Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Szlovák földindulás: Kotleba bejutott, az MKP nem – ba
  2016-03-07 20:11:36, hétfő
 
  Szlovák földindulás: Kotleba bejutott, az MKP nem - bajban Ficóék



2016. március 6. 07:20

Rengeteg váratlan eredményt hoztak a szlovákiai választások. Robert Fico pártja győzött, de a vártnál jóval gyengébb, nem egészen 29 százalékos eredménnyel. Nyolc párt jutott a parlamentbe, köztük a szélsőjobboldali Marián Kotleba pártja, ami az ötödik helyen végzett. Az MKP nem érte el az 5 százalékos küszöböt, a Híd-Most vegyespárt 6,5 százalékot szerzett.

A szombaton tartott szlovákiai választásokon a részvételi arány 59,39 százalékos volt, ami némileg meghaladta a 2012-es előrehozott parlamenti választásokét. 8 párt jutott be az új pozsonyi törvényhozásba, és Robert Fico kormánypártja az Irány - Szociáldemokrácia (Smer-SD) győzött, de elvesztette parlamenti többségét a szavazatok 97 százalékának összeszámolása alapján.

Kérdéses kormányalakítás

A Robert Fico vezette, Irány - Szociáldemokrácia a voksok 28,4 százalékát szerezte meg. Egy ilyen eredmény, pirrusszi (vereséggel is felérő) győzelemként értékelhető, ugyanis mind a voksolás előtti felmérésekhez, mind a négy évvel korábbi eredményekhez képest visszaesést jelent a párt számára. A számok azt mutatják, hogy Robert Fico elveszítette a lehetőségét annak, hogy önállóan alakítson többséggel rendelkező kormányt, sőt - a többi befutó összetételét és eredményeit tekintve - az is kérdésessé vált, hogy képes lesz-e koalíciós kormány megalakítására.

Robert Fico a pártja által elért eredményre reagálva azt mondta: jobb szereplésre számítottak, de ennek ellenére tény, hogy a választásokat megnyerték, ami arra kötelezi őket, hogy megpróbáljanak kormányt alakítani. A leendő parlament összetételéről azt mondta, hogy ,,nagyon összetett a helyzet". Arra a kérdésre, hogy mely pártokat készülnek megszólítani koalíciós ajánlattal, kitérő választ adott.

A második legjobb eredményt a Szabadság és Szolidaritás (SaS) nevet viselő liberális mozgalom szerezte 11,8 százalékkal. A harmadik helyen az Igor Matovic vezette Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OLaNO) mozgalom végzett, a Daniel Lipsic nevével fémjelzett Nova párt jelöltjeit is listáján indító mozgalom a voksok 10,9 százalékát kapta.

A régi és az új szélsőjobb is bejutott

A negyedik legjobb eredményt a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) érte el a szavazatok 8,7 százalékát megszerezve, az ötödik helyre pedig meglepetésként a Marián Kotleba vezette, a szlovák sajtó által szélsőjobboldaliként jellemzett Mi Szlovákiánk - Néppárt (LS-NS) futott be 8,1 százalékkal. A hatodik helyen, meglepetésként a Boris Kollár vállalkozó vezette Család vagyunk (Sme rodina) nevet viselő csoportosulás áll 6,6 százalékkal. A hetedik hely a Most-Híd vegyes párté 6,5 százalékos eredménnyel.

A nyolcadik helyen egy eddig ugyancsak parlamenten kívüli, új párt, a Kereszténydemokrata Mozgalomból (KDH) kilépett Radoslav Procházka alapította Háló (Siet) áll, nekik a választók 5,47 százaléka szavazott bizalmat.

MKP-kudarc és politikai instabilitás

A Magyar Közösség Pártja (MKP) a szavazatok 4,2 százalékát szerezte meg, így az 5 százalékos küszöb miatt nem jutott be a szlovák törvényhozásba. ,,Nincs győztese ezeknek a választásoknak, mert senki sem tud magabiztosan kormányozni" - jelentette ki az eredményekre reagálva Berényi József, az MKP elnöke hozzátéve, hogy a felvidéki magyarság viszont vesztett. Hangsúlyozta: nagyon sok nem hagyományos párt került a parlamentbe, nagyon nehéz négy év előtt áll az ország és a politikai stabilitásnak Szlovákiában vége.

Az MKP eredményéről azt mondta, hogy a politikai megosztottság nagyon komolyan befolyásolta a választás eredményét, a párt vezetősége a végeredmények kiértékelését követően majd levonja a konzekvenciákat.

A Híd-Most is várakozások alatt

Hasonlóan borúlátón értékelte pártja szereplését Bugár Béla, a Most-Híd elnöke. Mint mondta: kétszámjegyű eredményt vártak, és a 8 százalék alatti eredmény nem értékelhető jónak, ezért annak okait ki kell elemezniük. Bugár Béla egyelőre nem kívánt nyilatkozni arról, hogy a parlamentbe bekerült pártok közül melyekkel folytatna koalíciós tárgyalásokat.

Megfigyelők szerint a parlamenti választás eredménye rendkívüli meglepetésként értékelhető, és egyidejűleg megkérdőjelezi a pártok támogatottságáról készített előzetes felmérések megbízhatóságát, amelyek a parlamentbe bejutó 8 közül legalább két párt, a Boris Kollár vezette Család vagyunk (Sme rodina) és a Marián Kotleba vezette Mi Szlovákiánk - Néppárt várható eredményét alaposan a bejutási küszöb alá mérték.


http://kozep-europa.mandiner.hu/cikk/20160306_szlovak_foldindulas_kotleba_bejutot t_az_mkp_nem_bajban_ficoek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki volt Angela Merkel?
  2016-03-07 20:09:12, hétfő
 
  Ki volt Angela Merkel?

“Merkel anyja lengyel zsidó, akitől yiddisül tanult, apja szabadkőműves lutheránus lelkész volt.




Merkel maga is szabadkőműves, s ezeknek az ellentmondást nem tűrő parancsát teljesíti a bevándoroltatás forszírozásában.

