Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Sarokcsont kinövésre! Magdikától átvéve!!!!
  2016-05-16 23:42:46, hétfő
 
 




Az ortopéd orvosok megdöbbentek az új csontkinövés elleni formula gyors működésén

Juhász Erzsébet egy, a több száz közül, akik az új formula segítségével 1 hónap alatt megszabadultak a sarokcsonti kinövéstől.

Ezzel az új módszerrel gyakorlatilag mindenkinek sikerült eltüntetnie a csontkinövést, aki csak kipróbálta. Nem csak gyors és hatékony. A használata igen egyszerű, veszélytelen az egészségre. A kutatók klinikailag igazolt tesztekkel megerősítették az új módszer hatékonyságát, és felfedezték, mi is okozza az extrém gyors eredményt,

A budapesti ortopédusok megdöbbenve figyelték pácienseiket. Soha ehhez foghatót nem láttak. Pácienseik a módszer egy hónapos használata után megszabadultak a fájdalomtól és a járási nehézségektől. A módszer működésének titkára csak az amerikai Scrantoni Állami Egyetemen lefolytatott, mélyreható kutatások derítettek fényt.

Az új formula egy kétfázisú regeneráló rendszer alapján készült el. Működése páratlan és többrétű. Amint a szervezetbe jut gyorsítják a szövetek regenerációját, megszünteti a gyulladást és megelőzi a további csontproblémák kialakulást. Javítja a vérkeringést, és erősíti a vérerek falát. Ezeken kívül számos más jótékony tulajdonsággal rendelkezik.

Ez a kétfázisú rendszer áll egy természetes alapanyagú krémből és egy zselés szorítópántból. Más módszerekkel ellentétben az új formula komplex működésű. A magas karbamid koncentrációjú krém, más aktív hatóanyagokkal együtt erős bőrregeneráló, eltávolítja róla az elpusztult sejteket. A krém a szövetek mélyére hatol, egészen a gyulladás forrásához. Egyedi tulajdonságainak köszönhetően már évek óta használják a mozgásszervi elváltozások kezelésére. A zselés pánt segít helyes pozícióban stabilizálni a lábfejet, és csökkenti a sarokra nehezedő nyomást. Ezáltal jelentősen enyhíti a fájdalmat.

Ez a kombináció eredményezi, hogy az új termék alkalmazását követően azonnal hat, és 300%-kal hatékonyabb más módszereknél.

Már 24 óra elteltével a gyulladás megszűnik, és szó szerint kikerül a szervezetből. Az első héten a páciensek a fájdalom 60%-os csökkenéséről számoltak be, ami csak a kezdetet jelentette. A Antispur Duo Forte formula mindennapos használata mellett a szervezet a folyamatos gyulladáscsökkentés állapotába kerül. Megszűnik a lábfej deformációja, mielőtt még kialakulna. Vele együtt a fájdalom és a fáradtság is.

A Antispur Duo Forte formula nagyon gyorsan népszerűvé vált, a csontkinövéssel küzdők körében. Fantasztikus véleménnyel vannak róla a rehabilitáció szakértők és ortopéd specialisták. Non-stop gyűjti a pozitív véleményeket mindazoktól, akik a segítségével már megszabadultak a csontelváltozástól.

Juhász Erzsébet:

"Megkaptam a Antispur Duo Forte formulát, és már a kezdetekkor megszűntek a panaszaim. 2 nap elteltével már alig éreztem fájdalmat, 3 hét után minden mozgásproblémám elmúlt. 4 hét múlva minden helyre állt. Csak ezt az egy módszert használtam, és napról napra egyre jobb volt! Teljesen biztonságos. Egészségesnek érzem magam, és tele vagyok energiával. Le vagyok nyűgözve!"

Itt a különleges akció portálunk Olvasóinak: az alábbi linkre kattintva megkapod a Antispur Duo Forte-t, a kedvezményklub tagjainak járó 8400 Ft kedvezménnyel. A különleges ajánlat határideje hétfőn 16.05.2016.
Klikkelj ide, hogy megrendeld a Antispur Duo Forte formulát

