Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Szeptembertől középiskolák százaiban szűnhet meg a földrajz
  2016-04-21 22:04:26, csütörtök
 
  Mindegy milyen áron, csak maradjanak itthon Orbánisztánban cselédnek, napszámosnak!
Teljesen igaza van.
A földrajzra, mint olyanra nálunk semmi szükség.
Magyarország a világ közepe, vitya fáraó, a Pilis a Föld szívcsakrája.
Aki mást mond, az hazug ellenség.
Ennyi tudás teljesen elég egy keményen dolgozó, engedelmes rabszolgának.
A földrajz mindig is egy káros zsidó huncutság volt.
Gyurcsánybajnaisoros.
Látható mennyi kárt okozott azemútnyócévben is.
A földmérők is mijaf@sznak tanulnának földrajzot, felesleges.
Sőt felesleges a földmérő is, már mind ki van mérve.
A többi tantárgy is mondjon le, kémia, fizika, matek, stb. túlhaladott szarságok.
Hittan, erkölcstan, etikett, a megszólítások sorrendje (kegyelmes, méltóságos, stb.) teljesen elegendőek a becsicskult pórnépnek, úgyis csak cselédnek alkalmasak őszentsége a csúti gyíktörpfáraó országában.
Az iskolákból egyébként csinálhatnánk azonnal varrodát, meg krumplibogár keltető üzemet. Ennek van jövője meg a pálinkának.
Ja a történelem is menjen a pécsába, úgyis megváltoztatjuk.
Egyáltalán mijafasznak kell középiskola?
Felébredtünk már?



********************

Szeptembertől középiskolák százaiban szűnhet meg a földrajz

anarki
OKTATÁS
ma 11:36


Idén szeptembertől új iskolatípusok jelennek meg a magyar közoktatásban: jönnek a szakgimnáziumok és az új típusú szakközépiskolák, és úgy tűnik, az új rendszernek már meg is van az első potenciális áldozata:

a földrajz.

Az új típusú középiskolákban a kormány márciusi köznevelési kerekasztalon bemutatott tervei szerint a diákok csak olyan természettudományokat tanulnak majd, amelyekre a szakmájukhoz szükségük van: a vegyészek például csak kémiát, az erdészek csak biológiát.

A földrajzot ezek szerint kizárólag turisztikai, földmérési és bányászati szakirányú középiskolákban tanítanák, amivel nemcsak az a baj, hogy így rengeteg földrajztanár az utcára kerülhet, hanem az is, hogy a gyerekek alapvető földrajzi ismeretek hiányában hagynák el az új típusú középiskolákat.

"Nagyon durva támadás ez a tudományunk ellen" - mondta a nol.hu-nak Szilassi Péter szegedi docens, a Magyar Földrajzi Társaság választmányi tagja, aki szerint a földrajz nemcsak arról szól, hogy Németországnak mi a fővárosa, és az általános műveltség fogalmába a földrajzi alapműveltség is beletartozik.

A társaság elkeseredett hangú petícióban követeli, hogy a földrajzot továbbra is lehessen tanítani az összes szakközépiskolában. (nol.hu)



http://444.hu/2016/04/21/szeptembertol-kozepiskolak-szazaiban-szunhet-meg-a-foldr ajz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Autó nélkül is milliókért tankolnak a képviselők
  2016-04-21 21:55:46, csütörtök
 
  Autó nélkül is milliókért tankolnak a képviselők


Közpénzek milliárdjai politikusok autóira - IV. rész
Szerző: Lencsés Csaba levél küldés
Dátum: 2015.04.10. 05.04

Havi 50-250 ezer forintos üzemanyagszámlákat fizet a költségvetés olyan parlamenti képviselőknek is, akiknek autójuk sincs.

Tavaly nyáron megváltozott a parlamenti képviselők élete. Azóta nem kap költségtérítést és választókerületi pótlékot a havi 747 878 forintos alapfizetésén felül a 199 politikus, és a 13 nemzetiségi szószóló. Aki sajnálná őket, ne tegye: igényelhetnek helyette vaskos üzemanyagkártyát.

