Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Gelencsér Attila meglepő érveléssel állt ki a 2024-es budape
  2016-02-16 15:37:13, kedd
 
  Ezzel nehéz vitatkozni.
Lehet benne valami. Biztos vagyok benne, hogy ha a választók agyonvernék ezeket szeneslapáttal, megindulna a magyar gazdasági növekedés.
Kicsit megnyugodtam, hogy ,,mi" (ki más?) áll a német gazdasági fellendülés mögött is.
A perspektívája a javaslatnak az, hogy legyen itt olimpia mert akkor annyit lophatunk amennyit eddig álmodni sem mertünk.




***********************


Gelencsér Attila szerint azért legyen nálunk az olimpia, mert Németország gazdasága is fellendült, miután a vb-döntőn legyőzték az Aranycsapatot

Herczeg Márk
politika
ma 13:28


A társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvény módosításáról szóló vitán a fideszes Gelencsér Attila meglepő érveléssel állt ki a 2024-es budapesti olimpia mellett. (Itt hallgatható meg 12:15-től.)

http://hangtar.radio.hu/parlament#!#2016-02-16

Mint mondta, az olimpiának hála egy hónap erejéig a világ fővárosa lennénk, de a baloldal kishitű, képtelen nagyban gondolkodni és álmokat szőni, és ott ragad le, hogy a tao közpénz-e vagy nem. (Gelencsér egyébként elismeri, hogy ,,igen, bizonyos értelemben közpénz".)
Fotó: Gelencsér Attila / Facebook

Azt is mondta, hogy a sport a legolcsóbb egészségügy-finanszírozás, mert ha egészséges a gyermek, az is fog maradni, így nem kell költeni rá.

Ezután jött a legfontosabb érv:

,,Tanulmányok sora jelent meg arról, hogy a világháború utáni borús, pesszimista, borúlátó Németország gazdaságilag sem tudott helyrevergődni mindaddig, amíg Bernben meg nem verték az Aranycsapatot. Ahogyan a németek megvertek bennünket a világbajnoki döntőben, onnan számítják a gazdasági felemelkedését is Németországnak. Valami ilyesmi hozadéka is lehetne az olimpiának."

Az olimpia mellett és ellen szóló érvekről itt írtunk.


http://444.hu/2016/02/16/gelencser-attila-szerint-azert-legyen-nalunk-az-olimpia- mert-nemetorszag-gazdasaga-is-felendult-miutan-a-vb-donton-legyoztek-az-aranycsap atot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit árultok? A hazát.
  2016-02-16 15:01:21, kedd
 
  Mit árultok? A hazát.

Akkor a magyar emberek már nem is százszor, de százötvenszer fognak jobban élni, mint a szocialisták idején.
tóni annyira megvédi az országot hogy állampolgárságot árul szláv maffiózóknak, fölös kosztpénznek meg eladja a fél 5. kerületet arab sejkek fattyainak.
Persze, hogy letelepedési kötvény. Azért nevezik így, mert arra szolgál, hogy orbán és köre egyszer majd le tudjon telepedni valahol máshol, ha esetleg mégis szorít a cipő.
Ahogy haladunk előre a politikai maffia egyre nyiltabb megnyilvánulásaival szegélyezett lejtmenetben, úgy lesz a hívek észhez nem térése egyre súlyosabb szintű. Hol van az a határ, ahol észbekapnak végre?

Récsel már a szülőszobán van?
Vagy addig visszatartja, amíg a kisvasút nem ér el a jászolig, a három királyok már azon érkeznek. Tömjént és mirhát nem visznek, a harmadik tétel elfoglalja a teljes poggyászteret.


Ha egy szír vesz letelepedési kötvényt, akkor jöhet Magyarországra és nem tenorista? Csak akkor az, ha nincstelenül gyalog jön? alapítsunk egy pici céget, és kérjünk kölcsönt az eximbanktól hogy megvehessük ezeket a cégeket

Orbán Viktor -Elmútthatév!

