Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
SIMICSKA HARMINC ÉVEN ÁT HALLGATOTT – Honvédségi írnok
  2016-01-14 20:24:14, csütörtök
 
  SIMICSKA HARMINC ÉVEN ÁT HALLGATOTT - Honvédségi írnokból katonai hírszerző?

Simicska Lajos: “Nagyon szegény munkáscsaládban nőttem fel, ezt bizonyára tudják. Apám a munkástanács titkára volt '56-ban, amiért tönkre tették. Fizikailag is. Már gyerekkoromban rokkantnyugdíjas volt. Az általános iskolában, az úttörőségre való felkészülés kezdetén közöltem is a tanárnővel, hogy én nem akarok úttörő lenni. ,,Pont olyan fasiszta leszel, mint az apád." Ez volt a válasz. Kétszer felvételiztem aztán az egyetemre sikertelenül, míg végül harmadszorra felvettek az ELTE jogi karára. Előtte azonban vittek katonának Zalaegerszegre. Ott aztán egyszer Pallos őrnagy berendelt magához. Az asztalán tíz centi vastag akta volt. Rólam. 22 éves koromra már ennyi összegyűlt. Az őrnagy aztán felolvasott a jelentésekből. Olyanokat is tudtak például, hogy mit mondtam a középiskolai osztálykirándulásokon. A hadseregnél is célszemély voltam, ez kiderült a többi jelentésrészletből. Azzal fejezte be, hogy vigyáznom kellene magamra, az egyetem így bizony veszélyben lehet.

* Mit mondott erre?

- ‘Nem biztos, hogy mindenkinek egyetemre kell mennie.' Ezt. Aztán negyedórás monológot tartottam neki arról, hogy szerintem szereptévesztésben vannak, nem az lenne a dolguk, hogy a jövő értelmiségének gerincét megtörjék. Az őrnagy rendes volt, közölte, hogy amíg ő ott van, nem esik bántódásom. Még azt is hozzátette, hogy az elhárító tiszttel, Major századossal azért vigyázzak.

* Ki tudta következtetni, kik jelentettek önről?

- Volt, akiről igen. Mondtam is a fickónak aztán, hogy ide figyelj, hogy képzeled... Ennél persze durvábban fogalmaztam. Az illető összeomlott. Magyarázkodott, hogy értsem meg, nem tehetett mást. ‘Hogy gondoltad ezt? Egy egyetemre fogunk járni! Nem fogtad fel, hogy semmi sem tart örökké? Hogy ez kiderül?'

* Ki volt az illető?

- A neve nem fontos. Már halott. Félrenyelte a töltött káposztát és megfulladt.

* Képletesen vagy konkrétan?

- Teljesen konkrétan.

* Mást nem tudott meg a jelentésrészletekből?

- Nem azokból. Volt viszont, aki odajött magától és elmondta. ,,Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad." Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd kitaláljuk együtt, miket írjon. Azt hiszem, maguktól is rájöttek már, ő ki volt.

* Orbán Viktor?

- Igen. Amikor aztán leszereltünk, az étteremben várakoztunk, már civilben, őt kiemelték közülünk. Úgy mentünk haza a leszerelő vonattal is, hogy Viktor nem volt velünk. Minden katona elmegy bulizni, ha leszerelt, így tettünk mi is, aztán ott egyszer csak megjelent. ‘Hát te hogyhogy itt?' Azt mondta, alá akartak íratni vele, de ő nemet mondott. Harminc éven át elhittem neki, hogy így történt.

* Ma már nem?

- Ma már nem tudom, mit gondoljak.

* Kikérte az önről szóló jelentéseket?

Utánanézettem. Úgy tudom, semmi sincs rólam. Ez csupán azért furcsa, mert a saját szememmel láttam az aktát 22 évesen, a saját fülemmel hallottam a rólam szóló jelentéseket az őrnagy szájából.

* A rendszerváltáskor sok akta eltűnt...

- Budapesten, igen. Van azonban egy másik város, ahol minden meglehet.

* Moszkva?

- Pontosan.

* Arra céloz, hogy ott megvannak a mai miniszterelnök egykori jelentései, s ezzel zsarolhatja őt Putyin?

- Ha ezek meglennének és napvilágra kerülnének, az mindent borítana itthon. Ez biztos. Én meg - az elmúlt egy év történései után - nem tudom már, kiről mit gondoljak..."

Találgatások Simicska Lajos milliárdossal, a Fidesz egykori pénztárnokával történt múlt heti beszélgetés óta folyamatosak.
Az egyetlen magyarországi ellenzéki rádióban 2015. március 9-én elhangzottak között még olyan kérdést is megfogalmazott a műsorvezető, hogy “egyesek állítása szerint a miniszterelnök, Orbán Viktor katonai hírszerző kiképzést kapott a nyolcvanas években".

