Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
A Fidesz parádésan indokolta meg, miért kell lezárnia a fél
  2016-03-13 21:10:04, vasárnap
 
 
A Fidesz parádésan indokolta meg, miért kell lezárnia a fél belvárost a TEK-nek március 15-én
2016. március 11. - 08:56
Belföld


A kormánypárt Vadai Ágnesnek címezve sokat sejtető közleményt adott ki - írja a magyarnarancs.hu.

A TEK a "személyi biztosítást gyakorolja", 2013 - Forrás: magyarnarancs.hu

A TEK csütörtökön kiadott rendelete március 15-én, nulla órakor lép életbe, és a szükséges ideig, de legkésőbb 13 óráig tart. A kommandósok lezárják a Múzeum körút Astoria és Baross utca közötti szakaszát, a Baross utca Múzeum körút és Szentkirályi utca közötti szakaszát, a Szentkirályi utca Baross utca és Rákóczi út közötti szakaszát, és a Rákóczi út páratlan oldalát a Szentkirályi utca és az Astoria között, vagyis a fél belvárost. A DK alelnöke az MTI-hez eljuttatott közleményben arra hívta fel a figyelmet, hogy a TEK emberei bárkit igazoltathatnak, megmotozhatnak vagy akár ki is üríthetik a területet, és arra volt kíváncsi, hogy miért van erre szükség.

Vadai kérdésére a Fidesz válaszolt, már ha válasznak lehet tekinteni azt a vegytiszta gyurcsányozást, amivel kikerülték, hogy Vadai kérdésére feleljenek. Ebbe nem is mennénk bele, ha nem unják még az ilyesmit, olvassák el, jó szórakozást! Ennél sokkal érdekesebb a közlemény lezárása, ami így szól: ,,Március 15-én a Nemzeti Múzeumnál együtt ünneplünk mindazokkal, akik ma is kiállnak Magyarország függetlenségéért és elutasítják a balliberálisok bevándorláspárti politikáját!"

Így már mindjárt más. Ezek szerint ugyanis ez az egész cirkusz nem is március 15-i megemlékezés lesz, hanem elnyomottak ellentüntetése, ahol a függetlenség bajnoka, Orbán Viktor szónokol. És ki ne tudná, hogy ezekre az ártatlanokra ezer veszély leselkedik, vagyis azért kell a TEK, mert hétszentség, hogy különben jönnek a terroristák Gyurcsány vezetésével!



magyarnarancs.hu


http://civilhetes.net/a-fidesz-paradesan-indokolta-meg-miert-kell-lezarnia-a-fel- belvarost-a-tek-nek-marcius-15-en
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milliárdos török üzletember a Tiborcz Istvánhoz köthető cég
  2016-03-13 21:04:44, vasárnap
 
 
Milliárdos török üzletember a Tiborcz Istvánhoz köthető cégcsoportban
2016. március 13. - 09:39


A magyar-török üzleti körökben régóta mozgó Spányik Péter révén jöhetett létre a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető, a közelmúltban több nagy értékű ingatlant is megszerző cégcsoport török kapcsolatrendszere.

Fotó: atlatszo.hu

Ez egy hazánkban tevékenykedő török vállalkozó révén vezet egészen a dúsgazdag Adnan Polathoz, a Galatasaray labdarúgóklub volt elnökéhez - írja az atlatszo.hu.

Az őt és a családját ért támadások miatt döntött úgy Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István tavaly tavasszal, hogy eladja ,,minden olyan érdekeltségét, ami közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet." A Tiborcz által közvetetten tulajdonolt Elios Innovativ Zrt. cég az elmúlt években EU-s forrásból finanszírozott közvilágítás-korszerűségi projektetek sokaságát nyerte el.

Az Elios Innovatívnak adott pályázatok ügyében vizsgálódni kezdett az EU csaláselleni irodája, sőt az Európai Bizottság illetékes főigazgatósága is érdeklődni kezdett arról, hogy a pályázatok során történtek-e szabálytalanságok.

A támadások leállítása helyett Tiborcz Istvánnak sikerült a kedélyeket még jobban felkavarnia, miután ismét egy hozzá köthető cégcsoport sejlik fel olyan értékes ingatlanok megszerzésének a hátterében, mint az impozáns turai Schossberger-kastély, vagy a budapesti Városligeti fasor egyik értékes villája.