"Le fogjuk győzni" - jelentette ki. "Le fogjuk győzni" a bűnözést, a munkanélküliséget, a fiatalok kilátástalanságát, a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályokat, az idős emberek kiszolgáltatottságát, "a merjünk kicsik lenni szemléletét, az oszd meg és uralkodj politikát, az el is lehet menni az országból típusú arroganciát", az ingatlanpanamákat, a hatalommal való visszaélés technikáit, a felelősség alóli kibúvás kísérleteit, az offshore lovagok praktikáit, az érdemtelen állami kifizetéseket, a nemzet fővárosát tönkretevő korrupciót és pazarlást, a múltat, "mert Magyarország egységesen úgy döntött, hogy le kell győzni"




*********************



Két újabb offshore céget engedtek be a letelepedési kötvényes milliárdos mézesbödönhöz

kasnyikm
gazdaság
ma 12:41


Két liechtensteini tulajdonban álló cég,

a VolDan Investments és
az Arton Capital Hungary Pénzügyi Tanácsadó Kft.

kapott bebocsájtást abba az elképesztő pénztalicskázó programba, amit letelepedési kötvények forgalmazásának neveznek, írja a Magyar Nemzet.

A program 2013-as indulása óta 74-95 milliárd forintot tettek zsebre a letelepedési kötvényeket forgalmazó cégek, írja a lap saját számításaira hivatkozva. Az értékesített kötvényekért ugyanis elképesztően magas, 23-28 százalékos haszonkulcsot kapnak a közvetítő cégek, ezt azzal kommentálta Bánki Erik, a gazdasági bizottság elnöke, hogy

,,Nem én terjesztettem elő azokat a javaslatokat, amelyek alapján az egész kötvényértékesítési szabályokat megállapították"

- célzott Rogán Antalra, a gazdasági bizottság korábbi vezetőjére, aki most már a kormányzati propagandagépezet irányításáért felelős miniszter lett.

A forgalmazásra nem írtak ki pályázatot, ismerte el Bánki Erik, a gazdasági bizottság vezetője. "Minden esetben maguktól jelentkeznek a cégek, a bizottsághoz kérelmek futnak be, amelyeket a testületi üléseken bírálnak el a gazdasági bizottság tagjai" - mondta.

A VolDan és az Arton Capital azt követően kerülhetett helyzetbe, hogy két cég engedélyét visszavonta a parlament gazdasági bizottsága. Ezek a Szingapúrra specializálódott Euro-Asia Investment Management Pte. Ltd., és a többek között azerbajdzsáni, kazah, thaiföldi, illetve indonéz állampolgárokra koncentráló Discus Holdings Ltd. voltak. A Magyar Nemzet szerint egyébként a bizottság a felmondással nem tartotta be a saját maga által vállalt hároméves határidőt.

(A letelepedési kötvények lényege, hogy az Európai Unión kívüli, úgynevezett harmadik országból érkező befektetők - főleg kínaiak -, ha legalább 300 ezer euró névértékű, erre a célra kibocsátott, ötéves futamidejű államkötvényt vásárolnak, a hazai törvények értelmében fél év után letelepedési engedélyt kapnak. A kötvényt csak a gazdasági bizottság által kijelölt cégek forgalmazhatják, ezek egy kivétellel mind offshore cégek.)

(Magyar Nemzet)


http://444.hu/2016/02/16/ket-ujabb-offshore-ceget-engedtek-be-letelepedesi-kotven yes-milliardos-mezesbodonhoz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Visszavágott Orbánnak egy "agyonfizetett" tanítónő
  2016-02-16 13:51:37, kedd
 
  Visszavágott Orbánnak egy "agyonfizetett" tanítónő

ma, 10:28

Orbán Viktor hétfői parlamenti beszédében azt mondta, hogy szerinte a pedagógusoknál "18 százalékos béremelési igény van, nem sokallom, megértem ezt, de ebben a pillanatban nem lehetséges".

Erre reagált Cselei Márta tanító a Facebookon közzétett nyilvános posztjában:

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Én, mint általános iskolai tanító, cáfolom a mai kijelentését, nem keresek 1.000.000 Ft-tal többet, mint 2010-ben, sőt .........az alábbi táblázatból kiderül a jövedelmem.