Vitatkozni természetesen lehet, sőt, szükséges is Orbán Viktor múltjáról, de dokumentálni a 25-30 évvel korábban lezajlott eseményeket aligha lehet... legfeljebb logikus sorrendben összerakni az 1988 óta lezajlott eseményeket, a jelenlegi kormányfőt körülvevő politikusok tevékenységét górcső alá véve, érdemes. Mindenekelőtt Boross Péter egykori miniszterelnököt - aki belügyminiszterként először juthatott hozzá az Állambiztonsági Szolgálatok Irattárában őrzött dokumentumokhoz - szükséges alaposabban átvilágítani, valamint Németh Miklóst, a hatalomváltás előtti utolsó kommunista kormány vezetőjét, aki bizonyos iratokat visszatarthatott (tovább adhatott?) 1990 kora tavaszán.

Az elhangzott “Orbán... katonai hírszerző kiképzést kapott" híranyag félretájékoztatásnak minősíthető. - Az hálózati ügynöki tevékenység, melyet a BM III/III-as Csoportfőnökség koordinált, valamint a katonai hírszerző, felderítő tevékenység egymástól meglehetősen távoli titkosszolgálati munkák voltak. - Zalaegerszegen, ahol Orbán Viktor töltötte sorkatonai szolgálati idejét, katonai hírszerző kiképzés nem volt. A katonai hírszerzők, mélységi felderítők - akik Olaszország, az USA és Nyugat-Németország tekintetében kapták a kiképzésüket, Magyarország középső és délkeleti térségében, főként e régiók hadosztály központjaiban töltötték le a sorkatonai szolgálati idejüket.

Ezeket a személyeket elsődlegesen az ejtőernyős sportklubok tagjaiból válogatták ki, majd a budapesti Gyáli úton lévő légierő egészségügyi intézményében vetették alaposabb fizikai alkalmassági vizsgálat alá, illetve egyéb mentális tesztelés után irányították őket a katonai kiképzőkhöz Kiskunfélegyházára, Szolnokra vagy éppen Budapestre.
A leírtakból következően O. V. feltehetően “katonai hírszerző" kiképzést nemigen kaphatott.

Szemenyei-Kiss Tamás



http://24per7.info/simicska-hirszerzo-hallgatott-honvedseg-katonai-hirszerzo/?utm _campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János: L. Simon minden testrészét átmatatták már
  2016-01-14 19:38:27, csütörtök
 
 
agyat találtak-e valahol?
Hát Lázár elvtárs talán nem L.Simon seggében kellett volna turkálnia, hanem a zsebébe.
smile hangulatjel

Amikor meglátom ezt a csupaszív evolúciós zsákutcát az a vízióm támad, hogy egyszer valaki a testüregei helyett a körmére néz, és díjazza a barackmagos, földvásárlós, útépítős turpisságokat. Lacika pedig ül a stokiján a rácsos ablakos szobácskában mélabúsan mikor lakótársa Lakatos Ronaldó Alehandró odafordul hozzá:
- Mi szeretnél ma este lenni? Apuci vagy anyuci?
-Apuci, apuci! - kiáltja megkönnyebbülten Lacika.
-Akkor ma apuci szopja la anyucit!-válaszol Ronaldó. És máris jobban alszok.Lázár János: L. Simon minden testrészét átmatatták már



************************

kasnyikm
POLITIKA
ma 18:10


L. Simon László államtitkár ügyeiről is faggatták Lázár Jánost mai sajtótájékoztatóján, a miniszterelnökséget vezető miniszter szerint fura. Lázár szerint ugyanis L. Simon "minden testrészét átmatatták már", igaz, azt nem mondta meg, hogy miből vásárolt annyi földet az államtitkárja és annak felesége.

A Magyar Narancs egyébként összeszedte nemrég, hogy mennyi ex-közpénzt találtak L. Simon László testüregeiben:

1,4 milliárd forintot.

Érdemes átfutni a listát, nincs az a fillér, amiért L. Simon ne hajona le, és nagyon szorgosan hajlong.


http://444.hu/2016/01/14/lazar-janos-l-simon-minden-testreszet-atmatattak-mar
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tarlós beismerte: Habony közvetített Orbán és közte
  2016-01-14 19:18:44, csütörtök
 
  Tarlós beismerte: Habony közvetített Orbán és közte

ma, 19:05

Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó közvetített Orbán és Tarlós között - erősítette meg a főpolgármester az Index értesülését.

Tarlós beismerte: Habony közvetített Orbán és közte

Tarlós közölte, hogy Habony valóban pozitív, jószolgálati szerepet töltött be, amit köszön neki. Tarlós szerint a felek megfeszültek a vitában, és bár nem akart háborút, de nem engedett volna.

