Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Az ülepnyalásnak nincsen határa: „A magyar állam felel
  2016-03-01 21:04:46, kedd
 
  Az ülepnyalásnak nincsen határa: ,,A magyar állam felelős volt 500 ezer magyar zsidó honfitársunk haláláért"
2016. március 01. 17:06
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Még mielőtt bocsánatot kérnénk olvasóinktól a címbeli közönséges kifejezés miatt, leszögezem: szándékosan írtam le. Egyszerűen észbontó, ami állami részről napról napra történik. Itt volt a minap a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Csupán protokolláris emlékezések zajlottak, elhallgatva a kommunizmus és a zsidóság letagadhatatlanul létezett kapcsolatát.


Megint nem kezdek el ismételni rovatom historikus publikációiból, vagy éppenséggel a nemrég megjelent Mélyszántás 2. (Irodalmunk titkai) című kötetemből. Idézhetnék ugyanis tetemnyi sajtószemelvényt arról, hogy a kommunizmus oly sötét évtizedei alatt mennyire világos oldalon sétáltak azok, akiknek unokái őseik sorsáért kapott kárpótlásból ,,tengetik" 1989 óta még hátralévő napjaikat.

Lássuk tehát a friss hírt! Az MTI mai beszámolóját idézem:

,,A magyarországi zsidó közösség él és erős, a holokauszt feldolgozásában viszont Magyarország még csak ott tart, ahol az egykori Nyugat-Németország a hetvenes években - mondta Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára hétfőn Berlinben a magyar nagykövetség rendezvényén, amelyen bemutatták a Nem tűntem el - Richter Gedeon története című portréfilmet. Günter Morsch, a Berlin mellett fekvő egykori sachsenhauseni koncentrációs tábor területén működő múzeum vezetője kiemelte: a film egyik gyengesége, hogy a kevésbé tájékozott néző nem tudja meg, mit is jelentett a nyilasok vérengzése. A néző továbbá nem tudja meg, hogy a magyarországi zsidóság kiirtására irányuló törekvésnek egy másik fő formája is volt, a deportálás a koncentrációs táborokba, és az sem derül ki belőle, hogy az antiszemitizmusnak ,,mélyebb gyökerei" voltak Magyarországon"

Hm. ,,Mélyebb gyökerei." Ha igen, vajon miért? Eszerint a zsidóság ab ovo egyfajta pofozóbábu? Anélkül pofozzák minduntalan, hogy erre okot szolgáltatna?

Morsch, olvassuk tovább, hozzátette: ,,Megfigyelhető, hogy új mítoszok teremtődnek a múlttal való kíméletlen szembenézés helyett. Ezt jelzi a budapesti Terror Háza koncepciója, amely a nyilasok szerepére összpontosít, és messzemenően elhallgatja a magyar állam szerveinek szerepét a holokausztban."

Szembenézés? Jó! Akkor 1919 hóhérainak és az 1945-tről való kommunista terror képviselőinek pedigréjéről is tessék már pár szót ejteni - paritásos alapon.

No de persze úgy kerek a történet, ha van stróman is. Ezúttal Latorcai Csaba, aki kijelentette:

,,A kormány mindig is elismerte, hogy a deportálások az akkori magyar hatóságok közreműködésével valósultak meg, ennélfogva a magyar állam felelős volt 500 ezer magyar zsidó honfitársunk haláláért."

Latorcai szekundát érdemel történelemből. Eredendő hivatása szerint gépészmérnök. Jobban tenné, ha csak ennek élve élné életét. Hangsúlyozom, csak ennek élve. Egy fenékkel elég egy lovat is megülni ugyanis.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=91762
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rejtélyes figura állta utunkat Orbán Ráhel óráján a Corvinus
  2016-03-01 18:36:37, kedd
 
  Az államilag elismert diplomát adó felsőoktatási intézmények előadásai és vizsgái nyilvánosak. (A magán főiskoláké is.) A nyilvánosság a terem befogadóképességéig érvényesíthető. A gyakorlatok, szemináriumok és laboratóriumi mérések zártak, csak a kurzus hallgatói lehetnek jelen.
(5) Az Egyetem meghirdetett előadásai nyilvánosak, és lehetőséget kell biztosítania arra, hogy az
előadások rendjét megismerhessék és - a tárgyi lehetőségek keretei között - látogathassák azok is,
akik nem állnak hallgatói jogviszonyban.
(Budapesti Corvinus Egyetem Szervezeti és működési szabályzata)

--------------------------------------------------------------------------------- --------------

Rejtélyes figura állta utunkat Orbán Ráhel óráján a Corvinuson

Huszonnégy Huba

2016. 02. 29. 13:26

Egy határozott fellépésű férfi az ajtóban, kezében lista, csak azok juthatnak be az előadásra, akik szerepelnek rajta. És még a helyszín is gyakran változik.


Elmentünk hétfőn meghallgatni Orbán Ráhelt, amint előad a Budapesti Corvinus Egyetemen. A Neptun tanulmányi rendszer szerint Food Service Management-et oktat, Zsiday Zoltán Roy-jal együtt.