Én eddig hallgattam, de a mai felszólalása és az elmúlt napok csúsztatásai miatt nálam is betelt a pohár. Minden média csak a pedagógusok bérköveteléseitől hangos. Szombaton mi nem ezért áztunk, fáztunk kint a Kossuth téren. Egyetlen petícióban sem esett szó a pedagógusok bérköveteléséről. Írtak viszont az oktatást-nevelést segítő munkatársak nevetségesen alacsony bérezéséről, a megemelt óraszámokról, az óraadók ki nem fizetett béréről, stb. Állandóan csak ettől zeng a sajtó, ellenünk uszítva a társadalom jelentős részét, pedig a mi munkánk a kölcsönös megbecsülésen és bizalmon alapul. Ön a mai beszédében is ezt emelte ki. Az Ön által említett 18 %-os bérkövetelés nem hangzott el sehol!!!

Nem voltam rest és kigyűjtöttem a bruttó és nettó béremet 2010-től 2015-ig. Íme! 40 éve vagyok a pályán, ebből ki lehet következtetni a koromat.

Év Éves bruttó Havi nettó
2010 4225551 Ft 211.662 Ft
2011 4706191 Ft 243.859 Ft
2012 4002597 Ft 212.791 Ft
2013 3431079 Ft 187.279 Ft
2014 3790964 Ft 206.923 Ft
2015 4240646 Ft 235.002 Ft

2013-ban kezdődött el az életpályamodellem. Hm... Nagyszerű, hogy ilyen mélypontról indulhattam, hiszen innen szép a felemelkedés. 2014-ben léptem pedagógus II. fokozatba. 2012-ig a heti kötelező óraszám 21 volt a mostani 24 óra. Tehát arányosítva.......????

Az adatokat az éves adónyilatkozatból gyűjtöttem ki. Csak a korrekt tájékoztatás miatt készítettem el ezt a táblázatot, mindenki levonhatja belőle a következtetést. Továbbra is az arról van szó, hogy az iskolák működésképtelenné váltak.

Tisztelettel: Cselei Márta tanító

http://propeller.hu/itthon/3192461-visszavagott-orban-egy-tanitono
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor nem ezen a világon él
  2016-02-16 13:37:00, kedd
 
 
Orbán Viktor nem ezen a világon él

2016. február 16. - 08:45



Ha azt hiszi, hogy sikerpropagandával és félelemkeltéssel le lehet csillapítani a fortyogó indulatokat.

A parlamenti évnyitójában vizionált gazdasági utópia jól hangzanék, ha nem tudnánk, hogy

a foglalkoztatottak számába beleértik a külföldön dolgozókat, meg a közmunkásokat is,
az államadósság csak az év végén, statisztikai trükköknek köszönhetően csökken,
akkor is csak a relatív adósság, az abszolút adósság azóta is nő, hogy Orbán meghirdette az ellene való küzdelmet,
az önmagában dicséretes költségvetési szigor ára a romokban lévő oktatás és egészségügy,
a minimálbér emelése nem jótékonyság, hanem kötelező, mert egyre többen ennyiért kénytelenek dolgozni (a közmunkások ennél is kevesebbért).

A magyar reformok nem működnek, a polgári Magyarország illúzió, bullshit,

legfőbb gátja éppen a regnáló kormány inkompetenciája. (Persze nem mindenben inkompetensek, kb. 30 milliárd eurónyi uniós pénzt sikerült már a klientúra és a strómanok kasszájába csorgatniuk.)

Orbán állításával szemben
a migránsok problémája Magyarországot egyszerűen nem érinti.

Nem egyszer írtunk már erről. Nem véletlen talán az sem, hogy a legelszántabban menekültellenes országok (illetve kormányaik) Európában éppen azok, akiket szintén alig érinti az ügy, mint a szlovákok, a lengyelek vagy az oroszok.

Magyarország mint tranzitállam vagy mint átmeneti központ volt involválva az ügyben. Ezeket Orbán megvétózta, így a 2016-os (esetleges, Orbán által várt) újabb bevándorlási hullámban semmilyen módon nem lesz érintve. A kvóta elfogadása esetén Magyarországra esetleg kiszignált menekült nem tétel, nem nemzeti ügy, nem probléma, ez ellen nem kell összefogni.