Az állami vezetők és politikusok autós költéseivel foglalkozó cikksorozatunk mai részében áttekintjük a parlamenti képviselők 9 hónapnyi üzemanyag-elszámolásait, írásunkból kiderül, hogy többen brutális mennyiséget égetnek el a kocsijukban. Vagy éppen saját autó hiányában valahol máshol.
Kik tankolnak a legtöbbet?

A 2014 májusa és 2015 januárja közötti időszakból azokat a képviselőket emeljük ki, akik külföldre járó kamionosokat megszégyenítő távolságokat autózva egy-egy hónapban 200 ezer forint fölé szaladtak a tankolással. Egészen pontosan: azt nem tudjuk, hogy mennyit közlekedtek, csak azt, hogy mennyit tankoltak az Országgyűlés által nekik adott Mol-kártyákról. (Májusban és januárban a legtöbbet tankolókat tüntetjük fel, a nevek mellé írtuk a pártjukat és a lakhelyüket.)

2014. május
Legény Zsolt - 138 165 forint (MSZP, Kisvárda)

2014. június
Vinnai Győző - 205 696 forint (Fidesz, Nyíregyháza)

2014. július
Legény Zsolt - 248 532 forint
Ágh Péter - 219 613 forint (Fidesz, Szombathely)
Apáti István - 210 336 (Jobbik, Mátészalka)

2014. augusztus
Ágh Péter - 237 192 forint
Legény Zsolt - 205 437 forint
Hörcsik Richárd - 200 111 forint (Fidesz, Sárospatak)

2014. szeptember
Bánki Erik - 260 940 forint (Fidesz, Mohács)
Szakács László - 245 919 forint (MSZP, Komló)
Halász János - 208 302 forint (Fidesz, Debrecen)
Vitányi István - 207 265 forint (Fidesz, Berettyóújfalu)

2014. október
Szászfalvi László - 216 170 forint (KDNP, Marcali)
Tilki Attila - 208 029 forint (Fidesz, Fehérgyarmat)

2014. november
Tilki Attila - 290 510 forint
Bányai Gábor - 227 435 forint (Fidesz, Jánoshalma)
Dankó Béla - 223 550 forint (Fidesz, Szarvas)
Legény Zsolt - 207 338 forint

2014. december
Dankó Béla - 205 582 forint
Bányai Gábor - 204 280 forint

2015. január
Halász János - 173 689 forint

Feltűnő, hogy hullámvasutat járnak be az ország széleiről származó politikusok által felhasznált összegek: az egyik hónapban kiemelkedően magas számot látunk némelyiküknél, aztán a következőben sehol sincs ugyanő az élmezőnyhöz képest. Tudjuk, hogy a parlamenti képviselők a saját maguk alkotta munkarend szerint télen és nyáron is több hónapnyi szünetre mennek, ám az ugrálás a tankolásukban az elvileg munkával teli hónapokra is jellemző.
A szabályozás szerint...

...beállított keretösszeg van a kártyákon, amit leginkább a képviselő lakhelyének Budapesttől való távolsága, és egyéni választókerületből Parlamentbe jutott politikus esetén a kerületének a nagysága befolyásol. “Minden elszámolás a MOL Nyrt.-vel kialakított elszámolási rendben történik, a jogosultság ellenőrzését a MOL Nyrt. végzi" - mondja az Országgyűlés sajtóirodája.

Rákérdeztünk a sajtósoknál az összegek ugrálására, a tömör válasz a következő: “A MOL azokról a képviselőkről ad elszámolást aki használt üzemanyagot, a mi kimutatásunk a MOL kimutatása alapján készült. Aki használja, annak az adott hónapban magasabb a fogyasztása."
Az ország egyik legdrágább Mol-kútja - annak, aki maga fizet

Mi van a nagyágyúkkal?

A pártok legismertebb politikusai ebből a cikkből sem maradhatnak ki, megnéztük, hogy néhányan közülük mennyire terhelték meg a választók pénzéből fizetett üzemanyagkártyákat. Ebben a válogatásban alig akad fideszes és KDNP-s nagy név, hiszen többségük állami autóval és külön üzemanyag-elszámolással járó kormányzati pozíciót visel - róluk lásd alábbi keretes írásunkat. Itt júniustól néztük az adatokat.