Tiborcz István kötődését az ingatlanokat megszerző társaságokhoz több momentum alapozza meg: egyrészt volt üzlettársának, Hamar Endrének az ügyvédi irodája járt el az adásvételek lebonyolításában. Továbbá a két társaságban vezető szerepet játszó Tóth Judit ismerőse lehet Tiborcz Istvánnak. Ami pedig még ezeknél is beszédesebb: a kormányfő veje maga tette le az egyik társaság százezer forintos bejegyzési illetékét a cégbíróságon.

A 2015-ben létrehozott cégcsoport tagja a lerobbant állapotú turai kastélyt kétszázmillió forintért megszerző TRA Real Estates Kft.: a cég tulajdonosa a BDPST Zrt., amely - mint megírta egy hónappal ezelőtt az Átlátszó - tulajdonos abban az AMX HS Real Estate Management Hungary Kft-ben is, amely a VI. kerületi Rátkai Klub épületét kaparintotta meg tavaly augusztus 24-én, és amit idén vehetett birtokba.

A cégcsoport további tagja az AMX Nador House Hungary Kft is. Ennek és az AMX HS-nek is egyik tulajdonosa szintén a BDPST Zrt., a másik pedig egy amszterdami székhelyű társaság: a HBRE International Investments. Az AMX HS és az AMX Nador House ügyvezetője egy bizonyos Suat Gökhan Karakaus török üzletember.

A cikk teljes terjedelemben IDE kattintv elérhető.



atlatszo.hu

http://civilhetes.net/milliardos-torok-uzletember-a-tiborcz-istvanhoz-kotheto-ceg csoportban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szász-Anhaltban a második legerősebb párt az Alternatíva Ném
  2016-03-13 20:51:38, vasárnap
 
  Szász-Anhaltban a második legerősebb párt az Alternatíva Németországért (AfD)

2016. március 13. 19:10
Hunhír.info

A német kancellár pártja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) két tartományban is vereséget szenvedett az elérhető adatok alapján. Szintén nagyon zuhant a koalíciós partner Németország Szociáldemokrata Pártja (SPD) támogatottsága is.


Baden-Württembergben a zöldek, Rajna-vidék-Pfalzban pedig az SPD győzte le Merkel pártját, ami viszont továbbra is legerősebb párt maradt a harmadik tartományban, Szász-Anhaltban, ahol vasárnap választásokat tartottak.

A korábban a CDU erős bázisának számító Baden-Württembergben az exitpollok szerint a párt csak a szavazatok 27,5 százalékát tudta elhozni, míg a Zöld Párt 32 százalékot szerzett. Az SPD történeti mélypontra került 13 százalékkal.

A Zöldek még soha nem nyertek Landtag-választást. Várhatóan folytathatják a 2011-ben kezdett kormányzást, de eddigi partnerükkel, a szociáldemokrata párttal (SPD) nem lesz többségük, így új partnert vagy egy harmadik partnert kell keresniük.

Most először fordulhat elő, hogy nem a CDU-nak lesz a legnagyobb frakciója a stuttgarti Landtagban. A választási részvételi arány 72 százalékos volt, 5,7 százalékponttal növekedett az öt évvel ezelőttihez képest.

A Zöldek a CDU-val összefogva, vagy az SPD-vel és az FDP-vel kormányozhatnak tovább, ha az eredmények a becsléseknek megfelelően alakulnak. Az AfD-vel egy párt sem kíván együttműködni.
Rajna-vidék-Pfalzban az SPD meg tudta verni a CDU-t.

Az országos közszolgálati televíziók megbízásából készített becslések szerint az SPD a szavazatok 37,5 százalékát szerezte meg, ami 1,8 százalékpontos növekedés a 2011-ben szerzett 35,7 százalékhoz képest.
A második az ellenzéki Kereszténydemokrata Unió (CDU) a szavazatok 32,5-32,8 százalékával, ami 2,7-2,4 százalékpontos veszteség az öt évvel ezelőtti 35,2 százalékhoz viszonyítva.

A harmadik 10-11 százalékkal az Alternatíva Németországnak (AfD), amely most először indult a tartományi választáson. A negyedik a liberális FDP 6-6,5 százalékkal, a párt így ismét bejutott a mainzi Landtagba.