Nincs szükség újabb határzárra.
Nincs szükség a hadsereg bevetésére.
Orbán korlátlan egyszemélyi hatalmának kiterjesztésére meg pláne nincs szükség.

Éppen az cáfolja legjobban Orbán gazdasági sikerpropagandáját, hogy a bevándorlók számára Magyarország fel sem merült célterületként:
egy gazdaságilag ennyire lerongyolódott ország számukra nem különbözik a török menekülttárboroktól, ahol eddig éheztek.

Orbán állításával szemben egyfelől a terrorizmust, a félelmet és a rettegést sem a migránsok hozták Európába. Másfelől viszont
a rettegést és a félelmet a Fidesz-kormány keltette fel Magyarországon.

De ez a félelem és morális pánik még akkor se tarthat örökké, ha a Fidesz a trasholdalakon, az állami médián és a közpénzen kitartott pártmédián mindent megtesz ennek érdekében.

Orbán úgy tett, mint aki nem tudja, nem béremelésért tüntetnek a tanárok, hanem emberibb élet- és munkakörülményeket szeretnének (maguknak is, meg a diákoknak is). Az egészségügyre még ennyi szót sem vesztegetett, ott fizetésemelés biztos nem lesz. Legalábbis addig, míg ők is az utcára nem vonulnak, hogy rávegyék Orbánt és papagájkommandóját, térjenek vissza erre a világra.

Ha Orbán és a Fidesz ennyire elszakadt a valóságtól, vagy ennyire bíznak a propaganda mindent elsöprő erejében, akkor alighanem forró tavasz vár rájuk.



egyenlito.blog.hu

http://civilhetes.net/orban-viktor-nem-ezen-a-vilagon-el
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem állami iskolába jár a Kliket szapuló diák
  2016-02-16 13:24:04, kedd
 
  Nem állami iskolába jár a Kliket szapuló diák
Lokál, 2016. 02. 16. 10:20

Afféle üstökösként tűnt fel Dávid Gyula Márton a szombati pedagógustüntetésen: a 17 éves fiú néhány tömör mondattal tette helyre a közoktatást. Pedig lett volna még miről beszélnie. Például arról, hogy az amúgy pártpolitika-mentesnek ígért megmozduláson éppen ő büszkélkedhet MSZP-s apukával, vagy hogy az agyonszapult Klikhez neki vajmi kevés köze van, tekintve hogy egyházi iskolába jár.

,,Sziasztok, Dávid Gyula Márton vagyok, 17 éves vagyok, és már sok bennem a feszültség" - így köszönt be a Kossuth téri ezreknek a diákságot képviselő kamaszfiú a szombaton megtartott pedagógustüntetésen. Aztán azzal folytatta a felszólalását, hogy elege van. Elege van a napi nyolcórás oktatásból, hogy a tanárai fáradtak és emiatt nincs is kedvük tanítani. Ehelyett ő boldog és motivált tanárokat kér, hogy élvezhesse a tanulást. - Ilyen oktatási rendszert szeretnék, itt az ideje annak, hogy mi, tanulók és a tanárok összekapaszkodjunk - nyomatékosította. Hogy miért? Egy boldog, sikeres és összetartó Magyarországért.

Persze nem biztos, hogy a Dávid Gyula Mártont is tanító pedagógusok pusztán a magyar közoktatásért való aggódásukban váltak motiválatlanná, mint ahogy az sem, hogy az összekapaszkodás egykönnyen tető alá kerülne. Például azért sem, mert míg a pedagógusok most éppen a Klikben (Klebelsberg Intézményfenntartó Központ) látják a fő ellenséget, Dávid Gyula Márton azt se nagyon tudhatja, hogy mi az. Ugyanis jelenleg abban a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban koptatja a padokat, amelyet a Baptista Szeretetszolgálat működtet és semmi köze a Klikhez. Ennek ismeretében talány, hogy a szombati megmozdulás szervezői miért gondolták úgy, hogy az állami fenntartású közoktatás problémáit legjobban egy abban aligha érintett diákkal lehet a legmeggyőzőbben bemutatni.
Dávid Gyula, szocialista, MSZP (Fotó: MTI)

Dávid Gyula 2003-ban (Fotó: MTI)