Ez a megbízatása (akárcsak Fletó esetében) saját országát szétverni és vele együtt egész Európát!

Alább, egy fotó Angela Merkelről:

Fiatalkorában az NDK-ban az FDJ (az ottani KISZ) egyik vezetője volt, még egyenruhában is masírozott.

Diáktársaival — egy lutheránus lelkész lányaként is — nudista strandra járt. (Ilyen strand létezett a “szocialista" NDK-ban, bár akiben még nyomokban kimutatható volt az erkölcsi tartás, az nem látogatta!)

1993-ban az akkor fiatal, szintén keletnémet Thomas de Maizière-rel, (aki szintén “kereszténydemokrata"), ő jelenleg a bevándorlást megengedő szövetségi német belügyminiszter. Thomas de Mazière nagybátyja volt az NDK utolsó belügyminisztere.

Ezek után van még min csodálkozni ?

Nem-nem! Munkatársaim ragaszkodnak ahhoz, a jelen kor és a közelmúlt szennyeit se halgassuk el. Izraelita kollégám pedig azért akarja, hogy az önök megitélésére bízzuk, mert Merkel a legnagyobb zsidó, ő az akire hittestvérei az egész világon büszkék lehetnek. Nézzétek csak meg és kapjátok be gojok! Hát íme a facebookos anyag, amiből ön még többet tudhat meg a kedves Angeláról:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=618489164947797&id=56073454 4056593&

comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D

A német kancellárnő igencsak sokmindent csinált, jót is rosszat is és már szinte a Margaret Thatcher-i vaslédi sőt titánlédi magasságokig emelkedett. Őszintén szólva én is kedvelem önt Angéla. A sok brüsszeli bábbal szemben sem lehetett könnyű elérni, sőt kiharcolni, hogy az EU szürke eminenciása lehessen. Drukkoltam önnek, nehogy elrontsa ezt a remek imázst. Ötcsillagos elismerésem azért, hogy ezt a topnépszerűséget 10 éven át sikerült is megőríznie. Ha nincs ez a mániákus migránsbehívás, lassan már az EU-tagállamok nagy részével és a német néppel való szembeszállás, akkor nem is bújik ki a szög a zsákból. Angela drága! Eddig csak jó zsidónak és a rotarysok csúcsköreihez tartozó magasfokozatú szabadkőművesnek tartottam, de az alább közölt titkok az ön másik, rejtett énjét is a nyilvánosság elé tárják. Üdvözlöm abban az elit csapatban, ahová a titkosügynökök, kémek tartoznak. Most már leesett, miért a nagy barátkozás ön és a KGB-s múltú Putyin között. Hát azért, mert exkollégák. Egy ideig mi is a CIA-nál regisztrált baráti sajtó voltunk (ugyanígy a Kremlben is), mert az átkos idején a főmunkatársunk, mint magasrangú kormányhivatalnok intézte el, hogy hivatalos képviseletük legyen Budapesten. E cikket is részben CIA-s információk alapján készítettük.

Kedves Angela, ha ön valóban az volt, amit állítanak, akkor fogadja elismerésem, ha meg aljas rágalom az egész, akkor meg drukkolunk, hogy valótlan legyen, s ne rontsa az ön imázsát.

Nos, íme:

http://www.zeit-fragen.ch/index.-php?id=1496

A baloldali francia újságíró Thierry Meyssan cikke azt a gyanút kelti, hogy Angela Merkelt a berlini fal leomlása után a CIA alkalmazta, és az amerikai neokonzervatív körök segítették mai pozíciójába.

Férjének Joachim Sauernek (http://de.wikipedia.org/wiki/Joachim_Sauer) alkalmazása olyan cégeknél, amelyek a Pentagonnak dolgoznak, kísérő intézkedés lehetett. Merkel csodás felemelkedése után a szövetségi kormánynak még több német katonát kell Afganisztánba küldeni.

Angela Merkel 1954-ben született Hamburgban. Születése után nem sokkal családja azt a szokatlan döntést hozta, hogy áttelepül az NDK-ba. Apja, a lutheránus lelkész hamarosan szemináriumot alapított az NDK-ban és átvette egy fogyatékos otthon vezetését. Nem kritizálta nyíltan a rezsimet és privilegizált társadalmi státusza volt: két autóval rendelkezett és gyakran utazott nyugatra. Angela Merkel ragyogó diák volt és fizikai tanulmányait doktorátussal zárta. Férjhez ment Ulrich Merkel fizikushoz, akitől hamarosan elvált. Később Joachim Sauer professzorral élt együtt, aki maga is elvált volt és két gyermek apja. Merkelné a Tudományos Akadémián a kvantumfizika kutatója lett.

Ugyanakkor politikailag elkötelezte magát a Freie Deutsche Jugend-ben (FDJ) (ami nálunk a KISZ-nek felelt meg - a ford.megj.), egy állami ifjúsági szervezetben. Ott az agit-prop részleg titkári státuszáig emelkedett és a szocialista diktatúra politikai kommunikációjának egyik legfontosabb szakemberévé vált. Szakmai és politikai okokból gyakran járt a Szovjetunióban, főleg Moszkvában, amit az orosz nyelv jó ismerete megkönnyít neki. Bár a berlini fal leomlását már régóta kívánták és előkészítették, 1989 novemberében minden kormányt meglepett. A CIA igyekszik maga dönteni az új kormánytagokról, amennyiben a régi rezsim felelőseit alkalmazza, akik készek az USA-t szolgálni, ahogy azelőtt a SZU-t.

Egy hónap múlva Angela Merkel átáll a másik oldalra, és hirtelen csatlakozik a Demokratikus Ébredés nevű, a nyugatnémet kereszténydemokraták inspirálta mozgalomhoz. Kezdettől fogva ugyanaz a pozíciója, mint korábban, csak ezt most a nyugatnémet fogalmakhoz igazítják: Mostantól ,,sajtószóvivőnek“ nevezik. Hamarosan kiderül, hogy a Demokratikus Ébredés elnöke Wolfgang Schnur, egykori Stasi-munkatárs. Angela Merkel közli ezt a fájdalmas hírt a sajtóval. Schnur úrnak vissza kell lépni, ami lehetővé teszi, hogy Merkel legyen helyette a mozgalom elnöke.

