Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Szép írások
  2015-12-17 17:10:03, csütörtök
 
  Pénzügyi rendszerünket, tolvajok nemzedéke fosztogatja!
Emberek milliárdjaitól, dollár billiókat rabolnak el évente! Egyre többet dolgozol, egyre kevesebb pénzért a játékot megbundázták ellened. Mindannyiunkat virtuális rabszolgává tesznek. Pénzügyi rendszerünk szívében, fosztogatok rögzítik, legértékesebb erőforrásainkat az élelem, víz, energia, arany árát.
Link

Magát a pénzt is értéktelenné teszik a magas szinten képzett szélhámosok a leállíthatatlan, korrupcióval átszőtt óriási gépezetben. Egyszerűen egy elképzelhetetlen mértékű fosztogatás áldozatai vagyunk.



Sokan fel sem fogják, hogy a sátáni pénzügyi háttérhatalom ügynökei közül választhatnak báb kormányokat, ők rakják elénk a saját embereiket, a saját médiájukkal és ezt a cirkuszt elnevezték demokráciának.

Eljutottunk oda, hogy ma az emberek többsége a saját kifosztóiktól várják életük jobbra fordulását !



Fel sem fogják, hogy NEM ŐK ADJÁK A MELÓT HANEM A PIAC, ÉS NEM TŐLÜK LESZ JOBB AZ ÉLETÜK, HANEM HA ŐK MAGUK VÁLTOZNAK.

Politikusaink még ha akarnának, akkor sem tudnának mást tenni, mint amit a gazdájuk diktál, mert zsarolhatok lettek és eladták a lelküket.

Ezért nem volt rendszerváltás, ezért nem volt elszámoltatás, ezért sikerült lehazudni történelmünket és ezért van az, hogy a hitelt hitelből finanszírozzuk.

Mikor ébredünk? Hány évtizednek kell még eltelnie ahhoz, hogy felfogjuk játékszerei vagyunk a hatalomnak és csak 5 percre van ránk szükségük. A sátáni hatalom által finanszírozott politikai báb kormányok, vallási dogmák, és média, előre megtervezett események sorozata, melyek a megosztásra, a hazugságok megvédésére, a totális butításra, és a történelem hamisításra épül, hogy bűntudatban tarthassanak, kifoszthassanak és uralkodhassanak az emberiségen.

Oszd meg és uralkodj, ha nem A MEGOSZTÁST A GYŰLÖLETET terjesztenék, nem léteznének!




A problémák gyökere nem csupán politikai szinten történik, hanem vallási szinten egyaránt!

A vallás és a politikai hatalom ember és Isten közé állva, saját dogmájuknak megfelelően át írták a bibliát, körbe gyilkolták az egész földbolygót (Jézus nevében), kivették Jézus tanításainak nagy részét és adtak egy pusztító Istent akit 541- ben összemostak Jézus apjával, amihez semmi közünk sem nekünk, sem Jézusnak.

Több mint 2000 éve hülyítik az emberiséget! Ezt a sátánt imádtatják a birka csordával, hogy bűntudatba tarthassanak, kifoszthassanak és uralkodhassanak az emberiségen.

Mózes amikor lehozta a törvényt a hegyről, azonnal felülírta és több ezret le gyilkoltatott. Milyen Isten parancsára tette? Milyen Jézust követ a mai kereszténység, akik népeket gyilkoltak le? Mi közünk van nekünk Mózes Istenéhez és törvényeihez? Az ég világon semmi! A mai kereszténység pont erre a 10 parancsolata épül, ezzel ment szembe Jézus, vegyük már észre. "..pompával berendezett templomok is a sötétség házai lesznek"


Jézus: Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja





Jézus itt a törvényekről beszél: "Eltörlök minden törvényt, szeressétek egymást, döntsük már el rabbi én vagyok a szombatért vagy a szombat van én értem, én vagyok a világért vagy a világ van én értem., Én és az Isten egyek vagyunk. stb..." Ezt azért mondta mert tudta, hogy a teremtő, szerető Istennek nincsenek törvényei, ott rend van és az ember szabad akaratot és teremtő erőt kapott. Ezt a tudást vette el a mindenkori politikai és vallási hatalom!

