Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
GAZDAÁLLAT DÖGROVÁSOn
  2016-03-16 22:09:00, szerda
 
  2016. március 15., kedd

GAZDAÁLLAT DÖGROVÁSON

Érdekes ünnep volt ez a mai, jóllehet nemzeti ünnepnek nevezni nem nélkülözi a bátorságot.
Mondjuk inkább úgy, hogy egy olyan munkaszüneti napról volt szó, melyen ismét megmutatkozhatott a nemzet kétsége, minimálisan is.
Orbán ma, mint a Nemzetek Nagy Tanítója szerepelt.
A címet hajdan Sztálin birtokolta, az ambiciózus utód egyes hízelgő vélemények szerint úgy aránylik hozzá, mint a hajdani Szovjetúnió területe aránylik Magyarország területéhez.
A mai tanítás két tárgykör köré csoportosult, egyik a magyarországi forradalmak értékelése volt, melynek során kiderült, hogy már középiskolai tankönyveivel is hadilábon állt, ami nem is csoda, hiszen azokat nem baráti nyomda nyomtatta, és egy fillér nem sok, de annyi se csurgott a megfelelő zsebekbe.
Ennek során hangzott el, hogy a baloldal - szerencsétlenségére - itt áll gazdaállat nélkül, és bár tovább nem cizellálta, de büszkén kihúzta magát, elnézve lengyel barátaink feje felett.
Ebből érzékelni lehetett, hogy a jobboldal szerencsésebb, nekik van gazdaállatuk, melynek véréből a sol bögöly mértékkel ugyan, de legelészhet.
Ha megunja zaklatásukat, csak csap egyet legendás, ötgyerekes farkával és véget vet a mulatságnak.A gazdaállat mindazonáltal gyengélkedik, erre Pukli igazgató úr többször rá is mutatott, mikor a délutáni esernyős tüntetésen a pedagógusok támogatottságáról beszélt.

A másik tárgykör Európa megmentése volt, melynek letéteményese szerény személye.
Európát elsősorban Európától kell megmenteni, mert minden igyekezete dacára még mindig nem lőttek bele géppuskával a migránsok tömegébe, akikről menet közben kiderült, hogy dehogy is menekültek azok, dehogy is a bombák és lövedékek, zsoldosok és fanatikusok elől menekülnek, hanem népvándorolnak.
Népvándorolni jó, egy kategóriába esik egy bortúrával, a résztvevők fenemód élvezik csak az a baj, hogy némelyik belefullad mindenféle megáradt patakokba, a többit meg egy sártenger közepén eszi meg a fene gyerekestől, a szemünk előtt szinte.
De mi akkor sem engedünk, mert mi - jó gazdaállat módjára - következetesen hűek vagyunk elveinkhez, melyek praktikusan az ő elvei.
Eb ura fakó, ide ugyan egy népvándorló se teszi be a lábát!
Még szerencse, hogy amikor a magyarság népvándorolt, a helyi vezért nem Viktornak, hanem Szvatopluknak hívták.
Felhívta figyelmünket Brüsszel aknamunkájára, ahol némelyek abban mesterkednek, hogy létrehozzák az Egyesült Európát, jóllehet erre a mesterkedésre nem hatalmazta fel őket senki.
Arról nem esett szó, hogy őt sem hatalmazta fel arra senki, hogy egyszemélyben eldöntse, jó-e az nekünk, ha kimaradunk egy erős, egységes Európából, ahol ő ugyan valóban nem lenne senki, de az ország - mint szövetségi állam - kétségkívül felvirágozna.

Mindenesetre a népvándorlás egy hulláma már elért bennünket, lengyel barátaink vándoroltak ide, megvédeni Orbánt és a kereszténységet.
Remélhetőleg egyszer majd kiderül, hogy ki finanszírozta ezeket a bevásárló-utakat, és milyen felhatalmazással...
A magyar jobboldalnál csak a lengyel jobboldal korlátoltabb, de a verseny kiélezett, és lehet, tanulmányozni akarták, hogy hol is tartunk mi, nehogy megelőzzük őket.
Az orbáni nagyoperettet kissé zavarta az eső - tönkre is tette a hősiesen elázó bonviván búbosvöcsökre emlékeztető frizuráját, és időnként odahallatszott a Kálvin-téri tüntetők barátságos biztatása, mellyel gyors távozásra igyekeztek serkenteni hősünket.
A kórus jól muzsikált, talán ha hoztak volna hangvillát, vagy bármilyen más villát, még jobb is lehetett volna.
Tartottak rendezvényeket a pártok is, de a tömeg ma a pedagógusok rendezvényére volt kihegyezve, ilyen esetben ezt előre fel lehetne mérni és a protokollünnepséget akár el is lehetne hagyni, bejelentve, hogy a tagság a pedagógusok rendezvényén emlékezik meg a forradalomról.
Utcára menni minimálisan úgy húszezer támogató nélkül - kontraproduktív.

