Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
7. Válasz nem csak húgomnak...
  2015-11-26 13:17:25, csütörtök
 
  A sorozat címe magyarázatául: azért ,,nem csak húgomnak", mert ez a történet nem MAGÁNÜGY, hiszen profi TITKOS SZOLGÁLATI MÓDSZEREKKEL valósult meg a TÖRVÉNYEN KÍVÜL HELYEZÉSEM és a TÁRSADALOM PEREMÉRE VALÓ KONTRA-SZELEKTÁLÁSOM!
*
7. VÁLASZ:
(Ez a válasz arról is szól hogyan fosztottak meg a számomra MINDENT jelentő CSALÁDOMTÓL. Hogyan veszítettem el a bizalmamat azok iránt, akik addigi életemben a legfontosabbak voltak számomra...)
*
B.G. levele:
,,Azt mondod vissza adtad a pénzt az örökösnek, kinek? Mert nekem nem, látod most is valótlant állítasz. Ennyi ennek az irománynak a hitelessége."
,,Mindig is a fantázia világában éltél, nem tudod megkülönböztetni a valóságot a fantáziádtól."

BMI válasza:
Nem mondtam és nem is írtam soha, hogy: ,,... a pénzt visszaadtam az örökösnek"! Azt, viszont akkor is és most is mondom, hogy, ha nekem lett volna bármibe is beleszólásom és meglett volna hozzá a pénzem is, akkor nem csak az általad reklamált negyven-valahány-ezer forintot adtam volna vissza, hanem az én örökrészemet is!!!!!!
A HITELESSÉGRŐL és a ,,FANTÁZIA-VILÁGRÓL":
Akkor most jól figyelj, mert a hiteles történetről olvashatsz!
*
Nagyon el voltam keseredve, mert anya haldoklott és fájt, hogy már soha többé nem fogok tudni vele beszélni... Annyi kérdés volt bennem, amire csakis ő adhatott volna választ. Ráadásul, nagyon látványosan romlott az állapota a kórházban. Fájt, hogy mégsem lehetett az ő kis megszokott környezetében!
De K.L. ,,komika" föltűnt ott is, mert még ekkor is meg akarta tudni, hogy anya kifecsegett-e nekem valamit kettejük titkából!
Nagy-nagy szomorúságot okozott ezzel apának, akit a testvére vitt be anyához tolókocsival, mert közben ő is combcsonttörést szenvedett.
Ez úgy történt, hogy amikor az egyik délelőtt mentem át hozzájuk, apa iszonyú fájdalmak közepette anya tolószékében ülve fogadott. De még akkor is, így is megpróbálta ellátni őt is, meg saját magát is. Harmadik nap már nem bírtam tovább nézni a szenvedését és - annak ellenére, hogy megtiltotta - kihívtam hozzá a családorvost. Ő megvizsgálta és azonnal beutalta a kórházba. Ekkor már te is kijöttél végre és bekísérted a kórházba - azért, hogy én ott lehessek anya mellett.
Apát, 1998. jan.- febr. telén sok baleset érte. Volt, amikor csupa seb volt az arca... és egy alkalommal úgy esett el a jeges udvaron, hogy kitekeredett az egyik lába, miközben eltörött hosszában(!) a combcsontja! Ekkor már nagyon sovány volt és elképzelni nem tudom hogyan eshetett akkorát, hogy ilyen törés legyen a vége. Hosszú műtéttel sikerült a törött csontot megtámogatni egy beültetett fém rúddal! Szépen össze is forrt a törött csont és a sebe is begyógyult. Nagy-dolog volt ez számomra, mert apa akkor volt 83 éves!
Anya 1996-ban (74 éves korában),,eltörött" összeszegecselt combnyak-csontja, viszont soha nem forrt már össze. Rettenetes érzés volt, amint tisztába tettem és megemelve éreztem, amint elmozdulnak az összeszegecselt csontok... Már arra is gondoltam, hogy rosszul szegecselték össze. Úgy, hogy a csontfelületek ne érjenek össze annyira, hogy összeforrjanak. Ez csak egy megérzés... Mindkettőjük műtétjét a Csepeli Kórházban végezték, amit olyan gyorsan bezártak, amilyen gyorsan csak lehetett. Ezért, ma már semmi remény nincs arra, hogy bármiféle dokumentációt fellelve, kideríthetnénk az igazságot!