Csak a sátánnak vannak törvényei, őt kell imádni, őt kell félni, neki kell letérdelni, neki kell gyónni stb....


Máté 23:13. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert a mennyeknek országát bezárjátok az emberek előtt; mivelhogy ti nem mentek be, a kik be akarnának menni, azokat sem bocsátjátok be.

Máté 23: 15. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál.

"Zsoltárok könyve 82:6: Mindannyian Istenek vagytok a fenségesnek fiai mindahányan.", "Nem lakozik Isten kézzel csinált templomokba bennetek van.", "Ne építsetek templomokat az én atyámnak....stb". Akkor miért kerestetik az Istent, miért nem erről beszélnek, milyen Isten imádnak Jézus követői?
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-12-17 16:13:23, csütörtök
 
  Rendszer és értékrend váltás!

Magyarországon nem kell nélkülöznie senkinek, ha élünk jogainkkal ami hatálytalaníthatatlan!

Ne hagyjuk hogy tovább hülyítsenek, politikai és vallási szinten egyaránt! Magyarországon egy sátáni rendszer uralkodik és szívja a vérünket a hazug médiájukkal karöltve, akik átverték az egész emberiséget történelmi és vallási szinten egyaránt.

Nem a magyar jogrend tette tönkre hazánkat és az egész világot, hanem a hazugságra, gyarmatosításra és kifosztásra épülő globális rendszerek. A Káin és Ábel modell pontosabban egymás anyagi kifosztása nem alkalmas sem a békére, sem az életre, sem az igazságra, mert lételeme a káosz teremtés, a megosztás, a pusztítás és a gyűlöletkeltés, ezt nevezik ma demokráciának!

Magyarországnak nincs szüksége semmilyen MEGSZORÍTÓ csomagokra, KIFOSZTÓ rendszerekre, sem a fedezetlen pénzükre, mindezt a hazaáruló bandáknak köszönhetjük, akik a pénzhatalmi rendszert szolgálják és nem a hazájukat!
Senki nincs rászorulva a nélkülözésre éljen bárhol az országban, ha ébredünk!


Magyarország nem csak egy ország, nem csak egy királyság és a magyar nyelv nem csak egy nyelv, hanem ennél sokkal de sokkal több.


Egyedülálló szakrális királyságunk a teremtő Isten akaratát képviseli, ami ÖRÖK ÉRVÉNYŰ, amit nem írhat fölül sem az USA sem az EU sem a pártok sem a király sem más.

Magyarország a világ egyik leggazdagabb országa!
Csak gázvagyon 2011. junius 17. felmérve 10.000.000 egyenlő részre elosztva 400 millió Ft/fő. Részletek

Link

Geotermikus nagyhatalom vagyunk, a vízről nem is beszélve, de a magyarok többségének fogalma sincs erről! Gazdagságunk legfőbb alapja a fenti térképen látható.Európa kellős közepén van. A Szentkorona fizetőeszköz fedezete.
http://1.bp.blogspot.com/-s1vFfL0yBDk/VPzN_B8NQkI/AAAAAAAAC5U/luk0qKg_A_U/s1600/g eotermikus.png

Az alanyi jogon járó jövedelem 2000 STK,
(400.000 Ft ) havonta!

A visszamenőleg az állam 25 000.-STK-t (1 STK = 1€ ) ad kompenzációként személyenként.

A pénzügyeket a legmodernebb eszközökkel kezelheted (MOBIL, NETBANK stb)!
Link

DOGMÁK HELYETT ÉRTÉKREND VÁLTÁS KELL!!



A VÁLTOZÁSHOZ, NEM KELL TÜNTETNI ÉS VÁLASZTÁSOKAT KIÍRNI!

Link

Szent Korona jogrend és a demokráciának nevezett kifosztó rendszer!




Mi lenne ha az emberek valós információt kapnának választások előtt arról, hogy A VILÁGON VALÓJÁBAN KÉT alapvető társadalmi modell létezik?

