Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Őstörténetünk ismerete és az EU-konform tudás szükségessége
  2016-03-21 21:33:47, hétfő
 
  A magyar ősnyelv és őstörténet, amiről hallgat a tudomány!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fau3flFiLaQ
*
*
Ezzel az egész őstörténetünkbe való belefeledkezéssel csak az a gondom, hogy mi itt BELTERJESEN hiába osztjuk egymásközt ezeket a dicső múltról szóló előadásokat, ha közben az iskolákban - általánostól a fölsőfokúakig - még mindig a finn-ugor-elméletet kérik... és, ha valaki diplomát akar szerezni bizony, azt kell felmondani. A diplomát, viszont úgy használják, mint valami JOGOSÍTVÁNYT bármihez! Akár kompetenciát a hatalomban való részvételhez! Anélkül ma már csak az árokparton kapirgálhatsz "közmunka-díjért"!
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1004129886289674
*
Ahhoz, hogy életben maradjunk, muszáj EU-konformitásra is törekednünk! Ha már megszavaztuk azt a kurva EU-tagságunkat!
Arról nem is beszélve, hogy míg mi elmerülünk a dicső ŐSISÉGBEN, azalatt ÁTGÁZOLNAK rajtunk az EU-val összhangban lévő tudással rendelkezők!!!
*
Míg mi évszámra végigüljük ezeket az előadásokat, azalatt megy az EP-kampány és képviselőket szavaznak a EP-be és minden megy tovább az EU népességcsökkentő politikája szerint. Lásd: Susan Georg LUGANOI TANULMÁNYÁT! Garantáltan e-szerint működik az EU!
*
Idéznék a programból, hogy képben legyél!
*
"... a liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni. Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson." ... "De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak"... "Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!"

"Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül részt venni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra."

"Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére."
*
Bővebben itt olvashatsz róla: http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/item/2793-a-luganoi-tanulm%C3%A1ny
*
*
Mindezt elhallgatni az emberek elől, miközben gőzerővel zajlik az EP-kampány és ismét és ismét képviselőket fog az ország küldeni az EU-ba - enyhén szólva TISZTESSÉGTELEN!
*
*
Míg leszarjuk és agyonhallgatjuk a leújabbkori TÖRTÉNELMI TÉNYEKET, azalatt a "lágerek népe" abból a kárpótlásból, amit évtizedek óta a NEHÉZSORSÚ MAGYAROK is fizetnek nekik - létrehozza azt az újkori "arisztokráciát", amivel megteremtik hatalmukat az európai nemzetek - köztük a magyar nemzet tagja i fölött!!!!
*
*
Hamarosan mi már csak rezervátumban tengethetjük hátralévő maradékaink életidejét!
Ismerem ugyanis azt a kompetenciával rendelkező politikust és követőit, valamint a programját, amivel el fogja tudni érni!!! Igaz, kell majd hozzá az is, hogy hazánkban épülhessen ki a NATO európai támaszpontja! Erről már 2008-ban törvényt fogadott el az akkori parlament!
A 2003. évi XXVI. Törvény T/5311-es sz. módosítása lehetővé tenné a NATO számára - az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog
*
"Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen."
*
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá az ős-MDF-es HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép... Legalább is számomra!
*
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg, már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság megszállására.

Az ürügy is megvolt 2006-ban, amit az őszödi beszéddel sikerült kirobbantani pl a TV-székház "ostromát"! és az azt követő - egyébként jogos - népharagot.

Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat!

Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével.
*
*
Addig is megy az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával, MIGRÁCIÓS INVÁZIÓVAL...miközben a magyarok egy részét felkészítik a rezervátum életre. Ahol aztán nem lesznek maradékaink útban sem az EU-val, sem a NATO-val kompatibilis ,,tudással" rendelkezőknek!
*
Tudom, hogy jót akarsz/akartok, de könyörgöm, nem így kellene csinálni, mert ez színtiszta kibaszás a magyarsággal szemben a saját fajtája részéről!!!!!!!!!!!!!!! is!!!!!!!!!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 258
  • e Hét: 1968
  • e Hónap: 10572
  • e Év: 46513
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.