Az utolsó parlamenti választások után az NDK-ban belép Lothar de Maizière kormányába és ott szóvivő lesz, bár a Demokratikus Ébredés a szavazatoknak csak 0,9 %-át kapta meg. Ebben az átmeneti időszakban aktívan részt vesz a ,,2+4“ megbeszéléseken, ami Berlin négy részre osztását és a szövetségesek általi megszállásának vet véget, valamint a német újraegyesítésről szóló tárgyalásokon. Hogy, ahogy mondja, megakadályozzanak egy masszív kivándorlást keletről nyugatra, az NDK azonnali belépéséért küzd a piacgazdaságba és a német márka zónájába.

Élettársa Joachim Sauer az USA cég, a Biosym Technology alkalmazottja. Egy évet tölt San Diegoban (Kalifornia) ennek a cégnek a laboratóriumában, amely a Pentagonnak dolgozik. Majd az Accelrys-nél lesz szakértő, egy másik, a Pentagonnak dolgozó társaságnál San Diegoban. Angela Merkel ezalatt angol tudását gyarapítja, a nyelvet ezek után remekül bírja. Amikor az NDK-t a Szövetségi Köztársaságba, a Demokrati-kus Ébredést pedig a CDU-ba viszik át, Angela Merkelt beválasztják a Bundestagba és belép Helmut Kohl kormányába. Bár ő nagyon szigorú erkölcsű, ezt a fiatal nőt választja keletről, aki gyermektelen és konkubinátusban él - ifjúság- és nőügyi miniszternek. 14 hónap alatt sikerült az NDK ifjúsági szervezeté betöltött szerepéből - a kommunista propaganda felelőséből - átalakulnia a Szövetségi Köztársaság kereszténydemokrata ifjúsági- és nőügyi miniszterévé. Ebben az első hivatali időszakban azonban nagyon sovány mérleget tud felmutatni. Folytatva karrierjét a CDU-nál, Angela Merkel hiába igyekszik, hogy megválasszák a párt régiós elnökének Brandenburgban. Lothar de Maizière-nek, aki a nemzeti párt alelnöke lett, távoli Stasi-kapcsolatokat rónak fel; le kell mondania, mire Merkelné foglalja el a helyét. 1994-ben Klaus Töpfer, Környezet- és természetvédelmi, a reaktorok biztonságáért felelős minisztert kinevezik az ENSZ környezetvédelmi programjának igazgatójává a Német Kereskedelmi és Iparkamara éles támadásai után. Töpfernek felróják, hogy alábecsüli a gazdasági realitásokat. Erre Helmut Kohl védencét Angela Merkelt teszi meg helyére, ami a válságnak véget vet. Hivatalba lépése után azonnal elbocsát minden magasabb funkcionáriust, akik elődjéhez hűek maradtak. Ebben az időben köt baráti kapcsolatot az akkori francia hivatali kollégájával, Dominique Voynet-val. 1998-ben Kohl kancellár tudatja az USA-val, hogy nem egyezik bele a koszovói nemzetközi intervencióba. Ezt teszi akkor, amikor Gerhard Schröder szociáldemokratái és Joschka Fischer zöldjei Slobodan Milosevicet Adolf Hitlerhez hasonlítják és humanitárius háborúra szólítanak fel. Az Amerika párti sajtó támadja a kancellárt, amikor az ország újraegyesítése utáni gazdasági nehézségeiért teszi felelőssé.

A kereszténydemokratákat 1998-ben egy vörös-zöld hullám elsöpri a választásokon. Schröder kancellár lesz és Fischert nevezi ki külügyminiszternek. Hamarosan szemére vetik Helmut Kohlnak és környezetének, hogy titkos pénzt fogadtak el a CDU részére, de egy ígéretre hivatkozva nem adják meg az adományozók nevét. Erre föl Angela Merkel a «Frankfurter Allgemeine Zeitung-ban» [1] állásfoglalást hoz nyilvánosságra, hogy elhatárolódjon mentorától. Ezzel kényszeríti Helmut Kohlt, hogy vonuljon vissza a pártból, majd nem sokkal utána, a CDU új elnökét, Wolfgang Schäuble-t is. A közerkölcs nevében átveszi a párt elnökségét. Ezután alkalmazkodik a kereszténydemokrata erkölcshöz, és feleségül megy a partneréhez. Ettől kezdve Angela Merkelt két fontos sajtócsoport támogatja nyíltan. Számíthat Friede Springerre, az Axel-Springer-Csoport örökösére (180 újság és folyóirat, köztük a «Bild», «Die Welt»). A csoport újságíróinak egy kiadói záradékot kell aláírniuk arról, hogy a transzatlanti kapcsolatok fejlődéséért és Izrael állam védelméért fognak síkra szállni.