1. EGYMÁSBÓL VALÓ ÉLÉS, pontosabban egymás anyagi kifosztása, amit elneveztek
demokráciának. Ez a KÁIN és ÁBEL modell ami előbb vagy utóbb a káoszt
és a kilátástalanságot hozza az emberiségre. (kommunizmus, nácizmus, globalizmus,
mind egy tőről fakad).
2. EGYMÁSÉRT VALÓ ÉLÉS, ez a Szent Korona jogrend, MAGOR és HUNOR modell.
A teremtő Isteni értékrendre épül, ami a világon egyedülálló és hatálytalaníthatatlan,
nem írhatja fölül senki, sem az USA sem az EU sem a pártok, sem a király.

Valójában ezért támadja Magyarországot a globális kifosztó rendszer, és ezért hazudják le történelmünket a mai napig.

Az emberek többsége, békét rendet akar! Ideje lenne közelebbről megismerni a demokráciának neveztek rendszer valódi működését, ami nem más mint Káin és Ábel modell, pontosabban egymás anyagi kifosztása. Egyenlő jogokról beszélnek, ami első hallásra szép, csakhogy a hatalomszerzés lételeme a gyűlöletkeltés, a megosztás, a gyarmatosítás, a káosz teremtés és egymás anyagi kifosztása. Ezt éljük ma, ettől szenved az egész emberiség!

Link





Milyen demokrácia az, ahol kettős mércével mérnek, és AZ IGAZSÁGÉRT betörik a fejed? Milyen demokrácia az, ahol a tolvajok, hazaárulók, ingyen élősködők, ugyanolyan szavazati jogokkal rendelkezhetnek egy országon belül a jövőt illetően, mint a becsületes hazáját szerető, állampolgárok? TÉNYLEG EZ A DEMOKRÁCIA? Ha beteszünk egy rókát a tyúkok közé és egyenlő jogokat biztosítunk, ott soha nem lesz rend csak káosz és pusztulás! EZ ÉLJÜK MA!

Itt az ideje, hogy éljünk jogainkkal, egyedülálló rendszerünkkel, ami valóban NÉPURALMAT jelent, és kifosztás helyett EGYMÁS SEGÍTSÉGÉRE épül és hatálytalaníthatatlan.

Akik ma a Szent Korona jogrend ellen harcolnak azok a teremtő Isten és az emberiség ellen harcolnak és persze Magyarország ellen. EZ ILYEN EGYSZERŰ!! Itt nem hazaárulókat kell cserélgetni egy velejéig romlott korrupt rendszerben, akik tovább hülyítenek, hazudnak és élősködnek a nyakunkon, A HAZUG MÉDIÁJUKKAL EGYÜTT, hanem rendszert.


A Szent Korona jogrend véget vet a hazaárulásnak, a hazug történelem oktatásnak, a korrupciónak, a kifosztásnak, a megosztásnak, az érdemtelen szavazati jognak és alanyi jogon járó jövedelmet biztosít. Ettől fél a globális hatalom, mert társadalmi szinten óriási igény lenne rá. VAJON MIÉRT NEM ERRŐL BESZÉLNEK?

Amiről senki nem beszél! Azzal, hogy lehazudják történelmünket, ezzel óriási pusztulást okoztak az egész emberiségnek, vallási és történelmi szinten egyaránt, nem beszélve a több millió kivégzett áldozatról, a totálisan lebutított emberiségről és ez a dogma rendszer a mai napig szedi áldozatát!

Ébredjünk már! Gyilkosság az erkölcs jogi alapja és gyilkosság a mai bevett rendszerünk jogi alapja. Káin megöli Ábelt, Romulus megöli Rémust. Amitől retteg a globalista eszme az az, hogy a Szent Korona jogrend pont ezeknek az ellentéte, Hunor segíti Magort és fordítva.




NEM NEKÜNK KELL FELZÁRKÓZNI SENKIHEZ!