A délután a pedagógusoké volt, meg a demokratáké.
Impozáns tüntetés volt, a kormánysajtó szerint a résztvevők lehettek akár kétszázan is, de a demokratikus média is felettébb visszafogott volt, mikor többezres tüntetésről beszélt, jóllehet az Alkotmány utca is tele volt tüntetőkkel.
A szerénység, elvtársak, ezt szeretem legjobban magunkban.
A forgatókönyv jól sikerült, a szónokok elmondták, amit el kellett, a fekete ruhás nővér még énekelt is, méghozzá szépen, a Nemzeti Konzultáció is jó ötlet volt, a résztvevők száma miatt lehet is rá hivatkozni.
Én egy tizenharmadik pontról is megszavaztattam volna a tömeget, nevezetesen, hogy hova húzzon el Orbán és sleppje viharsebesen, de hát én telhetetlen vagyok...
Pukli igazgató úr pedig bejelentette a csodafegyvert, a polgári engedetlenséget, mely sztrájk formájában kerül majd megvalósításra, amennyiben Áder államfő és Orbán kormányfő záros határidőn belül nem kérnek bocsánatot a zelmúlt hat évért.
Miután Vezérünk köztudottan nem szájbergyerek, Áder főméltóság meg a pontyoktól tanult beszélni, így azt javasolnám Pukli igazgató úrnek, hogy a remélt esemény (Orbán Megvilágosodása) napját azért ne várja féllábon állva, és közben vegyen egyszer-egyszer levegőt is.

Hogy egy egyórás figyelmeztető sztrájknak lesz-e foganatja, az kétséges.
Sok függ attól, hogy az iskolák kapuihoz vonuló pedagógusokhoz hány szülő, nagyszülő és támogató csatlakozik az alatt az egy óra alatt, - ezt talán fényképpel dokumentálni is lehetne.
Akár úgy is, hogy a támogatókat háttal állva fényképeznék, egyúttal választási lehetőséget kínálva a nevelésügy jelenlegi irányítóinak - választhatnak, hogy kinek a hátsóját illethetik jól bejáratott, nemzeti, nyelvükkel.
Hogy Orbán elküldené és lecserélné Balogot és Palkovicsot, ez illúzió, a kis erőművész inkább becsinál, de nem ejti őket...

Az időjárás moslék volt, de ezek az esernyők felettébb dekoratívak.
Feltehetőleg nem ez lesz az utolsó tüntetés mostanában, én azt javasolnám, ha süt is a nap, akkor hozzon magával mindenki színes napernyőket.
Meg még egy embert.
Pukli igazgató úr most belekormányozta a pedagógusokat az egyirányú utcába, innen már nehéz visszatáncolni.
Egy kompromisszumos megoldás vereséget jelentene, melyet a kormány kibírna, de a pedagógusok nem.
Most minden azon múlik, hogy mennyire elszántak, hagyják-e magukat megosztani, egymással szembefordítani, körülhízelegni.

Jól sikerült nap volt, tán még Petőfinek is tetszett volna...


http://www.pupublogja.hu/2016/03/gazdaallat-dogrovason.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak úgy zengett a forradalom
  2016-03-16 22:05:07, szerda
 
  2016.03.16. 08:47
Csak úgy zengett a forradalom

Veszettül kíváncsi vagyok mi járhat most Orbán fejében? Milyen érzés lehetett "forradalmi" beszédet mondani úgy, hogy a: közben gatyáig elázol, b: látótávolságban ellened beszélnek, c: tudod, hogy a délutáni program magában nagyobbat pukkanhat, mint a két délelőtti performansz?

orban_beszed.jpg

kép: Viktor fészbúkja

Ahogy pukkant is. Bár a pestisrácok nyilván lelkesen próbálták karaktergyilkolással hitelteleníteni a tanárok-szülők demonstrációját, ennek ellenére - vagy éppen ezért - harmincezret is meghaladó létszámú tömeg vett részt ezen. Amin keresztül nézni pislogás nélkül elég bajos, azután pláne, hogy az utóbbi évek hasonló demonstrációitól eltérően ezúttal okos ötlettel jöttek elő a szervezők. Lépéskényszerbe hozva a kormányt és Orbánt, gyakorlatilag lenullázva a brüsszeli moszkoviták ellen folytatott szájtépést.

Szóval van baj, ami nem kicsi.

