Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Kósa Lajos arról, hogy az MNB alapítványának átadott közpénz
  2016-03-02 20:57:45, szerda
 
 
“Az alapító által az alapítványnak adott pénz nem őrzi meg korábbi “jellegét", ezért “az alapítványi pénz alapítványi pénz", nincs más státusa. A pénz addig közpénz, amíg az alapító nem tette be az alapítványba."

Kósa Lajos arról, hogy az MNB alapítványának átadott közpénz miért nem közpénz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindezt a Várban!
  2016-03-02 20:56:46, szerda
 
  T.Ö.K.É.L.E.T.E.S.

“2014. decemberi közleménye szerint az alapítvány a régi budai városháza patinás épületében ,,Magyarországon egyedülálló, angol nyelvű, nemzetközi oktatóbázissal és hallgatói körrel rendelkező Doktori Iskolát kíván üzemeltetni 2016 szeptemberétől"."
A jegybankelnök unortodox megoldások iránti hajlama eddig sem volt ismeretlen, a borozóval vegyített angol nyelvű doktori iskola azonban kétségtelenül újabb minőségi ugrás a munkásságában."

!!! ZSENI !!!!

meglesz Smitt Pali doktorija is?

Ott akarok tanulni !!!
Az emeleten: tanulsz.
Lemész a földszintre: megebédelsz.
Utána lemész a pincébe: borozni.
Mindezt a Várban!

még mészáros lőrinc valamelyik cégét is becsatornázhatnák ide, úgy már végképp ki lenne maxolva! minden közvagyon jelleg vesztést megér ez!

“ A villaépület díszvilágítását a nemrég még Tiborcz István miniszterelnöki vej résztulajdonában álló ELIOS Innovatív Energetikai Zrt., a városháza építési munkálatait pedig a Mészáros Lőrinchez közelállónak mondott Magyar Építő Zrt. végzi. “
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tegnap esti 60 perces M1 Híradó teljes beszámolója a 250 m
  2016-03-02 20:47:11, szerda
 
  A tegnap esti 60 perces M1 Híradó teljes beszámolója a 250 milliárd közvagyon ellopásáról.



https://youtu.be/86YZNmG-4Jo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Legalább négyszer adják el a kormánynak ugyanazt az olimpiai
  2016-03-02 20:44:53, szerda
 
  titkosítsák már ezt a szart is 40 évre! mi közünk hozzá?!

Négyszer?

Eddig.
"Oldalanként 4 millió forintba került az olimpiai tanulmány"
Magyar arany oldalak.
Gyorsabban lopnak mint ahogy írni tudok.

Mire itt az első ásónyomot kiemelik az olimpiára, addigra rajtunk már alsógatya sem marad, a tempót elnézve. És a bevételekből lesz rendbetéve az egészségügy, csak emlékeztetőül....

Amúgy a helyes cím az lenne, hogy legalább négyszer fizetjük ki Orbán lázálmát a PWC-nek.

Szerencsés esetben.
720 millió elment de logó nincs.
Remélem elég sok lámpavasról lógó viszont lesz!



***********************


Legalább négyszer adják el a kormánynak ugyanazt az olimpiai tanulmányt

Czinkóczi Sándor
sport
ma 17:20


Miután a PricewaterhouseCoopers tavaly 480 millió forintért elkészítette a Miniszterelnökségnek a 2024-s budapesti olimpia megvalósíthatósági tanulmányát, decemberben újabb megbízást kaptak a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól arra, hogy ezek alapján 240 millió forintért töltsék ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) pályázati kérdőívét.

Pataki Márton, az Együtt politikusa kikérte kérdőív kitöltéséről szóló pályázatot, amiből kiderült, hogy a 240 milliós megbízás csak az olimpiai pályázat első fázisára vonatkozik, tehát várható, hogy

a pályázati folyamat következő szakaszaiban még kétszer kapnak ugyanilyen megbízást.
Hozzott anyagból dolgoztak

Az Átlátszó még januárban vette észre, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 240 millió forintért megrendelte a cégtől az anyagot, miután a Miniszterelnökség 480 millió forintot fizetett a 1372 oldalas megvalósíthatósági tanulmányért.