A harmincfős elméletet és a hozzá tartozó gyakorlatot (ezt a Neptun szerint egyedül viszi Orbán Ráhel) huszonheten vették fel, szóval hely lett volna. Jóval kezdés előtt odamentünk a terem elé, az ajtó előtt azonban egy ránézésre is határozott férfi állt, akinek a kezébe később egy kinyomtatott papír is került, rajta 27 névvel.

12804276_10205846247298716_404014988_n
Az ő kezében volt a lista, kép: 24.hu

A terem előtt külön csoportban gyülekeztek azok, akik a tanulmányi rendszer szerint is felvették az órát, ők senkinek nem mondtak semmit, hiába kérdeztük őket arról, milyen az óra.

A heti Food Service Management órát végül nem is az előre kiírt teremben tartották meg, a helyszínen lezajló beszélgetés szerint a termeket gyakran váltogatják, amiről csak az tud, aki fenn van a listán. Bonyolultabb ez, mint a Roxfort Varázsló és Boszorkányképzőben megtalálni egy termet.

Végül a csoport átvonult egy másik helyszínre, ahová szintén nem engedtek be minket. Így azt sem tudni, hogy a hétfői órát Zsidai vagy Orbán tartotta-e.

Az sem derült ki, hogy a várakozás alatt elhangzó ,,az előadó nem kért személyi védelmet", kire vonatkozott.

Orbán Ráhel egyetemi karán tízezer forintot lehet keresni egy 45 perces tan­órával. Mivel hetente két előadást, kéthetente pedig gyakorlati órát tart, bruttó százezer forintot kaphat havonta. A miniszterelnök lánya nyílt álláspályázat nélkül jutott katedrához, az egyetem meghívta külsős óraadónak. Orbán Ráhelt ezzel nem érte különleges elbánás, ugyanis a törvény szerint a megbízási jogviszonyban foglalkoztatott oktatók pozícióit nem kell meghirdetni.



http://24.hu/kozelet/2016/02/29/rejtelyes-figura-allta-utunkat-orban-rahel-orajan -a-corvinuson/#
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbrögisztán gazdaságának újabb éltető ereje: FUTÓVERSENYEK!
  2016-03-01 18:14:16, kedd
 
  Döbrögisztán gazdaságának újabb éltető ereje: FUTÓVERSENYEK!

Posted on 2016-03-01 by Admin

Varga: a futóturizmus lehet az egyik legdinamikusabban fejlődő terület
A versenyeknek nemcsak egészséges életre nevelő, szemléletformáló hatásuk van, hanem kézzelfogható gazdasági hasznot és pozitív külföldi médiavisszhangot is generálnak - mondta Varga Mihály a futóversenyek nemzetgazdasági hatásait vizsgáló tanulmányt bemutató sajtótájékoztatón.
A fő budapesti futóversenyekhez kapcsolódó közvetlen költés 2,7 milliárd forint volt 2015-ben, a kapcsolódó adó- és járulékbevételek 880 millió forintot tettek ki - ismertette a nemzetgazdasági miniszter a Budapesti Sportiroda (BSI) által megrendelt, a KPMG által készített tanulmány főbb megállapításait.
Varga Mihály beszámolt arról, hogy az elmúlt években dinamikusan emelkedett a budapesti futóversenyeken résztvevők száma. A tanulmányban vizsgált három nagy rendezvényen - Telekom Vivicittá Városvédő Futás, Wizz Air Budapest Félmaraton, SPAR Budapest Maraton Fesztivál - meghaladta a 70 ezret a regisztrált versenyzők száma tavaly, ami 22 százalékos növekedés az előző évhez képest - ismertette.
A világ 80 országából regisztráltak és érkeztek ezekre a rendezvényekre tavaly, 17 500 külföldi futó és kísérője mintegy 65 ezer vendégéjszakát töltött itt, de a hazai indulók 60-70 százaléka is vidékről érkezett, ők is Budapesten töltöttek pár vendégéjszakát - ismertette a miniszter. Felidézte: a turizmus adja a bruttó hazai termék (GDP) növekedés 9 százalékát, a munkavállalók 12 százalékát foglalkoztatja, stratégiailag fontos területe a gazdasági növekedésnek.
Varga Mihály tájékoztatott arról is, hogy a kormány szándéka szerint a turizmus fejlesztésére a 2014-2020-as uniós időszakban az eddig kiírt pályázatokból is több mint 100 milliárd forintot biztosítanak. A budapesti támogatott programok közül ide tartozik a Hauszmann-terv, a Liget-projekt és a vizes világbajnokság helyszínének kialakítása, amely szintén hozzájárul a város turisztikai vonzerejének növeléséhez - mondta. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleménye szerint a keretösszeg az év végére megközelíti a 150 milliárd forintot.
Kocsis Árpád, a BSI ügyvezető igazgatója elmondta: 2010 óta majdnem háromszorosára nőtt a külföldi futók létszáma, a legtöbben Franciaországból, Olaszországból, Nagy-Britanniából jönnek, de az utóbbi években a szlovák és a lengyel futók száma is megugrott, akiknek fontos, hogy Magyarországon megfelelő ár-érték arányt találnak.
Indra Dániel, a KPMG szenior menedzsere a tanulmány ismertetésekor elmondta: a gazdasági hatást az őszi futóversenyek - Wizz Air Budapest Félmaraton, SPAR Budapest Maraton Fesztivál - kapcsán vizsgálták. Az eredményekből kiderült: a maraton 2,3 milliárd forint, a félmaraton 700 millió forint közvetlen költést generált, ami a multiplikátor hatással számolva 4,44 milliárd költést jelent a teljes gazdaságban. Ha 40 százalékos hozzáadott értéket rendelnek a versenyekhez, akkor azok 1,78 milliárd forinttal járultak hozzá a 2015-ös GDP-hez - ismertette.
Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes kiemelte: fontos eredmény, hogy a kutatás szerint az első alkalommal Magyarországra érkező futóturisták 70 százaléka vissza is akar térni ide.
Kérdésre válaszolva Varga Mihály elmondta: az elmúlt évek látványos eredményéhez kellettek a befektetések is. A kormány azokat az ágazatokat támogatja, amelyek szorosan kapcsolódnak a gazdaság növekedéséhez; a futóturizmus ilyen terület - mondta.
Szalay-Bobrovniczky Alexandra kérdésre válaszolva közölte: a kiemelt területeken - rakpart, alagút - rendezett futóversenyek engedélyezése során figyelembe veszik, hányan vesznek részt az adott rendezvényen, és más elbírálás alá esik egy nagyobb múltú rendezvény. Hangsúlyozta: nem a versenyek számát szeretnék csökkenteni, hanem próbálják összeegyeztetni azokat a belvárosban élők igényeivel.
(hirado)
Bal-Rad komm: “...a futóversenyek nemzetgazdasági hatásait vizsgáló tanulmány..."
A politikai gonosztevőink számára rendezett üldözőfutás nemzetgazdasági hatásait elemző tanulmányunk szerint a verseny mielőbbi megrendezése kimondottan ÜDVÖS HATÁST fog gyakorolni országunkra! A NÉP közérzetére nem kevésbé!