Különleges lehetőség hétfőn 16.05.2016
Vélemények
Hozzászólások a cikkhez "Az ortopéd orvosok megdöbbentek az új csontkinövés elleni formula gyors működésén"
Csütörtök, 12-05-2016
~ annamari : Próbálta valaki?
Csütörtök, 12-05-2016
~ ANDris : Üdv. Már két éve gyötör a sarokcsontom. Van valaki, aki ilyen hosszú idő után meggyógyult? Írjon mindenki, aki tudja miről van szó, vagy maga is használta.
Csütörtök, 12-05-2016
~ Patrícia65 : Én már próbáltam a krémet és a pántot, de nem ezt és nem egyszerre. Kell hozzá valami torna is
Csütörtök, 12-05-2016
~ Máté : Engem ezek nem győznek meg. Véget akarsz vetni a fájó saroknak? Erős fájdalomcsillapító kell, más nem segít. Semmi más.
Csütörtök, 12-05-2016
~ bamaba : Valószínűleg arról van szó, hogy ha ezt használod, jobb nem magassarkúban járni, és a zselés övet a cipőben hordani, hogy ilyen hatása legyen. Én nem próbáltam.
Péntek, 13-05-2016
~ CeCilia : A cím alapján arra számítottam, hogy titkos hollywoodi kezelésről lesz szó, erre valami természetes módszer, nagyon érdekes, próbálta valaki?
Péntek, 13-05-2016
~ Dominika4 : Működött az anyukámnál (59 éves) és minden nőnél működik. Anyukámnak sikerült megszabadulnia az sarokproblémáitól egy hónap alatt, értelmetlen tanácsok nélkül is
Péntek, 13-05-2016
~ dr_ke : Én erre ráteszek egy lapáttal. Nemrégen a gyógyszerészetin egy előadáson arról volt szó, hogy a magas koncentrációjú karbamid hatásos lehet a csontkinövés ellen, bármiféle mesterséges adalék nélkül.
Péntek, 13-05-2016
~ K. Szandra : Konkrétumokat emberek. Meg akarok szabadulni a fájdalmas saroktól. Használta valaki?
Péntek, 13-05-2016
~ nagy-mac : Nagyjából két het használom ezt a módszert, egyelőre azt vettem észre, hogy normálisan tudok járni. Kevesebb mint amit ígértek, de még így is elégedett vagyok.
Szombat, 14-05-2016
~ annamari : Az oldalukon pénz-visszatérítési garanciáról írnak. Ez tényleg igaz? Ha tényleg nem sikerül eltávolítani a csontkinövést, visszaadják a pénzt? Nem szeretek sötétben tapogatózni és olyan dolgokra költeni, amiben nem vagyok biztos. Nekem garancia kell, hogy ha megveszem, működni is fog. Már jó sokat kiadtam az egészségemre.
Szombat, 14-05-2016
~ Eva_onnan : Sajnos nem számolhatok be hosszú tapasztalatokról, hiszen csak 1 hete szedem, de nem hiszitek el, 7 nap alatt rengeteget csökkent a fájdalom, olyan 80%-ot, és a barátnőm esküvőjén is tudtam táncolni :)
Szombat, 14-05-2016
~ RogtonJovok : Én már 3 hete szedem. Az első eredménye 4 nap után tűnt fel, amikor csökkenni kezdett a fájdalom. Később fokozatosan enyhült a gyulladás is, majd elmúlt. Hamarosan minden helyreállt, elmehettem sétálni és táncolni. Sikerült. Szerintem ez a legjobb a sarokproblémák ellen. Nincs semmilyen mellékhatása. Ráadásul nem is tornáztam, mert nem volt időm. De már újra mozgok, ami enélkül nem lenne lehetséges. Tiszta szívből ajánlom.
Szombat, 14-05-2016
~ Trust : Köszönöm a véleményeket.
Szombat, 14-05-2016
~ losandos : Én is használtam a fentebb leírt formulát. Minden, amit a gyártó leír, úgy is van. Egy hónap alatt megszabadultam a sarokkinövéstől. De azért nem olyan egyszerű. Kentem a lábam és estére feltettem a pántot, heti kétszer tornáztam is mellette. Összegezve, a krém mellett használtam a pántot és tornázta, így sikerült megszabadulnom a sarokcsonti kinövéstől.
Vasárnap, 15-05-2016
~ Macila : Fontolgatom, hogy csatlakozok a klubhoz, hogy beszerezzem ezt a feleségemnek. Ezért most a hölgyeket kérdezem, mert nem szeretném hogy azt higgye, hogy öregnek tartom. Szerintetek megsértődne?
Vasárnap, 15-05-2016
~ Dorika : Na, én biztosan megsértődnék.
Vasárnap, 15-05-2016
~ szerencses : Az én kúrám nagyon jól végződött. Már maga a 'kúra' szó rossz érzést kelt. De ez nem volt hagyományos kúra, én csak bekentem a lábam a kenőccsel, és néha tornáztam. A probléma 3 hónap alatt teljesen elmúlt.
Vasárnap, 15-05-2016
~ jogin_lany : Sosem hiszek semmilyen mágikus módszernek, stb. Emberek, vegyétek észre magatokat. Nekem elmúlt a fájdalom, de végig fájdalomcsillapítókon élek és edzek. Helyre lehet hozni, de sok időre van szükség. Semmi sincs ingyen, meg kell küzdeni érte! értsétek meg
Vasárnap, 15-05-2016
~ semmivicces : Nekem végre ezzel a módszerrel gyógyult meg a sarkam. Korábban egyetlen kenőcs, masszázs vagy torna se vált be. Végül elhatároztam, hogy adok egy esélyt a krémnek. És kiválóra vizsgázott, visszanyertem az egészségem gyorsabban és könnyebben, mint hittem. Ajánlom.
Hétfő, 16-05-2016
~ Karolina : Beismerem, én is használtam. Nálam nem volt olyan hatékony, mint Erzsébetnek. De a problémám sem volt olyan nagy. Meg akartam előzni, hogy a csontkinövés kifejlődjön, 3 hét elég volt rá.
Hétfő, 16-05-2016
~ Lazera : könnyi megszüntetni a csontkinövést. A rosszabb az, hogy visszajön. Sikerült valakinek megtartania az elért eredményt?
Hétfő, 16-05-2016
~ KP : Nekem :) Használtam, amint bejött Magyarországra. Ha jól emlékszem, 4 hét elég volt hozzá, hogy megszabaduljak a sarokcsonti kinövéstől. Én mellette edzettem is ilyen hozzáállással könnyen elmúlt. Krém, pánt és torna együtt megteszi a magáét.
Hétfő, 16-05-2016
~ cicusku : TALÁN MEGVESZEM, AZ OLDALON AZ ÁLL, HOGY ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA VAN RAJTRA. TÉNYLEG VISSZAADJÁK A PÉNZT? NEM AKAROK KOCKÁZTATNI. LÉGYSZI GYORSAN IRJATOK, 3 HÉT MÓLVA RENDBE KELL JÖNNÖM.
Hétfő, 16-05-2016
~ EMES : NA VALAKI ÍRJON VISSZA!!!! LÉGYSZI
Hétfő, 16-05-2016
~ bravuros : Klikkelj ide a reklámra és olvasd el. Garantálják a vételár megtérítését, miért hazudnának? Minden benne van a szabályzatban.
Hétfő, 16-05-2016
~ BoriB : Ok, várom a postást. Hamarosan megírom az eredményt.