A magyar nyelv egy kódolt kozmikus nyelv, nem e-világból való és nem valakiéből lett, hanem ez a teremtés nyelve. Őrzi a tudást és az életet, semmilyen más nyelvrendszerrel nem hasonlítható össze ami képes lenne erre.






Link


Óriási hazugságokban tartanak bennünket, vallási és történelmi szinten egyaránt!

Link

A Szent Korona jogrend a gyarmatosító, kifosztó rendszerek rémálma!

Link










 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-12-17 15:41:16, csütörtök
 
  Oroszország nélkül nem fog menni itt semmi csak a hazugság, a gyarmatosítás és a pusztítás!


Az Európai Unióban olyan vezetők képviselnek egy, egy nemzetet akiknek semmi közük az adott nemzet kultúrájához, történelméhez vagy olyanok akik eladták a lelküket és most be vannak szorítva a sarokba.

Nem kaptak felhatalmazást sem a globális kifosztó rendszerükhöz sem ahhoz, hogy az általuk generált és pénzelt migráns áradattal moslékot csináljanak Európából. Nyilván való azoknak az érdeke, akik soha nem tudtak felzárkózni sehová csak a hazugságot, a megosztást, a gyűlöletkeltést, a kifosztást, és a pusztítást ismerik más nemzetek nyakán élősködve.

NEM KELL TÖBB KÁOSZ, NEM KELL TÖBB HAZAÁRULÓ ÁLSZENT ÉLŐSKÖDŐ!
A TÖRTÉNELMI TÉNYEK MAKACS DOLGOK!

Nézzük mennyi jót tettek nekünk az ÁLSZENT, befogadott jóakaróink.

A XIX. század második felében, kihasználva a kiegyezés utáni magyar liberális szabályokat, a"befogadott jóakaróink"kialakítják a "befektetői" alapú gazdaságot, az uzsoraelvű pénz-bankrendszert, és létrehozzák a kifosztó kapitalista termelési módot Magyarországon. Az így szerzett óriási bevételeikkel a legaljasabb módszerekkel kiszorítják a magyarságot a szabadfoglalkozású, szellemi pályákról. Az 5%-ra növekedő "jóakarók" adja az ügyvédek, orvosok, a sajtó, a tájékoztatás, a kultúra irányítóinak több mint 50%-át.

Robbanásszerűen elterjesztik a nagyvárosainkban a szabadkőműves szervezeteiket és megkezdik a Trianont előkészítő magyarellenes, "világpolgár" gondolkodásmód elterjesztését. Elfoglalják a szellemformálás szinte minden területét, az újságírás, színház, film, könyvkiadás, és könyvkereskedés a kezükbe kerül.

Ma az ő gondolkodásmódjukat terjesztik, és az ő érdekeiket próbálják rá erőltetni a többségi társadalomra, a gyűlöletkeltéstől a nemzet gyalázásig bezárólag.

EZ EGY TUDATOS NÉPIRTÁS, MOST AKKOR KIK IS A NÁCIK ÉS FASISZTÁK?

A MÁSIK PROBLÉMA A VALLÁSI DOGMARENDSZEREK!

Hazug gyilkoltató Istenek követőiről Jézus világosan beszélt, és azóta nem változott semmi. "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG!

TEHÁT A TEREMTŐ ISTEN NEM GYILKOLTAT SOHA, SENKIT, AKIK ERRE HIVATKOZNAK A VILÁG LEGNAGYOBB HAZUDOZÓI ÉS KÁRTEVŐI. NEKÜNK SEMMI KÖZÜNK AZ ÓSZÖVETSÉGI GYILKOLTATÓ, GYARMATOSÍTÓ, BÜNTETŐ ISTENHEZ, MINT AHOGYAN JÉZUSNAK SINCS, ÉS A TEREMTŐ ISTENNEK SINCS!

A mai vallási dogmarendszer előtt, volt egy ős kultúra ami az igazi tudást és szakralitást hordozta.

Ezt kellett legyilkolni, megsemmisíteni, lejáratni, lehazudni ahhoz, hogy az innen lopott tudást átírva, kisajátítva egy olyan dogma rendszert hozzanak létre, ami lehetővé teszi, hogy egy lebutított birkacsordát hozzanak létre pontosabban egy rabszolga társadalmat akik nyakán lehet élősködni és akiket fel lehet használni egymás legyilkolására.