Angela Merkel számíthat barátnőjére, Liz Mohnra is, a Bertelsmann-csoport igazgatónőjére, az európai média legfontosabb alakjára (RTL, Prisma, Random House usw.). Frau Mohn a Bertelsmann-Alapítvány alelnöke is, amely az euro-amerikai kapcsolatok intellektuális oszlopa. Angela Merkel támaszkodik Jeffrey Gedmin tanácsaira, akit a Bush-klán külön az ő számára küldött Berlinbe. Ez a lobbista először az American Enterprise Institute-nak (AEI) [2] dolgozott Richard Perle és Dick Cheney felesége alatt. Nagyon bátorítja, hogy az eurót igazítsa a dollárhoz. Az AEI-ben előbb a New Atlantic Initiative-t (NAI) vezette, amely Európa minden fontos amerikabarát tábornokát és politikusát egyesíti. Együttműködött a Project for a New American Century (PNAC) nevű neokonzervatív programban és ebben ő fogalmazta meg a fejezetet Európáról. Ott írja, hogy az EU-nak a NATO ellenőrzése alatt kell maradni, és ez csak akkor lesz lehetséges, ha gyengíteni lehet az ,,európai emancipációs követeléseket“. [3] Ugyanakkor ő a CCD (Council for a Community of Democracies) igazgatója is, [4] amely kétsebességű ENSZ-et követel, és átveszi Berlinben az Aspen-Institut vezetését. [5] Elutasítja barátja, John Bolton [6] ajánlatát, hogy az USA helyettes nagykövete legyen az ENSZ-nél, hogy teljesen Angela Merkel támogatásának szentelhesse magát. 2003-ben a State Departement rábíz Jeffrey Gedminre és Craig Kennedyre egy terjedelmes programot a ,,nyilvános diplomáciáért“, vagyis propagandáért, amely többek között nyugat európai újságírók és véleményformáló intézmények titkos támogatását tartalmazza.[7] 2003-ban Gerhard Schröder ellenzi Irakban az anglo-amerikai hadműveleteket. Angela Merkel erre nyilvánosságra hoz egy állásfoglalást a Washington Postban, [8] amelyben visszautasítja a Chirac-Schröder-doktrinát Európa függetlenségéről, hangsúlyozza Amerika iránti háláját és barátságát, és támogatja a háborút. 2004 májusában azzal zavarja össze a helyzetet, hogy keresztülviszi Horst Köhler bankár megválasztását szövetségi elnökké, aki (a Maastrichti Szerződés fő megszerkesztője, amely szerződés az euró bevezetéséről szól), az Európa Újjáépítési és Fejlesztési Bank egykori elnöke és az IWF igazgatója. Ezután egy ,,hazafias“ kampányt indít a radikális iszlám ellen.

A 2005-ös parlamenti választások egész kampánya alatt kipellengérezi az emelkedő munkanélküliségi számokat és a szociáldemokraták képtelenségét, hogy ezeknek gátat vessen. Erre föl a CDU 21 százalékpont előnyt szerez a felmérésekben. Ebben a helyzetben titkos tanácsadója Jeffrey Gedmin a ,,Der Welt“-ben közöl egy neki címzett nyílt levelet. A német gazdasági modell kritikája után így folytatja: ,,Mielőtt az országot előbbre tudná vinni, le kell győznie intellektuálisan ezeket a nosztalgiázókat. Amennyiben Sarkozy úr követné Chirac urat, Franciaország talán fellendül. Kár lenne, ha Németország tovább hanyatlana.“ Ezt a meghívást követve, Angela Merkel végre ismerteti megoldási javaslatait. Előretolja egyik tanácsadóját, az alkotmánybíróság egykori bíróját, Paul Kirchhofot, és rábízza a «Neue Soziale Marktwirtschaft» [9] nevű kezdeményezést. Bejelenti a progresszív jövedelemadó leállítását: ugyanaz a százalék legyen érvényben a szűkölködőnek is mint a dúsgazdagnak. Gerhard Schröder, a távozó kancellár élesen kritizálja a projektet egy televíziós vitában. A CDU előnye elpárolog. Végül a CDU a szavazatok 35%-t, az SPD 34%-t kapja, a többi megoszlik a kis pártok között. A németek már nem akarják Schrödert, de Merkelt sem. Hosszas és fárasztó tárgyalások után létrejön egy nagykoalíció: Angela Merkel kancellár lesz, de a minisztériumok felét át kell engednie az ellenzéknek.

A Libanon elleni izraeli intervenció alkalmával keresztülviszi a német flotta bevetését a FINUL keretében, miközben kijelenti: «Ha Németország létjogosultsága abban áll, hogy Izrael létjogát garantálja, most, amikor ez a lét veszélyben van, nem maradhatunk tétlenek.“ 2007. január 1. óta Angela Merkel vezeti az Európai Uniót. Nem titkolja szándékát, hogy Franciaországot és Hollandiát kényszerítse, hogy fogadják el az európai alkotmány tervének egy második változatát, bár ezek az országok az első változatot népszavazással elutasították. Azt a szándékát sem titkolja, hogy feltámassza az észak amerikai szabadkereskedelmi zónának az európaival való összekapcsolásának projektjét egy ,,nagy transzatlanti piac“ kialakítására - Sir Leon Brittan elképzeléseinek megfelelően.

http://www.zeit-fragen.ch/index.-php?id=1496 [1] Frank-furter Allgemeine Zeitung vom 22.12.1999.[2] «L'Institut américain de l'entreprise à la Maison-Blanche», Réseau Voltaire vom 21.6.2004.[3] «Europe and Nato: Saving the Alliance» von Jeffrey Gedmin in Present Dangers. Crisis and Opportunity in American Foreign and Defense Policy unter der Leitung von Robert Kagan et William Kristol, Encounter Books 2000.[4] «La démocratie forcée» von Paul Labarique, Réseau Voltaire vom 25.1.2005.[5] «L'Institut Aspen élève les requins du business», Réseau Voltaire vom 2.9.2004.[6] «John Bolton et le désarmement par la guerre», Réseau Voltaire vom 30.11.2004.[7] «Selling America, Short» von Jeffrey Gedmin und Craig Kennedy, The National Interest Nr. 74, Winter 2003.[8] «Schroeder Doesn't Speak for All Germans» von Angela Merkel, The Washinton Post vom 20.2.2003.[9] Dieser Think tank beruft sich auf die soziale Marktwirtschaft, die Bundeskanzler Ludwig Erhard in Abstützung auf den Marshall-Plan 1963-66 einrichtete.

