Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Jóvan az úgy!!! 83 kép amitől szétröhögöd az agyadat!
  2016-02-03 23:29:25, szerda
 
  Képek megnézhetők Link  
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Bűncselekmény lesz a kemó alkalmazása 2016-tól
  2016-02-03 23:26:20, szerda
 
  Forrás: http://extremblog.com/

Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.
Az orvosok több mint hetven százaléka nem alkalmazná magán! -- megjegyzem, hogy Én sem

A Nature Medicine cimü folyóiratban a kutatók arról számolnak be, hogy a kutatás eredményei “teljesen váratlanul" érték őket. A kemoterápia hatásait vizsgálva a bizonyítékok jelentős DNS károsodást figyeltek meg prosztatarákban szenvedő férfiaknál. Ez egy jó nagy pofon a legtöbb olyan orvosi szervezetnek, akik szerint a kemoterápia az egyetlen lehetőség arra, hogy a rákos betegek még évekig éljenek.

A hírt a korábban hasonló kutatások is alátámasztják, miszerint a kemo és a vele járó drága gyógyszerek a daganatok kezelésére alkalmatlanok, sőt rengeteget rontanak a helyzeten. A rák elleni gyógyszerekről azt találták, hogy a daganatot “áttétessé teszik" és masszívan megnövelik méretüket is fogyasztásuk után. Ennek eredményeként, a " terápia" gyorsabban megöli a beteget mint maga a betegség.
A kemoterápia során keletkező fehérje az ú.n. WNT16B, fokozza a rákos sejtek túlélését, és ez az oka annak, hogy a beteg élete gyorsabban véget ér. Ahogy a társszerző, Peter Nelson a seattle-i Fred Hutchinson Rákkutató Központ tudományos munkatársa magyarázza:
A WNT16B, kölcsönhatásba lép a hozzá közeli tumorsejtekkel és növekedésre készteti őket. Ezáltal még ellenállóbbá válnak majd a további terápiának.

Közben filléresen olcsó fűszer növényekről, mint a kurkuma és a gyömbér, a kutatók következetesen kimutatták, hogy azok hatékonyan csökkentik a daganatok méretét és terjedését. 11 tanulmányt össze hasonlítva azt találták, hogy a kurkuma az agyi tumorok méretét átlagban sokkoló 81%-al csökkentette. További kutatások azt is kimutatták, hogy a kurkuma képes a rákos sejtek növekedését megállítani. Egy hölggyel nemrég a média is foglalkozott, ugyanis kurkumával győzte le a rákot.
Sajnos még mindig sok a “régi paradigma" a természetes kezeléseket pedig még mindig nem övezi megkülönböztetett figyelem, olyan amilyet joggal megérdemelnének. Az igazság az, hogy ha mindenki a kurkumát és D-vitamint szedne, a ráknak még kifejlődni sem lenne sok esélye (amelyek persze megelőzésre is jók), a nagy gyógyszergyárak pedig óriási profittól esnének el.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Aranyos kép - kislánykáról
  2016-02-03 11:16:57, szerda
 
  ...... ........... ...........

 
 
0 komment , kategória:  Mai nap, hét képe  
Fővárosi Állat- és Növénykertben élő kamcsatkai barna medve
  2016-02-03 11:13:36, szerda
 
  ...... .........


Szerinte hamarosan itt a tavasz.
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Kairos - Internetes pénz kereseti lehetóség
  2016-02-03 10:44:11, szerda
 
  Kairos - szintén MLM rendszeren alapul.
...... .........



...... ........


Ha szerencséd van ennyit kereshetsz
...... .........


KAIROS program egy olyan cégről, amely szabad tárhelyet bérel magánemberek számítógépén, és ezért napi szinten fizetnek 0,86 centől és 19 dollárig!
Lényege a Kairos cégnek:
...... ......


Saját számítógépemen kell tárhelyet adni,annak, aki bérli tőlem - minimum 15 Gbájt tárhely biztosítása. 15% -ot kapok a befizetett díjból, ha másnak is ajánlom és belép a rendszerbe. Ez szerintem ismét piramis rendszer, mint a többi hasonló ajánlatok. Pl: Forevör, Nuskin, Yes+ cégek.

Íme a piramis alakban felépített szintek: A bérbeadásból tehát naponta jön a passzív bevételed, és most jön még egy csavar: ha másnak is továbbajánlod ezt a rendszert, akkor az ajánlásokból újabb bevételed származik, a regisztrált felhasználók után
...... .......



Most jön a mese:
- Ez egy Nagy Britanniában bejegyzett, nemzetközi vezetőkből álló informatikai cég. A biztonságos IT technológia fejlesztésére és értékesítésére szakosodott. Partnerei között ott van pl. a Nissan is. Egy olyan levédett technológiát alkalmaznak, amely feltörhetetlen biztonságú tárhelyeket és böngészőt, telefont, e-mail rendszert eredményez. A cég IT igazgatója az az Alex Kocherev, aki több nemzetközi kormány szintű IT biztonságtechnológiai projectben is benne volt, hálózatfejlesztési igazgatója pedig Otokar Kasynets, aki korábban több, mint 40 országra kiterjedő hálózatot épített fel. A cég megbízhatósága, szakértelme nem kérdőjelezhető meg.
- A vállalat célja, hogy a Tőled bérelt tárhelyből biztonságos tárhelyet készíthessen, és ezt értékesítse cégek felé, akik titkos adatokat akarnak tárolni úgy, hogy azt 2. vagy 3. fél ne láthassa..
- Hol jössz te a képbe?
A fejlesztésbe szeretnének bevonni minél több embert a világon. A több millió számítógépet úgy csatlakoztatják be a technológiába, hogy tárhelyet vesznek bérbe átlag felhasználóktól azokon a gépeken, amit egyébként is használnak, és fel vannak csatlakoztatva az internetre. Egy intelligens program folyamatosan méri a tárhely rendelkezésre bocsátásának idejét, és éjfél után minden nap a cég kifizeti a bérleti díjat.
- Mennyit kereshetsz vele?
Ha legalább napi 10 órát a neten van a géped, akkor fizetik a maximumot. A bérleti díj függ a tárhely méretétől.
15GB - 0,86 dollár/nap
70GB - 4,09 dollár/nap
180GB - 10,8 dollár/nap
320GB - 19,02 dollár/nap
...... ........... ..........


A bérbeadás mellett jogosultságot kapsz a továbbajánlásra és a cég biztonságos termékeinek a használatára is, előre összeállított csomagok igénybevételével.

- Hogyan tudsz pénzt keresni a Kairos Technology rendszerrel? videó Link

- Miért éri meg belevágni a Kairosba? videó Link

Ha mégis valaki szeretné megismerni és csatlakozni a KAIROS céghez az alábbi linken megteheti
Link
 
 
0 komment , kategória:  Informatika  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 61 db bejegyzés
e év: 1908 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5007
  • e Hét: 10808
  • e Hónap: 43962
  • e Év: 277709
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.