Elég ha csak a teremtés történetre gondolunk ami egy SUMER teremtés történet és nem az amit kimazsolázva , átírva, kisajátítva eladnak nekünk.

Nem véletlen hazudják le történelmünket és nem véletlen kussol a Vatikán, hogy van fölötte is egy nagyobb földi hatalom, ez nem más mint a magyar Szent Korona.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-12-17 15:29:09, csütörtök
 
  NOSTRADAMUS JÓSLATAI - A HARMADIK ANTIKRISZTUS ELJÖVETELE - NÉPVÁNDORLÁS

NOSTRADAMUS JÓSLATAI - A HARMADIK ANTIKRISZTUS ELJÖVETELE

Tény, hogy az Európába történő illegális bevándorlás már megkezdődött, és napról napra egyre erősödik az Európai Unióra nehezedő nyomás. Sajnos az is tény, hogy jól érzékelhetően az Uniós országok vezetői nem csak, hogy nem hajlandóak egységesen kezelni ezt a problémát, de akadnak olyan tagállamok is, akik láthatóan szinte sokkot kaptak, és nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel.




Ilyen körülmények között sokan felteszik a kérdést: Az illegális bevándorlás lehet a látnok által jósolt népvándorlás?
Az országukból menekülni kénytelen emberek ezrével áradnak Európa felé, ahol a vezetők láthatóan nem tudnak mit kezdeni a problémával, ahogy azzal sem, hogy hogyan lehetne véget vetni az Iszlám Állam rémuralmának.

Többen arról beszélnek, hogy az illegális bevándorlás olyan, mint a népvándorlás. Erről Nostradamus jóslatait ismerőknek eszébe juthat a híres látnok egyik verse, ami a harmadik Antikrisztusról szól
Nostradamus több jóslatot jövendölt. Többek között egyetlen betű hibával megjósolta Hitler nevét, előre látta Napóleon hadjáratait, és a második világháborút is. Sokan azt állítják, hogy írásaiból számos jövendölés már beteljesült. Most vajon "Mobuson" a sor?
Napjainkra vonatkozólag ezt láthatta:

,,Eljő a Szentlélek a szélesség 48 fokáról.
nagy népvándorlás lesz általa,
elűzi az Antikrisztus iszonyát,
ez utóbbi meg háborút indít a
Szentatya és keresztény egyház ellen."

,,A harmadik Antikrisztus nagyon hamar megsemmisül majd,
Háborúja huszonhét véres éven át fog majd tartani:
Az eretnekek mind meghalnak, a foglyokat száműzik,
Az emberi test vérétől vöröslő víz fogad mindenkit a földeken."
A Mabus-ként említett Antikrisztusról sokan azt állítják, hogy a Távol-Keletről, esetleg Észak-Afrikából érkezik. Ha a jelenkort nézzük, akkor az Iszlám Állam jelenlegi vezetőjének a neve Abu Bakr al-Baghdadi, aki azt állítja magáról, hogy Mohamed próféta egyik törzsének leszármazottja.

A vezető annak az iraki Szamara környéki al-Bu Badri törzsnek a tagja, amelyről a történészek is azt feltételezik, hogy Mohamedtől eredeztethető, s a Mohamed latinos megfelelője lehet Mabus.

A lényeg, hogy akik az egyezést keresik, azok meg is találhatják. Másfelől pedig el kell, hogy ismerjük: Nostradamus jóslatai nem mindig állták ki az idő próbáját. Ne feledjük: 2012-ben nem teljesült a világvégével kapcsolatos jóslata sem.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép kora estét kívánok mindenkinek !
  2015-12-17 15:21:42, csütörtök
 
 



A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig, mint az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa a lényeg.
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2015.11 2015. December 2016.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 324 db bejegyzés
e év: 2826 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 951
  • e Hét: 2914
  • e Hónap: 6256
  • e Év: 58964
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.