liheg.

Meg kell torpannunk abban a pillanatban, amikor azt érezzük, hogy kezd kicsúszni a lábunk alól a talaj, mély levegőt venni, és az irányításunk alá vonni a helyzetet.

Vedd lazán
Ez nem azt jelenti, hogy félvállról kell kezelni a dolgokat, lesz, ami lesz alapon, csak hogy nem szabad rágörcsölni semmire. Nem segít, ha a céltudatosság, az akarat, már teherré válik, és a megfelelni vágyás összeroppant. Arra kell törekedni, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok. Könnyebben meg tudunk oldani egy problémát, ha szabadon tudjuk használhatjuk az energiáinkat, és azok nincsenek gúzsba kötve az idegeskedés által. Ez persze nem egyszerű, de ha sikerül ráéreznünk, és elengednünk a fölösleges feszültséget, akkor sokkal könnyebben fog menni minden.

Ne félj hibázni
Sokan azért nem vágnak bele valamibe, mert félnek attól, hogy elrontanak valami, és inkább megkímélik magukat ettől, kitérnek a megmérettetés elől, nehogy kudarcot valljanak. Pedig csak az nem hibázik, aki nem tesz semmit. A botlások a tanulási folyamat részei, és a mi saját részünk is, hiszen emberként nem lehetünk hibátlanok. Ezt fogadjuk el. Attól nem leszünk kevesebbek, ha valami félresikerül út közben, attól viszont igen, ha el sem indulunk.

Bízz magadban
Ezt szerintem nagyon magyarázni sem kell. Ha mi magunk nem hiszünk saját magunkban, akkor mástól sem várhatjuk ezt el. Minden tőlünk indul ki, a szerencsénk és a balszerencsénk is. El kell hinnünk, hogy képesek vagyunk arra, amit a fejünkbe vettünk. Ez sokkal többet ér, mint egy szerencsepatkó a zsebben.

Ne kételkedj
Ez egy kicsit az előző pontnak a folyománya, de mégsem teljesen ugyan az. Sokszor azzal rontunk el valamit, hogy nem vagyunk biztosak a dolgunkban. Tényleg ezt akarom? Ez jó lesz nekem? Nem követek el ezzel hibát? Ha kételkedünk, akkor nem tudjuk teljes erőbedobással végezni azt, amit kell, és így már az elején halálra van ítélve az ügy. Az első lépés az, hogy hozzunk egy döntés, és meg kell, hogy bízzunk annyira az ítélőképességünkben, annyira magabiztosnak kell lennünk, hogy ezután ne kezdjük el újra mérlegelni a már meghozott döntést.
Szerző : Pechál Péter Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Aranyos kiskutya gif
  2015-10-09 08:27:03, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Álmos süni gif
  2015-10-09 08:15:20, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Ásító álmos kiskacsa gif
  2015-10-09 08:14:26, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Álmos pici pandamaci gif
  2015-10-09 08:12:23, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Teknős és tortája
  2015-10-09 07:53:00, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Állatvilág  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 614 db bejegyzés
e év: 6254 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7100
  • e Hét: 15882
  • e Hónap: 47368
  • e Év: 252069
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.