Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
A Föld népességének mindössze 8 %-a fehér.
  2015-10-09 23:41:43, péntek
 
  A Föld népességének mindössze 8 %-a fehér.
A több, mint 7 milliárdból mintegy 827 millió.
A beözönlő invázió legelején vagyunk, ami ezután következik, az maga lesz az egészséges társadalmak rémálma, egyfajta apokaliptikus rémálom.
Olyan térségből érkeznek Európába népek, melyekhez a civilizáció vívmányai a legcsekélyebb formában sem jutottak el.
Belterjes fajtajelleg, ösztönszerű létforma, - ezek a népek nem ismerik az alapvető, emberi normákat, nem ismerik a kultúrát és olyan életformát képviselnek, ami az európaitól távoli.
Honnan kapják a 3000 eurót az embercsempészek számára?
Kik szabadították ezt a hordát Európára?
Az önvédelem természetszerű, a tüntetők nem értenek egyet a humanista törekvésekkel.
A brutalitásra brutalitás lesz a válasz.
A civil társadalmaknak kell kiállniuk kulturális értékeik mellett, hogy megmentsék népeiket.


Hírháló Nemzeti
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Növekszik a gazdasági kivándorlás
  2015-10-09 22:37:24, péntek
 
  Növekszik a gazdasági kivándorlás



2015. 10. 9. 05:00
Már nemcsak az Egyesült Királyságba, Németországba és Ausztriába vándorolnak ki a magyarok, egyéb uniós tagországok is kedvelt célpontot jelentenek. Tavaly 31 ezren költöztek külföldre, ami új rekord.
Mik ezek?

Egyre több magyar él Nyugat-Európában, miközben a határokon belül csökken a népesség - derült ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Demográfiai évkönyvéből. A kivándorlási folyamat az elmúlt néhány évben gyorsult fel, és egyelőre úgy tűnik, ennek még egyáltalán nincs vége. Sőt, azt sem lehet kizárni, hogy a vonzóbb nyugati életszínvonal miatt felgyorsul a folyamat.

A cikk a hirdetés után folytatódik
Németországban tavaly már közel 124 ezer magyar állampolgár élt, tízezerrel több, mint egy évvel korábban. Az Európai Unió országai közül a második legtöbb, 74 500 magyar az Egyesült Királyságban élt. Ausztriáról nincs friss adat, de 2013-ban több mint 36 ezer honfitársunk volt a szomszédos országban. Mostanra azonban már nemcsak ez a három ország számít kedvelt célpontnak, hanem az egyik legmagasabb európai életszínvonalat kínáló Svájcba is szívesen költöznek a magyarok, ahol már több mint tízezer honfitársunk él. Hollandia és Belgium is az egyre kedveltebb célországok között szerepel.

Csak tavaly több mint 31 ezren vándoroltak ki, ami tízezerrel több az egy évvel korábbinál. A 2000-es években még csak 3-5 ezer kivándorlót számláltak évente, 2011-12-ben viszont már 12 ezernél is többen hagyták el az országot. A folyamat gyorsulása már csak azért sem kizárt, mert a Tárki felmérése szerint a kivándorolni szándékozók aránya idén történelmi csúcsra, tíz százalékra emelkedett. Igaz, a nyár végére kicsit csökkent az arány.

,,Továbbra is sokan érdeklődnek külföldi munkalehetőség iránt, de már nincs növekedés a létszámban - mondta a Világgazdaságnak Tanay Marcell, az EuWork ügyvezetője. - Stabil szintre állt be az érdeklődés szintje, de meglehet, hogy most kevesebben hagyják el az országot nyelvtudás hiányában" - vélekedett a külföldi munka közvetítésével foglalkozó cég vezetője. Az EuWork nem reprezentatív felmérése szerint a magyarok 60 százaléka az Egyesült Királyságba, 30 százalék német nyelvterületre (Németországba, Svájcba és Ausztriába), a többiek pedig egyéb országokba mennének. Tanay Marcell ezek között említi Hollandiát, ahová most sokan készülnek.