Az SPD eddigi koalíciós partnere, a Zöldek visszaestek, az ARD televízió becslése szerint 5,5 százalékot, az ZDF televízió szerint 5 százalékot szereztek, szemben a 2011-es 15,4 százalékkal. Az SPD és a Zöldek koalíciója így elveszítette többségét. A szociáldemokraták a CDU-val, vagy az FDP-vel és a Zöldekkel együtt kormányozhatnak tovább.

A választási részvételi arány 71 százalékos volt, ami 9,7 százalékpontos növekedés 2011-hez képest.
Míg a CDU a várakozásoknak megfelelően a kelet-németországi Szász-Anhaltban maradt a legnépszerűbb párt, 29 százalékkal.

A menekültválság hátán felkapaszkodó populista-nacionalista Alternatíva Németországért (AfD) mind a három tartományban parlamentbe tudott jutni, és Szász-Anhaltban a második legerősebb párt lettek, az exitpollok szerint a szavazatok 23 százalékát szerezték meg.

Politico


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=92164
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Merkelék történelmi vereséget szenvedtek Baden-Württembergbe
  2016-03-13 20:44:51, vasárnap
 
  Merkelék történelmi vereséget szenvedtek Baden-Württembergben


Bertha László

2016. március 13. 19:44
Rengeteg érdekes eredménnyel szolgál a három német tartományban lezajlott választás | Összefoglaló a becslések alapján.


Rajna-vidék-Pfalzban a már 25 éve kormányzó szociáldemokraták (SPD) kapták a legtöbb szavazatot, azonban az általuk vezetett kormánykoalíció elveszítette többségét az első eredménybecslések alapján.

Az adatok szerint az SPD a voksok 37,5 százalékát szerezte meg, a második helyen Angela Merkel pártja, a CDU áll a szavazatok 32,5 százalékával. A várakozásoknak megfelelően a harmadik helyen végezhet a bevándorlásellenes AfD, ők a szavazatok 10-11 százalékára számíthatnak, míg a liberális FDP 6 százalékon áll. Az SPD eddigi koalíciós partnere a választás legnagyobb vesztese a tartományban: a 2011-es 15,4 százalék helyett most még a bejutás is veszélybe kerülhet a Zöldek számára.

A választási részvételi arány kifejezetten magas, 71 százalékos volt.
SZÁSZ-ANHALT

A kereszténydemokrata CDU a szavazatok 29 százalékával nyert Szász-Anhaltban, míg a második legjobb eredményt az Alternatíva Németországnak (AfD) érte el, a voksok 23 százalékát begyűjtve. Az AfD ezzel az eredménnyel ismét felülmúlt minden várakozást, hiszen 19 százalékkal a harmadik helyre várták őket az eurokommunista Die Linke mögött. A Die Linke várhatóan a szavazatok 17 százalékát gyűjtheti be. A negyedik helyen az SPD 11,5 százalékos eredménnyel zárhat.

Ennek értelmében elbukhat a CDU-SPD koalíció a tartományban, hiszen nem lesz meg a többségük.

A választási részvételi arány 63 százalékos volt.
BADEN-WÜRTTEMBERG

Baden-Württemberg tartományban a becslések szerint a Zöldek kapták a legtöbb szavazatot, egészen pontosan 32,5 százalékot. Ez történelmi eredménynek számít, ugyanis a zöldpárt még sosem nyert tartományi választást.

A második helyen a CDU végezhet 27,5 százalékkal - ez 11,5 százalékponttal gyengébb, mint 2011-ben. Ennek következtében most először fordulhat elő, hogy nem a kereszténydemokratáknak lesz a legnagyobb frakciója a stuttgarti Landtagban. A harmadik helyen az SPD áll 13, míg a negyedik helyen az AfD 12,5 százalékkal.

A választási részvételi arány 72 százalékos volt.

http://888.hu/article-merkelek-tortenelmi-vereseget-szenvedtek-baden-wurttembergb en?source=hirstart
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tőlünk nyugatabbra is jól halad a beilleszkedés
  2016-03-13 18:18:00, vasárnap
 
  Útban "merkel" felé készült a kép. Annyira izgult, hogy rájött a fosás. Még jó, hogy kéznél volt a kapaszkodó, a papír hiánya pedig ezeknek semmi gondot soha sem jelentett. Sem útlevél, se igazolvány, semmi okmány, de a szar jön velük együtt. Szar egy helyzet.
Balogpater feje hianyzik alola azzal az idiota mosolyaval
2 az egyben. Kiszarja a kovetkezo segelyes balogkedvencet
Ilyen az igazi reljett erőforrás.



https://kuruc.info/j/480/egyeb/nigger13521.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Matolcsyék ugyanazokkal újíttatják fel az Eiffel Palace-t, a
  2016-03-13 18:00:13, vasárnap
 
  Offshore lovagoktól vették meg, offshore lovagokkal újítattják fel, aztán ugyanazok az offshore lovagok bérbe veszik, hasznosítják, és a kígyó enfarkába harap. Az Orbán-Matolcsy féle lopás offshore verziója.