Gyurcsány Ferenc (elnök, DK) átlagosan 55 ezer forintért tankol havonta.

Kubatov Gábor (pártigazgató, Fidesz) átlagosan 54 ezerért.

Novák Előd (alelnök, Jobbik) átlagosan 60 ezerért - volt viszont 129 ezres hónapja is.

Szél Bernadett (társelnök, LMP) átlagosan 63 ezerért.

Szabó Tímea (társelnök, PM) átlagosan 38 ezerért - volt tankolásmentes hónapja is.

Fodor Gábor (elnök, Magyar Liberális Párt) átlagosan 53 ezerért - de volt nullás, és 134 ezres hónapja is.

Mesterházy Attila (ex-elnök, MSZP) átlagosan 68 ezerért - csak november óta veszi igénybe, előtte nullás hónapjai voltak.

Fodornak és Szélnek a parlamenti szünetben, augusztusban volt a legmagasabb a számlája.

Több olyan közismert pártvezetőt is találtunk ugyanakkor, aki nem kormánytag, de nem is használ üzemanyagkártyát: például Kósa Lajos, Tóbiás József, Vona Gábor és Schiffer András. Erre azt mondja az Országgyűlés sajtóirodája, hogy a kártya jogosultság, nem kötelező igényelni.
137 kormánytag = 214 millió forint

A múlt héten részletes cikkben foglaltuk össze minden idők legnagyobb kormányzati járműparkjának költségeit, miután átnéztünk sok-sok adatot 137 kormánytag autójáról. Írásunkból kiderül többek között, hogy
- az átvizsgált állami autók fenntartására tavaly 214 268 164 forintot költött a költségvetés.
- 130 750 382 forint volt az üzemanyagköltségük 2014-ben - az autónkénti átlag 954 382 forint.
- 65 802 503 forintot költöttek az autók szervizelésére - az autónkénti átlag 480 310 forint.
- 17 715 279 forint volt a biztosítási díjuk - az autónkénti átlag 129 309 forint.
Akit érdekelnek a részletek, és hogy melyik kormánytag pontosan milyen autóval jár, itt megtalálja.

Spórolnak a buszozó, vonatozó képviselők?

A juttatásokról szóló jogszabály lehetővé teszi a tömegközlekedési költségek megtérítését azon képviselőknek, akik cserében lemondanak a kártyáról. Havonta csupán 4-6 ilyen politikust tartalmaz a nyilvántartás, közülük a legismertebb név a DK-s Vadai Ágnes havi átlagban 15 ezer forinttal. Ha ezeket összeadogatjuk, talán jobban megérné éves bérleteket venni az állami támogatásból, de ne kritizáljuk a politikust, hiszen tényleg az ő utazásaira megy el szinte a legkevesebb közpénz.

Találtunk ugyanakkor a tömegközlekedők között is hajmeresztő összegeket. Kissné Köles Erika, a 13 nemzetiségi szószóló egyike az Országgyűlésben, a szlovén kisebbség parlamenti képviselőjeként bizonyára sokat vonatozik, mégis ütnek a számok a neve mellett: május óta van két nullás hónapja is, de van 195 ezres, 178 ezres és 114 ezres is. Ezeket az összegeket csak belföldi tömegközlekedésre lehet használni, így különösen magasnak tűnnek.
Mi van azokkal, akik tankolnak ezerrel, miközben kocsijuk sincs?

Közhely, hogy a politikusok vagyonnyilatkozata nem mutatja meg a valós vagyonukat. Mi most mégis induljunk ki ezekből a dokumentumokból, és abból, hogy a képviselők szentnek tekintik az esküjüket. Magyarán nem hazudnak, amikor kitöltik a papírokat.
Márpedig ha innen nézzük az üzemanyagkártyás rendszert, akkor azt a furcsaságot fedezzük fel, hogy az évente sok százezret vagy akár milliós összeget elautózók egy részének - a vagyonnyilatkozata szerint - saját autója sincs.
Több képviselőnek így néz ki a vagyonnyilatkozata - azért tankolnak
Például Ágh Péter és Bánki Erik többször 150-200 ezer forintért tankoltak, ámde nincs kocsijuk, és a havonta 50-60 ezerért tankolók között is vannak autó nélküli politikusok, úgymint Gyurcsány Ferenc és Szél Bernadett. Hogyan lehetséges ez?