Egészen elképesztő, hogy milyen marhaságokon agyalnak ezek a köztörvényes bűnözők! És még sajtótájékoztatót is összeröffentenek az agyrémeik közzétételére!

http://www.balrad.com/2016/03/01/dobrogisztan-gazdasaganak-ujabb-elteto-ereje-fut oversenyek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rothadó narancs: A FIDESZ vezérek urizálnak; Deutsch Tamás
  2016-03-01 18:10:41, kedd
 
  A rothadó narancs: A FIDESZ vezérek urizálnak; Deutsch Tamás nirvánában; Habony újratöltve
2016/02/29 transyadmin

A Wikipédia szerint Habony Árpád:
“Pestszentlőrincen a Kond utcai Általános Iskolába járt 1975-től 1983-ig. Utána szülei autószerelőnek akarták taníttatni, de egyik tanára rábeszélésére, aki a képzőművészetekben tehetségesnek tartotta, mégis gimnáziumba adták, ahol 1987-ben leérettségizett."

“Az 1980-as években több felsőoktatási intézményben is tanult (például 1987 és 1990 között a Képzőművészeti Főiskolán, és Szegeden is), de tanulmányait nem fejezte be, mert pénzt kellett keresnie."

Ez azt jelenti, hogy minden főiskolának nekiugrott, mint bika a torreádor vörös posztójának, de egyikből sem lett diploma! Ez az ember mégis a FIDESZ-vezérek tanácsadója, Orbán miniszterelnök écesz géberje! Mije lehet Habonynak, amire Orbánnak és a FIDESZ-Vezéreknek szüksége van? Az egyik hozzászóló sziporkája szerint: Habony a néplélek! Most a fejünkre csaphatunk: Igaza lehet! Ez hiányzik a FIDESZ-ből!!!

A video-riport szerint ezért nem kap hivatalosan fizetést a “tanácsaiért" az Orbán rezsimtől. Ami nem hivatalosan meg egyenlő lenne az adócsalással.

Szóval nagy lábon él, állandóan az Orbánékkal lóg, nem tudni miből tartja fenn a messze átlag fölötti életszínvonalat. Mindezt mindenféle nemzetbiztonsági átvilágítás nélkül. Nem mintha ez utóbbinak bármiféle hatása lenne a nemzetbiztonságra. Az Orbánék meg haveri alapon biztos átvilágították.

A nagy kérdés már csak az, hogy az Orbánék tartják a Habonyt, vagy a Habony az Orbánékat?

Ez a film 13 perc 30 másodperc. A youtube-on csak 2 perc van feltöltve belőle. A “Ki is ez a Habony Arpad" c. film letölthető a NIF új-zélandi szerveréről:

https://mega.nz/#!p0tTlbYR!4kw1m1aTMME3lXpO6r8s5nSC5Ev9HAr3uKpXmb87AYc

Gondoljon mindenki, amit akar. Ebben a hazugság-özön- útvesztőben ki tud eligazodni?