A most kiadott szerződésből kiderül az is, hogy a 240 millióért a cégnek 89 darab kérdést kell megválaszolnia a NOB-nak, be kell nyújtaniuk 7 garanciát, valamint ki kell tölteniük 44 táblázatot, diagramot és térképet.

A minisztérium arra hivatkozva osztotta ki PwC-nek a feladatot hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárással, hogy már a megvalósíthatósági tanulmányt is a cég dolgozta át. Ez indokoltnak is tűnhet, hiszen már korábban összegyúrtak egy 1372 oldalas anyagot. Azt a szerződésben is megjegyezték, hogy ,,a kérdések komplexitása és kutatási igénye széles skálán mozog."

Az már kevésbé érthető, hogy a munka miért került 240 millióba, ha csak a korábbi anyagukból kellett kimásolniuk a válaszokat.

Pataki Márton is megjegyezte, hogy a 240 millióért elkészített, 60 oldalas anyag nagyrészt a megvalósíthatósági tanulmányból átmásolt, országismertető anyagokból áll. A dokumentum érdemi részét, a Master Plan eredeti változatát még a Főmterv konzorciuma készítette el 2010-ben, a PwC-nek már csak le kellett porolnia ezt.

A szerződésben a PwC kikötötte, hogy a feldat teljesítéséhez két alvállalkozót is be fog vonni. A NOB felé benyújtandó válaszok elkészétésével és a NOB-bal való kommunikációval az Event Knowledge Services S.A.-t bízták meg, míg a pályázathoz kapcsolódó kommunikációs és páláyzati stratégiát, valamint a versenytársak elemzését az M Integrated Solutions PLC kapta.
Lesz még két kör

Eddig azt sem lehetett tudni, hogy ez a megbízás csak a most beadott, első fázisú kérdőívek angol nyelvű kérdőíveket foglalja magába. Ebben az első szakaszban február 17-ig kellett leadni az dokumentáció első részét.

Ezt még követi majd két kör, amikor 2016 októberében és 2017 februárjában is ki kell tölteni egy hasonló kérdőívet.

A második körben 20 oldalon kell megválaszolniuk 23 kérdést, a harmadikban pedig 110-en 134-et.

Így a hatástanulmányokra elköltött eddigi 720 milliós összeg tovább fog nőni. Erre a kertet már biztosították, a kormány februárban módosította aköltségvetést, hogy 3,3 milliárddal több jusson az olimpia tervezgetésére.

http://444.hu/2016/03/02/legalabb-negyszer-adjak-el-a-kormanynak-ugyanazt-az-olim piai-tanulmanyt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
közvagyon jellegű pénzégetés
  2016-03-02 19:04:46, szerda
 
  Kétezer fő befogadására alkalmas, 800 ülőhellyel rendelkező futballstadion épül fel az év végéig 440 millió forintos állami támogatással Kozármislenyben.

A harmadosztályú csapat meccsire 2014-ben átlagosan 160-an látogattak ki.

közvagyon jellegű pénzégetés

ez lebeghetett orbán szeme előtt: Tíz falu építsen egy templomot, amelyet két telekkel s ugyanannyi rabszolgával lássanak el, lóval és kancával, hat ökörrel és két tehénnel, harminc aprómarhával. Ruhákról és oltártakarókról a király gondoskodjék, papról és könyvekről a püspök.

a stadionok az új templomok. ő gáláns, mert még pénzt is rá, nem a falvaknak kell kinyögni. hálátlanok vagytok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar bicskák! Nyíljatok! (Jah! Már nincs is a magyarok zse
  2016-03-02 18:55:43, szerda
 
  Lehet, hogy a közel kelet “legdemokratikusabb államából" jött, azért kapott ekkora összeget

****************



Magyar bicskák! Nyíljatok! (Jah! Már nincs is a magyarok zsebében bicska?!)