Semmi medence, se welness, se bunker? Ez de kurva igénytelen lesz.
Kis pénz, kis buli.
Ezekből a fillérekből ez jön ki.
Ideje lenne Papcsák fizetését megint emelni...

******


Matolcsyék ugyanazokkal újíttatják fel az Eiffel Palace-t, akiktől másfélszeres áron megvették

Czinkóczi Sándor
Politika
ma 12:25


A Matolcsy György által vezetett Magyar Nemzeti Bank 2014 júliusában vette meg az offshore hátterű Eiffel Palace Kft.-től nettó 45,3 millió euróért az Eiffel Palace irodaházat, amit korábban még 5 millió euróval olcsóbban kínáltak eladásra.

Tavaly ősszel az MNB már közbeszerzést írt ki arra, hogy az Eiffel Palace hetedik emeletén egy 484 négyzetméteres ,,exkluzív teret" alakítsanak ki.

A kiírás szerint lesz ott teraszra tájolt, 24 fős elnöki tárgyaló, egy kis és egy nagy konferenciaterem, egyklubkönyvtár és egy szuperkönyvtár, valamint szerverhelyiség, technikai helyiség, catering helyiség, személyzeti vizesblokk, raktár.

Az Átlátszó vette észre, hogy néhány napja megjelent az EU-s közbeszerzési értesítőben, hogy február 9-én eredmény született a tenderen:

a nyertes a D.V.M. Construction Fővállalkozó Kft., amely nettó 411,7 millió forintos ajánlatával, egyedüli indulóként húzta be a megbízást.

Ugyanez a cég volt az, amelyik már 2013-ban is felújította az Eiffel Palace-t, mielőtt azt Matolcsyék megvették volna. Az Átlátszó szerint a cégben olyan emberek is érdekeltek, aki vastagon benne voltak az irodaház eladásában is.

Az épületet Matolcsyéknak eladó Eiffel Palace Kft. két ügyvezetője jelenleg is Czár Balázs és Kovács Attila.

Közben pedig Kovács Attila a felújítást végző DVM Design Kft.-nek bejegyzése óta ügyvezetője és tulajdonosa a cégnek, ahogy az MNB közbeszerzését elnyerő D.V.M Construction Kft.-nek is, amelyben szintén annak 2001-es alapítása óta ügyvezető és tulajdonos Czár Balázs is.

MNB felügyelőbizottságának jelentéséből kiderült, hogy miután a piaci ár másfélszereséért eladták az MNB-nek az irodaházat, a Cipruson bejegyzett offshore cégből 3 milliárdos osztalékot vettek ki. A felügyelőbizottság jelentését a jegybank ingatlanvásárlásairól azonban nem lehetett nyilvánosságra hozni, mert ezt a javaslatot az fb kormánypárti többsége valamiért nem támogatta.


http://444.hu/2016/03/13/matolcsyek-ugyanazokkal-ujittatjak-fel-az-eiffel-palace- t-akiktol-masfelszeres-aron-megvettek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma már a "menekültek" beilleszkedésével ámította közönségét
  2016-03-13 17:58:45, vasárnap
 
  Lassan ébredő nép, a weimari köztársaság romlottságát is milyen sokáig tűrték? De ha ébrednek akkor borul minden. A megmozdulások és gyűlések mellett aztán mégis szavazatokkal hatalomra juttatták a Nemzetiszocialistákat ,és egész hamar megoldódtak a problémáik.

Ebben egyébként a magyar is hasonlít rájuk, mi is lassan ébredünk, de ha összejön akkor ,,igazán" lásd '48,'56... És mi nálunk vajon mikor lesz az ébredés amikor kitakarítjuk a szemetet?