Dajcs Tomika mutatta be Habonyt az Orbánnak, ezt tudja ma már mindenki. Biztosan egy pislogópartin fedezték fel egymást szemnagyságúra tágult pupillákkal. De álljon itt Dajcs Tomika sűrűn pislogó klippje is: Tomikának Magyarország, mint látjuk, a földi paradicsom!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/02/tomi_drogtol-izzad-animated.g if?w=711&h=399

Dajcs Tomika a rothadó narancs másik szimptómája, itt a drogtól izzad és végnélkül vigyorog.


Már bemutattuk a klippet Habonyrol, amint Ibizan a méreg drága mulatóban bedrogozva pislog. Újra töltjük a végtelen filmet.

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/02/habony_bekokozva-ibizan_2015. gif?w=711&h=350

Habony Árpád a FIDESZ-vezérek tanácsadója, a rothadó narancs egyik szimptómája


Vajon mennyire rohadt a narancs?

Videoriport a “A Fidesz-vezérek luxus életéről" kérdésekre adott válaszokban, miként hazudja szembe minden fidesz-vezér a kérdező riportert. Ezt is muszáj megnézni, mert enélkül nem tudjuk felbecsülni a narancs rohadásának mértékét!

A Luxus-élet c. film letölthető a NIF új-zélandi szerveréről:

https://mega.nz/#!I5NziZyb!tDUvQjsT3t1m0QMxGQWc-uu4eb4DUk4nawwgxvyUXK0

Forrás: Innen-Onnan az internetről

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/02/29/a-rothado-narancs-a-fidesz-vezer ek-urizalnak-deutsch-tamas-nirvanaban-habony-ujratoltve/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Norvégia Svédország összeomlására készül
  2016-03-01 18:01:16, kedd
 
  Norvégia Svédország összeomlására készül


2016/03/01 transyadmin Hozzászólás

Erna Solberg norvég politikus, 2004-töl a konzervatív Pàrt Høyre elnöke. 16. Október 2013 Miniszterelnök. Szül.: 24. Február 1961 (Kora 55 év), Bergen, Norvégia Férje: Sindre Finnes (házasok 1996 óta)
Erna Solberg
norvég politikus, 2004-töl a konzervatív Høyre Part elnöke.
Miniszterelnök:2013 október 16.-a óta.
Szül.: 24. Február 1961 (kora 55 év), Bergen, Norvégia
Férje: Sindre Finnes (házasok 1996 óta), 2 gyerek anyja

NIF: Ahhoz, hogy nemzettudatban, politikai tudásban, nemzeti elkötelezettségben és diplomáciai viselkedésben, nyelvtudásban hasonló erősségű miniszterelnök asszonyunk legyen Dr. Barki Eva ügyvédnőnek kellene teret adnunk, szerepeltessük, felépítsük, és megválasszuk! E helyett ez az elkötelezett magyar asszony, aki MDF alapító tag is volt, a budapesti Párhuzamos Társadalom (PT) által teljesen megvetett, mellőzött és agyonhallgatott. Mivel a “magyar" kormányok a PT jelöltjei közül kerülnek ki, ezért Orbán Viktornak sincs szüksége a képességeire. Helyette inkább Hegedüs Zsuzsanna a párizsi Nagy Páholy (Grande Loge) tagja és zsidó származású szépség, akit főtanácsadónak választott, persze nem ingyen. Gratulálunk ehhez a döntésihez is! Érdekes a JOBBIK-nak sem kell Dr. Barki Eva. Nem tudunk másra gondolni csak arra, hogy a JOBBIK-ban tömörülő sok ifjú titán törpének érzi magát a nagy tudású asszony előtt! E miatt nem kellenek nekik sem a hazai, sem a nyugati magyar professzorok!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Svédország 80.000 menekültet tervez deportálni idén, de a norvég miniszterelnök asszony, Erna Solberg attól tart, hogy mindez túl kevés lesz, és túl későn.

Ha nem egy barlangban éltél az utóbbi fél évben, bizonyára hallottál róla, hogy Svédországban bajok vannak. Nagy bajok! A svéd multikulti bajnokok, akárcsak német társaik, a romlásba taszították saját hazájukat!

Az elmúlt egy évben 160 ezer menekült érkezett Svédországba, ami érezhetően megnövelte a társadalmi feszültségeket. A szilveszter éjjeli kölni események után (amikor kb. 1000 bevándorló molesztált nőket a nyílt utcán) felszínre került, hogy tavaly augusztusban hasonló zaklatások történtek egy stockholmi ifjúsági fesztiválon, és a rendőrség mindent megtett az ügy eltussolására.

Majd egy 22 éves szociális munkást gyilkolt meg egy szomáli migráns egy bevándorlók részére fenntartott szociális otthonban, később pedig olyan hírek érkeztek, hogy észak-afrikai ifjak randalíroznak rendszeresen a stockholmi pályaudvar környékén.