Mindenki a saját szakmájában szeretne elhelyezkedni külföldön is, ehhez azonban elengedhetetlen a nyelv ismerete - mutatott rá. Az adminisztrációtól kezdve a pénzügyi területen keresztül a mérnökökig jelentkeznek külföldi állásra. Tanay kiemelte, hogy továbbra is sok egészségügyi dolgozó menne külföldre, de olyanok is vannak, akik gyermekfelügyeletet vállalnának. Június végéig összesen 912 külföldi munkavégzéshez szükséges hatósági bizonyítványt állítottak ki az egészségügyi dolgozók számára, legtöbben az Egyesült Királyságba (229) és Németországba (220) készültek. Száznál többen jelölték meg célországként Ausztriát, de sokan terveztek írországi, svájci és svédországi munkavállalást.

Ősszel újabb kivándorlási roham indul a nyári ,,unalmasabb" periódus után. ,,Szeptember az igazi nagyüzem, ilyenkor pörög fel a munkaerőpiac is" - hangsúlyozta Tanay. Hozzátette: nyáron a cégek HR-vezetői is szabadságon vannak, ráadásul akkor diákokkal töltenek be sok álláshelyet a szünet miatt, ősszel azonban megindul a roham.
A fejlődéstől függ minden
Az elvándorlás mértéke a KSH Népességtudományi Intézete szerint enyhülni fog, és a 2030-as évek közepétől viszonylag alacsony szinten állandósul. A Demográfiai portré című elemzés alapforgatókönyvében a vándorlási egyenleg a 2030-as évek elejétől már pozitívvá válik. A rosszabb forgatókönyv szerint a stagnáló bevándorlás és a jelentős elvándorlás a 2040-es évek elejétől évi 7500 fős vándorlási veszteséget eredményez 2060-ig. Ez abban az esetben következik be, ha az ország gazdasági helyzete nem javul számottevően az előreszámítási időszakban. Az optimista forgatókönyv jelentős mértékű gazdasági fejlődést feltételez, ennek eredményeképpen növekszik a bevándorlók száma, beleértve a külföldön született magyarokat is, továbbá mérséklődik az elvándorlás. Így a 2030-as évektől már pozitívvá váló vándorlási egyenleg a 2040-es évek végére elérheti az évi plusz 17 500 főt.

http://www.vg.hu/gazdasag/novekszik-a-gazdasagi-kivandorlas-458970?utm_source=hir level&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=gazdasagi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így van ez, ha bides fasisztákok alantas seggédmunkára kénys
  2015-10-09 22:21:39, péntek
 
  Így van ez, ha bides fasisztákok alantas seggédmunkára kényszerítik az agysebészt. Csak azért, mert fekete.

Az elsőként érkezett migránsok már megkezdték a munkát Németországban...


https://youtu.be/U8l3gBGVgWI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Varga MIhály elnézett 1 milliót
  2015-10-09 22:17:11, péntek
 
  Sokkal több manipulált motor készült Győrben, mint Varga mondta

2015. október 08., csütörtök, 13:26

Szerző: hvg.hu

A miniszter állításával szemben nem kétmillió, hanem hárommillió olyan motor készült Győrben, amely érintett a Volkswagen-botrányban. Mivel kifutó motortípusról van szó, a botrány nem befolyásolja jelentősen a cég termelését - közölte az Audi.

Hárommillió darab készült a győri Audi-gyárban a Volkswagen-botrányban érintett motorokból - közölte az Audi Hungária Kft. a Nol érdeklődésére.

A cég hangsúlyozta, hogy nem az alapmotorok minőségével van baj, hanem az autókba beépített szoftvereket kifogásolják.

A cég által megadott adat azért is érdekes, mert Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter bő egy hete biztosra mondta, hogy kétmillió manipulált motor készült Győrben.

