Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A veszély még nem múlt el
  2016-01-27 11:32:00, szerda
 
  Ha visszagondolunk történelmi tanulmányainkra, akkor rájöhetünk arra, hogy mindkét világháborút megelőzte egy PROVOKÁCIÓ (I. vh: ,,szarajevói merénylet", majd a II. vh-ban: Kassa bombázása) amely események ÜRÜGYÜL szolgáltak a háborúba való magyarországi részvételre!
*
De, az 1956-os forradalom kirobbantása is valójában a jogos népharag PROVOKÁLÁSA volt, ÜRÜGYET teremtve az 1955 novemberében Ausztriából kivont szovjet hadtesteknek Magyarországon történő állomásoztatására.

A PROVOKÁCIÓ, mint ÜRÜGY - kölcsönhatásban egymással - úgy működik, mint ahogy az a tíz évvel ezelőtti események során megtörtént!

2006-os őszödi beszéd is csak PROVOKÁCIÓ volt, amellyel - az egyébként jogos - népharagot akarták kiprovokálni! Szükségük volt egy ÜRÜGYRE, amire hivatkozva ki lehetett volna az UKRAJNAIHOZ hasonló POGÁRHÁBORÚ helyzetet robbantani.

Sikerült is - Gyurcsányéknak, a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint elérni a TV-székház ostromát. Amit egyébként, Gergényi a Szabadság tér szélén álldogálva nézett végig!

Megvolt az egész szervezve!!!!
*
*
Erről azonban 'mit sem sejtve lelkesen hozzájárultam ahhoz, hogy létrejöjjön az első CIVIL INTERNETES KÖZÖSSÉG: Polgári Hírszemle néven... Akik 2006-ban - az első civil tüntetésre - 20ezer internetes aláírást gyűjtöttek össze egyetlen hét alatt!

*

Az első un. 'Civil tüntin 2006-ban a Kossuth téren" a jövőbeli Magyarok Szövetségének elnöke is ott volt - akkor még, mint nézelődő...
2008-tól, Vukics Ferenc (napszemüvegben) mint a Magyarok Szövetségének elnöke járta az országot és az európai magyar közösségeket - előadást tartva a magyar helyzetről. Vidéki előadásaiban egy esetleges polgárháborút követő éhínségről vizionálva - mint katonatiszt - igyekezett felkészíteni a népet... Túlélő csomag összeállítását okította többek között... Akkor még nem értettem, hogy miért?

*
Azután, 2008-ban megtudtam, hogy Bajnai Gordon, terülefejlesztési törvénybe bújtatva - a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként - megszavaztatta a T/5311-es törvényt amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila...
*
Ennek a - megtévesztéssel megszavaztatott törvénynek - azóta sem tudtak érvényt szerezni. Ezért továbbra is folyt az uszítás ezerrel, mert a NATO mögé elbújó politikai "elitnek" szüksége lett volna az ÜRÜGYRE, hogy kiépülhessen Magyarország területén a.NATO magyarországi támaszpontja.
*
A lényeg:
AMIT UKRAJNÁBAN SIKERREL MEGVALÓSÍTOTTAK KÉSŐBB, AZT VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK MAGYARORSZÁGRA!

*
A VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL!
*
Mármint annak veszélye, hogy újabb és újabb PROVOKÁCIÓVAL ÜRÜGYET kreáljanak a NATO európai támaszpontjának Magyarországon történő kiépítéséhez!
*
Nem véletlen, hogy Bajnai - szinte tálcán - megkapta 2008-ban a miniszterelnökséget! Majd a 2014-es kampányát egy külföldi magyarnak hazudott egyesület, a Haza és Haladás milliókkal finanszírozta!!!
*
És az sem véletlen, hogy egy volt miniszterelnök havi 4 millás javadalmazásért tanácsokkal láthatja el az EU nyugati államait! (Lásd Bajnai és Gyurcsány!)
*
PÉLDÁTLAN EZ A REJTETT (NYÍLT) HAZAÁRULÁS! Mert, hogy államtitkokat szolgáltatnak ki Magyarországról, kétsége sem lehet senkinek róla!
*
*
És, hogy miért tehetik mindezt meg büntetlenül?
*
Hááát ez már rázós kérdés és ha valaki szeretné a választ tudni, akkor gondolkodjon el azon a PAKTUMON, amit ezek a jobb- és baloldalon kiválasztódott, de egyaránt a kádári időkben szocializálódott politikai "elit"-hez tartozók MEGKÖTÖTTEK EGYMÁSSAL, és az 1993-ban újjászervezett titkos szolgálatok MEGBÍZÓI szigorúan - ha kell a szervezkedők életének kioltása árán is - BETARTATNAK!
*
A lényeg: az építést- bontást- és az újbóli ,,építést" UGYANAZ a HATALOM irányítja és ellenőrzi.,.
A gerjesztett NÉPHARAG és általános feszültség pedig része a régi rend bontási terveinek.
*
Azért, mert a forradalmi hangulat tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a háttérHATALOM ÁTMENTHETI erejét, sőt MEGERŐSÍTHETI, kiterjesztheti azt az ÚJ ,,RENDBEN".
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5066
  • e Hét: 6446
  • e Hónap: 7393
  • e Év: 43334
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.