Ha ránézünk a fenti képre egy elázott Viktort látunk, de valójában nem elázva van őkelme, hanem leforrázva. Bocsánat kérést várnak tőle - és Ádertől - polgári engedetlenség és munkabeszüntetés lóg a levegőben úgy, hogy a nem megyek iskolába naphoz becslések szerint 150 ezren csatlakoztak. Vagyis kinéz a dologból egy szépen felduzzadó létszámú, országosan engedetlenséggel demonstráló mozgalom ha nem történik végre érdemben valami.

Ha én lennék Orbán most azon gondolkodnék, van-e olyan kockás ingem ami még rám jön?

http://varanus.blog.hu/2016/03/16/csak_ugy_zengett_a_forradalom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Röhögj Viktor, jön a tréfa!
  2016-03-16 21:56:27, szerda
 
 
Röhögj Viktor, jön a tréfa!

2016.03.16. 18:07
Jogszerű? Nem jogszerű? Most komolyan ezen kell elmélkedni? A Fidesz által hozott törvények jogkorlátozóak azon választók számára akik változást akarnak a saját életükben, de ez nem tetszik Orbán Viktornak, és meg is tudta azt akadályozni a parlamenti kétharmada segítségével. Választási törvény. Megvan? Népszavazási törvény. Megvan? Trafiktörvény. Megvan? Földtörvény. Megvan? Munka törvény. Megvan? Kell folytatni?



Ahhoz meg már nem is kell semmit hozzáfűzni ha a törvények előkészítéséről, vagy megalkotásáról volt szó, azon mikor vett részt szakmai szervezet, vagy akármilyen képviseleti forma az adott területről. Van válasz? Nincs. A kormány minden olyan törvényt elfogadtatott ami a saját hatalmát bebetonozta, de közben az ellene való fellépést a végsőkig korlátozta. Ha kellett módosított rajta gyorsan ha éppen úgy hozta kedve mert szerinte nem volt elég jó a saját érdekének.

A köz pedig minden törvényt elfogadott. Jó, volt némi tiltakozás a munkatörvény ellen, a sztrájktörvény ellen, a választási törvény ellen, a népszavazási törvény ellen, és még sok más ellen de igazán egy sem ért el célt. Sokan csak legyintettek rá, nem érdemes, ezek úgyis azt csinálnak amit akarnak. El kellene már őket zavarni a picsába, de hát ki legyen utánuk a hatalmon, hiszen mindegyik csak lopni akar? Jó, jó ezek nagyon sokat vesznek el a közösből, de a törvény akkor is törvény, és azt be kell tartani, mert mi nem vagyunk olyanok. Milyenek? Olyanok akik azért hoznak egy törvényt hogy ennek segítségével nyugodtan ellophassák a szerzett jogot? A magánynyugdíjt? A munkabér egy részét? A trafikokat? A földeket? A választás tisztaságát? A letelepedési kötény hasznát? A rezsicsökkentés világpiacihoz árhoz nem kötött átverését? A nemzeti bank nyereségét? A családi összefogással megvalósult közbeszerzések hasznát? Hány olyan törvényt lehetne felsorolni ami a Fidesz saját anyagi hasznát segítette elő? Sokat! Túl sokat! De hát ugye a törvény, az törvény, a stadion meg szép, a TAO pénz nem közpénz, az alapítványi pénz meg elveszti közpénz jellegét ha Matolcsy venni akar magának pár értékes ingatlant az adófizetők pénzéből jó drágán a haveroktól.

A legszebb azonban akkor történik, mikor a Fidesz a saját törvényét sem akarja betartani, mert nem fűződik hozzá érdeke. A kopasz izomagyak által megakadályozott népszavazási törvény beadása esetén Orbán Viktor maga ismerte el, hogy a törvény nem jó. Az Ő törvénye, amit azért hozott ne lehessen népszavazni a hatalma ellen a vasárnapi boltzár ügyében. Világosan kimondja a szabály a kezdeményezést mindenki csak saját maga adhatja be, az előre meghatározott időpontban ami a gaz szociknak nem teljesíthető. És akkor mi történik. Rezsinéninek nem kell magának beadni a kezdeményezést, akkor is befogadják tőle. Kirúgtak ezért valakit? Nem! Lett valami következménye annak, hét bizottsági tag hozta az Orbán Viktor által elvárt nyílt törvényszegést, és büntetlenül megúszta? Nem! És ez a Fidesz erejének a lényege. Senkit nem hagy bántódni ha hű a pocakos focihuszárhoz, és még meg is lesz érte jutalmazva.