Ez első eset, amikor egy fontos fideszes politikus elismeri, hogy az extravagáns életmódjával és pénzköltési szokásaival nagy feltűnést keltő Habony Árpád operatív politikai szerepet kapott.


http://propeller.hu/itthon/3184469-tarlos-beismerte-habony-kozvetitett-orban-kozt e
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
KINEK AZ ORSZÁGA ez?
  2016-01-14 19:15:28, csütörtök
 
  016. január 14., csütörtök

KINEK AZ ORSZÁGA EZ?

Hát, hogy nem a kisembereké, az már biztos.
Ha valamiről elhíresült ez a rendszer - merthogy ma már bátran nevezhetjük rendszernek a magyar politikai maffia uralmát - hát arról biztosan nem, hogy a kisemberért dolgozna.
Pedig ezt minden normális politikai kurzus megteszi, ugyanis tudja, hogy a vagyonos emberek megállnak a saját lábukon, kastélyt vesznek, lakásokat, földet, még a kedves papa is kipattint a mellényzsebből harminc-negyven milliót földvásárlásra, meg a nagybácsi is, meg a haver, a szerető, a nagybácsi, az unokaöccs - a gazdag ember körül virágok nyílnak és süt a nap, továbbá még a szellentése is ámbraillatú.
A kisember az más, az, mint a vers is mondja - izzadva lót-fut, robotol, de nincs is nála szebb, sehol, viszont kilóg a segge a gatyából...
Mondjuk nem vagyok oda a kisember kifejezésért, hiszen a kisember lehet nagyobb ember, mint a jelenlegi tolvajok kilencvenkilenc százaléka, hogy esne beléjük a nyű.
Talán maradjunk a szegényember kifejezésnél, hiszen róla is írtak költeményt: Aki szegény, az a legszegényebb...
Mindenesetre nevezzük akárhogyan is, a társadalom legfelső tíz százaléka alatt az élet egyre keményebbé vált, minden tekintetben.

Persze ez így van másfelé is, de nem ennyire durván, hiszen a Lajtán túl azért legalább a látszatra adnak és vigyáznak, hogy a szegénység még elviselhető mértékű maradjon.
Nálunk ezzel nem törődik senki, és nem Lázár Jánosra kell haragudni, amikor kimondta az igazságot: akinek nincs semmije, az annyit is ér.
Konkrétan semmit.
És hogy ez ne maradjon üres lózung, hát a maffia tesz is róla.
Ha itt valamilyen területen megszorítás lép életbe, akkor az a legelesettebbeken csattan, most legutóbb például a házi segítségnyújtásra szoruló idős, beteg embereken.
Elrendelték ugyanis a jogosultságok felülvizsgálatát, merthogy a sok ravasz nyugger felhúzta a fejére a harisnyanadrágot, némelyek a tundrabugyit mellénynek alkalmazták, voltak, akik nem tudták a szájukhoz emelni a kanalat, majd erre való hivatkozással házi ellátást vettek igénybe.
Ahelyett, hogy hasrafordulva feklnyalták volna a földről a kaját, már ha jutott rá pénz.
Nade ennek vége, nem fogják ezek a látens bűnözők luxus-járókeretükkel hadonászva ellopni magyaremberek pénzét, ezért egyúttal szigorításokra is sor került - aki eddig két órányi segítséget kapott, az - ha kiderül, hogy egyedül is be tudja venni a gyógyszerét, vagy a szájához tudja emelni a virtuális libacombot - ezentúl csak egy órányi segítséget kaphat, rendszerünk nagyobb dicsőségére.

Gyerekkorunkban szoktuk mondogatni egymásnak: erős vagy, egyedül is megülsz a vécén és egy kézzel eszed a nápolyit - hát, most elérkezett az idő ennek hivatalos igazolására is.
A csalás persze nagyüzemi méretekben folyik, mert azoknak, akik a segítő munkát végzik, olyan irdatlanul magas a bére, hogy feszültségeket okoz, több államtitkár is panaszkodott, hogy mégiscsak méltánytalan, ugye - túlzás ez a rokinyugger pasapark, ami itten folyik.
Így aztán, akit nem kell a konyhaasztalon megműtenie a gondozónak, annak ellátása nem minősül szakképzett tevékenységnek, ezért a sunyi tolvaj bérét csökkenteni kell.
De nagyon szánalmas ez az egész!
Egy társadalmat az minősít, hogy hogyan bánik gyerekeivel és öreg, elesett tagjaival.
Hát, büszkének lenni nemigen van mire.
A legcsóróbbak a vesztesei minden torzsalkodásnak, Tarlós és a kormány elszórakozgat egymással, a főpolgármester kihúzza magát és megfenyegeti a kormányt: ha nem adsz pénzt, viteldíjat emelek!
Hát, mit mondjak, nem lepődtem meg, remek az előadás, így lehet igazán szexni és szűznek maradni, az árát meg majd fizeti az, aki tömegközlekedéssel jár, nem mindenki Hegedűs Zsuzsa ugyanis...