Posted on 2016-03-02 by Admin

“Egy hölgy találta ezt a csekket és a csoportunkba tették közzé. Most én is megosztom, mert ha erre se nyílik ki senkinek a zsebében a bicska, akkor Magyarország elveszett.
A Fidesz előadhatja a szokásos hazugságait, meg azt is hogy mennyire nem akar menekülteket, de melyik magyar, rászoruló állampolgárnak utaltak ki 216.000 Ft-os támogatást? Hány magyar embert, családot menekíthetnénk meg havonta ennyi pénzből? Ez a feladata a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnak?"
Kép az utalványról:

http://www.balrad.com/wp-content/uploads/int-1.jpg

(forrás: SVPSZ Facebook)
Bal-Rad komm: Föltételezhetően abban egyetérthetünk, hogy a támogatás címzettje még csak azt sem tudta elolvasni, hogy INTEGRÁCIÓ! Azt is föltételezzük, hogy nem is igen nézte meg a szelvényt.
Bicska?
Bicskával a zsebben a mi országunkban ma már csak “nemzeti kisebbségeink" járkálnak. Akik szintén integrálódási támogatásra vágynak inkább, mint integrálódásra!
Bicska tehát magyar zsebben nem nyílik.


http://www.balrad.com/2016/03/02/magyar-bicskak-nyiljatok-jah-mar-nincs-is-a-magy arok-zsebeben-bicska/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rongyolódik a döbrögisták népszerűsége, de…
  2016-03-02 18:47:06, szerda
 
  Rongyolódik a döbrögisták népszerűsége, de...

Posted on 2016-03-02 by Admin

Medián: Olvadni kezdett a Fidesz támogatottsága

A választani tudó, biztos szavazók körében a januári 53-ról 46 százalékra csökkent a Fidesz támogatottsága a HVG megbízásából készített Medián-felmérésből. Eközben 54-ről 60 százalékra nőtt azok aránya, akik szerint az orszgában rossz irányba mennek a dolgok. A kormánypárt népszerűségvesztésével egy időben a Jobbik, az MSZP és a DK is növelni tudta támogatottságát. Sőt a Jobbik elérte korábbi rekordját, a teljes népességben 16 százalék támogatja.
Az utóbbi hetek felfokozott politikai hangulata nem kedvez a kormány megítélésének - derül ki a Medián legfrissebb, februári felméréséből.
A Fidesz támogatottsága a teljes szavazókorú népesség körében január óta 34-ről 32 százalékra, a választani tudó ,,biztos" szavazókra szűkítve pedig 53-ról 46 százalékra csökkent. A kormánypárt népszerűségvesztésével egy időben a Jobbik, az MSZP és a DK is növelni tudta támogatottságát.
Sőt a Jobbik tábora a teljes népességben ismét 16 százalékosra nőtt (ezt a szintet eddig csak egyszer, tavaly májusban érte el), és a választani tudó ,,biztos" szavazók közül jelenleg minden negyedik a radikális jobboldalra voksolna.

Más pontokon is tetten érhető a Fideszbe vetett bizalom megingása. Egyetlen hónap alatt 54-ről 60 százalékra nőtt azok aránya, akik szerint ma Magyarországon rossz irányba mennek a dolgok. Ráadásul novemberben még a válaszadók 45 százaléka úgy gondolta, hogy az Orbán-kormány jó munkát végez, ám az elégedettek aránya mostanra 39 százalékra csökkent.
Eközben a Fidesz elutasítottsága három hónap alatt 35-ről 41 százalékra nőtt, és azok közül, akik emlékeik szerint 2014-ben a Fideszre szavaztak, minden tizedik ma már ,,semmiképp" nem választana így.