 
 
1 komment , kategória:  Egészségünk érdekében  
Fésűs Éva: A Jóisten csodálatos kegyelme...mindig is éreztem
  2016-05-16 12:09:02, hétfő
 
 





"Kétféle embert ismerek: jó embert és tévedő embert, mert ő sem rossz, csak téved. Lehet, hogy nem helyes, de én nem tudok emberekre haragudni azért,
mert másképpen gondolkodnak. Sőt, fiatal koromtól kezdve érdekel azok véleménye, felfogása, akik másképpen vélekednek, mint én, mert úgy érdekes
és szép az élet, ha többféle szín jelenik meg benne.
A mezőn is sokféle virág pompázik, a Jóisten sem egyformára teremtette őket, mint ahogy az állatokat sem. Össze kell hangolódni a szeretetben.
Ez a titok. Addig nem lesz egyetlen ember sem jó, amíg nem néz szembe önmagával, és fel nem fedezi önmagában a rosszat, s nem próbálja kiszedni a tüskét.
Nem a tömeg, hanem az egyes ember teheti szebbé a világot."

Fésűs Éva



Fésűs Éva: A Jóisten csodálatos kegyelme....mindig is éreztem

Link


Imádság-2014.11.20.

Link



Somogy megyei körkép - Beszélgetés Fésűs Éva írónővel.

Link








Fésűs Éva: A lényeg


A szépben az a legszebb,
ami leírhatatlan,
a vallomásban az,
ami kimondhatatlan,
csókban a búcsúzás
vagy nyíló szerelem,
egyetlen csillagban a végtelen.
Levélhullásban erdők bánata,
bújócskás völgy ölében a haza,
vetésben remény, moccanás a magban,
kottasorokban rabul ejtett dallam,
két összekulcsolt kézben az ima,
remekművekben a harmónia,
részekben álma az egésznek,
és mindenben a lényeg,
a rejtőzködő, ami sosem látszik,
de a lélekhez szelídült anyagban
tündöklőn ott sugárzik.


Fésűs Éva mese-írónő Lévi című versét mondja el...

Link








Fésűs Éva: Emlék


Én emlékszem a napra,
a drága pillanatra,
az elfogódottságra,
az alig hitt csodára,
szemedre, - mert lehunytad,
szívedre, - mert eldugtad,
ajkadra, amely nem szólt,
s az égre, mert közel volt.


Fésűs Éva mese-írónő Lemenőben című versét mondja el...

Link








Fésűs Éva: Kívánság...



Uram, ha egyszer nagyon jó leszek,
egy szívet adj nekem!
Egyszerűt, tisztát, szépet, kedveset,
lakozzék benne erős szeretet
és imádkozni tudjon melegen.