2016. március 12. 20:03


Ma már a "menekültek" beilleszkedésével ámította közönségét Mutti - az ellentüntetők jóval többen voltak

A menekülteknek a beilleszkedés nem lehetőség, hanem kötelesség Németországban - hangoztatta Angela Merkel német kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke szombaton a tartományi választásokat felvezető kampányt záró beszédében. A pártelnök-kancellár a baden-württembergi Haigerlochban tartott CDU-s gyűlésen 1400 ember előtt mondott beszédében kiemelte, hogy aki a "menekültek", menedékkérők közül elutasítja az integrációt és nem tiszteli a nőket, az "eltévesztette az országot". A legnagyobb tapsot akkor kapta, amikor arról beszélt, hogy nem szabad szőnyeg alá söpörni a külföldiek bűncselekményeit. A szilveszter éjjel nők ellen elkövetett szexuális zaklatásokról, rablásokról szólva lesújtónak nevezte, hogy az az érzés keletkezett, mintha nem lenne szabad beszélni a "menekültek" által elkövetett bűncselekményekről. A sáskajárás kezelésére tervezett EU-Törökország megállapodással kapcsolatban kiemelte: nem érti, miért kell a Törökország által igényelt pénzügyi támogatásról - 6 milliárd euróról - sokat vitázni, hiszen mindenki láthatja, hogy a jelenlegi helyzet sokkal nagyobb költséget okoz, és valószínűleg jobb a "menekültek" számára ügyük rendezése Törökországgal együttműködve. A hatmilliárd eurós terv Közben Berlinben "Merkelnek mennie kell" címmel tüntetést tartottak a demonstrációról beszámoló Der Tagesspiegel című fővárosi lap besorolása szerint szélsőjobboldali csoportok. Felhívásukra a szervezők várakozásánál többen, mintegy háromezren gyűltek össze. A szövetségi parlament (Bundestag) több pártja, köztük a CDU, valamint szakszervezetek ellentüntetést hirdettek rendeztek, amelyen mintegy ezer ember jelent meg. A rendőrség nagy erőkkel biztosította a demonstrációkat. Vasárnap Baden-Württembergben, Rajna-vidék-Pfalzban és Szász-Anhaltban tartanak helyi törvényhozási (Landtag-) választást. Az előző vasárnap rendezett Hessen tartományi önkormányzati választás után ez a második alkalom a migránsválság tavaly kora őszi elmélyülése óta, hogy németek milliós nagyságrendben élhetnek választójogukkal. Összesen 12 millióan szavazhatnak, és a legtöbb elemző szerint voksukkal a szövetségi kormány migránspolitikájáról is véleményt mondanak. (MTI nyomán)

Forrás: https://kuruc.info/r/4/156260/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közszolg: a Pasa Parkba költöznék, HELP!
  2016-03-13 17:33:11, vasárnap
 
  2016.03.12. 15:23

Közszolg: a Pasa Parkba költöznék, HELP!

Nyájas Olvasók!



Töredelmesen bevallom nektek: elbasztam az életem! Ez van, nincs mit szépíteni, ráadásul kizárólag az én hibám. Nem okolhatok senki mást, nem mutogathatok, nem kereshetek mentséget se kifogást, én nem tanultam meg a 43 évem alatt normálisan lakhelyet választani.

Pedig egy átlagemberhez képest sokat és sokfelé próbálkoztam. Laktam vidéki megyeszékhelyen, a fővárosban - Pesten és Budán is - annyira vidéken, hogy oda a madár is csak akkor jár, ha kifejezetten dolga van, és egy rövid ideig - a kiköltözés szándéka nélkül - külföldön is. Laktam panelban, tégla gázos társasházban, vályogfalú régi parasztházban, fullos belvárosi kertesben, mégsem találtam meg az igazi helyem.

Mert az utóbbi időkben rá kellett jönnöm, az én álmom a Pasa Park!

Igen, a Pasa Park! A bámulatos dinamizmussal táguló lakásaival, "valahogy lett" tetőkertekkel, a lakóközösséggel, akik állam az államban lassan saját GDP-vel. Hej, ha ide költözhetnék az olyan lenne, mintha átlépnék egy másik dimenzióba! Itt nem tízforintos alapon ultiznak a haverok két kerti grillen szenesre sütött tarja között, hanem szétgurítanak néhány milliárdot mire felizzik a faszén. A családias hangulatban megbeszélik, a parki kormányzó egykori alvezére, most bankalvezér, hogy írasson olyan egyedi pályázatot, hogy azon csak a kormányzó úr elsőszülöttjét is nevelő ember cége, és a szintén szomszéd cégtulajdonos indulhasson és nyilván nyerhessen.