A pontos válaszért muszáj szó szerint idéznünk a 2012. évi XXXVI. törvény 109. § (1) bekezdését, olyan szépen el van rejtve benne a lényeg: “A képviselő - a miniszterelnök, a miniszter, az államtitkár, a házelnök, az alelnök, a képviselői megbízatással rendelkező háznagy, a képviselőcsoport vezetője, valamint annak a polgármesteri megbízatást ellátó képviselőnek a kivételével, aki nyilatkozata alapján polgármesteri megbízatásával összefüggésben személygépkocsi használatra jogosult - nevére, valamint az általa - a saját vagy hozzátartozója használati jogát igazoló közokirat vagy teljes bizonyító erejű magánokirat alapján - megjelölt személygépkocsi forgalmi rendszámára szóló - egy, az Országgyűlés Hivatala által biztosított, másra át nem ruházható, készpénzre nem átváltható -, üzemanyagtöltő állomáson felhasználható üzemanyagkártya (a továbbiakban: üzemanyagkártya) használatára jogosult."

Vagyis a képviselők olyan jogszabályt szavaztak meg magukra vonatkozóan, ami nem írja elő, hogy legyen saját tulajdonú autójuk az éves szinten akár milliós tankoláshoz.


http://www.vezess.hu/magazin/2015/04/10/auto-nelkul-is-milliokert-tankolnak-a-kep viselok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Korkedvezményes nyugdíjat és rekreációs időszakot adnának a
  2016-04-21 21:39:28, csütörtök
 
 
2016. 04. 21. 16:17

Korkedvezményes nyugdíjat és rekreációs időszakot adnának a megterhelő szakmákban dolgozóknak

Olyan rugalmas nyugdíjrendszerre van szükség, amelyben helyet kap a fizikailag különösen megterhelő szakmákban a korkedvezményes nyugdíj, a lelkileg nehéz hivatások esetében a rekreációs időszak, és az állami rendszer keretein belül az önkéntes nyugdíjpénztár is - mondta el Sneider Tamás egy csütörtöki sajtóbeszélgetésen.

A Jobbik alelnöke szerint hibás lépés volt a nyugdíjjárulék adóteherré való átminősítése, mert ez által a munkáltatók által befizetett összeget nem csak a nyugdíjrendszer finanszírozására költhetik, hanem lényegében arra, amire akarják. A politikus hangsúlyozta, hogy kormányra kerülve visszavonják ezt a rendelkezést.

A Jobbiknak ezen felül számos egyéb elképzelése is van a nyugdíjrendszerben szükséges változtatásokról.

Bevezetnék a valódi egyéni számlát, amelyben a munkaadó és a munkavállaló által fizetett járulék külön szerepelne.
Lehetőséget teremtenének az önkéntes nyugdíjpénztári megtakításra, ám a korábbi magánkézben levő biztosítók helyett az állami rendszer keretein belül.
Néhány speciális szakmában 35 év munkaviszony után visszaállítanák a korkedvezményes nyugdíjat, ám figyelembe vennék a technikai fejlődést is, hogy ebbe a kategóriába csak azok a foglalkozások essenek bele, amelyek napjainkban is jelentős folyamatos megterheléssel járnak. Ennek fedezetét a munkaadók által fizetett 13 százalékkal magasabb járulék biztosítaná.
A komoly lelki megterheléssel járó hivatásokat űzők - például a szociális ágazatban dolgozók - számára akár több hónapos rekreációs időszakot tennének lehetővé, hogy megelőzzék a kiégést, és az ebből fakadó mentális, vagy egészségügyi problémákat.
40 év munkaviszony után minden férfinak megadnák a nyugdíjba vonulás lehetőségét.


