Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
misztikus indiai horoszkóp
  2016-03-25 22:09:13, péntek
 
 
-KROKODIL (január 15. - február 13.)
A krokodil szülött küzdelmes életet tudhat magáénak, tele kihívásokkal. Sok akadályt gördít Ön elé az élet, de a sors mindig ad kitartást is a megoldáshoz. A munkahelyén átgondoltan intézi az ügyeit, s nem is marad el a jutalom. Garantált az előrejutás, ám a vezető beosztással plusz felelősség is jár! Önnek egyetlen nagy szerelme lesz élete során, az élet egy olyan emberrel hozza össze, akit soha nem tud feledni.
Feladata: meg kell teremtenie az anyagi biztonságot, a karrier nagyon fontos szerepet tölt be az életében.

KORSÓ (február 14. - március 14.)
Szégyenlős ember, nem sok barátja van. A munkahelyén is visszahúzódóan viselkedik, - nem tolja magát az előtérbe. Ha szereti a munkáját, akkor elkötelezetten, minden erejét bevetve dolgozik. Ha csak kényszerből jár be a munkahelyére, akkor nagyon rossz munkaerő! A magánéletben Önt a végletes érzelmek jellemzik. Vagy imádja kedvesét, vagy megkeseríti az életét.
Feladata: ki kell fejlesztenie magában az egészséges önbizalmat. Ne mások véleményétől függjön!

HAL (március 15. - április 14.)
Kreatív ember, mindig tele van ötletekkel. A munkahelyén is bővelkedik sziporkázó gondolatokban. Sajnos nem elég bátor ahhoz, hogy a jó ötleteket meg is valósítsa. Jobban szeret egyedül dolgozni, a csapatmunka nem az Ön világa! A magánéletben sokáig keresgél, nem elégszik meg félmegoldásokkal. Addig nem nyugszik, amíg meg nem találja az igazit. Már az első pillantásra megismeri Őt!
Feladata: Ön egész életében az igazságot keresi. Fontos Önnek, hogy érdemeinek megfelelően elismerjék, úgy anyagilag, mint erkölcsileg is!

KECSKEBAK (április 15. - május 15.)
Nagyon intelligens ember, az átlagosnál sokkal tehetségesebb. Képességeinek köszönhetően könnyen kerülhet vezető pozícióba. Vigyázzon, ez irigységre adhat okot! Ne hagyja, hogy munkatársai a háta mögött szervezkedjenek Ön ellen! A magánéletben kedveli a szórakozásokat, különösen élete első felében él kicsapongó életet. Ha megtalálja élete párját, akkor hajlandó megállapodni.
Feladata: fel kell ismernie a saját ballépéseit, és tanulnia kell ezekből! Ne kövesse el kétszer ugyanazt a hibát!

BIKA (május 16. - június 16.)
Kedveli a művészeteket, nagyon tehetséges ember. A munkájában is akkor érzi jól magát, ha kreatív területen dolgozhat. Gyűlöli a rendetlenséget, a munkahelyén mindig pontosan látja el a feladatát. A magánéletben rendkívül romantikus, szinte minden nap van egy kis meglepetése szerelme számára. Szinte a tenyerén hordozza Őt. Nem érdeklik a futó kalandok, hűséges kedveséhez!
Feladata: meg kell teremtenie a nyugodt, meghitt családi légkört. Így biztonságban érezheti magát!

EMBERPÁR (június 17. - július 16.)
A jegy szülöttei nagyon sokoldalúak. Ön örökös kételkedő, szinte mindent kétségbe von, amit csak hall. A társaság lelke lehet, humorérzéke és vidámsága ellenállhatatlan személyiséggé teszi. Mivel hangulatember, munkatársai nehezen alkalmazkodnak Önhöz. Vigyázzon, ne bántsa meg a kollégákat, ha éppen dühös! A magánéletben kedveli a színes programokat, amelyeket kedvesével oszt meg.
Feladata: meg kell tanulnia kezelni a konfliktushelyzeteket! Ne meneküljön el a problémák elől!

RÁK (július 17. - augusztus 17.)
Érzékeny ember, de ezt nem mutatja meg bárkinek. Csak a legközelebbi barátai és szerelme ismerhetik ki a lelkét. A munkahelyén becsvágyó, - idővel megcsinálja a szerencséjét. Az eredmények lassabban érnek be, de megszerzi, amire szüksége van. A szerelemben eltéphetetlen kötelékeket alakít ki, s ha már családot alapított, akkor mindig attól retteg, hogy elveszítheti szerelmét.
Feladata: szeretetet kell adnia családtagjainak és munkatársainak. Meg kell tanulnia eligazodni a pénz világában.