Az oktatás esetében sem várható el tőle beismerje a hibáját, leváltson bárkit is a következmények miatt. Végül is saját magát kellene elsőnek kirúgnia, hiszen nincs olyan átalakítás, államosítás, közbeszerzési lopás az országban ami ne az ő személyes akarata szerint történne a saját hülye elgondolása alapján. Nem véletlen az oktatás központosítása sem, így akarja minden résztvevőn rajta tartani a kezét, az nehogy lázadni merjen ellene, és a politikája ellen. Az oktatási rendszerben részt vevők minden bajáért ő a felelős, neki köszönhető az ágazat vízfeje, a rengeteg értelmetlen, szükségtelen teher. Ezt nem fogja azonban soha beismerni, és aki a nevét adta az egész szánalmas vergődéshez annak pedig védelmet fog biztosít. Aki pedig ellen akar tenni bármit is az készüljön fel a Fidesz által megszokott minden mocskos húzásra, alázásra, hazugságra, rágalomra.

És akkor mit lehet tenni a sok mocsok miatt amit eddig elkövetett Orbán Viktor? És a vérlázító szembe röhögés miatt ami részéről a szakmájukat jól gyakorolni akarók ellen irányul? Ha Orbán Viktor törvényeit be kell tartani hozzá, akkor semmit. De az egyén szabad, azt nem lehet korlátozni. Azt nem lehet törvénybe foglalni mindig minden körülmények között engedelmes legyen mindenki a hatalomnak, ha az ellenkezik a józan ész szabályaival.Akkor legyen az ember engedetlen. Mert az emberi elme haladó fázisa tiltakozik a visszarendeződés ellen, ha már megtapasztalta annak káros voltát. Az ember erkölcse tiltakozik az olyan nyilvánvaló haszonszerzés ellen ami az ő kárára történik, legyen az akárhány törvény által megengedett. Az ember normális erkölcsi értékét sérti ha hülyének nézik, megalázzák, kinevetik, és ez ellen tiltakozni is fog, ha már nagyon tele van vele a hócipője. Lehetne írni a tökét, de a társadalom kétnemű már ha nem szül éppen unokát Kövér papának. Nem azt kell most nézni egy vezetőnek sem melyik az olyan törvény ami nem szolgálja az elvárt jogot, hanem azt ki hozta, hogy miért, és be lehet-e azt tartani. Nem azt kell nézni egy vezetőnek sem most ebből kinek mennyi a haszna, ki az első benne, ki lesz ebből a hú vazze! Csinálni kell, mert Orbán Viktorral nem lehet tárgyalni, vele nem szabad egyezséget kötni, benne nem lehet megbízni. Orbán Viktort el kell zavarni a hatalom közeléből, független ügyészséggel kivizsgáltatni a vagyonosodását, orvosi bizottsággal az elmeállapotát a többi barommal együtt, és bezárni őt a saját fejébe, ott szabadságharcoljon az ország ellen. Pártot kell keresni amelynek kormánya elfogadja és megvalósítja a szakmai igényt az ország működtetésében, mert az is egy törvény, csak párt lehet a parlamentben, úgy törvényes a hatalom. Ez pedig nem tréfa!


http://banditapolitika.blog.hu/2016/03/16/rohogj_viktor_jon_a_trefa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért fordult véres szabadságharcba Március 15 - Rothschild
  2016-03-16 21:45:45, szerda
 
  Miért fordult véres szabadságharcba Március 15 - Rothschildok és pénzkibocsátás

Mivel köztudott, hogy az európai (sőt amerikai) forradalmak hátterében mindig kivétel nélkül a Rothschildok által uralt és irányított szabadkőműves elit állt, ezért érdemes megvizsgálnunk vajon a magyar szabadságharc esetében ez másként történt-e. Sajnos a válasz az: hogy NEM.

Természetesen a szabadkőműves Magyar (?) Tudományos Akadémia a történelemhamisítás szokásos eszközeivel ezt a vonalat kitörölte a történelemből és az oktatásból is.
Attól viszont az igazság még igazság, hogy senki nem hiszi el vagy tudja...
A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindenki azt hiszi is vagy úgy tudja....


Nézzük meg, mi is történt ! A bécsi Rothschild-ház adósságba kényszerítési kísérletének az elutasítása miatt tört ki a háború 1848 szeptemberében, és alakult át a békés forradalom véres háborúvá.
Már a reformkorban is az volt a magyar társadalom egyik legfontosabb problémája, hogy a magyar pénzügyeket monopóliumként egy bécsi magánbank intézte. Magyarországon nem volt bankhitel. A pénz amiatt áramlott ki az országból, hogy kiszolgálja ezt a bécsi bankot. De kiáramlott a pénz adók, regálék, kölcsönök, a kölcsönök kamatai, vámok, kincstári jegyek és a császári katonaság elszállásolási költségei formájában is.
A bankárok hatalma 1848-2011 - Darvas-Kozma József beszéde 2012 március 15-én

https://youtu.be/LrPW3BaXwHA

Amikor 1848-ban a szabadkőműves Kossuth Lajos lett a pénzügyminiszter, azonnal hozzáfogott az üres államkassza megtöltéséhez, és egy bankjegynyomda felállításához. A gazdasági élet működését biztosító, fedezettel bíró magyar pénzt akart bevezetni.
A bécsi Rothschild-ház irányítása alatt állott Osztrák Nemzeti Bank, az ONB, azonban nem volt hajlandó valódi pénzre beváltani az általa kibocsátott bankjegyeket, és egyidejűleg gyorsított ütemben vonta ki a nemesfém-és ércpénzt külföldre.