A svéd események hatására, és mivel attól tart, hogy a problémák sűrűsödhetnek a jövőben, Erna Solberg, Norvégia miniszterelnöke előkészíttetett egy törvényt, amely Norvégiának lehetővé teszi, hogy ne engedjék át a határon a menedékjog-kérőket Svédország összeomlása esetén.

A norvég ügyvédi kamara szerint a törvény megszegi az ország nemzetközi egyezményeit, és az alapvető emberi jogokat, de Solberg nem lép vissza. ,,Ha előterjesztünk egy ilyen törvényt, tudjuk, hogy ez egy nagy törés az eddigi helyzettel szemben, de készen kell állnunk a legrosszabb esetre is."

A svéd külügyminiszter, Margot Wallström tavaly októberben nyilatkozta, hogy ,,a legtöbb ember úgy érzi, hogy nem vagyunk képesek fenntartani egy rendszert, ahol 190 ezer ember áramlik be minden évben - hosszú távon, ez a rendszer össze fog omlani."

Schengen szétesése megkezdődött, és a jövőben várhatóan egyre több hasonló hírről fogunk hallani.

Forrás: Orientalista.hu nyomán; - Jack Fall (a Zerohedge.com cikke nyomán)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/03/01/norvegia-svedorszag-osszeomlasar a-keszul/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Házakat foglaltak el a betolakodók Görögországban – tí
  2016-03-01 17:58:14, kedd
 
  Házakat foglaltak el a betolakodók Görögországban - tízezrek bolyonganak az országban, Muttiért sírnak
2016/03/01 transyadmin 2 hozzászólás


Tovább gyűrűzik a krízis Görögországban: a görög-macedón határon már több mint hétezer bevándorló vár arra, hogy a macedónok beengedjék őket. Macedónia szombat este megnyitotta, majd be is zárta a határt. 300 embert engedtek át. Közben már több mint 30 ezer migráns bolyong Görögország szerte, miután a szigetekről is hozzák őket folyamatosan: a bevándorlók egy szendvicsért is összeverekednek, állandóak a tüntetések, és üres házakban húzzák meg magukat, amíg tovább nem engedik őket.

Lakatlan görög házakat foglaltak el a migránsok a macedón határtól alig egy-két kilométerre. Pakisztáni, marokkói, algériai és iráni bevándorlók is vannak itt, és a megfelelő alkalomra várnak, hogy átjussanak a határon. Mivel gazdasági bevándorlóknak minősülnek, legálisan esélyük sincs átkelni, ezért éjjelente próbálnak átszökni Macedóniába, de a macedón határőrök eddig minden alkalommal elfogták és visszaküldték őket.

Napok óta drámai a helyzet - Muttiért sírnak a hódítók

Napok óta drámai a helyzet a görög-macedón határon. Folyamatosak a tüntetések: a migránsok azt követelik, hogy engedjék őket tovább Németországba. Újra és újra Angela Merkel nevét skandálják. Azt kérdezik, hogy hol van ilyenkor a német kancellár és miért nem segít nekik.

Szünet nélkül jönnek!!!

Közben a görög kompok a szigetek felől töretlenül viszik az illegális bevándorlókat észak felé, annak ellenére, hogy a görög hajózási miniszter szombaton azt közölte: határozatlan időre felfüggesztik a migránsok szállítását. Az országban már több mint 30 ezer migráns torlódott fel, sokak szerint humanitárius katasztrófa fenyeget.

Forrás: nemzeti.net


https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/03/01/hazakat-foglaltak-el-a-betolakod ok-gorogorszagban-tizezrek-bolyonganak-az-orszagban-muttiert-sirnak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
BULVÁR-MINISZTERELNÖk
  2016-03-01 17:47:46, kedd
 
  2016. február 29., hétfő

BULVÁR-MINISZTERELNÖK

Ha egy üzlet beindul, mondta hajdan Salamon Béla, ráérezve a számára kedvező trendre, és mondja ma Orbán Viktor, mert ő is ráérzett arra, hogy ha már siker nincs a háznál, hát legalább beszélni kell róla.
És rohadt nagy bölcsességet árasztani magából, hadd higyje a politika iránt érdeklődő nép, hogy ő az a farok, mely a kutyát csóválja, amiből persze csak a farok igaz...
Ha már egyszer belelendült a dumába, hát nehezen tudja abbahagyni, erős késztetést érez ugyanis arra, hogy megossza velünk azt, amit neki súgnak a Hangok...
Most éppen a Külügyminisztériumban tartott értekezleten ismertette aktuális rögeszméit a magyar diplomácia végváraiban szolgáló diplomatákkal és seggnyalókkal.
Egyben üzent is a világnak, hogy milyennek is látja ő, minden magyarok miniszterelnöke, az Alfa és Omega, a Hit Védelmezője, Ráma királya, az Északi Sark 191 magyar szigetének Nagy Jegesmedvéje, stb.. stb... birodalma helyzetét a világban.
Érdekes módon csak egyetlen ellenvélemény fogalmazódott meg, az sem vonta kétségbe a Világ Urának hatalmát, nem is szólva arról, hogy aki mondta, az nő, márpedig komoly dolgokról csak férfiak nyilatkozhatnak, asszonyok szava - mint tudjuk - pataklocsogás.