http://www.politaia.org/politik/europa/angela-merkel-eine-cia-agentin



Angela Merkel, ahogy Hollande és a többiek, a szabadkőművevesek, aztán Soros György és a mögötte állók is közvetve felelősek a párizsi terror-merényletekért. Egyik részük azért, mert ellenőrízhetetlen, eszelős módon hagyta, hogy a részben jogos, szolidaritást érdemlő háborús károsultak, s az elkergetendő jobban élni akaró, bizniszelő migránsok közé keveredett anonim ISIS-esek, iszlám dzsihadisták és parancsra váró ,,Soros-Rothschild zsoldosok is betörhessenek az EU területére. Én nem tartom valószínűnek, de egyes nemzeti radikálisok már úgy vélik, hogy az EU arabosítása, iszlámosítása döntéseikért és az ISIS-terror importálásáért bíróság előtt felelnek majd. Egyes olvasóink már az elkergetésüket, sőt kivégzésüket is jogos büntetésnek tartaná. Nemcsak a mostani párizsi terrortámadásokról van szó ugyanis, hanem egy ezután pronosztizálható több éven át tartó merényletsorozatról is, amelyik e hibás, felelőtlan migránspolitika következménye. Még találgatni sem lehet, hogy Berlin, Brüsszel, Róma, Madrid, London, stb. következik-e és mikor? Nos e fővárosoktól és célországoktól való felelősségelhárítás, s egyben ömvédelem is szükségessé teszi szövetségi-ország-csoportkénti elhatárolódásunkat. (Ez a gazdasági együttműködést és a közös piaci kereskedelmet nem érinti!) Ám nagy valószínűséggel az Új Európa nevet kapó középső unió részünkre most már nemzetbiztonsági kockázatot jelent a nyugatra eső Eurábia. Épp ezért a nemzetállam-csoportunk be kell, hogy vezesse a határellenőrzést, az eu-jog nagy része alóli elkülönülést, és egyebek közt szigorúbb migráns törvényeket kell, hogy alkosson. Ebben lehetnek olyan paragrafusok, amelyek kiutasítják az iszlámos ott tartózkodókat, vagy állandó megfigyelés alá helyezik, a határon belépők pedig csak Rfid nyomkövető chip beültetését kérve léphetnek Új Európába. Miután már semmiféle szolidaritás, háttérhatalmi és szabadkőműves parancs sem köti őket Eurábiához, szabadon törekedhetnek arra, hogy e nemzetállam-csoport iszlámmentessé alakuljon, és átvegye az harcos vallást tiltó Japán tapasztalatokat.

Van még egy oka is az EU-n belüli különválásnak. Az Iszlám Állam ugyanis a birodalomépítési terveiben már szerepelteti 4-5 nemzetállamunk elfoglalását, megsemmisítését. Horvátország és Szlovénia van az elsők között, utána jön Magyarország és kiírtásra számíthat még Csehország és Szlovákia is. Ezektől nyugatra már Eurábia fekszik, s az furcsa módon ,,védelmet élvez", hiszen arabosítva van és lesz, több államában a saría iszlám törvénykezés is bevezetésre kerülhet. Az ISIS célpontnak jelölte ki még Spanyolországot és Portugáliát is, ami az Andalúz kalifátus lesz, míg mi és északdéli szomszédaink alkotnák a terrorállamosított EVROBPÁ-t.


http://www.leleplezo.eu/?modul=oldal&tartalom=1196458
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez igen! “Anélkülükeemúútttizenötév” az oka mind
  2016-03-07 20:01:05, hétfő
 
  Ez igen! “Anélkülükeemúútttizenötév" az oka mindennek!


Posted on 2016-03-07 by Admin

Az államtitkár a Horn-kormányt vádolja a választási iroda botránya miatt
A kormány kérdezése a mai parlamenti ülés egyetlen témája - két és fél órán át kell válaszolni a képviselők kérdéseire.
A Horn-kormány idején meghozott szabályozás az oka annak, hogy botrány lehetett a Nemzeti Választási Irodánál - ezt válaszolta a Parlamentben Völner Pál államtitkár az MSZP-nek.
A szocialista Harangozó Tamásnak válaszolva - aki szerint Kubatov Gábor lemondására volna szükség a választási irodánál lévő káosz után - az államtitkár arról beszélt: meg kell szüntetni azt a kitételt a választási törvényben, amely szerint nem lehet egyszerre két, ugyanolyan kérdésben beadott népszavazási kezdeményezést vizsgálni (ezt a részt egyébként a Fidesz néhány évvel ezelőtt írta bele a mostani törvénybe, 1998-ban még egy sokkal megengedőbb törvényszöveget fogadtak el).
(vg.hu)
Bal-Rad komm: Ez is a komcsiknak köszönhető!-a döbrögista horda szerint! Hiszen ők mindent a MAGYAR NÉP MEGVÉDELMEZÉSE ÉRDEKÉBEN tesznek!
Meg amúgyis. “Anélkülükeemúútttizenötév" az oka mindennek! Oszt' jónapot!


http://www.balrad.com/2016/03/07/ez-igen-anelkulukeemuutttizenotev-az-oka-mindenn ek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megint hitelt VETTÜNK fel!
  2016-03-07 19:58:28, hétfő
 
  Megint hitelt VETTÜNK fel!


Posted on 2016-03-07 by Admin

Magyarország 155 milliárd forintos hitelt vesz fel

Magyarország egy 155 milliárd forintos hitelkeretről állapodott meg az Európai Beruházási Bankkal. A hitelkeret első üteme 43 milliárd forint. A pénzt Magyarország a közúthálózat fejlesztésére fogja fordítani.
Az Európai Beruházási Bank (EIB) 140 millió euró (43 milliárd forint) hitelt nyújt Magyarországnak a közúthálózat fejlesztésére, modernizálására egy 500 millió eurós (155 milliárd forintos) hitelkeret első ütemeként, a hitelkeretről szóló megállapodást március 7-én, hétfőn Budapesten írta alá Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Baranyay László, az Európai Beruházási Bank alelnöke.