Kossuth felvételi kérelme a szabadkőműves páholyba:
,,A szabadkőművesek Cincinnati 133. sz. páholya érdemes főmesterének, felügyelőinek és testvéreinek.
Alulírottak alázatos kérelme azt bizonyítja, hogy miután hosszú idő óta kedvező véleménye volt az Önök ősi intézményéről, vágyódik arra, hogy mint tag felvétessék, ha erre érdemesnek találtatik.
Mivel száműzött, a szabadság ügye miatt nincs állandó lakóhelye; most Cincinnatiban tartózkodik; kora 49 1/2 év; foglalkozása visszaszerezni hazájának, Magyarországnak nemzeti függetlenségét és más nemzetekkel együttműködve megteremteni a polgári és vallásszabadságot Európában.
Cincinnati 1852. febr. 18.
Kossuth Lajos"


Kossuth ezért már 1848. április 19-én rendeletileg tiltotta meg az arany és az ezüst külföldre vitelét. Terve az volt, hogy 5 millió pengő-pénz alapján mintegy tizenkét-és fél millió forintnyi pénztárjegyet bocsát ki. (ahogy ezt már Lincoln vagy Kennedy esetében láthattuk...Szerk.)
A Rothschild érdekeltségű ONB azonban azt akarta, hogy a magyar kormány tőle vegyen fel 12 millió forint hitelpénzt, de azzal a feltétellel, hogy a magyar kormány ismerje el az ONB bankjegykibocsátó monopóliumát Magyarország területén, és fizessen kamatot a Rothschildok által nyújtott hitelpénz után. Kossuth ezt elutasította, és az önálló magyar pénz mellett döntött. A pénzügyekben megmutatkozó kibékíthetetlen ellentét vezetett el a fegyveres konfliktushoz, amelyből végül szabadságharc és függetlenségi háború lett.

A szabadságharc bukását követően az ONB összes kívánsága teljesült. Magyarországon 1873-ban már 482 pénzintézet, 160 különböző biztosító intézet, de csak 164 nagyobb iparvállalat működött. Ezek szinte mind a Rothschild-ház által irányított pénzkartellhez kapcsolódtak valamilyen módon. Az informális pénzkartell működését irányító és végző bankárhatalom a személyi kapcsolatokon, és a gondosan kiépített összefonódásokon keresztül biztosította pénzügyi egyeduralmát. A szabadságharc után az ONB és a mögötte álló nemzetközi pénzkartell erőteljes nyomást gyakorolt a Habsburg uralkodóházra és a kormányzatra, hogy az keményen lépjen fel az önálló magyar pénzt követelő magyar kormánnyal szemben.


A kiegyezés után az osztrák-magyar pénzrendszer közösségét biztosították. Magyarország az ONB bankjegy kibocsátási monopóliumát ugyan formálisan nem ismerte el, a tényleges állapot azonban az volt, hogy az ONB által kibocsátott bankjegyek forgalomban voltak ugyanúgy, mint bármely más állam pénzei.
A magyar pénzügyi és gazdasági élet irányítói a XIX. század második felében az ismétlődő válságokat az ONB tudatos pénzügyi manipulációjának tulajdonították. A Magyarországon rendszeresen visszatérő válságok nem termelési anarchia következményei voltak. A rejtőzködő szuperkartell, vagyis a pénzügyeket a háttérből irányító érdekcsoport, idézte elő a válságokat, mégpedig úgy, hogy Magyarország nemzetgazdaságának egészét az ellenőrzése alá vonta, és átvette a többi alkartellnek tekinthető kisebb kartell irányítását is. A szuperkartell a bécsi Rothschild-érdekeltség irányítása alatt álló, bécsi központból szervezett és ellenőrzött termelési és pénzügyi viszonyokat hozott létre. A Monarchia részét képező Magyar Királyságban nem volt a Rothschild-érdekeltségtől független egyetlen jelentős vállalat sem. Magyarország nemzetgazdasága a Rothschild-ház hegemóniája alatt működött. Egyfajta korporációs uralomról beszélhetünk. Az egész ország ipari és kereskedelmi élete egyetlen pénzügyi szervezet láthatatlan, kellően álcázott, de erős akaratának volt alárendelve.