Az kétségtelen, hogy a magyar külpolitika szakszerű és megalapozott, emellett nyugodt és kiegyensúlyozott hátország segíti a külképviseletek munkáját.
Ha úgy vesszük, a nyugalom legfelsőbb foka a halál, és ha haladásunk irányát elnézegetjük, még pár év, és mi leszünk a legnyugodtabb és legkiegyensúlyozottabb hátország a világon.
Talán kicsit büdösödünk, de ez semmit nem von le az örök nyugalom értékéből.
Sikereink záloga a külpolitika 2014-es reformja, melynek során a diplomatákból szatócsokat képeztünk, de meg is lett az eredménye.
A világ minden táján remek üzleteket kötöttünk, dől a keleti nyitásból származó lóvé az országba, az északi irány is kedvező, a sarki lúdak pottyantanak csak a fejünkre, ami annak köszönhető, hogy az északi államok nem repülnek, még Nils Holgerssont is más útvonalon utaztatja a libája pedig ő biztosan megtisztelné a kollegát.
Nils rengeteg rosszat cselekedett, ezért egy házimanó húsz centissé varázsolta, a mi házimanónk még manóipari tanuló lehetett, mert a százötven centinél elakadt...
Sikereinkhez nagyban hozzájárult külügyminiszterünk átdizájnolása, lassan kezd úgy kinézni, mint egy ember, holott ezidáig egy Habony Vulgaris nevű főemlősre hajzott.

Gondjaink csak Romániával vannak, akik képtelenek belátni, hogy állampolgáraik egy százalékának más miniszterelnöke van, mint akiről ők tudnak, és nem tekintik megtiszteltetésnek, hogy a már rituális tusványosi Nemzeti Összeröffenésen a magyar miniszterelnök rendszeresen előveszi a csúnyáját és az arcukba vizel.
Nagy megtiszteltetés pedig ez - mint tudjuk - ő hétfő - szerda - pénteken szenteltvizet, kedd - csütörtök-szombaton pedig tokajit vizel - egy neves, sárazsadányi pincészet prémium kategóriájú borát.vasárnap kontroll, akkor kis pohárkába...
De ezek békétlenek, ezeknek semmi sem jó,
Hadjáratot folytatnak magyar politikusok ellen, akik pedig csak a status quo helyreállítását követelik az 1650-es állapotoknak megfelelően, továbbá azt az apróságot, hogy Románia elnöke csókolja meg a magyar miniszterelnök magasztos alfelét.
Hogy mi nem teszik ezekne, ki érti ezt?
De a többi relációban minden rendben, tót szlovák véreink szeretnek minket, alig várják, hogy Orbánova és Áderova asszony felkeresse őket a Budai Várban, a történelmi igazság helyreállítása után.
Az osztrák sógorokkal is jóban vagyunk, jobban jóban, mint látszik, ennek jele, hogy követelik az uniós támogatások megvonását Magyarországtól.
De ez csak az álca, mert egyébként élnek-halnak értünk, ezért is szeretnék elérni, hogy bizonyos szakmákban ne foglalkoztassanak magyar munkavállalókat.
És bár azt írják ki, hogy magyar, ne lopj, mi tudjuk, hogy ez még véletlenül sem a Szeretett Vezetőre vonatkozik, hiszen ki megy kamionnal hipermarketbe, nem igaz?

Szerbiát meg fel kell venni az Unióba, már csak azért is, mert amedig a horvátokkal foglalkoznak, addig azoknak se akkora a pofájuk, mint manapság, amikor megkeserítik a felkészült magyar diplomácia életét a krakélerségükkel...
Ukrajna is szóba került, érdekes módon, most nem került említésre az ukrán menekültek özöne, mint ahogy sok minden más sem került szóba, például az Egyesült Államokhoz fűződő viszony sem, viszont megosztotta rémálmát a diplomatákkal, mely szerint az €uro esetleges bevezetése az integráció elmélyítése felé mutat.
Ez az ötlet pedig magától a sátántól származik, hiszem Mafgyarországnak önálló nemzetpolitikára és önálló gazdaságpolitikára van szüksége.
Csodálom az Unió vezetőinek türelmét, én már régen módot adtam volna a szép elvek gyakorlati tesztelésére.