Sokáig tiltakoztam én ez ellen az egymás faszát kiverő urambátyámkodás ellen, de....Be kell látni, ma Magyarországon ez lett az egyetlen eredményes szemlélet.

Úgyhogy, Nyájas Olvasóim, kénytelen vagyok hozzátok fordulni: ha van ötletetek hogy juthatnék kecóhoz a Pasa Parkban ne tartsátok magatokban! Cserébe ígérem, olyan hiánypótló blogot vezetek majd itt, hogy csudájára jártok! Mert rendszeren fintorgást olvashattok eleget, oknyomozó portálok is vannak, függetlennek mondható hírportálok is állnak szemben a NER médiaipari felszopólányaival, de nyersen őszinte hang, ami elmeséli hogy röhögnek rajtatok a pasa parki grillezés közben, amíg a szétgurított milliárdok zsírját csurgatják a parasztkenyér mindkét oldalára, na olyan nincs. Még.

Mit szóltok? Deal?


http://varanus.blog.hu/2016/03/12/kozszolg_a_pasa_parkba_koltoznek_help
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kitiltott barátaim! Kitiltottak, és még nem kitiltottak, vag
  2016-03-13 17:27:06, vasárnap
 
  Kitiltott barátaim! Kitiltottak, és még nem kitiltottak, vagy csupán látogatók, kedvelők!

Régen, a "szocializmusban" ilyenkor, ünnep előtt összeszedték különböző indokkal az ellenzékieket. 36 órát bent tartották őket , majd az ünnep után, mikor elmúlt a veszélyhelyzet, kiengedték .
Azóta persze "demokrácia" van. Mégis egy Tescós szatyorba raktam egy váltás fehérneműt, WC papírt, fogkrémet kefével, meg szappant....és két májkrémet.
Csöppet sem csodálkoznék rendszerváltó demokrataként, ha délután megállna a házunk előtt a "fekete autó".
Elgondolkodik a zember ilyenkor.....
Ezért küzdöttünk? Ezért akartuk olyannyira megdönteni a régi rendszert, a szocializmust, hogy egy sokkal bitangabb feudalizmust erőltető állkeresztény demokráciának álcázott diktatúrában élhessünk, ahol a zsebdiktátor hűbéresei és kiszolgálói hatalmaskodhatnak felettünk, megfosztva bennünket a demokrácia vívmányaitól (fékek és ellensúlyok, média, szólás és vélemény nyilvánítás...stb).

Kedves barátaim!
Soha nem látott belső feszültség tapasztalható országszerte.
Akik eleve jól látták, érezték, hogy mit hoz nekünk az orbáni diktatúra és akik felébredtek, vagy ébredőben vannak....

Tudjátok hát!
Ezt elrontottuk.

Igen, ezt mi rontottuk el. Buták, jó szándékúak, naivak voltunk. Hittünk abban, hogy valami változás jön majd Orbánnal és a Fidesszel 2010-ben. Hogy végre meg lesz az ELSZÁMOLTATÁS és a tényleges RENDSZERVÁLTÁS.
Megadtuk a lehetősséget Orbánnak és a Fidesznek, hogy csinálja meg az álmainkban vágyott népakarati demokráciát. Olyat ahol tényleg rólunk szólhat az életünk....Meg is kapta az erős felhatalmazást, a 2/3-ot.
Hamar csalódnunk kellett.
De volt még egy réteg akik úgy gondolták négy év ehhez kevés. Az akkori túlkapásokat el is nézték a megválasztott diktátornak, hátha nem volt elég a szocik és korábbi kormányok által elrontott rendszerváltás.
Aztán a FOLYTATJUK a Fidesz részéről bebizonyította, hogy tényleg folytatják. Mit is? A társadalom felosztását, megosztását, nagyon szegényekre és haverokra, meg rokonokra.
Nem tudom el jött-e az idő a forradalomra, az akasztásra, de, hogy büntetlenül nem fogják ezek az állkeresztény seggnyalók és gazdáik megúszni az biztos.
Isten nem lehet ennyire kegyetlen a MAGYAR NÉPPEL, hogy hagyja, hogy egy picurka kisebbség parazitaként ránk tapadva a jövőnket, gyermekeink és unokáink jövőjét sem kímélve, maga alá gyűrje a lelkében még hazafi, napjaiban pedig tisztességgel és becsülettel dolgozó, a családjáért és hazájáért tenni akaró többséget.
Nem tudom, hogy mi lesz Márc. 15.-én, de KÍVÁNOM, AKAROM, HOGY LEGYEN VÉGRE IGAZSÁG MAGYARORSZÁGON!
Aki bármiben is korlátozta, vagy elvett (akár egy forintot is jogtalanul) a becsületes adófizető magyaroktól, annak BŰNHŐDNIE KELL!
IGEN, mi tudjuk, hogy a mostani diktátorunk és a maffiabandája a vérünket szívja, törvényesített lopást , kifosztást hajt végre a nemzeten, gyerekeinktől is elvéve mindent, félelemben és bizonytalanságban tartva őket, most épp migrációs baromságra hivatkozva (holott a migráns nagyívben kerüli Magyarországot (mert van esze, hiszen itt éhen halna és megfagyna ő is mint már sokan) ....elterelve a mindennapok sokkalta keservesebb létéről. arról, hogy a gazságaik ne derülhessenek ki. Gumicsontot dob a nép közé.....azon csámcsogjanak, ne a lopásaikon!
ADJUNK TEHÁT HANGOT ENNEK ÉS TEGYÜK A DOLGUNKAT.
Éljen a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG!

