Belépés
eva6.blog.xfree.hu
Hogy boldog lehess három kincset keress Hit,Remény,Szeretet vezéreljen Tégedet Doros Ferencné
1957.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Lila rózsa
  2016-02-01 19:30:43, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Rózsák  
Szép estét látogatóimnak
  2016-02-01 19:27:32, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szerkesztéseim  
Mai harmónia kártyám
  2016-02-01 08:31:38, hétfő
 
 



Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Megbocsátás hatja át.
Víz - az erő és a tisztaság jele.

Ősi egység, maga Isten. A víz éltető szükséglet, testünk és Földünk legnagyobb hányada víz. Ez a jelkép a megtisztulást, az újrakezdés lehetőségét mutatja. A szomjazónak vízre van szüksége. A lélek pedig boldogságot szomjazik, és addig megy, míg meg nem találja. Az élethez elengedhetetlen folyadék. A víz lehet romboló és alkotó is. A négy elem egyike, a tűz ellentéte és egyben kiegészítője. Általában női princípium, maga az ősanyag. A teremtésmítoszok őselemeként említik, önmaga az anyaméh, a Magna Mater.
Szétválaszthatatlan, forma nélküli, soha sem csökkenő alapanyag, amelyből minden kiemelkedik és amelybe minden visszatér. Az örökké létező ősegység.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek az el nem múló szerelem, hosszan tartó, érzelmi alapokon nyugvó kapcsolat. Párkeresőknek a duálpár megtalása, a Nagy Ő hívása.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy minden jelenségnek két oldala van, ami lehet romboló illetve építő jellegű. vizsgáld meg életedben az állandóan visszatérő eseményeket, cselekedeteket.
Gondolkodj el azon, hogy milyen mértékben használod ki teremtő fantáziád erejét.
Üzeni, hogy érdemes lenne tartani egy tisztító és egyben gyógyító kúrát az évszaknak illetve a személyes problémádnak megfelelően. Ma fogyassz a szokottnál is több vizet, ügyelj bőröd hidratáltságára is!
Erre is gondolj: Vízöntő csillagkép, túlcsorduló szeretet, a második csakra energiája, mély érzések. Ha ismered az Agykontroll "Pohár víz technikáját"- ma éjjel tegyél egy próbát vele!
 
 
0 komment , kategória:  Harmónia kártyáim  
Február havi horoszkóp
  2016-02-01 08:25:54, hétfő
 
 
Kos
Harmonikusnak mondható párkapcsolatát beárnyékolhatja, hogy túlságosan sokat engedett meg kedvesének az elmúlt időszakban, s talán az iránta érzett szeretetét azzal próbálta kimutatni, hogy a saját igényeit háttérbe szorítva, minden pillanatban társa kívánságának igyekezett eleget tenni. Kirobbanó formában van, ezért ember legyen a talpán, aki képes most tartani önnel az iramot. Különösebb veszély nem fenyegeti az egészségét, ám előforduló fejfájásai arra figyelmeztetik, hogy vérnyomása időnként a magasba szökik. Tele van energiával, úgy érzi, mindent jobban tud másoknál, s ezt igen határozottan kollégáinak is a tudtára adja. Munkahelyén mások számára szinte észrevétlenül igyekszik átvenni az irányítást, s mivel hatalmas önbizalma kifejezetten alkalmassá teszi a vezető szerepre, így nem kell sokat fáradoznia azon, hogy munkatársai felzárkózzanak ön mögé.
február horoszkóp


Bika
Munkahelyén szigorítások várhatók, ami nem csupán a fizetésében, de munkabeosztásában is negatív változásokat hozhat. Nemtetszésének igen hevesen adhat hangot a munkahelyén, ám míg kollégái tiszteletét elnyeri a bátor magatartásával, főnökénél alaposan elássa magát, ezért az időszak hátralévő részében jobban tenné, ha nem vívna szabadságharcot, ehelyett inkább igyekezzen a feladataira koncentrálni. Úgy érzi, hogy fáradt és gyakran kimerül estére, ám mikor ágyba bújik, igen nehezen megy az elalvás? Előfordulhat, hogy az elalvási nehézségei hátterében rossz beidegződések állnak, s csupán apró változtatásokra van szüksége ahhoz, hogy lefekvés után ne hánykolódjon hosszasan az ágyában. Próbálja szabadjára engedni az érzelmeit. Ez nem csupán önnek nyújt felszabadító érzést, de kedvesét is boldoggá teheti vele, hiszen önfeledt viselkedésével azt üzeni neki, hogy maximálisan megbízik benne és csöppet sem tart attól, hogy gyengeségei miatt esetleg más szemmel néz majd önre élete értelme.
Ikrek