Rossz nyelvek szerint azért alakulhatott így, mert Dávid Gyula Márton édesapja az a Dávid Gyula, aki 2002 és 2006 között a szocialista parlamenti patkóban jutott ülőhelyhez (országos listáról), sőt, frakcióvezető-helyettesi funkciót is betöltött. Dávid Gyula a Magyar Narancs szerint Puch László egykori MSZP-pénztárnok hátán kapaszkodott fel, úgy hírelve magát az üzleti életben, mint ,,Puch embere". A liberális hetilap a kettőjük közötti kapcsolatra példát is hoz: mint írják, az ,,informálisan Puch pénzügyi irányítása alatt álló Népszava" amúgy Svájcban bejegyzett többségi tulajdonosának magyarországi képviseletét Dávid Gyula vállalta magára, de együtt munkálkodtak a szocialisták sok száz milliós pártalapítványának felügyelőbizottságában is. Ezenfelül Dávid Gyula fénykorában vagy tucatnyi MSZP-közeli vállalkozás jogi ügyeit is eligazgatta.

Ha így, ha úgy, a lényeg, hogy Dávid papa irdatlan vagyonra tett szert, 2003. februári vagyonnyilatkozatában nem kevesebb mint hét, köztük hat budapesti ingatlannal rukkolt elő, de készpénzben is összespórolt úgy 50 millió forintot, a bankszámláin pedig ugyanennyi pihent, csak már devizában. Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán, de nem lenne túlságosan meglepő, ha Dávid Gyulának a mai napig lenne annyi ereje a baloldalon, hogy ne lehessen kihagyni a buliból.

Szerettük volna megkérdezni a szervezőket, köztük a Pedagógusok Szakszervezetét is, hogy annak az egyszerűnek tűnő feladatnak, miszerint a mozgalmukhoz csatlakozó majd 800 iskolából a politikától valóban független, a közoktatás problémáiban pedig ízig-vérig érintett diákot válasszanak szószólónak, miért nem sikerült eleget tenni, de egy reggeltől estig megszakítás nélkül tartó értekezlet miatt senki nem tudott nyilatkozni. Kerestük Dávid Gyula Mártont is, hogy megkérdezzük, hogyan keveredett bele a pedagógusi elégedetlenség sűrűjébe, de ő sem állt kötélnek. Viszont legalább az egyik ismerősével üzent: nem ér rá, mert tanulnia kell.


http://www.lokal.hu/2016-02-nem-allami-iskolaba-jar-a-kliket-szapulo-diak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akkor most…?
  2016-02-16 13:09:30, kedd
 
  Akkor most...?

Posted on 2016-02-16 by Admin


Akkor most dugunk, vagy mi? - Az elcsökevényesedő szexuális kultúráról
Hová tartotok, ti vámpíros filmeken, és szürkeötvenárnyalatán szocializálódott, kiégett agyú és szívű, szexuálisan, morálisan, és intellektuálisan faragatlan lányok? Merre meneteltek, kinek a karjaiba hullotok bele gyanútlanul, lelketlenül felnőtt kalandot, gyorsan ható tüneti kezelést keresve?