hitel
155 milliárd forint 2020-ig
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elmondta: a kedvezményes hitelből a közúthálózat fejlesztését fogják finanszírozni a következő öt évben.
A nemzetgazdasági miniszter az aláírás előtt ismertette: a kormány és az EIB között lezajlott egyeztetések nyomán az EIB a 2020-ig tartó időszakban kész Magyarország közúti infrastruktúrájának fejlesztéséhez 500 millió euró összegű - több részletben lehívható - hitelkeretet biztosítani.
Ami uniós pénzből nem támogatható
“A hitelkeretnek köszönhetően közúthálózatunk azon elemeit is gyorsabb ütemben tudjuk modernizálni, amelyek nem tartoznak a transzeurópai közlekedési hálózathoz,
illetve európai uniós forrásokból nem támogathatóak" - mondta Varga Mihály.
(origo)
Bal-Rad komm: Nagyon késtülnek a fijúg a 2020-as pénzcsapelzárásra! Addig a lehető legtöbbet akarják ellopni! ÚTMODERNIZÁLÁSRA HITEL? A legkiválóbb lopási lehetőség! Lásd: M-4! Ott már az EU-is besokallt!
Szóval Magyarország jobban teljesít! Végülis igaz! Egy jobb évben Mekkmester a deviabizniszével négyszer-ötször ennyi pénzt varázsol! Persze azt nem lehet közútfejlesztésre fordítani, mert kastélyokat, műkincsket kell vásárolni!
Viszont ezzel a “kedvezményes kamatozású hitellel" (örüljünk neki, mert ezt MI FOGJUK NYÖGNI!) az adósségnyomásmérőt megint 80 százalékra tudjuk visszatornászni!
(Bár teljesen mindegy, hogy 70-et vagy 200-at mutat! Soha nem fogjuk tudni visszafizetni!


http://www.balrad.com/2016/03/07/megint-hitelt-vettunk-fel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bukott fideszesből lett a kéményseprők főnöke, aki 300 ezre
  2016-03-07 19:56:09, hétfő
 
  Bukott fideszesből lett a kéményseprők főnöke, aki 300 ezres forgószékeket rendelt magának

2016. március 07. 16:27 - Első Kézből

Tegnap látott napvilágot, hogy a budapesti kéményseprő cég, a FŐKÉTÜSZ olyan roppant fontos dolgokra költötte az adófizetők pénzét, mint

Flabélos alakformáló gép 300 ezer forintért

háti permetezőgép 230 ezerért

vezetői forgószékek darabonként átlag 300 ezer forintért.

kovacs_balazs2.png

A Nyugati Fény utánanézett, ki az a Kovács Balázs, akinek a vezetése alatt ilyen feltűnően pazarol a kéményseprő vállalat. Nem vagyunk meglepve: egy hírhedt fideszes ex-képviselőről van szó.

Kovács Balázs a 2010-es választások idején a zuglói botránypolgármester, Papcsák Ferenc kampányfőnöke és jobbkeze volt. Helyi fideszes belbotrányt okozott, amikor a megnyert önkormányzati választások után Papcsák váratlanul belőle csinált alpolgármestert. A zuglói fideszesek azt remélték, közülük kerül majd ki az általános helyettes, de Papcsáknak (a Zuglóban addig ismeretlen) bizalmasára esett a választása.

Kovács Balázs ellen egyébként 2008-ban ittas járművezetés miatt eljárás indult, jogosítványát is bevonták. 2011-ben az Index újabb botrányt szellőztetett meg: Zugló költségvetési tervezetéről kiderült, hogy szinte szó szerinti egyezést mutat Pécs város hasonló dokumentumával. Az ügy miatt Zuglóban vizsgálat indult.

Ennyi botrány után 2012 május végén Kovács Balázs otthagyta Zuglót, hogy június 1-től máris a FŐKÉTÜSZ vezetője legyen havi egymilliós apanázsért.

A fényűzést volt kitől tanulnia Kovácsnak, hiszen volt főnöke, Papcsák Ferenc 1,3 millióért csináltatott magának saját bejáratú luxusvécét a zuglói polgármesteri hivatalba.

A most nyilvánosságra került számlák alapján egyébként Kovács Balázsék 4 db vezetői forgószéket vettek közpénzből, a legdrágább 315.000 forintba került. Érdekesség, hogy a 4 luxusszékből 2 db lila színű volt (a montázsképünkön látható modellekről van szó), pedig a FŐKÉTÜSZ menedzsmentjében egy darab nő sincs...

A fideszes korrupció és közpénz-pazarlás tehát zavartalanul folyik. Aki milliárdok fölött diszponál, az milliárdos nagyságrendben, akinek pár millió jut, az milliós nagyságrendben űzi az ipart. Amíg hagyjuk...


http://nyugatifeny.blog.hu/2016/03/07/bukott_fideszesbol_lett_a_kemenyseprok_fono ke_aki_300_ezres_forgoszekeket_rendelt_maganak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír Azerbajdzsánból:
  2016-03-07 19:52:02, hétfő
 
  Álhír Azerbajdzsánból:
Miután megkoszorúztam egy magas rangú KGB-s vezető emlékművét - nyilatkozta Orbán Viktor -, sajnos az idő rövidségére való tekintettel, Lenin, Sztálin és Berija szobrára már nem jutott idő, de a tárgyalások rendkívül eredményesek voltak, például aláírtunk egy egyezményt, aminek értelmében évi félmillió baltát fog szállítani az Egyesült Mészáros Fejszeművek Zrt. Bakuba, ennek fejében viszont a legjobb minőségű azeri muskátlilekvárral tudjuk megtölteni a CBA magyar üzletlánc pultjait.(BG)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
7 friss botrány és 7 súlyos üzenet Orbán Viktortól
  2016-03-07 19:47:55, hétfő
 
  2016.03.06.
7 friss botrány és 7 súlyos üzenet Orbán Viktortól
Hakapeszi Miki

Elég sok posztunk kezdődött, vagy ért már véget úgy, hogy ennél mélyebbre már nehéz süllyedni, de még biztos sikerül. Az elmúlt 10 nap azért volt kiemelkedően érdekes, mert a kormány nem a szokott tempóban húzta lefelé a pincébe az országot, hanem mintha perecelt volna a lépcsőn és egy pillanat alatt zuhant több métert. Ez csak azért érdekes, mert lehet, hogy a kopaszok bevetésével és a gátlástalan lopás törvényesítésével már feszegetik a Bozóki Andrást nem olvasó, a liberális autokrácia kifejezés hallatán bambán bámuló átlagbirkák béketűrését is.