Nem kell lobogva égő gyötrelem,
és tépő ösztönök,
nem kellenek a cifra nyomorultak,
kik rossz szerelmeket százszor meguntak,
de olthatatlan vágyuk füstölög.


Nem kell megejtő, színes hangulat,
vérkergető borok;
tedd keserűvé, pecsételd le ajkam,
hogy indulatnak játékul ne adjam,
mi bennem szándékodból szent dolog.


Nem kell a kar, mely kígyóként ölel,
tapasztalt, sima kéz,
nem kell, hogy csak a testemet szeressék, -
a múló mámor mélye dúlt üresség,
s nem kell a szó, mely rombol, úgy becéz.


Vigyázz reám, ha forró pillanat
oson be álnokul
lelkembe, - mert én hófehérre vágyom,
és mégis sokszor megcsal önnön álmom,
ha jobbra, balra csóktüzecske gyúl.


Ne legyen tűz és füst az életem,
csak szentjánosbogár;
de szabadíts meg az öncélú vágytól,
mely hamis lidérc fényeként világol
s a fáradt lélek békét nem talál.


Uram, azért egyszer, ha jó leszek,
adj nekem egy szívet,
ki tisztán szűrte át e földi lázat,
kiben testvérek büszkeség, alázat,
ki enyém volna, s énvelem Tied.







 
 
0 komment , kategória:  Fésűs Éva  
Birtalan Balázs emlékére
  2016-05-16 11:35:30, hétfő
 
 





Elhunyt Birtalan Balázs :(
https://hu.wikipedia.org/wiki/Birtalan_Bal%C3%A1zs



Birtalan Balázs: Az út előtted


Hátrahajolva nézz az égre.
Szemedre ülnek csillagok,
három időben elmerülve
őrlik a manna-illatot.

Isten gyermek, gyöngyökkel játszik.
Végtelen fekete sort fűz.
Lépésnyi az út előtted.
Kétoldalt jegenyesortűz.

/Birtalan Balázs: B-változat; 1995/



Birtalan Ferenc: Üres út


pünkösd
a te napod szent lélek
hol vagy
hideg kezét izzó homlokát
érinteni a meghalónak
vigasztaló szót súgj neki
szeme a fényeket most veti ki
ziháló mellének adj kegyelmet
nem emmauszba megy
halni készül
ígérted találkozik veled
a vágyódásba ajka belekékül

az a rohadt út üres
nem jön szembe senki

szólok
nem hallja már

nem tudok mellette menni


por lettél semmi arctalan
por vagyok semmi én magam
por a te szemed por a szád
száll a mindenség pora rád
és hull szitál akárha köd
és eltemet veled beföd

Birtalan Ferenc: De profundis

http://sorskonyvnelkul.blog.hu/






 
 
0 komment , kategória:  Birtalan Balázs  
Tompa Mihály református papköltő, a Feddőzés című verséből..
  2016-05-16 10:12:51, hétfő
 
 






Tompa Mihály református papköltő, a Feddőzés című verséből...


",,De ki úgy tud haragudni, és szívére
Úgy ránőtt a gyűlöletnek száraz kérge,

Hogy ajakán e szép szavak ki nem jönnek:
Megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek,
Lehet annak temploma bár Jeruzsálem!
Imádsága sohasem nyer ily választ: Ámen!"






 
 
0 komment , kategória:  Tompa Mihály  
Szép pünkösd másnapját kívánok szeretettel!
  2016-05-16 01:37:55, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Pünkösd  
Juhászné Bérces Anikó: Pünkösdi rózsa
  2016-05-16 01:30:11, hétfő
 
 





Juhászné Bérces Anikó
Pünkösdi rózsa



Kerek bokron kerek bimbók
nyújtóznak a fényben,
a mosolygó napsugártól
gömbölyödnek szépen.
Szirommal telt labda bimbók
pattannak serényen,
tündökölnek, Pünkösdünket
köszöntve szerényen.
Selymes fényük az ünnepét
tükrözni akarja,
ezért bontja ki a szirmát
Pünkösdvasárnapra.
A hatalmas virágfejek
szelíd főhajtása
a Szentlélek eljöttének
méltó fogadása.
Püspöklila vagy rózsaszín
engem elvarázsol,
fehér színű bokor körül
illatfelhő táncol.
Belélegzem, s elsimítja
lelkemen a ráncot,
alig várom, láthassam
e gyönyörű virágot!






 
 
0 komment , kategória:  Pünkösd  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2016.04 2016. Május 2016.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 6 db bejegyzés
e hónap: 110 db bejegyzés
e év: 1697 db bejegyzés
Összes: 13005 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1505
  • e Hét: 2679
  • e Hónap: 20062
  • e Év: 137308
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.