akkor
A lány csinos arcán monokli. Összeverték, bántalmazták? Szörnyű. Hol az a szemét, feleljen csak a tetteiért, erre nincs bocsánat. Vagy netán egy hevesebb szexuális játszadozás során szerezte a zúzódásokat? Jaj. Izgi. Trendi a szado-mazo, próbáljuk ki, imádjuk a tabudöngetést. Tizenhárom éves lányok nézik leesett állal, transzba esve az S&M filmeket, és méláznak el vágyakozva a gondolaton, vajon tényleg jó lehet, ha valaki fojtogat, durva pirospecsenyét játszik a fenekemen, fenyít, paskol, vagy lovaglópálcával ütlegel? Valahol érzi ő, az egész távol áll tőle, mint matekórán a deriválás, és az integrálás, ugyanis először az alapoknál kellene elkezdeni, mint például a törtek összeadása és kivonása. Vagy egy csók. Simogatás. Szeretkezés. Felelősség. Egy őszinte beszélgetés valakivel, aki elmondja neki, az élet nem feltétlenül a tabudöntögetésről szól. Nem kell mindig wonderwomanként, vagy supermanként minden trendet bekajálnunk, nem kell élnünk vele, és nem kötelező ontani és fröcsögtetni a tabudöntögető kommenteket az interneten. Való igaz, a szadomazo és egyéb innovatív erotikus kísérletezgetések emancipációját éljük, egy alapjában véve szexuálisan primitív, elcsökevényesedett, és érzelmi szegény szép, új világban.
A szórakozóhelyeken több a nő, mint a férfi, aki merev részegre issza magát, sikkesen okádnak a bejárattól egy méterre, és szomorú bociszemekkel csodálkoznak, ha a srác csinos kis fejecskéjüket a szájuk helyett farkuk felé irányítja közvetlenül. Él még bennük némi emlék az első szexuális felvilágosító óráról, de az igazság az, ők akkor már régen messengeren dobtak ciciszelfit a fiúknak, és a világhálónak. Fej nélkül persze, ami elmondható most is, fej, szív, érzelem, és szexuális intelligencia nélkül hajítják oda a kérdést: akkor most dugunk, vagy mi? Mert ha nem ismizünk, akkor legalább dugjunk. Gáz, ha odáig sem jutunk el.
Mi történt az emberi aggyal? Valaki megfogta, összerázta, és az emberiség egy része beteg, deformált, idióta lett? Hja, elkurvult a világ drágám, halljuk az unásig ismert, lassan életszabállyá váló frázist. Semmi nincs már, amit pénzért ne lehetne megvenni. Dehogy nincs. Csak a tabudöntögetők azt gondolják, egy dildóval, vagy zabolázóval meg lehet oldani egy párkapcsolati konfliktust. Esetleg már a kezdet kezdetén ezzel indítják a feltáró, mindent eldöntő beszélgetést, mi hogyan állunk mindehhez, nálunk bevethető újítás gyanánt?
Néhány S&M innováció segítségével talán majd felfrissül a szerelmi élet, de közben csitt, nehogy kommunikálj, ne lelkizz, ne hisztizz, ne vájkálj, ne akard megtudni, mi zajlik a lelkemben, azt ugyanis elveszítettem a szexshop felé félúton.
Elmagányosodott, elhanyagolt, érzelmi zombi lányok keresik Mr. Grey-t, vagy legalább egy cukorpapát, aki eltartja őket. És pornófüggő, merevedési zavarokkal küszködő, normális szexuális életre képtelen, munkaholista férfiak élik látszólag példás családapa életüket. A társkereső oldalak ma olyanok, mint az éjjel-nappal nyitva tartó patikák, ahol súlyos magányból fakadó, nem szűnő szexéhségre lehet azonnali gyógyírt szerezni. Másra nem igazán alkalmas a bio-webshop, talán egy fényévben egyszer előfordulhatnak kivételek.
Hol vannak az emberi érzések, hol a tudatosság? Hol van a szerelem? Hová tartanak a divatból lett tabudöntögetők? Hol van a megértő hallgatóság, hol az odafigyelő szülő, hol a rendes követendő minta, hol a valódi bizalom, a megértő társ, hol van a feltáró beszélgetés, az érzések kinyilatkoztatása? Hol vannak a felfelé tartó lépcsőfokok, hová lettek az életszakaszok, hol az egészséges nyitottság, és hol az okos, tudatos döntésképesség?
(stylemagazin)
Bal-Rad komm: “...Hol vannak az emberi érzések, hol a tudatosság?...hol az okos, tudatos döntésképesség?...hol a rendes követendő minta..."
-Jó kérdések! Válasz rájuk nincs! Illetve van: ELTŰNTEK! Tettek érte!-TETTÜNK érte! Tettek-és mi elfogadtuk-azért, hogy arctalan, lélektelen, tudattalan masszává legyünk! Ha pedig még akad emiatt sopánkodó, az meg is kapja: MI VAN?! IRIGYKEDSZ?!
Érdekes módon a pedagógustüntetésen ilyen probléma föl sem vetődött!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rogán Antal lett a Rúdtánc Szövetség elnöke
  2016-02-16 13:08:56, kedd
 