De a legjobb duma mégiscsak az volt, mikor kifejtette, hogy kell valami Oroszország és Magyarország közé - hívhatják akár Ukrajnának is, mondá.
Természetesen odafigyelt arra, hogy egy koszból adjon valamit Obamának is, mert elmondta, hogy nem vagyunk abban érdekeltek, hogy Magyarországot belerángassák valamiféle oroszellenes nemzetközi koalícióba.
Valaki azért elmondhatná neki, hogy már benne vagyunk, csak azért, nehogy ezt meglepetésként kelljen megélnie, a koalíciót NATO-nak hívják.
Ami engem meglepett - habár nem vagyok túl könnyen meglephető - az a nyíltan felvállalt russzofóbia volt, mondván: az a lényeg, hogy ne legyen közös határunk Oroszországgal.
Ez az ember nincs tisztában sem a katonai erőviszonyokkal, sem a realitásokkal, de ne rójuk fel neki, ez szegény, sokszor nem tudja mit beszél...

Viszont a diplomatáink végre képben vannak, míg idáig csak szarban voltak, mely azért helyzet fennmaradt.
Az utolsó magyar polihisztor ezen azért nem tudott segíteni...


http://www.pupublogja.hu/2016/02/bulvar-miniszterelnok.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tiltakozol a gyereked jövőjéért? Egy rohadt migráns vagy a F
  2016-03-01 17:36:12, kedd
 
  Tiltakozol a gyereked jövőjéért? Egy rohadt migráns vagy a Fidesz rezsibiztosa szerint

JámborAndrás
2016. március 1. kedd, 16:39


Eddig csupán Soros György, a kommunisták, az ellenzék és az idegen erők álltak az oktatási rendszer szörnyű állapotáért tiltakozók mögött, de most új szintet lépett a Fidesz szónokaként, napirend előtti felszólalásra emelkedő Németh Szilárd rezsibiztos. Szerinte ugyanis a szakszervezeteket az ellenzéki pártok bujtják fel, akik túszul ejtették az iskolákat (aha, a KLIK, a tankerületi igazgatók, a Fidesz által kinevezett igazgatók, a köznevelési törvény nem), és felhasználják a szülőket és gyerekeket a mocskos céljaik elérésben. És folytatja is a rezsibiztos:

,,ebben semmi sem drága, semmi sem szent. Ugyanúgy gátlástalanul tolják maguk előtt a gyermekeket, ugyanúgy felelőtlenül használják a kiskorú tanulókat pajzsnak, mint az Európát lerohanó illegális bevándorlók."

5228780_5c280e045d4b8073cb362c9e55ac9c20_wm.jpg

Kicsit unalmas már, hogy a Fidesz szerint mindenki, aki nem ért egyet vele, az zombi és nincs szabad akarata, hanem csak megtévesztett, buta és felhasználják őt. De ez a migránsozás már szintlépés.

Azon lépjünk is túl rögtön, hogy a maguk előtt gyerekeiket pajzsként tartó menekültek sztorija leginkább gyenge hazugság, koncentráljunk arra, hogy a kormánypárt hogyan próbálja meg összekötni a gyűlöletkampányát az oktatási tiltakozással.

Pontosan tudjuk, mit gondol a Fidesz a menekültekről, ezek zombik, akik elözönlik Európát, nőket erőszakolnak, gyilkolnak, idegenek és félni kell tőlük.

Most ezt a képet húzta rá a tiltakozókra a Fidesz képviselője.

Igen, a Fidesz képviselője szerint, ha te úgy véled, rosszul működik az oktatás, és ez ellen felemeled bármilyen módon a szavad, akár egy magánbeszélgetésben is, akkor a tiltakozók oldalára állsz, és így olyan vagy, mint a Fidesz szerint nőket erőszakoló, veszélyes ,,migránsok".

Ebben az egészben az a szörnyű, hogy még csak kormányváltást sem követelnek a pedagógusok, szülők és diákok, nem kérdőjelezik meg a kormány hatalmát, egyszerűen szeretnék, ha jobban működne az oktatás és ezáltal saját maguk és az egész közösség élete.

A kormány jobban tenné, ha migránsozás, Sorosozás, mindenféle háttérhatalom sejtetése helyett, az ellenzéki pártok demonizálása helyett inkább a követelésekre figyelne. Mert ezek a követelések nem egy-két ember, hanem sok százezer ember, millió ember követelései, még ha nem is tüntet vagy sztrájkol mindegyikőjük.

Ezt, migránsozás helyett, nem azért kéne figyelembe vennie a kormánynak, hogy megőrizze hatalmát, hanem azért, mert a kormány elvileg ezeknek az embereknek az érdekeit képviseli. És ameddig migránsozásra, Sorosozásra, komcsizásra futja, addig szépen rohad tovább a közoktatás. Ez pedig senkinek sem jó.

http://kettosmerce.blog.hu/2016/03/01/tiltakozol_a_gyereked_jovojeert_egy_rohadt_ migrans_vagy_a_fidesz_rezsibiztosa_szerint
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tizenkilenc képviselő vitázik az év eddigi legpofátlanabb tö
  2016-03-01 17:31:54, kedd
 
  ezt még a miheztartás végett, csak hogy senkinek ne legyen illúziója:

Tizenkilenc képviselő vitázik az év eddigi legpofátlanabb törvényjavaslatáról

Hétfőn nyújtották be, kedd délután már meg is szavazhatják azt a törvénymódosítást, ami eltüntetné a szemek elől a jegybank alapítványainak 250 milliárdját.