Az okmányirodák előtt tömegek táboroznak, még szerencse, hogy a plakátokról megtudhattuk, hogy a reformok működnek, mert 200 kormányablak szolgálja magyarember kényelmét.
Mi megelégedtünk volna, ha a kormányablakok működnek, de nem.
Győrben a kórház sebészeinek többsége fellázadt a túlterhelés és az ügyeleti bérek ellen, az ország jobban teljesít, ugye...
Viszont a kormány belepofázik mindenbe, most éppen a kenyeret reformálja meg, hogy egészségesebben étkezzen, akinek jut rá - a barna kenyeret preferálja, gondolom, elő lesz írva az ism, hogy hány százalék fűrészport kell a liszthez keverni, hogy jót tegyenek velünk.
Általában mindent szabályozni akarnak, már csak attól tartok, hogy aki magasabb, mit a Keresztapa, annak megadják a választás szabadságát, választhat, hogy alul vagy felül rövidítsék meg.
Év eleje van, ilyenkor aktívabb a rablóbanda.
Simocskó honvédelmi miniszter bejelentette: tervei között szerepel egy ideológiáktól maximálisan mentes szervezet létrehozása, amely a korábbinál is hatékonyabb módon kívánja megszólítani a fiatalokat.Gondolom, leventéknek hívják majd a résztvevőket.
Emellett egyhónapos fegyveres kiképzést adnak - önkéntes alapon - a jelentkezőknek, mert kénymégiscsak disznóság, hogy a széljobb militárns szervezetek saját erőből kénytelenek finanszírozni a feladatot...

Ilyen ország vagyunk, meg még ilyenebb, de majdcsak lesz itt rend.
Az ügyész felfüggesztett szabadságvesztést kért arra a debreceni magyarra, aki hozzávágott egy féltéglát a Parlament kapujához, melyben harmincezer forint kárt okozott, merthogy a kapu a műemlék része.
Istenem, ha lett volna annyi eszük Gyurcsányéknak, hogy 2006-ban a rendőröket műemlékké nyilvánítsák...

Hát, hogy szép lenne az ország ebben az állapotában, az nemigen mondható, de hogy szórakoztató - az tutifix!

http://www.pupublogja.hu/2016/01/kinek-az-orszaga-ez.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem csak beszélt a bajor politikus! Elindította a busznyi mi
  2016-01-14 18:35:57, csütörtök
 
 
Nem csak beszélt a bajor politikus! Elindította a busznyi migránst Merkelhez.


Videó!
2016-01-14

Egy bajorországi, landshuti helyi politikus, Peter Dreier csütörtök délelőtt egy busznyi migránst küld Berlinbe, egyenesen Angela Merkel kancellár hivatala elé, így tiltakozva annak menekültpolitikája ellen. Dreier már ősszel ezzel az akcióval fenyegette Merkelt, most be is tartja a szavát.


https://youtu.be/FXPkxQEt43M

A busz elindult.

http://meteon.org/2016/01/14/nem-csak-beszelt-a-bajor-politikus-elinditotta-a-bus znyi-migranst-merkelhez-video/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyógyulj meg kedves Viktor, nehogy megdögölj az egészségügy
  2016-01-14 18:32:44, csütörtök
 
 
Gyógyulj meg kedves Viktor, nehogy megdögölj az egészségügy miatt.
2016.01.14. 16:29

Az ország nagy része most abban reménykedik legyűr téged az influenza, és hátha nem éled túl. Csak jelzem feléd egyáltalán nem szeretett miniszterelnököm én nem vagyok közöttük. Szenvedj sokat előtte, utána kilehelheted a lelked. De addig is azért néhány dolog nem hagy nyugodni veled kapcsolatban, és most hogy taknyod nyálad folyik fel kell készítselek néhány fontos tudnivalóra a minél későbbi gyógyulásod érdekében.

Mivel most beteg vagy, nem mindegy melyik, és milyen kórházba fogsz kerülni. Most itt lenne a remek alkalom megismerd az általad teremtett helyzetet az egészségügyben. Ha egy egyszerű hétköznapi ember lennél akkor most a következőkkel kellene szembe nézned. Először is ellen őrizd rendben van a TB befizetésed. Jó, jó, neked van jövedelmed, meg loptál is eleget, de sokaknak a semmiből is fizetni kellene hogy ellátást kapjanak, mert szerinted így van jól a világ. Most látod milyen jó lenne a sok stadion, meg kazánház helyett amit Felcsútra loptál, a település kaphatott volna egy szépen felszerelt kórházat csak a te kedvedért. Ez lenne az a hely ahol az orvosok és az ápolók lesik minden kívánságod, mert jól meg vannak fizetve, van gyógyszer, fűtés, kötszer, megfelelő az élelmezés. Most akkor ezzel nem lenne gondod és növekedne az esélyed a túlélésre sokak bánatára.