Érthetetlen módon kockáztatnak, hiszen a menekültügy a malmukra hajtja a vizet, de amikor kétharmad szerint rossz irányba mennek a dolgok és a hithű idiótákat leszámítva mindenki tudja, hogy ezek lopnak-csalnak-hazudnak, akkor csak addig a pillanatig érezhetik magukat nyeregben, amíg fel nem tűnik egy szinte bárki a túloldalon.

Íme az elmúlt napok mocsokságcunamijával mit üzen nekünk Orbán Viktor:

Kopaszbalhé

A hatalom törvénytelen eszközöktől sem riad vissza céljai érdekében. Ha potenciális veszélyként értékelik a vasárnapi zárva tartásos népszavazást, már nem elégszenek meg a figyelemeltereléssel és hazudozással, hanem verőembereket küldenek. Az sem zavarja őket, hogy egy pillanat alatt összeáll az értelmes fejekben a megbízó személye és az ügy háttere. Ha a csúcsgóré kiadja az ukázt, hogy márpedig erről nem lehet népszavazás, a cél érdekében már BÁRMILYEN eszközt igénybe vesznek. Ez azért komoly ugrás az eddigiekhez képest, Putyin és Erdogan küldheti a gratuláló táviratot.

MNB titkosítás

Itt kapásból három fontos üzenet van. Már az gáz, hogy amikor átvették a boltot 2010-ben, agyonszopatták a korábbi állami vezetőket a bérplafonnal, fizetéscsökkentésekkel, most meg a saját bebetonozott embereiknek az égbe emelik a pénzét. Vagyis a sajátoknak bármennyit, másoknak a semmit.

A 260 milliárd forint közpénzzel gurigázó jegybanki alapítványok nyilvános kontrolljának megszüntetése azt jelenti: az állam pénzét, a mi közös pénzünket a sajátjukként kezelik. Azt mondják, senkinek semmi köze rajtuk kívül. És megüzenték, hogy ez csak a kezdet, több állami cégnél is várható hasonló. Jobb helyeken egy ilyen szándék kiszivárgásába belebukik a kormány, ezért eszébe sem jut senkinek, hogy a közpénzek felhasználásának ellenőrizhetőségét korlátozzák.

A harmadik, szintén brutális üzenet: jogerős bírósági ítéletek nyomán kellett kiadniuk az MNB-alapítványok adatait, ezért inkább törvénymódosítással írják felül mindezt. Az igazságszolgáltatást még nem sikerült lenyúlniuk, ezért ha nem tetszik, amit döntenek, visszamenőlegesen akarják megváltoztatni a szabályozást. Jogi nonszensz, valódi jogállamban elképzelhetetlen az ilyesmi.

Választási bizottság a párt szolgálatában

Kopaszügyben elég egyértelmű, hogy mi történt, de hiba csúszott a gépezetbe azzal, hogy Erdősiné nem személyesen pöcsételt. Nem tudhatjuk, le kellett-e szólni a Fideszhez köthető NVB-tagoknak, vagy maguktól tudták, mit kell tenni, de idealista hülye az, aki azt gondolta, elkaszálják Erdősiné beadványát. A rendszer működik, az üzenet az, hogy akit a megfelelő helyre tettünk, annak tudnia kell, hogy mikor mi a dolga.

Költségvetési szabadrablás

Korlátlanul, ellenőrizetlenül, saját hatáskörben költhet bármennyit a kormány, az illetékes minisztériumnak meg ehhez semmi köze, oldja meg, hogy legyen zsé Viktor bármilyen hóbortjára valahonnan. Magára valamit is adó miniszter abban a percben mond le a picsába, amikor főnöke ilyet kér, de kollaboráns Misitől ez meglepő lett volna. Az üzenet: mi ott páran a csúcson eldöntjük, mire szórjuk az emberek pénzét, mostantól nincs semmi szabály, semmi korlát, azt csinálunk, amit akarunk.

Földrablás Lajostól, milliárdok a spanoknak

Szörnyeteg Lajos földjét azonnal eladják, máshol meg előkészítik a hatalmas kaszát a haveroknak - ezt a mutyit épp a kevés épeszű szoci egyike kiszúrta, beszartak és visszaszívták. Nem új üzenet, de az elmúlt napokban is megerősíttetett: az ellenséget az állami befolyást kimaxolva a földbe kell tiporni, addig nem nyugszanak, amíg levegőt kap és mozog. De a jó elvtársak megkapják a jutalmukat, aki meg egyik se, az magasról le van szarva.

Több üggyel is szintet léptek tehát, a kritikákra kamu-rácsodálkozva brunyálják telibe a jogállami alapokat is. A kérdés egyre kínzóbb: meddig lehet még ezt büntetlenül csinálni? Rémisztő a gondolat, hogy ha két év múlva se lesz ennek a rémálomnak vége. Továbbra is csak remény, hogy ha nagyon esik a népszerűségük, vagy belülről bomlanak, vagy végre jön az a bizonyos bárki kívülről. Vagy feltűnik valaki és ettől indul a bomlás, mindegy. Csak történjen már végre valami.


http://mentalisdeficit.blog.hu/2016/03/06/ot_botrany_egy_het_alatt_ezt_uzeni_orba n_viktor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-03-07 19:41:56, hétfő
 
  Álhír:

Idén a március 15-i ünnepségen, tekintettel a hallgatóság összetételére, Orbán Viktor Bem apónak öltözve, lengyelül emlékezik meg a magyar forradalomra, miközben a lelkes tömeg Rogán Antal javaslatára a ,,magyar reformok működnek" táblát emeli majd a magasba, innen az ünneplők Budára vonulnak, ahol a miniszterelnök átadja a Várkert Bazárt.
Tekintettel a kiemelt védettségű személy biztonságára a TEK lezárja Budapestet. (BG)


https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12512282_4465671455418 94_2007011656096493548_n.jpg?oh=20b26d23284038f2462bcd5e1e52b522&oe=575AC98B
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kabaré az egész magyar politika. Csak nem tudom, sírjunk, va
  2016-03-07 19:28:35, hétfő
 