Fotó: Túry Gergely

Az érintett EA189-es típusú motort a Volkswagen AG több telephelyén gyártották. A motor kifutó fázisban van, nagyon csekély volumenben készül, így a magyarországi vállalat termelését alig fogja érinteni a botrány - közölte az Audi. Az viszont érintheti, hogy a botrány miatt a VW eladásai és piaci részesedése világszerte csökken.

Szeptember végén azért pattant ki botrány a VW-csoport körül, mert az USA-ban a cég beismerte: néhány dízeles modelljüknek jóval nagyobb a károsanyag-kibocsátása, mint a hivatalos dokumentumokon szerepel. Ezt egy speciális, kibocsátási értékeket manipuláló szoftverrel érték el.


http://hvg.hu/gazdasag/20151008_Sokkal_tobb_manipulalt_motor_keszult_Gyor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
.Aztán feledésbe merült a volvográdi pályaudvaron történt ro
  2015-10-09 22:13:52, péntek
 
  "...Aztán feledésbe merült a volvográdi pályaudvaron történt robbantásos terrormerénylet is 2013 decemberében. Ugye-ugye!
A nem hivatalos források szerint ( ezen most röhöghetnek a cinikusok ismét ) akkor Putyin elnök ezt mondta:
"- Tisztában vagyunk azzal, hogy kik, milyen terroristák, milyen hatalmak és országok állnak a terrorista támadás, a terrorista merénylet mögött. Ezek után csak azt tudom mondani, hogy át fogjuk rajzolni a Közel-Kelet térképét!"
A rajzolás elkezdődött..."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Obama felhívja Putyint, a szíriai bombázások kapcsán.
  2015-10-09 22:10:50, péntek
 
  Obama felhívja Putyint, a szíriai bombázások kapcsán.

Obama:
Mi, amerika és a demokratikus nyugati világ, követeljük, hogy a bombázások során, Oroszország különböztesse meg a közönséges terroristákat a “mérsékelt" ellenzéki fegyveresektől!

Putyin:
Mi még a műveletek megkezdése előtt felelősségteljes döntést hoztunk. Ennek a lényege, hogy Oroszország mindig a törvényesség, igazságosság és humánosság jegyében jár el. Ezért természetesen megkülönböztetjük a közönséges terroristákat a “mérsékelt" terroristáktól! Mi nagyon tiszteljük az egyes terroristák mérsékeltségét és igazságosan bánunk velük. A bombáink két csoportra vannak osztva: hagyományosra és mérsékeltre. A hagyományos terroristákat hagyományos, a mérsékelt terroristákat pedig mérsékelt bombával bombázzuk le.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A világszerte növekvő migrációs áradat több államban már ell
  2015-10-09 21:55:17, péntek
 
 
Tisztelt hölgyeim és uraim !

A világszerte növekvő migrációs áradat több államban már ellenőrizhetetlen, jog és közrend hatályon kívül van helyezve.

A válság legyőzéséhez alapvető feltétel a nemzetközi jog szigorú betartása. Ez eddig nem történt meg.

Helytelen és téves az arra utalás, hogy a migránsoknak jár a menedékjog - ez hamis elvárásokat kelt. Háború sem menedék ok a Genfi Egyezmény alapján. Mivel az 1951 Genfi Menekültügyi Egyezmény már nem felel meg a mai követelményeknek, ennek felmondása és egy új nemzetközi konvenció létrehozása, amely a nemzetközi subszidiáris és kiegészítő védelmet kérők jogállását szabályozza, szükséges (ahogy ezt már követeltük a Bécsi Memorandum 2015-ben)

A nemzetközi jog betartását hiányoljuk a szíriai konfliktus megoldása kapcsán is.