A magyarok sajnos nem tudták, hogy kivel állnak szemben, mert az elrejtőzött az arctalan pénzviszonyokban. A magyar társadalom a király ellen fordult, de az ellenség valójában egy rejtőzködő pénzcsoport volt. Az emberek nem voltak tudatában, hogy a nemzetközi pénzoligarchia létrejöttével a kamatozó hitelpénzrendszer vette át fokozatosan az irányítást. A pénzoligarchia azonban nemcsak kamatszedés formájában fosztogatta az országot, de úgy is, hogy titkos-kartellt hozott létre, és ezzel egész Magyarországot gazdasági függőségbe tudta taszítani. Ez pedig lehetővé tette az értékteremtő munka eredményének egyre növekvő kisajátítását hitelezési és kartellezési technikákkal.

A Rothschild-ház az általa irányított láthatatlan pénzkartell létezését minden lehetséges módon titkolta. Ebben volt a fő ereje. Így történhetett meg, hogy a Monarchián belül egész Magyarország egy zárt vadaskerthez vált hasonlóvá, bekerítve egyetlen pénzcsoport hatalmának láthatatlan, de annál inkább érezhető acélkerítésével. Ebben a körülkerített vadaskertben a kamatgyarmattá vált Magyarországon a vad nem volt más, mint a magyar nép, amely a kerítésig futhatott, de azon túlra már nem juthatott.A Monarchián belül Magyarország csak a külső kényszerek hatására lépett be abba a világháborúba, amelyet - ma már bizonyíthatóan - a szuper gazdag beruházó bankárokból álló nagy hatalmú nemzetközi pénzkartell készített elő és robbantott ki.

Forrás:
A teljes tanulmányt és sokkal több részletet találtok még Drábik János kutatásaiban!
Aranykor hajnalán

Ahogy olvashattátok a modern kori rabszolgatartás és uralom fenntartásának eszköze mindig ugyanaz: a pénzkibocsátás jogának magánkézben tartása és ezáltal adósságalapú pénz létrehozása.
Ez a mai napig így van: aki megkérdőjelezi a magánkézben lévő FED vagy Európai Központi Bank pénzkibocsátási jogát és saját (netán nemesfémfedezettel rendelkező) bankjegykibocsátást szeretne bevezetni - J.F.Kennedyhez hasonlóan az Elit mindig könyörtelenül megsemmisíti.

Mivel ennek a nemzetközi pénzkartellnek a létezése gyakorlatilag a köztudatból ki van tiltva és nevetségessé téve az, aki szóba hozza.... így biztosítva is van, hogy teljesen szabadon és minden kontroll nélkül működhessen nemzetek és államok feletti hatalommal.
Ha netán valaki elég hatalomra és anyagi forrásra tesz szert ahhoz, hogy kísérletet tegyen az Illuminati-pénzrendszere alóli kibújásra (A. Lincoln, J.F. Kennedy, Saddam Hussein, M. Kadhaffi, Hugo Chavez...) hamarosan jobb létre szenderül.... vagy országával együtt elsöpri valami "titokzatos erő" helyreállítva a "demokráciát".... (SBG Buddha)


http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/03/miert-fordult-veres-szabadsagharcba.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tegnap bebizonyosodott, hogy valóban Petőfi maradványait hoz
  2016-03-16 21:26:02, szerda
 
  Tegnap bebizonyosodott, hogy valóban Petőfi maradványait hozták haza Barguzinból. A Fiumei úti Temetőben elhelyezett korporsóba lejuttatott kamerás szonda ugyanis egyértelműen jelezte, hogy Orbán Viktor Múzeumkertben elmondott ünnepi beszéde alatt a csontok forogni kezdtek.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Andy Vajna Londonban vett magának méregdrága Bentley-t? - f
  2016-03-16 21:23:20, szerda
 
  Andy Vajna Londonban vett magának méregdrága Bentley-t? - fotókkal
2016. március 14. 17:07 - Első Kézből

Londonban élő olvasónktól kaptuk az alábbi fotókat. Andy Vajna London legelőkelőbb, Mayfair nevű városrészében, egy autószalonban válogatott a méregdrága Bentley-k között. Vajna Habony Árpáddal volt, akit sajnos nem sikerült megörökíteni.

Vajnát az ügyintézésre szolgáló asztal mellett várakozva kapta lencsevégre olvasónk. A filmügyi kormánybiztos megengedheti magának a luxust, hiszen évente forintmilliárdokat tesz zsebre az Orbánéktól kapott kaszinókoncessziók nyereségeként.

andy_bentley.png

A Bentley egy kizárólag luxusautókat gyártó brit cég, autóik 160.000 angol fontnál kezdődnek, ami potom 64 millió forintnak felel meg.