És bár kommunikációjában a kormány harcos álláspontot képvisel az Európai Unióval szemben, érdemes megjegyezni, hogy a lakosság döntő többsége (jelenleg 73 százaléka) továbbra is támogatja Magyarország EU-tagságát. Sőt az EU-pártiak aránya a Fidesz-szavazók körében még az országos átlagnál is magasabb, 78 százalék.
(HVG)
Bal-Rad komm: Két tényre azért fel kell hívni mindenki figyelmét!
1. A felmérés CSAK MAGYARORSZÁGRA VONATKOZIK!
A döbrögista horda közel milliós stabil szavazóbázist mondhat a magáénak KÜLFÖLDÖN! Ráadásul ennek a szavazóbázisnak a voksai IGÉNYÜK SZERINT HASZNÁLHATÓ FEL, a “választási" (csalási) törvényük alapján! Márpedig ezzel a szavazattömeggel tarolni tudnak!
2. Mint mindig, a politikai maffiákkal szembeni választói undor MOST IS KÖZEL ANNYI, mint a befutókra szavazók aránya! 30-40 százalék közti! Ez a legbeszédesebb szám!
-A választási törvényt pedig úgy kellene módosítani, hogy minden választójoggal rendelkező MAGYARORSZÁGI MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR SZÁMÁRA KÖTELEZŐ LEGYEN A RÉSZVÉTEL! (Az extrém esetek kivételével!)
Az pedig aligha kétségbevonható megállapításunk, hogy MAGYARORSZÁGON MÉG MINDIG HIÁNYZIK EGY BIZALOMGERJESZTŐ, ŐSZINTE, TISZTESSÉGES POLITIKAI ERŐ!

A jelenlegi menü bizony nagyon silány!

http://www.balrad.com/2016/03/02/rongyolodik-a-dobrogistak-nepszerusege-de/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hétvége Wałęsáért
  2016-03-02 18:44:33, szerda
 
 
Hétvége Wałęsáért
Több tízezren a tüntetéseken

A lengyel hírek első helyét hetek óta Wałęsa múltja foglalja el. A hadiállapot belügyminiszterének, Czesław Kiszczak tábornoknak - aki nemrégiben hunyt el - özvegye állítólag a Nemzeti Emlékezet Intézetének (IPN) el akarta adni férje iratait. Maria asszony éppen az ellenkezőjét mondja, szerinte az intézet ajánlott fel tetemes összeget a hagyatékért, de tény, hogy a tábornok lakásáról és nyaralójából tetemes mennyiségű iratot vittek el, s azóta arról vitatkoznak a szakértők és a közvélemény egyaránt: valódiak vagy hamisítottak-e azok a dokumentumok, amelyek szerint Lech Wałęsa 1970 és 1976 között az SB (titkosszolgálat) munkatársa volt, és ha igen, kapott-e érte pénzt.


Ezekből az iratokból előkerült olyan is, amely szerint Wałęsa aláírta a beszervezési nyilatkozatot, a Lech Wałęsa aláírás alatt ott a Bolek (fedőnév) is, sőt iratok mutatják jelentéseit. A volt államfő tagadja ezt, szerinte ,,Lengyelország és a világ szeme előtt leköpték őt", s politikusok, volt Szolidaritás-aktivisták, történészek vitatkoznak azon, mi az igazság. Mi több, az egyik orosz újság jelentését is közreadták, mely szerint nemcsak a lengyel titkosszolgálatnak, de a KGB-nek is dolgozott a Nobel-békedíjas egykori Szolidaritás-vezér, s a PiS már azt is követeli, hogy fizesse vissza a teljes Nobel-díj összegét, valamint a róla elnevezett gdański repülőtér nevét is változtassák meg - ha másképp nem, hát népszavazással döntsenek erről.

Ennek kimenetele azonban kétséges lehet: a hét vége Lengyelországban a Wałęsa melletti kiállás jegyében telt, nevét a társadalom nagy része a demokráciával kacsolta össze, s a Ronald Reagan idején tett amerikai látogatása során mondott beszéde híres szavai (MI, a nemzet) lettek a szombati varsói tüntetés jelszavai is. A demonstráción áradt a tömeg. Egyes becslések szerint nyolcvanezren is voltak, és a Kaczyński-uralom végét követelték. Ugyanakkor más nagyvárosban (pl. Wrocław) is voltak a KOD (Bizottság a Demokrácia Védelmére) által szervezett tüntetések, amelyeken a konzervatív, liberális és baloldali politikusokon kívül a civilek is felszólaltak. Leszek Balcerowicz, a lengyel gazdasági reform atyja szerint a KOD Lengyelország egyetlen reménye arra, hogy újra a demokrácia útjára lépjen.

Vasárnap a volt államfő háza elé terveztek a gdański polgárok szimpátiatüntetést, végül a Szolidaritás terén gyűltek össze huszonötezren, s felszólalt Wałęsa nyolc gyermekének anyja, Danuta asszony is.

