Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Harmónia......
  2016-02-05 16:33:00, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-02-05)


Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Adományozás hatja át.

Hó /Hópihe - tisztaság, puhaság, lepel, kikristályosodás

Az érzelmek kihűlésének lehetőségére hívja fel a figyelmet. Jelezheti egy kapcsolat, főként egy mély érzelmi kapcsolat fellazulását, felborulását. Jelképezi az illúziókat, mivel a hó könnyen elolvad. A hó jelképe magában hordozza a gondot, a szomorúságot is, de a hóolvadás a rossz időszak elmúlását jelenti. A hó tisztít, védelmez, de ugyanakkor hibernál, megtart egy adott állapotban. Ha küzdesz ez ellen, tetszhalálba kényszerítve érezheted magad, míg ha átengeded magad nyugodt oltalmának, akkor átvészeled leple alatt a gyilkos telet. Ezt a lapot hóesésben kapni szerencsét jelent. Engedd, hogy a kezedre hulljon egy hópihe, és lesd meg utolérhetetlen, egyedi alakját.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, vermeld érzelmeidet, míg a nap megmelengeti és újra életre kelti. Ne dönts hidegen! Ha párt keresel, szemléld érzelmeidet a csillogó hó hideg világosságában, illúziók nélkül.

Ezt mondja neked:
Oszd meg problémáidat hidegen, józanul gondolkodó barátaiddal.
A letisztult igazság néha kegyetlen, de hideg és ésszerű nyilvánvalósággal kínálja számodra a megoldást.
A távolságtartás a kapcsolatokban néha segít, néha akadályt jelent. A lényeg, hogy önmagad megismerd, magaddal ne tarts távolságot.

Erre is gondolj: Asztrológiai jegye: Vízöntő. Olvasd újra Petőfi: Szeptember végén című versét ,,De látod amottan a téli világot? Már hó takará be a bérci tetőt." Ha jó a kézügyességed, készíts egy "hópihe csipkét" horgolással, vagy készíts szalvétából hópihe díszt.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-02-05 16:07:06, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-02-04)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Utánzás hatja át.
Lótusz - harmónia


India legősibb szimbólumainak egyike. A nyíló lótuszvirág a kibomló lélek jelképe. Az ezerlevelű lótuszvirág a víz színén lebeg, mégis száraz marad, a harmonikus élet üzenetét hozza. A HarmoNet központi szimbóluma. Azt mutatja, hogy a tiszta ember nem ragad meg az anyagban. Az anyaggal együtt, de mégis afelett létezik, ahogy a lótusz lebeg a víz színén. Az ősvizeken megszülető lótusz az élet első megjelenését is képviseli. A nap melege kelti életre, a sárban gyökeredzik, a víz táplálja, virága a levegőben lebeg. Élete 4 őselemet egyesít. Egyszerre szoláris és lunáris szimbólum, egyesíti a szellemet és az anyagot, a tüzet és a vizet, a férfit és a nőt. Magában hordoz minden lehetőséget. Az egyetlen szárból kihajtó két virág a tökéletes házasságot jelképezi. Gyümölcse, levelei, virágai kör alakúak, a lét örök körforgását jelentik.

Szepes Mária halálának napján a virágot az ő emlékére ajánlottuk fel. Ha szeretted őt, gyújts gyertyát emlékére.

Szerelmi üzenete: A pár már nem két fél, hanem Egy-séget alkot, ez a harmonikus házasság, a beteljesült kapcsolat. Párkeresőknek üzeni, hogy a megalkuvás helyett a tökéletesség ami elég jó számodra!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az élet minden területén meg kell találnod a jin és jang egységét, továbbá, hogy minden körülmények között meg kell őrizned erkölcsi tisztaságodat, ahogy a lótusz a szennyes vízben is fehéren él.
Idézd fel azt az élethelyzetet, mikor ezt sikerült megvalósítanod, és azt is mikor ez nem igazán sikerült. Vond le tanulságot.
Üzeni, hogy a szellemi virágzás nem valósítható meg harmónia nélkül. Olvasd a HamoNet spiritualitásról, lélekről, ezotériáról szóló oldalait!

Erre is gondolj: Lótusz ülés a jógában - vedd fel ezt a pózt, és meditálj. A lótuszról egy meseszép luxuskocsit is elneveztek. Nézz róla képeket, gazdagságot hoz! Beavató, ugyanakkor a karmát felszínre hozó, tisztító jelkép. Olvasd Ady versét a Fehér lótuszokról: "Vén, bűnös, mély lelkemből néha Csodálatos forróság buzog... S, íme kinyílnak hirtelen Csúf tükrén a fehér lótuszok."


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-02-05 15:48:06, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-02-03)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Csínytevés hatja át.

Templom - Isteni hajlék, testünk, irányjelzés

Isten megnyugvása benned. Isten hív. Ha nem vagy hívő, a lap akkor is elgondolkodtat az élet legmélyebb kérdéseiről. Jelentése védelem, menedék, szorult helyzetben érkező segítség. A templom az áldozat bemutatásának helye. Ha képes vagy lemondani valamilyen szükségletedről, áldozatot ajánlasz fel valamiért, visszahúzódhatsz lelked templomába. A templom az épület, melyben a Szent lélek lakozik, vagyis tested, mely körülöleli lelkedet. Ezért jelölhet testi tüneteket, esetleg betegséget. Minden testi tünetnek lelki háttere van, s fordítva: minden lelki változás testi tüneteket hoz létre. Üzeni, hogy meg kell erősíteni a hitedet, főleg önmagadban. A templomtorony iránymutatás, a helyes út kijelölése. Jelzi, hogy jó úton jársz: ,,Haladj tovább torony iránt."

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek, ha még nem házasok, jelölhet templomi házaságkötést. Házasoknak pecsétet kapcsolatukra, vagy szakítópróbát, melyben az egymásba vetett hit lehet a megtartó erő. Párkeresőknek azt üzeni, hogy olyan társat válassz, akinek hitrendszere azonos a tieddel.

Ezt mondja neked:
Mélyedj magadba, keresd a belső forrást - Hiszel valamiben? Ha igen, mi a te hited?
Menj gyülekezetbe, ezoterikus körbe, vagy filozofálj a fórumon olyan barátokkal, akik hasonló kérdésekkel foglalkoznak, mit te magad.
A templom közösségi ház, nem rekeszt ki senkit, de csak annak van helye, aki képes alázattal részt venni a szertartásban, vagy karizmatikusan tudja vezetni azt.

Erre is gondolj: A cigánykártya Pap lapja. Menj ma egy olyan templomba, vagy imahelyre, mely vallás tanításit nem ismered, vagy mellyel eddig nem értettél egyet. Csöndesedj el ott, esetleg beszélj egy pappal, vagy hívővel, ha találkoztok. Olvasd Petőfi Bolond Istók című versét: ,,Amidőn a templomból mint / Feleség s férj jöttenek, / E szavaknál egyebet / Nem mondhatott az öreg: / Gyermekeim, legyetek / Mindig ilyen boldogok ... / Már én is tudom, mi a / Boldogság, meghalhatok." Olvasd Túrmezei Erzsébet megható keresztény verseit.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 130 db bejegyzés
e év: 1930 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1055
  • e Hét: 5455
  • e Hónap: 19541
  • e Év: 72099
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.