Mert a többi helyen lehet ha bekerülsz egy másik világgal találkozol. Ha olyan átlagos kórházba kerülsz amiből ma túl sok van az országban, pár dolgot tudnod kell. A személyzet túlterhelt, alulfizetett, kevesen vannak, és sok a beteg. A fűtés nem mindig jó, a kaja egyenesen szar. Ha ilyen helyre kerülsz feltétlenül szólj a haverodnak, annak a gázszerelőből lett milliárdosnak vigyen neked a sertéstelepéről amit összeloptatok magatoknak valami ehetőt. Ha rosszat akarnák neked most a sertéstrágyára gondolnék, de én nem vagyok ilyen embertelen. Azt a három szelet kenyeret ne edd meg a szelet sajttal amit a többi beteg kap, neked ettől több jár a fene a pofádat. Nem mindenki tud kaját vinni a betegeknek a családból, és a baráti körből mert nagyon szegény már az ország népe akárhogy is tagadod ezt a tényt, ezért érzed magad nyugodtan különbnek tőlük, neked még van mit enned a többi sorsa meg ne érdekeljen. Persze ha választás van, és hazudni kell nekik sok szépet és jót akkor minden más lenne, de most beteg vagy.

Ha Anikó asszony is elkísér, egyem azt a nevén levő vagyont amiről nem beszélünk, szóljál neki legyen nála wc papír a részedre. Vagy vidd magaddal a Rogánt, akkor ez nem kell. De törölköző, tusfürdő, szalvéta, és még sok minden más kell, ezeket vigye magával a számodra. De legyen mindig menetkész állapotban ha valami kell a számodra a betegség leküzdéséhez, mert kórházakban a hónap ezen szakában már nem nagyon van ami szükséges a kezeléshez. Lehet majd el kell mennie a gyógyszertárba neked mindenféle drága szerért a gyógyulás érdekében, de ez neked nem lesz megterhelő anyagilag a drágasága miatt annyit már összeloptál magadnak a közösből. A bérből és fizetésből élőnek, vagy a közmunkásnak ez felborítja a havi megélhetését, de ők most ne érdekeljenek téged, nem azért vontál ki annyi pénzt a gyógyszerkasszából ez most felizgasson. Ha vasárnap kellene bevásárolnia az adófizetőknek is drága feleségednek a részedre valami nélkülözhetetlent most nagyot szívnál a bezárt boltok miatt, de most hétköznap van ezzel ne is törődj, csak haldokolj szépen.

Bármi van azonnal szólj az orvosnak, vagy a nővérnek. Ne törődj vele rajtad kívül még ötven beteget látnak el, éhesek, fáradtak, sok a gondjuk a megélhetéssel, most csak lessék minden óhajod, mert neked meg kell gyógyulni az ország kárára. Nagy szerencséd van, hogy nem kell téged műteni, bár egy gerincet beépíthetnének neked, de rajtad már az sem segítene. Így neked te szemét Viktor nem kell kivárnod a nem létező várólistán azokat a hónapokat amikor közben tovább romlik az állapotod és végre te is sorra kerülsz.

Hamar meg kell gyógyulnod, mert még sokat kell lopnod a saját lábon álló családnak. Most hogy táppénzen leszel és csökken a jövedelmed, a következő időszak nehezebb lesz a számodra a megélhetés szempontjából. Fel kell majd gyorsítanod az influenza leküzdése után a haverok közbeszerzésen megnyert pályázatait, az azért mégsem járja lemaradjatok az éves tervtől a zsebre rakható közpénz ellopásában. Azért nagy szerencséd van a határozott idejű munkaviszonnyal, sokan nem tudnak visszamenni a betegség után a munkahelyükre mert onnan kirúgják őket, csak azért mert betegek lettek a munkavégzés közben. Neked ettől most nem kell tartani, hoztál te olyan szép törvényeket ami növeli az esélyed a magad hatalomban tartására. Ne is törődj vele ez mennyire igazságtalan, végül is egy gyáva féregtől mást nem is lehet elvárni ha meg akar maradni a közélet csúcsán minthogy csaljon, hazudjon annak érdekében, hogy szabadon rabolhassa az ország vagyonát a maga javára.