Szép Ünnepet kívánok magam és admintársaim nevében!
OLKT (Gál György)


https://www.facebook.com/Orb%C3%A1n-lapj%C3%A1r%C3%B3l-kitiltottak-t%C3%A1rsas%C3 %A1ga-245315675667043/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ideje kidobni, ami a kukába való
  2016-03-13 17:17:59, vasárnap
 
  2016.már.11.
Írta: Mr Flynn Rider

Ideje kidobni, ami a kukába való

Van egy elmaradt, szegény, polgárháborúban fuldokló kelet-európai ország, ahol a politikusokat a szemetesbe dobják, amiért korruptak. Ezek a politikusok egy életre megtanulták, hogy nem élhetnek vissza a hatalmukkal.

Magyarországon az embereket meg lehet ijeszteni menekültválsággal.
Lehet fenyegetni őket kopasz fradistákkal.
Magyarországon az emberekkel gyakorlatilag bármit meg lehet csinálni.
Gondolkodás nélkül szopják be a kormányzati propagandát.

Az emberek egyes településeken, ma, Magyarországon tényleg azt hiszik, hogy a migráncsok - mint valamiféle gagyi tévésorozatban - zombihordaként özönlenek majd rá szegény kis Magyarországra.

Mindeközben nem tudunk odafigyelni a valóban fontos dolgokra:

a szennyvízben úszó iskolai vécére,
a málló vakolatú, omladozó kórházakra,
az alulfizetett nővérekre.
Az irdatlan korrupcióra.
A stadionépítésekre.

Aki látja ezeket, inkább menekül: veszi a kabátját, fogja a családját és kivándorol. Kevesen ismerték fel, hogy Magyarország előtt is csak egyetlen út létezik: amit az ukránok csinálnak a fenti videóban.
Politikai aktivizmusnak hívják.

Amikor a civilek rákényszerítik az akaratukat a politikai elitre. Ennek szép példája lesz március 15-én az "ellenzéki tüntetés". Tulajdonképpen nem is igazán ellenzéki, hiszen az ellenzék nem a Parlamentben létezik. Nincsenek igazán ellenzéki pártok. Csak mi vagyunk, emberek. Meg a hatalom, amely végletekig korrupt, manipulatív és aljas.

Nekünk kell valamit kezdenünk ezzel a helyzettel.
piknik.jpg

Sokan félnek elmenni egy ilyen tüntetéssorozatra. Nekik azt javaslom, kezdjék kicsiben, békésen: március 14-én, hétfőn, 14 órakor a Legyen a Liget a kertem-csoport pikniket, békés demonstrációt szervez a városligeti fák védelméért. Két hét múlva már vágják ki a fákat.
Olyan lesz, mint a József nádor tér: csupasz és lebetonozott.

Ideje felemelni a szavunkat. Ideje a kukába helyezni azt, ami oda való.

http://egyenlito.blog.hu/2016/03/11/ideje_kidobni_ami_a_kukaba_valo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 230
  • e Hét: 2490
  • e Hónap: 19283
  • e Év: 152200
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.