  Kabaré az egész magyar politika. Csak nem tudom, sírjunk, vagy nevessünk?
|
Doki 2016. március 7., hétfő 10:34

Mindig van lejjebb, csak én hiszem azt, hogy nincs. Bizony elvtársak még nem értük el a béka seggét, erről gondoskodik a magyar politikai elit. Persze lehet, hogy már elértük és negatívba fordultunk és már a segge alatt vagyunk. A múlt héten történtek sajnos ezt bizonyítják. Első körben volt ugye egy skinhead koncert a Nemzeti Választási Iroda épületében, melynek során Nyakó István MSZP politikust többször is visszatapsolták, miközben a kelkáposzta főzeléket a tűzhelyről félretoló és a skinheadek társaságában csápoló nyakóErdősi Lászlóné benyújtotta népszavazási kérdését a vasárnapi boltzárról. De a bohózat ezzel még nem ért véget, mert feltűnt a színpadon a Nemzeti Válaszáti Bizottság és fergeteges tragikomédiát adott elő, szinte shakespeari szinten. Végig nézték, ahogy a kopaszok kinyomkodják Nyakót a pecsételő gép mellől, és megállapították, hogy nem volt akadályozva. Nyugodtan odamehetett volna és elsőnek pecsételhetett voln. Volna, volna, persze nem így történt, mert az idős asszonyság fürgébb volt. Meg őt tolták is előre a kopaszok. De a bohózatnak még nincs vége, mert a Kúria megállapította, hogy igenis akadályozták Nyakót. Hány felvétel készülhetett vajon, vagy nem ugyan azt nézték? Lényeg, ezek után az ügyészség nyomozást rendelt el, aminek a végén, borítékolni lehet, hogy megszüntetik az eljárást, mert nem történt semmi. Csak a hitünket rombolták megint le, de az nem törvényi télnyállás.

Aztán, mint ha ez még nem lett volna elég, Bánki Erik vasárnap reggel arra ébredt, hogy álmot látott. És gyorsan meg is írta álmát egy képviselői törvényjavaslat formájában (persze miért is nem inkább szép, meztelen nőkről álmodik?) és beterjesztette a parlament elé, hogy márpedig a Matolcsyék alapítványaiba tolt mnbszázmilliók, nem minősülnek közpénzek, ergó el lehet őket titkolni, nem kell annak a 8 millió hülye magyarnak tudnia, mit és miért, meg főleg miből. És a Kósa még meg is magyarázta volna, hogy az miért nem közpénz. Persze, amióta a Kósa ilyenhez hasonló debilségeket mond, már nem is figyel rá senki. De legalább összebeszéltek volna a házelnökkel. Mert ő meg azt találta nyilatkozni a rádióban, hogy, hogy a viharba ne lenne az alapítványi pénz közpénz, persze, hogy az. Na, most kinek higgyek? Ennyi esemény után türelmetlenül várom a hetet, mi jöhet még? Hát nem kacagtunk eleget? Vagy sírnunk kellene?

http://patacsipilvax.hu/?p=56225
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktor és a kommunisták
  2016-03-07 19:24:43, hétfő
 
  2016.03.07. 09:14

Viktor és a kommunisták

Magyarország - Azerbajdzsán két jó barát, legalábbis Viktorunk szerint. Igaz ennek a "barátságnak" az előnyeit eddig kizárólag az azeriek élvezték, de biztos van valami jó benne nekünk is. Régóta várom, hogy valaki érdemben majd elmagyarázza, pontosan micsoda is, mert a kommunikációs panelek egymás után besültek, az olaj világpiaci ára meg a béka segge alatt van. Ergo: Aliyevék éppen elszegényedőben vannak.

Szóval érdekelne, országom miniszterelnöke minek ment olyan helyre, ahol az egykori KGB-s kommunista diktátor sírja előtt éppen csak letérdelnie nem kellett?

orban_azer1.jpg

Merhogy' gazdaságilag jól még nem jártunk Aliyevékkel, diplomáciailag meg egyenesen rábasztunk a baltás hazaküldésével. Szóval sok indok nem maradt mi vezetett a családi víkendhez:

1: Viktorunk tanulmányútra ment, feltölteni ötletekkel a "ne zavard a jegybankot sem lopás közben" törvény megszavazása után megcsappant kreatív készleteket. Ha szerencséje van, mert elég tiszteletreméltó képet vágott és elég mélyre hajolt koszorúzás közben, akkor kaphat pár hatalomtechnikai leckét grátisz. Ezért nem nagy ár, ha kitüntetésbuzi Aliyev családba is juttat egy Magyar Érdemrend Középkeresztet a csillaggal, mert ennyi erővel a Köménymagos Mangalicakolbász Pálinkával és Vágódeszkával kitüntetést is adhatná. Utóbbi mondjuk annyival értékesebb lenne, hogy Aliyeva nem mondhatná, bazzeg, a Pálffy Ilinek is ilyen van, pfff....

orban_azerbajdzsan.jpg

2: Orbán csak jól érzi magát Aliyevéknél. Mert barátok mindenkinek kellenek, és kellemes hely is, ahol szusszanhat egyet két migráncs kvóta vita között. Ő meg ezt csipázza: elnöki palota a főváros mellett, vissza nem pofázó ellenzék - azt a sittről viszonylag nehéz - mindent szó nélkül végrehajtó lakájok. Vagyis rend, fegyelem, béke, boldogság egy olyan helyen, ahol nem kérdezik mennyibe kerül és főleg minek a vidéki dácsa köré stadion meg kisvasút, mert ez a természetes.

Isteni szerencse amúgy, hogy a muszlim országban nem fél a muszlim terroristáktól úgy, mint itthon. Mert egy muszlim terroristájuk biztosan van, ő adta vissza nekik nemrég.

http://varanus.blog.hu/2016/03/07/viktor_es_a_kommunistak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 230
  • e Hét: 2490
  • e Hónap: 19283
  • e Év: 152200
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.