Minden esélye megvan arra, hogy békében, harmóniában teljenek a napjai február első heteiben. Párkapcsolatában kifejezetten jól érzi magát, a kölcsönös szeretet és tisztelet jellemzi viszonyukat, így megadatik önnek, hogy megélje a maximális érzelmi biztonságot kedvese mellett. Nem igazán vágyik zajos társaságba vagy olyan helyre, ahol nagy a tömeg, most inkább a tartalmas beszélgetéseket igyekszik előnyben részesíteni a szórakozással szemben, ezért bulizás helyett szívesebben látja vendégül barátait a saját otthonában. Egészségi állapotára nem lehet panasza, ettől függetlenül érdemes lenne jobban koncentrálnia arra, hogy képes legyen ellenállni a csábító falatoknak. Munkahelyén feltűnhet feletteseinek, hogy remekül látja kívülről is a dolgokat, emellett képes azonnal felismerni az egyes történések közötti összefüggéseket, így kifejezetten alkalmasnak tartják arra, hogy alkalomadtán bedobják a mélyvízbe, s hagyják, hogy laza felügyelet mellett, ismeretlen területeken próbálgassa a szárnyait.
február horoszkóp 2
Rák


Bár a panaszai enyhék, szinte elhanyagolhatók, megemelkedett vérnyomása okozhat némi aggodalmat ebben a hónapban. Annak dacára, hogy ön legszívesebben tudomást sem venne a dologról, a magas vérnyomás alattomosan teszi a dolgát. Ön sosem tenne olyat, amivel bárkit is megbánthat, ám a figyelmetlenségének köszönhetően, ez valószínűleg mégis sikerülni fog a hónap elején. Az csak ráadás, hogy nem is akárkit, a kedvesét sérti meg valamivel, ennek köszönhetően pár napos mosolyszünet adódhat önök között, ami könnyen kibillenti most a lelki egyensúlyából. Lehetséges, hogy a munkahelyi problémája ebben a hónapban minden figyelmét elvonja az éppen aktuális feladatairól, ezért nagy segítségét veheti most annak, ha rendszerezi a teendőit és a fontossági rendet betartva, sorra veszi őket egymás után. A hónap közepén kisebb nézeteltérése adódhat a felettesével, ám most nem érdemes mindenáron küzdenie az igazáért, mert képtelen lesz érdekeit érvényesíteni a hatalommal szemben.


Oroszlán
Nem is olyan régen még képtelenségnek tartotta, hogy mások munkáját végezze, ám most olyan helyzetbe kerülhet a munkahelyén, hogy ha nem akarja, hogy háttérbe szorítsák, akkor bizony egyik kollégája feladatait is magára kell vállalnia. Megkérdőjelezheti magában, hogy meddig érdemes jelenlegi helyéhez ragaszkodnia és hol van az a pont, amikor azt mondja majd, hogy köszöni szépen az együtt töltött időt, de önnek ennyi épp elég volt. Amennyiben meg akarja őrizni a családi békét, akkor ebben az időszakban ne számoljon be mindenről a kedvesének, hiszen jól ismeri már őt, így tudja, mi az, amivel különösen képes kihozni a béketűrésből. Ha ez ellenkezik az elveivel, gondoljon arra, hogy ha valamit jó szándékkal elhallgat a partnere elől, az még nem hazugság. Ne essen kétségbe és ne képzeljen be magának mindenféle, gyógyíthatatlan betegséget, hiszen a hátfájása valószínűleg lelki okokra vezethető vissza.