  Rogán Antal lett a Rúdtánc Szövetség elnöke

Szétlövés döntött Kocsis Máté és Németh Szilárd között a Magyar Rúdtánc Szövetség elnöki pozíciójáért, és végül szoros versenyben Rogán Antal győzött.

rogan_dancing.jpg

,,Gyerekkoromban szerettem bigézni, a botommal játszani, és a Rudas Fürdő is az egyik kedvenc helyem. Arról nem is beszélve, hogy a tánc sem áll távol tőlem. Korábban lelkes résztvevője voltam a Savaria táncversenyeknek, ahol a partneremmel, Kálmánnal több győzelmet is arattunk. Mambó? Cha-cha? Elektrik bugi vagy lambada? Szinte mindegy, hisz csak a ritmus és a szenvedély számított. Óriási megtiszteltetés egy ilyen komoly szervezet élén állni." - nyilatkozta Rogán.

Több forrás szerint a politikus egyfajta sportszövetségelnök-irigységben szenved, hiszen ő az utolsó fideszes politikus, aki nem vezet valamilyen sportágat.

A szövetség leköszönő elnöke, Pirner Alma a Kossuth Rádióban folytatja hírigazgatóként. A gazdagréti lakótelep egyik játszóterén, egy mászóka rúdján lógva adott sajtótájékoztatót: ,,Rendkívül csalódott vagyok, de még mindig jobban örülök Rogán elnök úrnak, mintha Szalay-Bobrovniczky Kristóf Alexandra lenne az új vezető, hiszen a nevét sem megjegyezni, sem pedig kimondani nem tudom."

Rogán szerint a rúdtánc biztosan szerepelni fog a 2023-as Budapesti Olimpia hivatalos programjában.


http://hircsarda.blog.hu/2016/02/16/rogan_antal_lett_a_rudtanc_szovetseg_elnoke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rutinos hordatag a döbrögisták salgótarjáni jelöltje!
  2016-02-16 13:01:22, kedd
 
  Rutinos hordatag a döbrögisták salgótarjáni jelöltje!

Posted on 2016-02-16 by Admin

Piramisjátékozott a fideszes jelölt

A Brokernet “színeiben", a cég pénzügyi termékeit népszerűsítette kollégái körében még iskolaigazgatóként a Fidesz salgótarjáni polgármester-jelöltje, Simon Tibor. A tanárok közül többen részt vettek a cég csomagjait népszerűsítő előadáson, és voltak olyanok, akik beléptek a “piramisjáték" elvén működő hálózatba.

Az atv.hu értesülései szerint a korábbi fideszes polgármester, Székyné dr. Sztrémi Melinda fegyelmi vizsgálatot is indított Simon ellen, de annak dokumentumai titkosak. A kormánypárti jelölt jelenleg a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnál dolgozik főosztályvezetőként. A Fidesz a salgótarjáni kampány során többször is hangoztatta: a várost csak a kormánnyal lehet felvirágoztatni, arról nem ejtettek szót, Simon mely tapasztalatait kamatoztatnák ehhez.
(nepszava)
Bal-Rad komm: Amennyiben a döbrögisták penészvirágra gondolnak felvirágoztatásilag, akkor Simon a legalkalmasabb személy! Pripája, fegyvere már van a derék Brokernet-lovagnak, hiszen a hordaerő mögötte áll. A pénzt meg majd kicsiholják a városból-országból! Ebben a jelek szerint Simon igencsak járatos!


http://www.balrad.com/2016/02/16/rutinos-hordatag-a-dobrogistak-salgotarjani-jelo ltje/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zalaegerszeg is sötétségben az Elios felújítása után
  2016-02-16 09:16:17, kedd
 
  Az egész országban a sötétség az úr, különben nem lenne a helyén ez a rohadt maffia.

Az oktatás, meg a fejekben lévő elsötétítés után a városok jönnek.
Szegény Einstein, ha tudta volna, hogy a sötétség gyorsabban terjed, mint a fény. Igaz, hogy csak a torzult magyar téridőben, de akkor is.