A Jobbik szakembereinek számításai szerint Férfiak40 bevezetése a nyugdíjkassza következő évtizedekben várható bevételei is elegendő fedezetet jelentenének, sőt, számításba kell venni azokat a szociális ellátásokat, és közmunkabért is, amelyeket a hamarabb nyugdíjba vonult férfiak után nem kellene fizetni. Sneider hangsúlyozta azt is, hogy a jelenlegi, a férfiak számára rendkívül kedvezőtlen kortábla miatt (a nyugdíjkorhatárt elérő férfiak átlagosan négy évvel hamarabb halnak meg, mint a nők) negyven éves munkaviszony utáni feletti nyugdíjaztatásuk nagyjából csak a felébe kerülne, mint a nőké.


http://alfahir.hu/korkedvezmenyes_nyugdijat_es_rekreacios_idoszakot_adnanak_a_meg terhelo_szakmakban_dolgozoknak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem Trianon, a holokauszt a fontos az államtitkárnak is
  2016-04-21 21:30:37, csütörtök
 
  Nem Trianon, a holokauszt a fontos az államtitkárnak is

2016. április 21. 13:35
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Reggel, délben, este meg kell fújni a sófárt. Különben lecsapnak. Gulágvilág, Recsk, Kistarcsa, Andrássy út 60, nem fontos. Ott ugye nem volt népirtás, nem, dehogy!
Magyar Menedék - Ősmagyar

Hányhatnékom van. Egy ifjú - néhai kereszténydemokrata - barátom mondta nekem még tavaly, hogy az Orbán-kormány ezerszer inkább udvarol a holokausztvallás szertartásmestereinek, mint minden más 1989 utáni kormány. Amikor ezt meghallottam, volt bennem némi kétely. Ma már azonban nincsen. Köszönhetően - többek között - Latorcai Jánosnak, a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkárának.

,,Fontos, hogy a holokauszt tanulsága az ifjúság javára váljék" - mondta tegnap a főváros a Holokauszt Emlékközpontban. Mert lassan már mindenhol lesz ilyen központ. Hozzátette: ,,A fiatalokon múlik, hogyan alakítják nemzetünk jövendő sorsát, ezért fontos, hogy a mártírok sorsát és az embermentő hősök kivételes tetteit, helytállását megismerve formálódjék világképük, megerősödjék identitásuk és önbecsülésük."

Mindezt Latorcai a túlélő bori munkaszolgálatosok visszaemlékezéseit összegyűjtő, ,,Kényszermunka, erőltetett menet, tömeghalál" című könyvhöz meghirdetett középiskolai könyvajánlóverseny díjazottjait köszöntve mondta. E könyv pedig a Minerva Kiadó gondozásában, a Miniszterelnökség támogatásával jelent meg.

Lehet, hogy tévedek, de nem tudok arról, hogy például a Trianon miatt 1920-ban hajléktalanná vált mintegy kétszázezer budapesti vagonlakó erdélyi magyar értelmiségi, vagy éppen az 1945 után Kárpátalján legyilkolt magyarok kálváriájáról ilyen kiadvány jelent volna meg a Miniszterelnökség támogatásával. Ha tényleg nem jelent meg ilyen, 1. vajon miért, 2. mikorra várható a fennen hirdetett esélyegyenlőség jegyében. Vagy ilyen csak egyesek szenvedésére vonatkozóan láthat napvilágot?


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=93347
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar rendőrség szerint kiváló ár-érték arányú helikopter
  2016-04-21 21:10:11, csütörtök
 
  "hőkamerarendszert" - itt esti migráncsvadászat lesz, egész évben

"teljes elektronikai támogató és ellenőrző szoftver- és hardverrendszert" - fedélzeti számítógépet, e-cockpittel, GPS-szel és a képernyőre kiközvetíthető kameraképek, valamint egy szabványos USB-csatlakozóval, melyről mp3 is lejátszható...

"továbbá speciális rendőrségi felhasználásra alkalmas berendezéseket és azok rendszereit is megkapták" - Mifasz? Légitraffipax? Stadionfotózódrón-elfogó? Ejtőernyős drogkereső kutya? Rotorra szerelhető gumibot?

"Továbbá a helikopterek üzemeltetéséhez, javításához szükséges szerszámkészleteket, kiszolgáló eszközöket, szerelő állványokat, pótalkatrészeket is." - mert amúgy ezeket nyilván minden ország hatóságai a sarki UNIX-ban kellett, hogy beszerezzék, csak a magyar rendőrség volt olyan fifikás, hogy megvette a gépekhez csomagban...