Miközben a pedagógusok az elmúlt 26 év legnagyobb tüntetésére készülnek holnap, vidéki iskolák mosdói teljesen lerohadtak, az óraadó tanárok pedig hónapokig nem kapták meg a jogos fizetésüket, azalatt Orbán kedvenc oligarchája Londonban stíröli a luxusautókat - a nemzeti ünnep előtt egy nappal. Ebben benne van a fideszes rezsim esszenciája...

Frissítés: Levelet kaptunk Andy Vajna sajtósától, aki szerint a kormánybiztos úr nem is Bentley-t vásárolni ment Londonba, csak arra járt, nézelődött és leült megpihenni.

A teljes felbontású fotók megtekinthetők itt.

http://nyugatifeny.blog.hu/2016/03/14/andy_vajna_epp_londonban_vesz_maganak_egy_m eregdraga_bentley-t_fotokkal_nyugati_feny_exkluziv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz: a tanárok ultimátuma bolsevik diktátum
  2016-03-16 21:20:21, szerda
 
 
Fidesz: a tanárok ultimátuma bolsevik diktátum

Van egy rakás cowboyos flanelingje, sőt kockás alsónadrágja Németh Szilárdnak, a Fidesz alelnökének, aki Pukli Istvánt, a pedagógustüntetés egyik szervezőjét ügynöknek, a tanárok ultimátumát pedig bolsevik diktátumnak tartja. A pénteken megjelenő 168 Órában így fogalmaz: ,,Olyan csata zajlik, amit a kormány fog megnyerni."


,,Már az egész ló kilóg! Semmi köze sincs se az iskolához, se a közneveléshez, se a pedagógiához. Nyílt politikai zsarolás, igazi bolsevik diktátum. Ennek hallatán még Lukács György vagy Szamuely is megnyalná mind a tíz ujját" - így reagált Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a pedagógusok ultimátumáról a pénteken megjelenő 168 Órának.

Németh elmondása szerint nagyon jó viseletnek tartja a kockás inget, hozzátette: ,,Nekem is van egy rakás cowboyos flanelingem, sőt kockás alsónadrágom is." Azt állítja, őt nem lehet meggyőzni arról, hogy pártatlan szülők szervezték a sztrájkot.

- Sorolhatnánk a felbujtókat, akik nagyon is kötődnek a pártpolitikához - tette hozzá. Szerinte a tüntetésen egymást taposva tolongtak az ellenzéki politikusok meg a Soros Györgyhöz köthető hálózati aktivisták. Úgy véli, a Teleki Blanka igazgatója, Pukli István is direkt marketingként nyomja a politikát az iskolában.

Németh Szilárd szerint ,,Pukli úgy viselkedik, mint egy jól képzett ügynök". Lapunk kérdésére - szerinte kinek az ügynöke lenne? - visszakérdezett: ,,Ávós nagypapával vajon kié lenne? Most tényleg azt tetszik gondolni, hogy magától és szakmai meggyőződésből cselekszik ez a kalandos életű elvtárs?"

Németh elmondta: olyan csata zajlik, amit a kormány fog megnyerni.


http://www.168ora.hu/itthon/fidesz-tanarok-ultimatuma-bolsevik-diktatum-143852.ht ml
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
az összterület harmada, negyvenezer hektár került Fidesz-kö
  2016-03-16 21:09:23, szerda
 
  Az LMP-s Sallai Róbert Benedek által nyilvánosságra hozott eredmények alapján a mostani földosztások során az összterület harmada, negyvenezer hektár került Fidesz-közeli körökhöz, miniszterekhez, államtitkárokhoz és hozzájuk köthető emberekhez, többségében kikiáltási áron.

Közéjük tartozik Mészáros Lőrinc 1391 hektárral - aki egyébként azóta még 4000 hektár állami földhöz jutott hozzá, Tiborcz István - Orbán veje - 299 hektárral, és sokan mások. A föld mindössze 20 százaléka került végül ahhoz a kisgazdálkodói réteghez, akik miatt elviekben a Fidesz az egész földprivatizációt meghirdette.

Részletek: http://tenytar.blog.hu/2016/03/16/a_fidesz-holdudvar_vitte_el_a_magyar_fold_ketha rmadat

http://40.media.tumblr.com/e29614eea3e777a56d14aaab1e8f42cd/tumblr_o45cuir6O91qdx df1o1_1280.jpg

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valamit nem értek.
  2016-03-16 20:57:02, szerda
 
  Valamit nem értek.
Ha a létünket felszámolni igyekvő barbár embertömegek ellen fegyverrel fellépni ,,gyűlölködés", akkor Adolf Hitler tankjai ellen miért nem virágokkal, beat misével, az emberi jogok nyilatkozatával, meg ezoterikus jelmondatokkal harcoltak?
(töprengek...)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez igen!
  2016-03-16 20:55:10, szerda
 
  Ez igen!