*
*
*
Míg apa kórházban volt, senki , de senki ránk nem nyitotta az ajtót, hogy megkérdezze nincs-e szükségünk valamire! Össze voltam zárva egy nagybeteg idős asszonnyal... akit etetni, tisztába tenni, mosdatni kellett már... Senki nem kérdezte, hogy van-e mit főzni, vagy nem kell-e fát vágni a kandallóba...
*
Nagy hideg volt, nagyon nagy. Annyira vágytam a saját otthonom, a családom után, akik közül senki nem jött át megnézni, hogy élünk-halunk-e?
*
A gyerekeim elhitték, hogy én ,,anyát választottam helyettük"!
*
Képes volt ezt elhitetni velük a saját apjuk!
*
Éppen ezért, akkor: 1998-ban, nem csak a ,,szüleimet" veszítettem el, hanem azt a családot is, amit addig a magaménak hittem! Azóta képtelen vagyok arra a feltétel nélküli szeretetre a gyerekeim iránt, amit addig éreztem.
És többek között ez az, amit az apjuk - mint a mindenkori hatalom kinyújtott karja - nem tud megbocsájtani.
*
Egy alkalommal, amint vágtam a fát a sufniban, felnézve láttam, hogy ott áll F. és csak annyit mondott, hogy: - ,,Szegény Bóna!" és otthagyott! Érted? Nem ám, hogy kivette volna a kezemből a fejszét... Ó, nem! Még mit nem!
*
Akkor már éjfél-körül járt és még nem volt fölfűtve a kandalló! Reggelre melegedett be a szoba. Majd megfagytunk anyával, aki végig jajveszékelte az éjszakát, mert félt, amikor hiába szólongatott és nem mentem oda az ágyához. Mert kint vágtam a fát a sufniban! Ez így ment mindaddig, míg apa a kórházban volt!
*
Te viszont apát meglátogattad a kórházban... rendszeresen és Feri bátyja is...
Csak mi maradtunk magunkra anyával teljesen!!!!!!!!!
Hogyan merészelsz engem felelősségre vonni bármi miatt, ami a szüleiddel és velem kapcsolatos????
*
*
*
Amikor meghalt anya, apának nem volt pénze a temetésre!
F. engem vitt el K. L. ,,komikához", hogy pénzt kérjek tőle! Pont én, és pont tőle!!! És akkor, amikor megérkeztünk K.L. lakására F. ott hagyott vele kettesben! Elment a közelben dolgozó testvérét meglátogatni.
*
De nem szólt nekem előre... Azt hittem, hogy belehalok a megaláztatásba... K.L., pedig szidta apát, szidott téged és én nem lázadozhattam semmi ellen...
Amikor végre visszajött F. értem, neki adta a kezébe a borítékot, amiben gondolom a pénz volt a temetésre! Egy fillért nem láttam abból sem, mint az állítólagos ,,örökségemből" sem!
*
Akkor nekem K.L. ,,komika" MEGERŐRASZOLTA A LELKEMET!!!
*
Azért, hogy el tudjátok temetni anyát!
Azért a kurva pénzért is nekem kellett megszenvedni!!!
*
Ennek már tizehét éve és még mindig engem csesztetsz miatta, pedig egy fillért nem láttam belőle! De nekem nem is kellett volna. Nekem sokkal fontosabb lett volna az az kulccsal zárható orvosi táska, amelyikben őrizték az 1945 előtti életük és a velem kapcsolatos dokumentumaikat! Csakhogy, az a táska eltűnt, mielőtt apa befeküdt volna a kórházba. Az is lehet, hogy akkor tört el a combcsontja, amikor azt a táskát védelmezte a rablók elől?
*
(Folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 91
  • e Hét: 368
  • e Hónap: 8972
  • e Év: 44913
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.