Ezekkel meg lehet állni a Felszab téren a gyroszos előtt?


**********


A magyar rendőrség szerint kiváló ár-érték arányú helikoptereket vettek, igaz, többet fizettek a felújításért mint a gépekért

Botos Tamás
POLITIKA
ma 19:43


Jöjjenek előbb a tények:

A magyar rendőrség vásárolt öt darab, 15 ezer órát repült használt MD-902-es helikoptert, közbeszerzési eljárás nélkül.
A gépeket még Baden-Württenberg belügyminisztériuma adta el egy cseh cégnek, 4,8 millió euróért.
A csehek felújították és átfestették a helikoptereket, majd eladták a magyar belügyminisztérium Légirendészeti Szolgálatának, 13,6 millió euróért.
A két összeg között az árkülönbözet 8,8 millió euró, 2,7 milliárd forint, amit szakértők egyáltalán nem tartanak reálisnak.

És akkor jöjjön az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye, amit csütörtökön juttattak el az MTI-nek. Úgy kezdődik, hogy kiváló minőségű, hibátlan műszaki állapotban lévő helikoptereket vásárolt,

az legjobb ár-érték arány figyelembevételével a rendőrség

Aztán jön az, hogy a beszerzést

"hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárásrendben folytatták le, tekintettel arra, hogy az érintett haditechnikai eszköz, illetve rendszer, szolgáltatás bonyolultsága, komplexitása ezt indokolttá tette."

A közlemény persze kitér arra is, hogy nem csak a gépekért fizettek ennyit, hanem egy több elemből álló szolgáltatáscsomag is érkezett. Így hőkamerarendszert, teljes elektronikai támogató és ellenőrző szoftver- és hardverrendszert, továbbá speciális rendőrségi felhasználásra alkalmas berendezéseket és azok rendszereit is megkapták. Továbbá a helikopterek

üzemeltetéséhez, javításához szükséges szerszámkészleteket, kiszolgáló eszközöket, szerelő állványokat, pótalkatrészeket is.


http://444.hu/2016/04/21/a-magyar-rendorseg-szerint-kivalo-ar-ertek-aranyu-heliko pterek-vettek-igaz-tobbet-fizettek-a-felujitasert-mint-a-gepekert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állami támogatással vett mosógépet az élelmes fideszes képvi
  2016-04-21 20:51:15, csütörtök
 
  Van még hova fokozni az aljasságot? Verjen meg az isten az összes agymosottat, akik a nyakunkra hozták ezt a gerinctelen tolvaj csürhét!
Gátlástalan, ingyenélő tetvek! A rászorulók elől veszik el a lehetőséget.

*****

Állami támogatással vett mosógépet az élelmes fideszes képviselő


ma, 09:06

Állami segítséggel cserélte le tavaly a mosógépét Vécsey László fideszes képviselő - szúrta ki a Blikk.

A kormánypárti politikus nem személyesen pályázott a kormányzati otthon melege programban, hanem helyette a felesége adta be a papírokat, és Seszták Miklós fejlesztési miniszter meg is adta az igényelhető legmagasabb összeget - 45 ezer forintot.

Ez a támogatás Vécseynek csak zsebpénz lehet, de egy átlag magyar család számára jelentős össze - a havi átlagfizetés harmada-negyede.

Az élelmes honatya a Blikknek nem kívánt nyilatkozni, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot pedig így magyarázkodott a lap megkeresésére:

a pályázók kilétét, rokoni kapcsolatait nem vizsgálhatták, mert az sértené a folyamat függetlenségét.

http://propeller.hu/itthon/3211081-allami-tamogatassal-vett-mosogepet-elelmes-fid eszes-kepviselo?utm_source=mm-2016-04-21&utm_medium=email&utm_campaign=%C 3%81llami%20t%C3%A1mogat%C3%A1ssal%20vett%20mos%C3%B3g%C3%A9pet%20az%20%C3%A9lelm es%20fideszes%20k%C3%A9pvisel%C5%91
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2016.03 2016. április 2016.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 339 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 760
  • e Hét: 2247
  • e Hónap: 13358
  • e Év: 166854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.