Még csak március van.
Mi lesz még itt, kérem!
Itt az ideje, hogy a népi gondolkodás elveszítse a józanész jellegét.

A távollévő többiek ilyenkor teszik meg a költségelszámolások alapján kijövő napi 2x Szombathely-Budapest-Szombathely távot és most realizálják, hogy rosszul könyveltek, mert még mindig Szomhathelyen, Nyíregyházán, Békéscsabán vannak?

****************


Tizenkilenc képviselő vitázik az év eddigi legpofátlanabb törvényjavaslatáról

Botos Tamás
POLITIKA
ma 11:28


A fideszes Bánki Erik hétfőn sürgősséggel nyújtotta be azt a törvényjavaslatot, ami nem csak a Magyar Nemzeti Bank vezetőinek fizetését növelné többszörösére, de kimondaná, hogy a jegybank alapítványainak adott százmilliárdok

"elvesztik közpénz jellegüket."

Tehát a Nemzeti Bank érdekeltségébe tartozó gazdasági vállalkozások és alapítványok dokumentumait titkosíthatja, így a jövőben átláthatatlanná válna a pénzek felhasználása.

Kedd délelőtt az Országházban 19 képviselő vitatkozik a beadványról, amiről délután már szavazni is fog a T. Ház.

http://444.hu/2016/03/01/tizenkilenc-kepviselo-vitazik-az-ev-eddigi-legpofatlanab b-torvenyjavaslatarol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áder szótlanul tűri Orbánék törvénysértéseit
  2016-03-01 17:19:32, kedd
 
 
Áder szótlanul tűri Orbánék törvénysértéseit

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) Alkotmány utcai székházánál történt múlt heti botrány óta nem állt a nyilvánosság elé Áder János köztársasági elnök. Múlt hét kedden egy csoport nagydarab, sötét ruhába öltözött férfi fizikailag megakadályozta Nyakó István MSZP-s politikust abban, hogy időben beadhassa népszavazási kezdeményezését a vasárnapi zárva tartás ügyében. Nyakó csak másodikként tudta használni az NVI épületének kapujánál elhelyezett időbélyegzőt.



Az NVI annak ellenére továbbította a Nyakó által benyújtott kérdést a Nemzeti Választási Bizottsághoz (NVB), hogy egy erősen fideszes kötődésű ,,magánszemély" (Erdősi Lászlóné) ugyanebben a témában nyújtotta be kérdését és technikailag megelőzte Nyakót.

Tény, hogy Nyakó István előbb volt ott, mint Erdősiné. Nyakó Istvánnál viszont előbb érkeztek a nagydarab férfiak. Az NVI számára nem volt egyértelmű a helyzet, ezért az NVB-re bízta a döntést - fogalmazott az RTL híradójának László Róbert, a Political Capital elemzője. Mint mondta, a jogszabály rossz, emiatt az NVI vezetője egyszerűen ,,továbbpasszolhatta" a témát.

Az NVB hétfői ülésén azonban megtagadta a szocialisták által benyújtott népszavazási aláírásgyűjtő ív hitelesítését a vasárnapi boltzár ügyében, Erdősiné aláírásgyűjtő ívét viszont hitelesítette. (Erdősiné kísérője négy másodperccel korábban tudta használni az időbélyegzőt, a kopaszok ez idő alatt elállták az utat Nyakó elől.)
Áder János snecizőszéken őrködik az államszervezet demokratikus működése felett

Az alkotmányos jogokkal és a jogszabályokkal történő ilyen játszadozás nyilvánvalóan rombolja az állampolgárok demokratikus intézményrendszerbe vetett bizalmát és az ország nemzetközi tekintélyét is. Orbán Viktor és Rogán Antal is megszólalt az esettel kapcsolatban, és közölték, a népszavazási törvény rossz, meg kell változtatni.

Csupán egyvalaki nem állt eddig a nyilvánosság elé az NVI székházánál történtekkel kapcsolatban: Áder János. Pedig az Alaptörvény úgy szól: ,,Magyarország államfője a köztársasági elnök, aki kifejezi a nemzet egységét és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett."

Az MSZP - érthető módon - éppen ezt az ,,őrködést" hiányolja.

,,A demokrácia fekete keddje óta várjuk, hogy a köztársaság elnöke megszólaljon ebben az ügyben. (...) A köztársasági elnök hobbija a horgászat, világos, hogy ott csendben kell lenni, mert elriasztjuk a halakat. Itt azonban nem kell csendben lennie, itt meg kellene szólalnia" - mondta Lukács Zoltán, az MSZP alelnöke a Sándor-palota előtt tartott sajtótájékoztatón.


http://www.168ora.hu/itthon/ader-szotlanul-turi-orbanek-torvenyserteseit-143469.h tml
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 664
  • e Hét: 6416
  • e Hónap: 10161
  • e Év: 163657
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.