Szűz
A rutinfeladatokkal is nehezen birkózik meg a hónap első napjaiban, szinte minden munka fárasztja, estére kimerültnek érzi magát, ezért szívesen bújik korán az ágyába. Képtelen rájönni, hogy lehangoltságát mi okozza, nyűgössége, visszahúzódása viszont feltűnhet környezetének is, ezért párja kifejezetten feszült lehet. Munkahelye a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető a béke szigetének, hiszen egyik feszültséget követi a másik és szinte nem múlik el nap anélkül, hogy valakinek ne kellene magyarázkodnia, amit most kifejezetten nehezen visel. Komoly veszély nem fenyegeti az egészségét, ám ettől függetlenül táplálkozására ajánlatos lenne jobban odafigyelnie, hiszen számtalan esetben fordul elő, hogy értéktelen ételekkel, üres kalóriákkal csillapítja az éhségét. Amikor csak teheti, igyekezzen nyers gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztani, akár főétkezésre is megelégedhet velük, ha úgy érzi, hogy előző nap sikerült kissé túlennie magát.
február horoszkóp 3


Mérleg
Testi és szellemi kimerülés jeleit tapasztalhatja magán, talán ingerültsége is ennek az energiahiányos állapotnak az oka. Bármennyire is jól hangzik, hogy sportoljon az egészsége érdekében, amikor önnek az a nap csúcspontja, amikor fáradtan elnyúlik a kanapén, s megenged magának egy kis szunyókálást. Előfordulhat, hogy munkahelyén olyan megszorításokat fontolgatnak, melyek önt is és munkatársait is rosszul érintenék anyagilag, ezért kifejezetten feszült, kellemetlen légkör uralkodik most a cégnél. Főnöke minden eszközt megragad arra, hogy ne csökkenjen a profit, ezért a pénzügyi megszorítások mellett még azon is eltöpreng, hogy a hatékony munkavégzéshez elegendő kevesebb főt foglalkoztatnia, már csak az a kérdés, hogyan vonhatna össze zökkenőmentesen két munkakört. Párkapcsolata kiegyensúlyozott, a hónap elején még egy hangos szó sem hangzik majd el otthona falai között.


Skorpió
Párkapcsolata kiegyensúlyozott, a hónap elején még egy hangos szó sem hangzik majd el otthona falai között. Ez nem jelenti azt, hogy valamelyikük mindig beadja a derekát a béke kedvéért, sőt, több alkalommal is adódik véleménykülönbségük, ám ezt mindig sikerül megbeszélniük, ha mégsem, akkor egyszerűen humorral ütik el a dolgot. Komolyabb problémával nem kell szembenéznie, ám hosszú távon még gondjai lehetnek amiatt, hogy ahogy múlnak az évek, ön egyre kevesebb gyümölcsöt fogyaszt. Elgondolkodott már azon, hogy vajon mi lehet ennek az oka? Kifejezetten aktív időszakot tudhat maga előtt, partnere gyakran érzi úgy, hogy képtelen önnel lépést tartani. Ez nem csupán a fizikai teljesítőképességére lehet igaz, de csapongó gondolatait is igen nehezen követheti a kedvese, s az is lehet, hogy ebbe kissé belefáradva inkább önre hagyja a különböző problémák megoldását

.
Nyilas
A hónap elején feltűnően energikus, emellett kiegyensúlyozottnak és elégedettnek is mondhatja magát. Kifejezetten jó társaság, így aztán nem is kell csodálkoznia rajta, hogy ismerősei szívesen töltik az ön társaságában az idejüket. Lehetséges, hogy partnere jobban kedveli a kényelmet, mint a jövés-menést, ezért nem kizárt, hogy zavarja az a nyüzsgés, amit most megtapasztal ön mellett, emiatt számíthat egy kis nézeteltérésre, hiszen a párja valószínűleg kinyilvánítja majd a nemtetszését. Munkahelyén most elsősorban a bizonyítási vágy motiválja arra, hogy a maximumot hozza ki magából, ám tulajdonképpen arra nem képes konkrét választ adni, hogy önmagának vagy esetleg másoknak óhajtja-e bizonyítani a rátermettségét. Fontos, hogy felgyülemlett energiáit levezesse és megszabaduljon az agressziójától, hiszen gyakran megesik önnel, hogy érzelmeit nem engedi a felszínre törni, mondhatni nem adja ki a gőzt, így előfordulhat, hogy váratlanul egy látványos dühkitörés kíséretében egy jelentéktelen kis semmiségen fog kiakadni.
február horoszkóp 4