OROSZLÁN (augusztus 18. - szeptember 17.)
Mindig képes arra, hogy tiszta lappal kezdje újra az életét. Ha munkahelyváltásra kerül sor, akkor könnyen beilleszkedik az új környezetbe. Előbb, vagy utóbb Ön lesz a munkahelyi közösség lelke. Olyan munka való Önnek, ahol elegendő pénzt kereshet ahhoz, hogy drága hobbyjait, magas igényeit finanszírozhassa. Ha megtalálja az igazit, akkor nagylelkű ajándékokkal kápráztatja el.
Feladata: meg kell tanulnia élvezni az élet örömeit. Fontos, hogy hű tudjon maradni kedveséhez, - könnyen elcsábítják a futó kalandok!

HAJADON (szeptember 18. - október 17.)
Óvatos, visszahúzódó ember, soha nem hoz hirtelen döntéseket. Nem engedi közel magához munkatársait sem. A munkahelyén nagyon sokat dolgozik, két ember helyett állja a sarat. Nem szeret rivaldafényben állni, inkább a háttérből irányít. A szerelemben az egyensúlyra törekszik, a legfontosabb a megbízhatóság. Ha kedvese félrelép, azt soha nem bocsátja meg.
Feladata: nem szabad párjától függenie! Fontos, hogy egyenrangú, biztonságos párkapcsolatban éljen!

MÉRLEG (október 18. - november 16.)
Rajong a kapcsolatokért, egy-egy új ismeretség mindig új energiával tölti fel. Önnek olyan munkahelyre van szüksége, ahol rengeteg új emberrel ismerkedhet meg. Nagyon ügyesen képviseli a cégét, vagy vállalkozását. Jószívű ember, ha szükséges, akkor mindig segít másoknak. Vigyázzon, jóindulatát könnyen kihasználhatják! A párkapcsolatban nagyon ragaszkodó.
Feladata: ne akarja aranykalitkába zárni szerelmét! Adjon neki szabadságot és önállóságot!

SKORPIÓ (november 17. - december 16.)
Tele van energiával, munkatársai nem is tudják Önnel tartani a tempót. Két ember munkáját végzi el, s ráadásul kifogástalanul. Így nem is csoda, ha nagyon hamar feljebb lép a ranglétrán. A szerelmi élete meglehetősen kalandos, - legalábbis addig, amíg meg nem találja élete párját. Ha már megállapodott, akkor elkötelezett és ugyanezt várja el kedvesétől is.
Feladata: meg kell tanulnia megbízni munkatársaiban és családtagjaiban. Így elmélyítheti kapcsolatait.

ÍJ (december 17. - január 14.)
Állandóan megújul, képes arra, hogy gyökeresen megváltoztassa az életét. Örül, ha a munkahelyén képzési lehetőséget kínálnak fel Önnek. Ilyenkor lelkes és teljes erőbevetéssel lát neki a tanulmányoknak. Ha bírálat éri, akkor megvédi magát, - remek vitapartner lehet. A magánéletében figyelmesebben kell viselkednie kedvesével. Ne várja el tőle, hogy mindent Ő intézzen el!
Feladata: meg kell tanulnia másokra is odafigyelni. Tartsa szem előtt, hogy nemcsak Önnek lehet igaza!
 
 
0 komment , kategória:  ezotéria  
citromos keksz
  2016-03-25 18:25:47, péntek
 
 



12 dkg vaj
20 dkg cukor
0.5 kávéskanál vanília kivonat
1 db tojás
0.5 citromból nyert citromlé
1 citromból nyert citromhéj
28 dkg finomliszt
0.25 teáskanál sütőpor
2 késhegynyi szódabikarbóna
1 csipet só
10 dkg porcukor

elkészítés

A puha vajat keverőtálba tesszük, és a kristálycukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a citromlevet, a lereszelt héját, a vaníliát, a tojást, majd krémes masszát keverünk belőle.
A lisztben elkeverjük a sütőport, a szódabikarbónát és a sót, majd fokozatosan a masszához keverjük, és puha, formázható tésztát gyúrunk belőle.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, majd egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A tésztából dió nagyságú gömböket formázunk, ezt követően pedig porcukorban alaposan meghempergetjük őket.
A porcukor bevonatos golyókat sütőpapírra tesszük, finoman megnyomjuk a tetejét, hogy kicsit laposabb legyen.
A sütőben kb. 10-12 perc alatt elkészül. Fontos, hogy nem kell barnára sütni, mert akkor kiszárad a tészta, és kemény lesz. Ha már egy kis színt kapott és kemény a teteje, akkor vesszük ki.

forrás:nosalty.hu
 
 
0 komment , kategória:  édes sütik  
idézet
  2016-03-25 18:20:39, péntek
 
  Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted. Akinek csodálatos vagy. Pont úgy, ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki gondol rád, és aki törődik veled. Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy, sírsz, vagy kiabálsz. Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít Téged. Akinek egész nap a gondolataiban jársz. Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz. Akit egy érintéssel feltüzelsz. Aki egy mondatával izgalomba hoz. Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat,ha fáj valami. Ilyen valaki mellett horgonyozz le.
Soha,SOHA ne érd be kevesebbel !!!

 
 
0 komment , kategória:  szerelem  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 422 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 234
  • e Hét: 2939
  • e Hónap: 3931
  • e Év: 35660
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.