Katonai beavatkozás Szíria kormányának egyetértése és az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozata nélkül megsérti az ENSZ Alapokmányban lefektetett elveket, és pedig az államok szuverenitása és egyenlősége, valamint a politikai függetlenség elveit.

A kilátásba helyezett béketárgyalások a demokratikusan megválasztott államelnök kikapcsolásával és azon államok részvételével, amelyek csak a saját geopolitikai és gazdasági érdekeiket képviselik, ellenzik a nemzetközi alapjogot a népek önrendelkezésére. Figyelemreméltó Martti Ahtisaari nem régi kijelentése, hogy a nyugati államok már 2012-ben megakadályoztak egy békés megoldást.

A Bécsi Akadémikus Kör a mellékelt "Kiegészítés a Bécsi Memorandum 2015 -höz" ösztönzéssel fordul a kormányokhoz és a nemzetközi közösséghez, hogy első lépésként a közrend és a jogállam visszaállításához egy békedialógus szükséges, éspedig a szír kormány és az ellenzék valamint az etnikai és vallási csoportok képviselői között, minden térségen kivüli szereplő távoltartásával.

Reméljük, hogy lesz egy ország, amely hajlandó a szükséges közvetitő szerepet vállalni és hajlandó rendelkezésre állni egy békedialógus kezdeményezésére és végigkísérésére.

Kíváló tisztelettel

A Bécsi Akademikus Kör nevében:

Dr. Eva Maria Barki Prof. DI. Dr. Heinrich Wohlmeyer
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb jutalomfalatka a Nemmzetth Golyóstollának
  2015-10-09 21:46:09, péntek
 