Bak
Ebben a hónapban kiemelt szerepet kap életében a partnerkapcsolata, szinte mindent képes a háttérbe szorítani annak érdekében, hogy kedvesével tölthesse a szabadidejét. Talán szerelme észre sem veszi, hogy kifejezetten az ő kedvére szervezi a közös programjaikat, hiszen megesik, hogy olyan filmet vagy előadást néznek meg, amiről már előre tudja, hogy nem igazán fogja lekötni, s csupán a párja kedvéért tesz úgy, mintha önt is érdekelné. Ebben a hónapban nem lesz olyan betegség, ami képes lenne ledönteni a lábáról. Szellemi és testi energiáival egyaránt helyesen gazdálkodott, így kifejezetten aktív időszakot élhet meg februárban. Bár szakmailag felnéz a főnökére, emberileg éppenséggel nem nevezhető a példaképének, ezért igen döcögősen működhet a kommunikáció önök között. Kollégáival ellenben gyorsan megérteti magát, kifejezetten ütőképes csapatot képes most maga köré gyűjteni.


Vízöntő
Depressziós hangulatát, borúlátását talán annak köszönheti, hogy már jó ideje nem volt része napsütésben, hiszen a fény hiánya, a rövidebb napok és a hideg mind hozzájárulhatnak a hangulatzavarához. Aktív napokat élhet át a hónap első felében munkahelyén, hiszen alig telik el pár nap a februárból, máris valamilyen csapatépítéssel kapcsolatos híreket hallhat. Munkáltatója újabb ötletekkel állhat elő, mellyel igencsak sikerül önt elbizonytalanítania, hiszen már végképp nem érti, hogy a különböző átszervezésekre miért van szükség, mikor szinte alig spórol vele valamit a cég. Kissé zaklatott lehet a hónap első felében, talán túlságosan sokat vállalt magára mostanában. Érdemes lenne alaposan átgondolnia, melyek azok a vágyai, amelyeket valóban a magáénak tudhat és melyek azok, amelyeket csupán azért kíván megvalósítani, hogy azzal mások elvárásainak megfeleljen.


Halak
Kissé feledékeny és szétszórt lehet, pillanatnyilag nem igazán érdeklik az olyan egyszerű, hétköznapi dolgok, mint például a takarítás és a rendrakás, ezért most különösen nagy erőfeszítésébe kerül, hogy otthonát rendbe tartsa. Családi ügyekben nem teljes az egyetértés a partnerével, ezért némi sértődésre, esetleg rövidebb ideig tartó mosolyszünetre is számíthat. Valószínűleg ön lesz az, aki megmakacsolja magát. Munkatársai alig ismernek önre, szinte olyan, mint egy örökmozgó gyermek, akit folyton feladatokkal kell ellátni ahhoz, hogy le tudják kötni a fölösleges energiáját. Kifejezetten aktív, s a nehéz helyzeteken is könnyedén átsegíti magát a humorával. Ebben a hónapban kerítsen rá alkalmat, hogy ellátogasson a fogorvosához, hiszen időszerű lenne fogait átnézetnie egy szakemberrel. A fogmosáskor rózsaszínre vagy pirosra színeződő fogkeféje minden bizonnyal fogínygyulladásra hívja fel a figyelmét, amit a gyógyszertárakban kapható, gyógynövényes fogkrémmel sikeresen megszűntethet.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kányádi Sándor: Február Reggel
  2016-02-01 08:13:08, hétfő
 
 

Reggel
az ember
ki se lát,
annyi, de annyi
jégvirág
nyílott az éjjel
az ablakon.
És szánkáz a szél
az utakon.


 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Kányádi Sándor:Február hónapja
  2016-02-01 08:12:04, hétfő
 
 

Február hónapja
azért olyan kurta,
fogyatékján már a
kolbász meg a hurka.

Márpedig a télnek,
azt mindenki tudja,
nemcsak kívül, bévül
is kell a jó bunda.

Addig tart tehát, míg
akad a padláson,
minek jó étvággyal
a nyakára hágjon.

De ha már se gömböc,
se kolbász, se hurka,
február hónapja
magát összehúzza.

Mintsem hogy tengődjék
spenóton, salátán,
inkább egy-két nappal
hamarabb odébbáll.

Fölül az utolsó
ródlira, szánkóra,
nehogy még a hó is
kifogyjon alóla.
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Szép napot és hetet kívánok!
  2016-02-01 07:24:12, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szerkesztéseim  
Jó reggelt kedves látogatóim
  2016-02-01 07:22:24, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szerkesztéseim  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 515 db bejegyzés
e év: 5284 db bejegyzés
Összes: 128101 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8614
  • e Hét: 25696
  • e Hónap: 79368
  • e Év: 357593
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.