Egyes elemzők szerint az egész ügy mögött Jarosław Kaczyński áll, akinek egyik legnagyobb ambíciója, hogy egyrészt bosszút álljon egykori főnökén, másrészt ő akar lenni a világ szemében ,,A lengyel": II. János Pál halála óta a legismertebb élő lengyel a világon Lech Wałęsa.

Arra azonban már kevesen emlékeznek, hogy Wałęsa és Kaczyński a legközelebbi munkatársak voltak. Honnan ered tehát a gyűlölet? Ezt eleveníti fel a Gazeta Wyborcza című lapban Patryk Strzałkowski.
Lech Kaczynski és Walesa

1989-ben még a Kaczyński ikrek a szenátusba jelöltették magukat, alig két év múlva egy nagygyűlésen Wałęsa azt mondta nekik: ,,Veletek majd az ügyészség foglalkozik." Mi történhetett ez alatt a két év alatt?

A testvérek a nyolcvanas években Wałęsa közeli munkatársai voltak, Lech ott volt Walesa oldalán, amikor előkészítették a hivatalos tárgyalásokat a kommunista hatalommal, és a kerekasztal ülésein is részt vett mind a két testvér. 1990-ben a fivérek támogatták Wałęsa köztársasági elnökké jelölését, s amikor nyert, Lech kancelláriájának főnöke lett, Jarosław pedig elnöki miniszteri posztot töltött be. Rövidesen azonban vitázni kezdtek Wałęsával a kormányfő személyéről, a gyors reformok és változások bevezetéséről és az új választási törvényről.

1991 novemberében, már túl az első valóban szabad parlamenti választásokon, Wałęsa államfő találkozott a parlamenti pártok vezetőivel - köztük Jarosław Kaczyńskivel, ki a PC (Egyetértés Centrum) főnökével. Eltérő a véleményük az új kormány megalakításáról, a hangulat feszült, végül Wałęsa kitör: ,,Te ígértél kommunistátlanítást! Te ígérted a gyorsaságot! Én bolond, mindent elhittem! Elmondtam az embereknek, és most mi van? Azt kell mondjam, hogy nem tartottam be?" - mondta a Gazeta Wyborcza leírása szerin t Jarosławnak Wałęsa, és még odavetette: ,,Veled az ügyész foglalkozik!", mire Kaczyński visszaszólt: ,,Majd meglátjuk, kivel foglalkozik!"

Később az ikrek egyre csak mondták és ismételték, hogy Wałęsa ,,államfőként nem használta ki lehetőségeit, saját befolyását építette ki, s konzerválta a régi kommunista rendszert". A szemére vetették, hogy nem eléggé képzett, és még az is lehet, hogy ,,belekeveredett" a kommunista hatalomba. Wałęsa ugyanakkor azzal vádolta őket, hogy rajta keresztül akartak kormányozni, és mindenekelőtt a saját érdekeikre ügyeltek.

1991 decemberében a Kaczyński fivérek által támogatott Jan Olszewski került kormányra, de hat hónap után, amikor belügyminisztere, Antoni Macierewicz nyilvánosságra hozta a politikusok listáját, akik állítólag kommunista ügynökként a minisztérium archívumában szerepeltek, s ezen a listán Wałęsa is rajta volt (amit az államfő tagadott, és a lusztrációs bíróság neki adott igazat), a kormány megbukott. Ma Macierewicz a Kaczyński-párt (PiS) elnökhelyettese és az új kormány hadügyminisztere.

Ekkorra a régi kollégák közötti törés hatalmas. 1993-ban Jarosław Kaczyński egy nagygyűlésen, amelyen elégették Wałęsa figuráját, azt mondta: A mi elnökünk kellett volna legyen, és kiderült, hogy a vörösök elnöke.

1995-ben Wałęsa vesztett az elnökválasztáson és visszavonult az aktív politikától. Tíz évvel később a Jog és Igazságosság (PiS) hatalomra került, Lech államfő, Jarosław Kaczyński kormányfő lett. Ekkor a konfliktus újra napirendre került. A fivérek azzal vádolták Wałęsát, hogy ,,elárulta a Szolidaritás eszméit" és jobboldali politikusokat figyeltet meg. Wałęsa 2007-ben békejobbot nyújtott, meghívta a testvéreket a névnapjára, hogy ,,a politikai ellenfelekkel egy kupica mellett megegyezzenek", de Lech Kaczyński közölte, hogy Wałęsával csak a bírósági teremben hajlandó találkozni.