  Újabb jutalomfalatka a Nemmzetth Golyóstollának

Posted on 2015-10-09 by Admin +

Uniós szakértői csoport elnöke lett Schmitt Pál

Erre inni kell!
Schmitt Pált választotta meg csütörtökön elnökének az a magas szintű szakértői csoport, amelynek az a feladata, hogy értékelje a sport szerepét az Európai Unió külkapcsolataiban, és tanácsot adjon arra vonatkozólag, hogy miképpen járulhat hozzá a sport az unió külpolitikai céljainak eléréséhez.
A testület Navracsics Tibor uniós biztos kezdeményezésére jött létre, és most tartotta első ülését. A csoport jövő júniusra készíti el jelentését.
A korábbi magyar olimpikon, sportdiplomata és köztársasági elnök mellett a szakértői csoportnak 14 tagja van. Danka Barteková szlovák skeetlövő; a francia Jean Brihault egyetemi tanár, aki az Európai Kézilabda Szövetség elnöke; Razvan Burleanu, a román futballszövetség vezetője; az ír Mary Davis, aki az európai és eurázsiai speciális olimpiai szervezet vezetője; Valérie Fourneyron korábbi francia sportminiszter; Adam Giersz, aki a lengyel kormányban töltötte be ugyanezt a posztot; az egykori ír cselgáncsozó, Patrick Joseph Hickey, aki az Európai Olimpiai Bizottság elnöke; a svéd Nemzeti Sportszövetség elnöke, Karin Mattson Weijber; Richard Parrish brit sportjogász; a spanyol Maria Carmen Perez Gonzales; Snezana Samardzic-Markovic korábbi szerb sportminiszter, Albrecht Sonntag német sportszociológus; Esther Vergeer többszörös paralimpiai bajnok kerekesszékes teniszező; valamint Thierry Zintz, belga egyetemi tanár.
(MTI)
Bal-Rad komm: Néhány elképzelt (?) párbeszéd:
Szeva Vitya!
-Szeva Paja ‘bá! Mi a hézag?
Nagy család Vitám, kevés az apanázs! Kéne valami plusz...
-Oké Paja ‘bá! Megoldjuk!
Szeva Tonyó! Rám szólt a vén aláíró, hogy találjak már valami plusz lét neki! Van tipped?
-Kevés az itthoni lé Vityám, az meg kéne nekünk! Beszélj Navrával! Bulizza ki az Uniónál!
Nagy ötlet Tonyókám! Hivom is Navrát! Oszt' majd elhintjük, hogy ez nemzetközi elismerésünk!
-A hintésről gondoskodom Vityám!
Hahó Navra! Én vagyok a Vitya! Tudnál valami jó kis leves státuszt kreáltatni a vén csibésznek? Tudod a Nemmzetth Golyóstollának. Mindig sír, hogy kevés a juttatása!
-Ha te akarod, kimódoljuk Vityám! Körül is nézek!
Hahó Vitya! Navra vagyok!
-Mizujs Navrám? De fogd rövidre, mert földárverés meg Quaestor meg migránsok...-Szóval érted!
-Vityám! Minden OK a vén csibésszel! Csináltunk nek a sportfőszagértői bulit itt a zunijónál. Havi pár millát ez is tejel az öregnek. Plusz az egyebek!
-OK Navrám! Ügyes voltál! A vén kecske is képosztáhó jut-nem a miénket zabálja!
Itt vagy Tonyó?!
-Itt vagyok Boss! Mi az ukáz?
Megvan a vén betyárnak az uniós poszt! Navra kibulizta Brüsszelben! Kár hogy nem nemmzetthy-de majd okosba kikommunikálod!
-Megoldom Vitya! Bízd rám nyugodtan!
Halló Paja ‘bá! Jól hallasz?
-Csókolom a kezedet Vityám! Csüngök rajtad!
Únijós sportvalami leszel. Jár érte néhány millió havonta! Az eddigiek mellé! Jó lesz?
-Hálás vagyok Vityám! Köszönöm! A Jóisten áldjon meg érte! Szólok a Katikámnak, hogy legközelebb Érted is túrázzon! Hirdesse a jóságod és nagyságod!
Szóra sem érdemes Paja ‘bá! Hiszen tudod? SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!
Amúgy pedig a Bal-Rad véleménye: az ilyen sportdiplomáciai dolgokhoz tán még ért is a Nemmzetth Golyóstolla! Csak aláírni ne kelljen neki!
De hogy miképpen járulhat hozzá a sport az unió külpolitikai céljainak eléréséhez? Ezen a Paja ‘bá által dirigált bizottság által?
Hát talán tájfutóedzések megszervezésével a migránsoknak! Hogy gyorsabban céljukhoz érjenek!


http://www.balrad.com/2015/10/09/ujabb-jutalomfalatka-a-nemmzetth-golyostollanak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó ha van a háznál hithű birkamenetes
  2015-10-09 21:30:21, péntek
 