Posted on 2016-03-15

Kevesebb közmunkát, több drogot, melegházasságot! - Liberális fiatalok március 15-ei követelései

A Magyar Liberális Párt (MLP) ünnepi megemlékezésén ismertették a liberális fiatalok saját 12 pontjukat, amelyben többek közt a könnyűdrogok legalizálását, több vállalkozót, kevesebb közmunkást, és a melegházasság elismerését követelték. Fodor Gábor a rendezvényen arról beszélt, 1848 hősei ma a liberálisokkal küzdenének a kormány ellen.
Néhány tucat szimpatizáns előtt ismertette Seres Artúr 1848. március 15-e alkalmával a Liberális Fiatalok Társaságának (LIFT) saját 12 pontját. Követeléseik között szerepel, az iskolák függetlensége, több vállalkozó, kevesebb közmunkás, és a könnyűdrogok legalizálása. Hozzátette, hogy a stadionok helyett kórházakat, mindenki számára egyenlő esélyeket és az azonos neműek házasságának elismerését akarják. Azt mondta, elutasítanak minden szélsőséget, a gyermekvállalás csak a családok döntése lehet, az egyházaknak pedig politizálás helyett karitatív és hitéleti munkát kell végezniük. Végül kijelentette, hogy az internethez való hozzáférés alapvető jogot, a Liberálisok pedig ,,több Európát, több uniót" szeretnének.
A közös rendezvényen a Magyar Liberális Párt (MLP) amellett érvelt, hogy miközben a magyar kormány folyamatosan szabadságharcosként, a '48-asok örököseként jeleníti meg magát, lépéseivel szembemegy mindennel, amit ők képviseltek. A Pilvax kávéház előtt tartott ünnepi megemlékezésén Fodor Gábor pártelnök azt mondta, hogy a kabinet szabad ország helyett despotikus országot épít, nemzeti önállóság helyett pedig csatlósszerepre kényszeríti Magyarországot. Míg a '48-asok a szabadságért küzdöttek, Orbán Viktor a szabadság ellenében hirdette meg illiberális politikáját - jelentette ki.
“Hogyan lehet ünnepelni Széchenyit, Kossuthot, Petőfit, ha nem veszik komolyan azt, amiben ők hittek, miért hajtanak fejet az emlékük előtt, ha nem hallják meg a mának szóló tanításukat?"- tette fel a kérdést.
A '48-ASOK MA A KORMÁNY LEVÁLTÁSÁT KÖVETELNÉK
Fodor Gábor azt mondta, hogy Orbán Viktor a szabadság ellenében hirdeti meg illiberális politikáját, a Liberálisok viszont egy oldalon állnak az egykori '48-asokkal, mert még hisznek a magyar szabadság ügyében. Kijelentette, hogy ha nemcsak a szobrokat, hanem a gondolkodó, cselekvő embereket is látják, akkor nem lehet kétségük afelől, hogy a forradalom hősei ,,ma a demokratákkal együtt követelnék ennek a kormánynak a leváltását“. Hozzátette, még az akkori jelszavaikon sem kellene sokat változtatni, mert azok ma is aktuálisak.
METTERNICH LEGALÁBB NEM JÁRT IBIZÁRA BULIZNI
Petőfi ma is megkérdezné, hogy rabok legyünk vagy szabadok, Kossuth ma is ugyanazokkal az érvekkel harcolna a sajtó szabadságáért, miközben a ,,fideszes oligarchák idején" Irinyi József legalább olyan hangosan követelné a törvény előtti egyenlőséget, mint 160 évvel ezelőtt - mondta. Legfeljebb annyi különbség lenne, hogy a márciusi ifjak ma megértőbben gondolnának vissza Ferenc József uralmára, mert az ő legfőbb bizalmasa, Metternich herceg ,,legalább nem járt Ibizára bulizni“ - fogalmazott a pártelnök.
Végül arra kérte a megjelenteket, hogy higgyenek a magyar szabadság ügyében és tegyenek is érte.
(Forrás: MTI)
Bal-Rad komm: Nos! Akkor van probléma, ha valós gondokat IS fölsorolnak a SAJÁT GONDJAIK KÖZÖTT!
Hogy Petőfi, Irinyi egyáltalán bevállalnák-e az elvazonosságot honi ibsijeinkkel?-arra van tippünk! Mint ahogyan azok elmeállapotára is, akik LEGNAGYOBB NEMZETI ÜNNEPÜNK alkalmából a saját állatságaikat húzzák elő!


http://www.balrad.com/2016/03/15/ez-igen-4/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3598
  • e Hét: 9330
  • e Hónap: 20441
  • e Év: 173937
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.