Egy évvel később a köztársasági elnök, Lech Kaczyński egy interjúban azt állította, hogy Lech Wałęsa a Lengyel Népköztársaság titkosszolgálatának munkatársa volt, Bolek álnéven. Bejelentette azt is, hogy az IPN nyilvánosságra hozza az ezt igazoló dokumentumokat. Megjelent egy könyv is, A biztonsági szolgálat és Lech Wałęsa címmel, azt bizonygatva, hogy a Szolidaritás vezére tényleg Bolek titkos ügynök volt.

Strzałkowski kommentárja szerint Kaczyński és tábora politikailag kihasználják, hogy Wałęsát és az egész III. Lengyel Köztársaságot támadják. Az egykori államfő együttműködése az SB-vel szerintük azt bizonyítja, hogy a jelenlegi Lengyelországot a ,,régi kommunista rendszer" irányítja, ezért az ország rossz helyzetben van, amelyet megjavítani csak a ,,rendszerrel" kapcsolatban nem álló emberek tudják - azaz a Jog és Igazságosság emberei és környezete.

http://www.168ora.hu/globusz/az-egykori-legkozelebbi-munkatarsak-gyulolik-egymast -143494.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Skizofrén roham a Jobbiknál
  2016-03-02 18:03:45, szerda
 
  Skizofrén roham a Jobbiknál

Posted on 2016-03-02 by Admin

Vona szerint az elmúlt 26 év a hibás
Minden eddigi kormány felelős azért, hogy az elmúlt 26 évben csökkent a pedagógusok anyagi és társadalmi elismertsége - jegyezte meg egy keddi budapesti lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatón Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

vo
Mint mondta, meg kellene szüntetni azt a “szégyenteli helyzetet", hogy Magyarország régiós sereghajtó a nemzeti jövedelem oktatásra fordított arányában, új helyet kellene találni a kormányzati struktúrában a “csúcsminisztériumba gyömöszölt" oktatásügynek, fel kellene oszlatni a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik), az arra szoruló iskolákat állami fenntartásban tartva, a többieknek lehetőséget adva, hogy visszakerüljenek az önkormányzatokhoz.
Szerinte Balog Zoltán miniszter körül elfogyott a levegő, ezért neki le kellene mondania.
(propeller)
Bal-Rad komm: Amikor nagynéha őszinteségi roham tör a jobbikos potentátokra, megfeledkeznek a “kötelező szabadonválasztott" lecke fölmondásáról, és visszasírják a szocializmus eredményeit. Illetve azok elvesztése miatt sopánkodnak. Persze két büdöskomcsizás közé besrófolva a jajgatánt. Ugyanis híveik többsége inkább vevő a szocializmus eredményeinek siratására, mint a büdöskomcsizásra. (Ez utóbbi már nem igazán sikk! Már csak legyintenek a körítésre, ami a show része.)
Hanem a Jobbik még mindig nem jutott el odáig, hogy ki is merje jelenteni: NINCS MEGOLDÁSUK A BAJOKRA, csak lózungok puffogtatására telik!
Megosztás:

http://www.balrad.com/2016/03/02/skizofren-roham-a-jobbiknal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A haldokló Vidék-Magyarország
  2016-03-02 18:00:25, szerda
 
  A haldokló Vidék-Magyarország

Posted on 2016-03-02 by Admin

Akiknek már 47 ezer forint se jut egy hónapra
Se munka, se közmunka, így sokan a havi 22.800 forintos segélyből élnek. Milyen élet jut ezeknek a családoknak?

VÁLASZT PERSZE-EZEKTŐL-MÁR NEM VÁRUNK!
Magunktól azért megkérdezzük:
MEGÉRTE MAGYAR? EZT AKARTAD?


http://www.balrad.com/2016/03/02/a-haldoklo-videk-magyarorszag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 427
  • e Hét: 2085
  • e Hónap: 18878
  • e Év: 151795
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.