  Jó ha van a háznál hithű birkamenetes

Posted on 2015-10-09 by Admin


Az év vicce! CÖF-ös kamutanárok védik a 3-as metrót

A 3-as metró elfogadható állapotban van, sem a sínek cseréje, sem a járművek felújítása nem indokolt - ezt állítja két, magukat a BME tanárainak kiadó nő. Csongrádi Eszter tanársegéd és dr. Kaltenekker Anikó professzor (muhaha) csütörtökön írt egy-egy, a lerohadt 3-as metró állapotát bagatellizáló levelet több szerkesztőségnek, amelyek tartalmilag lényegében azonosak, csak a megfogalmazás tér el.
A 2011-es metrótűz csak egyedi elszigetelt eset volt. A hibát ott is sikerült időben észlelni és a szerelvény félreállításával sikerült egy katasztrófát megakadályozni. Az elmúlt időszakok füstölései sem vezettek tragédiához. Minden egyes esetet időben sikerült észlelni és sikerült a szükséges óvintézkedéseket időben megtenni. Ennek tükrében ki lehet jelenteni, hogy a 3-as vonal legalább annyira biztonságos mint a többi vonal. Az eddig megjelent alaptalan sajtóhíresztelésekkel szemben a 3-as vonal a jelenlegi karbantartás mellett még akár 20 évet is kibír- írja dr. Kaltenekker Anikó, akiről egyperces Google-használatot követően kiderül, hogy annyira doktor, mint Schmitt Pál és pont annyira professzora a BME-nek, mint én vagy éppen Bruce Willis.
Társa, Csongrádi Eszter ennél kicsit szerényebb volt, ő csak a BME tanársegédének adta ki magát, doktori címet sem hazudott magának, de a 3-as metró állapotáról neki is megvan a jól kiérlelt szakmai álláspontja: “Nem tudom, hogy szerkesztőségük mennyire tanulmányozta magát a 30-as (hihi - a szerk.) vonalat és annak történetét, de az egész vonal a hidegháború időszakában épült. Még a 60-as években tervezték a vonalat a mély vezetésű szakasz meg a 70-es években épült. A tervezők és a kivitelezők úgy terveztek és kalkuláltak, hogy a vonal hosszabb időszakot is kibírjon jelentősebb karbantartás nélkül- gondolva egy hosszabb háborús időszakra. Az alagutak elfogadható állapotban vannak"
- írja Csongrádi “tanárnő".
Nem kell a felsőoktatás szakértőjének lenni ahhoz, hogy feltételezzük: ha valaki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem oktatója, annak nyoma van az interneten. A net azonban egészen más nyomokat tárt fel.
Csongrádi Eszter és Kaltenekker Anikó is a váci CÖF igen aktív tagja. A CÖF (hivatalos nevén Civil Összefogás Fórum, mások szerint civilnek öltözött fideszesek) az az álcivil szervezet, amely deklaráltan a kormány seggét nyalja támogatását tűzte zászlajára.
Hacsak nem véletlen névazonosságról van szó, akkor mindkét nő részt vett tavasszal a váci Madách Imre Gimnázium igazgatójának és diákjainak megfenyegetésében.
Ez az iskola volt az, amelynek a vezetése nyíltan megtagadta, hogy diákokat küldjön biodíszletnek a kormány március 15-i ünnepségére. Cserébe a helyi CÖF-ösök azzal fenyegetőztek, hogy “minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe sem amennyiben szót fogadnak a tantestület utasításának és távol maradnak a Budapestre meghírdetett ünnepségsorozattól."
A fenyegetőzés persze a metró esetében sem maradt el; ha lehet hinni a kamutanároknak, akkor ezúttal a névtelenül nyilatkozó, a sajtót és a közvéleményt megtévesztő szakértőkre vár nehéz sors, mostoha jövő: “A sajtóban megjelenő rémhírek és névtelenül megszólaló szakértők miatt kellett elrendelni több tíz millióban kerülő felülvizsgálatokat, melyek aztán rácáfoltak szerkesztőségük minden egyes állítására. Ezzel kapcsolatban hamarosan egy alaposabb vizsgálat fogja kezdetét venni, melynek során fényt derítünk a névtelenül nyilatkozó szakértők kilétére."
Ha már a sajtó megtévesztése szóba került: a nyilvánvaló kamut sajnos megette az Indóház online kiadása, az iho.hu, illetve rajtuk keresztül az Index is, csak a 24.hu volt éber. Ezért kár, tényleg.
A két levélíró nemcsak a BME, hanem a leendő Budapest Tudomány Egyetem - Műszaki Tudomány Kar oktatójának is kiadta magát, Csongrádi állítása szerint kutató lesz azon a karon, ahol dr. Kaltenekker - ugyancsak állítása szerint - mindjárt tanszékvezető.
(A tudományegyetem szót egyébként így írjuk, a helyesírási hibákat azonban ezúttal direkt nem javítottam.)
A két nő tudni véli, hogy ebbe az egyetembe lesz összevonva 2018-ig az összes budapesti egyetem.
A két lelkes CÖF-aktivista és leveleik azonban egy másik még (pontosabban már) nem létező intézmény újbóli megalapításáért kiáltanak, ez viszont nem egyetem, hanem az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, közismertebb nevén a Lipót.
(bkvfigyelo)
Bal-Rad komm: Tulajdonképpen ez a két eszement lotyó a bizonyíték arra, a Birkamenet milyen sokoldalú. De legfőképpen elkötelezett...-bolondok gyülevész népsége. Merthogy itt szó nincs Döbrögi vagy a NER vagy a nemzet megvédéséről, de a CÖF-CÖKA (ismertebb nevén Birkamenet) szaxijai minden megnyilvánulás kapcsán azonnal riadót fújnak, nemmzetthveszejtő ármánykodást rikácsolva.
Néha kicsit szerepet tévesztenek!-de sebaj!
Hallottunk már megőrült tudósemberekről! Csak a Birkamenetesek nem a tudomány gyakorlásába bolondulnak bele, hanem Döbrögibe! Vagy már bolondokkénz is születnek! Inkább ez utóbbi lehet a valós, hiszen épelméjű ember nagy ívben kerüli a rőfös Csizmadia-féle bagázst! Ismertebb nevén Birkamenetet.