Küzdj Viktor, küzdj ezzel a betegséggel, harcolj vele ehhez nagyon értesz. Ha már legalább nem a szocik tehetnek róla ha mégis legyőz a kór, akkor ne legyen belőlem közmunkás aki megél havi ötvenkétezerből a te világodban. Ahogy azt Te szeretnéd.


http://banditapolitika.blog.hu/2016/01/14/gyogyulj_meg_kedves_viktor_nehogy_megdo golj_az_egeszsegugy_miatt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden 10 fősnél nagyobb munkahelyen népesedési megbízottat
  2016-01-14 16:48:50, csütörtök
 
  KÖVETKEZŐ LÉPÉS, MINDEN MUNKAHELYNEK KÖTELEZŐ LESZ ALKALMAZNIA EGY KIÉHEZETT KANCIGÁNYT, APÁNAK!
a fidesz hihetetlenül zseniálisan manipulálja a tömeget. Mostanában pl. túl sokat foglalkozik a nép a földmutyival, erre reflektorfénybe tolnak valami szellemi fogyatékos kdnpst vagy kövér lászlót, a nép rászabadul, mindenki szidja, gőz leeresztve, mutyi folyik tovább.
A katolikus szekta rábírhatná az élmunkásait a plébániákon,hogy vállaljanak több gyereket.Ne molesztálni hanem legyártani.Amit meg már megcsináltak azokat a gyerekeket vállalják.Névvel tokkal vonóval.
lesz az irodában kefélés agyba-főbe...
A megbizott majd figyelne, hogy rendesen szaporodnak-e az elvtarsak.



"Nemzeti konzultáció kellene erről".

Kérdések.
Szeretné-e, hogy kötelező legyen a heti 5 szex?
Szeretné-e, hogy a fent említett mennyiséget állami megbízott ellenőrizze?
Lehet-e gyermek, ha egymás után fürdenek?
Ezentúl is a gólya hozza-e a gyermeket vagy mostantól a Mikulás?
Vajon pszichopata vagyok-e?


Vetélkedő, kinek van hülyébb ötlete. Ez megy pár éve (még nem egészen az elmúlt nyócév). A probléma az, hogy a leghülyébbeket jutalmazzák.



///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////


Minden 10 fősnél nagyobb munkahelyen népesedési megbízottat kellene alkalmazni egy KDNP-s munkaanyag szerint

sarkadizs
POLITIKA
ma 13:02


Korábban több helyen is azt írták, hogy a KDNP holdudvarában felmerült, hogy a népességfogyás megakadályozása érdekében szingliadót kellene kivetni a 30 év fölötti, egyedülálló nőkre. A párt ifjúsági szervezete meg is hirdetett egy erről szóló vitát. A vitát végül lefújták, és a párt is elhatárolta magát ettől a baromságtól, ami a KDNP alapítványának népességfogyás okairól szóló, Benda József által jegyzett kiadványában már nem is szerepel.

A hvg azonban úgy tudja, hogy a népességfogyás okait lelkes amatőrként kutató Benda írt egy másik munkaanyagot is. Ennek az a címe, hogy Cselekvési terv, és egyelőre csak a KDNP-n belül kering. A hvg szerint ebben az anyagban már foglalkozik egy bekezdés a gyerektelenségi adóval, sőt, használja is a szingliadó szót. Igaz, csak annyi áll az anyagban, hogy kellene készíteni egy hatástanulmányt arról, hogyan lehetne a lehető legkevesebb ellenállással bevezetni ezt az új adóformát.

Benda ebben a dokumentumban azt is írja, hogy a gyes, a gyed és a családi adó azért rossz intézkedések, mert a gyerekvállalást pusztán gazdasági kérdéssé tették az emberek szemében. A ,,szakértő" úgy számol, hogy 1990 és 2010 között 600 ezer gyerek nem született meg Magyarországon, aki kedvezőbb családpolitikai rendszerben megszületett volna.

Benda szerint az ősbűn a nők 50-es évekbeli tömeges munkába állása, ugyanis emiatt az azóta felnőtt generációknál

hiányzik a harmonikus anya-gyerek kapcsolat.

Ebből fakadóan pedig sérültek lettek ezek az emberek, a sérültségük pedig kedvezőtlenül hat a gyerekvállalási kedvre. Erre a sérültségre az iskolarendszer is rátett egy lapáttal, ami Benda szerint a gyerekek versenyre kényszerítése, megalázása és megszégyenyenítése miatt kiölte a fiatalokból az empátiát, a toleranciát, az együttműködést és a segítségnyújtást, amik nélkülözhetetlenek a gyerekvállaláshoz.

Benda szerint a következő 2-3 éven áll vagy bukik minden, mert most még megfordítható a trend. Megfordítható, mert az utolsó nagy létszámú korosztály, a 38-40 éveseké most éri el a szülőképes kor felső határát, így őket most még szülésre lehet bírni valahogy. Viszont ha ez nem sikerül, akkor a fiatalabb korosztályok már semmiképp sem pótolhatják a lemaradást.