Ezek a pályázatkiírások úgy szoktak készülni, hogy a pályázat kiírója előveszi a későbbi győztes termékének műszaki specifikációit és azt lazán átmásolja a pályázati kiírásba. Oszt meglepő módon nemcsak, hogy a mi barátunk terméke felel meg legjobban a pályázati kiírásnak, de még hibátlanul hozza is a pályázati feltételeket.
Ugye milyen ravasz?


***************



Zalaegerszeg is sötétségben az Elios felújítása után

Botos Tamás
gazdaság
ma 7:05


Elégedetlenek a zalaegerszegiek a város megújult közvilágításával, írja a Népszabadság. A városban még 2013-ban döntöttek úgy, hogy belefognak az unió által is támogatott korszerűsítésbe: 1,156 milliárdért 5984 lámpatestet cseréltek le. A terveket, és a lámpákat a General Energy adta, a munkát és a közbeszerzési pályázatot az Elios Zrt. Orbán veje, Tibrocz István ekkor már kiszállt a cégből. A beruházás tavaly ősszel készült el, a helyiek szerint azóta a sötétség az úr.

A lap megkereste Zalaegerszeg polgármesterét, Balaicz Zoltánt, aki eddig még nem válaszolt a feltett kérdésekre. Az alpolgármester korábban egy helyi lapnak adott interjúban elismerte, hogy

sok a panasz a közvilágításra.

Gecse Péter szerint a világítás minőségének javítására öt évig nincs lehetőség, mivel akkor az unió visszakövetelné a beruházásra fordított támogatást. Persze ha kiderülne, hogy a tervező vagy a kivitelező bénázott, akkor az önkormányzat számon kérhetné őket, de egyelőre erről szó sincs.


http://444.hu/2016/02/16/zalaegerszeg-is-sotetsegben-az-elios-felujitasa-utan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szépen alakul Szabolcs megye Felcsútja: 1,5 milliárdból épü
  2016-02-16 09:15:19, kedd
 
 
tegnap olvastam: az összes HÉV-szerelvény cseréje 300 millió lenne, 200.000 ember utazik rajtuk minden nap - erre nincs pénz, de 5x annyiból építünk stadiont legfeljebb 1000 embernek
Nincs semmi realitása annak, hogy a stadion 2018 előtt megépüljön, amíg az iskolákban fűtésre sem jut, mondaná egy magyar miniszterelnök... de nekünk nincs olyan...

Az ország keleti részén, egy köpésre az ukrán határtól már csak ez a legnagyobb probléma?
Seszták úr(?) még bejelent abba kisvárdai családi házba vagy 1000 ukrán maffiózót, ellenjegyzi jó pénzért a kamu cégeket és 18'-ra le is pipálja a gázszerelő, buta parasztot.
És mikor vesz ez a zugügyvéd egy lepukkant albán focicsapatot?


****


Szépen alakul Szabolcs megye Felcsútja: 1,5 milliárdból épül stadion Kisvárdán

Botos Tamás
sport
ma 6:39


Jó hírekkel érkezett a futballklubot működtető Várda Labdarúgó Kft. tavaszi rajt előtti szurkolói ankétjára dr. Seszták Miklós, írja a Kisvárda.hu. A szuper hír pedig nem más, minthogy

1,49 milliárd forintot kap a város a kormány egy új, 2500 fős stadionra.

A tervek elkészültek, a fejlesztési miniszter május elsejéig szeretné letenni az alapkövet, hogy a jövő szeptemberi szezonrajtot már ott vehesse a csapat.

A kisvárdai csapat tizenöt forduló után a hatodik helyen áll az NB II-es tabellán.

De a jó híreknek még nincs vége! A nemzeti fejlesztési miniszter a mintegy száz érdeklődő előtt elmondta, hogy

"beindulhat a kisvárdai labdarúgó-akadémia első évfolyama is, amelyre 490 milliót ad a kormány a városnak."

Amúgy a kisvárdai együttes eddig sem volt szegény:

1,26 milliárd jött be nekik taotámogatásból is.

Seszták miniszter kezdhet lobbizni a kisvasútért!


http://444.hu/2016/02/16/epul-szabolcs-megye-felcsutja-15-milliardbol-epul-stadio n-kisvardan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 477 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 427
  • e Hét: 2085
  • e Hónap: 18878
  • e Év: 151795
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.