http://www.balrad.com/2015/10/09/jo-ha-van-a-haznal-hithu-birkamenetes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lenyinokalipszis!!
  2015-10-09 21:14:26, péntek
 
  Lenyinokalipszis!!



20:59

Kedves Naplóm!
Két perce leállt a Facebook. Megetetem az állatokat, remélem, mire végzek, visszajön.
21:04
Öt perce vagyok Facebook nélkül. Iszonyat idegesítő, hogy ezt nem tudom kiírni a Facebookra.
21:09
Tíz perce nincs FB. Folyamatosan böngészem a mérvadó hírportálokat. Félek, hogy kitört a háború..
21:15
A szomszéd lány bekopogott hozzám három őt ábrázoló fényképpel, és megkért, hogy mondjam el, melyik tetszik. Szerintem neki sem jó a facebookja.
21:20
A fölszint kettőből a kövér pasi kiállt a gangra egy tál étellel, és azt kiáltozta: "Pároltrizses-narancsos kacsamellfilé a vacsi, lol.."
21:29
Fél óra. De nem fogok megkattani. Kibírom. #kibírom #nemvagyokfüggő
21:39
Ellenállhatatlan vágy fogott el, hogy lássak egy macskát. Át akartam menni a háromperkettőbe, a Joli nénihez. Sor áll az ajtajában.
21:41
Kiderült, hogy a mellettem levő házban két egyetemista lány lakik. Az egyik egy plüss delfint emelget magasra, és közben valamit motyog a harmóniáról meg a szeretetről.
21:59
Apokalipszis. Egy órája nincs FB. Tuti azt hiszi, hogy direkt nem írok vissza....
22:04
A házmester körbejárja a lakókat egy listával. Állítólag fel lehet iratkozni ingyen nCore-regisztrációra.
22:10
Furcsa, szokatlan zajokat hallok a gangról. Félek.
22:11
Megfejtettem a furcsa zajok eredetét. A szomszédok BESZÉLGETNEK egymással.
22:15
Kihasználom az időt a laptopom takarítására. Amikor kiszedtem a gépem alól az alátétet, kettényílt, és sok lapon fura jelek voltak rajta. A most megismert szomszéd egyetemista szerint az egy könyv. Miket nem tanulnak ezek az egyetemen..
22:30
Most már biztos a zombiapokalipszis. Sörözni hívtak. SMS-ben.
22:31
A felettünk lakó körbe-körbe szaladgál a gangon, és azt kiabálja, hogy ez csak a kezdet, a következő az on-line pornó lesz. Én ezt nem várom meg. Nem én... Kihúzom a modemet..



Biztos a faszisták voltak!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 514 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 5377
  • e Hónap: 9122
  • e Év: 162618
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.