A Cselekvési tervben lévő konkrét javaslatok azonban mindenen túlmutatnak:

A 30 évesnél idősebb, gyerektelen nőknek úgy kellene hozzájárulniuk egy-egy gyerek felneveléséhez, hogy anyagilag támogatnak egy sokgyerekes családot.
Erre a másik lehetőség az adólevonás lenne, amit a nő visszaigényelhet, ha ,,mégis rászánja magát" a gyerekvállalásra.
A 35-45 éves korosztály gyermektelen tagjainál korlátozni lehetne az abortuszt. Ezzel együtt lehetővé tennék, hogy az így megszületett ,,kényszergyermeket" születése után örökbe adják.
Nemzeti konzultáció kellene ezekről a kérdésekről.
A meddő 38-45 éves nők gyerekeit béranyákkal is ki lehetne hordatni.
Meg kellene könnyíteni a 0-3 hónapos újszülöttek örökbefogadását, akár háborús övezetekből is.
Meg kellene tiltani, hogy a gyerekeket 1 éves koruk előtt bölcsődei gondozásba adják. Benda szerint így lesz harmonikus az anya-gyerek kapcsolat.
Főiskolásoknak és egyetemistáknak házasságkötési és gyereknevelési ösztöndíjakat is kellene adni.
10 fősnél nagyobb munkahelyeken népesedési megbízottat kellene foglalkoztatni. A megbízott dolga lenne, hogy megakadályozza a 35-42 éves kor közötti nők túlfolglalkoztatását. A hvg nem fejti ki pontosan, hogy ez mit jelent, bizonyára azt, hogy a megbízott rászól a főnökre, hogy ezt vagy azt a feladatot már ne adja ki a 39 éves női kollégának.
Induljon országos médiakampány, benne a 40 évesen szülő nők sikertörténetének filmes, könnyűzenei és képzőművészeti feldolgozásának támogatásával.
Az anyák napja, a nőnap és a gyereknap ,,társadalomformáló ünneppé emelése".
Család- és Közösségfejlesztő Államtitkárság felállítása.

És még sok más, remek gondolat.


http://444.hu/2016/01/14/minden-10-fosnel-nagyobb-munkahelyen-nepesedesi-megbizot tat-kellene-alkalmazni-egy-kdnp-s-munkaanyag-szerint
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leelőz minket a régió
  2016-01-14 16:42:56, csütörtök
 
  Leelőz minket a régió

2016. 1. 14. 05:00

Magyarország ismét lemarad a régiós növekedési versenyben, de még nincs minden veszve: megfelelő politikával a vetélytársak nyomában leszünk.
Mik ezek?

Két év után véget ér Magyarország gyors gazdasági növekedése, és ismét a térség egyik leggyengébben teljesítő országává válhatunk. Ez a szerep nem szokatlan, hiszen a világgazdasági válság kitörése után évekig nem tudtuk tartani a lépést a régiós országokkal.

Tavalyelőtt 3,7 százalékkal nőtt a magyar gazdaság, amit a választási év és az uniós beruházások mellett a jegybank növekedési hitelprogramja is támogatott, a komponenseknek azonban csak egy része volt fenntartható. A Bloomberg felmérése szerint a tavalyi 2,8-2,9 százalékos GDP-növekedés után idén 2,4 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság. A legtöbb kelet-közép-európai versenytársunk azonban ennél magasabb, 3 százalék feletti GDP-növekedésre számíthat.

,,Aggasztó, hogy magánberuházások nem léteznek Magyarországon" - mondta a Világgazdaságnak Bebesy Dániel , a Budapest Alapkezelő portfóliómenedzsere. A 2014-es, 2015-ös növekedés azért alakult jól, mert felfutottak a kormányzati beruházások az EU-források lehívásának gyorsulása miatt. Balatoni András, az ING Bank vezető közgazdásza azonban úgy véli, hogy az idei lassulás átmeneti lesz.

,,Probléma az is, hogy az autógyárak teljes kapacitás körül pörögnek, az ipari termelés elmúlt években látott nagy növekedése nem várható új beruházások nélkül" - mondta Bebesy. ,,Az autóipart sosem fenyegette különadó Magyarországon, így akár még be is ruházhatnának, ettől azonban a szakképzett munkaerő hiánya tarthatja vissza a cégeket" - emelte ki.
Lengyelországban az idei évre várható 3,5 százalékos gazdasági növekedést a belső kereslet - a reálkeresetek érdemi emelkedése - és az export is támogathatja. Az élénkülő külpiaci keresletből Románia is profitálhat, elérheti a 3,8 százalékot is a GDP növekedése. A korábbi gazdaságélénkítő lépések - például az áfa csökkentése és a minimálbér emelése - növelik a fogyasztást is, de ennek van árnyoldala is: a költségvetési hiány alacsonyan tartása fontos feladat lesz.

A legutóbb bejelentett magyar gazdaságélénkítő lépésekről sem szabad megfeledkezni, az elemzők aligha kalkulálhattak a lakásépítési programokkal és az MNB új hitelezéstámogató lépéseivel. A lakásépítések idén még csak kismértékben éreztethetik hatásukat, a jegybanki hitelösztönzés azonban érdemben segítheti a gazdaságot. Balatoni úgy véli, hogy ezeknek az intézkedéseknek a hatása 2017-ben érik be, amikor újra 3 százalékos vagy a fölötti növekedés várható. Még a 2018-as év is jó lesz, mert választásokat tartanak, amikor a fogyasztói várakozások mindig felfokozódnak - fejtette ki.

Tízéves horizonton látszik, hogy lemaradásban vagyunk - vélte Balatoni. A régiós versenytársak potenciális növekedése 3,5 százalékos, a miénk viszont 2,5. Ez a kormányzati politikától is függ, vagyis attól, hogy támogatják-e a beruházásokat és a külföldi tőke beáramlását.

Bebesy nem gondolja, hogy nagyon lemaradunk a régiós országoktól a következő években, de arra sem számít, hogy felülteljesítők lennénk. ,,A gyenge beruházások miatt kissé a régió növekedési üteme alatt maradhatunk" - prognosztizálta. A CSOK növelni fogja ugyan a lakásépítéseket, ennek azonban nagyon magas az importaránya, vagyis ez elviheti a növekedés egy részét, ráadásul nem túl termelékeny beruházás. ,,Az ingatlanszektor felfuttatása nem tud tartós gazdasági növekedést generálni."


http://www.vg.hu/gazdasag/leeloz-minket-a-regio-463920?utm_source=hirlevel&ut m_medium=hirlevel&utm_campaign=gazdasagi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy nemzet izgul, hogy mi van a Seuso-kincs hiányzó darabjai
  2016-01-14 15:38:11, csütörtök
 
  M1 Híradó:

A Seuso-kincsek visszaszerzése óta nem volt még ekkora az öröm Magyarországon. A polgárok spontán szimpátiatüntetéseken fejezik ki elismerésüket a fidesznek. Több megyeszékhelyen mozgósítani kellett a TEK-et, hogy feltartóztassák az ünnepi műsort adni akaró óvodáshordákat a kormányablakoknál. Hejőszalonnán liliom-virágba borult a 200 éve kiszáradt tölgy, Felcsúton nappal is látható északi fény kápráztatja el az ott élőket és a zarándokok tízezreit. A határátkelőkön a gazdasági bevándorlók meglepve tapasztalták, hogy a táblákon Magyarország felirat helyett aranyos fényben a Kánaán szó dereng.
még a maroknyi székely porlása is megállt.

************



Egy nemzet izgul, hogy mi van a Seuso-kincs hiányzó darabjaival

Botos Tamás
gazdaság
ma 15:26


Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Lázár János szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján megnyugtatta a magyar lakosságot, hogy haladnak a tárgyalások, de ezekről semmit nem oszthat meg, mert akkor veszélybe kerülhet a kincs távollévő darabjainak megszerzése.


http://444.hu/2016/01/14/egy-nemzet-izgul-hogy-mi-van-a-seuso-kincs-hianyzo-darab jaival
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor influenzás
  2016-01-14 15:27:51, csütörtök
 
  kicsit megcsappan a herdálni való közpénz, és máris lebetegszik?

Elkézeltem a védöoltás beadását: Havasi Berci a nyelvére helyezi a kúpot, és belenyalja a fönök végbelébe.
"Orbán Viktor influenzás, néhány napot igénybe vesz újrainstallálása" Közölte a grazi klínika.


*****************************

Orbán Viktor influenzás

Bede Márton
POLITIKA
ma 13:43

Alig egyórás volt a csütörtöki kormányülés, és több napirendi pont tárgyalását el kellett halasztani, mert Orbán Viktor megbetegedett. Havasi Bertalan azt mondta a Népszabadságnak, hogy konkrétan influenzás.

Orbán a napokban kevesebbet tud dolgozni, a Fidesz soron következő választmányi ülésére sem fog elmenni. Jövőre pedig remélhetőleg beadatja magának még ősszel az influenza elleni védőoltást.


http://444.hu/2016/01/14/orban-viktor-influenzas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 488 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 544
  • e Hét: 2031
  • e Hónap: 13142
  • e Év: 166638
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.